Aktuality

Hazarda zájem těší, z Lille se ale zatím nechystá

Eden Hazard patří k největším talentům v Evropě. Devatenáctiletý záložník Lille se letos výrazně prosadil a už se spekuluje o jeho letním přestupu do některého ze slavnějších klubů. Belgický reprezentant ale zatím o změně dresu neuvažuje.

Dindane si už nezahraje. Portsmouth na něj nemá peníze

Pro Arunu Dindana letošní sezóna zřejmě skončila. 29letý útočník hostuje v Anglii z Racingu Lens a podle dohody obou klubů se má Dindanovo hostování odehráním jednadvaceti zápasů automaticky změnit v přestup. Portsmouth ale nemá potřebné čtyři miliony liber.

Fenin: Dát gól Bayernu? Nejdůležitější trefa v Německu

Po měsících strádání zaviněného operací třísel a dlouhou rekonvalescencí Martin Fenin v sobotu zase zažil pocity velké euforie. Český útočník způsobil pozdvižení ve Frankfurtu, když v sobotu v předposlední minutě rozhodl jako střídající žolík o výhře místního Eintrachtu nad věhlasným lídrem německé ligy Bayernem.

Benítez po šlágru: S trochou štěstí to mohla být remíza

Liverpool dnes ve šlágru anglické Premier League prohrál na Old Trafford s Manchesterem United 1:2. Manažer Reds Rafael Benítez po utkání prozradil, že dosažení čtvrté příčky bude pro jeho svěřence už nyní velice složité. Nezapomněl ale dodat, že předem nic nevzdává.

Terry se po vyřazení Chelsea z LM pustil do kritiky rozhodčích

Fotbalisté Chelsea podle jejich kapitána Johna Terryho neprošli do čtvrtfinále Ligy mistrů kvůli slabým rozhodčím. Důrazný stoper si stěžuje především na Němce Wolfganga Starka, který prý Londýňanům v odvetném souboji s Interem Milán odepřel dva pokutové kopy a odmítal s ním jako kapitánem diskutovat.

Pekhart se radoval z prvního ligového gólu po vleklém zranění

Útočník Tomáš Pekhart se ve včerejším utkání v Příbram radoval z prvního ligového gólu po vleklém zranění zánártní kůstky. Jako střídající hráč zajistil Jablonci vítězným gólem na 2:1 důležité tři body v boji o mistrovský titul a spravil si chuť po předchozím duelu s Kladnem, v němž zahodil několik jasných šancí.

Toulalan: Mistři světa z roku 1998 mi lezou na nervy

Záložník Lyonu Jeremy Toulalan se ostře ohradil proti kritice, která spadá na francouzskou reprezentaci po nepovedených výkonech v kvalifikaci na mistrovství světa. Komentáře členů bývalého úspěšného týmu z přelomu tisíciletí mu už podle jeho slov "lezou na nervy".

Van Persie začne po zranění kotníku s tréninkem

Nizozemský útočník Robin van Persie se příští týden po čtyřměsíční pauze vynucené zraněním kotníku zapojí do tréninkové přípravy s Arsenalem. Spoluhráči Tomáše Rosického z ofenzivy londýnského klubu bude ještě přibližně měsíc trvat, než bude připravený nastoupit do soutěžního utkání.

Svoboda si splnil sen, v patnácti si zahrál Gambrinus ligu

Talentovaný Patrik Svoboda si včera splnil velkou životní touhu a v pouhých patnácti letech naskočil v kladenském dresu do utkání nejvyšší soutěže. Velkou premiéru nadějnému útočníkovi pokazil fakt, že Kladno na pražském Strahově podlehlo Plzni 1:3. I tak na závěrečnou dvacetiminutovku, kterou strávil na hřišti, Svoboda nezapomene.

Šéf UEFA Platini už brzy rozhodne o své další kandidatuře

Bývalý hvězdný záložník Michel Platini podle francouzského deníku L'Equipe příští týden oznámí, zda bude znovu kandidovat na prezidenta Evropské fotbalové unie UEFA. Jako pravděpodobnější se zdá zatím varianta, že čtyřiapadesátiletý Francouz se rozhodne o další čtyřleté období usilovat.

Hráči Bohemians Praha odmítli korupční kauzu komentovat

Na rozdíl od svého šéfa Karla Kapra dnes fotbalisté Bohemians Praha odmítli komentovat rodící se korupční kauzu v první lize. Stejný postoj zaujal po ligovém utkání v Liberci i trenér Jaromír Jindráček. "Nebudeme se k tomu vyjadřovat," odpovídali na dotazy novinářů.

Sionko si na dálku řekl o návrat do reprezentace

Pokud platí slova reprezentačního trenéra Michala Bílka, má fotbalista Libor Sionko dveře do národního týmu znovu otevřené dokořán. Splnil totiž zásadní podmínku, že bude po návratu do Sparty podávat výkony, na které u něj byla veřejnost zvyklá v reprezentačních vystoupeních v minulých letech. Dnešní výkon v ligovém duelu proti Olomouci je totiž hodně připomněl.

Podle Aha! si hráči Olomouce koupili výhru nad Bohemians Praha

Aktualizováno. Podle deníku Aha! byl výsledek zápasu Olomouc - Bohemians Praha v posledním kole minulého ročníku první ligy domluvený. Hráči domácího klubu soupeři údajně zaplatili 300.000 korun, aby vyhráli a dostali se do předkola Evropské ligy. Případem se už podle listu zabývá policie.

Chovance těšil větší počet nastřílených branek

Na Spartě panovala po vysoké výhře 4:0 nad Olomoucí radost, zatímco na hostující straně panovalo nejen zklamání po dnešním debaklu, ale také velká nervozita z věcí, které s utkáním nesouvisejí. Trenér Pavel Psotka se vůbec nechtěl vyjadřovat k dnešním informací ohledně korupční aféry kolem loňského duelu Olomouce s Bohemians Praha.

Blatterův rival ve FIFA neuspěl se snahou omezit funkční období

Pravděpodobný protikandidát Seppa Blattera při volbě prezidenta FIFA Mohamed bin Hammám utrpěl při hlasování výkonného výboru porážku, která podle agentury AP leccos naznačuje o jeho dalších šancích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele