Další články

Lukaku je domluven s Neapolí, ta pracuje na dohodě s Chelsea

Romelu Lukaku se často stěhuje a výjimkou nebude ani letošní léto. Belgický útočník opustí Chelsea a rýsuje se jeho další návrat na Apeninský poloostrov, reálné obrysy dostává přestup do Neapole.

Bologna má náhradu za Zirkzeeho, z Toulouse koupila Dallingu

Joshua Zirkzee nedávno přestoupil do Manchesteru United a fanoušci Boloni vědí, kdo by měl převzít střeleckou taktovku účastníka Ligy mistrů. Nejnovější posilou se dnes stal Thijs Dallinga.

Spekulace o stěhování Osimhena nabírají na intenzitě, ve hře je přestup do PSG

Kormidla Neapole se ujal Antonio Conte, italský klub začal s přestavbou kádru a není vyloučeno, že kabinu opustí Victor Osimhen. Okolo nigerijského útočníka krouží PSG a hráče láká na zajímavý plat.

Mladík Camarda se stal profesionálem, AC Milán s ním podepsal tříletou smlouvu

Álvaro Morata včera přestoupil z Atlética Madrid do AC Milán a v kabině Rossoneri by se měl potkávat i s Francescem Camardou (16), talentovaný útočník dnes podepsal svůj první profesionální kontrakt.

Calafiori se chystá do Anglie, přestup obránce dojednává Arsenal

Arsenal na letošním trhu zatím mlčí a získal jen jednu posilu, k Davidu Rayovi by ale měla přibýt druhá nová akvizice. V hledáčku Kanonýrů je Riccardo Calafiori a podle posledních zpráv je na spadnutí dohoda o přestupu italského obránce z Boloni.

Nejmladší trenér v Serii A: Fábregas po postupu mezi elitu zůstane na lavičce Coma

Španělský mistr světa z roku 2010 Cesc Fábregas byl jmenován hlavním trenérem Coma, které v roli dočasného kouče dovedl k postupu do italské ligy. S klubem, v němž vlastní menšinový podíl, podepsal čtyřletou smlouvu.

Kapitán mistrů Evropy se vrací do Itálie: Morata přestoupil z Atlética Madrid do AC Milán

AC Milán potvrdil příchod Álvara Moraty z Atlética Madrid, kterému na základě výstupní klauzule zaplatí 13 milionů eur. Jednatřicetiletý útočník, který jako kapitán dovedl španělskou reprezentaci k vítězství na mistrovství Evropy, podepsal čtyřletou smlouvu s opcí.

Poslední výzva kariéry, Reina pomůže nováčkovi Serie A z Coma

Pepe Reina hledal poslední výzvu své aktivní kariéry a našel jí na Apeninském poloostrově. 41letý španělský brankář se podle očekávání stal novou posilou Coma, s nováčkem Serie A podepsal kontrakt pro nadcházející sezonu.

Milenković po sedmi letech opustil Fiorentinu, koupil ho Nottingham

O pilíř defenzivní řady dnes po poledni přišla Fiorentina. Tradiční italský klub opouští Nikola Milenković, srbský reprezentační obránce se stal novou posilou Nottinghamu.

Rabiot odešel z Juventusu, francouzský záložník se nedohodl na nové smlouvě

Adrien Rabiot (29) pravděpodobně po pěti letech opustí Juventus. S účastníkem Serie A se nedohodl na nové smlouvě a 1. července se stal volným hráčem.

Manchester United potvrdil očekávanou posilu, Zirkzee podepsal pětiletou smlouvu

Joshua Zirkzee přestoupil z Boloni do Manchesteru United, který zaplatí 42,5 milionu eur, což přesahuje výstupní doložku, polovinu z této sumy dostane bývalý klub Bayern Mnichov. Nizozemský reprezentant na Old Trafford podepsal smlouvu do roku 2029 s opcí.

Como představí známé tváře: Kádr posílí Varane, Reina a Moreno, ve hře je i Martial

Como se po 21 letech vrací do italské nejvyšší soutěže a v Serii A nehodlá hrát druhé housle, což dokumentuje jeho aktivita na přestupovém trhu. Trenér Cesc Fàbregas ukázal na zkušené fotbalisty a smlouvy co nevidět podepíší známá jména.

Neapol hlásí příchod dalšího obránce, defenzívu vyztuží Buongiorno

Italové zklamali na letošním evropském šampionátu, skončili už v osmifinále a ani minutu neodehrál obránce Alessandro Buongiorno, ten si náladu alespoň částečně napravil novým angažmá, z Turína přestoupil do Neapole.

Inter potvrdil angažování dalšího třicátníka, z FC Porto přišel Taremi

Inter Milán sází na zkušené hráče a dalším z nich se stal Mehdi Taremi. Íránský útočník za pět dní oslaví dvaatřicáté narozeniny a předčasným dárkem mu je tříletá smlouva s italským šampionem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele