Aktuality

Portsmouth propustil polovinu klubových zaměstnanců

Portsmouth ve snaze zachránit se před bankrotem propustil 85 z celkového počtu 166 zaměstnanců. Administrativní správce Andrew Andronikou navíc oznámil, že výkonný ředitel posledního celku Premier League Peter Storrie přistoupil na čtyřicetiprocentní snížení platu.

Brazilec Maicon se upsal Lokomotivu

Lokomotiv Moskva před startem ruské Premier Ligy posílil na problematickém postu útočníka. Z Fluminense přivedl mládežnického brazilského reprezentanta Maicona, který dnes úspěšně absolvoval zdravotní testy a podepsal kontrakt na čtyři a půl roku.

Schalke se zajímá o Misimoviće, Vlci se zlobí

Felix Magath hned ve své první sezóně na Schalke hraje s podceňovaným týmem o titul, defenzivní styl hry se mu ale nelíbí a tak již hledá posily pro příští rok. 56letý kouč by si údajně rád přivedl svého bývalého svěřence Zvjezdana Misimoviće, záložníkovu klubu Wolfsburgu se to ale pranic nelíbí...

Diego Della Valle nevidí důvod k odchodu Prandelliho

Fiorentině se poslední dobou nedaří a italská média již spekulují o odchodu trenéra Cesare Prandelliho. Důvodem k tomu nejsou špatné výsledky, ale zájem ostatních. O italském kormidelníkovi se mluvilo v souvislosti s italskou reprezentací, nebo třeba s Juventusem, prezident Violy Diego Della Valle ale jeho odchod nevidí příliš reálně...

Zidane by mohl trénovat Alžírsko

Bývalý nejlepší světový fotbalista Zinédine Zidane by se od léta mohl stát trenérem národního týmu Alžírska. Francouzský mistr světa i Evropy má kořeny právě v této severoafrické zemi a podle deníku Sud-Ouest už jej kontaktoval samotný alžírský prezident Abdal Azíz Buteflika.

V Evropské fotbalové lize vypuknou osmifinálové souboje

Zatímco v Lize mistrů již jsou známí první čtvrtfinalisté, na fotbalisty v Evropské lize čekají teprve úvodní zápasy osmifinále. Ve čtvrtek se na osmi stadionech rozehrají souboje, mezi nimiž nebude chybět ani pro českého fanouška atraktivní duel Hamburku s Anderlechtem Brusel

Pobřeží slonoviny na MS povede Francouz Troussier

Fotbalisty Pobřeží slonoviny na mistrovství světa povede francouzský trenér Philippe Troussier. Nepotvrdily se tak spekulace, podle kterých měl africký celek před šampionátem převzít uznávaný nizozemský kouč Guus Hiddink.

Karpin: Suchý se brzy ukáže v některém ze špičkových klubů

Po skončení zimní přípravy trenér Spartaku Moskva Valerij Karpin okomentoval pro ruské novináře čerstvé posily svého mužstva. Pochválil především brazliského útočníka Ariho a velké naděje vložil do českého obránce Marka Suchého, kterého srovnal s bývalou hvězdou Spartaku, Nemanjou Vidičem.

Fiorentina se smiřuje s vyřazením. Bayern si postupu cení

Fiorentina sehrála proti Bayernu dobrý zápas, ale výhra 3:2 na postup do čtvrtfinále Ligy mistrů nestačila. Díky většímu počtu branek vstřelených na soupeřově hřišti jde dál Bayern. Domácí prožili velké zklamání a opět se vraceli k ofsajdovému gólu Kloseho z prvního utkání, který rozhodl v jejich neprospěch.

Rozehnal dál sní o tom, že si jednou zahraje ligu ve Španělsku

Snem českého reprezentačního obránce Davida Rozehnala z Hamburku je zahrát si jednou nejvyšší španělskou ligu. Devětadvacetiletý fotbalista se s tím svěřil v dnešním rozsáhlém rozhovoru pro belgický list La Derniere Heure.

Wenger chválil Bendtnera. Dál chce projít přes anglický tým

Arsenal zvládl ve velkém stylu odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Portu, vyhrál o pět branek a může vyhlížet čtvrtfinálového soupeře. Manažer vítězů Arsene Wenger po utkání chválil své hráče, byl rád, že se střelecky prosadil Nicklas Bendtner. Kouči hostů Jesualdu Ferreirovi se zápas nehodnotil snadno.

Překvapí ligu hvězdy CSKA Moskva?

CSKA Moskva patří k nejúspěšnějším klubům v historii samostatné ruské ligy a i letos tak před výběrem Leonida Sluckého leží jen ty nejvyšší cíle. Ty se Armějcům podařily naposledy naplnit v roce 2006, kdy bylo CSKA navíc dosud posledním moskevským mužstvem, které získalo mistrovský titul. Dokáží hvězdy v dresu CSKA zazářit letos?

Když kapitán La Coruni nehraje fotbal, dělá taxikáře

Nezvyklým způsobem se odreagovává od fotbalu kapitán španělského Deportiva La Coruňa Manuel Pablo. Čtyřiatřicetiletý obránce si pořídil licenci a ve chvílích volna brázdí ulice města jako taxikář.

Real Madrid bude odvracet vyřazení proti neprostupné obraně Lyonu

Hvězdný tým fotbalistů Realu Madrid bude muset ve středu v Lize mistrů odvracet hrozbu překvapivého vyřazení již v osmifinále, k čemuž potřebuje doma porazit o dva góly Lyon. Francouzský celek přitom s Realem ještě nikdy neprohrál a navíc v posledních šesti soutěžních zápasech nedostal ani gól.

De Guzman musí na další operaci, chybět bude minimálně měsíc

Jonathan De Guzman patří mezi velké talenty nizozemského fotbalu, bohužel ho až příliš často limitují problémy se zraněními. Mladý záložník Feyenoordu si během tréninku již poněkolikáté během své kariéry poranil koleno, musí na operaci a hrát nebude minimálně měsíc...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele