Villa podle trenéra Vilanovy zůstane v Barceloně

14.01.2013, 21:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (110)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FreeDavidVilla

Reagovat
KoryVCF

zpátky do valencie !

Reagovat
smazaný uživatel

To bych asi odmlel, kdyby se to stalo

Reagovat
KoryVCF

to já taky,ale blahem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coniglio

JUVE!

Reagovat
Pinturicchio

"Já bych se spíš zastavil na tom, proč má Villa často míčovou techniku a chování v koncovce jak kopáč ze čtvrté pralesní. Nevěří si, to je celé. A to je ta nejhorší možnost, jaká se může v Barceloně stát. Stejnětak i Alexis.

Koukni se na Pedra - míčovej technik te nebude nikdy, kanonýr taky ne. Ale věří si. Pracuje pro tým a když se mu nedařilo v koncovce, tak makal, jak to jen šlo. Villa, když se mu nedaří, tak vypadá jak hromádka naštěstí."

V tomhle případě ne.

Reagovat
Coniglio

futbalista kalibru Villa je presne ten typ, ktoreho cele calcio potrebuje..ta liga sa potrebuje zdvihnut a neverim ze prave tento chlapik by bol horsia posila nez Lopez alebo Llorente..

Podobna situacia bola ked malo Juve 150 mil. na prestupy, ale dat 40 za Dzeka bolo vela..Juve jednoducho potrebuje hviezdu, najlepsie do utoku

Reagovat
Pinturicchio

Potřebujeme kvalitu a ne mediálně známou hvězdu. Pokud bude střílet góly, ať je to klidně Jarda Kužel ze Slavoje. Pokud je pravda, co píše Jiří (a není důvod mu nevěřit), tak takového hráče, který se složí / nejde mu to pod tlakem a nevěří, nepotřebujeme. Včera jsem trochu vyzvídal od jednoho kamaráda (velký fanoušek Lyonu) ohledně Lopeze a podle toho, jak mi ho popsal, pro nás není lepší volba než Lisandro.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Villu toho je prostě moc. Velkej přestup a dlooooouhá aklimatizace. Hraje na postu, kde nikdy v kariéře (kromě repre) nehrál. Pak přišlo těžký zranění. Po zranění vypadal sice božsky - byl natěšený jak malej kluk - ale to mu vydrželo jen pár zápasů. Když ho člověk vidí teď, tak mi přijde, že je nervozní a téměř vždy vybere tu horší možnost. Noří se do toho čím dál víc.

Ale já si myslím, že by mu změna prostředí hodně pomohla.

Reagovat
Pinturicchio

To je určitě možné, ale jsou tam proti. Potřebujeme kvalitu a útočníka v pohodě hned, při tomhle velkém nákupu nemůžeme sáhnout vedle. Kdybychom ho měli kým nahradit, tak snad, jenže on by byl hráč, na kterém by to v útoku pravděpodobně stálo.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Filip12

Reagovat
Infi

Stay with us

Reagovat
Ferguson6

Koho je to smola? Jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň za Bakoše

Reagovat
Ferguson6

Villa + 30mega € za Bakoša? Možno by sa dohodli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

však on se ještě bude hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by taky chodil, vůbec tyhle spekulace nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

"Druhé Atlético Madrid je pouhých jedenáct bodů za námi..."

To si dela srandu, ja vim ze se je zvykem ve fotbale opakovat stale takova ta klisoidni prohlaseni, ale ted uz by snad mohli priznat ze o titul by je pripravil snad jenom zazrak.

A taky se tim pekne ukazuje jak nebyl Guardiola nicim vyjimecny kdyz jeho asistent je se stejnym tymem jeste lepsi. Takze bud brutalni nahoda a v Barcelone se proste vyskytnuli dva genialni koucove v jeden cas. Nebo je ten tym tak naslapanej ze je to skoro jedno kdo ho trenuje(kdyz lehce prezenu). Takze je asi jasny ktera moznost je ta spravna.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid vítěz PD 2013 - to je realita !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to byl právě asistent Vilanova, který Guardiolu táhnul nahoru .

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo to byl Guardiola kdo Vilanovu naučil jak vést Barcu . I guess we will never know

Reagovat
smazaný uživatel

Stale vsak nechapem, preco sa tolko nedarilo Rijkaardovi posledne dve sezony. Prisiel Guardiola a zo dna na den paradny futbal.

Reagovat
Kluivert9

Guardilola měl super 3 sezóny, Vilanova jeden podzim, takže zatím není co srovnávat A zmínka o "pouhých" 11 bodech je fakt dobrej alibistickej úlet...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom za srandu? Když Real se stejným týmem,s jakým vyhrál tiul ztratil za půl sezony 20 bodů,proč bychom my nemohli přijít o 11.Jasně , nejsou to úplně reálné počty(soupeř také ztratí),ale nemůžeš po polovině soutěže říct,že tiul je jistý. Barca neztrácí, protože má formu,ale i proto,že měla dost štěstí zpočátku,Real jej neměl a Barcu to dalo do pohody. Ale ještě se hraje o mnoho bodů a stačí zranění dvou klíčových hráčů a může být vše úplně jinak.

Reagovat
Infi

Tito prostě jen pokračuje ve výtečné práci Guardioly, který mu nechal našlapaný a především neskutečně sehraný mančaft, měl to jednodušší, ale neřekl bych, že může Barcu trénovat každý

Reagovat
smazaný uživatel

a to se letos dokonce potvrdilo, že ji nemusí trenovat nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

počkej za 15 let až bude Messimu 30, tak si jim to pomalu začne rozpadávat...

Reagovat
smazaný uživatel

to bude mit uz messi 19. zlatej mic

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak

Reagovat
smazaný uživatel

za 15 let 30?

Reagovat
smazaný uživatel

* za 15 let 30 let

Reagovat
Pharrell

??? Messimu bude mít na konci června 26 let , takže až v r.2017 bude mít 30 let ! Kdyby měl mít podle tebe za 15 let 30 , tak teď má 15 let = divný vtip .

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze jsi nam ho vysvetlil

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Infi

kdy?

Reagovat
Talker

Tak já bych Guardiolu rozhodně ocenil za to, že ten kádr vytvořil a dokázal ho sehrát. Villanova musí ukázat, že má na to dlouhodobě v tom pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

nova Vila starou Villu nevyhodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tohle prostě štve, celá Barcelona. Tohle už snad není možný, ať se probudí. V útoku jim ostatní hrají tužku a oni ho nechávají sedět. Prostě mi přijde, že si opět náš nedoknutelný dupnul a je to. Sice je to skvělý hráč, ale Ronaldo je pro mě prostě týmovější hráč a letos si měl zasloužit zlatý míč on. Když už i zlatý míč takhle dokáže ztratit kouzlo pravdy o nejlepším hráči sezony, tak už se vlastně může stát všechno. Villa hodně štěstí, jsi daleko lepší.

Reagovat
alcantara

Ta tymovost sa prejavuje v com?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že má své moresy hvězdy a je daleko takový jiný než Messi, skoro chci říct namachrovaný, ale je to jiné slovo prostě je to extrovert. Ale prostě, když se díváš na zápas Realu tak on je pro ně daleko důležitější. On rozhoduje zápasy, dokáže vymyslet neskutečný věci. Hlavně, dokáže se vracet sprintovat dozadu, to strašně zlepšil. Ale hlavně on ví, kdy má prostě přestat solovat a kdy v danou chvíli má nahrát. Nevím na mě to tak působí. Messi je daleko větší sobec než on, což se je projevuje, proč si nesedí s Villou a ten na to trpí. Přitom Villu tam chtěl celý tým Barcy. To mě štve a proto mám radši Ronalda i za jeho pojetí hry, nechci říkat kdo je lepší individualista, asi možná i Messi. Goly za to mluví, ale letos zlatý míč měl dostat Ronaldo.

Reagovat
alcantara

Mne sa hlavne paci, ako sa meni dolezitost jedneho z dvojice vynimocnych pre svoj konkretny tim podla ostatneho odohraneho zapasu Ako pocasie.Raz je Madrid tym, ktory by si poradil aj bez Cristana, po zapase na Osasune to uz samozrejme neplati, raz je Barcelona tym, ktory by si bez Lea ani nekopol, ale po vikende je zrazu Cristian ta vplyvnejsia zlozka. A tak stale dokola. Nie je to namierene nic konkretneho voci tebe, iba sa pousmievam nad tym tunajsim premenlivym trendom.

Co sa Messiho tyka, tak golova produktivita Barcelony je myslim dostatocnym dokazom, ako to u nas v ofenzive slape alebo neslape. Ked disponuje fantastickym uvolnenim a preciznym zakoncenim, tak by isiel proti celemu timu, ak by akcie nezakoncoval. Jeho pocetne golove za tych X rokov asistencie su rovnez dokazom, ze ak vie spoluhrac vhodne nacasovat pohyb smerom dopredu a uvolnit sa, golovu prihravku dostane a Leo mu ju tam posle. Samozrejme, ze obcas trochu zasepci, ale ktory golovy hrac nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to nepíšu jen kvůli tomu zápasu s Osasunou. Přijde mi to už dlouho. Barcelona má daleko ten tým kvalitnější a širší kádr, co si budeme povídat. Nejsem zastánce ani jednoho z nich. No produktivita jeho samozřejmě, ale těch ostatních kvůli kterým Villa sedí ? je k ničemu, podívej se na ronalda jak se přizpůsobí, může hrát kde chce. Na jakékoliv straně hřiště i ve středu, mění to s hráči. Neskutečná rotace. Villa a Messi? Na to kdyby se Villa jenom zeptal, tak si Messi bude myslet, že se zbláznil. Chápu je ikona, ale zase trošku týmovosti by neškodila. No Villa mu tam hodně krát naběhne a on mu nepřihraje a pak to jednou neudělá Villa a je zle a naše hvězdička mu to vytkne a skoro tam po něm hodí kopačku

Reagovat
alcantara

Tu blbost na zaver som nepochopil, no, ale nevadi. Mojou odpovedou je Messiho produktivita z ostatnych sezon, nemyslim teraz primarne golovu, viac netreba co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

To není blbost, najdi si to na netu. Bylo to v jednom zápase, on mu asi třikrát nepřihrál skoro do prázdné brány a on to pak zkusil sám. Strašně vyjel a pohádali se moc, i po zápase. Od té doby se říká, že ho Messi nemusí. Ale takovým způsobem nereaguje žádný hráč, co tehdy udělal Messi to bylo prostě sobecké a netýmové. Villa je dost super útočník a nemusí nic takového poslouchat narozdíl od něj taky dokázal něco s repre a to neleštil lavičku, ale vždycky to vystřílel. Já se nebavím o produktuvitě Messiho, ale to nevadí. Vy jste z něho hrozně pryč a já to chápu, ale je to až dětinské

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se pohádali, to se prostě stane, není na tom nic zvláštního...

Reagovat
Infi

hádky, především v průběhu zápasu, jsou naprosto běžná věc, sleduješ fotbal týden nebo co?

Reagovat
roberos

Nazdar Ronalde - už se viděl spoustu zapasů Realu a Barcelona - říkáš že Ronaldo je týmovější hráč - já viděl jak měl 8a víc střel za zápas pořád ukazoval rukama aby mu přihráli aby mohl dávat gol do brázdné, Messi má často 2 nebo 3 střely za zápas a pak to nechává na spoluhráčích - každou sez§onu má o mnoho víc asistencí než ten tvůj s"olista Ronaldo který radši střílí než aby přihrál volnému spoluhráči. Ronaldo je soutěživější než Messi - proto ten tvůj pomádovec tak často pálí aby mu Messi o tolik branek neutekl a už mě unavujou ty neúčinné přešlapovačky - snad si při nich nezlomí nohu protože jsem už dávno neviděl aby někoho snima obešel. Věc se má tak už 5 let je Messi jednička a dlouho ještě bude, nevím za co by si zasložil vyhrát zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ti je? koukal jsi někdy na barcu vůbec ? jak můžeš říct, že Messi neni týmovej hráč? Messi měl za sezonu tolik asistencí, jako Ronaldo za celej život. Nejen, že dává goly, ale má i přehled na tom hřišti ! Ale toho sis snad všiml!

Reagovat
Infi

jjjjj taky bych byl radši kdyby nejlepší nahrávač Barcelony nahrával více aby furt nesoloval, protože očividně dává góly jen on a strašně chrtí

a nejvíc mě štve že zakopal hvězdu která měla jen půl roku zlomenou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi poučný koment. Budu si ho pamatovat :) něco z brožurky Messi je nejlepší a nic jiného mě nezajímá tam nemáš?

Reagovat
Infi

nic odpovídajícího na brožurku "Messi je nepotřebný sobec"

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Messi vůbec nic pro tým nevymyslí, proto má nejvíc gólů i asistencí...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ostatní hrajou tužku...nemůžeš to tak říct, spíš hrajou to, co je od nich potřeba a to že nedávají goly přece nevadí, když jsou tam od toho jiní nebo spíš jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale kdybys byl fotbalista makal bys na tréninku. Všude kde si byl si dal desítky golů, jsi nejlepší útočník španělské historie a kdykoliv jdeš na plac dáš za barcu goly po tak dlouhém zranění. Stejně koukáš z lávky jak hrají útočníci typu Pedra, Sanchez a Tito, kteří jsou daleko méně produktivní než ty a ty to musíš sledovat z povzdálí a počkat si až bude v týdnu bude pohár a ty půjdeš na plac. Dáš opet goly a stejně ti to nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

* Tello

Reagovat
alcantara

Ja v tomto verim trenerovi sa jeho timu, ktory vie, s akou intenzitou ma hraca po tak tazkom zraneni nasadzovat do zapasov, to poprve.

Podruhe, Pedro je nasa jednotka v pohybovej aktivite, motorova mys, ktora sa nezastavi a na kotru sa nikto nechyta. Zlepsil sa Cesc. Faktory, ktore nehraju v prospech Davida, ktory ma ale stale v PD viac minut ako Tello, napriklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez je tragikomedie se vším všudy, Villa taky maká jako pedro. Hlavně je golovější to mu nikdo zapřít nemůže. Mně se to líbilo s Pedrem Villou a Messim vepředu. Občas rotace vystřídání, ale ne že bude leštit lavičku jejich podle mého názoru druhý nej útoočník a už mám upřímně dost keců o té jeho noze. To už je dávno za ním. Kdyby se to stalo Messimu, myslíš že má podobné začlenění do základní sestavy?

Reagovat
alcantara

Odveci priklad, kazde telo reaguje na zranenia roznym sposobom, u Davida sa ocakaval skorsi navrat, ale vyskytli sa rozne problemy a rekonvalenscencia sa neustale predlzovala. Urcite obdobie od zaciatkú sezony to bol proste objektivny faktor, jeho nie stopercentna fyzicka pripravenost.

Pedrovi sa nevyrovna, golovejsi je, ale to nie je to, co surne potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jedné strany máš pravdu, ale z druhé už měl David dávno hrát zase v základu tot můj názor. Jeho goly kdykoliv kdy nastoupí jsou toho důkazem. Pedrovi se nevyrovná??? Aleee to jsou silná slova.

Reagovat
Infi

vždyť ty čteš co chceš číst, nenapsal že se Villa Pedrovi nevyrovná, ale nevyrovná se mu v tom, v čem potřebujeme

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je pravidelně jeden z nejlepších nahrávačů ligy a je to sobec a netýmový hráč ... No potěš koště, co se tady ještě nedozvím.

A dokonce (a to je teprve bomba) má být týmovějším hráčem Cristiano, kterej to paří na kasu vždy a ze všech pozic ... S ním musí být radost hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tématu - že je Villa lepší na hrotu než na křídle, je očividné, nicméně na hrotu je prostě Messi.

Já bych se spíš zastavil na tom, proč má Villa často míčovou techniku a chování v koncovce jak kopáč ze čtvrté pralesní. Nevěří si, to je celé. A to je ta nejhorší možnost, jaká se může v Barceloně stát. Stejnětak i Alexis.

Koukni se na Pedra - míčovej technik te nebude nikdy, kanonýr taky ne. Ale věří si. Pracuje pro tým a když se mu nedařilo v koncovce, tak makal, jak to jen šlo. Villa, když se mu nedaří, tak vypadá jak hromádka naštěstí.

Reagovat
alcantara

Arsenal vraj

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšu to znovu - pustil bych ho. Když ne teď, tak po sezoně určitě. Je to sice extraklasa, ale nemyslím si, že má morální sílu se zase stát tím šampionem, kterým býval.

Reagovat
-Carles-

Mal by ísť a myslím že v lete jeho odchodu nebude brániť nič, najideálnejšie naspäť k netopierom.

Reagovat
Kily

jako že se třeba někdo zblázní, nabídne za Soldada ropou zavánějících 25 mega a my si za polovinu z toho koupíme Villu? No koneckonců proč ne

Reagovat
-Carles-

To by šlo ale kto tých 25 mega dá?

Reagovat
Kily

tam jsou jenom dva kluby, jeden odpornější než druhý, ten třetí ze stejné kategorie si koupí Falcaa

Reagovat
Coniglio

Juventus

Reagovat
Pinturicchio

Za Soldada?

Reagovat
Kily

v době, kdy můžou mít zadarmo Ferdu, je to celkem nesmysl

Reagovat
Coniglio

Llorente v Juve nema co robit..

Reagovat
smazaný uživatel

Ferda je útočník světové třídy. Že teď nehraje, je jen zákulisní bitva. Jsem si jist, že ještě plno obranám zatlačí oči.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Coniglio

o Fernandovi nepochybujem ani v najmensom..jednoducho si nemyslim ze on je ten pravy pre Juventus..nemyslel som to tak, ze by nebol dost dobry..

Moj tip na nakup je Lewandowski..ten by rozhodne zapadol viac nez Llorente..a to bez ohladu od toho, ze spanielom sa v calciu nikdy nedarilo

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tohle beru. Já si taky myslím, že se Ferda víc hodí do Anglie.

Jak jsi to napsal, tak mi to připadalo, že tím myslíš, že by snad Ferda kvalitativně na Juve neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty nechceš v Juve Ferdu, ale Goldado by ti tam seděl?

Reagovat
Coniglio

to malo byt na Villu, nie na Soldada..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych doplnil ten svůj první příspěvek o dovětek:

U NÁS

Čímž chci říct, že kdyby šel do klubu, kde by dělal devítku a kde by to na něm postavili (v jeho věku takoej najde těžko, kromě teda té Valencie, kde ho znají a nemusel by si budovat pozici), tak by zase mohl kanónovat.

Reagovat
-Carles-

Ešte môže prísť do úvahy Malaga, tam to však môže padať na dosť nejasnej finančnej situácii, každopádne keby mal Pelle k dispozícii takého strikera ako Villa, Malaga by mohla dosiahnuť úroveň dnešného Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mě Málaga vůbec nenapadla ...? To by mohlo být famozní spojení.

Reagovat
smazaný uživatel

jen nevím, jak by Málaga kousla jeho 6timilionovej plat.

Reagovat
-Carles-

To je druhá vec. Možno dá Villa prednosť hrať pravidelne v skvelom tíme pred možnosťou si zarobiť

Reagovat
Kily

pro ní by to nebyl problém, stejně hráčům výplaty nehradí

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

j seš krutej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Talker

Nejsou náhodou ve sračkách s financema?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze v lete pujde stopro, jaro dohraje v Barce a pak bych si tipl Anglii

Reagovat
RealC.F.

Do Realu , ukázat dvoum absolutním nekopům jak se dávají góly a vklidu dohrát sezonu na 2 místě Ukamenujte mě

Reagovat
blaugrana

Soriano a Begiristain sa pekne vyfarbili. A nech tu na mňa nikto nejde s tým, že len robia svoju prácu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to se dá čekat a popravdě nevidím nic špatnýho na tom, že chtějí pro svého zaměstnavatele odvést dobrou práci. A že využívají zkušenosti nabrané v Barceloně? To snad v nové práci dělá každý ne?

A k tématu - musíme doufat, že se ti hráči nenechají zlanařit. Popravdě - to naše béčko zase přetéká talentem a všichni se do áčka nedostanou. Nedivil bych se jim, kdyby někteří z nich, kteří necítí takovou důvěru klubu, s díky odešli jinam. Když vezmu jen útočníky, tak se na nástup do áčka chystají Gerard, Dongou a Rafinha. S tím, že je na jejich pozicích v áčku 25tiletý Messi, 25tiletý Pedro, 24tiletý Alexis, 21tiletí Cuenca a Tello a nejspíš i 20tiletý Neymar. To je ohromná konkurence s docela malou perspektivou toho, že by se prosadili všichni tři.

Reagovat
smazaný uživatel

a samozřejmě musíme počítat s tím, že poměrně často na místě jednoho z křídel nastupuje Andrés nebo Cesc. To je vlastně další konkurence na jejich postu.

Reagovat
blaugrana

Ta konkurencia je síce pravda, ale v City azda nebude? Ako dopadol Assulin a rada ďalších mladíkov, ktorí tam zamierili? Neslávne. Nemyslím si, že zrovna City má v pláne nejakú koncepčnú prácu. Šejkovia chcú výsledky a nie zázemie.

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlas - pokud by z Barci utekli kvůli konkurenci, tak v City ji budou mít podobnou.

Nicméně třeba odchod do (znovu a znovu) tvořícího se Arsenalu by smysl dával.

Reagovat
blaugrana

No minimálne po hernej stránke určite.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Prvých dvoch vám závidím

Reagovat
Darren Fletcher

100. pre Atlético Madrid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele