Aktuality

Di Maria se soustředí na výkony, budoucnost chce řešit po sezoně

Angel Di Maria je hodně žádaným zbožím na fotbalovém trhu a zájem o něho má několik předních evropských klubů. Argentinský ofenzivní záložník se navíc již několikrát nechal slyšet, že by se případnému přestupu nebránil, o své budoucnosti se každopádně hodlá bavit až po letošní sezoně...

Ribéry rozhodne o své budoucnosti do tří týdnů

Do tří týdnů by mělo být jasno, jestli Franck Ribéry zůstane v Bayernu Mnichov, tvrdí to alespoň sám francouzský záložník. Ten má v německém klubu smlouvu do léta 2011 a právě nyní údajně jedná o jejím prodloužení. Ribéry zároveň prohlásil, že o něj mají zájem Barcelona, Chelsea a Real Madrid.

Miccoli touží po další šanci v národním týmu

Fabrizio Miccoli je jedním z hlavních strůjců letošních výborných výkonů Palerma, které bojuje o Ligu mistrů. 30letý ofenzivní hráč zatím předvádí své umění jen na klubové úrovni, rád by se vrátil i na scénu reprezentační. To by ho ale musel trenér Itálie Marcello Lippi povolat.

Sunderland se trápí, Bruce se o místo bát nemusí

Sunderland se stále nemůže dostat z výsledkové krize a z boje o pohárovou Evropu se po několika měsících stala bitva o přežití mezi anglickou elitou. Černým kočkám se vůbec nedaří, nebude to ovšem znamenat propuštění manažera, Steve Bruce má totiž i nadále důvěru...

Vydra v domácí premiéře zazářil, Jablonec potopil dvěma góly

Fantastickou premiéru před ostravským publikem vstřebává fotbalista Matěj Vydra. Sedmnáctiletý talent, který do Baníku přestoupil v zimě za velké peníze z Jihlavy, v závěru dnešního souboje potopil Jablonec dvěma góly z brejků a hned ve druhém prvoligovém vystoupení otevřel svůj střelecký účet v nejvyšší soutěži.

Labbadia byl nespokojen s výkonem, Funkela zklamal výsledek

Hamburk sice včera porazil Herthu BSC a díky třem získaným bodům se posunul na čtvrté místo, kouč Bruno Labbadia však s předvedenou hrou spokojený nebyl. Taktéž 50 tisíc fanoušků navzdory výhře vyprovázelo domácí borce do kabin pískotem.

Slávista Vlček míří do ligového klubu "čtyřstovkařů"

Stanislav Vlček se v pondělí s největší pravděpodobností stane devátým fotbalistou s 400 starty v nejvyšší české lize na kontě. Útočník Slavie Praha by neměl chybět v sestavě červenobílých v dohrávce 18. kola, v němž Slavia přivítá v Edenu České Budějovice.

Carraghera možný odchod z Liverpoolu netrápí

Jamie Carragher má v Liverpoolu smlouvu do léta příštího roku a jednání o prodloužení kontraktu zatím nezačala. Anglická média spekulují, že Reds už o zkušeného obránce nebudou mít zájem. Carraghera to netrápí. Říká, že pokud ho Liverpool nebude chtít, půjde jinam.

Zasloužili jsme si více, smutnil Leonardo

Italská Serie A včera měla na programu dvě velmi zajímavá klání - v jednom šlo o pohárovou Evropu, v tom druhém pak o Scudetto. Římské AS doma přivítalo AC Milán a diváci na Olympijském stadionu nakonec branku neviděli, což hodně mrzelo především trenéra Rossoneri Leonarda...

Chovancův život je fotbal a Sparta, a tak to i zůstane

Dnes se Jozef Chovanec dožívá padesáti let, ale na blížící se oslavy neměl v uplynulých dnech příliš myšlenek. Pro fotbalového internacionála a úspěšného trenéra bude dnešek pracovním dnem a po klopýtnutí jeho Sparty v jarní premiéře měl v týdnu před ligovým zápasem proti Kladnu jiné starosti.

Van der Vaart: Bylo to neuvěřitelné

Krásný zápas byl včera večer k vidění na Santiago Bernabeu. Real Madrid zde na začátku druhého poločasu prohrával se Sevillou 0:2, zápas ovšem nezabalil a odměnou mu byla výhra 3:2. Jedním z největších hrdinů se stal Rafael van der Vaart...

Hapalova Žilina vede slovenskou ligu už o čtyři body

Už na čtyři body zvýšili fotbalisté Žiliny svůj náskok v čele slovenské ligy. Ve druhém jarním kole dnes svěřenci českého kouče Pavla Hapala zvítězili v Dunajské Stredě 2:0. Oba góly dal bývalý žižkovský útočník Tomáš Oravec, který otevřel skóre už po 18 sekundách hry.

Hráči Bohemians 1905 se před prázdným hledištěm vytáhli

Fotbalisté Bohemians 1905 mají čerstvou zkušenost s hrou bez diváků. Marek Nikl a Jiří Kaufman, dva hráči, kteří okusili atmosféru plných stadionů v Německu, nebyli z prázdného hlediště nadšeni. Paradoxně jim to však prý mohlo pomoci k lepšímu výkonu.

Petřík: Je to pro nás veliká ztráta

Liberecký kouč Josef Petřík byl po porážce 0:2 s Plzní hodně zklamaný. "Je to pro nás veliká ztráta, zvlášť v domácím prostředí. Mrzí mě hlavně neproměněné příležitosti v prvním poločase, Smetana s Frejlachem si v těch šancích měli počínat jinak. Na druhou stranu Plzeň byla hlavně v druhé půli lepší," připustil na tiskové konferenci Petřík.

Pravidlová komise zamítla užití moderních technologií ve fotbale

Moderní technologie fotbalovým rozhodčím pomáhat nebudou. Mezinárodní pravidlová komise (IFAB) dnes na zasedání zamítla změny pravidel, které navrhovaly využití míče s čipem či tzv. "Jestřábího oka" známého z tenisu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele