Aktuality

Kritizovaní majitelé Manchesteru United se nechystají klub prodat

Manchester United není na prodej. To uvedla rodina Glazerových, která přední světový klub vlastní. Reagovala tak na spekulace médií, podle kterých se rodina chce klubu zbavit poté, co se dostala do nemilosti u velké skupiny fanoušků.

Brankáři Júliovi Césarovi se nelíbí míč pro MS

Brazilskému brankáři Júliovi Césarovi se nelíbí míč Jabulani, s kterým se bude hrát na blížícím se mistrovství světa. Gólman Interu Milán ho dokonce přirovnal k levným míčům, které lze koupit v supermarketu.

Drobný dal přednost sportovní budoucnosti před penězi

Nabídku lukrativní čtyřleté smlouvy od vedení Herthy odmítl reprezentační gólman Jaroslav Drobný. V německé metropoli mohl kývnout na velmi zajímavý nový kontrakt, ale dal přednost sportovním ambicím. S klubem se rozloučil v dobrém, druhou bundesligu však hrát nechtěl. Nyní řeší další angažmá

Scolari rezignoval na post trenéra Bunjodkoru

Slavný brazilský trenér Luiz Felipe Scolari rezignoval na post kouče taškentského Bunjodkoru. Lukrativní angažmá opustil dobrovolně poté, co nevyhrál s uzbeckým týmem asijskou Ligu mistrů. Jednašedesátiletý trenér patří mezi kandidáty na uvolněné místo v Interu Milán.

Mourinho se stane trenérem Realu Madrid, Inter přijal kompenzaci

Již nic nebrání tomu, aby se José Mourinho stal trenérem fotbalistů Realu Madrid. Jeho současný zaměstnavatel Inter Milán dnes po jednání s vedením španělského celku souhlasil s kompenzací v podobě osmi milionů eur (asi 207 milionů korun). Real následně oznámil, že se v pondělí uskuteční oficiální Mourinhovo jmenování.

Francie je sázka na jistotu, míní Šmicer, Němeček i Rosický

Francii jako pořadatele mistrovství Evropy 2016 čeká nejméně práce při přípravách. To byl podle českých funkcionářů, fotbalistů a internacionálů hlavní motiv, který převážil při rozhodování, kam se sjede za šest let výkvět Evropy.

Svěrkoš v Sochaux střelecky vadne, změně dresu by se nebránil

Pouze dva góly za sezonu, malé ambice klubu a reprezentant Václav Svěrkoš znovu začal přemýšlet o změně angažmá. Ze smlouvy ve francouzském Sochaux ho může hned vyvázat zájemce, který by na stůl vysázel dva miliony eur.

Messi se stydí za srovnání s Maradonou

Barcelonská hvězda Lionel Messi se prý stydí za to, že je přirovnáván k Diegu Maradonovi. Něco takového je podle něj urážkou legendárního fotbalisty, který momentálně vede jako kouč argentinskou reprezentaci.

Inter hledá trenéra. Přemýšlí o Capellovi

Hlavním kandidátem na uvolněný post trenéra Interu Milán je současný kouč anglické reprezentace Fabio Capello. Zkušeného Itala si přeje na lavičce prezident klubu Massimo Moratti. Vidí v něm ideální náhradu za Josého Mourinha, který v této sezoně dovedl Inter k třem trofejím, nyní však má namířeno do Realu Madrid.

Mistrovství Evropy v roce 2016 bude ve Francii

Mistrovství Evropy bude v roce 2016 hostit Francie. Dnes o tom v Ženevě rozhodl výkonný výbor UEFA. Se svými kandidaturami neuspěly Turecko a Itálie.

Kapitánem Němců bude na MS obránce Lahm

Kapitánem německých fotbalistů na mistrovství světa v Jihoafrické republice bude obránce Philipp Lahm z Bayernu Mnichov. Reprezentační trenér Joachim Löw dnes také vybral brankářskou jedničku, kterou bude Manuel Neuer ze Schalke.

Světové talenty: Javier Hernandez

Již nyní bývá mladičký Javier Hernandez označován za velkou mexickou hvězdu. Jeho renomé ale v následujících letech zřejmě ještě vzroste, jelikož se upsal věhlasnému Manchesteru United, kde by měl naplno rozvít svůj nesmírný talent.

Dánský trenér Olsen vybral tým na mistrovství světa

Trenér dánské reprezentace Morten Olsen dnes zveřejnil konečnou nominaci národního týmu na mistrovství světa v JAR. Do konečného výběru se po přípravě nevešli čtyři fotbalisté. Vyřazeni byli brankář Kim Christensen, záložníci Michael Silberbauer a Michael Krohn-Dehli a útočník Morten Rasmussen.

Podle Gilla trend zelené a žluté barvy na Old Trafford brzy zmizí

Výkonný ředitel Manchesteru United David Gill tvrdí, že řady odpůrců vlastníka klubu Malcolma Glazera na stadionu Old Trafford řídnou. Podle Gilla mnoho zastánců kombinace zelené a žluté barvy jako formy protestu proti současnému vlastníkovi podstatu problému nepochopila.

De la Peňa o Tamudovi: Jeden z nejlepších v historii klubu

Nové dobrodružství před sebou má Raúl Tamudo. Někdejší španělský reprezentant strávil prakticky celou kariéru v Espanyolu Barcelona, nyní se se španělským klubem loučí a hledá nové angažmá. Zkušený záložník Iván De la Peňa připomněl, jakou osobnost katalánský klub ztrácí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele