Carragher se rozhodl, po sezoně ukončí kariéru

07.02.2013, 14:16
Aktuality
Jamie Carragher minulý týden oslavil své 35. narozeniny, 36. se pak už coby aktivní fotbalista nedočká. Zkušený obránce Liverpoolu po letošní sezoně pověsí kopačky na hřebík, dnes to oznámil v rozhovoru pro internetové stránky klubu z Anfield Road...

"Tohle bude moje poslední sezona v Liverpoolu a profesionálním fotbale. Toto oznámení jsem se rozhodl učinit hned, protože nechci, aby manažer a vedení odpovídali na otázky ohledně mé budoucnosti, když jsem se já sám už rozhodl. Až do konce sezony budu poctivě pracovat ve prospěch týmu a odevzdám mu to nejlepší, což jsem dělal už od svých devíti let," prohlásil někdejší anglický reprezentant.

Carragher v prvním týmu Reds debutoval v lednu roku 1997, ceklem si pak na své konto připsal 723 startů. V roce 2005 slavil triumf v Lize mistrů, v letošní sezoně v Premier League nastoupil ke dvanácti zápasům.

"Možnost reprezentovat tak dlouho tento skvělý klub znamenala privilegium a poctu, jsem na to pyšný a děkuji za všechnu podporu, které se mi dostalo. Poděkovat chci i za spoustu krásných vzpomínek, i když nyní na vzpomínání ještě není ten správný čas. Dále se k tomuto rozhodnutí až do konce sezony vyjadřovat nebudu, musíme se nyní maximálně soustředit na co nejlepší umístění v ligové tabulce a pokusit se vyhrát jednu trofej, o níž stále hrajeme," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (639)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele