základní skupiny - skupina A, 3. kolo
03.11.2020 18:55 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
RZD Arena, Moskva

Reportáž

Radost hráčů Lokomotivu Moskva (© AFP)

Atlético v Moskvě remizoval a zkomplikovalo si cestu za postupem

Jen jeden bod si odváží Atlético Madrid z Moskvy, kde se střetlo s tamním Lokomotivem. Po trefě Giméneze sice vedlo, na konečných 1:1 ale velmi brzy srovnal z pokutového kopu Anton Mirančuk.

Hned z první větší příležitosti padla branka. Po osmnácti minutách zbabral domácí tým rohový kop, což rezultovalo v protiútok soupeře. Na jeho konci Herrera poslal načechraný míč do vápna, na který si naskočil José Giménez a výstavní hlavičkou na bližší tyč rozvlnil síť.

Na srovnání skóre jsme však nemuseli čekat dlouho. Herrera zahrál na hranici vlastního vápna rukou, což neuniklo pozornosti videoasistenta, který si sudího Bastiena pozval k obrazovce. Hlavní rozhodčí dospěl k názoru, že šlo o nepovolenou hru a nařídil penaltu. Její exekuce se ujal Anton Mirančuk, který zkušeně k tyči uklidil a vyrovnal na 1:1.

Po půlhodině hry se za vápnem odhodlal ke střele Ángel Correa, jeho kroucený technický pokus nakonec skončil na břevně. Vzápětí Félix vyslal do samostatného úniku Suáreze, jemuž ve skórování zabránily dvě věci. Jednak to, že zamířil nepřesně, jednak nad hlavu zdvihnutý praporek pomezního.

Když byla odehrána necelá hodina, přišly další dvě slepené šance pro Atlético. Nejprve dostal za vápnem příliš prostoru Félix, proti jeho pokusu se musel výtečným zákrokem vyšvihnout Guilherme. Ten vzápětí musel hasit zaváhání spoluhráče, Rajković totiž centr odvracel jen do prostoru vlastní svatyně.

Tlak Atletů nepolevoval, i nadále hrozil zejména Félix. Portugalský útočník se ve vápně výtečně zorientoval a hlavičkou po Trippierově centru znovu pořádně prověřil brankáře. Jen o pár desítek sekund hosté konečně procpali míč do sítě. Kokeho hlavička sice skončila na břevně, odkrytou bránu ale dokázal trefit Suárez. Jenže vinou ofsajdového postavení mu tato trefa byla odebrána.

Ve třiasedmdesáté minutě také něco předvedl Lokomotiv, proti Zé Luisovi snažícímu se zakončit ovšem výtečně postupovala obrana. A jelikož v nastavení Guilherme zastavil ve velké šanci Suáreze, mohli se domácí radovat ze zisku dalšího cenného bodu. Pro Atlético se jedná o další nezdar v této skupině.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
Akinfeev

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Rich

Vzhledem k tomu, jak Lokomotiva hrál dobře proti Bayernu a jak se Atleti zapotili doma proti Salcburku. Tak buď to skončí 2-1 pro domácí nebo 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

2 SOLO lupeny 2:1-24,6 1:1 -8,61 a vývar by byl doma . Za tip přidávám .

Reagovat
KingMaster13

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
Bastaron

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

nedivil bych se 1 nebo x

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Seydou Doumbia

2-1

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

Salzburg - Bayern mi nevyšel o 13 sekund

Reagovat
John Obi Mikel

Mně zase zkazil třetí gól Ajaxu ofsajd.

Reagovat
John Obi Mikel

A ten gól v 90. si taky mohlo City odpustit

Reagovat
Elmas

nj., ale přijít o přesný tip 2:5 mi přijde horší než přijít o tip 1:2

Reagovat
John Obi Mikel

No to určitě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude bučení. 0:2 (2x Felix)

Reagovat
ACSeRw!n

1:0

Reagovat
Elliasson

Škoda, že Kieran nevystřelil, když mu Joao Felix krásně nahrával a mohl zvýšit na 0:2. Takhle bohužel Herrera udělal školáckou chybu a zbytečná penalta. A karta pro Luise taky zbytečná.

Reagovat
Messiáš

Tohle proste nebyla penalta

Reagovat
Wat

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten sudi se na tom videu ani poradne nepodival, to nechapu tohle

Reagovat
Phillipinho

Oni mu tam daji jedinej zaber, a to jak se mic dotyka Herrerovo ruky, ale uz vubec nevi, ze se mu to nejdriv odrazilo od hrudi. To je fakt amaterismus

Reagovat
Messiáš

Nechci byt konspirator, ale taky kdovi, kdo mu to tam podsunul. Na druhou stranu nejspis nepomohla angazovanost Suareze, i tak je hnuj, ze tu akci neukazou celou

Reagovat
Stannis Baratheon

Ďáďa Putin vyměnil disketu od VARu.

Reagovat
Elliasson

Ďáďa Putin spíš fandí Zenitu než Lokomotivu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Určitě fandí Zenitu, i když on teda radši hokej než fotbal, ale tak co by neudělal pro dobro ruského lidu.

Reagovat
Elliasson

Spíš Atletico mělo jasně kopat penaltu zkraje 2.poločasu po tom rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to jasna penalta. Mel ji od tela a zvetsil objem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle vubec nesejde. Prvne hral hrudnikem a az potom rukou, v tom pripade we penalta vylucuje

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez zacina pekne spalovat

Reagovat
Pokahontas

Nádhernej zápas

Dynamickej,v tempu,drama až do konce,dva týmy s vysokým stupněm fotbalovosti a technické kvality hráčů,díky tomu logicky relativně málo faulů.

Ukázka toho,jak je fotbal krásnej,když se skloubí bojovnost s ohleduplností,že i těsné souboje a výskoky o míč lze zvládnout bez úmyslu zbourat soupeře.Všechno jde,když se chce !

Kéž by se na tuto lekci dívaly např. týmy z Ostrovů,které ve své většině tradičně kurví fotbal tím,že do podobných soubojů chodí jejich hráči bezohledně,v plné rychlosti,u níž je jasné,že nemůže skončit jinak než vražením do soupeře.A pak se většinou ještě straaašně diví a trapně rozhazují rukama,když jim sudí správně odpíská faul

Sláva technickému fotbalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele