7. kolo
07.11.2020 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

João Pedro (© AFP)

Cagliari doma opět vítězné, Doria tentokrát zklamala

Cagliari doma opět dokázalo zvítězit a trenér Di Francesco může pracovat zase s o trochu větším klidem. Poslední duel před reprezentační přestávkou sardinský celek zvládl, když si rozdílem dvou branek poradil se Sampdorií.

Sampdoria byla mírným favoritem utkání v Cagliari, protože se jí obecně daří daleko víc než domácím. Dnes to ale rozhodně nebyl její den. Prakticky od začátku její hra postrádala přesnost, dravost a větší aktivitu. V sedmé minutě se naopak málem prosadil ofenzivní tahoun João Pedro. Zkušený Brazilec se totiž prodral až k hlavičce, jenže ke své smůle ji po dobrém centru poslal jen do tyče!

Jinak musím říct, že první půle rozhodně nemohla fanoušky fotbalu nijak nadchnout, což se ani jeden z týmů nesnažil výrazně změnit. Zápasu tak pomohla až 41. minuta. V ní se totiž hostujícímu Tommasovi Augellovi naprosto vůbec nepovedla malá domů a v roli posledního hráče musel stíhat Nahitana Nándeze. Takže po něm máchl rukou a sudí mu nakonec po nápovědě VARu ukázal červenou kartu!

Což byla pro Sampdorii obrovská ztráta. Jak velká, to se ukázalo už ve 47. minutě. Lorenzo Tonelli poslal k zemi João Pedra a sledoval, jak sám faulovaný hráč penaltu se štěstím proměnil - 1:0.

Sampdoria cítila, že je zle, protože jí v oslabení začaly docházet síly. A trest na sebe nenechal dlouho čekat. Giovanni Simeone fantastickou nahrávkou do běhu vyslal Nahitana Nándeze, který si v plném sprintu ještě lépe poradil s bránícím protivníkem. Pak už mu zbýval jen brankář Audero, kterého Nández snadno přehodil - 2:0. Cagliari v samém závěru vstřelilo ještě jednu branku díky rychlému brejku a Sottilovi, ale sudí ji nakonec pro ofsajd neuznal.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele