Aktuality

Hráli jsme jako šampioni, slavil triumf PSG trenér Kombouaré

"Hráli jsme jako opravdoví šampioni" či "To je to, o čem jsem dlouho snil." Taková prohlášení padala po včerejším finále Coupe de France z nadšených hráčů Paris Saint-Germain. Tým z hlavního města Francie díky trefě Hoaraua z nastaveného času nejtěsnějším možným rozdílem porazil Monako; v příští sezoně se tak může těšit na evropské poháry.

Ve Stuttgartu se radují, že udrželi Cacaua

Cacau už byl rozhodnutý, že po sezóně jako volný hráč opustí Stuttgart, nakonec je ale všechno jinak. Devětadvacetiletý útočník ještě jednou zvážil svoji situaci a rozhodl se s VfB prodloužit smlouvu do léta 2013 - k velké radosti stuttgartského vedení i fanoušků.

Plíšek: Konečně zápas, na který čekáme celé jaro

Kladno se o týdnu znovu propadlo na sestupovou patnáctou pozici. Na ní ho poslala páteční výhra Slovácka nad Mladou Boleslaví a včerejší debakl Kladenských, kteří v Teplicích inkasovali hned pět branek...

Exkluzivně: Český svátek fotbalu ONLINE

Všem čtenářům děkuji za pozornost a pro dnešek se s vámi loučím - FH-

02.05.2010 Aktuality 412 komentářů
Zaujalo nás

Branka Dostálka v poslední minutě ukončila dvě špatné série Brna

Notná dávka štěstí pomohla fotbalistům Brna v dnešním utkání s Plzní po remíze 2:2 uzavřít hned dvě nelichotivé série. Vyrovnávací gól Dostálka v poslední minutě ukončil jednak bezbodovou bilanci z posledních pěti zápasů. Kromě toho Brňané utnuly i ostudnou šňůru tří domácích proher ve vzájemných duelech s Plzní.

Quique Flores: Mí hráči si zaslouží respekt

Atletico Madrid si přes otřesný start do sezony, který se ještě nyní promítá do postavení klubu v tabulce Primera Division, dokázali otřepat a vybojovali vysněné evropské finále. Boss Rojiblancos své svěřence vynesl do nebes za velkou psychickou a mentální sílu, s níž se přenesli přes obtížné začátky a došli až do nejvyšších pater Evropské ligy.

Baroš možná dostane v Galatasarayi konkurenci, klub chce Mutua

Český útočník Milan Baroš možná dostane v Galatasarayi konkurenci. Istanbulský klub se podle listu Il Corriere dello Sport zajímá o Adriana Mutua. Rumunský střelec je na prodej poté, co ve Fiorentině odmítl přistoupit na snížení platu během devítiměsíčního trestu za doping.

Cissému se v Panathinaikosu daří, čtyřletou smlouvu chce dodržet

Francouzský útočník Djibril Cissé tento týden potěšil fanoušky řeckého Panathinaikosu, když oznámil, že z klubu v létě nikam odcházet nebude. Cissé hodlá respektovat smlouvu, kterou s aténským celkem před rokem uzavřel.

Valeron zůstává v Deportivu, neví ale, jak dlouho bude ještě hrát

Juan Carlos Valeron se na konci února svěřil, že by v Deportivu La Coruňa rád hrál ještě dva roky, nakonec v galicijském klubu zůstane podstatně déle. 34letý záložník včera podepsal smlouvu na dalších pět let, otázkou ovšem je, jak dlouho vydrží přímo na hřišti...

Pokud se Gallas do měsíce nedohodne, bude Arsenal hledat náhradu

Budoucnost Williama Gallase je v Arsenalu opět předmětem diskuzí. Francouzský obránce se stále nedohodl na nové smlouvě a manažer Arsene Wenger připustil, že pokud nedojde k dohodě do konce května, bude hledat adekvátní náhradu.

Casillase mrzí vyřazení Barcelony z Ligy mistrů

Brankář Realu Madrid Iker Casillas lituje, že rival z Barcelony vypadl v semifinále Ligy mistrů. Španělský reprezentant vedle toho pogratuloval městským konkurentům z Atlétika k postupu do finále Evropské ligy a ukázal, že i mezi největšími sportovními rivaly panuje respekt.

Střelec vítězné branky Ondřejka nemá čas na oslavu narozenin

V den svých 22. narozenin byl fotbalový útočník Slovácka Václav Ondřejka jediným střelcem zápasu s Mladou Boleslaví. Pohotovou střelou pod břevno rozhodl o zisku tří bodů, které se týmu z Uherského Hradiště náramně hodí v boji o udržení v soutěži. To představuje pořádný důvod k oslavě, hrdina utkání ale žádné nechystá.

Mohli bychom to dokázat, řekl Del Neri ke čtvrtému místu

Sampdoria Janov v minulém kole překvapivě zvítězila na Olympijském stadionu v Římě a tamnímu AS sebrala důležité tři body v boji o titul. Navázala tak na předchozí vítězství s AC Milán. Po těchto výhrách změnil trenér Luigi Del Neri předsezónní cíle a zaměřil se na kvalifikaci do Ligy mistrů.

Del Bosque bere vyřazení Barcelony jako varování před MS

Trenér španělské reprezentace Vicente Del Bosque se obává, že způsob, jakým byla Barcelona vyřazena v semifinále Ligy mistrů, by se mohl promítnout i v bojích na mistrovství světa. Zkušený trenér, v jehož týmu bude právě hodně hráčů Barcy, si proto chce ze středečního zápasu vzít ponaučení.

Tým City podle Buffona není pro nejlepší fotbalisty dost slavný

Brankář Juventusu Gianluigi Buffon se opřel do Manchesteru City. Anglický klub podle italského reprezentanta prý navzdory bohatým majitelům není dost prestižní, aby přilákal nejlepší fotbalisty světa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele