Aktuality

Střelec gólu Brna Dostálek byl s remízou s Baníkem spokojen

Fotbalisté Brna vykročili po nepovedeném podzimu rázně k cestě ze spodních pater do středu tabulky. Ve třech jarních utkáních získali sedm bodů a včerejší remízou 1:1 s Baníkem Ostrava potvrdili výkonnostní vzestup. Moravské derby nabídlo i v chladném počasí před slabou návštěvou pohledný a dramatický fotbal.

Zidane měl jít v roce 1996 do Newcastlu, Keegan ho ale nechtěl

Bývalý francouzský fotbalista Zinédine Zidane se mohl v roce 1996, kdy se rozjížděla jeho hvězdná kariéra, stát hráčem Newcastlu. Podle výpovědi agenta Barryho Silkmana ale tehdejší vedení klubu odmítlo za záložníka Girondins Bordeaux vyplatit sumu 1,2 milionu liber.

Slávista Naumov zažil nejkrušnější chvíle kariéry

Útočník Slavie Praha Riste Naumov prý prožil v zápasu 19. kola první ligy proti Teplicím nejkrušnější chvíle kariéry. Souboj pro něj skončil po půlhodině hry, kdy po střetu s Martinem Kleinem odjel se zlomenou lýtkovou a holenní kostí ze stadionu v sanitce. Ještě v sobotu večer se poté ve střešovické nemocnici podrobil operaci.

Zraněný David Beckham přijde o mistrovství světa

Aktualizováno. David Beckham si v nedělním utkání italské ligy přetrhl achillovku. Čtyřiatřicetiletý slavný záložník AC Milán a anglické reprezentace přijde kvůli zranění o účast na červnovém mistrovství světa. Dnes nebo v úterý by se měl ve Finsku podrobit operaci, mimo hru bude podle prvních odhadů minimálně čtyři až pět měsíců.

Zranění Nesty není tak vážné, za měsíc by mohl začít trénovat

Zraněný fotbalista AC Milán Alessandro Nesta by mohl již za měsíc začít s tréninkem. Lékaři to usoudili po dnešní operaci poškozené šlachy v pravém kolenu. Původní prognózy přitom nedávaly zkušenému obránci naději vrátit se ještě v tomto ligovém ročníku do sestavy milánského celku.

Valdano chválí Higuaina, kterého chce udržet do konce kariéry

Gonzalo Higuain dal včera jasnou odpověď kritikům. Argentinskému útočníkovi dávala španělská média velkou vinu za vyřazení Realu Madrid v osmifinále Ligy mistrů, Higuain se ovšem rychle oklepal a včera hattrickem popravil Valladolid, na jehož hřišti Bílý balet vyhrál 4:1...

Mourinho při návratu na Stamford Bridge touží po skalpu Chelsea

Je to už dva a půl roku, co fotbalový trenér José Mourinho překvapivě skončil na lavičce Chelsea. V úterý poprvé od vyhazovu znovu vkročí do arény Stamford Bridge, ale tentokrát jako velký soupeř, když povede Inter Milán za vysněným postupem z osmifinále Ligy mistrů.

Van Nistelrooy je v HSV nadšen, končit ještě nehodlá

Po bouřlivých letech v Manchesteru United a Realu Madrid si obávaný nizozemský kanonýr užívá klid. Ruud van Nistelrooy je v přístavním Hamburku nadšen nejen atmosférou města, ale i v týmu. Podle jeho samotného je ale německý klub poslední štací v kariéře.

Hull hledá manažera, Brown byl propuštěn

Phil Brown již není manažerem Hullu City. Anglický klub podobně jako loni bojuje o přežití v Premier League a jeho vedení se dnes rozhodlo svého kormidelníka propustit. Tým nyní dočasně povedou dosavadní asistenti Brian Horton a Steve Parkin...

Pro Juventus to není šťastné období, přiznal Del Piero

Měl to být jeho zápas, místo toho přišel Alessandro Del Piero mezi novináře s mrzutou náladou. Jeho Juventus měl třemi góly v úvodu jasně nakročeno k vítězství nad Sienou, přesto se z výhry nakonec neradoval. Ztráta bodů ovlivnila také pocity Del Piera, který v zápase slavil významné střelecké jubileum.

SOUTĚŽ: S Betfair.com na zápas Manchester - Chelsea!

Máte rádi anglický fotbal a chcete si jej vychutnat na živo, navíc ve VIP boxu jednoho z nekrásnějších stadiónů na světě? Pak pro vás máme jedinečnou příležitost. Hrajte s námi a sázkovou burzou Betfair.com o dvě VIP vstupenky na zápas Premier League mezi Manchesterem United a Chelsea, který se uskuteční 4. dubna 2010!

Na Messiho hattrick pěli ódy spoluhráči i trenér soupeře

Barcelona se včera radovala z důležitého vítězství nad Valencií a hlavní hvězdou večera se stal Lionel Messi, jenž soupeři během necelé půlhodiny nasázel čistý hattrick. Po zápase na jeho hlavu pěli ódy vlastní spoluhráči i trenér Unai Emery.

Van Gaal: Mohli jsme také prohrát

Bayern stále vede bundesligu před druhým Schalke, ale přestože byl ve včerejším utkání proti sestupem ohroženému Freiburgu vysoce favorizován, hubenou výhrou 2:1 své fanoušky nepřesvědčil. Trenér Van Gaal přiznal, že zisk tří bodů je zčásti také dílem štěstí.

Baroš se po zranění vrátil k fotbalu vstřelenou brankou

Český útočník Milan Baroš překonal problémy se zlomenou kostí v nártu a po téměř pěti měsících nastoupil k soutěžnímu utkání. V 25. kole turecké ligy dnes odehrál 13 minut za Galatasaray Istanbul a dokonce se gólem podílel na výhře 3:0 nad Ankaragücü. Zaznamenal tak šestou trefu v sezoně.

Sionko spasil Spartu, ale na oslavy je prý dost času

Vedení Sparty si může mnout ruce, jak mu vyšel zimní tah s návratem záložníka Libora Sionka. Dnes nastoupil v Mladé Boleslavi ke svému třetímu ligovému utkání po návratu a ještě dlouho po něm znělo stadionem jeho jméno. Pro sparťanské fandy, kteří po celý zápas vyzývali své hráče k bojovnosti, se stal hrdinou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele