Aktuality

Robinho si chce pobyt v Santosu prodloužit

Útočník Robinho v lednu uzavřel šestiměsíční smlouvu v brazilském Santosu, avšak nyní uvedl, že by se nebránil delšímu pobytu. Robinhovi se ve staronovém působišti nebývale daří. V osmi zápasech se střelecky prosadil hned pětkrát.

Zaccheroni chválí pozornost hráčů a podporu klubového vedení

Trenér Juventusu Alberto Zaccheroni si pochvaluje zázemí, které v Juventusu momentálně panuje. Nástupce Cira Ferrary na trenérské lavičce turínského klubu tvrdí, že podpora ze strany klubu i hráčů nakonec usnadní dosáhnutí vytčených cílů.

Ancelotti si je stoprocentně jistý, že Cole zůstane

Joe Cole má v Chelsea smlouvu jen do konce sezóny a na nové se zatím nedohodl. Manažer londýského klubu Carlo Ancelotti neskrývá, že kontrakty nejsou přímo v jeho kompetenci, přesto si je zcela jistý, že anglický reprezentant v londýnském klubu zůstane.

Moratti: Italský fotbal není v krizi

Prezident Interu Milán Massimo Moratti nesouhlasí s tvrzením, že po vyřazení Florentiny a AC Milán už v osmifinále Ligy mistrů by se italský fotbal octil v krizi. Zatímco Fiorentina do poslední minuty bojovala o postup s Bayernem Mnichov, o tom, že AC Milán v soutěži pro tuto sezonu končí, bylo rozhodnuto mnohem dříve.

Ferguson tvrdí, že ideálním nástupcem Capella by byl Hodgson

Manažer Manchesteru United Alex Ferguson se domnívá, že ideálním nástupcem Fabia Capella na lavičce anglické reprezentace by byl Roy Hodgson. Capello povede Anglii na mistrovství světa a stále není jasné, jestli ve funkci bude pokračovat i nadále.

The Times: Mikloško končí ve West Hamu jako trenér brankářů

Bývalý český reprezentační gólman Luděk Mikloško odchází z postu trenéra brankářů fotbalového West Hamu United.

V MLS hrozí stávka hráčů, Donovan by mohl zůstat v Evertonu

Evertonu svitla naděje, že by si ještě na několik týdnů mohl ponechat Landona Donovana. Záložník Los Angeles Galaxy v anglickém klubu hostuje a jeho desetitýdenní mise v Goodison Parku má skončit o víkendu, jenomže v MLS hrozí stávka...

Mazuch: Zahrát si proti Van Nistelrooijovi je zážitek

Jeho Anderlecht si z prvního utkání osmifinále Evropské ligy odvezl porážku 1:3 z Hamburku, přesto si český fotbalista Ondřej Mazuch ze severoněmeckého přístavu odnesl zážitek na celý život. Bránil domácí útočnou hvězdu Ruuda van Nistelrooije.

Nesta má problémy s kolenem, může zmeškat zbytek sezony

Milánské AC se v minulých týdnech vrátilo do boje o Scudetto, poslední zprávy už ale tak pozitivní nejsou. Rossoneri se po výprasku od Manchesteru United rozloučili s Ligou mistrů a hrozí jim, že se ve zbytku sezony budou muset obejít bez jednoho z klíčových hráčů - obránce Alessando Nesta má problémy s kolenem a možná ho čeká operace...

Dardai: Máme dobrou partu. Nemáme v kabině žádné zbabělce

Jedno z klíčových utkání letošní sezony před sebou má Hertha. Berlínský klub se i nadále potácí na samém dně bundesligové tabulky a na něm určitě zůstane i po víkendovém 26. kole, otázkou ovšem je, jakou bude mít ztrátu na záchranu. Hertha v sobotu odpoledne přivítá Norimberk...

Woodgate byl na operaci, sezona pro něho skončila

Jonathan Woodgate toho v letošní sezoně příliš neodehrál a ve zbytku ligového ročníku se na tom již nic nezmění. Obránce Tottenhamu dlouhodobě laboruje s poraněnými třísly a včera se v Austrálii podrobil operaci, která pro něho znamená konec sezony...

Jarolím hodně trénuje zakončení a proti Anderlechtu to zúročil

Český fotbalista David Jarolím patří mezi sváteční střelce, o to více ho potěšila trefa do sítě Anderlechtu Brusel v osmifinále Evropské ligy. Svým gólem zajistil Hamburku vítězství 3:1 a dobrou pozici do odvety. Vděčit za to prý může píli při tréninku zakončení.

Blatter: Fotbal zamítl moderní technologie kvůli vysokým nákladům

Využití moderních technologií ve fotbale bylo zamítnuto kvůli příliš vysokým nákladům, které by omezily jejich využití ve všech světových soutěžích. Prohlásil to prezident FIFA Sepp Blatter.

Drogba podruhé získal cenu pro nejlepšího afrického fotbalistu

Nejlepším africkým fotbalistou za uplynulý rok se stal Didier Drogba z Chelsea. Útočník Pobřeží slonoviny získal trofej podruhé v kariéře a na čtvrtečním galavečeru v Akkře byl oceňen přesně v den svých 32. narozenin.

Beckham se postaral o rozruch šálou proti majitelům United

David Beckham se ve středu po sedmi letech vrátil na Old Trafford a hned se postaral o rozruch. Čtyřiatřicetiletý záložník AC Milán si po prohře 0:4 s Manchesterem United v odvetě osmifinále Ligy mistrů nasadil zelenožlutou šálu, kterou nosí odpůrci amerických majitelů anglického šampiona.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele