Aktuality

Hiddink: Budoucnost tureckého fotbalu bude zářivá

Nizozemský trenér Guus Hiddink pomalu končí u ruské reprezentace a začíná se soustředit na angažmá v tureckém národním týmu. Včera podepsal s tureckou asociací dvouletý kontrakt a na tiskové konferenci sdělil, že turecký fotbal má před sebou zářivou budoucnost.

Tepličtí vidí za protestem Slavie snahu vyvinout tlak na rozhodčí

Vedení Teplic odmítlo pondělní kroky pražské Slavie, která po vzájemném utkání podala stížnost na způsob vedení zápasu rozhodčím Miroslavem Zelenkou i podnět k zahájení disciplinárního řízení s Petrem Matulou za zákrok na Petra Jandu. Podle severočeského klubu tím Slavia pouze chtěla vytvořit tlak na rozhodčí, kteří budou ve zbytku jara pískat zápasy pražského klubu.

Barcelona spoléhá proti Stuttgartu na nepolapitelného Messiho

Další krok na cestě za obhajobou vítězství v Lize mistrů stojí před Barcelonou. Po remíze 1:1 v úvodním oamifinálovém utkání ve Stuttgartu se španělský velkoklub chystá na odvetu a opět spoléhá na útočníka Lionela Messiho. V druhém středečním duelu bude Bordeaux s Jaroslavem Plašilem střežit náskok 1:0 ze stadionu Olympiakosu Pireus.

Kiessling zůstává v Leverkusenu, prodloužil do léta 2015

Stefan Kiessling v letošní sezoně dává branky za Leverkusen a nejinak tomu bude i v následujících letech. Německý reprezentační útočník měl s Bayerem smlouvu do léta 2012, dnes se ovšem definitině dohodl na jejím prodloužení o další tři roky...

Chamakh považuje za největší hrozbu Marseille

Mimořádně dramatický zřejmě bude závěr letošní sezony Ligue 1. Do konce francouzské nejvyšší soutěže chybí deset kol a mezi prvním a šestým týmem tabulky je pouze tříbodový rozdíl. Titul obhajuje Bordeaux a jeho útočník Marouane Chamakh má největší respekt z Marseille...

Babel: V Liverpoolu jsem byl vždycky šťastný

Ryan Babel má v plánu hrát i nadále za Liverpool. Nizozemský fotbalista nemá jisté místo v základní sestavě a vzhledem k blížícímu se mistrovství světa se mluvilo o možném odchodu, změna dresu je ale tím posledním, na co někdejší hráč Ajaxu myslel...

Zachráním Lazio, ujišťuje fanoušky Zarate

Lazio před sezonou plánovalo útok na evropské poháry, místo toho bojuje o záchranu. Římský klub je na poslední příčce, která zaručuje setrvání v Serii A a útočník Mauro Zarate fanoušky uklidňuje, že i v příští sezoně budou chodit na italskou nejvyšší soutěž...

Ajax Amsterdam je nizozemským klenotem, byť teď nezáří

Ačkoli momentálně zažívá Ajax horší časy, stále je považován za jeden z nejslavnějších klubů světa. Během své existence vybojoval rekordní počet domácích titulů a spolu s Juventusem Turín a Bayernem Mnichov patří k pouhým třem týmům, které se mohou pyšnit vítězstvím ve všech třech nejcennějších evropských pohárech.

Zé Roberto do New Yorku? Nic nevíme, zní z Hamburku

Ze Roberto je i v pětatřiceti letech žádaným hráčem. O založníka Hamburku má údajně zájem Red Bull New York a nabízí mu tříletou smlouvu. V Hamburku ale o žádné nabídce nevědí, zkušený Brazilec má navíc v HSV smlouvu i na příští sezónu. Podle deníku Bild za vším stojí Dietmar Beiersdorfer.

Sandrův přestup do Tottenhamu má být hotov příští týden

Tottenham by měl už brzy získat zajímavou posilu pro příští sezónu. Do londýnského klubu má namířeno mladý brazilský záložník Sandro, o něhož Spurs usilují už delší dobu. Internacional by za talentovaného hráče mohl obdržet částku kolem deseti milionů eur.

Střelec gólu Brna Dostálek byl s remízou s Baníkem spokojen

Fotbalisté Brna vykročili po nepovedeném podzimu rázně k cestě ze spodních pater do středu tabulky. Ve třech jarních utkáních získali sedm bodů a včerejší remízou 1:1 s Baníkem Ostrava potvrdili výkonnostní vzestup. Moravské derby nabídlo i v chladném počasí před slabou návštěvou pohledný a dramatický fotbal.

Zidane měl jít v roce 1996 do Newcastlu, Keegan ho ale nechtěl

Bývalý francouzský fotbalista Zinédine Zidane se mohl v roce 1996, kdy se rozjížděla jeho hvězdná kariéra, stát hráčem Newcastlu. Podle výpovědi agenta Barryho Silkmana ale tehdejší vedení klubu odmítlo za záložníka Girondins Bordeaux vyplatit sumu 1,2 milionu liber.

Slávista Naumov zažil nejkrušnější chvíle kariéry

Útočník Slavie Praha Riste Naumov prý prožil v zápasu 19. kola první ligy proti Teplicím nejkrušnější chvíle kariéry. Souboj pro něj skončil po půlhodině hry, kdy po střetu s Martinem Kleinem odjel se zlomenou lýtkovou a holenní kostí ze stadionu v sanitce. Ještě v sobotu večer se poté ve střešovické nemocnici podrobil operaci.

Zraněný David Beckham přijde o mistrovství světa

Aktualizováno. David Beckham si v nedělním utkání italské ligy přetrhl achillovku. Čtyřiatřicetiletý slavný záložník AC Milán a anglické reprezentace přijde kvůli zranění o účast na červnovém mistrovství světa. Dnes nebo v úterý by se měl ve Finsku podrobit operaci, mimo hru bude podle prvních odhadů minimálně čtyři až pět měsíců.

Zranění Nesty není tak vážné, za měsíc by mohl začít trénovat

Zraněný fotbalista AC Milán Alessandro Nesta by mohl již za měsíc začít s tréninkem. Lékaři to usoudili po dnešní operaci poškozené šlachy v pravém kolenu. Původní prognózy přitom nedávaly zkušenému obránci naději vrátit se ještě v tomto ligovém ročníku do sestavy milánského celku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele