Aktuality

Santos Neymara odmítá prodat

Jeden z největších talentů současnosti Brazilec Neymar není podle svého zaměstnavatele na prodej. Brazilský klub FC Santos nemá v úmyslu přijít o svůj klenot, byť je za něj pět evropských klubů ochotno zaplatit v přepočtu více než miliardu korun. Krátce před začátkem mistrovství Jižní Ameriky v Argentině to řekl předseda Santosu.

Budeme silnější než loni, věří Klopp

Mistrovský Dortmund si na letním přestupovém trhu počíná tak, jak je u něj poslední roky zvykem - tedy skromně a rozvážně. Trenér Jürgen Klopp nezískal do kádru žádnou velkou hvězdu, přesto věří, že bude Borussia silnější než v uplynulé sezoně.

Začíná Copa América 2011

Fajnšmekři se mohou toto léto těšit z velké porce atraktivní podívané. Evropské jedenadvacítky sice svůj turnaj již ukončily, ovšem vrcholového fotbalu si každý fanoušek dozajisté užívá i nadále. Jako zpestření nám může sloužit právě probíhající dámské mistrovství v Německu, které se bude od prvního července prolínat s jiným svátkem.

Crespo se dohodl na prodloužení smlouvy s Parmou

Hernán Crespo bude i nadále pobíhat po evropských, konkrétně po italských prvoligových trávnících. Zkušený argentinský útočník dostal jeden předčasný dárek ke svým 36. narozeninám, které oslaví příští týden - v Parmě podepsal smlouvu i pro příští sezonu...

Nuno Gomes se jako volný hráč dohodl na smlouvě s Bragou

Nuno Gomes bude ještě minimálně jeden rok pokračovat v aktivní kariéře. Zkušený portugalský útočník před několika týdny ukončil své angažmá v Benfice, kde mu už nenabídli prodloužení smlouvy, jako volný hráč se pak dnes definitivně dohodl na kontraktu s Bragou...

Pospěch si na sebe upletl bič, ale pod tlakem prý hraje rád

Nejlepší jarní střelec Slavie Zbyněk Pospěch se nemůže dočkat, až za měsíc odstartuje nový ročník první ligy. Osmadvacetiletý útočník, který nedávno podepsal v pražském klubu tříletou smlouvu, si je vědom, že si na sebe povedenými jarními výkony upletl bič...

Mistrovství světa U17 - první osmifinálový den

V Mexiku začaly vyřazovací boje mistrovství světa sedmnáctiletých, všichni favorité postoupili mezi nejlepších osm týmů turnaje. Své utkání zvládly týmy Uruguaye, Brazílie, Uzbekistánu a Japonska, které naložilo Novému Zélandu hned šest branek.

30.06.2011 Aktuality 22 komentářů
Zaujalo nás

Mistrovství světa žen - čtvrtý den

Do šampionátu žen vstoupily poslední čtyři týmy, na programu byla obě utkání skupiny D. Brazilky sice nepřesvědčily, přesto nakonec udolaly nebezpečnou Austrálii 1:0, stejným výsledkem porazilo i Norsko hráčky Rovníkové Guiney. Ve čtvrtek večer čeká druhý duel domácí Němky.

30.06.2011 Aktuality 14 komentářů
Zaujalo nás

Argentina touží dostat se po 18 letech na vrchol Copa América

Kdy, když ne teď, ptají se argentinští fotbalisté před pátečním startem 43. ročníku mistrovství Jižní Ameriky, kde už dlouhých 18 let čekají na triumf. Nedobrovolný půst, který výmluvně dokumentovaly také dvě poslední finálové prohry s úhlavním rivalem Brazílií, má skončit právě letos.

Slavia testuje mladého útočníka, přivede ještě zkušeného gólmana

S fotbalisty pražské Slavie trénuje na soustředění v Peci pod Sněžkou mladý útočník Martin Voráček, který je v klubu na testech z třetiligového Písku. Během následujících čtrnácti dnů se rozhodne, zda jej Pražané angažují. Trenér Michal Petrouš ještě plánuje před novou sezonou získat zkušeného gólmana

Rosický začne přípravu znovu v Arsenalu, kde by nejraději zůstal

Stejně jako v předchozích pěti letech zahájí kapitán české reprezentace Tomáš Rosický letní přípravu v londýnském Arsenalu. Na odchod zatím nepomýšlí - s klubem ho pojí smlouva na další rok a trenér Arséne Wenger dal najevo, že o jeho služby má nadále zájem.

Sparta získala mladého obránce Adamce z Juventusu

Sparta získala mladého obránce Luboše Adamce, který poslední rok strávil v juniorském týmu Juventusu. Nadějný zadák, který se v červnu představil na mistrovství světa do 17 let v Mexiku, na Letné podepsal tříletou smlouvu. Dnes to řekli hráčův zástupce Jiří Müller a personální ředitel Sparty Jakub Otava.

Garcia vylučuje Hazardův přestup do Paříže

Zatímco Gervinho má namířeno do Arsenalu a podle anglických médií již na Emirates Stadium podstupuje zdravotní prohlídku, druhý klenot francouzského Lille Eden Hazard zřejmě letos přestupovat nebude a rozhodně ne do Paris Saint-Germain, jak předpokládá trenér Rudi Garcia...

Frings po odchodu z Brém zamířil do MLS do Toronta

Bývalý německý reprezentant Torsten Frings bude pokračovat v hráčské kariéře v zámořské soutěži MLS, kde se dohodl s Torontem na smlouvě na dva a půl roku. Do kanadského města, proslaveného spíše hokejem, míří také nizozemský útočník Danny Koevermans.

Bývalý šéf ČMFS Hašek: Se Sazkou můj odchod nesouvisí

Odstupující předseda Fotbalové asociace České republiky Ivan Hašek prohlásil, že jeho odchod nesouvisí s pádem Aleše Hušáka v čele Sazky. Znovu zopakoval, že už před dvěma lety byl domluven s vedením dubajského klubu Al Ahlí na návratu na trenérský post...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele