Aktuality

Hunt z Brém neodejde. Dohodl se na nové smlouvě

Brémy na konci sezóny nepřijdou o Aarona Hunta. 23letý ofenzivní hráč měl v německém klubu smlouvu jen do konce sezóny, nyní se dohodl na prodloužení o další čtyři roky. Hunt věří, že jeho příklad bude následovat spoluhráč Mesut Özil, jemuž končí smlouva po příští sezóně.

Olomouc ještě více omladila, přesto touží po dalším vzestupu

Vylepšit deváté místo v ligové tabulce a uspět v domácím Ondrášovka Cupu, to jsou jarní plány fotbalistů Olomouce. Sigma se o to bude snažit s třetím nejmladším kádrem v soutěži a bez kapitána Marka Kaščáka a ostříleného útočníka Michala Hubníka, kteří pár dnů před jarním startem odešli na hostování do ukrajinského Lucku.

FIFA rozhodla, že Lensky může hrát za českou jednadvacítku

Fotbalista Utrechtu Jacob Lensky může nastupovat za českou reprezentaci do 21 let. Mezinárodní federace FIFA vyhověla žádosti rodáka z Vancouveru, jenž se rozhodl hájit české barvy, a Lensky si může odbýt premiéru už příští středu. Trenér Jakub Dovalil počítá s tím, že jej povolá na přípravné utkání s Finskem v Uherském Hradišti.

Posílené Budějovice chtějí co nejdříve zažehnat hrozbu sestupu

Výrazné posílení záložní řady má fotbalistům Českých Budějovic v jarní části první ligy pomoci k co nejrychlejšímu úniku z pásma ohroženého sestupem. Jihočeši poskočili v závěru podzimu z posledního místa na třináctou příčku a na jaře chtějí ve vzestupných výkonech pokračovat.

Sparta své cíle nemění, chtěla by titul i pohár

Sparta Praha před startem jarní sezony svoje původní plány z podzimu nezměnila. Cílem je stále zisk mistrovského titulu a po dvou letech by také chtěla slavit vítězství v domácím poháru.

Bent o MS: Bylo by pěkné, kdybych se dostal do týmu

Sunderland se po skvělém vstupu do sezony ponořil do krize, z níž se mu marně snaží pomoci i Darren Bent. Ten se ovšem stále nevzdává místa v nominaci trenéra anglické reprezentace Fabia Capella na letní světový šampionát v JAR...

Světové talenty: Radoslaw Majewski

Radoslaw Majewski sice není žádný mimořádný mladíček, který by už v dorosteneckém věku udivoval všechny okolo, přesto se z něj klube nadějný záložník. Do velkého fotbalu nakouknul poměrně nedávno, přesto je o něm nejen v Polsku hodně slyšet.

V Bordeaux zavládla velká radost

Velká radost zavládla ve Francii, protože hráči Girondins Bordeaux svou výhrou na těžké řecké půdě potvrdili svoje podzimní dominantní tažení soutěží, kde získali nejvíce bodů.

Barcelona je s remízou spokojena, Grosse mrzel inkasovaný gól

Barcelona včera vstoupila do osmifinále letošního ročníku Ligy mistrů a po prvním zápase má k postupu blíže, než její konkurent ze Stuttgartu. Zatímco hosté byli s remízou 1:1 spokojeni, domácí kouč Christian Gross litoval inkasované branky...

Naši nejlepší hráči musí být ve formě, uvědomuje si Van Marwijk

Každým dnem se blíží světový šampionát v Jihoafrické republice a fanoušci netrpělivě očekávají nominace 32 zúčastěných zemí. Jedním z favoritů celého turnaje bude Nizozemsko, jeho trenér Bert van Marwijk ovšem velmi dobře ví, že pokud mají jeho hráči splnit velká očekávání, musejí se zlepšit...

Dzsudzsák chce vylepšit smlouvu, nevylučuje ale ani odchod z PSV

Balázs Dzsudzsák patří ke klíčovým hráčům PSV Eindhoven a byl by rád, kdyby se to projevilo i na jeho platu. Maďarského záložníka brzy čekají jednání o nové smlouvě, setrvání v nizozemském klubu ovšem není jedinou možnou variantou...

Ve Slovácku chtějí rychle uniknout ze sestupového pásma

Fotbalisté Slovácka chtějí v jarní části sezony co nejrychleji uniknout ze sestupového pásma. Po podzimu jsou čtrnáctí a od propasti je dělí pouhé tři body. V zimní přestávce se kvůli tomu vyzbrojili ve všech řadách.

Chelsea mě nepřekvapí, tvrdí před duelem LM kouč Interu Mourinho

Dva velké návraty přinese středeční úvodní osmifinálový zápas Ligy mistrů mezi lídry italské ligy a anglické Premier League Interem Milán a Chelsea. Portugalský kouč ve službách italského celku José Mourinho stane proti bývalému klubu, s nímž získal v letech 2004-2007 dva anglické tituly.

Liberečtí před jarem zeštíhlili kádr, Smetana neodešel

Žádný nováček do pole není na soupisce Slovanu Liberec před startem jarní části první ligy. Přibyl na ní pouze útočník Ondřej Smetana, který po návratu ze Slovácka byl už jednou nohou v ruském Krasnodaru, ale nakonec na severu Čech zůstává.

Ferdinand se konečně vrátil, smolnou sezonu chce ještě zachránit

Anton Ferdinand zatím v Sunderlandu prožívá velice smolnou sezonu. Původně byl sice jedním z elitních obránců Bruceova kádru, avšak po dlouhodobém zranění kotníku a příchodech Turnera, Mensaha či da Silvy se situace změnila. Nyní chce využít všech možných prostředků k tomu, aby letošní ročník ze svého pohledu ještě zachránil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele