Milito budoucnost neřeší, soustředí se na návrat na hřiště

24.03.2013, 08:52
Aktuality
Diego Milito dal v letošní sezoně ve dvaceti ligových zápasech devět branek a už několik týdnů je jasné, že k těmto zásahům žádný další nepřidá. Již 33letý argentinský útočník milánského Interu je dlouhodobě mimo hru a aktuálně se soustředí výhradně na svou rekonvalescenci...

Milito se zranil v polovině února během duelu Evropské ligy s Kluží, kdy si bez cizího zavinění přetrhl zkřížený vaz v koleni. Následovala operace a po ní půlroční přestávka.

"Moje budoucnost? Očekávám, že zase začnu hrát. V hlavě mám pro tuto chvíli jenom jeden cíl, a to co nejrychleji se uzdravit a vrátit na hřiště," řekl v rozhovoru pro Inter Channel.

"Jestli ukončím kariéru v Interu? To upřímně vůbec nevím. Vždycky jsem říkal, že se jednou chci vrátit do Argentiny a hrát za klub, v němž jsem začínal (Racing Club). Nikdy nevíte. Pro mě je nyní důležitý jenom návrat na hřiště, nevím, co se stane poté," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Stankovic

zlatokop jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

pro návrat do Zaragozy on a Postiga to by byl utok

Reagovat
Recoba Inter

v Zaragoze byl taky super, dobré to časy...nicméně si myslím, že ukončí kariéru v Interu nebo se vrátí do Argentiny, pro Zaragozu by už stejně nebyl takovým přínosem

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nevyšel ten Baroš.

Reagovat
Le Gunner

Víš co by to bylo za pecku, kdyby se střelecky chytil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Místo hattricku do sítě Hradce hattrick do sítě AC.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Dúfam, že ešte rozhodne jedno milánske derby predtým než sa poberie z Interu preč.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda tak vlastňákem.

Reagovat
snuff24

Abate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milito je tím typem hráče, kterej je schopnej hrát za Inter ještě alespoň 3 roky a dát za tu dobu klidně dalších 40 gólů..

Reagovat
Pettirosso

když už jsme u Interu, tohle doufám všichni znáte

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JDEruS1D7VY

Reagovat
Melchior

jo, to jsem nedávno viděl akorát to José nějak nevychytal, protože Eto'o tehdy hrál celej zápas a Balotelli tu druhou kartu dostal "až" v 60. minutě

Reagovat
Jajinek

José trochu kecá...

Inter v tom zápase hrál rozestavení 4-3-3 s útokem Balotelli - Eto´o - Mancini sa tím, že na Mariovu stranu mohl jít z lavičky Quaresma...

...kartu Mario dostal až v 60. minutě...

ale jinak v te šatně bych tomu i věřil.

Reagovat
Pettirosso

mě se ale víc líbí ta Mourinhova verze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele