Stankovič málem skončil. Teď chce Inter dostat nahoru

11.02.2013, 09:50
Aktuality
Inter Milán se poslední týdny trápil, včera ale nerrazzuri prožili hezký večer. Dočkali se výhry nad Chievem 3:1 a na hřiště se vrátil Dejan Stankovič, který byl kvůli vážnému zranění achillovky devět měsíců mimo hru. Stankovič přiznal, že jej přepadaly myšlenky na konec kariéry.

"Být devět měsíců bez fotbalu je peklo. Kdo to zažil, to potvrdí. Dvakrát jsem byl na operaci a dvakrát jsem si zranění obnovil, vzdával jsem se," vykládal Stankovič. "Mnohokrát díky všem, kteří mě podporovali, protože opravdu nechybělo mnoho, abych všechno vzdal."

Zkušený záložník proti Chievu zasáhl do druhého poločasu a přispěl k zisku tří bodů, díky kterým Interu patří průběžné čtvrté místo v Serii A. "Čtyři týdny se připravuju s týmem, odehrál jsem poločas za juniorku a dnes jsem na fyzičku vůbec nemyslel, protože mě ovládly emoce. Chci týmu co nejvíce pomoci," dodal Stakovič.

Díky výhře se ulevilo trenérovi Andreovi Stramaccionimu, který byl pod stále větším tlakem. Ze Stankovičova návratu má radost. "Deki je víc než hráč, je to legenda, válečník. Je to jeden ze skvělých mužů v našem kádru," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (57)

Přidat komentář
Kongo

Já přesupovou politiku Interu nikdy nepochopím,takovýho odpadu co tam mají

Reagovat
čutalista

ale je to jeden z mála týmů co má ještě legendy....Zanettiho a Cambiasa jim musej ostatní kluby jen zavidět. Já osobě Zanettiho obdivuju, neskutečnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jseš odpad

Reagovat
smazaný uživatel

tak se koukni i na AC, tam je to snad ještě horší

Reagovat
Kongo

Jako v celé Itálií

Reagovat
smazaný uživatel

bože co si komu udělal, další expert

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

jses blbej jak tago v ac to tet uz uplne v poho...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Síce sa s týmom pripravoval 4 týždne, ale výkon na ihrisku nepodal oslnivý. Skôr by som to označil ako sklamanie. Musím sa ale priznať, že keď nastupoval na ihrisko, tak sa mi tlačili slzy do očí. Za čo sa ale nehanbím, keďže aj tvrdí chlapi niekedy plačú. Tá atmosféra na Meazze bola úplne veľkolepá. Smutne a zároveň racionálne musím skonštatovať, že Stankovič už v základe Interu hrávať nebude, jedine v EL ...Gargano, Cambiasso, Kuzmanovičom, Guarín sú momentálne niekde inde. A naviac, na svoju šancu bude čakať Mateo Kovačič, ktorý príležitosti bude dostávať na 100%, keďže stál 11 mil eur + eventuálne bonusy a tiež je to Stramačónyho posila.

Reagovat
Alberto Aquilani

bol včera sex ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie! Však neprišiel ani Bennes, ani kamoška

Reagovat
Jajinek

Na základ už to nebude, ale jako alternativa do středu, která dokáže diktovat tempo hry a dobře vyplňovat prostor a navíc dobře vysřelit, to určitě ano. Je dobré, že neskončil, je to jeden z mojich největších oblíbenců v Interu.

Uvidíme, jak na to bude fyzicky, až bude trochu déle trénovat. Naplno to zatím byla jen chvilka. Navíc obava z dalšího zranění tam u něj je vždycky.

Škoda, že nemůže hrát EL, na rozehrání, by to bylo výborné.

Snad ho aspoň nachvíli uvidím za 14 dní v derby zase naživo.

FORZA DEKI!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ticho idiote jdi si blejt nad tim svým nemožnym týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pan futbalista

Reagovat
kiwwi

mohol by mi niekto znaly pomerov aspon zhruba nacrtnut s akymi rozpoctami pracuju kluby v SA?

ide mi hlavne o porovnanie Neapol. vs Inter/AC/AS

Reagovat
smazaný uživatel

Na internete máš toho celú prdel. Stačí, že si to dohľadáš. Napríklad Deloitte vydáva rôzne záujimavé finančné analýzy klubov, či už v SA alebo celkovo vo svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Napr.:http://en.wikipedia.org/wiki/Deloitte_Football_Money_League

Jednu stranu rozpočtu (príjmovú) máš už hotovú

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

dik

Reagovat
Jajinek

http://calcio.fanpage.it/ecco-i-conti-del-nostro-calcio-malato-servo-di-tv-e-degli-ingaggi/

Tady máš všechny týmy i v tabulkách. Nakolik jsou data důvěryhovná nevím, ale něco více aktuální, co by více vyhovalo Tvým požadavkům, se mi do ruky nedostalo.

Reagovat
kiwwi

thx

Reagovat
smazaný uživatel

hejjjj kiwwi, ty nemáš zase něco o PL? Rád bych se podíval na finance klubů v PL, díky.

Reagovat
DelPiero137

Preco ma Juve vyrazne menej za TV prava ako Milancania?

Reagovat
Jajinek

jsou to údaje z loňské sezóny, tedy 2011/12. Televizní práva se stejně jako ve Španělsku platí nerovnoměrně, tedy podle televizní atraktivnosti. Je možné, že po loňském titulu už jsou čísla jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle Champions League?

Reagovat
junglist

odehrál jsem zápas za juniorku

Reagovat
madridcan

OT: Madridcanove Fanta okienko

Zamotava sa to. Takuto zapletku by nenapisala ani Agatha Christie alebo ako by povedal Jozko Golonka: ,,Taku dramu by nenapisal ani Hamlet." Toto kolo nebolo az tak golove, ale o to bolo napinavejsie. Z obrovska sa ozvali dva hlboke vydychy od Madridcana a Olisa. Obaja ani nevedia ako udolali svojho supera.

Slager sa odohral v Cukrlande, kde domaci Cukr hostil Dejwu. A ako hraci skorovali, tak to aj skoncilo. Za Cukrouska skoroval SuperMario a Lamela, za Dejwu korigoval El Principe Diego Milito. Dejwa tak nadvazuje na svoje tragicke vykony z poslednych kol. Naopak Cukrousek ide ako robotnici v Rusku pripravujuci sportoviska na olympiadu...cize ako pila.

V druhom stretnuti na seba narazili Creepy a Madridcan. Creepymu sice skoroval Vucinic, ale Madridcanova obrana na cele s Barzaglim, Lucarelli a Nagatomom sa postarali o celkom solidnu bodovu injekciu pre zranenim zdecimovany tim. Na konci di Nataleho 6,5 boda a Pandevovych 5,5 rozhodlo, ze o 0,5 boda sa mohol CR7 radovat z jedineho golu v zapase. Madridcan vyhral na ihrisku Creepinga 0:1. Tu stoji za zmienku, ze Madrid sa zase spoliehal na Handanovica zatial co nahradny brankar Romero vychytal penaltu Osvalda. Nemuseli byt stresy-Handanovic 5 bodov, Romero 9.

V poslednom zapase hostil Olis Cubona a nakoniec domace prostredie rozhodlo o tom, ze sa nezrodila najvacsie prekvapenie 24 kola. Aj Olisa kvalitne zahrala obrana, ale Cubonovi nehrali dvaja kraci, takze aj to rozhodlo. Inak by pravdepobne bola remiza a Olis by nemohol uvazovat o nahanani Dejwu.

Co z toho vsetkeho vyplyva? Olis, Cukrousek a CR7 stracaju uz len jeden jediny bodik na Dejwu. Ako to bude v dalsom kole? Dejwa a Madridcan maju doma dvoch odpadlikov, ale Cukrousek hosti Olisa a bude sa jednat dost mozno o zlomovy zapas v boji o titul. Madridcan aj to nechce dosrat, tak by mal vyhrat, lebo potom ho caka Everest- zapas u Dejwu, Cukrouska a doma s Olisom. Neviete sa cokat dalsieho kola v Serii A a v Serii D??? Ani ja

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeees

Reagovat
olis

OT: Diakite v lete pravdepodobne do Neapolu

Reagovat
smazaný uživatel

není to brzo to jsem psát?Víš co může být v létě ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekaz mu radosť

Reagovat
Alberto Aquilani

Ratzinger si dimetterà il 28 febbraio. Per gli juventini il 30 :D

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
olis

keby to bola s Nainggolanom pravda tak by sme mali konecne poriesenu zalohu Nainggolan a Inler zaklad a nahradnici Behrami a Dzemaili

Diakiteho agent potvrdil ze Diakite odmietol lukrativnu ponuku z ruska a ze uz prebehli prve kontakty s Neapolom a cez vikend by malo udiat prve rokovanie

Reagovat
Il Architetto

Radja a Inler, ty vole nechtěl bych na ně hrát.

Reagovat
Pipo123

Dejane, 9 mesiacov bez futbalu nie je peklo, to potom iný ľudia musia byť zaživa v hrobe pri horších problémoch...

Reagovat
Jajinek

nech toho rozumování a radši dávej sestavu do fanty...

Reagovat
Pipo123

kašlem na fantu nemám čas na futbal ani náladu ale ne kvôli osobným problémom na to vôbec nemám čas...

Reagovat
Jajinek

takový jako ty miluju...fanta ti zabere 10 minut týdně. Jen napíšeš sestavu, která je svou délkou asi stejně rozsáhlá jako tvůj výblitek o Dekim nademnou. Už vloni jsi to částečně sral.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Pippo chcel, tak by ti poriadne zajebal za tieto tvoje sprosté reči, že by si sa minimálne pol roka z toho spamätával

Reagovat
Pipo123

Prečo by som mu mal zajebať ? na jednu stranu má pravdu, na fantu som zabúdal či kašlal už zopár krát... lenže tento víkend som mal na to aspoň dôvod...

Reagovat
Alberto Aquilani

pippo , ty si taký búchač že mu prijebeš a pol roka sa nepostaví ? Ja len tak informatívne , vieš či si mam dať na teba bacha :D

Reagovat
Pipo123

Jasné néé to sú asi také praktiky v Bratislave len

Reagovat
DelPiero137

V Blave su vseliake praktiky "kamarat v 17-tich taku natiahol policajtovi ze odpadol do komy". Vacsinou sa tieto zvastny prejavuju u ludi co sa tam prestahovali a potrebuju "drzat krok".

Reagovat
Maritazzi

Kebab do ruky.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Ano možno áno, ale keďže som bol v piatok a sobotu v takom útlme že som nevedel aký je rok tak prepáč že som sa vysral na nejakú života dôležitú fantu Zrovna na tento víkend som sa dosť tešil, či už fanta, súboj Neapolu a Lazia. Lenže isté okolnosti v mojom živote postavili futbal na koniec... určite nechcem rozoberať tu na EF čo sa mi prihodilo, ale myslím že ak by sa to stalo komukoľvek s vás tak tiež asi nemyslíte na futbal...

Reagovat
Jajinek

já ti samozřejmě nezazlívám nic tímto způsobem. Jsou v životě důležitější věci než nějaká fanta. Jen mi přijde divné, když má člověk čas psát na EF, jaktože nemá čas na fantu. Vždyť je to to samé. A za ty 4 týdny, co jsi nedal ani jednu sestavu, jsi tu toho napsal fakt hodně, že by si tu sestavu stihl postavit 50x...samozřejmě nenarážím na tento víkend. Ať už se ti stalo cokoliv, tak přeju, ať je to zase v pohodě...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Práve pozerám záznam nášho zápasu, ten úvod to je kurva skvelý presing

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

A co zkusit Vlastu Vidličku..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele