Piták: Snad chytneme začátek jara a Plzeň se Spartou proženeme

19.02.2013, 20:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mě teď prohání kebab na wc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kebab do ruky !!

Reagovat
Posledni Kovboj

ČO TI JEBE

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si pripečený ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Titul zpět do Plzně

Reagovat
Rišan

Jablonec tady ty fandy a pseudofandy asi moc nezajímá. Raději blouzní o zahraničních klubech a tamních pestrobarevných hvězdách. Přitom je oslabení Jablonce, předtím Liberce a dalších českých týmů, které vykrádá z domácích zejména Sparta, aniž z toho vytěží aspoň titul a především významnější úspěch v pohárech. I Plzeň oslabila Jablonec, ale ta věřím Kovaříka dokáže lépe využít. Třetí silnější tým do pohárů zvláště teď naléhavě potřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měla Plzeň líp využít Kovaříka, než Sparta Lafatu?

Reagovat
smazaný uživatel

Koupili jsme Vlastu Svobodu a byl titul, krátce na to Liga mistrů. Koupili jsme Radima Holuba a byl titul a osmifinále Ligy mistrů. Koupili jsme Huška a byl titul. Koupili jsme čížka a rvali jsme se o postup do čtvrtfinále Ligy mistrů. Koupili jsme Homolu a byl titul, osmifinále Ligy mistrů, titul a základní skupina Ligy mistrů. Koupili jsme Doška a rok na to vystřílel titul, vydatně mu při tom pomáhal Kisel. Koupili jsme Lazzara a byl titul. Koupili jsme Martina Haška a bylo hned x titulů a x úspěchů v pohárech. Takže není pravda, že bychom z toho tvého vykrádání severu Čech nedokázali nic vytěžit.

Reagovat
Zofka

Sice potřebujeme více silných týmů, ale je to jen zbožné přání. Plzeň dva roky a dopadne jako Šerif nebo Kypřani. Sice bych si to nepřál, ale je to jistota na plácku jménem ČR.

Reagovat
Zofka

Ještě doplním, že právě proto, aby se to nestalo, musí tyto dva kluby skupovat nejlepší hráče z klubů, co je tu prohánějí. Jedině tak je dlouhodobá možnost udržovat se stabilně v pohárech. Některé nákupy vyjdou a některé ne (hráči na to v konkurenci buď mají nebo ne, což se ukáže právě v takových klubech). Hráči si ve Spartě nebo v Plzni zahrají velké zápasy a pak se lépe prosazují i v zahraničí, protože tam nejdou nezkušení a prosadili se přes konkurenci. V dobách, kdy si kluby začali prodávat hráče pryč samy šel fotbal na mezinárodní klubové úrovni dolů a po několika letech i repre, protože se většina těch kluků nechytila. Dřív to bylo procentuálně jinak a momentálně se k tomu fotbal v ČR vrací myslím.

Reagovat
Rišan

Omluva: vypadlo mi tam ve větě začínající Přitom je oslabení...PRO ČESKÝ FOTBAL NEŽÁDOUCÍ.

Reagovat
Zofka

Od Karla by Jablonec potřeboval, aby dokázal proměnit vyložené šance .... za sezónu zazdí snad nejvíc gólů, co jsem kdy u někoho viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Co Kuka nebo Sionko, případně Vlček ?

Reagovat
Zofka

Já myslel zrovna hrajících Ale je pravda, že na Sionka nikdo nemá a mít nebude.

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodně nepatří mezi ultra spalovače

Reagovat
smazaný uživatel

petržela ve svý "formě"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele