Aktuality

Totti po výhře v Bari děkoval fanouškům

Francesco Totti nastoupil k posledním dvěma zápasům římského AS a v závěru sezony by měl být hlavním tahounem Giallorossi v boji o Scudetto. Klub z hlavního města Itálie si v sobotu připsal další výhru a zvítězil v Bari, kde se mohl spolehnout na velkou podporu vlastních fanoušků...

Cambiasso: Krize? Ta Inter určitě netrápí

Inter si o víkendu pohlídal vedoucí příčku v italské lize, když doma s přehledem porazil Boloňu. Záložník nerazzurri Esteban Cambiasso po utkání zdůrazňoval, že obhájce titulu netrápí žádná krize, přestože poslední výsledky Interu nebyly vůbec přesvědčivé.

Střelec Hamburku Guerrero má problém. Trefil fanouška lahví

Jose Paolo Guerrero si zadělal na problémy. Když útočník Hamburku po nepovedeném utkání s Hannoverem odcházel do kabin, hodil po nespokojeném fanouškovi flaškou, ze které pil. Klub i vedení soutěže oznámily, že s peruánským střelcem zahájí disciplinární řízení.

Tento týden rozhodne o naší sezóně, říká Abidal

Barcelonu čeká mimořádně náročný týden. Katalánci už zítra hostí v odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů londýnský Arsenal, o víkendu pak přijde v domácí soutěži na řadu ostře sledované Clásico s Realem Madrid. Obránce Eric Abidal tuší, že se tento týden může rozhodnout o úspěšnosti barcelonské sezóny.

Zoubek nasměroval své bývalé spoluhráče do druhé ligy

Poprvé ve své kariéře dal šestatřicetiletý kladenský záložník David Zoubek v ligovém zápase dva góly. Ve 23. kole se trefil na Strahově do sítě Bohemians Praha a v důležitém zápase nasměroval do druhé ligy své bývalé spoluhráče z loňské sezony.

Neuer se s pozicí druhého reprezentačního brankáře nechce smířit

Vedení německé reprezentace sice před časem vyhlásilo, že jejich brankářskou jedničkou na mistrovství světa bude René Adler, gólman Schalke Manuel Neuer se s tím však nechce smířit. Podle svých slov udělá vše pro to, aby se mezi tři tyče nakonec probojoval on.

Joe Cole chce s Chelsea titul a pošilhává po světovém šampionátu

Joe Cole letos neprožívá zrovna šťastnou sezónu. Po nepříjemném zranění se na hřišti stále hledá, Carlo Ancelotti mu navíc v Chelsea nedával příliš prostoru a Cole přišel i o místo v anglické reprezentaci. Nyní to ale vypadá, že se vše obrací k lepšímu.

Ramsey nevěří, že ho chtěl Shawcross zranit

Zraněný Aaron Ramsey z Arsenalu je přesvědčený, že obránce Stoke Ryan Shawcross mu nechtěl nebezpečným skluzem v únorovém ligovém duelu ublížit. Devatenáctiletý velšský záložník, který po souboji s anglickým stoperem utrpěl zlomeninu lýtkové i holenní kosti pravé nohy, však věří, že Shawcross mohl a měl zákroku zabránit.

Mancini připustil návrat do Itálie, mohl by vést Juventus

Kouč Manchesteru City Roberto Mancini připustil, že po sezoně je připraven vrátit se do Itálie. Podle spekulací tamních médií o něj usiluje trápící se Juventus, který se po jasné prohře s Udine propadl z příček zajišťujících evropské poháry.

Trenér Francie Domenech zkritizoval krajana Wengera

Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech se pustil do kritiky svého krajana na lavičce Arsenalu Arséna Wengera. Kouč londýnského týmu prý příliš riskoval, když nasadil Williama Gallase ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Barceloně.

Benzema zůstane v Realu Madrid, ujistil agent

Karim Benzema před začátkem letošní sezony přestoupil z Lyonu do Realu Madrid a zatím zůstává za očekáváním. Francouzský útočník sice i přes zdravotní problémy dokázal dát sedm ligových branek, přesto s ním na Santiago Bernabeu nepanuje velká spokojenost. Mluví se dokonce o odchodu, takovou možnost ale popřel hráčův agent...

Chytili jsme dech, libuje si mladoboleslavský útočník Kulič

V posledních třech zápasech vstřelili fotbalisté Mladé Boleslavi devět gólů a užívají si nálepku nejútočnějšího ligového týmu současnosti. Zkušený útočník Marek Kulič včera k vítězství 3:2 v Brně gólem nepřispěl, ale domácím zadákům často motal hlavy a každá jeho akce hrozila nebezpečím.

Magath: Ve srovnání s Bayernem nám stále chybí zkušenosti

Bayern Mnichov v úterý otočil utkání Ligy mistrů proti Manchesteru United a pohodu si přenesl i do domácí soutěže. Bavorský velkoklub po dvou porážkách v řadě včera vyhrál 2:1 důležitý zápas na hřišti Schalke a znovu nakročil k titulu. Hodně naštvaný byl po zápase domácí kouč Felix Magath...

Pro Fernanda z Bordeaux skončila kvůli zranění sezona

Záložník Girondins Bordeaux Fernando Menegazzo utrpěl v sobotním utkání francouzské ligy zlomeninu lícní kosti a v probíhající sezoně si už pravděpodobně nezahraje. Osmadvacetiletý fotbalista se zranil při střetu s Alfredem N'Diayem z Nancy a na hřišti ho v 78. minutě zápasu nahradil český reprezentant Jaroslav Plašil.

Rilkeho gól pomohl Hapalově Žilině do čela slovenské ligy

Svým třetím gólem v sezoně se český fotbalista Emil Rilke podílel na vysokém vítězství Žiliny nad Trnavou 5:1 ve slovenské lize. Svěřenci trenéra Pavla Hapala se díky tomu posunuli do čela tabulky před Slovan Bratislava, který uhrál s posledními Košicemi pouze bezbrankovou remízu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele