základní skupiny - skupina C, 1. kolo
20.09.2023 18:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Jude Bellingham (© AFP)

Union při debutu mezi smetánkou dlouho vzdoroval, Real opět v závěru spasil Bellingham

Real Madrid zvítězil v úvodním duelu skupiny C Ligy mistrů v domácím prostředí nad Unionem Berlín 1:0. Španělský gigant se přes houževnatou obranu soupeře, jenž si v milionářské soutěži odbyl svou premiéru, dlouho nemohl střelecky prosadit a několikrát dokonce trefil brankovou konstrukci. Nakonec mu však v samém závěru vytrhl trn z paty již tradičně Jude Bellingham a body zůstaly podle očekávání na straně favorita. Za hosty opět potvrdil pozici jednoho ze stavebních kamenů sestavy český záložník Alex Král, jenž popáté v řadě odehrál plnou porci minut.

Los Blancos byli společně s Manchesterem City a Interem týmem, který v top pěti ligách v letošní sezoně ještě neztratil jediný bod. Skvělou střeleckou formou k tomu přispěl i Bellingham, jenž zaznamenal již pět branek. V posledním klání proti Sociedadu se sice neprosadil, Bílý balet ale přesto dokázal vyhrát. Na vítěznou vlnu chtěl navázat i v prvním duelu skupiny proti Unionu Berlín. Ten naopak v předchozích dvou střetnutích zaváhal, když nejprve padl s Lipskem a o víkendu i s Wolfsburgem.

Hra se v úvodu prvního dějství přelévala z jedné strany na druhou a jako první měl na hlavě vedoucí gól třiatřicetiletý Joselu. Nedokázal však navázat na střelecký apetit z minulých zápasů a svůj pokus nasměroval těsně vedle tyče.

"Bílý balet" postupně převzal dominantní roli na trávníku, přesto se do nebezpečných příležitostí dostával jen sporadicky. Jednu takovou si vypracoval opět Joselu, který svou další hlavičku po rohovém kopu poslal na tribunu.

Po změně stran zrychlili domácí kombinaci a začali soupeři pořádně zatápět. Rodrygo nejprve po drzém vpádu do šestnáctky ztroskotal na Frederiku Rönnowi a vzápětí po přihrávce Lucase Vázqueze napálil pouze levou tyč. Slabší chvilku následně zaznamenal Král, z jehož podklouznutí těžil Eduardo Camavinga, který předložil míč Joseluovi a ten nechal opět vyniknout gólmana hostí.

Španělský útočník zůstal zakletý i v 63. minutě, kdy hlavičkoval po centru Rodryga do brankové konstrukce. Neúnavné dobývání berlínské tvrze přineslo ovoce až v nastaveném čase. V pokutovém území se nejlépe zorientoval Bellingham a po tečované ráně Federica Valverdeho zakončil pohodlně do prázdné branky.

Real Madrid tak podle očekávání vstoupil do nového ročníku Ligy mistrů vítězně. V následujícím kole se 3. října střetne s Neapolí, Union změří ve stejný den síly s Bragou.

Autor: Livesport.cz / Štěpán Trnavský

Komentáře (160)

Přidat komentář
Filip236

4:1

Reagovat
myschak1968

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Heresy

0:0

Reagovat
ratusek

3:1

Reagovat
PBLead

Na souboj těch to Královských klubů se těší celá republika!

Reagovat
ACSeRw!n

0:1

Reagovat
Mönchengladbach

Největší zápas ve 117leté historii Unionu. Kéž něco uhrají.

Reagovat
vitecek15

Union skončí v tabulce nad Neapolí.

Reagovat
king23

V tabulce obdržených gólů určitě.

Reagovat
Seydou Doumbia

neapol vyhraje skupinu tak není jak

Reagovat
Moshe Dajan

0:1 (Král)

Reagovat
Akinfeev

4:2

Reagovat
zasranej malíř

Kepa-Lucas-Rudiger-Nacho-Alaba-Tchouameni-Camavinga-Modric-Bellingham-Rodrygo-Joselu

Hlavně začít výhrou, tip 2:0

Reagovat
Raul=Real

Link na zapas niekto?

Reagovat
DidusIneptus

1:1 Union, ukaž, že nejste tak slabí jako Dortmund!

Reagovat
patas92

Co to je z taktiku ten Alaba stojící vedle Modřice při zahrávání rohu?

Reagovat
Moshe Dajan

čumí tam jak bezďák

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
wyqinac

taky to vubec nechapu

Reagovat
jsemdement

Je to plán do budoucna. Modrič pak vyběhne, tajně se dotkne míče, ale soupeř si toho nevšimne. Alaba vyběhne a soupeř bude signalizovat nesprávné zahrání rohového kopu a nezapojí se do hry. Alaba bude již ve velkém vápně a pošle střílený centr na Mbappého a bude to gól.

Reagovat
gocii

Takže kopiruji příbram?

Reagovat
jsemdement

To taky.

Reagovat
Mateo16

Vypinam odmietam to pre svoje dusevne zdravie pozerať toho tragickeho Rodryga zapas co zapas a Dinosaurus mu dava minuty zadarmo

Reagovat
wyqinac

no a koho jinyho tam ma dat? Rodry bohuzel polovicni bez Karima

Reagovat
ACSeRw!n

?

Reagovat
Kiss Me Polka!

??

Reagovat
fabec1222

To je nějaká nová móda, hodně střílet a hovno z toho?

Reagovat
Xavi

Real dobrá tragédie. Ani jedna šance za poločas. Tam buď dá gól Bellingham nebo můžou jít domů.

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Xavi

Reagovat
fabec1222

Nostradamus

Reagovat
Moshe Dajan

Od Realu hodně slabé, divná hra bez pohybu, nejvíc tam běhá Modrič. K tomu ty dvojrohy se stalkerem Alabou, to je zase nějaká hipsterská taktika, tipoval bych to na Ancellottiho syna. Union brání skvěle, ale vepředu Behrense nikdo nepodpoří, ten plešoun na levém křídle Unionu neuhrál ani jeden jedinej míč. Král kupodivu docela dobrej, párkrát tam pěkně vystihl přihrávku.

Reagovat
zasranej malíř

Brahim, Garcia, Fede do hry! Jinak je to od Realu mdlý výkon, což bude většina zápasů této sezóny, bohužel

Reagovat
Ángel di María 22

Ja uz na to letos normalne nebudu koukat.

Sice jsme v lize vsechno vyhrali, ale je to uplne k nicemu. S timhle impotentnim a nekreativnim fotbalem stejne dostaneme brzo cocku a na uspech v LM ani v lize to neni ani omylem.

Hruza, takhle spatnej Real pamatuju jen za Beniteze. Carlo uz by mel odejit do duchodu, potrebujem poradnyho mladyho trenera. Xabi na plac.

Reagovat
2miguel1

Tak do ofenzivy chybaju hraci. Vini a Mbappe bude kvalita. Co tam chces s Joselu Rodry. Čuameni Camavinga je velky priemer, to teda nebude nahrada za Luku Toniho ani nahodou. Jediny Bellingham je tam delo, Luka uz ma vek proste a je tam najlepsi

Reagovat
dantetomas

Luca Toni hraval za Real? A neskoncil uz par rokov dozadu?

Reagovat
Manik...

Reagovat
Unai

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
USA_osloboditel

Keď je Tchouameni a najmä vysoko cenený Camavinga priemer, tak Pedri patrí dakam na lavičku Arsenalu

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
valloire

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

no tak sezona je uz davno odpiskana, to je asi jasny vsem

Reagovat
Breze

Toto ide za vedenim. To ze budeme mat problemy v utoku vsetci videli a hovorili uz pred sezonou a a napriek tomu sa s tym absolutne nic nespravilo. Strasne sa nadrieme na kazdy gol, zatial nam to este vychadza a vyhravame, ale vecne to asi trvat nebude. Xabi alebo De Zerbi od buducej sezony je ale nutnost, rovnako ako vyrazne posilnenie utoku. Len sa bojim, ze Flo stale sniva o Mbappem a preto sme toto leto ani nikoho do utoku nepriviedli.

Reagovat
king23

Ano, trenér co vyhrál 6/6 zápasu patří do důchodu

Raději už letos nekoukej, pravda

Reagovat
EaP

Ja ako fanúšik Barcelony možno nie som objektívny, ale mne tie zápasy pod Ancelottim prídu ako cez kopirak. A zatiaľ mate skôr šťastie ako hernú kvalitu.

Reagovat
king23

Čemu vadí, že jsou zápasy pod Ancelottim jako přes kopírák? Jestli budeme jako přes kopírák vyhrávat, tak mi to vůbec nevadí.

Reagovat
Seydou Doumbia

kámo OM je v lize na 3 místě a musel trenér odejít protože ho fanoušci chtěli zabít a vyhrožovali mu smrtí a byli velké nepokoje čili 6/6 je furt slabý

Reagovat
Laliga

Úplne mimo . Vysvetľovať to ani nemienim, očividne by to bola strata času. Carlo je TOP, a kto to nevidí nemá všetkých 5 pokope.

Reagovat
romeo351

Reagovat
John Obi Mikel

Jak hraje Král?

Reagovat
Kejza

podle mě nijak hůř než ostatní.. moc se s míčem nepotká, ale jednou tam docela dobře obral Bellinghama. dopředu nic, ale tam je nulovej celej Union.

Reagovat
wyqinac

kralovsky

Reagovat
Mass

Ubránil Bellinghama, větší ambice dnes nemá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Tak nakonec se nepovedlo, no, ten gól byl s velkým štěstím. Každopádně Union je tým na úrovni Slavie, nemůžeš čekat, že na Bernabeu budou hrát nějakej otevřenej fotbal.

Reagovat
Firkraag

Asistoval Bellinghamovi

Reagovat
Rothbard

Střídej

Reagovat
Kejza

Modric to tam furt posílá neskutečně..

Reagovat
Kejza

trochu to připomíná včera AC s Newcastlem.. ne že by Real nějak dominoval, ale těch šancí už teda zahodili..

Reagovat
Laliga

Nie vôbec nedominoval vlastne to bol vyrovnaní zápas nakoniec nie?

Reagovat
Kejza

1:0 v nastavení, no

Reagovat
Laliga

Hlavne že to prirovnávaš k zápasu ktorý skončil 0:0 s tým že Real tak nedominoval ... ale potom argumentuješ výsledkom 1:0. Krása

Reagovat
Kejza

ty jsi děsnej kouzelník v tý logice, poslechni máš pravdu, byl to ze strany Realu válec, sice 1:0 v nastavení a spálenejch šancí podobně jak AC den předem, u kterýho byl jedinej rozdíl v tom, že toho góla nedali, ale jinak je ten můj komentář hodnej výsměchu.

Reagovat
Laliga

Cením že si si to uznal

Reagovat
Kejza

že Real nezahrál nic moc? já to viděl, uznat bys to měl ty, ale ty ses přišel jenom pohádat.

Reagovat
Laliga

Napíšeš absolútne nezmyselný argument, a teraz toto? S tebou by nemalo cenu sa hádať, to nie je žiadna výzva, strápnuješ sa sám, nikoho k tomu nepotrebuješ

Reagovat
Kejza

Je fakt roztomilý, jak se snažíš svoje dojmy povýšit na nějaké hodnotné pojmy Zkusím to jinak. Smiř se s tím, že ne všichni jsou tak chytří a duchaplní jako ty, třeba se ti uleví a ušetříš si nervy. Jinak je očividný, že jsi nějak nespokojený s tím, jak tu někteří, včetně několika fans Madridu, viděli ten včerejší výkon Realu. Na rozdíl od tebe. To je ale tvůj problém Přece nejsi tak naivní, aby sis myslel, že najížděním a vysmívacíma smajlíkama někoho přesvědčíš, aby změnil názor (nebo možná jo, ale pak jsi nevyspělej trouba). Takže se tak maximálně vrátím k tomu, že tvůj jedinej skutečnej cíl prostě byl pohádat se. Že já ti na to skočil

Reagovat
Laliga

Typické, očividne došli argumenty Odpovedať na tieto somariny ani nebudem. Nechápem že keď niekto nevie hovoriť k veci že radšej nemlčí. Radšej ti dám jednu malú radu. Keď nepatríš k tým ktorí vedia objektívne zhodnotiť to čo sledujú, tak si pozri štatistiky, možno ťa to aspoň čiastočne nasmeruje.

Reagovat
Dominator

v druhom polcase je to strelecky pokus asi kazde dve minuty...a stale tam svieti nula (teda dve...)

Reagovat
Jordi Alba

Vždyť vám jich tam běhá 11.

Reagovat
vacin

Nebuď, tak tvrdý k hráčům Berlína, vždyť se snažili

Reagovat
Dominator

Reagovat
Mass

Ale pak se to jednou náhodně tečne a je z toho gól.

Reagovat
fabec1222

V suchym triku

Reagovat
Kejza

Reagovat
Dominator

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Žut Belingham je hotovej talisman

Reagovat
zasranej malíř

Hey Jude!!!!

Reagovat
Mateo16

Úplná zufalost

Reagovat
wyqinac

2.69 xG vs 0.20 , 30:3 na strely, 7:0 na strely na branu - podle komentatora velice kruty vysledek 1:0 pro union

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme kvôli tomu, že minútu pred koncom...

Reagovat
Laliga

xG bolo cez 3 podľa štatistík čo som videl

Reagovat
wyqinac

jojo, ja to psal hned po konci a to jsem videl to cislo, co jsem psal, o par minut dyl uz tam bylo myslim 3.54

Reagovat
Laliga

Reagovat
Rothbard

Obrana Unionu je jak naivní 18 na rande. Může se dlouho bránit, jak chce, ale stejně nakonec povolí nadržený mladík zasune.

Reagovat
Kiss Me Polka!

cringe 2.4/10 sorry

Reagovat
Jordi Alba

Masone ?

Reagovat
Ángel di María 22

Zoufalej vykon, ani jsem si ten gol nepral.

Reagovat
Laliga

Tomu výkonu chýbala len premenená šanca. Neviem čo čakáš proti tak nízkemu bloku? Šancí nato s čím súper prišiel bolo dosť.

Reagovat
Israha

Tohle Bellingham nemůže celou sezonu udržet, šílené . Ale jako solidně mi zavírá hubu...říkal jsem si: "dvacetiletý anglán za 100 mega, ten to nedá mentálně a bude z něho obří provar" a on je tam reálně psychicky skoro nejsilnější.

Reagovat
teenz

Reagovat
vilp

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Laliga

Tak psychika sa ukáže až prídu zlé časy, nie keď sa vyhráva. Ale inak súhlasím. Mal som to podobne.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty vole ten Bellingham, to je taky kokot

Reagovat
EaP

Úprimne, tá mladá záloha ktorá mala nahradiť Modrica a Kroosa je dar pre Barcelonu. Bude zaujímavé sledovať, či Valverdeho si stiahne Klopp do Live. Lebo on jediný z tých mladých tam za niečo stojí. A možno Bellingham. Ale ten skôr ako herne prekvapuje gólmi. Lenže toto nebude trvať večne

Reagovat
mimi_united

Valverde je nepredajný Ale s Bellinghamom máš pravdu, on akurát behá hore dole, ale technicky nič moc. Keď odídu golý odíde aj to nadšenie z neho.

Reagovat
EaP

Tak nechcem sa tváriť, že môžem hodnotiť jeho kvalitu, ale ja som si ho za celý zápas všimol až keď strelil gól, ktorý by dal aj Brahim ktorý tam stál tiež. Inak vôbec. 38 ročný Modric mu ukázal, ako má hrať záložník v Reale Madrid. Real možno bude podobne bolieť odchod Modrica ako Barcu odchod Messiho. Ten chlap je zjavenie.

Reagovat
mimi_united

Je pravda že Barcelona má tú zálohu lepšiu. Gavi, Pedri ale aj de Jong sú technicky isto lepší hráči.

Reagovat
JM

Gavi

Reagovat
meril

Gavi

Reagovat
Laliga

No ty vole, ten zcvrklý Gatusso to je fakt loptový virtuóz

Reagovat
misinho7

ty si casto mimo ale toto je riadne velka trefa mimo..Gavi jasne

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Jasna vec, tupci z Mordoru to nevidi

Reagovat
valloire

Gavi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
wyqinac

Reagovat
vilp

Však z něj všude dělají novýho Zidana. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
teenz

Celkem toxickej si posledni dobou.

Reagovat
misinho7

Az moc

Reagovat
vilp

Tak promiň.

Reagovat
teenz

Tak sorry, ale Jude je nas nejmensi problem.

Reagovat
vilp

Neřekl jsem opak. Jinak já nejsem hater, docela mu začínám fandit, jen se fakt hrozně směju na tom hypu, to je celý. Ta nominace níž zas úplně nesmyslná.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1704659410834842071/photo/1

Reagovat
Masi

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Barca ma najlepších hráčov a real sracky. Valverde určite zuteka a Bellingham je flop. Klasika

Reagovat
Seydou Doumbia

však bud rád že vás podcenuje ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Visca el barca

Vždyť nic takového neřekl. Ale za mě je Bellingham krom gólů naprosto nezajímavý. Běžec.

Reagovat
misinho7

Jj klasika a Pedri a Gavi su top hráči

Reagovat
EaP

Videl si včera Msialu? Tak takto si predstavujem mladého hráča s vplyvom na hru svojho mužstva. Videl si Saku včera? Tak to isté. Bellingham ma aký presne vplyv na hru Realu, keď som cely zápas videl pri lopte len Modrica lebo nikto iný nebol schopný čokoľvek vymyslieť? Je produktívny, super. Ale ak by som bol fan Realu, nebol by som z predvedenej hry nadšený.

Reagovat
Laliga

Tak očividne si sledoval prvý zápas.

Reagovat
misinho7

pozries jeden zapas a uz ides hejtit typka ze nema vplyv na hru..naroky jak nevirm co, borec zatial hrac v najlepsej forme mozno v EU momentalne 6z 6g 4motm..dnes nemal vplyv inokedy to tam tocil a rozdaval. Ale hej po jednom zapase treba hodnotit.

Vy z Barci ste niekedy uplne mimo týpek ide bomby sialene ale vlastne slaby.

Reagovat
Well

A minulý ligový zápas mu gólman ještě chytl gól a jeden sebral Rodrygo. Ale on umí jen běhat, berme úplně jako náhodu, že borec je vždy tam, kde má být.

Reagovat
misinho7

to je take klasicke od nich...vlastne aj Ronaldo len vedel kde staf...boha. Keby aspoň objektivita bola. Ich hraci sú vždy naj preto nevyhrali LM X rokov a nepostúpili zo skupiny uz 2r ci kolko...

Reagovat
Well

Hlavně ještě na začátku sezony na jejich hru nadávali, teď se jim povedlo pár zápasu a zase je všechno nejlepší.

Reagovat
misinho7

Klasika.

Reagovat
EaP

Sledujem Real pravidelne, však ste úhlavný rival. A od začiatku idete konzistentne na náhodu. A nič to nemení na fakte, že Bellingham supluje útok. Ja netvrdím, že to nieje talent. Akurát si predstavujem záložníka v top klube úplne inak. Uviedol som hore príklady. A spomínaný Pedri je pre Barcelonu nepostrádatelny hráč. Ten chlapec od začiatku diriguje hru celého mužstva a takto to ma vyzerať. Podobne sa javí aj Wirtz avšak ten hra zatiaľ len v Leverkusene, no už to trvať dlho zrejme nebude. Mne Bellingham pripomína Havertza z Leverkusenu. Gólový, behavý ale reálne ak by fungoval systém celého mužstva nevycnieval by. To sa Havertzovi vlastne aj deje. Uvidíme na konci sezóny. Možno mu krivdim a ten vplyv na Real bude mať vyšší, ale presvedčený o tom nie som.

Reagovat
Laliga

Sorry moja chyba, myslel sem že máš snahu o objektivitu keďže ťa nepoznám a komentár nevyzeral nejako ofenzívne. Po tomto ďalšom som si uvedomil svoj omyl

Reagovat
misinho7

Reagovat
Well

A co je pak Gavi jen prase?

Reagovat
USA_osloboditel

Tá mladá záloha si vás v Copa del Rey namazala, že ste si odniesli výprask 4:0. O čom tu točis? Camavinga je najmä v defenzíve, súbojoch, predvídavosti, tackles parádny, už teraz v Top 5 záložníkov s týmito atribútmi. Valverde špička, Bellingham uz teraz 4 najhodnotnejší hráč na Transfermarkt. To, že je vaša záloha technickejsia neznamená lepšia aspoň. Hlavne ten váš zrakveny Pedri najma

Reagovat
EaP

Vážne ideš porovnávať zápas, kde nehral Pedri, Lewa, Araujo, Dembele, Balde, Christensen? Vidíme sa v októbri, potom si povieme viac.

Reagovat
misinho7

hej hodnoti jak ty po jednom zapase

Reagovat
EaP

Ty vole, tak si stiahni všetky zápasy Realu od začiatku a ukáž mi, ako geniálne sa mýlim a vy vlastne hrajete brilantne. Lebo ak by som si pustil všetky naraz, vyzerali by rovnako

Reagovat
misinho7

Jj vlastne hraje sracku. ok toto nema vyznam

Reagovat
JM

Ty si tady stěžuješ, že vám chyběli hráči, ale zároveň nás hodnotíš, když nám chybí Courtois, Militao, Vinicius, Guler, Carvajal, ... To mi přijde takové zvláštní

Reagovat
Well

Reagovat
Bakary3

A možno bellingham

A na to, že si valverdeho stáhne Klopp, jsi přišel jak? To by musel jít Valverde dolů, přijít o místo a Real by ho sám chtěl prodat, jinak se z reálu do Liverpoolu nechodí.

Reagovat
EaP

No, už teraz v lete bolo niekoľko krát od Fabricia spomenuté, že Klopp ma vážny záujem o Federica. Ja si nemyslím, že pôjde. Ale stať sa to môže

Reagovat
Bakary3

Zájem bysme měli i my do okresu...

On nemá proč chodit do Liverpoolu, takže to zmiňovat, jakože jim ho můžou reálné ukrást, nemá moc cenu.

Reagovat
Laliga

Reagovat
misinho7

A co by tam siel akoze? Sam povedal ze dokym ma ma Real bude tam..

Reagovat
Rudnevs

No nič.. naďalej platí, že posledné nemecké mužstvo, ktoré na Bernabeu vyhralo, bolo Schalke A to v Robaldovom prime

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Seydou Doumbia

To tam první starty v LM sbíral Leroix Zané ne? A balla balla byl Huntergoal

Reagovat
Rudnevs

Presne tak. Leroix sa ešte len rozbiehal ale už vtedy bol proti tomu Realu snáď najlepším hráčom.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Shevchenko

To byl tenkrát legendární zápas Škoda že jim tam na konci nepadnul ten gól na 3:5

Reagovat
Laliga

Išli sme do sezóny bez 9-ky a hneď v úvode sa zranil ešte aj Vini. V bráne je neistý Kepa, vypadol Militao, ktorý chýba hlavne v rozohrávke. Rudiger v obrane svoje miesto zastane, no Ederove dlhé lopty chýbajú, nepochybujem že takéto "detaily" si však ľudia ktorý kameňujú Ancelottiho nevšímajú. Chýba aj Mendy. Toni s Lukom ešte nehrali bok po boku. V podstate sa vymenila polovica mužstva, prešli sme na nový systém ktorý ešte nie je zažitý a Carlo zatiaľ vyhral každý súťažný zápas napriek týmto okolnostiam. Treba ho vyhodiť, okamžite, už včera bolo neskoro.

Reagovat
misinho7

šialené toto

Reagovat
romeo351

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat
DidusIneptus

Ostuda z mizerné produktivity

Reagovat
DidusIneptus

Má to vůbec cenu? Voni se brání 94 minut a nakonec prohrajou. Celá námaha vniveč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele