Aktuality

Tottenham se s Internacionalem dohodl na přestupu Sandra

Tottenham Hotspur dnes dosáhl konečné dohody s brazilským klubem Internacional ohledně přestupu Sandra Ranieriho. Mladého záložníka nyní v Londýně čekají zdravotní testy a bude mu uděleno pracovní povolení.

Elia kritizuje vedení Hamburku, že na operaci přistoupilo pozdě

Eljera Eliu trápí už několik měsíců zranění kotníku a zhoršený stav minulý týden přiměl vedení Hamburku k operačnímu zásahu. Sám nizozemský reprezentant však tvrdí, že pod nůž měl jít už před Vánoci. Z pozdního zákroku nyní viní právě klubové vedení.

Magera září v dresu Temešváru: Jsem rád, že mi to střílí

Lukáš Magera září v rumunské lize. Na jaře se napevno usadil v základní sestavě Temešváru a v posledních dvou zápasech se blýskl třemi góly a asistencí. Má tak velký podíl na tom, že Temešvár patří k hlavním kandidátům na titul.

Balotelli: Na Chelsea vyhrál Inter, ne Mourinho

Mario Balotelli dal o sobě znovu vědět. Mladý útočník Interu Milán, který má spory s trenérem Josem Mourinhem a nehraje, se představil v jedné z italských televizních šou. Mimo jiné se navlékl do dresu městského rivala AC Milán a zdůraznil, že nedávný postup v Lize mistrů je zásluhou celého týmu, ne trenéra.

Liverpool chce Rieru kvůli kritice prodat do Ruska

Španělský reprezentant Albert Riera se bude zřejmě kvůli kritice Liverpoolu stěhovat do Ruska. Sedmadvacetiletý záložník označil anglický klub za potápějící se loď a trenér Rafael Benítez už prý přijal nabídku CSKA Moskva.

Kvůli korupční aféře se napadají funkcionáři svazu

Údajná korupční aféra spojená s loňským ligovým zápasem Olomouc - Bohemians Praha proti sobě postavila nejen oba fotbalové kluby, ale také dva svazové funkcionáře. Předseda odvolací a revizní komise (ORK) Ondřej Lněnička se včera v mailu zaslaném médiím ohradil proti výrokům Jiřího Kubíčka, předsedy legislativní rady ČMFS.

Prievidza je vyloučená z druhé ligy

Druhá slovenská liga přišla o FK Mesto Prievidza. Tým byl ze soutěže vyloučen kvůli tomu, že nezaplatil dluhy, které měl vůči SFZ a Unii ligových klubů a tím pádem mu nebyla potvrzena soupiska. Mužstvo na jaře nesehrálo jediný zápas a po třetí kontumaci definitivně končí.

Abramovič se zlobí a chce trofej. Jinak začnou padat hlavy

Vlastníkovi Chelsea Romanu Abramovičovi dochází trpělivost. Blues ztrácejí v rozhodujícím finiši sezóny jeden zápas za druhým, po dlouhých letech vypadli už v osmifinále Ligy mistrů a ruský oligarcha prý nyní dal týmu ultimátum. Buď se vyhraje trofej, anebo dojde k razantní čistce.

Reja pohrozil odchodem z Lazia, nelíbí se mu najmutí psychologa

Lazio před několika týdny vyměnilo trenéra, Davide Ballardiniho nahradil Edy Reja a není vyloučeno, že i on z římskému klubu odejde. Rejovi se nelíbí nedávný tah vedení a pokud nedostane více důvěry a zodpovědnosti, mohl by klub opustit...

Rozhodne klub, říká o své budoucnosti Agüero

Sergio Agüero je jedním z nejžádanějších fotbalistů současnosti a hodně často se spekuluje o jeho budoucnosti. Argentinský útočník hájí barvy Atletika Madrid a právě tento španělský klub má rozhodnout o dalším osudu mladého fotbalisty...

Trenér Verbeek skončí po MS u australské reprezentace

Nizozemec Pim Verbeek skončí po mistrovství světa ve funkci trenéra australských fotbalistů. Čtyřiapadesátiletý rodák z Rotterdamu své rozhodnutí oznámil nyní, aby se mohl se svým týmem bez dalších spekulací soustředit na červnový šampionát v Jihoafrické republice.

Údajnou korupci bude řešit vedení svazu i disciplinárka v úterý

Vedení Českomoravského fotbalového svazu a jeho disciplinární komise budou řešit údajnou korupci v loňském ligovém utkání mezi Olomoucí a Bohemians Praha v úterý 23. března. Činovníci disciplinární komise nejprve vyslechnou šéfa pražského klubu Karla Kapra a pak předstoupí před členy výkonného výboru s návrhem, jak bude svaz postupovat.

Ostrava, Kladno i Bohemians 1905 se mohou vrátit na své stadiony

Fotbalisté Baníku Ostrava, Kladna i Bohemians 1905 mohou odehrát zápasy 22. kola první ligy na svých stadionech, i když nemají vyhřívané trávníky. V hlasování per rollam o tom rozhodly prvoligové kluby. ČTK to dnes sdělil ředitel svazového oddělení profesionálního fotbalu Ivo Lubas.

Suchý v Rusku úspěšně zvládl křest ohněm

Šťastný nástup do ruské Premier ligy zažívá český obránce Marek Suchý. Hned po prvním ligovém kole se zranil rakouský obránce Martin Stranzl a uvolnil tak místo v základní sestavě Spartaku. Mladý český obránce tak hned dostal premierovou šanci blýsknout se proti Zenitu Petrohrad, které se Suchý chytil velice úspěšně.

CNN: V USA ještě není fotbalová horečka, teplota už ale stoupá

Ve Spojených státech podle webových stránek televizní stanice CNN před letošním mistrovstvím světa zatím není fotbalová horečka, ale teplota už stoupá. Zájem o sport, který v zemi pořád patří spíše do druhé ligy, stále roste.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele