základní skupiny - skupina D, 5. kolo
24.11.2021 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Karim Benzema (© AFP)

Real další blamáž nepřipustil a porazil Tiraspol jasně 3:0

Královský klub otevřel skóre ve 31. minutě po trefě Alaby, na nějž ještě do přestávky navázal Kroos. Ve druhém poločase upravil stav utkání na konečných 3:0 kanonýr Karim Benzema.

Podle očekávání vstoupili do utkání aktivněji hostující hráči Bílého baletu, kteří v klidu kombinovali a nepouštěli svého soupeře vůbec do hry. V 11. minutě dokonce slavili otevírací gól, když se po Kroosově střele dostal k dorážce Karim Benzema. Francouzský šutér však stál v době Kroosovy střely v ofsajdu a jeho zásah tak nemohl být uznán. Nutno říci, že brankář Giorgos Athanasiadis předvedl proti ráně německého středopolaře perfektní reflex.

Řecký gólman ve službách Tiraspolu se rozhodně nenudil a v 19. minutě se měl co činit při nepříjemném pokusu Rodryga. Real dál čile kombinoval a obrana domácích nestíhala. Ve 24. minutě skvěle odcentroval Rodrygo do vápna a Karim Benzema hlavičkoval nad. Bylo zřejmé, že bezbrankový stav už dlouho nevydrží a v 31. minutě hosté udeřili. David Alaba rozehrával z nebezpečné pozice přímý kop, jeho střela se otřela o skákající zeď a Athanasiadis byl proti změně trajektorie bezmocný - 0:1.

Bílý Balet neustával v aktivní hře a tlačil se za druhým gólem. Ve 42. minutě ještě Carvajal mířil těsně vedle, ovšem v nastavení přidal druhý zásah Realu Toni Kroos. A byl při tom aktivní Rodrygo, který po kombinaci míč předložil německému záložníkovi a Kroos opět předvedl svojí vypiplanou kopací techniku. Proti jeho pumelici do šibenice neměl Athanasiadis sebemenší šanci - 0:2.

Real naprosto opanoval první poločas a cílevědomě si šel za jasným vítězstvím. Tiraspol naopak nepředvedl prakticky nic a do druhé půle musel hodně přidat, pokud chtěl z utkání odejít alespoň s bodem. Jenže to byli opět hosté, kteří vstoupili do poločasu mnohem lépe a co víc, v 56. minutě se královský klub radoval ze své třetí branky v zápase. A prosadil se ten nejpovolanější, Karim Benzema. Ferland Mendy se vydal na útočný výlet, v rámci kterého hladce prošel až do vápna domácích a míč předložil francouzskému kanonýrovi, jenž přesnou a umístěnou střelou překonal skákajícího gólmana Tiraspolu - 0:3.

Los Blancos poté očividně ubrali, šetřili síly a svojí pasivitou pustili do hry do té doby spící domácí. Ti se dostali hned do několika šancí. V 62. minutě hlavičkoval po souboji s Courtoisem těsně nad Gustavo Dulanto. Ještě větší příležitost měl o šest minut později Thill, jehož střílený centr skončil překvapivě na tyči. Gól však domácí už nevstřelili.

Autor: David Ullrich / livesport.cz, onlajny.com, O2tv.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
Bastaron

1:4

Reagovat
berliner

Jedeme Real tip 0:3

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip236

1:3

Reagovat
zasranej malíř

Poďme jim to vrátit! 0:3

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
patas92

5:0

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

1:3

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Dejwa

Vedle

Reagovat
Elmas

1-1

Reagovat
boryland

1:0.....Casemiro vl.a red.........

Reagovat
valloire

Reagovat
zasranej malíř

Courtois - Carvajal, Militão, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Modrić - Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr

Reagovat
Kily8

Toto je TOP zostava Realu v súčasnosti, s dosť veľkou rezervou. Nie je tam absolutne nikto, na žiadny post, kto by bol za úvahu miesto niekoho. Bale, Marcelo, Hazard pred 3 rokmi, ale momentálne nikto...

Reagovat
CHONG

Fede - Case a Marco - Rodrygo

Reagovat
Mishko

moze byt

Reagovat
Raul=Real

Taky polcas na udrzbu mi to pripadalo s peknymi golmi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele