Aktuality

Reina prodloužil v Liverpoolu smlouvu o dalších šest let

Brankář Pepe Reina se s vedením Liverpoolu dohodl na nové smlouvě. Španělský gólman prodloužil svůj stávající kontrakt o dalších šest let a podle smlouvy by tak na Anfield Road měl setrvat až do roku 2016.

Jarolím: Finále je blízko, doufám, že to letos dokážeme

Obrovská úleva a radost byly patrné na kapitánovi Hamburku Davidu Jarolímovi poté, co jeho tým ve čtvrtek postoupil přes Standard Lutych do semifinále Evropské ligy. Tam na bundesligový klub čeká anglický Fulham a Jarolím věří, že na rozdíl od loňska Hamburk boj o postup do finále zvládne.

O'Neill věří v druhé pohárové finále pro Aston Villu

Aston Villa se může o víkendu probít do finále FA Cupu. Pro birminghamský klub by to letos bylo už druhé finále anglické pohárové soutěže, Villans na začátku roku neúspěšně bojovali o Carling Cup s Manchesterem United. Manažer Martin O'Neill chce zkusit i finále prestižnější soutěže, v cestě ale stojí Chelsea.

Dortmundský Großkreutz sní o Lize mistrů

Dortmund pravidelně sbírá body a v Bundeslize už ohrožuje třetí místo Leverkusenu, které zaručuje kvalifikaci Ligy mistrů. Mladý útočník Kevin Großkreutz dobře ví, že nejprestižnější evropská soutěž je pro žlutočerný tým stále daleko, myšlenky na ni ale zahnat nedokáže.

Božinov doufá, že zůstane v Itálii

Valerij Božinov působí v Parmě, v italském klubu je ale jen na hostování z Manchesteru City. Zatím není jasné, jaké s ním budou mít po konci sezónu Citizens plány. Jednoznačným přáním bulharského útočníka je pokračovat v kariéře na Apeninském poloostrově.

Plašil: Vyřazení z Ligy mistrů bolí, maličkosti hrály pro Lyon

Záložník Jaroslav Plašil ve středu večer pocítil beznaděj, když skončila odveta čtvrtfinále Ligy mistrů a jeho Bordeaux dělil jediný vstřelený gól od postupu mezi nejlepší kvarteto soutěže. Plašilův tým nezúročil velký nápor a v prestižním francouzském derby skončil na štítě Lyonu.

Manchester United hlásí další posilu, přijde útočník Hernandez

Letošní sezona sice teprve vrcholí, některé kluby ale již začínají s posilováním pro ročník následující. Jedním z těchto klubů je i Manchester United, jehož řady posílí útočník mexického klubu Chivas de Guadalajara Javier Hernandez. Všechny strany jsou na přestupu domluveny, chybí jenom získat pro hráče pracovní povolení...

Guti: Tohle bude jistě mé poslední El Clasico

Dlouhé působení Gutiho v Realu Madrid se podle všeho chýlí ke konci. Zkušený záložník nemá jisté místo v základní sestavě a nyní potvrdil, že má v úmyslu po letošní sezoně ze Santiago Bernabeu odejít...

Ve Villarrealu jsem velmi šťastný, vzkazuje do Itálie Rossi

Giuseppe Rossi je hodně často spojován s odchodem z Villarrealu a návratem do Itálie, je ovšem poměrně pravděpodobné, že nakonec ve španělském klubu zůstane. Bývalý útočník Parmy a Manchesteru United je na El Madrigal spokojen...

Belaid se místo boje o návrat k týmu Slavie léčí se štítnou žlázou

Místo boje o návrat do sestavy Slavie se musí tuniský fotbalista Tijany Belaid nejprve vypořádat s onemocněním štítné žlázy. Prokázala jej vyšetření, která hráč absolvoval v minulých týdnech, a Belaida proto čeká zatím neupřesněná doba léčení. Konec kariéry prý ale dvaadvacetiletému záložníkovi nehrozí.

Platini varoval Ukrajinu před dalším zdržením při přípravě Eura

Prezident Evropské fotbalové unie (UEFA) Michel Platini varoval při své inspekční cestě na Ukrajinu spolupořadatele mistrovství Evropy 2012 před dalšími průtahy v přípravách. Ukrajina, která bude Euro za dva roky hostit spolu s Polskem, je proti plánům značně pozadu.

Pro Guerrera skončila za hození lahve na fanouška ligová sezona

Peruánský fotbalista Paolo Guerrero si za hození lahve na fanouška už v této sezoně bundesligy nezahraje a možná skončí i ve svém klubu Hamburger SV. Disciplinární komise potrestala šestadvacetiletého útočníka zákazem startu v pěti utkáních, které zbývají do konce ročníku. Poté Guerrerovi vyprší v Hamburku smlouva.

Agent popřel spekulace o odchodu Pata z AC Milán

S blížícím se letním přestupovým oknem se opět začíná mluvit o budoucnosti brazilského útočníka AC Milán Alexandra Pata. Některá média jej spojovala s možným přestupem do Chelsea nebo Realu Madrid. Hráčův agent Gilmar Veloz však vše popřel a tvrdí, že forvard zůstane v týmu rossoneri.

Puel i Blanc se shodli, že na postupu Lyonu měl hlavní podíl Lloris

Laurent Blanc a Claude Puel měli po včerejším čtvrtfinálovém utkání v Bordeaux přesně opačné pocity. Zatímco Puel, trenér Lyonu, si úžíval postup mezi nejlepší čtyřku Ligy mistrů, Blanc litoval prohry z prvního vzájemného duelu. Oba trenéři se však shodli, že za za historický postup může Lyon děkovat brankáři Llorisovi.

Van Gaal chválil kolektivní výkon, Ferguson se odvolával na vyloučení

Trenér Bayernu Mnichov Louis van Gaal dovedl po devíti letech bavorský tým do semifinále Ligy mistrů. Po odvetném utkání na Old Trafford, kde si jeho svěřenci zajistili postup, chválil kolektivní výkon ve druhé půli a rozhodující gól Arjena Robbena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele