Aktuality

Policie možná bude na stadionech při rizikových utkáních

Policie se s největší pravděpodobností nevrátí na fotbalové stadiony, při rizikových zápasech na nich ale zřejmě bude moci být. Vyplývá to z pozměňovacího návrhu k novele zákona o podpoře sportu, kterou dnes poslanci projednali v druhém čtení.

ČMFS z auditu zatím závěry neudělal, čeká na právní rozbor

Předseda Českomoravského fotbalového svazu Ivan Hašek dosud nemá právní rozbor forenzního auditu, který si zadalo po loňském zvolení nové svazové vedení. Své závěry z auditu svaz oznámí až po jednání výkonného výboru 23. března. Hašek to oznámil na dnešní tiskové konferenci

Následující čtyři zápasy budou klíčové, uvědomuje si Magath

Felix Magath loni dělal divy ve Wolfsburgu a jeho kouzla platí i na Schalke. Klub z Gelsenkirchenu bojuje o mistrovský titul a jeho trenér moc dobře ví, že bude hodně záležet na následujících čtyřech zápasech...

Kouč Ten Cate vydržel na lavičce Al Ahlí jen měsíc

Pouze měsíc vydržel nizozemský kouč Henk Ten Cate na lavičce fotbalistů Al Ahlí ze Spojených arabských emirátů. Po středečním domácím debaklu 0:5 s katarským mužstvem Al-Sadd v asijské Lize mistrů odstoupil.

De Laurentiis popřel zájem o Palomba a Pazziniho

Neapol se hodlá usadit mezi italskou špičkou a k tomu by jí mělo pomoci i několik posil. Italská média spekulovala o tom, že se SSC zajímá o záložníka Sampdorie Angela Palomba a útočníka Giampaola Pazziniho, to ovšem prezident Neapole Aurelio De Laurentiis rychle odmítl...

Fernandez: Odmítám se v tuto chvíli bavit o titulu

Další trhlinu dostaly včera plány Bordeaux na obhajobu titulu, francouzský mistr doma nestačil na Auxerre a prohrál 1:2. Situace na čele tabulky se tak ještě více zamotala, kouč Auxerre, které poskočilo na třetí místo, Jean Fernandez se ovšem o možném útoku na titul v tuto chvíli bavit nehodlá...

Světové talenty: McDonald Mariga

Keňský fotbal sice zatím neplodí tak výrazné fotbalové hvězdy jako jiné africké země, přesto se možná co nevidět dočká hráče těch nejvyšších kvalit. K hvězdné kariéře má výborně našlápnuto McDonald Mariga, který nyní hájí barvy milánského Interu.

Moravčík radí Celtiku, aby se pokusil udržet Keana

Robbie Keane na jaře hostuje z Tottenhamu v Celtiku a v klubu, kterému odmala fandí, se mu zatím daří. Podle legendy Celtiku Ľubomíra Moravčíka by měl skotský klub vyvinout veškéré úsilí, aby Keana udžel, a měl by vybudovat nový tým právě kolem něho.

Na Rooneyho se opět valí chvála. Beckham přeje United trofej

Manchester United v odvetě odmifinále Ligy mistrů porazil AC Milán o čtyři branky a s přehledem si zajistil postup. Hlavní hvězdou anglického týmu byl opět Wayne Rooney. Mladého útočníka chválil i soupeř David Beckham, který si přeje, aby Manchester Ligu mistrů vyhrál.

Celý Real trpí. Moc mluvili, říkal lyonský hrdina Pjanič

Real Madrid pošesté za sebou skončil své účinkování v Lize mistrů už v osmifinále. V letošní sezóně vystavil královskému klubu stopku Olympique Lyon, kterému stačila k postupu remíza. V Madridu zavládlo obrovské zklamání, klubové vedení i přes neúspěch dál počítá s trenérem Pellegrinim.

Rajtoral sice proti Teplicím zářil, ale nakonec odešel s prázdnou

Rozporuplné pocity prožívali plzeňští hráči po prohře 1:2 v Teplicích. Ligového lídra v některých pasážích celkem výrazně přehrávali a měli i spoustu šancí, jenže s nimi naložili prachbídně. Obojí nejlépe ztělesňoval záložník František Rajtoral - na levém křídle sice doslova létal, jenže když se dostal ke střele, míč mu ani jednou nesedl.

Kanditát na prezidenta Barcelony zvažuje sponzory na dresech

Sto jedenáct let si FC Barcelona zakládá na tom, že na svých dresech se logo či název žádného ze sponzorů nevyjímá. Brzká změna této filozofie však vůbec vyloučena není. Dnes tuto variantu připustil také jeden z uchazečů o prezidentský post Sandro Rossel.

Portsmouth propustil polovinu klubových zaměstnanců

Portsmouth ve snaze zachránit se před bankrotem propustil 85 z celkového počtu 166 zaměstnanců. Administrativní správce Andrew Andronikou navíc oznámil, že výkonný ředitel posledního celku Premier League Peter Storrie přistoupil na čtyřicetiprocentní snížení platu.

Brazilec Maicon se upsal Lokomotivu

Lokomotiv Moskva před startem ruské Premier Ligy posílil na problematickém postu útočníka. Z Fluminense přivedl mládežnického brazilského reprezentanta Maicona, který dnes úspěšně absolvoval zdravotní testy a podepsal kontrakt na čtyři a půl roku.

Schalke se zajímá o Misimoviće, Vlci se zlobí

Felix Magath hned ve své první sezóně na Schalke hraje s podceňovaným týmem o titul, defenzivní styl hry se mu ale nelíbí a tak již hledá posily pro příští rok. 56letý kouč by si údajně rád přivedl svého bývalého svěřence Zvjezdana Misimoviće, záložníkovu klubu Wolfsburgu se to ale pranic nelíbí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele