základní skupiny - skupina H, 6. kolo
08.12.2021 18:45 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Timo Werner (© AFP)

Zenit obral Chelsea o body, ta ve skupině končí druhá

Tohle byl další strhující zápas, který opět ukázal, proč Ligu mistrů tak milujeme. Zenit Petrohrad rozhodně nebyl proti Chelsea favoritem, ale dokázal s ní remizovat. Nejprve vedl, ke konci prohrával a vyrovnávací trefu si schoval až do nastaveného času.

Chelsea bojovala na dálku s Juventusem o prvenství ve skupině a karty byly rozdány jasně. Kdo vyhraje, stane se vládcem skupiny. Chelsea musela daleko, až do Abramovičova Ruska. Muž, který je podle Forbesu 142. nejbohatším člověkem světa, chtěl vidět svůj klenot vyhrát, jenže Zenit mu nachystal hodně nepříjemné překvapení.

Zpočátku šlo všechno jako po másle. Už ve druhé minutě o sobě dal vědět dlouhodobě kritizovaný Timo Werner. Nejdřív sice v obrovské šanci neuspěl doposud nepříliš využívaný Saúl, který se procpal do středu vápna, ale nepropálil brankáře Keržakova. Jenže hned z následného rohu míč propadl až na zadní tyč, kde byl právě pohotový Werner.

Obrovskou šanci měl i Zenit. Konkrétně ji připravil Claudinho, který se pohyboval na hranici ofsajdu a krásnou nahrávkou do volného prostoru oslovil nabíhajícího Malcoma. Někdejší hráč Barcelony ale v obrovské šanci selhal a sledoval, jak jeho ránu lapil Kepa. Ten mu zmenšil střelecký úhel a střelu chytil.

Deset minut před koncem první půle málem Chelsea vedla o dvě branky, když se Romelu Lukaku dostal k zakončení. Jenže na Keržakova si nepřišel. A muselo mu to být hodně líto, protože o pouhé tři minuty později Douglas Santos našel krásným pasem Claudinha a ten se procítěně položil do hlavičky, na kterou neměl Kepa nárok.

A bylo hůř. Tři minuty stačily domácím borcům, aby proti současnému obhájci trofeje otočili skóre. Hra na rychlé kontry do otevřené obrany se Zenitu vyplácela bohatě. Tentokrát Malcom našel skulinu v obraně a poslal do šance Sardara Azmouna. Tomu se povedlo obejít i brankáře Kepu a zakončit do prázdné brány - 2:1.

Obrana Chelsea si z nějakého nevysvětlitelného důvodu absolutně nedávala pozor na podobné akce a o pouhé dvě minuty později se Azmoun málem prosadil z naprosto identické šance. Jenže na Kepu nevyzrál.

Druhý poločas sliboval divokou snahu Chelsea o zlom, protože za tohoto stavu by byla ve skupině až druhá. Žádný větší tlak se ale nekonal. Přesto se Blues dočkali srovnání. Úžasnou kolmici za obranu dostal Timo Werner, kterému se povedlo nahrát volnému Lukakuovi. Toho sice na chvíli obtěžovala obrana Zenitu, ale pro Lukakua to bylo asi jako prát se s mouchou. Obránce v pohodě udržel na zádech, aniž by si ho všiml, a zakončil - 2:2.

Zenit si mohl vzít vedení zpět dvacet minut před koncem, kdy se do vzduchu pověsil opět Sardar Azmoun. Jeho přesnou hlavičku ale Kepa parádně vyrazil mimo. Dnes to byl jednoznačně zápas Tima Wernera, který k jedné asistenci přidal dva góly. Druhý mu pět minut před koncem naservíroval Pulisic a Chelsea vedla.

Zdálo se, že už ji nic nemůže připravit o výhru a první místo. Jenže to nebyla tak úplně docela vůbec pravda. V páté minutě nastavení (z původních šesti) se totiž míč snesl na hranici vápna, odkud balon z první výstavní ranou trefil střídající Alexandr Jerochin - 3:3. Šok pro hosty z Londýna, ale vzhledem k vývoji zápasu je to remíza spravedlivá. Pro Chelsea znamená až druhé místo, skupinu ovládl Juventus.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (192)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
Tchn69

neprehra Zenitu je tutovka

Reagovat
Elmas

0:0

Reagovat
Spasitel

-12 až -14 v Petrohrade dnes tak výhru veľmi neočakávam.

Reagovat
thewall

Lidi na stadionu na lehko na to, že je venku -12 stupňů. Asi mají zataženou střechu a vyhřívají. Ani hráči nejsou zimně oblečeni a nekouří se jim od huby

Reagovat
hitZor

Reagovat
Banikovec7

What's more, the temperature inside the £700million stadium can be controlled, so it will be a world away from the chilly surroundings.

The players can expect to play in a much more suitable 20C.

Reagovat
Ed_Hazard

To by som nechcel vykurovať. Tipnem si ale, že na štadione kúria plynom

Reagovat
Gazdo

Ako ked uzavries niekde 50000 ludi tak za chvilu musis vetrat nie vyhrievat. Skus si predstavit svadbu v uzavretom priestore kde je 50 ludi a to teplo. A teraz 50000

Reagovat
Miguel19

Saul LWB. James střed.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

T I M O !!!

Reagovat
Mimalu

dobrý start

Reagovat
Svatej

slušny

Reagovat
okokolo

Timo v životní formě

Reagovat
Svatej

dobrej kolotoč, už tři pěkbý šance za tři minuty

Reagovat
Svatej

Barkley hraje to CM hrozně. Předržuje a ještě se stahuje do bezvýznaných pozic, kam nemá smysl nahrávat, vlastně ze sebe dělá stopera a ze Sarra LB. James jen o trochu lepší, oba si dost překáží.

Znova by se podle mě víc hodilo hrát bez Romela. Ten presing je pomalej prostě, nestačí to.

Reagovat
Svatej

a o Barkleyho nabízení se na soupeřově půlce snad netřeba mluvit..

Reagovat
Greny

Kepa

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa Obrana

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, pěkná akce.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Saul

Reagovat
Steven666

Odoi je príšerný.

Reagovat
hitZor

A záloha neexistuje.

Reagovat
Greny

Nechápu proč nehrajeme

Reagovat
vitasrp

Na toho Saula se vůbec nedá koukat, to je totální zoufalost tyjo.

Reagovat
Svatej

Ten build up je katastrofální, normálně jsem nasranej z toho, jak mizerný rozhodnutí hráči dělají.

Sarrovi trvá rok než dá míč a nakonec ho ještě dá špatně. Místo jednoduchýho rozhodnutí to poslat Saulovi na volnej kraj to dává s obrácenou rotací Azpimu do paty. Barkley a James se nenabízejí, Odoi ještě nezkusil kličku jinam než do středu a Lukaku je s tím jeho pohybem zápornej.

Mount totálně odstříhnutej ze hry.

Werner a Azpi ok.

Reagovat
TopinB

Abych se zastal Sarra, tak nenahrávat Saulovi nebude nikdy špatné rozhodnutí

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Njn, začíná náš klasický prosinec.

Reagovat
hitZor

Tyvole, tohle je už ale regulérně popáté nebo pošesté, co tohle Zenit udělal

Reagovat
Svatej

Se mi zdálo jako offside teda, wtf

Reagovat
TopinB

Je na druhém místě ve skupinách někdo, komu se vyloženě chceme vyhnout?

Reagovat
fRRR

Atletico, protože je to nechutnej fotbal a nedá se s nima hrát plus maj štěstí jak sviň.

Reagovat
TopinB

Tuchel mastermind

Reagovat
Kixi Syhimour

No, tak si ten Bayern užijte

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Na druhou stranu, radši prohrát s Bayernem než se simulujícíma, brečícíma, prasáckýma Španělama

Reagovat
Kixi Syhimour

fair point

Reagovat
fenixLFC

aby ste nedostali sevillu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Hezký no, takhle na nás zbude Real nebo Bayern.

Reagovat
fRRR

Reálně si myslím, že se ve výsledku může stát, že jsou oba týmy hratelnější než Simeonovo Atletico. S trochou náhody, která tomu šmejdovi vždycky přeje.

Reagovat
vitasrp

S touhle sestavou se prostě hrát nedá, to je totálně poslepované a nemá to žádný smysl, fakt paráda.

Reagovat
Svatej

Jmenovitě ta sestava tak průserová není. Oni vůbec nemají představu, jak plnit svoje pokyny na hřišti. Nevědět o co jde, tak řeknu, že tohle je první Tuchelův zápas na lavičce, kde na blind zkouší věc, kterou nikdo z hráčů doteď neviděl.

Reagovat
vitasrp

Máš tam středovou dvojici, která má na těch pozicích nahráno 0 minut v sezóně, Saula a Odoie na křídelním obránci, Sarra na stoperovi, mně to přijde dost děsivý

Reagovat
Svatej

Hmm Neodehráli za poslední tři sezony Barkley, Mount a Gilmour zápasy v dvojici uprostřed bez jakýkoliv podobný předchozí přípravy?

Tohle mi přijde ještě dalece za špatným scénářem toho, jak ten hráč tam může zahrát. Jak on, tak James už ukázali, že hrát s hráčem na zádech nějak svedou, ale tady se za celej zápas dohromady ohlédli za rameno při přijetí přihrávky nebo nabídce tak dvakrát. Jak kdyby jim bylo nařízeno "Hraj to jako na svý běžný pozici, akorát stůj uprostřed".

A ze všeho nejvíc mě sere skutečnost, že je ta hra takhle o hovně kvůli totální absenci hry na jeden dotek. Všechno až na druhej a třetí dotek, kdy i ty samotný doteky mají vteřinový a dvouvteřinový prodlevy a tam z toho nemůžu vinit skutečnost, že ten hráč nemá naběháno nebo není zvyklej na ten danej post.

Vlastně obecně mi přijde ten tým po Juventusu odporně bohorovnej a dle vyjádření Tuchela i hráčů po West Hamu jsem měl dojem, jako bychom podali špičkovej výkon a jeli bez bodu kvůli smůle. Co se to tam děje?.....

Reagovat
RonaldinhoCFC

Jmenovitě musí znamenat i pozici kterou hrají.

Záloha je ještě horší než RLC a Saul.

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa

Reagovat
Svatej

Ono jim normálně mrdá.

Reagovat
Greny

Odoi je úplně mimo ten už několik zápasů neví která bije

Reagovat
vilp

Malcom je borec, škoda ho v posrané ruské lize.

Reagovat
Gazdo

My sme ho zevraj nepotrebovali

Reagovat
Aker22

No aspoň je vidět, že to může být horší než s Alonsem, ale proč hraje Hudson někde na pravém křídle a pak za něj Azpi hasí pravého beka a celá ta 3 je posunutá někam úplně mimo? Proč Saul nebrání a vlastně neutočí a ani tam není? Proč nehraje Mount níž a Barkley výš, vždyť Ross je úplně pozičně zoufalej a akorát tam zavazí. Lukaku musí dolů, to nemá prostě smysl to hrát s ním v takovém zápase, ať dotrénuje a pak může být přinosem.

A potom ještě, proč se musí hrát na trojku vzadu, když není dostatek hráčů? Mohl dneska něco vyzkoušet do ligy, mohl se zkusit Andreas na defenzivního záložníka...tohle je hrozný trápení a zbytečně.

Teď je otázka, koho Chelsea chytne z druhého místa při losu, i když tady si člověk asi nevybere, i z druhého hrozí PSG a podobně a v únoru/březnu snad bude lepší forma i zdraví hráčů a budou zase schopni porazit kohokoliv.

Reagovat
jack_donaghy

Come on... Lukaku bol naozaj posledny problem v tomto polcase

Reagovat
John Obi Mikel

Hoď tam Loftuse Cheeka

Reagovat
vitasrp

Jako tohle je kombinace hráčů hrajících mimo pozici, hráčů, co nemaj optimální fyzičku a hráčů, co na to absolutně nemají (Sarr, Saul). Vůbec se nedivím, že je to absolutní tragédie, ale musím teda říct, že mě překvapilo, jak moc hrozný to vlastně je.

Každopádně střed zálohy, který nám obvykle funguje velmi dobře a kde obvykle dominujeme, tak tam dneska neexistujeme. Není se co divit, když tam jsou dva hráči, co tam mají v letošní sezóně odehráno 0 minut.

V poločase je to zralé tak na tři střídání a nějakou zoufalou snahu to otočit. Já se nedivím Tuchelovi, že si tenhle zápas vybral k obrovský rotaci, protože radši prohraju dneska, než v lize (a s trochou štěstí to může být v osmifinále pořád ok), ale zase přišel prosinec, zase jde forma do hajzlu a zase je ten kádr pekně zdravotně nakřáplej. To se opakuje rok co rok a nepřijde mi to už úplně normální.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chtěl jsem se Chelsea vysmát, že skončí druhá a bude mít výrazně těžši osmifinále, nicméně ten fakt, že se jedná o Angličany je docela zachraňuje .

Z prvního místa by hrozila nejhůře Paříž a Madrid, z druhého pak hrozí Bayern, Real a Ajax. Jakkoliv si myslím, že ta druhá varianta je pořád o něco těžší (protože Bayern), tak ta změna není taková.

Reagovat
RonaldinhoCFC

Výhra prohra reálně nic moc neznamená, CFC může v dobré formě porazit každého a těch pár bodů anglii nemusí zajímat.

Problém je ta forma co teď ukazují.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ti Angličané byli ve smyslu, že se jako tým z jedné země vyhne LFC, City a i United, přičemž hlavně první dva týmy jsou pro ostatní docela strašák.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

a vlastně nám tím zvýší šanci dostat PSG

Reagovat
Svatej

Na jednu stranu jo, na druhou stranu není psychicky bezva skončit na durhým místě za Juventusem, kterej bojuje sám se sebou...

Reagovat
Greny

Nemůžu si pomoci ale když hrajeme a je tam Lukaku jsme v prdeli. ..úplně se s tím ten tým nemůže srovnat a dle mě tam je ten problém

Reagovat
Svatej

V obecný rovině bych souhlasil, ale dneska konkrétně tolik ne. Hraje celkem na hovno, je pomalej jak v presingu tak v nábězích, ale není příčinou výsledku...

Reagovat
Greny

A další hráč Odoi mám ho rád ale vše řeší špatně hrozně spatne

Reagovat
hitZor

Ten jeho přístup mě vyloženě sere, doslova po každé akci tam jen na ostatní mává rukama a je vůči ostatním hrozně negativní, přitom sám je v 90 % akcí někde schovaný za obráncem.

Reagovat
Svatej

U Abrahama se mohla půlka fanbase naprosto posrat u tohohle přístupu.

Reagovat
hitZor

Tammy většinou rozhazoval rukama na rozhodčího aspoň, ne na spoluhráče

Reagovat
John Obi Mikel

Na spoluhráče taky.

Reagovat
icemike

Rozhazoval na všechny, díky své výšce fungoval jako lidská forma takových těch nafukovacích panáků někde u benzinky

Reagovat
Greny

Pozor já nadavam jak na Lukaka tak na Tammyho

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Svatej

no na věci to moc nemění

Reagovat
blaugrana

Roman kurva volaj, nech to pustia.

Reagovat
Svatej

Pokud bychom nastoupili s tímhle, tak bych vám dával víc než slušný šance.

Reagovat
hitZor

Lovren tam Tima zahodí jak kus hadru a ještě se díví za žlutou

Reagovat
Svatej

Lovren má kliku, že má ve srovnání s jinýma pořád talent, protože podle jeho jednání je to typickej vesnickej retard

Reagovat
Mimalu

Werner ale dneska docela solidní

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Imho ho hodně uklidnil ten gól, říká si, že za tenhle zápas už sadu nedostane, tak hraje v klidu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Krásná akce.

Reagovat
blaugrana

Romeluuu

Reagovat
John Obi Mikel

Werner a Barkley pěkně Lukaku pohlídal ofsajd.

Reagovat
snuff24

V Chelsea je prostě post útočníka prokletej co vy tam těm útočníkům děláte ? Přijdou jako hvězdy a odchází jako trosky

Reagovat
snuff24

Skvělé načasování

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
Melchior

*Juventusu

Reagovat
Svatej

Alespoň něco

Reagovat
John Obi Mikel

Barkley sice herně zklamal, podle mě by měl hrát výš. Ale zase má velký podíl (krom 2.gólu Zenitu) i na obou našich gólech.

Reagovat
Svatej

To bych teda raději nechal Odoie na hřišti než Saula

Reagovat
John Obi Mikel

On i Odoi hraje hrozně.

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa chytá formu

Reagovat
Steven666

Kepa dnes chytil 3 góly.

Reagovat
vitasrp

Ten Saúl je namalovanej ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Střídej toho Saula, to je hrozný.

Reagovat
Mass

Kepa to je borec když je v klidu..

Reagovat
Jackmaker1989

Sarr a Saul otras. Kepa skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem neviděl tak k hovnu hráče, jako je Saúl.

Reagovat
vitasrp

Hlavně jsme teda ale dali na 2:2 a zase jsme od té doby nepřelezli půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný. Normálně mám radost, že je na hřišti Alonso.

Reagovat
vitasrp

Jsem si říkal, že Saúl by mohl být zajímavá volba na toho křídelního obránce. Tak ne, nemohla, absolutně na to nemá a klidně bych ho v zimě vrátil, to je prostě totální trápení.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Není přínos na žádné pozici. To radši zkusit někoho z odchovanců. I Chalobah by tam zahrál dobře.

Reagovat
Phillipinho

To nastesti udajne nejde.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

?

Reagovat
Phillipinho

To hostovani je na celou sezonu. To nejde, ze se jen tak rozhodnete ho v pulce sezony vratit. Navic ani se nevejde zpatky do kadru. Griezmann mohl prijit, jenom kdyz odesel Saul. Takze nejakej navrat v lednu je nerealnej.

Reagovat
icka

Reagovat
vitasrp

A Ziyech je zase na ránu, to je zase co balón, to ztráta.

Reagovat
John Obi Mikel

Werneeeeer

Reagovat
John Obi Mikel

Sakra ofsajd.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ne

Reagovat
Mimalu

co to je za hráče?

Reagovat
Svatej

úplně zírám, hraje výborně

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Legenda Timo.

Reagovat
Miguel19

To bude offside.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Není

Reagovat
blaugrana

Timos Werneros divoćaaaaaakoooos

Reagovat
Miguel19

Lol, tak ne..

Reagovat
vitasrp

Uffff, to fakt vypadalo jak ofsajd. Není to v té Champions LEague nějaké benevolentní?

Reagovat
hitZor

To bude to nové pravidlo od letoška - pokud mezi dvěma lajnama není mezera, tak to offside není. Tady byl rukáv ruky obránce Zenitu možná tak pět cenťáků před Wernerem, takže to nejspíš pustili.

Reagovat
jackinho10

Ty vole vzdyt to byl jasny ofsajd

Reagovat
hitZor

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

jasný

Reagovat
jackinho10

Reagovat
spider_8

Za me teda ofsajd. Slo to poznat uz podle Wernerova zakonceni, ktere bylo skvele

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gazdo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ti rozhodčí tam mají jiné záběry? :)

Reagovat
Mike Litoris

Saúl a James pozičně mimo, Saúl navíc naivnější v bránění než půlka obránců v 1.A třídě. Barkley tedy asi vzdal jakýkoliv boj o místo v týmu. Sarr se rozhodl vyvrátit tu tezi, že nezáleží na tom, koho Tuchel do toho svého systému dosadí na stopera.

Lukaku spíš nic, jeho nejlepší zápas je pořád ten první proti Arsenalu, kde ho podle jeho vlastních slov Tuchel nasadil bez nějakých větších instrukcí, aby ukázal, co umí. Nerozumím, proč se jeho hra a krytí tělem už skoro vůbec nevyužívá, pak je tam opravdu úplně zbytečný a raději by v útoku mělo hrávat pohyblivější trio.

Klobouk dolů před Kepou, měl jsem ho po jeho minelách plné zuby, ale očividně maká, nestěžuje si a pomáhá týmu, jak může. Dnes rozhodně MOTM.

V sobotu jedu na Leeds, tak doufám, že jim dá Tuchel za dnešek takový kartáč, že budou žrát trávu

Werner dnes konečně trocha štěstí, po těch jeho občas nesmyslných zakončeních byl druhý gól naprosto rutinérský.

Reagovat
montaigne33

CZ fotbal. komentátoři jsou neuvěřitelní... Borec opakovaně tvrdí, že Lukaku v utkání nevstřelil branku= co sleduje? Za co je vlastně platí?

Reagovat
montaigne33

Teď si uvědomil- nebo mu kolega napověděl- že Lukaku gol opravdu vstřelil...

Reagovat
John Obi Mikel

Tam totiž byla opakovačka a on si toho všiml

Reagovat
Miguel19

Já si říkal, co to mlel za sračky po tom gólu

Reagovat
Mimalu

ale Zenit zaslouženě

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Dpč

Reagovat
blaugrana

jebal to pes

Reagovat
okokolo

Ten Kepa proste nic neumi.

Reagovat
vitasrp

Bomba, je prostě prosinec, to nemůže nic dopadnout dobře.

Reagovat
hitZor

Sedm hráčů v jedné lajně a za nima 20 metrů díra

Reagovat
iamek

To jsou retardi . Takže zase chytneme PSG

Reagovat
Trapper

Se poseru, vedeme 3:2 a v 94 minutě neni před stoperama na odraženej balon nikdo...

Reagovat
Selänne

Běžte fakt do prdele...

Reagovat
Switchback

Zenit

Reagovat
John Obi Mikel

Kde byla záloha tvl

Reagovat
Jackmaker1989

Kepa nas dnes zachranil. Ale fakt si myslim ze ten treti gol by Mendy mal. Kepova chyba to nie je ale proste Mendy je dlhsi.

Reagovat
John Obi Mikel

Kepovi ty střely z dálky dlouhodobě nejdou

Reagovat
Svatej

Obrana nám šla pěkně do sraček. Lukaku mě sere, fakt jsem raději, když tam máme někoho, jehož zakončování sice stojí za hovno, ale obecnej projev týmu je v podstatě vždycky lepší.

Víťa dobře poznamenal, že se tým musí naučit s ním hrát a budu hrozně rád, pokud bude mít pravdu. Zatím z toho ale mám dojem, že se statickej hráč jako on do fotbalu, kterej dominuje posledních 5 let světu, prostě nehodí.

Reagovat
fenixLFC

nahodou to chcelsea spravila relativne dobre ze je druha z prveho kosa sa vyhnut bayernu a mali by byt v suchu.

Reagovat
Setwo

tak Real tiez nie je prijemny super..

Reagovat
fenixLFC

toho vyradili uz vlani

Reagovat
misinho7

A co to ma s tým ze ho vyradili vlani v semi? teraz to slape o dost lepšie ako minuly rok, sice tazko povedat co bude vo februari ale momentálne si myslim ze Bayern aj Real by Chelsea určite nechcela

Reagovat
fenixLFC

ze si myslim ze by ste nemali byt nieco coho by sa mali bat. jasne, su tam lepsie mzonosti ale vyslovene nechutna je len ta s bayernom

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpecialOne

Christensen ve 4clenne obraně ...

Reagovat
hitZor

Hráli sme klasiku 3-4-3: Azpi - Christensen, Sarr - CHO, Barkley, James, Saúl - ...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Docela mě zklamal James. Ten zápas slušně odchodil.

Pochválit lze jenom Timo a Kepa, i když dostal 3 fíky.

Reagovat
Svatej

Chodit z beka doprostřed mu vyhovuje, ale být tam takhle nalípnutej mu nesedí, alespoň ne teď.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
mimi_united

Real, PSG alebo Bayern a Chelsea končí

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa vrat do skoly a zopakuj si, kto sa s kym moze stretnut

Reagovat
smazaný uživatel

Miminko si trochu mimo. Ešte aby tvoji United nechytili PSG

Reagovat
icka

Taková to klasika. Je prosince a forma/zdraví naších hráčů odešlo uplně do prdele . Tohle už není normální..

Reagovat
bourbon

jak má Páník svoje "jaro", tak má Chelsea "prosinec"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele