Aktuality

Jarolímovi se nelíbí, že se v Hamburku často mění trenéři

Kapitán Hamburku David Jarolím se přidal na stranu kritiků, kterým se nelíbí časté změny na trenérském postu v tomto bundesligovém klubu. Během sedmi let se jich u severoněmeckého celku vystřídalo šest, což Jarolím nepovažuje za dobré.

Alkmaar našel trenéra pro příští sezonu, AZ převezme Verbeek

Heracles po sezoně přijde o strůjce svého letošního úspěchu. Celek z Almela se pohybuje v první polovině tabulky nizozemské nejvyšší soutěže, jeho vedení ovšem může s předstihem začít hledat nového trenéra - Gertjan Verbeek se totiž dohodl na smlouvě s Alkmaarem...

Stačí si dobře odvést svou práci, uvědomuje si Pablo

Valencia má velké finanční problémy a hodně důležité pro ní tak je dostat se do dalšího ročníku Ligy mistrů. Celek z východu Španělska je nyní na třetím místě a má vše ve svých rukou, což si moc dobře uvědomuje i krajní záložník Pablo Hernández...

Van Nistelrooy: Potřeboval jsem změnu, abych znovu nastartoval kariéru

Ruud van Nistelrooy si znovu užívá fotbalu. Nizozemský útočník v lednu odešel z Realu Madrid, kde ho v posledním roce angažmá na Santiago Bernabeu provázela zranění, do Hamburku a tento krok si zatím nemůže vynachválit...

V Lyonu nepanuje spokojenost, zbraně ale nikdo neskládá

Olympique Lyon se letos poprvé ve své historii probojoval do semifinále Ligy mistrů a účast mezi nejlepšími čtyřmi pro něho může být konečnou. Francouzský celek včera nepodal dobrý výkon a nakonec může být rád za to, že na půdě Bayernu prohrál 0:1. Před domácí odvetou má stále šance na postup, který se ale více očekává od Bayernu...

Bayern věří v postup a mírný trest pro Ribéryho

Bayern Mnichov včera nakročil do finále letošního ročníku Ligy mistrů, když doma porazil Olympique Lyon nejtěsnějším, ovšem v evropských pohárech poměrně ceněným, možným rozdílem. Německý celek si do Francie poveze výhru 1:0 a vedle postupu doufá, že mu v případném finále nebude chybět Franck Ribéry...

Svaz v Itálii znovu otevře korupční kauzu z roku 2006

Italský svaz se bude znovu zabývat rozsáhlou korupční aférou, která vypukla v roce 2006. Svaz si vyžádal dokumenty z vyšetřování u neapolského soudu, při kterém vyšly najevo nové skutečnosti, které údajně spojují s aférou i Inter Milán a další kluby.

Škoda prohry, když jsme vydrželi tak dlouho, litoval Vaniak

Fotbalisté Slavie Praha ztratili v poslední minutě úvodního semifinále proti Jablonci bezbrankovou remízu, a do odvety si tak výhodnější výchozí pozici vypracoval soupeř. Ačkoliv o výsledku rozhodla penalta, slávistický gólman Martin Vaniak uznal, že Severočeši vyhráli zaslouženě.

Budoucnost Pienaara se vyřeší ještě do MS, ujišťuje agent

S blížícím se koncem sezony se opět začíná mluvit o budoucnosti Stevena Pienaara. Záložník Evertonu údajně nemá o nabídky nouzi, avšak varianta, že v Goodison Parku zůstane, je podle slov jeho agenta velice reálná.

Vršovická radnice se postavila proti stěhování Bohemky z Ďolíčku

Radnice Prahy 10 se postavila proti stěhování klubu Bohemians 1905 z Ďolíčku. Klubu a vlastníkovi pozemku a stadionu společnosti Bohemians Real radní zaslali výzvu, aby učinili vše pro zachování ligy na tradičním místě. ČTK o tom informoval zástupce starosty Bohumil Zoufalík.

Světové talenty: Neymar

I pro tentokrát zůstaneme v Jižní Americe. Oproti poslednímu dílu se však přesuneme o několik kilometrů na sever, konkrétně do prosluňěné Brazílie, kde se snaží prosadit už nyní hvězdný Neymar, jemuž se prorokuje mimořádná kariéra.

Olomouc se chystá vložit do Sigmy dalších 25 milionů

Olomoucká radnice zřejmě vloží v následujících čtyřech letech dalších 25 milionů korun do základního kapitálu fotbalového klubu SK Sigma, v němž je město druhým nejvýznamnějším akcionářem.

Primátor Ostravy: Preferuji stavbu nového stadionu ve Svinově

Ostravský primátor Petr Kajnar (ČSSD) v současné době preferuje stavbu zcela nového stadionu pro fotbalový Baník Ostrava v městské části Svinov. Kapacitu by měl mít 22.000 diváků s možností ho v budoucnu rozšířit při případném pořádání mistrovství Evropy v Česku na 30.000 míst.

Šmicer pozval na loučení i Fowlera s McManamanem

Stylový konec bohaté kariéry si nachystal fotbalový internacionál Vladimír Šmicer. Současný manažer české reprezentace se rozloučí s fanoušky v derby Slavia - Sparta, které se bude hrát 11. května od 18:30 v pražské Synot Tip Areně.

Začal fungovat poplašný systém proti podvodným sázkám

Českomoravský fotbalový svaz, policie a Asociace provozovatelů kursových sázek (APKURS) dnes spustily poplašný systém, který by měl ochránit domácí fotbalové soutěže od podvodných sázek. Podle šéfa svazu Ivana Haška jde o další krok k tomu, aby český fotbal byl fér.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele