Aktuality

Policie zřejmě bude na stadionech při rizikových utkáních

Policie zřejmě bude při rizikových zápasech na fotbalových stadionech, i když se na ně trvale nevrátí. Vyplývá to z návrhu novely zákona o podpoře sportu, který dnes schválila sněmovna a který míří do Senátu. Podle současné praxe policie na stadionech není a zasahuje jen v případě, že výtržnosti nedokáže zvládnout pořadatelská služba.

Hargreaves je po roce a půl zpět. Šilhá i po MS

Owen Hargreaves po osmnácti měsících odehrál zápas, včera nastoupil za rezervu Manchesteru United na poločas proti Burnley. Na ostrý start si anglický záložník bude muset ještě počkat. Hargreaves ví, že je před ním ještě kus práce, přesto se nevzdává naděje na letní mistrovství světa.

Plašil si v LM vychutnává postup a těší se na duel s velkoklubem

Před šesti lety dokráčel český fotbalista Jaroslav Plašil s Monakem až do finále Ligy mistrů, nyní mu s jiným celkem z francouzské nejvyšší soutěže Bordeaux chybějí už jen dva krůčky k tomu, aby mohl o nejcennější klubovou trofej v Evropě usilovat znovu.

Honda se v CSKA zabydlel skvěle, myslí na triumf v Lize mistrů

CSKA Moskva se povedl vstup do letošní sezony a velkou zásluhu na tom má zimní posila Keisuke Honda. 23letý japonský reprezentant se velkou měrou podepsal pod postup do čtvrtfinále Ligy mistrů a další soupeře varuje, že ruský klub myslí ještě výše...

Rosický je již zdravý a měl by v sobotu nastoupit proti West Hamu

Český fotbalista Tomáš Rosický již překonal problémy s třísly a měl by být připraven nastoupit za Arsenal v sobotním londýnském derby s West Hamem. Klub to uvedl na svém webu s poznámkou, že o startu českého reprezentanta definitivně rozhodne páteční lékařská prohlídka.

Nespokojený Riera vytýká Benítezovi nedostatečnou komunikaci

Albert Riera zdaleka není spokojený se svou současnou pozicí v Liverpoolu a přiznal, že si vůbec nerozumí s manažerem Benítezem. Manažer s ním prý vůbec nekomunikuje, což mu nyní hráč vytkl.

Advocaat: To, že mě chtějí u ruské reprezentace, dává smysl

Trenér Alkmaaru Dick Advocaat popřel, že by v létě uvažoval o převzetí ruské reprezentace. Podle svých slov ale rozumí tomu, že se jeho jméno objevilo na seznamu možných nástupců Guuse Hiddinka, kterému v létě kontrakt vyprší.

Machačkala je po jediném utkání v sezoně bez trenéra

Fotbalisté Anži Machačkaly jsou hned na úvod sezony bez trenéra. Bývalý ruský reprezentant Omari Tetradze se rozhodl dagestánský klub, za který hraje i český útočník Jan Holenda, opustit po jediném zápase ruské ligy. Klub to uvedl na svém webu.

Galliani fandí v Lize mistrů Interu

Zatímco Inter v Lize mistrů prošel do čtvrtfinále, AC Milán se může plně koncentrovat na ligový souboj. Výkonný ředitel "rosonerri" Adriano Galliani prozradil, že přestože v lize se jedná o úhlavního konkurenta, v evropských pohárech má městský rival jeho plnou podporu.

Polák po zranění stále čeká na návrat do zápasů

Český reprezentant Jan Polák od srpna nesehrál stále ani jedno utkání, ale v několika nejbližších týdnech by mohlo k jeho návratu na hřiště dojít. Už v dubnu by český záložník Anderlechtu rád naskočil do belgické ligy a v lepším případě by pak mohl zvládnout i květnovou reprezentační přípravu v USA.

Olympiakos lituje vyřazení. Bordeaux nechce dostat Barcelonu

Po šesti letech jsou ve čtvrtfinále Ligy mistrů dva francouzské kluby, k Lyonu se po včerejší výhře nad Olympiakosem přidalo Bordeaux. Fanoušci Girondins se o postup hodně báli, řecký soupeř sahal po postupu, trenér Bandovič ale mohl po zápase jen litovat promarněných šancí.

V Barceloně sní o obhajobě. Messiho srovnávají s Maradonou

Barcelona včera jasně přehrála Stuttgart a zajistila si postup do čtvrtfinále Ligy mistrů. Katalánci tak mohou pomýšlet na obhajobu nejprestižnější trofeje, kterou v novodobé historii ještě nikdo dvakrát za sebou nevyhrál. Hlavní postavou Barcelony byl Lionel Messi, kterého se kouč VfB Gross nebojí srovnávat s Diegem Maradonou.

Davenport opouští West Ham a začne od začátku

Calum Davenport se s West Hamem dohodl na předčasném ukončení smlouvy, která měla vypršet v létě. Sedmadvacetiletý obránce byl v létě účastníkem rodinného incidentu, ze kterého si odnesl vážné zranění nohy. Davenport už začal s tréninkem a hledá si nový klub.

Kisel nejspíš v Sydney skončí. Chce zpět do Česka

Slovák Karol Kisel se nedohodl ve svém současném působišti FC Sydney na prodloužení smlouvy a zřejmě v australském klubu odehraje v sobotním ligovém finále proti Melbourne Victory svůj poslední zápas. Třiatřicetiletý záložník se podle listu The Sydney Morning Herald chce se vrátit do české nejvyšší soutěže.

Reina věří v úspěchy Liverpoolu. Brzy prodlouží smlouvu

Pepe Reina už brzy prodlouží smlouvu v Liverpoolu, španělský brankář prohlásil, že by se tak mělo stát během měsíce. Podle sedmadvacetiletého hráče budou Reds schopni v blízké budoucnosti získat vytoužený anglický ligový titul, a proto v klubu zůstává.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele