Potřebujeme Ligu mistrů, aby Bale zůstal, říká Villas-Boas

08.02.2013, 10:57
Aktuality
Manažer Tottenhamu André Villas-Boas věří, že se jeho týmu povede postoupit do Ligy mistrů. Kromě samotné přítomnosti v elitní společnosti mají Spurs k účasti v Lize mistrů ještě jeden dobrý důvod - zvýší se tím šance, že na White Hart Lane zůstane největší hvězda Gareth Bale.

Třiadvacetiletý Bale si udržuje výbornou formu a je spojován s letním přestupem do Realu Madrid. "Hráči, kteří předvádějí takové výkony jako on, vždycky přitahují pozornost. Neznamená to, že s Garethem do budoucna nepočítáme, záleží to však na výsledcích, kterých letos dosáhneme," říká Villas-Boas.

Tottenham letos chybí v Lize mistrů a zatím nemá jistotu, že se probojuje do příštího ročníku. V anglické lize je mimořádná konkurence, Spurs jsou v tuto chvíli čtvrtí. "Všichni věříme, že se dostaneme do Ligy mistrů a budeme tak pokračovat v našem posunu. Liga mistrů je pro letošek důležitým cílem," pokračuje manažer.

Bale je hlavní hvězdou Spurs a Villas-Boas by o něj nerad přišel. "Pro nás je těžké, že máme v týmu tak dobrého hráče, protože přitahuje obrovskou pozornost. Pro ostatní týmy je zase z ekonomických důvodů složité jej získat," upozorňuje. "Všichni jsme šťastní, že ho máme v týmu. Pokud splníme naše cíle, tak se nám snad povede Garetha udržet. Každý chce hrát Ligu mistrů. Když ji hrajete, můžete udržet své nejlepší hráče."

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (578)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele