předkola - 3. předkolo - mistrovská část - odvety
15.08.2023 19:00 CET
3 : 3
2:4 pen.
(0:1, 1:1)
Stadión:
epet ARENA, Praha

Reportáž

Drama na Letné vyústilo ve sparťanský smutek. Zběsilou přestřelku ovládla po penaltách Kodaň

Sparta prohrála v domácí odvetě třetího předkola Ligy mistrů s Kodaní 3:4 po penaltách. Směr duelu ovlivnila už první minuta, v níž se Dánové díky tečované ráně dostali do vedení. Rudí si za celý zápas vytvořili spoustu jasných gólových příležitostí, avšak obranu Seveřanů několikrát fantasticky podržel brankář Kamil Grabara. Jenže v samém závěru základní hrací doby už tlak Letenských neustál a po úspěšném sólu Veljka Birmančeviće se hrálo prodloužení. V něm se dokonce Pražané dvakrát dostali do vedení, Kodaň ovšem pokaždé našla odpověď a sama zásluhou Roonyho Bardghjiho rozhodla penaltové drama, v němž mimo jiné trefil břevno osvědčený exekutor Ladislav Krejčí.

Letenští i s kusem štěstí získali v Dánsku nadějnou remízu, jejich fanoušky pak navíc ještě více nabudilo ligové vystoupení v Jablonci. Tam Brian Priske výrazně zamíchal sestavou. Hráči, na které ukázal, se mu však výsostně odvděčili za šanci a pěti góly v rámci první půle nevyzpytatelného soka rozstříleli. Kodaň prožila výrazně dramatičtější prověrku na důležitou odvetu, když až gólem z 90. minuty rozhodl duel s Odense Elias Achouri.

To v Praze se fanoušci dánského celku dostali do varu daleko dříve. Hned v 15. vteřině utkání přepustil Diogo Goncalves míč Jordanu Larssonovi, který se šikovně uvolnil na hranici vápna a i za pomocí nešťastné teče Filipa Panáka otevřel skóre. Domácí mohli poměrně brzy odpovědět, avšak razantní hlavičku Krejčího zlikvidoval tygřím skokem Grabara. Polský brankář se zaskvěl i ve 21. minutě, když vytěsnil nebezpečný pokus Lukáše Haraslína. Šikovný křídelník Sparty ale hýřil aktivitou i nadále. Ještě v první půli se prezentoval individuální akcí, během níž nejprve u autové čáry vyškolil nejistého stopera Denise Vavra, svůj následný průnik ale zakončil střelou doprostřed brány, kde byl připravený Grabara.

Po změně stran začali Pražané ještě více stupňovat svůj tlak, za což byli brzy odměněni gólem Krejčího. Ten byl ale po zásahu videorozhodčího odvolán, neboť sparťanský kapitán si v zárodku akce pomohl přitažením za dres. Inkriminovaný moment poněkud otupil drtivý nápor Letenských. Ti si další šanci vytvořili až v 76. minutě, kdy se po ostrém souboji uvolnil střídající Victor Olatunji. Nigerijský útočník se ale ve vápně zamotal do vlastních kliček, a míč tak opět skončil pouze v rukavicích Grabary. Vyrovnání tedy přišlo až na začátku závěrečné desetiminutovky a postaral se o něj Birmančević. Srbský křídelník předvedl dravý průnik, když se od levé postranní čáry jako tank vřítil do šestnáctky Kodaně a i s pomocí štěstí procedil míč do sítě.

Sparťanské publikum si tak muselo na vytoužený druhý gól počkat až do prodloužení. Z lavičky příchozí Qazim Laci se ve 105. minutě chopil rozehrávky přímého kopu, který zakroutil naprosto dokonale do horního rohu Grabarovy branky. O tři minuty později bylo však znovu srovnáno. Dlouhé vhazování totiž ve vápně propadlo až k Viktoru Claessonovi, jenž byl ze všech hráčů nejdůraznější a z bezprostřední blízkosti poslal v pádu míč do sítě. Ani tehdy ale nebyl gólovému festivalu konec, jelikož Olatunji napravil selhání z druhé půle přesnou dorážkou hlavičky Martina Mincheva. Strhující prodloužení ale našlo hrdinu i na straně Kodaně, neboť Claesson prokázal svůj důraz i podruhé, tentokrát se o vyrovnání zapříčinil hlavou. Drama tak musely rozhodnout až pokutové kopy, které zvládli lépe hráči dánského šampiona.

Zaplněná Letná se tak po závěrečném hvizdu zahalila smutkem. Kodaň se v rozhodujícím dvojboji o základní skupinu Ligy mistrů střetne s Rakówem, Sparta po přesunu do Evropské ligy vyzve horšího z dvojice Dinamo Záhřeb - AEK Atény.

Autor: Livesport.cz / Filip Adamec

Komentáře (1270)

Přidat komentář
ACSeRw!n

4:1

Reagovat
Pony Slaystation

1:2 po prodloužení

Reagovat
shitcool

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
mario23

To je extrémně těžký tipovat, ale věřím, že to ubojujeme kvůli nervům dřív, než na penalty. Tipuju výsledek o gól. Tip : 2:1

Reagovat
KingMaster13

Venku uhrála Sparta výborný výsledek, fakt jsem to nečekal. Doma bude odvážnější, bude se víc cpát do zakončení a i když Kodaň má nepochybně kvalitu vyšší tak si myslím že to Sparta urve. Furt je to na šance poměrně vyrovnané ale pokud Sparta se nedopustí nějaké p*čoviny (typu penalta, červená karta, obdržený gol ve 3. minutě který by jim rozhodil plány) tak to daj. Na druhou stranu pokud to nezvládnou v 90 minutách tak pak zase sázím na Kodaň protože ta kvalita jejich lavičky oproti Spartě je brutální

Tip 2:1 ale další kolo už si Rakow brousí zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Rakow je mnohem slabší než Kodaň.

Reagovat
KingMaster13

Kádrově ale ten styl jejich hry je nechutnej a to mnohdy předčí ty velké individuality

Reagovat
jsemdement

Postoupí Limassol. 87. a 92., viděl jsem script.

Reagovat
KingMaster13

Hm, ne. Rakow jim už doma měl dát bůra

Reagovat
srandamač

Tak dík.

Reagovat
John Obi Mikel

2:2 a rozhodne penaltový rozstřel

Reagovat
Losinho

1:1, Kodaň na penalty

Reagovat
ratusek

2:1

Reagovat
Gedofrey

Pokud nebude Sparta v cca 60 min vést, tak už to nedá.

Tip 2:0

Reagovat
wwwx

Líbí se mi, jak málo stačí ke změně hodnocení výkonu, kterej nebyl dvakrát zázračnej. Je obrovská klika, že první zápas skončil 0:0. Co Kodaň zahodila je až nesmyslný. Jeden borec trefí z malého vapna břevno, druhej ležícího gólmana. Ten zapas měl skončit 2:0, možná 3:1. Nechci být prorokem špatných zpráv, ale Kodaň je prostě lepší tým. Budu věřit, ale realně to vidim na 0:2.

Reagovat
ACSeRw!n

vzdycky je to o vysledku, vykon nikoho nezajima.. jsi tu novy ?

Reagovat
Ahoso Widaho

V play off jde holt jenom o výsledek. Plichta z venku je dost nadějná pozice do odvety.

Reagovat
deporpepa

plichta venku je prostě jenom plichta v poločase...

Reagovat
ACSeRw!n

jenom ciste matematicky. potom co sme posledni roky vzdycky zapasy venku odehrali s hovinkem v trenkach to byl velkej upgrade a obrovskej psychickej boost, ten tebou naznacovanej druhej polocas bude uplne jinej zapas

Reagovat
deporpepa

To souhlasím, ale mám pocit, že vládne pocit, že Sparta ten zápas zvládla a nyní se nadechne a Kodaň přejede...

A tomu tedy opravdu nevěřím... ač jim to přeju.

Rád se budu mýlit, ale Kodaň je favorit.

Reagovat
kilobyte

Sparta je doma o dost lepší. Se koukni na naši bilanci venkovních zápasů v pohárech/předkolech. Teď jsme venku "nezvládli" jen konec zápasů (asi 20 minut). Jinak to bylo vyrovnané. Šance bych viděl 50/50.

Reagovat
deporpepa

Však uvidíme... budu vám to přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je favorit i podle sázkovek.

Reagovat
Ahoso Widaho

Plichta venku je v play off lepší, než plichta doma. Kór proti Kodani, kterou u nich neporazil loni ani vítěz LM.

Pokud to bereš jako poločas, tak je plichta v prvním poločase venku dobrá, když pak druhej poločas hraješ doma.

Reagovat
kilobyte

Zato netrefit z malého vápna bránu a trefit ležícího brankáře je přímo zázračný výkon. Nevyhrát doma ve vyřazovacím zápase taky není moc dobrá vizitka.

Reagovat
zorz767

Jak nebyl zázračnej výkon, co jsi teda čekal? Podle mě tam Sparta předvedla maximum možného a vidinu postupu má tudíž dobrou.

Reagovat
deporpepa

To je ten problém, Sparta předvedla asi své maximum... zatímco Kodaň dle zpráv co jsou z dánska. tak ten zápas se jim nepovedl... Nyní to může být jiné.

Reagovat
zorz767

To nerozporuju, nicméně to zase na Kodaň klade větší tlak. Kodaň je silnější, ale není to žádná promazaná mašina. Pokud Sparta nedostane rychlý gól, tak Dánové budou postupně nervóznět, jako to ukázali už v prvním zápase.

Reagovat
deporpepa

Ta nervozita byla tak silná, že v poslední čtvrthodině nastřelili břevno, Vindahl měl zákrok zápasu a Kuchta se štěstím připletl do střely z malého vápna...

Ten zápas mohla Kodaň v poslední části zápasu rozhodnout a je obrovské štěstí, že to byla plichta...

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Pablos

Sparta nepředvedla vůbec své maximum... vždyť tam šlo hlavně o ten výsledek pro kterej si přijeli a se štěstím nutno uznat nakonec získali. Maximum je úplně jinde... a dnes to bude vidět.

Reagovat
deporpepa

Budu se těšit, doufám, že se mýlím.

Reagovat
Pablos

Já taky... ale doufám, že to bude tak, že Sparta má navíc než co ukázala v Kodani

Reagovat
deporpepa

Tak jsi měl pravdu, Sparta se Kodani vyrovnala. Ale nervy maji pevnější hoši z Dánska

Reagovat
Pablos

Na houby no, ale 2x ztratit vedení je zahrávání si

Reagovat
deporpepa

To je nezkušenost...

Reagovat
jsemdement

Ty břevna byly dokonce dvě.

Reagovat
Ahoso Widaho

Kodaň má lepší kádr a lavičku. Sparta má výhodu domácího prostředí a schopnost Priskeho připravit mančaft na soupeře. Vidím to na plichtu. Na tiket dám under.

Reagovat
Mönchengladbach

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Už se k šancím Sparty na postup vyjádřil Vízek? Abych věděl, co od toho zápasu očekávat.

Reagovat
KingMaster13

Vacíno dává postup Kodaně takže.....

Reagovat
ACSeRw!n

tipsport vcera postup Sparta 1.5 a dnes uz 1.6

Reagovat
kilobyte

Vízek hodil hospodu na Kodaň.

Reagovat
KingMaster13

Vzhledem ke kurzu bude mít Pan Vízek po dnešku hospody 3

Reagovat
Pablos

nebude mít nic. Sparta víc jak 1,5g v prvním poločase v kurzu 6.7 ...easy money.

Reagovat
KingMaster13

Byl bych opatrný, tohle moc o golech nebude. Budou to takové šachy

Reagovat
Pablos

Tak mám vsazený dvě kila ...dva tikety a jeden včetně tohohle tipu. Nemám něják důvod být opatrný vzhledem k vkladu Ale kdybych tomu skrytě nevěřil, tak to nedám... stejně jako dva góly Slovanu Bratislava co mám. U obojí mi rozum říká, že né...ale

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám taky jen pro zábavu, mám v tom zápase 1200 v 8 různých tipech, když mi všechny vyjdou, tak mi to pokryje balíček na všechny domácí zápasy ve skupině LM. Slovan nesázím, protože to nedokáže předpovědět ani Jolanda.

Reagovat
Pablos

Nejhorší, že já do toho pak jebnu i nějakej 1.25 kurz, velký většinou výjdou a pak zdechnu na takovýmhle chcípákovi... většinou samozřejmě ještě tak, že to nejde cashoutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já tyhle větší kurzy hraju jen sólo (teď jsem si tam ještě po stovce naházel 5 různých střelců). Malý dávám do akovky, o víkendu jsem měl 9 zápasů za 200 s kurzem 7,7, bouchlo jen PSG (což jsem i bral jako největší riziko), ale byl to teprve 3. zápas na tiketu, takže jsem ani nekoukal, jestli mi to nabízelo cashout. Škoda, že ti blbci nehráli až v pondělí, to bych cashoutoval určitě (po 7 z 9 zápasů).

Reagovat
kilobyte

Jaký smysl má dávat několik zápasů a pak to cashoutnout?

Reagovat
smazaný uživatel

To je na zvážení rizika, moje blbost byla hlavně v tom, že jsem tam PSG dával, když jsem jim nevěřil, ale kdyby hráli v pondělí a nabídlo mi to cashout třeba 800 (ještě kromě nich zbývalo Atlético), tak bych to vybral.

Reagovat
Pablos

Když ti to nevychází ...tak lepší než nic někdy. Jenže samozřejmě zákony fungujou tak, že když to nevybereš tak to nevýjde... když to vybereš tak to výjde celý

Reagovat
kilobyte

A není lepší ten zápas na tiket rovnou nedávat? Mě to přijde prostě divný. Dát si na tiket třeba 10 zápasů (8 v sobotu a 2 v neděli) a pak v neděli přemýšlet jestli to cashoutnout.

Reagovat
Pablos

Za prvé to nedělám, já sázím jen ten den a za druhé je to jedno... ty to cashoutneš v průběhu toho zápasu, podle vývoje.

Reagovat
smazaný uživatel

6.38 na to, že v čase 15:00 Sparta povede, taky stojí za zkoušku, čekám, že do toho na začátku pořádně šlápnou a mohlo by tam něco brzy spadnout.

Reagovat
Pablos

Na to jsem se vlastně zapomněl podívat... páč si taky myslím, že do 15min padne první gól. Tak to taky dobrej kurz... asi ještě něco hodím

Reagovat
Furia Ceca

Vízek? Ten starej plácal?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, kdyby řekl, že postoupí Kodaň, tak to oslavím už před zápasem.

Reagovat
10adam

2:0 (Kuchta, Kuchta)

Reagovat
KoryVCF

0:2 , Sparta bude chtít vyhrát, Kodaň z brejků bude trestat...

Reagovat
Sigma Olomouc

0:2

Reagovat
Pablos

4:0 ...tři fíky za poločas a pak už jen kontrola zápasu

Reagovat
zorz767

Tipnu si, že Priske udělá i nějakou změnu, která nebude Vitík.

Reagovat
kilobyte

To pochybuji. Podle mě udělá maximálně jednu změnu oproti zápasu v Kodani.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiesner na pravoboku?

Reagovat
kilobyte

Nevidím důvod. Mejdr je dozadu jistější a v zápase v Kodani patřil k nejlepším. Jediné co mu chybí jsou čísla. Ale my nepotřebujeme dát hodně gólů. Stačí jeden a udržet nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl z Mejdra stejný pocit. Jen mě zajímalo, máš-li pro tu jednu případnou změnu konkrétní tip.

Reagovat
kilobyte

Já bych to viděl na stejnou sestavu. Možná Vitík místo Panáka a nebo ještě méně pravděpodobný Laci místo Sadílka. Ale spíše si myslím, že změna přijde jen v případě zranění

Reagovat
wyqinac

me prisel Mejdr hroznej, ja vubec nechapu, proc ho tu tolik spartanu tak chvalilo

Reagovat
kilobyte

On je hroznej v tom, že prostě nedělá body a dost akcí zkazí přihrávkou. Ale odmaká to dopředu i dozadu. A hlavně ho porovnáváme s Wiesnerem, který je schopný ve vlastním vápně koukat 10 vteřin na volného útočníka a nic neudělat.

Reagovat
jsemdement

Laťka je u něj nízko, byl to jeden z jeho těch lepších výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, byl strašný. Jako že někdo umí běhat tam a zpátky neberu jako super výkon. Při dotyku s balonem z toho byla téměř vždy ztráta.

Reagovat
Pablos

To jsem si taky říkal, ale druhej poločas teda nevím čím to, ale zdálo se mi, že neztratil jedinej balón a dokonce tam suveréně vykombinovával a obcházel hráče, plus jedna zidanovka v obraně kde tím poslal na párek dva hráče... za mě naprosto skvělej druhou půlku.

Reagovat
ratusek

Reagovat
papanegra

Možná by měl dostat šanci Laci, poslední dobou mu to jde a na to že je v lize 3. kolo, tak už má tak 4 asistence?

Reagovat
zorz767

Sparta má formu, hraje doma. Pokud za této konstelace nepostoupí, tak tam stejně nemá co dělat. Takže za mě do toho může jít s čistou hlavou. Nejtrapnější jsou ty články některých novinářů, o kolik se hraje peněz.

Reagovat
Remt

A o kolik se vlastně hraje peněz?

Reagovat
Imos

5-7

Reagovat
Konspirator

O drobný

Reagovat
kilobyte

15 mega za účast ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

+ jsou tam ještě prachy podle koeficientu klubu, ale to má Sparta z nějakého důvodu dost na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám trochu šimráně z toho, jak si Krejčí dovoluje s míčem čím dál víc a občas mu tu soupeř sebere. Bylo by blbý, kdyby nám to posral kapitán. Navíc Ivan Hašek ho nedávno přirovnal k Pepovi Chovancovi, kterému se to taky občas stávalo. Tak snad jsem to právě teď zakřiknul.

Jinak i u nás na gauči cítím velké odhodlání a poženeme rudé pixely na obrazovce dopředu

Reagovat
deporpepa

Sparta měla opravdu smůlu na los, 0:0 po prvním zápase, kdy to ale Kadaň měla jasně vyhrát...

Dnes to Spartě stačit nebude, očekávám klasický kiks, který dostane Kodaň na koně... a Sparta je nepřehraje.

Reagovat
Furia Ceca

Zase pokud postoupí, tak los v další fázi je hodně příznivej... na rozdíl od losu EL, kdyby tam spadli

Reagovat
Kuchta

0:2

Reagovat
Puskas

0:1 a bude se rozebírat, nakolik byla chyba, že Priske nechal o víkendu sedět tolik hráčů.

Reagovat
deporpepa

ten výsledek může bát klidně i divočejší, záleží kdy padne první gol.

Reagovat
Mass

Může a nemusí. Začíná to 0:0 a míč je kulatý.

Reagovat
Pablos

třeba na něm někdo bude dvě hodiny před výkopem sedět a bude šišatej

Reagovat
Konspirator

Musí.. kvůli kvalitě musí.. chci víc týmu v Evropě..

Reagovat
Moshe Dajan

2:3 na penalty (2xMejdr - 2xFalk)

ČK Mejdr, penaltu nepromění Mejdr

Reagovat
kilobyte

Se nedivím, že Mejdr nedá penaltu, když jí bude kopat ze šatny.

Reagovat
wyqinac

Nepromeni penaltu a da pak Zidanovu hlavicku golmanovi

Reagovat
Elmas

1:1, penalty Kodaň

Reagovat
Milan.B

2:1 sparta

Reagovat
Furia Ceca

ČT to zase nevysílá Dosud to vysílali a vysírali s na píču komentátory a "experty" typu Vlášek, Zelenka, Brabec, Němec – a teď už se ani neobtěžují to vysílat blbě

Reagovat
Pablos

kdy naposled vysílali předkola LM ?

Reagovat
monty25

Podle mě před 6 lety Slavia - APOEL, pak už to mělo O2.

Reagovat
Pablos

no právě tak něják to taky odhaduji

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že do 3. předkola LM normálně vysílali... až od play-off nemaj práva.

Reagovat
Pablos

Heleď nevím... jako od boku jak píšu, bych tipoval, že to je už hodně let. Ale třeba né... ale fakt si nevzpomenu kdy tedy naposled něco. Před rokem Plzeň s těma žebrákama co je málem porazili ale asi jo

Reagovat
Pablos

Tak jsem našel Helsinky - Viktoria Plzeň 2022

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled dávali loni Tiraspol s Plzní:

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10166056578-liga-mistru-uefa/222471291125002/

Ale myslím, že kluby si práva na předkola prodávají samy, tak je to o tom, s kým se dohodnou. A o2 určitě platí líp než čt.

Reagovat
kilobyte

Proč si stěžuješ, že to ČT nevysílá, když to podle tebe vysílali blbě?

Reagovat
Firkraag

Oni vysílají všechno blbě, ale aspoň zdarma.

Reagovat
Ahoso Widaho

"zdarma"

Reagovat
Cotton

Reagovat
Furia Ceca

Protože se kvůli těm debilům musím stresovat, zda a jak kvalitní stream najdu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak si kup kyslíky

Reagovat
John Obi Mikel

A budeš mít i Serii A na Nova Sportu 3.

Reagovat
PBLead

1:0 pro Spartu. Sparta se nikam nepožene a bude bránit, pak z protiútoku rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ten gól potřeboval ideálně do 15. minuty. A když se trefí Kuchta, Haraslín, Krejčí, Kairinen a Sørensen, tak to bude ještě lepší.

Reagovat
Pablos

A jak má bejt v Praze za hodinu a půl ? Když jsem ted viděl co je Varech za spoušť tak, aby se vůbec hrálo až to příjde na Letnou

Reagovat
Abbe Faria

na Letny je vzdycky hnusne ...

Reagovat
kilobyte

Jde to na sever.

Reagovat
Pablos

ok

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

To je v posledním roce trend snad u všech webů.

Reagovat
kilobyte

Kdyby jen webů. O2 teď taky přišlo s aktualizací pro svoji TV. Sice se to hůře ovládá, dost věcí tam chybí, ale zase to má častější výpadky a déle se to načítá.

Reagovat
ratusek

proto jsem si nechal pořád tu původní aplikaci. měl jsem novou, ale nešlo se mi přihlásit. Tak jsem se podíval na recenze na obchod play a jedna hvězdička a komentáře mi stačily. takže mám krásně furt původní

Reagovat
kilobyte

Já to mám na STB.

Reagovat
Explicitni_Euler

Andreji?

Reagovat
naheCZ

Já fakt nechápu, jak to dokázali takhle posrat. Vždyť ta stará fungovala celkem spolehlivě, teď mě nejvíc sere, že se celkem pravidelně sekne na moment obraz, ale celá appka je jeden velkej odpad

Reagovat
Tevezinho

Wiesner, konečně zábava

Reagovat
guzman

Wiesner snad mi zavře hubu

Reagovat
kilobyte

Jdu si připravit antistresový míček.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
guzman

Reagovat
delfin

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
srandamač

Splněno

Reagovat
eder

Každý slušný člověk dnes fandí "Byens Hold"

Reagovat
Stannis Baratheon

rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kilobyte

Naxera je borec. Už dostal dva dezoláty do vězení.

Reagovat
kilobyte

Tak jsem pojistil náš postup sázkou na Kodaň.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

díky

Reagovat
delfin

Držím palce.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Modroočko

Držím palce, ja budem od siedmej dúfať, že prekvapí Slovan. Pri pohľade na tú drevorubačskú zostavu ale nemám veľké nádeje

Reagovat
Pablos

na jednom mám, že dají gól ...na druhém tiketu, že dají dva góly Ať se snaží dřevorubci

Reagovat
ratusek

Doufám, že to dáte taky

Reagovat
Jackmaker1989

Bez sance, co zase stary postavil

Reagovat
John Obi Mikel

To zvládnete.

Reagovat
Čenda

Stream na O2 pažalsta?

Reagovat
shitcool

Nejaky funkční stream pls?

Reagovat
C-M@ster

Sparta 3:0 win.

Držím palce.

Reagovat
C-M@ster

Moc dlouho můj tip nevydržel.

Reagovat
Stannis Baratheon

Taky vám blbne O2?

Reagovat
C-M@ster

Jj, obvykle se začíná za stavu 0:0.

Ale jo, seká se mi to a myslel jsem, že je chyba u mě.

Bojím se refreshe, protože O2 je mě schopný odhlásit a 20 minut držet mimo stream.

Reagovat
Greny

Jo seká se nám to

Reagovat
smetos

I v tv to jebe

Reagovat
naheCZ

Reagovat
guzman

Studená sprcha

Reagovat
OTASi

Reagovat
ratusek

Tak můžou lidi jít zase domů

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo hodně rychlý

Reagovat
M.Vaza

Ok tak to jo

Reagovat
Kluivert9

To zas bude akorát ostuda

Reagovat
Miguel19

Wiesner

Reagovat
doshcz

otazka jestli Wiesner nebo Mejdra rychle vyresena, ten ani do ty hlavy nesel

Reagovat
Mirek na tenisu

Oba jsou dřeváci.

Reagovat
guzman

Ještě že hraje Wiesner

Reagovat
Pablos

To je díra ten golman

Reagovat
Greny

Vindahl to nebylo tecovany že ne ?

Reagovat
Greny

Ajo tak bylo

Reagovat
Miguel19

bylo

Reagovat
Moshe Dajan

další Priskeho rekord

Reagovat
eder

Smrt Spartě!

Reagovat
Mirek na tenisu

Xenofobe.

Reagovat
Gareth Bale 11

Teď to otevřít a Wiesner shoří jak papír úplně.

Reagovat
Rothbard

Zápas sice sotva začal, ale pro Spartu vlastně skončil.

Reagovat
Man__United

Zapnu to 1:30 a už 0-1 tak to šlo rychle

Reagovat
John Obi Mikel

16 vteřin

Reagovat
Rothbard

Vydrží dýl jak já.

Reagovat
Mirek na tenisu

většina sparťanských fans gól neviděla. Zabývali se choreem.

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta už zlikvidoval gólmana

Reagovat
delfin

Reagovat
Cotton

Já myslím, že ho trefil Vavro

Reagovat
John Obi Mikel

Je to možný, nebylo to moc vidět.

Reagovat
Ahoso Widaho

Ale Vacíno v zajíci říkal, že by vždycky stavěl Wiesnera na úkor Mejdra

Reagovat
Kocour Klapuška

good start

Reagovat
Mirek na tenisu

Co má Kyslík s kvalitou přenosu? Seká se zvuk i obraz. Svěcenka! Budíček!

Reagovat
Miguel19

Jde tam bouřka

Reagovat
DieFohlenBMG

Mně se seká tenis, mají to celý rozbitý

Reagovat
ACSeRw!n

vzdycky kdyz je velka sledovanost, tak maji problemy

Reagovat
eder

Yebat Spartu!

Reagovat
ratusek

Mohl ho Wiesner sejmout na penaltu. To by bylo vynikající

Reagovat
Cottage

Sparta chce hrát na systém, kdy jsou wingbeci skoro nejdůležitější pozice a hrajou tam Wiesner a Zelený

Reagovat
doshcz

jn to me taky sere

Reagovat
meno

Zelený je dobrej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Ale na na LWB...

Reagovat
Cottage

No být na jeho místě i takový Provod, tak je Sparta mnohem nebezpečnější, on je proste Aspirin, neuškodí ani nepomůže a to je v tomhle systému málo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

V tom systému se ale hodí spíš na LCB...

Reagovat
DieFohlenBMG

Přišel jsem se dodatečně vysmát Spartě Dobrý večer

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Kodaň zatím hraje těžkou sračku (možná ale i schválně pouze čekaj na brejky), Sparta může v klidu otočit.

Reagovat
DieFohlenBMG

To je mi jedno. Potřebuju jenom, aby měla Kodaň víc rohů

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím to nevypadá. Sparta je přehrává .

Reagovat
DieFohlenBMG

A už kopou rudokožci

Reagovat
Rizek

Wiesner prostě zase dokázal, že do Sparty nepatří. Ať si likviduje Jablonce nebo Zlíny v jiným týmu. Nazdar.

Reagovat
oli9

Lepší než dostat na 0:1.v 90.minute

Reagovat
DieFohlenBMG

Lepší vypadnout po 90 min než na penalty

Reagovat
Rizek

lepší skončit v lize pátý a máš klid.

Reagovat
ratusek

Ty vole Kuchta

Reagovat
doshcz

ten tam spí ne

Reagovat
Rizek

Sparta nebezpečnější, ale zatím ve finální fázi nedůrazná. Ale ono by to možná i mohlo jít.

Reagovat
ratusek

Ten Wiesner je prostě kouzelnej. Zase jim zkurvil zápas a postup

Reagovat
Rizek

Rosa přemýšlí, proč toho pravýho beka sakra nekoupil.

Reagovat
Pablos

Ta Kodaň by měla dostat tak bůra s takovou směšnou obranou... bohužel spadl ze mě optimismus a Sparta vypadá, že nedá ani gól.

Reagovat
wyqinac

No že by teda obrana Sparty byla nějaká hitparáda

Reagovat
bartes

si to může dovolit, protože Spartě klidně toho bůra dát může. Je fotbalově úplně jinde

Reagovat
Pablos

kde jinde ? Vždyť je Sparta drtí ...jen je jalová.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
delfin

Tak ale běhejte vy lemry.

Reagovat
icka

Panák chce být prodaný v poločase?

Reagovat
John Obi Mikel

Nervozita. Měl by si dát o poločas Panák Zelený.

Reagovat
Kincl

Co tam dělali? :D frajer sám před golmanem

Reagovat
C-M@ster

Troufne si Křetínský naběhnout v poločase za sudíma i tady?

Reagovat
Kincl

Tady píšete, jak má Kodaň hroznou obranu, ale Sparta se má problém dostat přihrávkami ze své poloviny

Reagovat
John Obi Mikel

A Haraslín šel z půlky sám na branku.

Reagovat
Losinho

Protože má.

Reagovat
Rothbard

Pro Krejčího by bylo ideální, když by vypadli + přišla zajímavá nabídka na něj. Ve Spartě se jen zakope. Jinde by vyrostl výš.

Reagovat
naheCZ

Haraslín

Reagovat
ratusek

Piča Haraslín nejhorší možné řešení

Reagovat
Losinho

Kuchta

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso ten Vavro To bylo vystoupení jak od Ousoua. A Haraslín zase zakončil jak Standik

Reagovat
smetos

Proc ten kuchta ted tak vystrik smerem k haraslinovi?

Reagovat
C-M@ster

Jsi to zapl až po té šanci?

Reagovat
smetos

Ja bych taky nenahral...

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Ross Geller

Tady je vidět co dělá strest. Důležité utkání a hráči to mají v hlavách, nejsou schopni si ani přesně přihrát...

Reagovat
Miguel19

Ten Vávro je hroznej tragéd...

Reagovat
10

Haraslín už když jde sám na brankáře nevěří tomu, že by to mohl vyřešit dobře...pak už na stadionu a u TV nezbývá nikdo

Reagovat
doshcz

Haraslin tyhle dva zapasy hraje jak curak

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Squinty

Sadílek proč nestřílel tvl

Reagovat
Sigma Olomouc

Haraslín

Reagovat
M.Vaza

Když už tě takhle zjebe i Kuchta, tak si to můžeš jít rovnou hodit..

Reagovat
monty25

Batman chytá nějak dobře.

Reagovat
Rothbard

Kuchtu ten zápas nebaví. Nekouše jak jindy.

Reagovat
Miguel19

Málem pokousal Haraslína

Reagovat
ratusek

Sparta dnes gol nedá to je zoufalost v zakončení

Reagovat
Rothbard

Co hrajete? Já 6 a víc žlutých v zápase. Snad to dohraju a vyhraju. Mám to za víc než obvykle.

Reagovat
delfin

Já hraju sázky a dostihy.

Reagovat
bartes

čistou 2

Reagovat
meno

Čistá 1 včera mě polil optimismus...

Reagovat
OTASi

postup kodaň

Reagovat
Ross Geller

Kdysi jsem hrál World of Tanks, teď už nic nehraju.

Reagovat
kilobyte

Taky to tak mám. Asi stáří

Reagovat
Ross Geller

U mě to je z nedostatku času, ale především ze zdravotních důvodů. Mám problémy s krční páteří a vystřeluje mi bolest do lokte a předloktí. Zvládnu třeba 2 hoďky práce na PC, ale pak už myš neudržím v ruce.

Reagovat
kilobyte

Takže vlastně stáří.

Reagovat
GabrielBatistuta

NHL 14

Reagovat
Ross Geller

Když se celé roky těšíte na Spartu v kvalifikaci LM a oni pak hrají takovou sračku.

Reagovat
John Obi Mikel

Falk Kodaň hrozní dřeváci

Reagovat
naheCZ

Oni byli na školení u Standy ne?

Reagovat
delfin

Haraslín.

Reagovat
doshcz

jaky mame xg ty vole

Reagovat
Kiss Me Polka!

Haraslin moc pekne

Reagovat
wyqinac

Haraslin je dobrej, Kuchta úplně v lese

Reagovat
tencotomunerozumi

Ten sobeckej kokos kuchta, serve haraslina a tím ho na 15 minut vygumuje… nesnáším tyhle smejdy co chtějí všechno pro sebe… haraslin měl rozhodne pozici, ve které už se neprihrava… za takový chování bych střídal.. strašně netymovy gesto

Reagovat
Kincl

Přesně, je to kretén. Takový jsou nejlepší co ještě seřvou své spoluhráče. Má ho zjebat třeba po zápase a né když ho ještě potřebuje.

Reagovat
Kiss Me Polka!

navíc pak dostane míč do čisté golovky a není schopný pořádně trefit míč..

Reagovat
wyqinac

Reagovat
jsemdement

Naposled zahrál skvěle za repre v lize národů. Od té doby je to slabej odvar a jen pár dobrých zápasů.. .

Reagovat
bartes

je prostě náladový jak ženská. Po lize ještě hrál skvěle minulou sezónu na jaře, jak si to dávali s Čvančarou

Reagovat
jsemdement

To mi spíše přišlo, že ho dělal hodně právě Čvančara.

Reagovat
bartes

je to možné, Čvančimu se docela teď daří i v Německu. Za mě Kuchta umí zahrát, ale potřebuje velkou konkurenci typu Čvančary. Teď tam má jisté místo, tak hraje jako neefektivní dobytek místo fotbalu

Reagovat
jsemdement

Zahrát umí určitě, ale nemyslím si, že by to ve Spartě dlouhodobě předváděl.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Moshe Dajan

Grabara je fantomas.

Reagovat
jsemdement

Sorensen 1 centr - nebezpečná hlava Krejčího.

Wiesner 1 cenetr - velký hovno.

Qvalitní práce bing wecka za poločas.

Reagovat
Ross Geller

Wiesner hraje? Už 20 minut nebyl u míče.

Reagovat
Moshe Dajan

to je dobře

Reagovat
OTASi

Reagovat
naheCZ

Kodaň strašný chyby v rozehrávce dělá, toho prostě musí Sparta využívat

Reagovat
Rizek

Obrana Kodaně je přinejlepším průměrná a Vavro je opravdu špatný. Jestli tohle Sparta nevyužije, tak to je strašná škoda. Ale je to určitě lepší, než se čekalo.

Reagovat
John Obi Mikel

Kodaň i z důvodu brzkého vedení a zalezení teď vypadá jak nějaký průměrný tým Fortuna Ligy (s lepšími hráči do brejků), Sparta je úplně válcuje.

Teď buď

1) Sparta zlepší efektivitu

2) Kodaň tam dá něco z brejků

3) Rozhodnou náhradníci

Reagovat
doshcz

vystridame a bude to v hajzlu

Reagovat
bartes

vystřídá Kodaň a bude to 0:3

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Moshe Dajan

4) nestane se nic a skončí to 0:1

Reagovat
jackinho10

Nevim, ale neprijde mi, ze by je Sparta valcovala. Kodan je daleko vic fotbalovejsi a rychlejsi. Sparta se dostala do sanci jen po chybach v rozehravce Kodane.

Reagovat
bartes

kdyby měla Sparta kvalitní útočníky, tak vede. Šance tam jsou, ale zakončení na přesdržku. Mít takové šance Kodaň, tak tam 1-2 góly dá

Reagovat
jackinho10

Vzdyt Kodan mela taky 2 sance a nedala. A ani nezminujme prvni zapas, kde Kodan sve sance taky nevyuzila.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
bartes

v prvním zápase měla smůlu, kde trefila 2 tyče. TO nebylo neumění útočníků. A teď ty vypracované šance byly krásné fotbalové, do kterých by se Sparta ani nedostala. Sparta se dostává do šancí jen proto, že Kodaň má obranu na úrovni Jablonce

Reagovat
jackinho10

Ty vole smulu fotbal neni o smule nebo stesti

Reagovat
bartes

tak v tom případě se nemáme o čem bavit. Kdyby to bylo přesně podle statistik, tak Kodaň je sejme 2x 2:0, protože je fotbalově jinde

Reagovat
naheCZ

Jenomže těch chyb dělají hodně a hrůzostrašný, lepší tým by to dávno potrestal.

Reagovat
jackinho10

Jo prislo mi, ze se uspokojili vedenim.

Reagovat
Mupi

Já jsem na hru Kodaně nevěřitelně nasranej..kloužou, jako na ledu, jsou dost nezodpovědní směrem dozadu a laxní směrem dopředu. Dobrá byla ještě ta první dvacetiminutovka, pak jakoby si mysleli, že už je hotovo. Snad zaberou a budou nějaká střídání.

Reagovat
dondinho

Naopak, pokračovat v tomto výkonu!

Reagovat
Mupi

já nechci postup sparty

Reagovat
$dolar$

Reagovat
bartes

Ať na rovinu řeknou, že Sparta má sice tlak, ale kvalita koncovky je žalostná.....

Reagovat
Pablos

Tak teď jim tam Sparta už tak 4 fíky dá snad... hlavně sundat Kuchtu a dát tam klidně Minčeva

Reagovat
$dolar$

Jako Kodan hodne laxni, pritom maji kvalitu na to, aby Spartu ukoncili behem par minut. Nechapu to.

Reagovat
Cotton

už třikrát zbytečně pustili Spartu do přečíslení svýma chybama

Reagovat
OTASi

to přijde

Reagovat
ratusek

Ten Birmančevič je jak šnek

Jinak je otázka času druhého golu Kodaně. Sparta ještě v šatně

Reagovat
jsemdement

vždyť dostává balóny jak nejrychlejší hráč v týmu v okresu. Prostě to kopnou někam k němu do prostoru a ten bránící hráč je nejspíš ještě s pivkem u lajny.

Reagovat
FC-RUBRIKA

Uz to mohlo byt 0:2. Kodan zatim hodne zkuseny profesorsky vykon.

Reagovat
Noke

Zkušený profesorsky výkon vypadá teda jinak než pustit soupeře do tolika šancí...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
FC-RUBRIKA

pohlidali si Csaplarovku ale! I tak jim to ale nestacilo no

Reagovat
Rizek

Wiesnera bych sundal, než to udělá sudí. Teď si na poslední chvíli rozmyslel faul na druhou žlutou.

Reagovat
Moshe Dajan

pěkně Birmančevič

Reagovat
$dolar$

Tak tohle bylo na rudou. Tam neni VAR?

Reagovat
Gareth Bale 11

uplne ukazkove ale.

Reagovat
Firkraag

VAR je?

Reagovat
naheCZ

Pěkně ho přejel, to může být za žlutou ještě rád

Reagovat
10

to je tragédie ten Kuchta

Reagovat
Kiss Me Polka!

Kuchta je sileny

Reagovat
Mirek na tenisu

Roztleskávač.

Reagovat
Man__United

Reagovat
$dolar$

Jasny, kdo jinej jak tenhle curak.

Ale zaslouzene, to je fakt sileny co ta Kodan predvadi.

Reagovat
delfin

Reagovat
10

LACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Moshe Dajan

Kodaň v obraně hoří jak fakla, to musí využít.

Reagovat
mayday

Nemám ho rád, ale ten Krejčí je v hrozným laufu od jara.

Reagovat
Firkraag

Krejčí je ve vzduchu fakt king

Reagovat
Greny

Krejčí snad uzna

Reagovat
OTASi

Nebude platit

Reagovat
eder

Ta swině simulantská, zkurwená...

Reagovat
jsemdement

borec zakopne o svojí nohu

Reagovat
doshcz

Reagovat
Rizek

Tak tohle je vražda.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Napsala

Reagovat
Kincl

Proč za ním ti hráči chodí? To jsou fakt takový blbečkové?

Reagovat
10

hmmm...takovýhle souboje jsou při každým rohu 4

Reagovat
Miguel19

No jo. Co projde v Česku, tak v pohárech ne..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
sound la

Reagovat
mistr129

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

přesný

Reagovat
naheCZ

Asi správně, ale u nás by to nebylo jasné pochybení a platilo to

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
$dolar$

U nas by gol platil a jeste by Sparta kopala penaltu..

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
deporpepa

Reagovat
Remt

Spartě držím palce skrz koeficient ale jak říkáš. Alespoň Sparťani vidí jak to vypadá když při každým sporným momentu rozhodčí nevymrdá se soupeřem Sparty tak jako v naší lize.

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
Man__United

Výborně

Reagovat
lampas

Západní spravedlnost, jak jinak... Tohle je marný boj

Reagovat
Ferda Kokeš

Reagovat
Kocour Klapuška

Jasně, když se něco někomu nelíbí, může za to automaticky spiknutí a politika

Reagovat
Greny

Tak nějak podobný jak Sparťanský penalty

Reagovat
ratusek

To je vykurvenec ten rozhodčí

Reagovat
M.Vaza

To tahání za dres bylo vidět asi i z protilehlé..

Reagovat
monty25

Podle mě mu spíš brknul o nohu.

Reagovat
M.Vaza

Asi mu sečetl právě obojí, bohužel..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tlacil ho loktem, rikali to anglicti komentatori, takze to bude pravda

Reagovat
Greny

Vždyť to i rozhodci ukazoval že rukou ho zduchnul

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveritelna karma za posledni 4 mesice v lize

Reagovat
jackinho10

Sparta by potrebovala, aby mohl Krejci centrovat na Krejciho

Reagovat
Cotton

Takže přivést staršího zpět z Hradce?

Reagovat
Cotton

Nepostoupit by byla obrovská škoda, takhle hratelná cesta do LM už dlouho nebude

Reagovat
Ferda Kokeš

Krása.

Reagovat
RickNash

no tak nějak takhle se cejtil na jaře Liberec. to je ale blbej pocit, co?

Reagovat
Uwe háže buly

Proč Liberec??

Reagovat
Remt

To bylo to jak Kuchta spadl po té jeho traparne?

Reagovat
Uwe háže buly

Jak ho obránce fauloval do lýtka.

Reagovat
stas87

Co piskal? Postrcenie alebo ze ho prisliapol?

Reagovat
John Obi Mikel

Střet nohama hádám

Reagovat
JessePinkman

Tam si ale brknul o svou nohu ne?

Reagovat
stas87

Jj, uz som to videl v opakovacke, no faul to proste je, otazne je aka miera toho prisliapnutia bola ale hrac Kodane padol na zem a rozhodca stal par metrov od toho, cize pochybnost o tom gole jasna.

Reagovat
bartes

faul jasný, šlo o to, že díky tomu přišlápnutí a přidržení se ten obránce vůbec nedostal do souboje a naopak Krejčí se o něho trochu zapřel, takže měl výhodu ve výskoku.

Reagovat
stas87

Ano, znemoznil mu ist do suboja a do vyskoku, bohuzial pre Spartu, ten rozhodca bol pri tej situacii dost blizko ale dostal az pokyn od VARu, sam gol uznal nie? Ale piska zatial dobre, nezvrhlo sa mu to a karty rozdal presne.

Reagovat
BrutusGargamel

Paráda. Spartě nechutná vlastní medicína? Kodaň jedem!!!

Reagovat
Fernando_Torres

Jako Slávista říkám, tohle je regulérní krádež!

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Rizek

Reagovat
BrutusGargamel

Reagovat
Pony Slaystation

Jasný

Reagovat
r.mrazik

Tohle pisknout jako faul, to musí být dobré píče

Reagovat
Josifek

Tohle je jak když se zvrtla nějaká metoo kampan atp.. Když chceš, tak trochu toho nepatřičného si prostě najdeš v každé situaci

Reagovat
r.mrazik

Úplně mimo rozhodnuti.

Reagovat
Mirek na tenisu

Řekl bych že gól Krejčího měl platit. Kontakt se bránicím hráčem byl minimální.

Reagovat
naheCZ

Jsem zvědav, jestli tam Wiesnera ještě nechá nebo bude střídat, protože toho jinak vyleje rozhodčí

Reagovat
ratusek

Wiesner je neuvěřitelně hloupej hráč

Reagovat
Rothbard

Co Spartě prochází doma, jim jen tak někdo nesežere v Evropě. + ten Birmančevič měl být venku

Ale nevím jestli to tu někdo psal

Reagovat
doshcz

Reagovat
Mass

Tak když sem ho viděl skákat už v přáteláku proti Anderlechtu, tak sem si řikal, že ke Kuchtovi a Haraslínovi skvěle zapadne do taktiky : "když to nejde herně, musíme to urvat jinak" (Krejčího slova)

Reagovat
Kocour Klapuška

No a co jako? Když to nejde herně, tak se na to mají vysrat nebo co?

Reagovat
Mass

Vysrat se na ty simulace.

Reagovat
Kocour Klapuška

A nauč se radši česky

Reagovat
Mass

Maturoval sem z češtiny za 2 a to mi stačí.

Reagovat
poz3n

To je pořád zábavný psát tu stejnou větu dle potřeby u zápasů Sparty, Slavie nebo Plzně ?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Rothbard

Tak nevím, jestli to tu někdo psal

Reagovat
Coutinho10

sáně jak od Costy...nechápu, že to VAR nezměnil na redku, když to neudělal rozhodčí

Reagovat
C-M@ster

Ještě červená pro Spartu by měla přijít do konce zápasu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Birmančević? Wiesner? Krejčí? Kuchta?

Reagovat
M.Vaza

Nejlepší jsou ti tvrďáci na tribuně, kolem 15 let, jak všechno a všechny hned fakujou s každým písknutím..

Reagovat
Josifek

Ten VAR je v reálu spíš ke škodě než užitku, tyhle mikrofauly se najdou u rozboru každý druhý podobný situace a přitom v drtivé většině nemají za následek takové znevýhodnění té či oné strany, aby se to mělo pískat.

Ale holt v Evropě je trend připískávání odlišný než už nás

Reagovat
$dolar$

Typek da kvuli jasnymu faulu gol a prej mikrofaul

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Josifek

Tak jasnej faul si představuju jinak

Možná posouzení správně, hádat se nebude, rozlišení streamu není na tyhle detaily nic moc. Ale tím spíš se to pískat nemuselo, navíc zápas tím ztratil všechen náboj, který tam do tý doby celkem byl

Reagovat
$dolar$

Tohle neni nase liga, kde vam jdou na ruku. Tohle byl faul, kterej primo vedl ke golu, to proste nemuzou uznat. A za me tam teda naboj furt je, vsak je to o gol.

Reagovat
Mass

Jako vážně nějaký sparťánek píše o škodlivosti VARu?

Reagovat
Josifek

VAR mě spíš sere vesměs od začátku, bez ohledu na Spartu...

Reagovat
icka

No snad tam spadne, Kodaň přestala absolutně hrát.

Reagovat
Rizek

Ale Sparta perfektní. Po tom, jak měla být obrovský outsider, tak jsem na ni pyšný. Parádní práce.

Reagovat
$dolar$

Proc by mela byt outsider?

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak asi víc šancí bylo na straně Kodaně, ale "obrovský outsider" zní, jak kdyby hráli to předkolo proti Barceloně

Reagovat
Rizek

četl sis o tom zápase vůbec něco?

Ne, tak jdi do piči, dolare.

Reagovat
$dolar$

Jo, cetl, bylo to pri nejlepsim 60/40 pro Kodan. To je obrovsky favorit, jo?

Reagovat
stas87

Lahky favorit bola Kodan, vdaka poharovej skusenosti a vdaka tomu, ze doma su dost silni. Percentami by som to vyjadril 55vs45, ty to stavias do roviny 70vs30 co proste nie je pravda. Taky rozdiel medzi nimi nie je, akurat ze oni maju portugalcana, tunisana, Roonyho ci Elyounoussiho, to su individualne lepsi hraci. Ale zasa maju kalamity Vavra, tak sa to vyrovnava trochu.

Reagovat
djwenca

Má prosím někdo funkční stream? Díky

Reagovat
Greny

Pískal strčení rukama ukazoval to a pak ukázal že byl faul

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
eder

Už tu swini spláchněte na smetiště dějin, yebat Štrougalovy protekční mrdky...

Reagovat
Kocour Klapuška

Může mi někdo vysvětlit, jak může někdo, kdo fandí Spartě, nadávat na rozhodčí?

Reagovat
delfin

Jdu si udělal popcorn, aťsi to aspoň trochu zpříjemním.

Reagovat
OTASi

Já sáhnul po vodce

Reagovat
Rothbard

Sima v základu

Reagovat
Greny

Ale teď to byl taky faul na Birmancevica a tím pádem by byla ruda

Reagovat
$dolar$

Tak kdyz jsme u kdyby, tak Birmancevic mel dostat rudou a tim padem by ted na nej faul nebyl..

Reagovat
Squinty

Ještě stokrát to tu napiš

Reagovat
naheCZ

Se to vykrátilo, faul na hráče, co dostat rudou měl ale začal pískat trošku zvláštně rozhodčí

Reagovat
Kincl

Ten blonďák na střídačce Sparty s brýlemi vypadá jak Philip Seymour Hoffman

Reagovat
$dolar$

Jj Mix jeho a Sanaka.

Reagovat
ratusek

Ti rozhodčí jsou piče

A zoufalej Kuchta zůstal na hřišti

Reagovat
sound la

Reagovat
naheCZ

Reagovat
wyqinac

olatunji

Reagovat
Miguel19

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Greny

Ježíš to je prase

Reagovat
Kocour Klapuška

To je Bolt, jak to teď posral?

Reagovat
OTASi

Co to udělal teď

Reagovat
bartes

tvl. největší dřevák Olatunji

Reagovat
Miguel19

Solidní kokosy na hřišti...

Reagovat
M.Vaza

Co tohle ku*va bylo

Reagovat
ratusek

Ježiši to je piča ten Olatunji

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Squinty

Tak je pica

Reagovat
Nuno čomes

Nene

Reagovat
Rizek

Reagovat
Gareth Bale 11

co to bylo?!

Reagovat
doshcz

mi jebne

Reagovat
osobnostx

Liberečák

Reagovat
Moshe Dajan

Victor Olatunji: blázen nebo génius?

Reagovat
OTASi

Tohle by snad ani ten Minčev neposral

Reagovat
Fakt

Tak teď jsem už fakt viděl všechno

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ty vole udělal to skoro dokonale, ale nakonec je za totálního dementa

Reagovat
bartes

on celou dobu ukazuje, že nemůže dostat balón do nohy, teď znova. Tohle je zase fail Sparty dát za takového dřeváka 30 mega nebo kolik

Reagovat
Ahoso Widaho

Borec jde sám na gólmana, nasadí mu jesle a tím mu odevzdá míč. Děkujeme.

Reagovat
Josifek

Ty p!čo, ten Olatunji se zbláznil, nepřihrát v takový situaci

Reagovat
delfin

Tomu se říká zachovat klid.

Reagovat
diskoschlampe

LOL, za kolik že jsme vám ho prodali?

Reagovat
Well

Toto je co za kluka ušatého?

Reagovat
Moshe Dajan

mejdr rozhodne

Reagovat
Rizek

No tak na to pravé varle nevsadím.

Reagovat
naheCZ

Tohle střídání je naprosto geniální, to rozhodne o postupu

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak už alespoň vystřelil

Reagovat
doshcz

to je hrac

Reagovat
Rizek

To bude novej Mabil.

Reagovat
Noke

Tvl, stridej ho

Reagovat
SaianSupaCrew

Ola tzv. na Balotelliho

Reagovat
M.Vaza

Kde tohoto týpka našli pls?

Reagovat
monty25

Olatunji Takhle zbytečný housle brankářovi jsem teda ještě neviděl...

Reagovat
Kiss Me Polka!

Veljko je fakt dobrej

Reagovat
monty25

Jo, tyhle housle už byly lepší.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Omg mimo chtěl jsem napsat, že pritom kdyby to olatunji po prvním zaseknuti přihrál doleva, tak je za genia

Reagovat
OTASi

Tak snad do třetice už to vyřeší dobře

Reagovat
Ángel di María 22

Co to je do prdele za trageda??? To je naka posila???

Reagovat
Rohlíček

co to je za bubáka?

Reagovat
r.mrazik

Co to tam vyvadel?!!

Reagovat
Well

Ale běhavej je.

Reagovat
r.mrazik

To jo

Reagovat
FC-RUBRIKA

Od te doby co jsou ve sparte cernosi nebyla v lize mistru

Reagovat
Rothbard

Blesky z fotoaparátů teď musely rozptýlit autora střely, nevím jak jinak si tohle zakončení vysvětlit.

Livesport

Reagovat
$dolar$

Jdete do pice. To je braneni ty kravo.

Reagovat
Rizek

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
OTASi

Hezky kluk srbskej

Reagovat
Man__United

Pice neeee

Reagovat
Rizek

Žer, ty vymrdanej dolare.

Reagovat
Moshe Dajan

MESSINČEVIČ VOLE

Reagovat
diskoschlampe

Až je mi ho skoro líto.

Reagovat
naheCZ

Konečně to tam procpali, týhle obraně nedat gól by byla fakt ostuda

Reagovat
Cotton

Nedáš tisíc tutovek a pak ti tam spadne taková šudla

Reagovat
naheCZ

Klasika

Reagovat
Rizek

A teď Krejčí rozhodne. Ať praskaj cévky.

Reagovat
M.Vaza

Olatunji kdyby to stihl, tak ten míč chytne ještě před čárou

Reagovat
Firkraag

Se divím, že nestál v ofsajdu

Reagovat
monty25

Batman si vybral slabší chvilku.

Reagovat
DieFohlenBMG

Jako dávat housle gólmanovi v týhle situaci jen tak pro prdel

Reagovat
Josifek

Konečně, zaslouženě!!

Reagovat
Man__United

Snad to Kodaň nějak ukope

Reagovat
Superme

Jedem Kodaň kua!

Reagovat
Well

Na tohoto jsem se chtěl zeptat, celý zápas vypadal jako fotbalista, ten se u nás vzal kde?

Reagovat
$dolar$

Tyhle picoviny jim trener Kodane ordinuje, nebo jsou ty hraci jenom pice?

Reagovat
Moshe Dajan

Grabaru měl koupit Real.

Reagovat
OTASi

Ten Krejčí už přerost naši ligu, to na něj nechodí žádný nabídky?

Reagovat
doshcz

se asi uvidi po kvalde

Reagovat
delfin

Choděj, v létě jde.

Reagovat
Rothbard

Ve čtvrtek má začít pršet a ochladit se. Bacha na to.

Reagovat
delfin

Krejčí hoří?

Reagovat
djwenca

Fakt nemá nikdo žádný stream? Televizi nevlastním :-(

Reagovat
djwenca

dík

Reagovat
DieFohlenBMG

Totalsportek.pro

Reagovat
Mass
Reagovat
Remt

Kup si televizi

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Sigma Olomouc

Olatunji jistě vyhraje cenu dřeváka století kripl

Reagovat
djwenca

opravdu je nutné nadávat?

Reagovat
Sigma Olomouc

Ne tak jako on hrál dobře, ale to, co nedal

Reagovat
r.mrazik

Ten jejich gólman chytá neskutečný věci na to, že je to zorro

Reagovat
Kincl

Jak tam leží ten potrat

Reagovat
vceradnesazitra

Kdo dostal tu redku na lávce?

Reagovat
Mass

Lači

Reagovat
vceradnesazitra

Ten běhá po hřišti

Reagovat
Mass

Tak to byl asi Pavelka, ten je mu podobnej.

Reagovat
Kincl

Philip Seymour Hoffman

Reagovat
Josifek

A za co?

Reagovat
Remt

O2 TV Nova appka do telefonů, zatím asi vidím jen negativa a žádný pozitiva oproti původní. Tak snad to ještě vymakaji

Reagovat
FKVZLFC

Na smart/google tv je to taky jen k horšímu.

Reagovat
Remt

Mě štve to že se to poslední dobou při zápasech českých týmů v Evropě nesekalo a teď se to seká. A nějak mi tam nefunguje to že z apky vyjedu a jede mi dal a já můžu být tady na fb. To mi taky nejde to mě sere dost

Reagovat
Cotton

Reagovat
Sosi

Mne se tam neda vubec prihlasit, nechapu to

Reagovat
wyqinac

ja mam casovou osu a ovladaci panel (pauza, pretaceni) schovanej za obrazem, vidim jen po stranach kus vedle obrazu a taky nejde obraz roztahnout, to na stary appce slo

Reagovat
Coutinho10

ještě, že mám vypnutý automatický aktualizace

Reagovat
Ahoso Widaho

Mám na tiketu redku. To mi asi fortuna neuzná, co?

Reagovat
naheCZ

Tak kdo je v poslední minutě potopí?

Reagovat
Rizek

Sorensen

Reagovat
OTASi

"Notak co todle..."

Reagovat
Man__United

Homolka je nejhorší komentátor v Česku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Nejhorší je Kalous. Těsně za ním je Vlášek, z Kysliku Šilhan...mezi experty je novým šaškem kola Folprecht.

Reagovat
Rizek

Kuchtič

Reagovat
Well

To má Sparta tolik nových hráčů nebo ten Messi z Balkanu, Laci a Otantuji tam jsou už déle?

Reagovat
monty25

Laci už tam byl na jaře.

Reagovat
Well

Díky.

Reagovat
Rizek

Jejich trenér stojí permanentně mimo svůj sektor, ale to tomu nagelovanýmu čůrákovi nevadí.

Reagovat
Man__United

Pojďme tipovat kdo se dnes stane novým Holcem, Radakovicem a další hrdiny předkol Sparty?

Reagovat
M.Vaza

Dneska to bude Láďa a pak přestup do Turecka..

Reagovat
Rizek

Olatunji - záškodník ze severu.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Cotton

To jsou nervy. V těchhle případech by měli nastavení zrušit a přejít rovnou do prodloužení.

Reagovat
John Obi Mikel

Kodaň úplně mimo, Sparta mohla i vyhrát.

Reagovat
naheCZ

Jinak Kodaň strašně přeceňované mužstvo. Člověk všude slyšel a četl superlativa, občas měl člověk pocit, jak kdyby Sparta hrála s Barcelonou, ale oni hrají naprosto hrůzostrašně. Tolik chyb jsem mužstvo v předkolech LM snad ani neviděl dělat. Rozehrávka pomalá, lehkovážná...

Reagovat
Rothbard

O to je smutnější, že Sparta nerozhodla v základní hrací době.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
wyqinac

kodan je jak Slavia, v Evrope lepsi proti silnejsim nez slabsim tymum

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

to melo bejt tak 5:2.. skoda.. ted tomu moc neverim, leda by prisel Karabec a mel nejlepsi den v zivote

Reagovat
Witcher

koukam od 85min hrála sparta celou dobu tak špatně?

Reagovat
ratusek

Olatunji je příšernej a Kuchta taky. Ten je ještě zoufalejší. Sparta nemá utočníka a to tam dá bulharského prince ještě

Reagovat
Remt

Od Kuchty jsem spíš čekal že udělá redku. Ještě že se už piskl konec a můžou ho trochu uklidnit magora věčně ukřivděnýho. Ten když prohrává tak má výraz že by každýmu nejradši zlámal haksny

Reagovat
ratusek

na ligu to stačí, ale na poháry potřebuje Sparta utočníka. I když Olatunji až teda na zprasený dvě ty šance se mi celkově líbil. Nevím, zda to zvládne po celý zápas

Reagovat
Kocour Klapuška

Už má ten Kadlec maturitu?

Reagovat
OTASi

Reagovat
OTASi

Klaksvik pořád žije, prodlužuje se

Reagovat
John Obi Mikel

No, faul to asi byl no.

Reagovat
Remt

Jasně že spíš ano

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho zadního záběru jasný.

Reagovat
Remt

I z toho bočního a být nějakej přední tak to z něj taky uvidíš. Tam nebylo o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já jsem si původně myslel že řeší to brnknutí o nohu a to mi přišlo málo.

Reagovat
GEGE

Krejciho hrozne zeru bych ho bral do ACM hned...

Reagovat
Greny

Jak říkal Vacek on není výkonosti úplně na top pět lig ale hlavou je na Manchester City

Reagovat
meno

To říkal Špryňar ne?

Reagovat
uff

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
naheCZ

Dobrej skok ještě před kontaktem

Reagovat
Kiwi-21

No když už Sparta nepohrála, tak ji přeji postup

Proti sázet už nejdu

Reagovat
Ahoso Widaho

Tak teď se ukáže síla lavičky. Na Jablonec to stačilo. Na Kodaň nevim.

Reagovat
oli9

Pešek vole

Reagovat
Greny

Bulharský princ jde rozhodnout

Reagovat
Well

Vypadal celý zápas dost dobře, v naší lize se to skládá zajímavě, na techniku chodí cizinci z Balkanu, na běhání hráči z Afriky a do obrany hráči ze severu ne?

Reagovat
OTASi

Útok Pešek, Olatunji, Minčev - postrach ligy mistrů

Reagovat
Moshe Dajan

Mejdra bonito

Reagovat
shitcool

Mejdr jak Ronaldinho

Reagovat
vceradnesazitra

Kodaň úplně odevzdaná a ty kopyta rudý nejsou schopný je dorazit.

Reagovat
RadekVonCZE

Tyvole co dělá Pešek

Reagovat
Mirek na tenisu

Mejdrinho začíná se podobat Köstlovi. Kozlena II.

Reagovat
JessePinkman

Olatunji prodat někam ke kokosům, hned.

Reagovat
Modroočko

No škoda hlavne tej laxnej defenzívy. Objektívne treba povedať, že oproti vlaňajšku má Slovan slabší káder, preč sú Čakve, Medvedev, De Marco, ale aj striedači ako Green a Ramirez, ktorí boli platní z lavičky. A navyše, bez Weissa a Savvidisa to bolo dnes citeľné. Čo je menšie plus, tak Lichý a Marcelli ako odchovanci ukázali dopredu oveľa viac než skúsenejší hráči, hlavne kvalita Marcelliho ma dnes uchvátila, ten chlapec riešil každú jednu situáciu dobre. Tolić a Blackman sa začínajú chytať. V dôležitých zápasoch by už mal Weiss postupne uprednostňovať týchto hráčov pred Kuckom, Barseghjanom, Kašiom. Malik a Sharani momentálne nemajú formu na základnú zostavu.

Reagovat
shitcool

Slovan tu nikoho nezajímá

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ahoso Widaho

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Josifek

Reagovat
Sosi

Reagovat
shitcool

Ten Olatunji je jak kdyby před chvíli vylezl z pralesa

Reagovat
Mass

Přitom vylezl z Liberce.

Reagovat
Rothbard

Pešek. Na něj by člověk úplně zapomněl, že je ještě ve Spartě.

Reagovat
shitcool

Chodí Pešek okolo, nedívej se na něho. Kdo se na něj koukne, toho Pešek bouchne. Ať je to ten, nebo ten, praští ho Pešek koštětem

Reagovat
Moshe Dajan

LAČI GÉNIUS WOOOOOOW

Reagovat
wyqinac

Pico jak to tam prasknul

Reagovat
delfin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doshcz

to je kral

Reagovat
Rizek

Jsem.

Reagovat
vceradnesazitra

Taky

Reagovat
OTASi

Hmmm

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Lačiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pičooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
shitcool

Muhehe

Reagovat
Greny

Laco jak pan ty pico

Reagovat
oli9

Nádhera tak a teď nepřestat hrát..

Reagovat
Man__United

A já se ptám, kde je stará dobrá Sparta co dělala všem radost?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ty už choď taky do piči

Reagovat
C-M@ster

dlouho to netrvalo

Reagovat
Cotton

GOOOOL

Reagovat
monty25

Laci

Reagovat
r.mrazik

Ty pico ty pico ty pico

Reagovat
wwwx

To mě poser. A zrovna Laci.

Reagovat
shitcool

Beckham Laci

Reagovat
Josifek

Gooooool p!če z Kodaně a haters

Reagovat
Sosi

Na to, ze dostal jeste na lavicce cervenou kartu...

Reagovat
delfin

Dobře tomu uhnul ten Falk.

Reagovat
patas92

wow Jak od Beckse

Reagovat
Mass

Reagovat
jsemdement

Krejčí v tom opakovaném záběru taky evidentně nechápal, co to trefil . Ten to trefil .

Reagovat
naheCZ

Naprosto zbytečný zas

Reagovat
Rothbard

Lazinho

Reagovat
wyqinac

ty vole to vydrzelo dlouho

Reagovat
vceradnesazitra

klasika českýho týmu

Reagovat
RadekVonCZE

Typ**o to byl kanón

Reagovat
meno

Reagovat
OTASi

To mi bylo úplně jasný že to srovnaj

Reagovat
Cotton

ty blondýny

Reagovat
vceradnesazitra

Byl jsem

Reagovat
oli9

Reagovat
Furia Ceca

To tě rajcuje? Takový vyžilý rajdy?

Reagovat
oli9

Reagovat
Rothbard

Pořád lepší než nějaké macatice.

Reagovat
shitcool

To je k zblití

Reagovat
Kincl

To je SPARTAAAAAAAA

Reagovat
Kocour Klapuška

Nebude si nekdo z ACS IQ tykve stezovat na dlouhe nastaveni a krivdu ze strany UEFA?

Reagovat
Kocour Klapuška

Nebude si nekdo z ACS IQ tykve stezovat na dlouhe nastaveni a krivdu ze strany UEFA?

Reagovat
Harley111

nejsme ubulenci jako vy a Koubek

Reagovat
Marv

To nebyl faul na Laciho?

Reagovat
vceradnesazitra

Jak by mohl když má červenou

Reagovat
Rizek

Byl, ale on to pak ještě přibarvil, takže to se tomu ulízalýmu čůrákovi nelíbilo.

Reagovat
Mass

Možná kdyby Laci neskočil dřív a možná kdyby se ho Dán dotkl, tak by byl.

Reagovat
John Obi Mikel

To byl hodně laciný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby před tím autem písknul poločas...

Reagovat
Rizek

Pičo.

Reagovat
oli9

Zelený to pěkně sebral Krejčímu z hlavy..

Reagovat
DieFohlenBMG

Agent

Reagovat
r.mrazik

Zase z takový mrdky

Reagovat
Greny

Ach jo tak blbý goly

Reagovat
delfin

Krečí to měl na noze.

Reagovat
monty25

Nepohlídat si aut...

Reagovat
wyqinac

jinak znalci koeficientu, kolik je za to bodu, jako za remizu i kdyz sparta postoupi?

Reagovat
jsemdement

devat

Reagovat
Cotton

Za výhru v prodloužení je stejně bodů jako za výhru, za výhru na penalty je to jako za remízu

Reagovat
wyqinac

dik

Reagovat
okokolo

Nepostoupi

Reagovat
Squinty

Zkurv, hlavně že Spartě nedal první poločas ani o sekundu navíc

Reagovat
Rizek

Claeson si normálně odstrkával nataženýma rukama Sorensena. Kdyby se chtělo, tak se to našlo.

Reagovat
jsemdement

Křetínský ještě Evropu neumí, ale i to časem přijde.

Reagovat
Mirek na tenisu

Raków Częstochowa ?

Reagovat
wyqinac

muze to rozhodci ukoncit za to hazeni veci na hriste?

Reagovat
vceradnesazitra

Už ukončil. Kontumace pro Kodaň

Reagovat
naheCZ

WTF

Reagovat
Josifek

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Takový vyprcaný goly

Reagovat
Mirek na tenisu

Světlice z hlavní tribuny?! Možná někdo z VIPky

Reagovat
Mass

Reagovat
Harley111

Ta světlice co těsně minula na půlce ty dva tak vyletěla z kotle Kodaně

Reagovat
Rizek

Zelený jak se řehtal.

Reagovat
Mass

Třeba to hodila jeho máma.

Reagovat
OTASi

Reagovat
10adam

Reagovat
OTASi

Už jsem myslel že to to kopyto nedá

Reagovat
Rizek

Teču.

Zase.

Reagovat
smazaný uživatel

siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
shitcool

To je kolotoč

Reagovat
Moshe Dajan

tak za tento zápas si to Sparta zaslouží, hodně dobrej mač

Reagovat
naheCZ

Jsem psal, že tohle střídání rozhodne

Reagovat
Kincl

Někteří ho tu už prodávali :D

Reagovat
OTASi

Přitom i tu laciho standardku vybojoval on

Reagovat
Rizek

Hezky, Mabil.

Reagovat
OTASi

Ale doběhl to skvěle, to zas ji

Reagovat
meno

Fakof na kov, to je zápas

Reagovat
Moshe Dajan

Ola opět zachoval klid

Reagovat
monty25

Olatunji bude nakonec ještě hrdinou.

Reagovat
Miguel19

Už sem myslel, že mu to uteče k rohovému praporku...

Reagovat
ratusek

Se mu to zase mohlo zamotat pod nohy

Reagovat
vceradnesazitra

Offside

Reagovat
oli9

Sparta hraje fakt dobře. Zaslouží si to určitě víc. Ale teď se jen neposrat. A nezalezt do vápna ale hrát aktivně

Reagovat
Furia Ceca

Ronaldo

Reagovat
Kiss Me Polka!

Vždycky jsem mu veril

Reagovat
wyqinac

wtf o2?? me to chciplo

Reagovat
aither

taky

Reagovat
Miguel19

Error

Reagovat
10

taky dpč

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně, že mi ho tady před zápasem doporučovali

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Od tý doby, co je ta nová verze, tak to stojí za hovno

Reagovat
Rizek

Padlo mi O2.

Reagovat
poz3n

Jako kdyby Rene Dedič poslal Plzeň do LM

Reagovat
Josifek

Ale jooo, dobře to dohrál kopyťák Ted to vypadá na zápas co nákop do vápnu, to 50% gol

Reagovat
Furia Ceca

Serte na hrdost a už se tím zbytkem zápasu proválejte Ať si to konečně vyžere někdo jinej...

Reagovat
STR

Taky vám padlo o2?

Reagovat
Remt

Úplně

Reagovat
oli9

O2 jděte do píče Kokoti

Reagovat
Witcher

o2 free stream jede

Reagovat
Rizek

O2

Reagovat
poz3n

Epic

Reagovat
OTASi

Tyvole

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Moshe Dajan

Rosa musí mít tlak 220.

Reagovat
Losinho

Vyprcanci z O2

Reagovat
shitcool

Reagovat
Witcher

To je jak víkendovka ve fifě

Reagovat
ratusek

To jsou idioti. Vždyt tam byli 3 hráči sami

Reagovat
ttopi

Lituju teď lidi na lince O2

Reagovat
doshcz

Mejdr ty vole

Reagovat
vceradnesazitra

To je obrana

Reagovat
fabec1222

Však O2 u zápasů našich týmů v LM padalo pravidelně

Reagovat
Losinho

Mně to nejde poprvé za posledních 5 let cca

Reagovat
Rizek

taky asi

Reagovat
Remt

Hele padalo to.. ale třeba poslední rok dva už to bylo výrazně lepší

Reagovat
Losinho

Mně se to vyhejbalo co si pamatuju. Ale dneska bída no

Reagovat
Kiss Me Polka!

jak je tohle možné omg

Reagovat
r.mrazik

V ty obraně si dělají prdel

Reagovat
r.mrazik

Mejdr v prdeli

Reagovat
Jackmaker1989

Ak toto Sparta prejebe na penalty, tak to ich bude strašne mrzieť.

Reagovat
Josifek

To je fakt parodie

Reagovat
Mirek na tenisu

Svěcený prý na hajzlu hlavní tribuny spáchal harakiri Denise předtím podal kapsli s cyankáli.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Dvakrát během prodloužení ztratit vedení...

Reagovat
FKVZLFC

Ať žije Radiožurnál Sport

Reagovat
OTASi

Tak si to pusťte přes prohlížeč, tam není problém

Reagovat
10

to nejde celou dobu

Reagovat
mistr129

Reagovat
wyqinac

tam jsem koukal, nez to padlo

Reagovat
OTASi

Aha, tak mně to jede furt

Reagovat
wyqinac

me nejde prohlizec ani appka

Reagovat
Rizek

O2 zase v piči. IDIOTI.

Reagovat
STR

Komu to jede ať popisuje co se děje. Zasrany o2 ty vole.

Reagovat
vceradnesazitra

Gol, vyrovnání, gol, vyrovnání, gol, vyrovnání

Reagovat
deporpepa

Ty si pošli životopis do O2 na komentátora, máš na to.

Reagovat
Furia Ceca

To není možný už...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou skills

Reagovat
Moshe Dajan

Mě to jede, nevím co máte

Reagovat
Rizek

problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

taky v tv v pohodě to jelo...možná u všech problém díky té aktualizaci

Reagovat
RickNash

https://soccermlbstream.xyz/tt4/ channel-2/

smažte si mezeru, jede to hezky a jako bonus anglickej komentátor, co dělá neuvěřitelný věci s českejma příjmeníma

Reagovat
Mass

Kučta a Laki

Reagovat
patas92

Jednou tam byl i Zelensky

Reagovat
Mass

Doufám že tu anglickou výslovnost převezmou zítra ve zprávách na Nově, jak mají ve zvyku.

Reagovat
Josifek

Já si říkal, jestli to fakt řekl nebo se mi to zdálo

Reagovat
RickNash

když byl na hřišti Birmančevič, tak jsem se občas bál, že to komentátor prostě nedá

Reagovat
ttopi

Díky

Reagovat
Rizek

dik

Reagovat
vceradnesazitra

Mě se líbí jak když přihrává Falk Diksovi tak to zní jak když říká Fuck dicks

Reagovat
Mass

Dokonce hraje i Gerrard

Reagovat
vceradnesazitra

Kdo to má bejt?

Reagovat
doshcz

Pesek ten uz na to proste nema

Reagovat
ACSeRw!n

vcera naprosta silenost opet

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo má potenciál, ale je těžce nerozehranej. Úplně bych ho neodepisoval.

Reagovat
Moshe Dajan

Umí ten Grabara i penalty?

Reagovat
Nuno čomes

Umí no.

Reagovat
C-M@ster

Mně to jede... pokud máte discord a nejede vám to, můžu to zastreamovat na discordu... víc mě nenapadá

Reagovat
delfin

Pencle jsou jisté.

Reagovat
Rizek

To mi dá zase O2 nějakej zvířátkovej chanel na měsíc zadarmo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
djwenca
Reagovat
shitcool

Penalty. Tady Sparta končí. Za barák

Reagovat
M.Vaza

Tak kdo jí nedá? Pešek, Minčev.. Olatunjiho tam snad ani nepustí.

Reagovat
vceradnesazitra

Ten dá jesle golmanovi, ale mine

Reagovat
delfin

A já si jdu pro suchary.

Reagovat
Cotton

Ta jejich chobotnice chytne penaltu všem kromě LK37

Reagovat
Josifek

At už to dopadne jakkoliv, je tenhle zápas průser. At už postoupí kdokoliv, bude to tak trochu haluz

Reagovat
Greny

Mám takový tušení že Krejčí ji dneska zrovna nedá jak se z něj udělal génius na penalty

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
bartes

Reagovat
Ferreira

Reagovat
JessePinkman

To se dalo vsazet.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fabec1222

Vizionář

Reagovat
Tomanatura

Wow

Reagovat
Cotton

BAN

Reagovat
John Obi Mikel

Klasicky tlak z médií

Reagovat
Greny

To bylo úplně jasny

Reagovat
monty25

Tos měl vsadit, kdyby to šlo.

Reagovat
Greny

Nešlo na tipaci

Reagovat
Coutinho10

karma

Reagovat
deporpepa

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

O2 je prostě banda čuráku. 3, 4 roky zpátky jsem si zaplatil derby jak to bylo za 100 Kč ten zápas v TV z SMS kódu... Spadlo to těm čurákum a jako omluvu mi dali měsíc zdarma... Neměl jsem o2.. Šlo mi to zadara 2 roky než mi to zrušili

Reagovat
fabec1222

Tu SMS jsem pár let zpět taky zkusil. Zaplatil jsem a pak mi to napsalo, že jsem si nic neobjednal

Reagovat
jsemdement

Já jim kdysi psal, že mají chybu v textu. Ani nepoděkovali, kundi.

Reagovat
Greny

Tipují Krejčí, Laci, Kairinen, Minchev a buď Olatunji nebo Sorensen

Reagovat
Ross Geller

První čtyři také tipuji, ale ten pátý bude Zelený.

Reagovat
Jackmaker1989

Tutovka že Olatunji to zajebe. Ak dá Krejčí aj dnes a dá ju ako rozhodujúcu, tak je fakt král.

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
wyqinac

jinak uefa nedovoluje sponzory z rad sazkovek na dresech, nebo proc je kodan nema?

Reagovat
emisarpravdy

Jak se můžeš na tohle zeptat, když má Sparta Betano?

Reagovat
wyqinac

protoze jsem blbej, ne? kazdopadne proc tam teda Kodan nema Unibet?

Reagovat
oli9

Fakt to má napsané na flasce ty střelce?

Reagovat
patas92

to je docela běžné

Reagovat
wyqinac

to bejva casto

Reagovat
Mass

Tipuju, že to vyhraje nějakej Dán.

Reagovat
Mirek na tenisu

Omlouvám se na dálku ČT sport. To by se v Čapkovizi nestalo.

Reagovat
Mass

Krejčí nedal.

Reagovat
STR

Už to jede

Reagovat
naheCZ

Krejčí

Reagovat
OTASi

To proserou .

Reagovat
vceradnesazitra

Diks zasunul

Reagovat
STR

Už zase ne

Reagovat
wyqinac

mi spadnul i anglickej stream pred prvni penaltou kam to kopnul?

Reagovat
Mass

Napravo do břevna.

Reagovat
Fakt

Do břevna

Reagovat
vceradnesazitra

Do píče

Reagovat
vceradnesazitra

*tyče

Reagovat
bartes

Krejčí do tyče

Reagovat
naheCZ

Dík O2 aspoň za tu první penaltu

Reagovat
delfin

Šáhnul si na něj.

Reagovat
Moshe Dajan

Sorensen

Reagovat
vceradnesazitra

Prodal to

Reagovat
Moshe Dajan

To byla jedna z nejhorších penalt evr, to kopl jak do řepy

Reagovat
vceradnesazitra

Si myslim že to před tím golmanovi naznačil kam to kopne

Reagovat
delfin

A je to.

Reagovat
fabec1222

Dán pošle dánský klub neproměněnou penaltou do dalšího kola. Náhoda? Nemyslim si...

Reagovat
$dolar$

Krejci nadherna karmicka!

Reagovat
Mass

Sorensen (ten ze Sparty) nedal, trefil brankáře.

Reagovat
naheCZ

Krásná penalta doprostřed

Reagovat
vceradnesazitra

Dobrá komedie tenhle zápas

Reagovat
Kincl

Takovou penaltu za to bych dával pokuty frajer jde krokem a pak když se mu golman nehne tak je v pytli

Reagovat
16Dave

Tohle všechno jde stejně za tim zkurvencem Křetínskym...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fabec1222

Takže teď poslední předkolo EL? Jaký soupeř?

Reagovat
Cotton

Dinamo nebo AEK

Reagovat
RadekVonCZE

Tak to je dobrý no.....

Reagovat
Kluivert9

Atény x Záhřeb

Reagovat
Josifek

Reagovat
Jackmaker1989

Toto je ale obrovská škoda do piči. Doma vyhrávať dvakrát v predĺžení, to si musia ustrážiť do prdele.

Ach jo

Reagovat
OTASi

Projeli si to sami tím laxním bráněním v prodloužení no

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Co má Sparta za útočníky, ze ja penalty chodi obránce bez gólů?

Reagovat
Mass

Hajzlík tam nakonec hodil panenku.

Reagovat
Kluivert9

Ještě větší tragédi, než jsme doufali

Reagovat
BrutusGargamel

Děkujeme Kodani za odklizení pražské lůzy

Reagovat
hodoňa

A zpět do kanálu rudá lůzo! Dvacet let absolutně k ničemu našemu fotbalu, ostudy…

Reagovat
10

takhle to domrdat, to umí snad jen český týmy

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kiss Me Polka!

Soresnen to jsem ještě neviděl. komedie horší jak USA Švédsko v zenach

Reagovat
fenixLFC

este aj boučkovu kurvicku to nasralo

Reagovat
OTASi

Kodaň celej zápas nulová, tohle si sparta měla ohlídat

Reagovat
exse

Asi nejlepší možnej výsledek. Dvě remízy do koeficientu, žádná šance, že by Sparta vyhaluzila LM a k tomu ještě karma, takhle hezky na penalty.

Reagovat
mistr129

pro FC Koeficient nejlepší možný výsledek, dva půlbodíky a nebude paběrkována v LM. Teď se ideálně ještě dvěma remízami dostat do KL.

Reagovat
Losinho

Reagovat
naheCZ

Sparta vole A ještě rozhodnou u nás v Česku panenkou...styďte se

Reagovat
patas92

Na penalty je ten sparťanský golman naprosto tragický teda. Hráč se ještě ani nerozběhl a on už pomalu ležel na zemi

Reagovat
Rizek

přesně. A to i u toho prvního gólu ležel strašně rychle.

Reagovat
Josifek

Působil hrozně odevzdaně. Je to psychologická hra, jestli golman dokáže utočníka trochu rozhodit, aby to posral a on při tom s tímhle přístupem do té brány ani nemusel lézt a mohl to nechat prázdné :O

Reagovat
patas92

ten druhý golman ty hráče rozhodil už jenom tím, že si tam s sebou vzal tahák. To pak prostě přemýšlíš víc nad tím, kam to kopneš.

Reagovat
Rizek

to byl dobrý krok. Krejčího to rozhodilo určitě. A ještě mu pomohlo to, jak sudí chtěl, aby to odnesl až za hranici velkýho vápna. Krejčí tam pak čekal a prováhal tu chvíli, na kterou se psychicky chystal.

Reagovat
patas92

Mu to měl Vindahl při první penaltě normálně hodit někde do píče

Reagovat
Rizek

Vindahl jak namalovanej.

Reagovat
Kejza

Reagovat
oli9

Penalty jaou loterie. Sparta si to prohrála, že nedokázala udržet 2x vedení v prodloužení

Reagovat
John Obi Mikel

No hráli dobře, to se musí uznat. Smolné vypadnutí, Kodaň se do LM nedostane.

Reagovat
Firkraag

Tooooooooonda Panenka

Reagovat
Kejza

Tolik penalt v loňský sezóně, že je tohle skoro osud (ale postup jsem Spartě přál)

Reagovat
monty25

Kodaň je v těch penaltách dobře vytrollila.

Reagovat
Losinho

Vindahl chodil teda hrozně dopředu.

Reagovat
retros1

Paráda, teď ještě aby vypadli z EL a bude to úplná krása

Reagovat
Vinci

Vindahl dobrej snehulak u tech penalt ale

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak Sparta si alespoň užila svých 30 minut slávy od toho vyrovnávacího gólu

Reagovat
Kepy_FCB

Karma za ten humus na konci sezony

KodaaaaaaaaaaaaaaaaaaŇNN dííííííííííííky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
letitfly

Vindahl skákal úmyslně 3 vteřiny před kopem penalty?

Reagovat
Josifek

Hodně zoufalej penaltovej výkon od něj

Reagovat
vceradnesazitra

Už když si hráč rovnal míč na značku tak ležel

Reagovat
smazaný uživatel

Prodal to, vypadalo to jak ten boxerskej zápas ve Žhavých výstřelech.

Reagovat
Josifek

Zas jednou pěkná ostuda s ohledem na průběh. Na penalty šla většina jak prase na porážku, není to easy po tolik letech propadáků, ale jen Laci tam nešel úplně zesranej. Propadák to bránění po vstřelených vedoucích golech v prodlužku, tohle vůbec nemělo končit penaltama....

Reagovat
Rizek

jaká ostuda? Rozdali si to s nima v otevřeným boji. Přehráli je, ale prostě to dneska nebylo souzeno. Nedá se nic dělat.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Josifek

Nemá smysl se jen plácat po zádech po celkově vzato slušným výkonu. To prodloužení bylo tristní, ta psychická labilita týmu, který se po každém vstřeleném golu ihned sesypal a lacině inkasoval byla do očí bíjící. Nevyhrát takovýto zápas je neúspěch. Pokud máme reálně ambice na LM.

Reagovat
fenixLFC

najskor neda dan v ceksom time aby potom vyradili cesky tim prave Panenkou?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
KingMaster13

No vidíš to jsem si nedal vůbec do souvislosti, díky

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí zkušenosti. Dvakrát vedeš v prodloužení, to prostě musíš dotáhnout v takovým důležitým zápase.

Reagovat
krisa

teda ale přišlo mi že gólman Sparty délal pohyb do strany vždycky strašně brzy

Reagovat
Ladas321

Paráda, ale bylo to o nervy.

Reagovat
Cotton

Slavia by s přehledem postoupila

Reagovat
Mass

No nevim, nás taky zlomila penalta s dánskym mistrem.

Reagovat
r.mrazik

To by nejdřív musela v hrát titul.

Reagovat
Axelrose

JJ, máš pravdu. Ale to by taky musela za sezonu kopat 20 penalt v poslední minutě jako Sparta.

Kdyby jste je nenechali kopat jenom Krejčího, mohli jste postoupit. I když vlastně nejlepší střelec penalt v lize jí jako první nedal, co?

No nic, tak si alespoň pěkně pobrečel, to on umí.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
OTASi

Tak Krejčí už může přestoupit

Reagovat
FCSL

Slušná karma Díky penaltám vyhráli titul a ted kvůli nim nepostoupí do LM

Reagovat
Akinfeev

Reagovat
C-M@ster

Taky mě to hned napadlo.

Tohle snad ani Vacek nedokáže svést na Šádka.

Reagovat
deporpepa

Já myslím, že on jo

Reagovat
Martin9719

A hlavní protagonista Krejčí u toho.

Reagovat
doshcz

karma je fotbal

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Nuno čomes

Jako úplně se to nabízí no. Krejčí že nedá byla tutovka po tom, kolik jich a v jakých okamžicích proměnil.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
$dolar$

Jo a abych nezapomnel, Rizku, ty curaku, pohon nad Krejcim.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Losinho

Reagovat
pingla

PR kolečko po zápase splněno

Reagovat
penepi

Vypadnúť s tímom, kde hrá Vavro základ, klobúčik

Reagovat
kilobyte

Ty šmejdi ho stáhli.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Modroočko

Zas treba uznať, že Vavro je výkonnostne úplne inde, než býval po väčšinu kariéry.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
jester Radka Bejbla

Posraný zasrany o2. Celej zápas čumím s nervama kvůli tomu, aby mi to po první penalte napsalo chybu přehrávače a už jsem viděl hovno. Tohle není prvně, už mi fakt serou.

Reagovat
naheCZ

Aspoň nejsem sám, komu to udělalo hned po první penaltě

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
Mass

Vždyť tu psalo asi 20 lidí, že jim to spadlo.

Reagovat
naheCZ

To psalo ještě v průběhu prodloužení, jsem byl šťastlivec, kterému to přežilo aspoň do první pentle I když na minutu mi to krátce po gólu na 3:2 taky nejelo...prostě klasicky kvalitní služby

Reagovat
Mirek na tenisu

Mě po třetí. Zbytek na livesport. To snad režíroval Švancara...

Reagovat
Coutinho10

v tv to bylo stabilní naštěstí, ale pamatuj mu i v minulosti, když Slavia hrála např. v Kluži, tak to taky padalo

Reagovat
Luc-Luc

Kodan

Reagovat
Rizek

Tohle si zapamatuju jako jeden z nejlepších zápasů s jedním z nejhorších konců. Jako rád bych si to pustil znovu kvůli průběhu, ale ten konec ...

Jako ale Sparťan cítím hrdost. Sice hořkou, ale hrdost. Dobrý výkon.

Reagovat
BrutusGargamel

Pískat to rozhodčí z naší ligy, tak jdete dál Bohužel, tak dlouhé prsty Křéťa nemá.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Aldeano

Přítel Čeferin selhal no.

Reagovat
hodoňa

Vám stačí už fakt málo… hrdost za prohru v předkole

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Josifek

Výkon celkově slušný, Kodaň byla celkem trapná. Ale to prodloužení od nás bylo takticky zoufalý, strášný, to co následovalo po našich vstřelených golech je mimo moje chápání od profi týmu, dvakrát za sebou během chvíle. Tohle si upřímně pamatovat nechci

Reagovat
Rizek

já viděl jen ten první gól, který byl prostě souhra okolností.

Ale souhlasím - dvakrát v prodloužení vést a pokaždé si nechat vyrovnat, je na kokot.

Penalty nehodnotím - tam to bylo s tím naším sněhulákem jasný jak facka.

Reagovat
r.mrazik

Prodloužení skvělý až na obranu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Reagovat
Martin9719

Jak typické pro Spartu, připomíná mi to Matějovského s CSKA, klíčový hráč sestavy a dneska zase. Škoda, takhle upletená cesta do LM možná zase dlouho nebude. Hold i mistr Krejda se někdy utne a pro Spartu v nejhorší možnou dobu.

Reagovat
Sosi

Hold my beer

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nebyla, vy jste měli loňskou kvalifikaci los ještě lehčí, klidně může mít příští rok kliku na los konečně i Sparta.

Reagovat
Martin9719

Nevím co by jste tam ještě chtěli mít za soupeře aby se to dalo považovat za solidní los. Možná Sturm Graz nebo Slovan Bratislava.

Reagovat
Snatus

Rozhodl žvýkací tabák, golman Kodaně to tam do sebe naládoval a bylo hotovo.

Reagovat
Mass

Ještě si plivl do rukavic.

Reagovat
vceradnesazitra

Jensen skákal 2 vteřiny před kopem a Sorensen řekl golmanovi kam to kopne a pak to jebnul doprostřed. Dva Dánové to Spartě prodali

Reagovat
FC-RUBRIKA

prohrali si to v prodlouzeni kde Sparta nedokazala ubranit 2 docela jednoduche situace

Reagovat
OTASi

Záhřeb v EL taky nebude žádnej med, nakonec to bude jen konferenční liga

Reagovat
smazaný uživatel

Záhřeb ještě není jistej, hráli teprve 1. zápas.

Reagovat
KingMaster13

Je to v suchu na Dinamo ani AEK nemáte.

Reagovat
Neri04

Nemeli jsme mit ani na Kodan...

Reagovat
KingMaster13

Taky jste nepostoupili Ba ne já to netvrdil. Nicméně ty 2 týmy jsou vejš než Kodaň

Reagovat
emisarpravdy

Jen se to potvrdilo.

Reagovat
Neri04

Neni nad nadhled.

Reagovat
ttopi

Krejčí to měl ještě nedávno 11/10, teď teda už 11/11. Ale škoda, Sparta byla po dobu těch 120 minut blíže bych řekl.

Reagovat
Sigma Olomouc

Vindhal

Reagovat
Snatus

Na něm bylo vidět, že není moc rád, že to dopadlo na penalty.

Reagovat
Mass

Zdá se, že to mistr penalt není.

Reagovat
Noke

Tak do tohodle zápasu měl úspěšnost penalt 29 %, ten Kodaňskej 36 %, to mi nepřijde nic špatnýho.

Reagovat
Ross Geller

Blbci takhle to doma projet to snad není možný... To je samé zklamání v pohárech poslední roky... Na LM člověk čeká 18 let a oni zase vypadnou v předkole... Kdo ví, kdy bude další šance...

Reagovat
Cotton

takhle lehká cesta do LM dlouho nebude

Reagovat
Ronaldo.com

Gól v 16 sekundě, gól z autu ve 107min a ze standartky... To je pak těžký... Každopádně MOTM dnes O2

Reagovat
Akinfeev

Hrozně mě sere, že nebude český tým v lm. Ale na druhou stranu vidět Krejčího nedat penaltu v tak důležitém zápase je prostě skvělý

Reagovat
stas87

Az mi pride komicke, ak si Vavro zahra skupinu CL ak prejdu cez Rakow. Toto bolo velmi spatne od Kodane, hru kontrolovali tak 20 minut maximalne, aspon ze ten Roony sa neposral a s prehladom zaistil postup.

Nemam rad Krejciho, sulin z Brna kapitanom v Prahe a ze to dojebe prave on..to to krasne vyslo.

Reagovat
Jackmaker1989

Dúfam, že Rakow ich dá dole.

Reagovat
stas87

No alebo to bude obrovska facka pre Kodan a pristupi k tomu ovela zodpovednejsie. Sak chvilami si mysleli ze hraju nejaky dansky pohar na ihrisku mancaftu z tretej ligy..a skoro ich to vytrestalo. Moc nepresvedcili ale ked mas Claessona, Elyounoussiho, Achouriho ci Goncalvesa, sanca ze das potrebny gol sa zvysuje, to sa dnes ukazalo u Claessona, mal nejake zranenie na uvod sezony a ano nemal byt fit na predkolo a trener s nim trafil jackpot.

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak ta Kodaň na to fotbalově podle mě určitě má, viz první zápas

Reagovat
Mass

Bude to zajímavý, Rakow je fyzicky nadupanej tým, stylem mi připomíná Slavii se Součkem a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že jsou to dřeváci?

Reagovat
dinss

Jako že dokážou postoupit do LM.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Srki v LM

Reagovat
$dolar$

Kodan naprosto trapnej vykon dneska. Tolik akci mohli dohrat do zakonceni a oni si tam radsi delaji narazecky na pulce a klicky. Snad vypadnou.

Reagovat
Mass

Rakow je porazí.

Reagovat
Rizek

A rozhodne Plavšič.

Reagovat
Mass

Ještě se nám bude smát

Reagovat
Kocour Klapuška

Paradoxně mi btw přijde lehčí, co se soupeře týče, 4. předkolo LM než 4. předkolo EL Ani Záhřeb, ani Athény žádný med

Reagovat
Rizek

Konferenčka to bohužel jistí. Našlápnuto bylo, ale nebylo souzeno.

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak snad si i Sparta zahraje místo s Barcelonou s Kosovem, Rumuny a Turky

Reagovat
0:1

AEK je na úrovni Sparty. Dinamo je lepší.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kyslíci měly by tam padat hlavy. Za dnešek a černou obrazovku druhého prodloužení a finále penalt. I za celou novou grafiku.

Reagovat
John Obi Mikel

Mně to naštěstí šlo celou dobu, ale hodně mne štval klasicky přehánějící Homolka.

Reagovat
Rizek

Seru na to, kdo to tam odnese. Ušlý zážitek mi to nevrátí. Kdyby byli co k čemu, dají za to pár měsíců zadarmo. Jak je znám, napíší omluvu a nějakou píčovinu na měsíc zadarmo.

Reagovat
delfin

Reagovat
bobis21

Když jsme je posílali do prdele s tím, že by nějaký poskytovatel měl na něco mít monopol, někteří jim to dál kupovali a ještě nás odpalovali stylem "to nemáš pár stovek". Tak si můžou teď užít to, co jim ta monopolizace přinesla.

Reagovat
delfin

černo.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Sosi

Nevadí, konferenční liga taky liga...

Reagovat
0:1

*Konfederační. Však budou jak Slávia loni, jezdit pořád na jih.

Reagovat
Rizek

Tak kdo jde pryč? Krejčí? Haraslín? Karabec?

Daněk už je jednou nohou v Liberci/Jablonci/Bolce.

Reagovat
r.mrazik

Achjo...nechat si to utéct takhle kokotsky...

Šílený

Reagovat
zorz767

Zasloužený výsledek. Prohráli si to sami. Dostat gól v první minutě a potom nechat soupeře v prodloužení dvakrát dotáhnout, to si prostě postup nezaslouží. Mrzí mě jenom, že Laci dal krásný první gól za Spartu a oni to tak projebali. Jen by se mohli trochu chytit za nos ti, kdo tady dělali z Kodaně strašáka. Moc toho nepředvedli a Spartě toho dovolili strašně moc.

Reagovat
jsemdement

Dvojzápas jasně ukázal, že je to hodně o hlavě. Já to říkám pořád, že ČR může vyhrát mistroství světa, jenom tomu musíme kolektivně věřit a nedělat si prdel z lidí, co tomu dají život.

A taky lidi, co o tom rozhodují, tomu sami musí věřit . Což znamená - dejte mi 10 let a já Vám ten pohár přivezu, hau.

PS. Šilhavý ven

#czerepre #ACSTitul #SKSVolalzNezmarAPakBílek #Plíseň

PS 2. Takhle hrát Mejdr pořád, tak už není ve Spartě, ale v Barceloně (trochu nadsázka), možná Valencia a pak Barcelona, i když Carvalaj... .

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Losinho

Nick sedí

Reagovat
Akinfeev

Jan Mejdr by se mohl zlepšit několika způsoby. Prvním krokem by mohla být individuální prací na jeho technice, fyzické kondici a taktickém povědomí. Dále by mohl pracovat na zdokonalení svého výběru při přihrávkách, střelbě a rychlosti na hřišti.

Pokud by měl zájem o přestup, mohl by zvážit možnosti ve světových ligách, kde by mohl rozvíjet své dovednosti a získávat nové zkušenosti. Kluby v Evropských ligách jako anglická Premier League, španělská La Liga nebo německá Bundesliga by mohly být zajímavými destinacemi. Přestup do silnější ligy by mu umožnil čelit vyšší konkurenci a růst jako hráč.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
kilobyte

Honzo?

Reagovat
jsemdement

Pojďte k nám.

Reagovat
Bakary3

Jakože by se v barce neprosadil přes carvajala?

To máš asi pravdu, no...

Reagovat
jsemdement

To byla otočka na Real.

Reagovat
emisarpravdy

To psal Martin Hašek?

Reagovat
jsemdement

S tímhle nýmandem na mě nechoď.

Reagovat
Kocour Klapuška

Jen bych chtěl vypíchnout něco, co bohužel zapadlo.

Man__United

15.08.2023

20:58

Pojďme tipovat kdo se dnes stane novým Holcem, Radakovicem a další hrdiny předkol Sparty?

Reagovat

M.Vaza

15.08.2023

21:04

Dneska to bude Láďa a pak přestup do Turecka..

Reagovat

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
dinss

Reagovat
lampas

Bolí to z principu, ale nakonec bude EKL pro Spartu a koeficient lepší. Na jaře si na tohle už nikdo nevzpomene.

Reagovat
krisa

Pokladník možná jo..

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kily

koeficient, koeficient, já si na fotbal zašel do hospody a dost mě překvapilo, jak pardubičtí slávisté fandili Spartě, protože koeficient, koeficient a po penaltách truchlili, protože koeficient tímhle zápasem jde do kopru

Reagovat
Rizek

Jo a Wiesnera prosím někdo utopte ve Vltavě. Děkuji.

Reagovat
zorz767

Byla blbost ho tam dávat.

Reagovat
KingMaster13

Tohle si bude Sparta dost vyčítat. Tohle bylo mnohem více hratelný než se zdálo. Jako věděl jsem že Kodaň venku nic moc ale že předvedou takový hovno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rizek

O2 už jede.

Reagovat
delfin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
0:1

Tak přece si to nenechají vyplý na chytrý žvásty ve studiu. Nebo tam studio není?

Reagovat
Rizek

Byl tam vyřehtanej Folpy. Jako všechna čest Vaškovi Kadlecovi, že se udržel a neflákl mu jí.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Greny

Reagovat
Cotton

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
sound la

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Rizek

Priske ... To je prostě frajer. Neuvěřitelná energie z něj jde i po takovýhle prohře. Klobouček.

Reagovat
emisarpravdy

Elf

Reagovat
Rizek

Folpy jak se tam furt zubí ... To je fakt Sparťan.

Reagovat
Rizek

No nic, tak budu holt po nějaký době fandit Srkymu.

Reagovat
John Obi Mikel

Facebook O2: https://www.facebook.com/100063857918815/posts/pfbid02gaFdQ4ZxFvugUNWrFJfRHiytDhc5wnMWZUn7Nd8oMmudu399tgS8v6Vy5VM4vaf7l/

Komentáře: "Víte, jaký je rozdíl mezi Spartou a 02 TV? Žádný, oboje vždycky vypadne..."

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
John Obi Mikel

Ve studiu ukázali jiný záběr, kde to držení vidět bylo.

Reagovat
naheCZ

A držení naprosto jasné. Krejčího mohlo zachránit jen to, kdyby bylo oboustranné, což nebylo...

Reagovat
Rizek

Hned vedle byl daleko ostřejší souboj.

Takových jsou desítky za zápas. Tohle prostě byla vražda.

Reagovat
r.mrazik

Nemám studio. Tady vidím, že zavadil o svoji nohu a proto spadl.

Reagovat
Neri04

No ale nevidis, jestli mu o to nohu predtim nezavadil Krejci, protoze mi to z toho pohybu tak prijde. Ze ho vlastne trefil do te nohy, co potom podrazila tu nohu druhou. Tenhle zaber je celkem k nicemu, moc nevypovidajici.

A stejne. Prohralo nam to uplne neco jineho, tohle bych fakt nehrotil.

Reagovat
Pablos

To je ta chyba koukat na nohy… když se právě neřešili. Řešilo se držení… na to koukat.

Reagovat
Neri04

Jak vis, ze resili drzeni?

Ja byl na stadione, takze jsem videl jen tenhle zaber, ze stadionu mi to jako faul neprislo.

A pokud se resilo drzeni, tak to z tohohle zaberu neni videt uz vubec.

Reagovat
Pablos

Do toho záběru jsem to bral jako gól… ale pak to šlo z toho jednoho záběru vidět, že mu napnul úplně dres.

Reagovat
Neri04

Ted jsem to videl ze zaznamu. Prijde mi, ze pro ten pad bylo dulezitejsi to brnknuti o nohu. Ale ano, faul, takze gol spravne neplatil.

Reagovat
Pablos

Pro pád ano, proto to i rozhodčí nechal… to VAR v tom našel ten propnutej dres a to podle pravidel tak je no bohužel.

Reagovat
zorz767

Hele, já říkám odjakživa, že video do fotbalu nepatří. Ten sport se hraje kvůli emocím. A pokud jedna strana slaví gól, tak to potom vracet je kravina. V těchto situacích by měl platit výrok sudího na hřišti. Pak totiž člověk neví, když padne gól, jestli bude vůbec platit, a to tomu celému ubírá to hlavní, kvůli čemu to každý sleduje. A i když třeba gól uzná, tak ten moment oslav už je tím ztracený. Je to dobré tak akorát pro sázkaře.

Reagovat
r.mrazik

Těch chyb u videa je mraky. Bohužel. Proto mě to sere.

Reagovat
Losinho

Z toho co pouštěli vyprcanci to byl jasnej faul.

Reagovat
Greny

Tak z toho co pouští vyprcanci byl faul i na Kuchtu a x lidem se to nelíbilo...

Ale co mě sere to O2 při penaltach to je masakr vyprcanci vypiceni

Reagovat
Rizek

Tomuhle se v pralese říká "pískat nebezpečí".

Reagovat
r.mrazik

Fakt? Tady mi přijde jasný, že zakopl sám o sebe.

Reagovat
naheCZ

Ukazovali ve studiu záběr, kdy tam Krejčí držel za dres toho obránce. Tohle je prostě pravidlově jasnej faul, tady to nejde nijak okecat...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

jj, ale do té doby jsem si to nemyslel

Reagovat
Cotton

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
r.mrazik

Třeba ten záběr ještě někde objevím

Reagovat
Losinho

Asi někde na Twitteru to poběží.

Teda sorry, na X

Reagovat
r.mrazik

Třeba to tam v záplavě Muskovych sraček najdu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
Remt

Počkej tak jak teda, teď to faul není ale tenkrát na Kuchtu byste se hádali jak prase že byl že? U Kuchty si dovolil obránce na něj ještě položit ruku zatímco tady Krejčí rve obránce za dres.

Reagovat
r.mrazik

Já v tomhle záběru žádný rvani za dres nevidím.a proto jsem ho sem dal.

Reagovat
dinss

konečně vám nekdo písknul něco proti ve vážně a hned to bolí, co?

Reagovat
r.mrazik

Jj. Konečně

Reagovat
Pablos

Sparta jasně lepší za celej dvojzápas nakonec… ale tvl, dvakrát si nechat ujít vedení…. špatný no.

Reagovat
jackinho10

V cem byla sparta jasne lepsi? Ve vstrelenych golech nebo promenenych penaltach?

Reagovat
Pablos

Herně a v šancích… ale to samozřejmě potvrdí jen ten, co se na to utkání díval.

Reagovat
jackinho10

Podle statistik dnesniho zapasu meli obe muzstva podobne xG. V prvnim zapase mela vetsi xG Kodan. Tolik teda k tem sancim. Herne to byly dva naprosto odlisne styly, kdy Kodan drzela mic a snazila se prokombinovat a Sparta cekala na chybu v rozehravce a brejky.

Za me teda obe utkani naprosto vyrovnane a Sparta me mile prekvapila. Ale proste Kodan postoupila zaslouzene a rozhodne bych nerekl, ze Sparta byla celkove lepsi.

Reagovat
Pablos

Jo ty si statistik… tak příště řekni rovnou, že neviděl.

Reagovat
jackinho10

vis ze se fotbal hraje na goly ze jo?

Reagovat
Pablos

A já tady hodnotím góly ? Já se bavím o hře fotbal a emocích…a tak víš.

Reagovat
jackinho10

Jo tak to potom joo, v emocich byla Sparta jasne lepsi, to souhlasim ale tak to prosim te priste napis rovnou v tom prvnim prispevku, to bych na to potom vubec nereagoval

Reagovat
Pablos

Ne ja naražím na to, že tvé zkoumání statistik se může daleko vzdalovat od prožitku ze zápasu. Sparta byla lepší herně a v šancích, ale to jsem psal… tak notak. Ale jako jestli mě chceš dostat na to, že Kodaň vyhrála a postoupila, tak to jasný, že takhle jsou z dvojzápasu lepší.

Reagovat
jackinho10

To je tvuj subjektivni dojem. Muj subjektivni dojem je, ze na sance to bylo vyrovnane a herne byla lepsi Kodan.

Reagovat
Pablos

Ne já si myslím, že si kokot… na remízu už to neuhrajem

Reagovat
jackinho10

ja to chapu, je tezke zkousnout, kdyz ma nekdo jiny pravdu

Reagovat
Pablos

Tak jsme si na konci oba hodili do placu nějákej ten frk a můžeme to ukončit

Reagovat
El Cid z City

Nikdo na pomalejší nemusí brát ohledy, prostě máš smůlu.

Reagovat
jackinho10

Coze?

Reagovat
kilobyte

Jestli se chceš ohánět statistikami, tak nemůžeš tvrdit, že Kodaň držela míč a Sparta čekala na brejky. To držení míče nebylo zase tolik rozdílné.

Reagovat
jackinho10

Ale podle meho bylo rozdilne kde ho obe muzstva drzela. Kodan kombinoval prevazne na pulce Sparty, kdezto Sparta drzeni mice nahrala prihravanim mezi stopery. Ale ja hlavne vubec nechci snizovat vykon Sparty, opravdu hrala dobre oba zapasy. Jen mi neprijde, ze byla jasne lepsi.

Reagovat
Harley111

No přesně jsem věděl čí fanda napsal takový lejno, z 99 procent sešívaček píšete stejný neobjektivní hovna čest výjimkám. Pro tebe jedinej úsek kdy nás Kodaň zmáčkla a byla opravdu lepší bylo v Kodani mezi 75 a 90 minutou, kdy si vypracovala Kodan tři šance , do tý doby byla i v Kodani Sparta herně lepší a měla tři tutovky v Kodani. Když budu objektivní v zápase v Kodani 4-3 na velký šance pro Kodan, na Spartě to bylo kolik na šance tak 10-4? Ano Sparta byla celkově opravdu lepší at se vám to líbí nebo ne.

Reagovat
jackinho10

Kdyz si v prispevku napises “kdyz budu objektivni” tak to neznamena, ze jsi objektivni. A navic ty tvoje pocty 4-3 a 10-4 vyjadruji primo statistiky, ktere se jmenuji xG, tak si je prosim najdi a porovnej se svym objektivnim prispevkem A jeste me fascinuje, ze napises Kodan byla lepsi a zmackla Spartu mezi 75-90min v Kodani, kdezto ten zbytek byla lepsi Sparta. Jojo Sparta mackala Kodan jako citron prvni zapas A znovu Sparta hrala obe utkani opravdu dobre, ale nebyla jasne lepsi. To tady prezentuji jen objektivni spartansti fanousci

Reagovat
kilobyte

Je to hořký. 4x jsem se dneska radoval a nakonec jsem nasraný. Ale popravdě je to třeba lepší než loni s Vikingem, nebo s Partizanem, nebo s Rangers, atd.

Prostě dneska to mělo energii a emoce. Snad se z toho hráči poučí a příští zápasy zvládnou.

Reagovat
Pablos

Bylo to tam no, emoce dobrý… ale nadruhou stranu, aby Olatunji byl posledním hrdinou zápasu taky nešlo no Penalty už jsou loterie a Krejčímu bych nic nevyčítal, těch penalt už jindy dal. Prostě to nevyšlo, ale stejnak z toho mám pocit, že Sparta byla lepší.

Reagovat
Superme

Jasně lepší

1. zápas měla Kodaň 2 břevna + 1 mega tutovka. Sparta v tomhle prakticky nic, plus je Kodaň hlavně posledních 20 minut drtila.

No a odveta? Když Kodaň musela zapnout, dala gol. Uhrála si to takticky, tutovky které neproměnila tam měla taky.

Celkově Kodaň zaslouženě.

Reagovat
$dolar$

Za dvojzapas lepší? Ty si ten první neviděl?

Reagovat
Pablos

Viděl, ale tenhle zápas to vymazal…

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
wyqinac

bylo to max tak 55:45 pro spartu za ten dvojzapas

Reagovat
Didier Drogba

Peknej zapas, ale 2x ztratit vedeni do 5 min je bida. Snad vyjde aspon EL

Reagovat
Stannis Baratheon

AEK i Dinamo budou trochu jinej level než Kodaň. Tam Sparta nemá šanci.

Reagovat
kilobyte

Už proti Kodani jsme neměli mít šanci.

Reagovat
Ladas321

A taky jste nepostoupili.

Reagovat
kilobyte

A neměli jsme vůbec šanci. Kodaň nás rozdrtila na penalty.

Reagovat
Abbe Faria

Krejci na Hapala

Reagovat
Losinho

Povolit, přitáhnout.

Reagovat
emisarpravdy

Já dlouho jste drželi postupové výsledek? Dohromady tak minutu a půl?

Reagovat
Stannis Baratheon

To nikdo neříkal

Reagovat
Aldeano

Skoro 20 let bez LM je síla...

Reagovat
Selänne

Mně na tom nejvíc vadí, jakým způsobem se častokrát vypadlo. Vždyť to není normální.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kily

dneska jste si to prohráli neskutečně, v prvním poločase zoufalé zakončení level Pardubice a celkově tři inkasované góly, na které se soupeř nenadřel, stačila jedna ušmudlaná střela a dva míče do vápna

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Má pravdu, že všechny 3 inkasované góly dost laciné

1) po prvním nákopu

2) po autu

3) po standardce

Reagovat
Selänne

To byl smutný souhlas.

Reagovat
Neri04

Celkove to reseni situaci ve finalni fazi bylo mega tristni po cely zapas.

A to vlastne jak z pohledu utocne posledni tretiny, tak i obranne. Nejak mi prislo, ze pokazde, kdyz se dostali Danove do posledni tretiny, tak to celkem smrdelo.

Reagovat
Kily

pro mě tohle směrem dopředu nejvíc dokumentovala situace z prvního poločasu, kdy po levé straně utekl Haraslín a byl donucen k zakončení, které se mu nepovedlo. Zakončovat musel sám, jelikož dva dobíhající hráči do vápna se vynulovali tím, že se seběhli na jedno místo

Reagovat
Neri04

U Haraslina si vybavuji dva pruniky v prvnim polocase, oba resil strelou a imho mel oba resit prihravkou.

https://ibb.co/yg9MXDZ

https://ibb.co/pnz7m7v

Mas na mysli jinou situaci?

Reagovat
Neri04

* dva pruniky, kdy strilel, tech pruniku tam mel vice, ta leva strana byla v prvnim polocase nebezpecnejsi

Reagovat
Kily

to první

Reagovat
Neri04

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Messy<3

Tak to se určitě půjde na Záhřeb a hurá do EKLu. Jinak doufám, že Olatunji se dá vrátit do 14 dnů, docela mu překáží míč.

Reagovat
zorz767

Míč mu překážel celou dobu, akorát při gólu to udělal naprosto mazácky. Je škoda, že to celý zadrbali.

Reagovat
krisa

co na tom bylo mazáckého?

ten brejk zajebal tak mazácky, že se to jen tak nevidí

Reagovat
kilobyte

Takhle u nás vypadali v prvních zápasech i Bony a Kweuke. Prošvihnul přípravu a asi musel dohánět fyzičku. Ještě bych ho nezatracoval.

Reagovat
PBLead

Co je nám platný, že Vindahl umi nohama, když nechyti ani rýmu. Tohle byl úplně na hovno zapas.

Reagovat
John Obi Mikel

Však vás tam taky několikrát podržel

Reagovat
deporpepa

Vás zachránil už v Kodani, bez něj by žádný penalty ani nebyly.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
jackinho10

Reagovat
papanegra

Je to škoda, obrovská škoda.. Dnes chlapce srážela koncentrace a nezkušenost z evropských poháru.. dostat tak rychlí gól z ničeho, nechat si v nastavení dát dva góly ze standartek, to se bude hodně rozebírat..

Nicméně musím ocenit vnitřní sílu Sparty, bojovali ať už prohrávali a nebo dostávali vyrovnávací gól v prodloužení.. je to doslova k posrání, protože byli lepší, ale závěrečné štěstí nám chybělo.

Hřeje mě na duši předvedený výkon a mentalita týmu. Na tom se dá hodně stavět, až tedy mimo na kraje obran, ty se mi nelíbí, hlavně ta práva strana.

I když by byla LM fajn, tak v EL mají šanci se dostat dále a popřípadě vyhrajeme EKL, každopádně se těším na tu jízdu skupinou a ve vyřazovácích..

Trochu se bojím, že dnešek bude znamenat odchod hráčů.. reálně to může být někdo z hráčů Vitík, Krejčí, Haraslin, Karabec(ale ten by nám vůbec nechyběl)

Reagovat
deporpepa

Znám jeden tým, co na svém stadiónu taky planoval vyhrát EKL a pak nepostoupili ani ze skupiny

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Coutinho10

aspoň trochu klesnou na zem a nebudou si myslet, že jsou mistři světa....karma zafungovala za závěr minulý sezony a i to, co následovalo po ní

Reagovat
Pablos

Tak to jsem tam vůbec krom u Kuchty neviděl…. Je zajímavé, jak může být Slávistický pohled pokřiven

Reagovat
Remt

Přečti si tady ty komentáře i po tom neuznaným gólu. To nejsou jen komenty od čistých Slávistů. Ten konec ligy a začátek nový ligy tu sere i spoustu jinych diskuteru. Stojí to za hovno, tak proč to nerict.

Reagovat
Coutinho10

jako takto..během zápasu jsem to bral tak nějak neutrálně, ale když to takhle dopadlo, tak si říkám, že to asi tak mělo bejt ne 0:3, či nějak jednoznačně, ale takto krutě, po penaltách a ještě tak, že to odstartuje ten, který měl nejvíc posměšků na nás i v momentě, kdy si měl užívat oslavy a potřeboval si do nás rejpnout, tak tady to má

Reagovat
jackinho10

Presne to jsem si rikal taky

Reagovat
Pablos

No takhle, abych to vysvětlil. Já bral tenhle zápas, nikdo kdo by se tam choval jako mistr světa, až na párkrát Kuchtu neviděl… takže bych si k tomu nespojoval vůbec konec ligy… to bych musel mít nějákou křivdu v sobě z které bych vycházel. No a to je právě to slávistické vnímání To není nic proti, to je jen konstatování

Reagovat
Coutinho10

v poho, rozumím, já naopak nezapomínám a beru to tedy tak nějak obecně z těch posledních měsíců, kde samozřejmě několik těch křivd bylo, ale víc už se v tom babrat nechci, jenom jsem tu souvislost s tím dnešním zápasem a výsledkem chtěl spojit

Reagovat
Pablos

Jo jasný, já taky chápu

Reagovat
doshcz

sam mas krivdu v kalhotech xdxd

Reagovat
Neri04

V cem konkretne ty jako slavista vnimas krivdu? Vam nejak rozhodci skodili? Nebo v derby jsi vnimal nejakou krivdu?

Je to rozhodne ironii osudu, ze Sparta goly z penalt (o jejichz narizeni se da vzdy diskutovat) dosla k titulu, a pak vypadne na penalty z kvalifikace Champions League. Ale nejak nechapu, v cem vuci Vam byla nejaka krivda. Prijde mi, ze vy jste si spoustu veci podelali sami, a schovavat se a citit krivdu kvuli penaltam mi prijde scestne. Ale vazne me zajima Tvuj pohled a neber to jako rejpani.

Reagovat
doshcz

je vubec bizar ze si tu slavisti, plzenaci a spartani budou vycitat neco o krivdach

Reagovat
Coutinho10

hele, vpoho, neberu...jasný, souhlas, dost věcí jsme si podělali sami viz špatná venkovní bilance, ale i Sparta nehrála buh ví jak suprově, ale vždy nějak k těm 3 bodům došla....byl bych úplně ok, kdyby to byla bitka slepejch o ten titul a oni by ho získali, ale takto po tom Křetínským, jak šel za rozhodčíma, tak se to změnilo ten trend pískání, VARu atd... s odstupem času se to nedá zpochybnit, takže do tý doby to bylo zajímavý, bylo trochu i pak, ale asi jsme všichni tušili, jak to dopadne, ikdyž paradoxně jsme se mohli smát i my, ale hlavně ty ztracený body venku nám chyběli

Reagovat
Coutinho10

* chyběly

Reagovat
Neri04

Diky za reakci.

Trend piskani se zvelicuje imho, ale chapu, ze to vidim z opacne strany.

Myslim, ze Vam nejvic uskodila ta remiza s Hradcem doma v poslednim kole, kde se hlavne resil zapas Liberec - Sparta, ale na tom zapase s Hradcem jsem byl, a takhle se pripravit o vyhodu domaciho prostredi do zapasu o titul a naskok v tabulce bylo fakt neskutecne. Tam se imho v podstate rozhodla cela nadstavba.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Witcher

Sparta až na tu ten primak nic nepředvedla,odpornej fotbal na náhodu xkrat přihrávka do autu.Divaci zase hnuj.Kuchta votravenej.Krejci taky nic skoro připomínal řepku za zenitem ten taky jen mával rukama a všude byl pozdě.Ta šaráda s gólmanem uškodila ten kluk co tam chytal do ty doby než přišel ten sněhulák by horší určitě nebyl.A Čvančara samozřejmě chyběl.Tak zas za rok čau viď

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Keeper117

dobré stavy synku

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
deporpepa

Tak přál jsem jim postoupit, ale když už nepostoupit, tak přesně tohle je ten nejlepší způsob...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Firkraag

Reagovat
deporpepa

Ligu mistrů do Česka hold zase bude muset přivést Plznicka

Reagovat
Fakt

Reagovat
inferno08

A proto Plzni všichni vzdávají holt

Reagovat
Sosi

Reagovat
Xavi

*hold

Reagovat
$dolar$

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Xavi

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Mass

Hold my beer

Reagovat
$dolar$

Reagovat
dinss

Reagovat
Antijazvec

Ruda zare nad Prahou.

Reagovat
Keeper117

Po dlhšej dobe nad 1000 komentárov. EF je chvíľu v normálne

Reagovat
Coutinho10

když to vezmu do pozitivna, tak aspoň je větší šance, že uhrajou víc bodů do koeficientu stejně jako my či asi i Plzeň v EL/EKL v této sezoně než v LM...stačí si vzpomenout právě na Plzeň, která tam nic neuhrála

Reagovat
deporpepa

za postup do hlavní fáze, dostaneš 4 body, to není málo.

Reagovat
letitfly

Což se ale rovná dvěma výhrám ve skupině...

Reagovat
deporpepa

oooo výborně 2+2=4 ... ty jsi ale hlava

Reagovat
letitfly

Ajo, ty seš z Plzně myslel jsem to samozřejmě tak, že 4 body za postup do LM jsou super, ale je pak na zvážení, jestli v základní skupině EL/EKL nedokážou nahrát o 2 výhry navíc oproti LM

Reagovat
deporpepa

Tak v EL můžeš chytnou prakticky skupinu, kde neuhraješ nic... navíc Sparta, která nemá ani klubový koeficient...

V EKL ta možnost pochopitelně je... ale za účast ve skupině + výhry v předkolech to obvykle okolo 10 bodů je... tak uvidíme kolik nahrají

Reagovat
letitfly

Proto jsem taky v první příspěvku dával tři tečky a v druhým jsem ještě zdůraznil, že to je na zvážení skupina EL i EKL může vynést spoustu bodů, na druhou stranu Slavia by mohla vyprávět z minulý sezóny, že to tak vůbec být nemusí

Reagovat
Coutinho10

no, ale hodně taky ne

Reagovat
deporpepa

S úspěchy v předkolech to může být pěkný...

Ale 1 tým v EL a 2 v EKL by mohlo být pěkné...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lemond Laws

Od který fáze EKL na sebe můžou narazit týmy ze stejné země?

Souboj českých týmu v poháru můj sen

Reagovat
dinss

Čtvrtfinále tipuju.

Reagovat
Coutinho10

taky myslim

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

To by bylo skvělý derby

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to nejde už ve skupině. Být v jedný skupině Sparta, Slavia i Plzeň, měla by Sparta předem jistý postup.

Reagovat
Lemond Laws

z EKL už se nikám ze třetího místa nepostupuješ ale...

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Cotton

Reagovat
$dolar$

Reagovat
naheCZ

Reagovat
j_mrazik

Tam jsou mezinárodní sudí.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Coutinho10

jj myslím taky, že od 1/4 finále...to první playoff osmifinále ještě ne

Reagovat
Cotton

Můj taky (neironicky), to by bylo fakt skvělý vidět, ideálně derby. Myslím, že v osmifinále EL/KL to ještě nejde, ale ve čtvrtfinále už určitě.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo na Slavii, která tam taky nic neuhrála.

Reagovat
Coutinho10

minulá sezóna nám ve skupině nevyšla, teď máme lepší tým

Reagovat
jackinho10

Taky vy uz mate letos splneno ne? Mate nahrano 2x vice bodu do koeficientu nez loni

Reagovat
wyqinac

no my tam toho taky moc neuhrali koeficientove

Reagovat
Coutinho10

to ne no musíme se o dost zlepšit, ale myslím, že máme teď lepší tým

Reagovat
stas87

Häcken, Malmö, Larsson, Claesson, Bardaghji...to je slusna diagnoza už. Tak jedine že by to trénoval Švéd a nie Dán.

Reagovat
dinss

Göteborg nezapomínej.

Reagovat
smazaný uživatel

Diagnozu máš, tak se můžeš začít léčit. Blahopřeju

Reagovat
mario23

Zklamání bohužel obroskvý. Ta cesta do LM nebyla nejtěžší, ale přesto končíme už ve třetím předkole. Jak říkal Laci, hrozná nekoncentrovanost po našich golech v prodloužení. Jsem zvědav, jaká bude reakce v Teplicích a jestli zvládnou psychicky se nastavit zase zpátky a vyřadit Dinamo Záhřeb, který pravděpodobně bude vyřazený z LM.

Reagovat
emisarpravdy

Pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí. Zdravím Ládíka Penaltu Krejčího

Reagovat
deporpepa

Reagovat
F.Torres

Krása. Penalty je dostaly do LM a taky je z nich dostaly ven

Reagovat
sound la

Reagovat
delfin

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Harley111

Sešívačky a jejich jediná radost za poslední dva roky.

Reagovat
delfin

Nevadí poháry budou, a když nic tak aspoň EL.

Reagovat
Lemond Laws

Spíš EKL...

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
delfin

Jj napsáno jinak.

Reagovat
dextroza_m

Mít je na lopatkách a takto si to dosrat, velká škoda... Měli na ně, šancí bylo habaděj.

Reagovat
Lemond Laws
Reagovat
Chittak_LFC

Vypadnuti Sparty na penalty me mrzi, to nemohu rict.

Reagovat
JackDaniels.

prave si to rekl

Reagovat
forrest

A tohle je cela Sparta… takhle to dosrat, to umi malokdo…

Reagovat
emisarpravdy

Každopádně to nebyla karma jen za ty penaltičky, ale i za ten jejich ostudnej sektor hostů. Na těhle věcech, jako je zaklecovanej kotel domácích a absolutně ostudnej a nedustojnej sektor hostů je vidět, jakej je Spartička miniklubík. Tak teď si vyzkouší konferenčku, tu ještě nehrála.

Reagovat
vestinustarychdubu

Tak přece jenom to nakonec bylo s happyendem.

Reagovat
oli9

Ten Polák v bráně je měl prostě dobře načtené

https://twitter.com/TourDeSport/status/1691548758297722930?s=20

Reagovat
Lemond Laws

Spíš dobrá práce trenéra brankařů

Ale stejně mi to přijde trochu neregulerní, nevím proč

Reagovat
Coutinho10

Sparta to taky mohla udělat...toto podcenili no

Reagovat
Moshe Dajan

Sorensen hodně rád kope doprostřed

Reagovat
Coutinho10

to Sparta asi neměla

Reagovat
Lemond Laws

Já až teď zjistil, že tomu bláznovi, co dal tu Panenku je 17 let??

Reagovat
Miguel19

Velmi talentovaný Wayne Rooney!!

Reagovat
Blasphemer

hráči FM ho znají dávno

Reagovat
Miguel19

Ti Sparťanští debílci jak nezvládají a vybíjí si to na Pekové

Reagovat
smazaný uživatel

Já si všiml že už v Kodani tu někdo dával koment, že Peková je na místě, můžeme začít. Co se kolem ní děje v souvislosti s fotbalem či Spartou, prosím?

Reagovat
emisarpravdy

Šoustá jí Vavro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tedy, když si to přeložím do normální řeči: Peková a Vavro spolu choděj. Díky za informaci. Ať se jim daří. Lásky není nikdy dost

Reagovat
emisarpravdy

Je to milovnice

Reagovat
smazaný uživatel

To zní mnohem líp

Reagovat
Xavi

ty budeš asi místní hlava, koukám.

Reagovat
emisarpravdy

Pořád jsi to tam s tím holt/hold nepochopil?

Reagovat
Xavi

Já jsem to na rozdíl od tebe pochopil.

Reagovat
emisarpravdy

Určitě?

Reagovat
Xavi

Vím, kdy se píše hold a kdy holt.

Reagovat
Heisenberg

Ten zákrok golmana Kodaně proti Krejčího hlavičce kolem 80. minuty byl fakt úžasnej, Koláčovi by se po takovýmhle napnutí max vylila ta jeho vana.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Harley111

Kolča by to kontroloval pohledem a pak by zjebal spoluhráče. Famozní zákrok dánskýho Zora, bohužel se bojím , že i kdyby jsme šli do vedení 2-1 ještě v zákl. hrací době, že by jsme ho stejně dostali. Celej zápas jsme schopný odehrát v topu a jak jsme dali gol , tak přišly takový chyby ještě do postavený obrany, kdyby si to aspoň Kodaň vypracovala nějakou supr kvalitou ,pěkná akce ale takhle tvl .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
emisarpravdy

Koláčovi

Reagovat
meno

Koláč by to měl taky, ten by spíš zajebal nějakou přihrávku na krátkou vzdálenost

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl včera z toho fotbalu úplně nadšený, unešený. Škoda vypadnutí, ale těch 120+ minut bylo nezapomenutelné drámo. Těším se na další zápasy Sparty jak už dlouho ne.

Reagovat
dave30

Jsou to jelita. Takto je mít na lopatě. Na druhou stranu nesouhlasím, že by to byl nějaký jasný dvojzápas pro Spartu. Hodně vyrovnané, jako manažer bych si asi vybral více hráčů Kodaně, než Sparty. S míčem toho předvedli určitě více. Ale to je všeobecná slabost našich hráčů. Ale my je zase máme lépe připravené fyzicky a takticky...

Reagovat
giannicheda

Klub kterej se do LM dostal jen kvůli sporným penaltam z ni na penalty vypadl před domácím publikem. Já jsem s tímhle priběhem nadmíru spokojen.

Reagovat
DidusIneptus

Sparta mě nadchla. Je mi jí líto.Laciho supergol. Krejčího superbřevno (za které si nikdo nic nekoupí). Ne, nemůžu Sparťanům nic vytknout, protože se snažili jak mohli. Smůla vs. Štěstí 3:4

Reagovat
Lemond Laws

Dostat doma 3 takové goly rozhodně není smůla

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nejlepší atmosféra, co sem kdy zažil na fotbale v ČR...a co se týče dramatičnosti, asi taky nejvíc

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele