Aktuality

Hašek: Česko-slovenská liga by mohla být nejdříve za tři roky

Česko-slovenská fotbalová liga by mohla vzniknout nejdříve za tři roky. V dnešním rozhovoru pro Rádio Impuls to uvedl prezident Českomoravského fotbalového svazu Ivan Hašek, který tak vyvrátil spekulace, že by se společná soutěž mohla zrodit do roka. Svaz podle něj pracuje na analýzách, co by takový projekt přinesl.

Trenéři po Superpoháru kritizovali rozhodčí za červené karty

Trenéři obou účastníků Superpoháru byli zklamáni atmosférou prvního soutěžního zápasu v novém ročníku a shodli se i na kritice rozhodčích, kteří vyloučili na každé straně po jednom hráči.

Hargreaves má znovu problémy, přijde o začátek sezony

Owen Hargreaves má obrovskou smůlu na zranění a ta se ho drží i nyní. Záložníkovi Manchesteru United se znovu ozvala kolena a podle manažera Sira Alexe Fergusona nestihne začátek nové sezony. Podobně by mohl dopadnout i Rio Ferdinand...

Trezeguet stále nemá jasno, ve hře je několik variant

David Trezeguet stále nemá jasno, kde bude působit v příští sezoně. Francouzský útočník je nyní hráčem Juventusu a zájem o něho má několik klubů. Mezi nimi je například Valencia, není ovšem vyloučeno, že mistr světa i Evropy nakonec zůstane v Itálii, případně zamíří třeba do Turecka...

Finále MS bude řídit Angličan Webb

Nedělní finále mistrovství světa v Johannesburgu mezi Nizozemskem a Španělskem bude rozhodovat anglický sudí Howard Webb. Pro osmatřicetiletého bývalého policejního úředníka to bude čtvrté a nejdůležitější z dosavadních utkání, která na turnaji řídil.

Sázkové kanceláře: Češi vsadili na MS ve fotbalu přes miliardu Kč

Češi vsadili na mistrovství světa ve fotbalu v Jihoafrické republice více než miliardu korun a šampionát se tak stal co do objemu sázek největší letošní sportovní událostí. Sázkaři byli kvůli několika překvapivým výsledkům méně úspěšní než obvykle. Shodly se na tom největší tuzemské sázkové kanceláře.

Cana míří po roce v Sunderlandu do istanbulského Galatasaraye

Jenom jeden rok strávil v Sunderlandu Lorik Cana. Albánský záložník si během těchto dvanácti měsíců vysloužil i kapitánskou pásku, dnes ovšem zamířil z anglického klubu do tureckého Galatasaraye, stal se tak spoluhráčem Milana Baroše...

Milan Jovanovič definitivně posilou Liverpoolu

Milan Jovanovič se s definitivní platností stal novou posilou Liverpoolu. O dalším osudu srbského útočníka se spekulovalo poté, co z Anfield Road odešel manažer Rafael Benitez, bývalý fotbalista Standardu Lutych ale i tak podepsal s Reds smlouvu na tři roky...

Pedro si oddychl, že zahozenou šancí nepřipravil Španěly o postup

Španělský útočník Pedro Rodríguez nečekaně nahradil v semifinále MS proti Německu tápajícího kolegu z útoku Fernanda Torrese. Nakonec však mohl prožít nešťastný reprezentační debut v základní sestavě. Osm minut před koncem prováhal přečíslení dva na jednoho a po výhře 1:0 si oddychl, že tím Španěly nepřipravil o postup.

Löw i přes vyřazení svému týmu věští velkou budoucnost

Hluboce zklamaní ale vnitřně nezlomení jsou prý reprezentanti Německa poté, co přes Španělsko neprošli do finále světového šampionátu a stejně jako před čtyřmi lety na domácí půdě na ně čeká "jen" souboj o třetí místo.

Janov získal portugalského brankáře Eduarda

Janov dovršil příchod brankáře Eduarda z portugalské Bragy. 27letý reprezentační gólman by v týmu měl nahradit Marca Ameliu, který minulý měsíc odešel na roční hostování do AC Milán.

Hodgson chce Gerrarda i Torrese v Liverpoolu udržet

Manažer Roy Hodgson se Stevenem Gerrardem diskutoval nad jeho budoucností v Liverpoolu a z rozhovoru má dobrý pocit. Nový manažer Reds tvrdí, že zkušený záložník a vůdčí osobnost týmu v klubu zůstane.

Kjaer přestoupil z Palerma do Wolfsburgu

Dánský reprezentační obránce Simon Kjaer přestoupil z Palerma do německého Wolfsburgu. Jednadvacetiletý účastník světového šampionátu nového zaměstnavatele podle serveru Kicker stál deset až dvanáct milionů eur (306 milionů korun) a podepsal čtyřletou smlouvu.

Španělský tisk se rozplývá nad postupem do finále

Španělským deníkům dnes vévodí fotografie fotbalistů jásajících po gólu Carlese Puyola, který zajistil Španělsku postup do finále mistrovství světa. Jejich stránky zaplňují projevy nadšení nejen nad samotným postupem, ale i nad způsobem, jakým ho Španělsko dosáhlo.

Z francouzského neúspěchu viňte Domenecha, řekl Gallas

Obránce William Gallas prohlásil, že na neúspěšném vystoupení francouzských reprezentantů na mistrovství světa nese vinu trenér Raymond Domenech. Podle dvaatřicetiletého stopera nebyl schopný komunikovat s hráči a může i za to, že se tým rozhodl bojkotovat trénink.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele