Aktuality

Davenport opouští West Ham a začne od začátku

Calum Davenport se s West Hamem dohodl na předčasném ukončení smlouvy, která měla vypršet v létě. Sedmadvacetiletý obránce byl v létě účastníkem rodinného incidentu, ze kterého si odnesl vážné zranění nohy. Davenport už začal s tréninkem a hledá si nový klub.

Kisel nejspíš v Sydney skončí. Chce zpět do Česka

Slovák Karol Kisel se nedohodl ve svém současném působišti FC Sydney na prodloužení smlouvy a zřejmě v australském klubu odehraje v sobotním ligovém finále proti Melbourne Victory svůj poslední zápas. Třiatřicetiletý záložník se podle listu The Sydney Morning Herald chce se vrátit do české nejvyšší soutěže.

Reina věří v úspěchy Liverpoolu. Brzy prodlouží smlouvu

Pepe Reina už brzy prodlouží smlouvu v Liverpoolu, španělský brankář prohlásil, že by se tak mělo stát během měsíce. Podle sedmadvacetiletého hráče budou Reds schopni v blízké budoucnosti získat vytoužený anglický ligový titul, a proto v klubu zůstává.

Materazzi: Balotelli by měl spoluhráčům za postup poděkovat

Inter má po postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů přes Chelsea důvod k oslavám, přesto se stále mluví o nespokojenosti a trucování Maria Balotelliho. Ten patrně kvůli svému chování upadl v nemilost trenéra Josého Mourinha a k utkání na Stamford Bridge s týmem neodletěl.

Necid: Být ve čtvrtfinále Ligy mistrů? Slova jsou zbytečná

V pravý čas utnul Tomáš Necid čekání na gól v ostrém utkání v letošním kalendářním roce. V zápase o ruský Superpohár a pak v ligové premiéře střelecky mlčel, jeho středeční trefa v Seville však měla pro CSKA Moskva historický význam: Necid vedoucí brankou pomohl armádnímu moskevskému klubu k výhře 2:1 a poprvé také do čtvrtfinále Ligy mistrů.

Traoré sní o angažmá v Paris Saint-Germain

Armand Traoré sice už od roku 2006 hraje za londýnský Arsenal, přesto se vyznal, že by rád oblékal dres pařížského Saint-Germain. Pro mladého fotbalistu se jedná o srdeční záležitost.

Liverpool v Evropské lize znovu straší francouzský komplex

Hrozba z vyřazení z Evropské ligy obchází stadion Anfield Road, slavný domovský stánek Liverpoolských, které už podruhé v této pohárové sezoně straší francouzský soupeř. V základní skupině Ligy mistrů je předčil Lyon a nyní musejí v odvetě osmifinále Evropské ligy doma dohánět jednobrankovou ztrátu z Lille.

Van Bommel prodloužil smlouvu s Bayernem o další rok

Mark van Bommel má definitivně jasno o své další budoucnosti. Nizozemský záložník měl v plánu zůstat v Bayernu Mnichov a jeho přání se mu vyplní - dnes s německým klubem podepsal kontrakt i pro příští sezonu...

Portsmouthu bylo definitivně odebráno devět bodů

Portsmouth přišel definitivně o devět bodů kvůli tomu, že šel pod nucenou finanční správu. Rozhodnutí vedení Premier League jej tak prakticky odsuzuje k sestupu z elitní soutěže. Na kontě má nyní jen deset bodů a na záchranu ztrácí devět kol před koncem 17 bodů.

Potvrzeno, Dowie novým manažerem Hullu

Vedení Hullu dnes oznámilo jméno nástupce Phila Browna ve funkci manažera. Anglický klub na poledne svolal tiskovou konferenci a novým kormidelníkem se podle očekávání stal Ian Dowie...

CSKA se raduje z postupu, Palop a Jimenez se omluvili fanouškům

Fanoušci, hráči a funkcionáři CSKA Moskva se mohou těšit na čtvrtfinále Ligy mistrů. Ruský klub ve včerejším odvetném střetnutí osmifinále prestižní soutěže vyhrál v Seville, která znovu zakusila hodně hořký konec...

Inter slaví zasloužený postup, Ancelotti mu k němu pogratuloval

Jose Mourinho se včera vrátil na Stamford Bridge a potvrdil, že je zvyklý na tomto stadionu vyhrávat. Portugalský kouč nyní vede Inter Milán, s nímž dokázal dvakrát porazit Chelsea a vyřadit tak londýnský klub v osmifinále Ligy mistrů. Výhru 1:0 na jemu velmi dobře známém stadionu si hodně užíval...

Grafite doufá, že Džeko ve Wolfsburgu zůstane i v příští sezoně

Brazilec Grafite doufá, že jeho útočný partner Edin Džeko odolá letnímu vábení evropských klubů a nakonec opět zůstane ve Wolfsburgu. Džeko je na přestupovém trhu stále lákavým zbožím, přestože letošní sezona z jeho pohledu kvalit té loňské nedosahuje.

Hiddink: Budoucnost tureckého fotbalu bude zářivá

Nizozemský trenér Guus Hiddink pomalu končí u ruské reprezentace a začíná se soustředit na angažmá v tureckém národním týmu. Včera podepsal s tureckou asociací dvouletý kontrakt a na tiskové konferenci sdělil, že turecký fotbal má před sebou zářivou budoucnost.

Tepličtí vidí za protestem Slavie snahu vyvinout tlak na rozhodčí

Vedení Teplic odmítlo pondělní kroky pražské Slavie, která po vzájemném utkání podala stížnost na způsob vedení zápasu rozhodčím Miroslavem Zelenkou i podnět k zahájení disciplinárního řízení s Petrem Matulou za zákrok na Petra Jandu. Podle severočeského klubu tím Slavia pouze chtěla vytvořit tlak na rozhodčí, kteří budou ve zbytku jara pískat zápasy pražského klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele