Schürrle do Chelsea? Leverkusen zváží každou nabídku

17.04.2013, 10:54
Aktuality
Andre Schürrle by se v létě mohl stěhovat z Leverkusenu do Chelsea. Londýnský klub měl o německého reprezentanta velký zájem už loni, tehdy ale Bayer nabídku odmítl. Nyní je Chelsea opět aktivní a vedení Leverkusenu dává najevo, že každou nabídku za mladého útočníka pečlivě zváží.

Podle anglických médií oba kluby čile jednají, ve hře má být i aktivace Schürrleho výkupní klauzule ve výši 35 milionů eur. Další možností je, že do Leverkusenu zamíří vedle peněz také Kevin De Bruyne. Ten letos hostuje z Chelsea v Brémách a Bayer o něj údajně jeví velký zájem.

"Dotazy ohledně přestupů řešíme každou chvíli. Andre není jediným hráčem, o kterého je zájem. Je jasné, že každou nabídku zvážíme, stejně jsme to dělali i minulé léto," říká generální manažer Bayeru Rudi Völler. Zatím ale v Leverkusenu především vyčkávají. "Je tu příliš mnoho spekulací. Raději bychom nebyli jejich součástí," přidává výkonný ředitel Wolfgang Holzhauser.

Andre Schürrle hraje po svém příchodu z Mainzu za Leverkusen druhou sezonu. Letos zatím v Bundeslize nastoupil k devětadvaceti zápasům a vstřelil devět branek.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (397)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele