Aktuality

Belaid je zdráv a začal znovu trénovat

Záložník Slavie Praha Tijani Belaid začal po problémech se štítnou žlázou znovu trénovat s týmem. Podle klubového webu zabrala léčba natolik, že se dvaadvacetiletý záložník minulý týden postupně zapojil do přípravy.

Bílek: Kvůli bundeslize jsem do Kaiserslauternu šel

V pátek záložník Kaiserslauternu Jiří Bílek smutnil, když jeho tým ve druhé německé lize doma nečekaně prohrál s Rostockem. O dva dny později na konci víkendu ale rozčarování rychle vyprchalo: konkurenční Augsburg totiž také ztratil remízou, což Kaiserslautern stejně nakonec v předstihu katapultovalo do nejvyšší soutěže.

Real kvůli zraněním přišel o Raúla a Van der Vaarta

Útočník Realu Madrid Raúl si poranil vazy v kotníku a sezona pro něj předčasně skončila. "Bílému baletu" navíc hrozí, že se ve zbývajících čtyřech kolech bude muset obejít i bez záložníka Rafaela van der Vaarta, který má potíže se stehenním svalem.

Nizozemský kanonýr Makaay po sezoně ukončí kariéru

Nizozemský kanonýr Roy Makaay oznámil, že po sezoně ukončí kariéru. Pětatřicetiletý fotbalista Feyenoordu Rotterdam se poté stane v klubu trenérem mládeže.

Hamburk je bez trenéra, Labbadia byl odvolán

Čeští fotbalisté David Jarolím a David Rozehnal jsou v Hamburku bez trenéra. Vedení na dnešním mimořádném zasedání odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům Bruna Labbadiu. Informoval o tom prezident německého klubu Bernd Hoffmann.

Pazzini: Po změně stran jsme hráli jako mistři

Římské AS včera přišlo o svou dlouhou sérii neporazitelnosti, i o první místo v tabulce Serie A, na němž ho vystřídal milánský Inter. Postarala se o to janovská Sampdoria, která tak znovu posílila své šance na účast v příštím ročníku Ligy mistrů...

Cassano už s MS nepočítá a radši chystá svatbu

Kontroverzní italský fotbalista Antonio Cassano se definitivně vzdal naděje na start na mistrovství světa. Sedmadvacetiletý útočník Sampdorie Janov si na červen naplánoval svatbu a datum prý nezmění ani v případě, že by ho trenér Marcello Lippi nečekaně povolal do reprezentace.

Možná je to pro nás životní sezóna, říká jablonecký Lafata

V sobotním večerním zápase dokázal Jablonec přetlačit nájezdníky z Brna a nadále se vyhřívá na třetí příčce se stejným počtem bodů jako Baník, který má ovšem pondělní zápas k dobru.

Drobný: Nejsme dostatečně dobří

Hertha v loňské sezoně proháněla německou špičku a dlouho útočila na příčky zajišťující start v Lize mistrů, letos je tomu přesně naopak. Berlínský klub se od úvodu soutěže pohybuje na chvostu bundesligové tabulky a sestup ho zřejmě již nemine. Podle brankáře Jaroslava Drobného je to dáno tím, že hráči zkrátka nemají dostatečnou kvalitu...

Cenu pro nejlepšího hráče PL dostal od konkurentů Rooney

Anglická Premier League má na svém programu ještě dvě kola a v nich se rozhodne, zda titul získá Chelsea, nebo obhájí Manchester United. Už nyní je jisté, který hráč byl podle svých konkurentů nejlepší v letošní sezoně - včera večer toto ocenění PFA převzal Wayne Rooney...

Psotka: Z naší strany to byl pohledný zápas

Olomouc si před semifinálovou odvetou v domácím poháru zvedla sebevědomí vítězstvím 3:1 "Z naší strany to byl pohledný zápas," pochvaloval si trenér Zdeněk Psotka. "Slavia chtěla hrát, byl tam prostor pro kombinaci. Ale v prvním poločase jsme nebyli důrazní. Nevytvořili jsme si žádnou vyloženou šanci," konstatoval Psotka.

Plíšek: Moc si dnešní výhry vážím

Mladoboleslavští fotbalisté dnes v souboji s Teplicemi rozhodně nebyli horším týmem, přesto na body nedosáhli. "U nás je to již takový kolorit. Hra byla dobrá, nasazení i vůle po vítězství značné. Kdo z kluků byl na hřišti, tak odvedl poctivý výkon. Měli jsme hromadu střel, šancí, ale pro nás z toho nakonec nic nebylo," řekl po souboji domácí kouč Karel Stanner.

Pimpara hrál zápas tři měsíce po operaci srdce

Obránce Teplic Jiří Pimpara se nečekaně rychle zotavil po operaci srdce a dnes dopoledne poprvé nastoupil za divizní rezervu. Třiadvacetiletý obránce přitom trpěl nedomykavostí chlopně a na konci loňského roku ani nepočítal, že by ve fotbalové kariéře mohl pokračovat, lednová operace mu ale dala novou šanci.

Kaká věří, že gólem umlčí kritiku

Real Madrid včera vydřel těsnou výhru nad Zaragozou, rozhodující druhou branku vstřelil nedlouho před koncem Kaká. Brazilská hvězda se v sezóně spíše trápí, teď ale věří, že vítězná branka umlčí kritiku náročných médií a fanoušků.

Brankáři Givenovi skončila po vykloubení ramene sezona

Brankář Manchesteru City Shay Given už do letošní sezony nezasáhne. Čtyřiatřicetiletá jednička irské reprezentace si při zákroku proti střele Diabyho během sobotního utkání s Arsenalem (0:0) vykloubila rameno a týmu tak ve třech zbývajících ligových utkáních nepomůže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele