Aktuality

Francie přišla před MS o záložníka Diarru

Kouč francouzských fotbalistů Raymond Domenech přišel pro mistrovství světa o záložníka Lassanu Diarru z Realu Madrid, jenž byl v kvalifikaci členem základní sestavy. Podle vyjádření tiskového mluvčího týmu odhalily lékařské zkoušky u Diarry nepředvídatelnou nemoc, která vyžaduje odpočinek.

Friedrich se setrvání v Hertě nebránil, nedostal ale novou nabídku

Hertha letos sestoupila z německé nejvyšší soutěže a vedle prvoligové příslušnosti přijde i o svého kapitána Arneho Friedricha. Vše přitom mohlo dopadnout úplně jinak, německý reprezentant se totiž setrvání v klubu nebránil...

Nebudeme Henryho držet proti jeho vůli, zní z Barcelony

Francouzský forvard Thierry Henry je podle vyjádření vedení Barcelony k mání. Po příchodu Davida Villy se spekulovalo, že některý z ofenzivních es Katalánců bude muset opustit palubu a volba přišla na kapitána francouzské reprezentace. Ten do Barcy přišel v roce 2007 z Arsenalu a nyní se mluví o jeho přestupu do zámořské MLS - konkrétně New York Red Bulls.

Guidolin se stal novým trenérem Udinese

Udinese našlo nového trenéra, stal se jím Francesco Guidolin, který letos dovedl nováčka z Parmy k osmému místu. Udinese má za sebou velmi nepovedenou sezónu, jindy aspirant pohárových pozic se letos musel dlouho strachovat o záchranu.

Zidanovi nebude vadit, když Ribéry zůstane v Bayernu

Franck Ribéry by měl v nejbližší době prodloužit smlouvu v Bayernu Mnichov. Znamená to, že se francouzký křídelník s největší pravděpodobností nestane letní posilou Realu Madrid. Do španělského velkoklubu Ribéryho lákal například Zinedine Zidane, pro něj je ale důležité, aby se hvězdný hráč řídil svým srdcem.

Mata věří, že Valencia nahradí Villu kolektivním pojetím

David Villa včera úspěšně absolvoval zdravotní testy v Barceloně a definitivně se tak stal součástí katalánského klubu. Záložník Valencie Juan Mata věří, že třetí celek Primera Division se s touto ztrátou dokáže vyrovnat.

Crouch za místo v reprezentaci poděkoval i Redknappovi

Peter Crouch si užívá své místo v přípravném kempu anglické reprezentace a poděkoval za něj také Harrymu Redknappovi. Právě manažerovi Tottenhamu podle svých slov vděčí za to, že se momentálně chystá s anglickou reprezentací na světový šampionát.

Podle Čecha bude otázkou, jak se podaří udržet Turky na uzdě

Reprezentanti sehrají v sobotu v New Jersey proti Turecku čtvrtý přípravný zápas pod trenérskou taktovkou Michala Bílka a poprvé pod vedením nového kouče bude chytat Petr Čech. Při neúčasti Tomáše Rosického navíc navlékne kapitánskou pásku. I na něm bude hodně záležet, jak se Češi s těžkou zkouškou vyrovnají.

Inzaghi o jeden rok prodloužil smlouvu s AC Milán

Ještě minimálně jeden rok v AC Milán před sebou má Filippo Inzaghi. Zkušený útočník pro Rossoneri už není takovým přínosem, jako v minulých letech, přesto si vysloužil novou jednoletou smlouvu...

Chamakh se definitivně upsal Arsenalu

Marouane Chamakh bude od příští sezony hrát v Anglii. Marockému útočníkovi končí smlouva v Bordeaux a hodně dlouho se psalo o zájmu Arsenalu. Sám hráč chtěl do londýnského klubu zamířit a dnes se mu jeho přání splnilo, když s Kanonýry podepsal víceletý kontrakt...

Marko v Příbrami skončil a povede Banskou Bystricu

Slovenský kouč Karol Marko opouští Příbram a od nové sezony povede Banskou Bystricu. Čtyřiačtyřicetiletý trenér na lavičce třetího celku uplynulé sezony a účastníka předkola Evropské ligy nahradí Jozefa Jankecha. Slovenský klub o tom informoval na oficiálním webu.

Sionko nechce o kolapsu s Turky na Euru už ani slyšet

Vzpomínka na kolaps národního týmu v závěru dosud posledního vzájemného zápasu s Tureckem na mistrovství Evropy 2008 je pro reprezentanta Libora Sionka dodnes bolestná. Český záložník byl tehdy nejlepším českým fotbalistou na turnaji, ale to mu ve světle trestuhodně promarněné šance týmu na postup do čtvrtfinále připadá vedlejší.

Je to neuvěřitelné, říká před svým jubilejním zápasem Zanetti

Zítřejší finále Ligy mistrů proti mnichovskému Bayernu bude pro Javiera Zanettiho ještě o něco více speciální. Dlouholetá opora a kapitán Interu nastoupí již ke svému sedmistému zápasu za milánský celek ve všech soutěžích, přičemž rekord v počtu startů má již na dohled...

V srbské nominaci nechybějí Stankovič, Vidič nebo Ivanovič

Kouč srbské reprezentace Radomir Antič dnes oznámil čtyřiadvacetičlennou nominaci na mistrovství světa, ze které do konce května vyřadí už jen jednoho brankáře. Do Jihoafrické republiky pojedou i opory zadních řad anglických velkoklubů Nemanja Vidič z Manchesteru a Branislav Ivanovič z Chelsea.

Ředitele Slavie Doležala by podle iDnes mohl nahradit Platil

Novým generálním ředitelem Slavie Praha by se podle serveru iDnes.cz mohl stát dosavadní bezpečnostní manažer Českomoravského fotbalového svazu Miroslav Platil. Na tomto postu má nahradit dosavadního ředitele Petra Doležala. Toho může odvolat pouze valná hromada klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele