Aktuality

Nakonec budeme bojovat o čtvrté místo, tvrdí trenér Auxerre

Navzdory nedělní domácí remíze s Paris Saint-Germain patří Auxerre stále mezi největší překvapení Ligue 1. Po 31 odehraných kolech je tým třetí a má na kontě stejný počet bodů jako vedoucí Lyon. Trenér Jean Fernandéz přesto nevěří, že by jeho svěřenci mohli získat titul.

Onuoha zvažuje, že bude reprezentovat Nigérii na mistrovství světa

Anglický reprezentant do 21 let Nedum Onuoha zvažuje, že národní dres Albionu vymění za nigerijský. Onuoha totiž vidí v africkém týmu větší možnost probojovat se na červnové mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Manchester a Bordeaux v LM sní o postupových obratech

Jenom zvrat v sérii ve středu udrží při životě sen Manchesteru United a Bordeaux o postupu do semifinále Ligy mistrů. United bez zraněného klíčového střelce Wayna Rooneyho i Bordeaux, jehož barvy hájí český záložník Jaroslav Plašil, ale musejí v domácích odvetách smazat manko z prvních zápasů.

Hráči ve Španělsku hrozí stávkou, nedostávají včas mzdu

Španělským soutěžím hrozí stávka hráčů. Ti si stěžují na to, že dostávají mzdu se zpožděním, případně vůbec. Hráčská unie AFE požaduje podepsání velké dohody se zástupci svazu i ligové soutěže, která by splnila požadavky fotbalistů. Jinak bude v období od 16. do 19. dubna vyhlášena stávka.

Garcia se bojí odchodu Ramiho. Ale byl by jediný, říká

Adil Rami měl loni v létě blízko k odchodu z Lille, nakonec ale zůstal. Po roce se budou ve francouzském klubu o budoucnost své obranné opory strachovat znovu a trenér Rudi Garcia v setrvání Ramiho příliš nevěří. Jedním dechem ale tvrdí, že je jediným hráčem, který může Lille opustit.

Keisuke Honda: Mohu hrát mnohem lépe

Velké naděje vkládá CSKA Moskva před úterní odvetou Ligy mistrů proti Interu Milán do Japonce Keisukeho Hondy. Honda se prakticky ihned po svém příchodu z Nizozemska stal klíčovou postavou Armějců jak na domácí, tak evropské scéně. O šancích svého mužstva se Japonec rozpovídal v krátkém interview pro ruský deník Sport-Express.

Wenger věří Bendtnerovi: Právě on by mohl rozhodnout

Nicklas Bendtner sice nepatří k evropským útočným hvězdám, právě na něj ale bude celý Arsenal spoléhat při odvetném utkání čtvrtfinále Ligy mistrů v Barceloně. Kvůli početné marodce je z mladého Dána klíčový hráč Gunners a manažer Arsene Wenger věří, že Bendtner může rozhodnout o postupu.

Sami jsme si to zkomplikovali, tvrdí Benayoun po další bodové ztrátě

Liverpool remízou v Birminghamu ztratil dva cenné body a opět si zkomplikoval boj o vysněné čtvrté místo. Také záložník Yossi Benayoun přiznal, že v týmu po výsledku 1:1 zavládlo zklamání, zároveň ale věří, že vše odčiní úspěšným pohárovým duelem s Benfikou.

Vedení Valladolidu po dvou měsících odvolalo trenéra Sáncheze

Vedení Valladolidu po sérii neúspěšných výsledků dnes odvolalo trenéra Onesima Sáncheze. Tomu se stal osudný včerejší zápas s Villarrealem, který jeho svěřenci prohráli 0:2. Sánchez vystřídal Josého Luise Mendilibara v únoru, kdy se mužstvo nacházelo o dvě příčky výše.

Newcastle United se po roce vrací do Premier League

Fotbalisté Newcastlu United si v příští sezoně znovu zahrají v Premier League. Čtyři kola před koncem druhé anglické ligy už totiž nemohou přijít o jedno ze dvou přímých postupových míst. Definitivu jim dnes dala bezbranková remíza třetího Nottinghamu se čtvrtým Cardiffem.

I klokani ocenili, jak jim Grajciar v Edenu vymetl obě šibenice

Až výstavní trefy záložníka Slavie Petera Grajciara vzaly Bohemians 1905 naději na bodový zisk v dnešním pražském derby. Přestože Grajciar při hře neoslnil, jeho trestné kopy nadchly Eden, položily základ k vítězství 3:0 a i hráči Bohemians uznali, že byly dokonalé. Z dříve odepisovaného náhradníka se rázem stává slávistický klíčový hráč.

Vigorelli: AS Řím se Toniho pokusí udržet

Luca Toni již delší dobu deklaruje, že by rád v AS Řím zůstal i po ukončení svého hostování z Bayernu Mnichov, a jeho přání se možná stane realitou. Agent Claudio Vigorelli prohlásil, že vedení "giallorossi" podle něj vyvine snahu italského útočníka udržet.

Barcelona i Arsenal řeší před odvetou Ligy mistrů absence opor

V úterý večer se rozhodne o prvních dvou semifinalistech fotbalové Ligy mistrů a ve hře budou také dva čeští krajánci. Oslabený Arsenal se záložníkem Tomášem Rosickým touží zastavit rozjetou Barcelonu, která chce v odvetě na Nou Campu stvrdit postup po remíze 2:2 z úvodního utkání a pokračovat v cestě za obhajobou titulu.

Livorno znovu mění trenéra, Cosmiho střídá Ruotolo

Jenom pět a půl měsíce vydržel na lavičce Livorna Serse Cosmi. Bývalý kouč Perugie se kormidla toskánského klubu ujal 20. října, nedokázal ovšem tým dostat ze sestupového pásma a dnes byl odvolán, třebaže v sobotu s klubem vybojoval bod v Janově. Na své bývalé místo se vrací Gennaro Ruotolo...

Zenden znovu nemá jasno o budoucnosti, jednat se teprve začne

Boudewijn Zenden před sebou má znovu nejasnou budoucnost. Nizozemský záložník po loňské sezoně opustil Marseille a v polovině října podepsal jako volný hráč smlouvu se Sunderlandem. V anglickém klubu mu kontrakt vyprší za tři měsíce a v tuto chvíli sám neví, co bude dál...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele