základní skupiny - skupina G, 6. kolo
08.12.2020 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Cristiano Ronaldo (© AFP)

Juventus díky dvěma gólům Ronalda přejel domácí Barcelonu

Nečekané se stalo skutečností. Juventus vyplenil Camp Nou a s domácím výběrem včetně Messiho si poradil snadno 3:0. Tento výsledek navíc znamená, že postupuje z prvního místa ve skupině.

Protřelý taktik Ronald Koeman na domácí lavičce obývané hvězdami světového formátu se dnes střetl s trenérským mladíčkem, který si musí kurážně razit svou cestu mezi velikány. Pirlův Juventus ale sázel mimo jiné na lepší aktuální formu a také obrovskou motivaci Cristiana Ronalda, který se opět vracel do souboje dvou těžkých vah s domácím "bohem" Messim.

Jejich souboj vlastně od začátku vyzníval jasně ve prospěch rodáka z Madeiry. Opět se ukázalo, že Juventus s Ronaldem je diametrálně odlišný a mnohem kvalitnější než Juventus bez něj. Stará dáma byla v úvodu utkání o poznání aktivnější a hlavní zásluhu na tom svou dravostí měl právě Ronaldo.

Tomu se už ve dvanácté minutě povedlo šikovně spadnout ve vápně po souboji tělo na tělo s Araújem, což sudí posoudil jako penaltu. K ní se samozřejmě postavil mistr světa v této disciplíně a ani tentokrát se nemýlil. Ter Stegena jednoduše poslal na druhou stranu brány - 1:0.

Barcelona se chtěla revanšovat podobným způsobem, jenže průniky Lionela Messiho či mladíka Pedriho dnes prostě nebyly tak kreativní ani účelné. Obrana Juventusu dirigovaná brankářem Buffonem, který osobně zažil poslední výhru Juve v Katalánsku, nepovolila. Naopak sledovala další rychlou akci Staré dámy, která ve 20. minutě opět vyústila v branku. Po nádherném ťukesu na straně vápna dostal McKennie míč na Cuadrada, ten mu centrem balon vrátil a nehlídaný Weston McKennie se efektně položil do rány - 2:0.

To už začalo být pro Barcelonu kritické. Přesto se nevzdávala. O pouhou minutu později málem srovnal Messi, jenže jeho ránu po zemi nakonec brankář Buffon přeci jen zlikvidoval. Že by se Koemanova skvadra nějak drala do zakončení, to se rozhodně říct nedalo. Barcelona v klidu kombinovala kolem středového kruhu, nic víc.

Když to nešlo střelecky, pokusil se Messi napodobit Ronalda a plácl sebou v nastaveném čase o zem uvnitř vápna. Sudí Stieler ale nebyl o jeho faulu tak pevně přesvědčen, takže kýženou penaltu nepískal.

Prohrát doma o dvě branky s Juventusem a nedat mu ani gól, to se Koemanovi přirozeně vůbec nezamlouvalo. Proto místo nevýrazného mladíčka Trincãa poslal na hřiště Braithwaitea. A zkušený kanonýr o sobě hned dal vědět. Kdyby mu Alba vrátil míč trochu přesněji, dost možná by se Buffon řádně zapotil.

Horko ale bylo spíš na druhé straně. Jen pět minut po změně stran totiž Bianconeri zvýšili své vedení na rozdíl tří branek! Po centru do pokutového území se nejprve Juventus dožadoval pokutového kopu za Lengletovu ruku. Sudí ji nejprve nepískal, ale po poradě s videorozhodčím přeci jen poslal Ronalda zahrávat jeho oblíbenou situaci. A portugalské eso se ani tentokrát nemýlilo!

Barcelona dnes působila jen jako mátožný stín sebe samé a Juventus jí pořádně nakládal. Griezmann sice po hodině hry málem snížil, jenže jeho střela nakonec našla jen břevno.

Patnáct minut před koncem Barceloně aspoň na chvíli svitla naděje v podobě šance na snížení. Sudí Stieler totiž pískal penaltu ve prospěch domácích. S fanoušky si ale jen krutě zahrával, protože následně místo penalty pískal předchozí Griezmannův ofsajd.

Jeden gól zrušil i na druhé straně a zase správně. Cristiano Ronaldo po rohovém kopu oslovil ve vápně Bonucciho, který už měl úlohu snadnou. Jenže sudí opět viděl ofsajd a branku neuznal. V závěru došlo také dvakrát na souboj Messiho s Buffonem a italský brankář v obou případech dokázal, že do starého železa rozhodně ještě nepatří. Juventus veze z Katalánska snový výsledek 3:0 a je první!

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (651)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
loki5

Tohle bude souboj náhradníků.

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
puji

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Možná poslední přímej souboj Ronalda s Messim, holt všechno má svůj konec. Snad to bude koukatelný. Juve do toho!

Reagovat
Unique

Souhlasím s tebou. Až na tu poslední větu. Za mě je to Barca do toho

Reagovat
remeslnik

Aby si z toho neudělal Ronaldo exhibici. Kdy jindy se mu může podařit hrát na soupeře BEZ pořádného stopera a proti golmanovi, co neumí ovládat vzdušný prostor v malém vápně. A k tomu proti Barce s Messim a na jejich dvorku. Ze všech zúčastněných ON bude mít největší motivaci, ON to bude brát nejvíc osobně. A možná bude i delfín ....

Reagovat
roman1978

On a exhibici? On?

Reagovat
remeslnik

Samozřejmě že to jemu ani Barce nepřeju. Ale teď má jedinečnou šanci, když vidím tu obranu, se Leovi za všechno pomstít.

Reagovat
roman1978

Jak by se nám teď hodil někdo, kdo by měl na to třeba i naskakovat do základu, někdo celkem spolehlivý, mladý, rychlý, výbušný. Škoda, že to Todibo nesplňuje

Reagovat
remeslnik

A to jsem si právě od Todiba sliboval hodně. Když hostoval v Schalke, tak si ho (prý) nemohli vynachválit. Už jsem z něj viděl v Barce VvD 2.0. Nevím co je kde špatně. Možná mně něco napadá, ale ...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
pantondavo

Za vsechno pomstit Za co prosimte? CR byl za obdobi v Realu lepsi nez Messi

Reagovat
remeslnik

Nikdy nebyl lepší !! A za co pomstil? Za těch 6 zlatých.

Reagovat
pantondavo

Ajeje, došly pilulky?

Reagovat
remeslnik

Tvé problémy mně nezajímají.

Reagovat
pantondavo

*mě

Reagovat
remeslnik

No jo, dobře ...

Reagovat
valloire

Kolikrát vyhrál LM? Ha! Má lepší statistiky v LM? Ha!

Reagovat
pantondavo

CR má víc gólů i v LL+CDR za to období, ne? Možná ne procentuálně, ale prostě vyšší číslo.

Reagovat
valloire

LM je o 2 parníky, slovy postiženého, liga bude hodně vyrovnaná. Mrknu na to. Ale koho zajímá liga?

Reagovat
remeslnik

Ty se na to taky vyser. Jasně že má lepší statistiky, Real byl a je hlavně pohárové mužstvo. Ale to nemá nic s dnešním zápasem společného.

Reagovat
valloire

Má lepší statistiky, protože je lepší.

Reagovat
remeslnik

Su nasraný, jak brigadýr ...... Kdybych pil, tak se du ožrat ... ...

Reagovat
valloire

Reagovat
remeslnik

Tak co Romane? A to ještě dřív ( v jiné diskuzi) jsem psal o dvou penaltách proti Lengletovi ( neuhodl jsem, byla jen jedna) a delfínovi. Exhibice sice nebyla, Ronaldo byl vidět akorát u těch penalt, ale i tak. Je mi strašně líto s jakou bandou " fotbalistů" musí Leo hrát. Se mu kolikrát nedivím, že na to občas ser...

Reagovat
pantondavo

Proc posledni? Myslis, ze barca se nedostane do LM za rok?

Reagovat
remeslnik

Barča se tam možná dostane, ale kdoví, jestli s Messim. Srdce nesrdce, já ( být na jeho místě) bych tam za takových podmínek nevydržel. Spousta z těch, co tam teď hraje na špičkový fotbal nemá a mít nebude. A to za dva přestupáky, bez vedení, bez trenéra, bez koncepce a bez peněz změnit nejde.

Reagovat
pantondavo

OK, ale proc by to znamenalo, ze uz si nezahraje proti CR? Jakoze by sel nekam, kde se nehraje LM?

Reagovat
remeslnik

Ale tys výše psal o Barce, ne o Messim ! Tak jsem ti odpověděl, že to nemusí být součinné. Nic víc.

Reagovat
pantondavo

No ale těch komentů je tady víc a všechny jsou o CR a Messim, ne o Messim v Barce, tak proto moc nechápu, proč by měli hrát naposledy proti sobě. Jako ok, věk mají a šance, že se týmy, kde hrají, potkají nemusí být velká, ale stejně si myslim, že je to předčasný.

Reagovat
remeslnik

Jasně, to chápu. Kdyby jsi napsal, že se můžou potkat i další ročníky, tak ti to odfajfknu, ani nemrknu. Ale ty jsi napsal v tom příspěvku Barca, tzn., že by tam musel zůstat. Ale on tam být nemusí, ikdyž si myslím, že to je 50na50.

Reagovat
pantondavo

Ty seš filozof čoveče

Reagovat
remeslnik

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Pharrell

Asi možná poslední souboj mezi C.Ronaldo vs. Messi. V reprezentaci možná už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už o nic nejde...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neprohrajeme, jdeme do zapasu v lepším rozpolozeni nez v prvním maci. Máme zpet Ronalda , De Ligta. A povzbuzeni z utkání z Turinem. Pokud se na to nevykaslem a nepostavime Frabottu napr. Tak dnes neprohrajeme.

Reagovat
Dan Gubić

Je známe že futbalisti Barcy momentálne nedostávajú mzdy, respektíve opäť museli pristúpiť na drastické zníženie výplaty. Klubu hrozí bankrot. Kataláncov musí oddlžiť štát, ale ten separátny na to nemá dostatok financií, a španielska vláda tiež bojuje s extrémnymi výdavkami do hasenia pandémie.

Psychicky preto trpí aj Messi: mesačný príjem 3,5 milióna € bol zredukovaný takmer o polovicu, aby futbalová Barcelona vôbec prežila zimné mesiace. Rovnako drastický škrt - a treba férovo povedať že po vzájomnej dohode - pocítil aj zvyšok kádra. Uvoľnený Juventus preto dnes nastupuje proti mužstvu blbej nálady v kabíne aj v šokujúcej hernej pohode.

Free hit pre Ronalda. Bonusový otoč zdarma na rulete pre Talianov. Nemajú čo stratiť - akurát tak získať pohodu kvalitným hravým výkonom v túžobnej odplate. Trúfalé by asi bolo tipnúť že vyhrajú skupinu. Ale v momentálnej konštelácii hviezd sú favoritom na tri body pri až prehnanom kurze 3,36 na dvojku.

Barcelona - Juventus - tipy:

Presný výsledok: 1:3, 0.3, 1:4

Zápas a počet gólov v zápase: 2/+2,5 2/+3,5

Červená karta FC Barcelona: ANO

Šťastný tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik gólů Juventus nedá ani Humpolci

Reagovat
Dan Gubić

Reagovat
Dan Gubić

Tak hrali sme priateľský mač v Dolních či Horních Počernicích, a dali sme im šestku. To sme predtým nedali za 5 kol. Nikdy nevíš čo sa stane.

Reagovat
noustres

Jenže Jupiter a Saturn jsou velmi blízko. Mars je vysoko na jihu a Venuše je ráno neviditelná. Snad remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve vyhraje 0:6 a Álvaro dá 6 fiků

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu to

Reagovat
tlaci

si klidně mohou obout kopačky Koeman i Pirlo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7C.Ronaldo

0:3 král hattrick

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dan Gubić

Katastrofálna prestupová politika Barcelony posledných rokov privádza klub do existenčných starostí. Barca si v lete požičala 120mil eur na výplaty hráčov, no dnes už sú prejedené.

Španielsko svoju dojnú kravu posledných dvoch desaťročí zrejme zachráni, ale bude to neskutočne bolestivý a dlhý proces vrátiť Katalánsky klub do starej slávy. Šokujúco zložený káder, keď v základe na hrote hrá futbalista ktorý sa nevedel presadiť ani v Stoke City.

Takto tragicky dopadol slávny klub: len za posledné obdobie prišiel o 150 miliónov za Coutinha z Liverpoolu ktorého nevedel použiť: zadarmo pustil 65mil kúpeného Suareza: 150miliónový večne zranený a problémový Dembelé z Dortmundu sedí viac na masážnom stole ako aspoň na lavičke: nehovoriac o hráčoch ako Umtiti večne zranený, a ďalšia plejáda neskutočne hlúpych posíl. Medzi inými neproduktívny hviezdny francúz z Atlética Madrid za ďalších neuveriteľných 120 miliónov.

Tento postupný pád, tento Titanic nemá nádej rýchle otočiť ani najlepší nový prezident FCBA v histórii. Najbližších 5-10 rokov je jasné že FC Barcelona - kým sa jej zahoja klubové vnútornosti - bude len odvarom minulých dekád. Fanúšik si praje aby nepadli úplne na hubu a nezačínali z veľkej jamy.

No ako kto: doplatili na hamižnosť, plat 50mil Messimu ktorý končí alebo ho o rok opäť ešte viac potopí, a teraz logicky nevedia kam z konope: napríklad úpenlivo prosia momentálne najlepší klub Európy Liverpool FC aby im daroval Giniho Wijnalduma. Takto dopadla strašne zle menežovaná Barca posledných rokov. R.I.P. Barcelona.

Reagovat
drussbarb

Ach jo

Reagovat
LAM

Barcelona letním odchodem několika hráčů a omezením platů ušetří na 280mega euro,což byl požadavek svazu.Jinak Barcelona skončila minulou sezonu v deficitu 90mega euro stejně jako Juve.Takový AC či AS skončili s 200milionama a to mají poloviční příjmy proti Barceloně,takže zas takovej debakl to není.

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Dan Gubić

Výsledok 1:4 by znamenal postup z 1. miesta pre Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. Aj 1:3, ci akakalvek vyhra o 3 goly.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Este smiech?

Reagovat
Gazdo

Smiech je na tom ze 1:3 je o tri goly takze aj keby sme prehrali 10:0 tak sa smejem na vete nie na vysledku

Reagovat
jakubbosak

1:3 je o tři góly?

Reagovat
Gazdo

ved to on napisal

Reagovat
jakubbosak

vždyť napsal, že i výhra 1:3 nebo jakákoliv výhra o 3 góly

Reagovat
valloire

1-3...všichni ví, kdo to zařídí

Reagovat
LAM

rozhodčí?

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Nichego01

Zatím to tak vypadá

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dan Gubić

Aj keď Barca dnes vyhrá! Pome Barca zobuďte sa!!!

- obrovské finančné problémy

- extrémne draho a nerozumne nakúpený káder

- očakávaná voľba nového šéfa klubu

Turbulentné obdobie pre FC Barcelona - pri pohľade na súčasnú vekovú a kvalitatívnu stavbu kádra - novozvolený šéf bude potrebovať minimálne 2 volebné obdobia získať pre klub po dlhočizných rokoch medzinárodnú trofej. A potom sa odraziť opäť hore.

Reagovat
LAM

Věková stavba kádru?Nemá Barcelona letos nejmladší tým v LaLize?

Reagovat
JuventusFC1897

Prva veta a hned picovina.

Reagovat
Dan Gubić

Presný výsledok: 1:3, 0.3, 1:4

Reagovat
2miguel1

Dnes by som si to vedel predstavit takto:

Neto-Dest,Araujo,Mingueza,Alba-De Jong,Pjanic- Pedri,Puig,Messi- Griezz

Reagovat
LAM

Pedri,Messi,Trincao.

Po zranění Fatiho a Dembeleho na dva tejdny je Trincao jedinej křídelník a měl by dostat šanci.Někdy se rozehrát k lepším výkonům musí.

Reagovat
2miguel1

No ten hrac ma nulovu inteligenciu. Pri akejkolvek moznosti poslat do Wolves

Reagovat
blaugrana

Umtiti na plac.

Reagovat
blaugrana

Umtiti na plac.

Reagovat
remeslnik

To ti to napoprvé neodešlo, že to tu máš dvakrát anebo to skanduješ ?!

Reagovat
DrQQ

Umtiti ho nepočúvol. :-)

Reagovat
remeslnik

On už ani nečuje ?!

Reagovat
DrQQ

Ale počuje, no nepočúva. :-)

Reagovat
blaugrana

slaby šaman

Reagovat
celeb

on už je celý na plač

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Araujo,Lenglet,Dest-De Jong,Pjanic-Pedri,Messi,Trincao-Griezmann.

V rámci toho,že nemůžou hrát Fati a Dembele,tak slušná sestava.Snad budem hrát na 100% když máme nahráno.Tenhle zápas by mohl bejt fakt parádní,kdyby na staďáku byli lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 1:3 a Ronaldo hattrick

Reagovat
blaugrana

dnes to vidim na 0:2...ten utok bez Dembasa a Fatiho bude biedny. Ronaldo, Morata.

Reagovat
celeb

Ak nenastupi Busquets, tak verim, ze by to mohlo dopadnut dobre. Na CM by som videl radsej dvojku DeJong s Alenom, nez s Pjanicom, ale stale to moze byt horsie.

Reagovat
Gazdo

Och boze Lenglet proti Ronaldovi a Moratovi vo forme... preco ja toto musim pozerat?

Reagovat
patas92

Former Argentina coach Alejandro Sabella has died at the age of 66

Reagovat
celeb

najlepsi argentinsky reprezentacny trener za velmi dlhu dobu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

RIP

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
The Krupy

Do piče. Maďari dávajú ten ich Ferencváros a Poliaci pre istotu dnes nevysielajú nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přepni na O2 a nemusíš nic řešit

Reagovat
The Krupy

Také nemám

Reagovat
celeb

Pjanic za 7 a pol minuty 3 straty lopty. Posledna skoncila strelou Ronalda.

Asi tak k jeho prudeniu, ze nehra v zaklade.

Reagovat
10

změna rozestavení...ha-le-luja!

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
patas92

Ale, no

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo stejný blb jako Mingueza

Reagovat
Cobra

Co je tohle za penaltu?

Reagovat
masly008

tzv jasná.vůbec nechtěl hrát balon, jenom mu šel do cesty.není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Rox

Penalty jak jinak

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
drussbarb

Ježíš, to je tak padající nesympatický “golem”. Bliju

Reagovat
drussbarb

Ještě bych doplnil Delfín

Reagovat
kaja900

Ronaldo si rozhodně nešel pro penaltu to rozhodčí ke blbec

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole nevím no, kdekoliv na půlce asi jasný faul.. tím pádem by to faul měl být i v 16.. ale tam to chce už nějaký cit od sudího.. nevím, nevím..

Reagovat
masly008

byl tam nějaký úmysl hrát míč?ne, jenom mu zkřížit cestu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako jo, já víceméně souhlasím, za mně faul, no..

Reagovat
masly008

tak pak nevím proč nevíš

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jo no

Reagovat
Jacks11

Rozhodčí král

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo!!!!!

Reagovat
misinho7

sak Messi tuto sezonu nedal poraidne gol z normalnej hry

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

S takovýma penaltama jděte do p*če

Reagovat
smazaný uživatel

nemá tam Araujo strkat ruce jak píčus, když ví, že je to Ronaldo

Reagovat
Kejza

jako jo, ale to byl to fakt směšný tohle písknout

Reagovat
Rox

Nic to nemění na tom ze Barcelona je naprosto tragická. Neprihrajou si na jeden metr.

Reagovat
KnoxXx

kral

Reagovat
kaja900

Hodně přísná teda

Reagovat
bayern987

nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

stopeři jsou naprostá tragédie...všechny ty dřeváky kromě Piquého bych vyházel

Reagovat
Gazdo

Ty vole akoze ja tu bezne nenadavam na sudich ale toto penalta akoze fakt?

Reagovat
Gazdo

Po opakovanom zabere asi ano ale aj tak ma to serie

Reagovat
CR7RONALDO

Inak myslím si, že takýchto penált Ronaldo za Juve moc nezískal. Toto bolo ako z čias, keď hral za Real

Reagovat
10

v lize by tohle nepískali...ale je pravda, že v LM tyhle stupidity bránících hráčů trestají, to je prostě tak

Reagovat
CR7RONALDO

V španielsku takéto tiež zvyknú pískať niekedy.

Reagovat
Gazdo

Este stale si nazoru ze vas zmetieme ako sme sa nedavno bavili?

Reagovat
10

Pirlo konečně zareagoval, změnil rozestavení, zbavil se hráčů v nesmyslných pozicích...ale nepředbíhal bych

Reagovat
Gazdo

Ako nie ved nas totalne prznite

Reagovat
10

v tom závěru teda rozhodně ne...

Reagovat
Gazdo

Stale nic?

Reagovat
YNWA__MSN

Ronaldo je zasranej simulant Nojo neumí obehrat 20letyho kluka tak spadne na zem Na Messiho mít nikdy nebude

Reagovat
kaja900

On snad při tom zákroku nějak simuloval? mazec jak ho fans barci neunaší i po těch letech

Reagovat
dextroza_m

Nehaz nas vsechny do jednoho pytle...

Reagovat
fefo

Ne, ocividne neustal ten tvrdy suboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jakubbosak

kamo prosím tě.... neztrapňuj tady sebe ani nás normální fandy... prosím..

Reagovat
Rox

Dostane se Barcelona za půlku?

Reagovat
teenz

Penalta hooodně přísná, ale Cris je král.

Reagovat
drussbarb

Král pádů

Reagovat
teenz

Slzy.

Reagovat
valloire

zameť si

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

Tal nvm jak penalta, ale hrajeme strasnou sracku.. zase tam nedal Dana..

Reagovat
Zark

zatim to je podezrele dobre

Reagovat
Hokaido

Moc nechápu ten hate. Já teda simulování nesnáším, ale tohle je jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

stupidita Arauja, který neví, že se fotbal hraje hlavně nohama

Reagovat
Hokaido

A hlavně vůbec nešel po míči, ale přímo po Ronaldovi.

Reagovat
masly008

Reagovat
bayern987

simulování ani náhodou, penalta ale taky ne

Reagovat
10

tak byla soft, ale když se na něj takhle hloupě viditelně sápe, tak moc možností rozhodčímu nedává

Reagovat
Kokesh

Jednodušší je nadávat. EF.

Reagovat
valloire

Messi je zasranej simulant. Furt ztrácí a pak sebou šlehne o zem. Na Ronalda nikdy mít nebude.

Reagovat
drussbarb

Kokot EF je tu, připravte si zvracící pytlíky

Reagovat
valloire

ty drž hubu ty Delfíne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odid a nemusime pripravovat pytle.

Reagovat
YNWA__MSN

Hele myslíš, že Real letos tu EL dokope aspoň do čtvrtfinále?

Reagovat
valloire

EL nezájem

Reagovat
M11

WESTOOOON !!!

Reagovat
CR7RONALDO

Toto bolo dobré

Reagovat
dextroza_m

Neprejdeme pulku, sestava bez 9, snad nam daji bura.

Reagovat
M11

Cuadrado dalsi acko

Reagovat
smazaný uživatel

dejte jim pořádný výprask, ať se vzpamatují kkti

Reagovat
CR7RONALDO

Škoda, že prvý zápas proti Barcelona nehral Ronaldo. Som si skoro istý, že by Juventus neprehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiez.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Hoďte tam někdo ručník.

Reagovat
10

máme ti zatleskat, že sis vyhrál na svačinu?

Reagovat
fabec1222

Můžeš

Reagovat
10

máš to tam

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být za litr minimálně..

Reagovat
fabec1222

Tolik peněz jsem na tipáči neměl ani nepamatuju

Reagovat
Zark

fabec legenda tipování

Reagovat
smazaný uživatel

To je smutne, co se s tou Barcelonou stalo

Reagovat
blaugrana

a ja som dal len 20 na Juve

Reagovat
vocasisko

Tak toto bude 0:8, totální humus, nikdo z červenomodrých nepřišel hrát fotbal, natož vyhrát zápas.

Reagovat
10

pískej konec! se zase namlsáme a pak nás v lize sfoukne Spezia

Reagovat
Zark

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Kokesh

Jaktoze rozhodčí takovou akci pustil?

Reagovat
valloire

Barceloně se to hroutí a bude ráda, jestli nedostane bůra.

Reagovat
dextroza_m

Porad mame jisty postup

Reagovat
smazaný uživatel

v osmifinále už ale nebude Ferencváros

Reagovat
dextroza_m

Mozna ani Real nevim co mi tim chces rict, pokud se ti neco nelibi, stan se socios a neco delej misto toho breku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnul jsem to tesne před penaltou, ale to, co predvadi Barcelona je normalne na pokuty vsen hráčům vcetne Koemana. Ten tym ma jedinou strategii: dat to Messimu, ktery s tim SNAD něco udela. Totalni ostuda vsech ostud.

Z tymu, ktery byl udajne v roce 2011 nejlepší v historii se stal tym ueovne Levante.

Nez se da Barcelona dohromady, tak to bzde trvat tak 3-5 let. GL fandove Barcy.

Reagovat
Zark

weston gol jako vidal s marchisiem zamlada

Reagovat
10

a už se to rozjíždí...vzpomeň si na první kolo a drž pi..

Reagovat
Zark

ja jsem s tim smireny, ale co nam uz zbyva, musime si uzit kazdy svetly moment jak jen to jde

Reagovat
10

to je pravda vlastně...tak já taky něco napíšu teda

Reagovat
Zark

Reagovat
misinho7

Ta barca je ale desna.

Reagovat
dextroza_m

Slabe slovo..

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado pěkná asisst

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2011, kdy mela Barcelona udajne nejlepší tym historie klubového fptbalu (coz potvrdil i Ferguson), se z nich stal za 9 let fakt tym úrovně Levante. Tohle je snsd vic smutne, nez, co se stalo z La Coruni kdysi.

Reagovat
dextroza_m

Jasne, Levante...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak se na to podívej. Tohle je prumerny tym, ktery by bez Messiho hral stred tabulky.

Reagovat
masly008

ten hrají i s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

Ja se divam na kazdy zapas, neboj...

Reagovat
masly008

Asi masochista co? To znám ze sledování Arsenalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
atlee

Reagovat
smazaný uživatel

Po pravde, nedosahuju ani urovne Cadizu, nie to Levante.

Reagovat
YNWA__MSN

Tvl další expert

Kolikrát to tu ještě napíšeš

Reagovat
masly008

Aron kraluje

Reagovat
gonzalesl_is_back

Je vynikající. Bral bych ho místo Isca.

Reagovat
valloire

Chodec vystřelil z dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že si CR7 maže Messiho na chleba už asi uznaji všichni. Je mi ho trochu líto, Leoš by měl opustit tento pseudoklub a jít si spravit náladu do City. Fotbalista je to pořád geniální a být dvojkou za CR7 vlastně není k zahození

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
roberos

Vole Ronaldo je 2 parníky za Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zlatko28

Messi ukazuje, že je na tom herně někde jinde

Reagovat
valloire

Jj, jeho nacvičená jediná nebezpečnější akce je nalevo na Albu a ten vrací na střelu. Úplně jinde.

Reagovat
F.Torres

to se dalo čekat, že on toho vrcholu dosáhne dřív jak Cris, který je profesionál a bude sbírat body dokud se nerozhodne sám skončit. Musím uznat, že top sezonu měl Messi lepší, ale kariérně rozhodně Cris, který je prostě nelepší hráč této generace, zda byl Bican, Pelé nebo Maradona lepší je otázka...

Reagovat
valloire

Bican běhal stovku za 10,8. Tenkrát v teniskách. Dribling a řešení situace geniální.

Reagovat
Reggie

Reagovat
stas87

Zasa si potvrdil, ze o fotbale vies naproste hovno. Pepo, chod si radsej uvarit vepro-knedlo-zelo a nemontuj sa do futbalu.

Reagovat
Gazdo

Ale sudi plus za kartu Albovi za kecy a mal dat aj Lengletovi za simulaciu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lenglet Barcelonaská vysoká škola. Dostane do krku a drží se za obličej.

Reagovat
patas92

A Morata nedostane nikam a válí se na zemi

Reagovat
valloire

tak to okoukal v Barceloně

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
pantondavo

Hlavne to byl urcite zakrok na to, aby se dve minuty valel. Typickej barcelonskej odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič jako vždy dva metry nad bránu Někdo by měl udělat sestřih všech jeho střel u nás

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc, Messi u stredoveho kruhu prebirs balon otoceny zady k brane To čekají, ze udela deset hráčů a da gol? Nebo se Messi boji, ze by to jeho spoluhráči ztratili a radsi si chodi pro balony ke kruhu? Tohle je vetsi mazec, nez taktika Artety

Reagovat
Anacron

Tak třeba u nás přebírá míče u středového kruhu Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokikrat za zapas?

Reagovat
JuventusFC1897

Kurva do nich dokedy su blbi.

Reagovat
smazaný uživatel

4 hraci pressuji a Messi si jde krokem, pritom je balon 4 metry od nej Messi ma job snu, vydelava miliardy, nemusí se snazit, a presto ma zaklad a pasku jistou

Reagovat
masly008

to už je na sílu

Reagovat
YNWA__MSN

No a vidíš Messi chodí krokem a i tak má nejvíc zlatých míčů. A teď si představ, že by hrál pořád naplno a běhal

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy hral jinak. Dneska by se neumistil v ankete ani v první petce.

Reagovat
YNWA__MSN

Tehdy = zlatý míč 2019

Pojď reaguj ještě víc, ať všichni víme jakej jsi debilek, nebo hoooodne trapnej troll

Reagovat
smazaný uživatel

Ja te neurazim, taj neurazej ty me. Pokud si pamatujes, tak vyhral o 7 bodu. V sezone, kdy mel vyhrat Dijk, ktery mel životní sezonu, a ktery mel na tym větší vliv, nez Messi na Barcelonu. A tohle potvrdilo hodne expertů a byvalych trenérů. Ta anketa uz několikrát ukazala, ze neni spravedliva. Viz kdyz nevyhral Ribery.

Reagovat
fefo

Reagovat
pantondavo

Tohle (Lenglet, Morata) valeni temer bez kontaktu v zapase, kde o nic nejde, proc?!

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Livesport komentátor to je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si dost zahrava se svoji reputaci. Pravidlo rika, ze nezalezi, jak zacinas, ale jak koncis. Ppkud takhle mini hrát, tak nebude nikdy považováný za nejlepšího fotbalistu historie a faneove si z nej budou delat jeste vetsi srandu. Ronalda nemam rad, ale ten by si nedovolil vypustit tskhle ani JEDEN JEDINY zapas. Messi jich vypustil nekolik. A vypouští i dneska. Nejlepší fotbalista historie se tskhle nechova.

Reagovat
patas92

Nechceš se už vypnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Popisuju pravdu. Ale fandove Barcy nikdy nebyli soudni, takze no stress.

Reagovat
patas92

Nevím něco popisuješ, ale určitě to není realita dnešního zápasu

Reagovat
roberos

Messi nikdy nepresoval pokaždé ani když mu bylo 25 let . On běhá jen někdy a šetří síly na útok. Druhá věc je,že už musí být tou nekvalitou spoluhráču znechucen a tohle ho nemúže bavit.

Reagovat
Zlatko28

No vidíš a zebral víc míčů jak Ronaldo v zápase, který kdyby nedal penaltu, tak je na ručník

Reagovat
vocasisko

De Jong s Pjanicem jsou úplně zbyteční

Reagovat
vocasisko

To si ten Pajnic dělá piču ne? To má zakázaný střílet

Reagovat
Gazdo

Nahodou Pjanic je jeden z najlepsich z Juve

Reagovat
Firkraag

Reagovat
10

Arthur se vám taky konečně rozehrává...to byl deal století

Reagovat
JuventusFC1897

Drevo za drevo

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong je čím dál horší, jeho hra úplně ztratila jakýkoliv systém, jenom lítá po hřišti jak hadr

Reagovat
Gazdo

Taky drahsi pohyblivejsi Rakitic az na to ze Raketa sa vedel aspon obcas ukopnut

Reagovat
vocasisko

Posouvač na 2 metry, nic nevymysli, ničím nepřekvapí

Reagovat
ADM

Reagovat
gonzalesl_is_back

To máš pravdu, hlavně nechápu, proč nestřílíte vůbec za vápnem? To posouvání je strašný. To jsou všichni posraní? Zlatý Iniesta. To i ten střílel častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong pro mě velké zklamání. Všichni z toho přestupu byli unešení a ten kluk zatím vůbec nic nepredvedl

Reagovat
REPLIKATOR

Dest

Reagovat
dextroza_m

Proc tam puca nedal toho Dana? Jako tam ani nema na koho jit mic do vapna..

Reagovat
Gazdo

Teraz to bolo krasne vidiet ked Dest posielal loptu do vapna a Griez otoceny chrbtom k brane. Tam to jednoducho nema kto davat

Reagovat
dextroza_m

Presne. Jeste bych zkusil hru bez golmana.

Reagovat
valloire

Delfín-

Reagovat
dextroza_m

Asi stejna pentle jak na Ronalda no...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Na Ronalda nebyla no

Reagovat
dextroza_m

Ale obhaji si ji v klidu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se musím smát. Takhle spadnout Ronaldo, což vlastně spadl, tak by to hned pískl. Komedie rozhodčí, italská mafie úřaduje

Reagovat
Anacron

Tak proč brečíš, když se musíš smát?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, bože. Co ty jsi za vemeno

Reagovat
REPLIKATOR

To je mrdka, na druhé straně penaltu nepískne...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ale líbí se mi, jak si to Barca s Juve vyměnili. Teď v Juve posouvá míče Arthur a u Barci zase Pjanič.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gazdo

Ale Andrea to nehra fer kedze Arthura vystriedal

Reagovat
gonzalesl_is_back

Záloha Juve úplně odešla. Jediný Ramsey se snaží, občas když má Cuadrado balón.

Reagovat
JuventusFC1897

Mne to skor pride jak keby sa posrali uplne vsetci z toho, ze tam vedu 2:0.

Reagovat
Dan Gubić

Jaký je poločas? Vsázím pravidelne na Barcu, je to velekoklub.

Reagovat
roberos

Dnes by to chtěl oprohrát 0:5 aby to Koeman měl sečtený a na odchod mu přibalit ty dřeváky - Griezmana,.Lengeta, S.Roberta, Coutina a pomalého Busquetse.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho si necháte za zásluhy?

Reagovat
alcantara

Konecne Sergio nehra a hned je to vidiet.

Reagovat
LAM

Může mě někdo vysvětlit co to prvních dvacet minut mělo znamenat? Tohle bylo na pokuty, jak kdyby ten zápas jen museli od chodit a pak začnou hrát až při 0:2

A posuzování penalt je taky hodně zajímavá věc

Nejhorší ne všem je ale prázdnej stadion. Ten fotbal je fakt strašnej bez lidí

Reagovat
Dan Gubić

nečítaš preview alebo komenty? mal si to čierne na bielom.

Reagovat
dextroza_m

MUTD taky jede...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, jak dlouho ještě dáváte Koemanovi? Tak špatnýho trenéra jsem tu dlouho neviděl. Viz jeho stavění Trincaa

Reagovat
10

nevím, proč se v případě Barcelony pořád řeší Koeman, když on je jen špička ledovce...tam jsou očividně problémy úplně jinde

proto tam vlastně ani lepší trenéři nechtějí...

Reagovat
Gazdo

Tak ale my mame volby az na konci januara cize tato sezona je cela pase nie len kvoli financnym problemom. Uplne zbytocne tahat tam nejakeho dobreho trenera iba co by si pokazil meno

Reagovat
Eichel

ehm ehm.. setién

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proč sme prestali hrat..Dyt Barca byla rozlozena.Ale ne italská mentalita, zas to zatáhnout a cekat.

Reagovat
dextroza_m

Tak asi tak neslo hrat 90 minut, ne? Vole, taky neubehnes 10km sprintem.

Reagovat
10

ať se klidně zatáhnou, ale to řešení brejků bylo k breku, Morata to měl dávat rychleji a líp, mohlo to být 3:0...brejky jsou spolu s kopáním rohů dlouhodobě slabina, v LM hodně bolestivá

Reagovat
celeb

Koemanova najvacsia slabina je zlozenie stredu. Stale chce hrat na 2 stitovych zaloznikov a stale tam drbe Busquetsa alebo Pjanica. Ja chapem, ze ma ovela menej moznosti, nez by si prial, ale radsej nech tam ide Alena, ten bude aspon zodpovedny smerom dozadu a bude behat o zivot. Pjanicove branenie bolo vidiet pri 2. gole.

Zas nechcem vsetko zhadzovat na neho, mladi hraju dost vyplasene, najlepsi jednoznacne Messi.

Ale ked si clovek porovna workrate De Jonga ci Pedriho oproti alibisticky hrajucemu Pjanicovi, tak fakt nechape. Smerom dozadu nic, smerom dopredu nic.

K penalte sa radsej vyjadrovat nebudem, 2. gol Juve paradny, celu 1. polovicu polcasu bola nad nami deka. Situacia v klube zalostna, nestastne vyjadrenia zlava-zprava, platy za januar nebudu, stale sme na hranici bankrotu, liga je uz pomaly stratena, ... aspon ten Messi sa dnes zda lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi lepší? Vždyť pořád dokola střílí jenom do brankáře. Ani bych se nedivil, kdyby to dělal schválně, protože mi to připadá už opravdu šílené

Reagovat
valloire

tos neměl

Reagovat
celeb

a kto dalsi sa pridava k jeho workrate? Kto vystrelil na branu? Pjanic ked mu Messi nacechral loptu to vypalil niekam ...

Takto Messi este tuto sezonu nebehal, IMHO. Prehravame, nehrame dobre, ale zas netreba len kritizovat vsetkych pod ciernu zem.

Reagovat
patas92

Od 20. minuty hrál dobře

Reagovat
rave

To je nedívatelná sračka! Zase bezúčelné obléhání šestnáctky a hra na náhodu přes přehuštěný střed. Naše křídelní hra stojí a padá na devatenáctiletém bekovi, bravo. Griezmann nulová snaha o rozhýbání stoperů, žádný náběh. Na Pjaniče už začínám být alergický, ten je dobrý akorát v tom, že je rychlejší než Busquets. Tady nemá ani smysl snažit se o první místo, když nás v play-off stejně zase čeká ostuda.

Reagovat
celeb

Busquets je urcite rychlejsi nez Pjanic, to si bud isty.

To, ze je este viac tragicky v stratach lopty a braneni je vec druha, obaja uz nemaju u nas co hladat.

Hlavne, ze v bielom drese s 5 hra dobry zapas Arthur Melo...

Reagovat
Dan Gubić

Rozbitá Barcelona na pokraji bankrotu potvrdzuje svoju formu v kabíne kde 3 mesiace nevideli výplatu - a presne tak sa hráči chvajú aj na ihrisku. Toto skončí 0:4, možno až 0:5.

Reagovat
Largo

Je rozdíl nevidět tři měsíce výplatu, nebo přistoupit na snížení platu. V případě Barcelony je to ten druhej případ, tak tu nemystifikuj.

Reagovat
valloire

Souboj dvou nejlepších hráčů posledního desetiletí, dvou legend fotbalu a třetí chytá za Juve a prázdnej stadion. To je obrovská škoda a dělá to z toho zápas ve Vejprnicích. Už mi to sere ta chřipka.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten prázdnej stadion nezávidim, na Chelsea je pár tisic a je to znát. To je uplne o necem jinem.

Reagovat
valloire

Reagovat
Reggie

Konečně něco rozumnýho

Reagovat
Dan Gubić

Stále šanca podať na Červenú kartu pre Barcu za 6 kurz - frustrovaní hráči Barcy bez výplat budú už len kopať a faulovať a z toho môže byť krásna červená po druhej žltej alebo priamo.

Reagovat
celeb

stav barak, ked si si taky isty. Easy money.

Reagovat
valloire

Nasadil bych Bratvajta, ten to zvrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Trincao je nejhorší ofenzivní hráč v Barce tak za posledních 10 let. Může hrát jak dlouho chce, ale neudělá na hřišti NIC.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně hlůpý hráč

Reagovat
Gazdo

No tak podme skusat hladat alternativu... Boateng? Keirrison? Dalej ma nenapada

Reagovat
smazaný uživatel

Napadá mě jenom Deulofeu. Tello měl sice jednu kličku, ale občas mu to vyšlo a utekl nebo dal gól.

Reagovat
jakubbosak

Pro mě je na tom nejhorší to že on u toho jak všechno kurví vypadá jakoby to dělal úmyslně a že je to všechno správně....

Reagovat
masly008

asi jasná pentle ne?

Reagovat
10

podle toho novýho výkladu ano

Reagovat
10

a tohle vlastně i podle toho starýho a jakýhokoliv jinýho

Reagovat
masly008

tohle byla ruka dle všech výkladů,vždyť do toho šahl bez cizího zavinění.

Reagovat
ronaldinho_10

Narozdíl od té první ano

Reagovat
masly008

i ta první byla.

Reagovat
CR7RONALDO

Toto je podľa mňa penalta.

Reagovat
Kokesh

Lenglet úplně jasná ruka.

Reagovat
patas92

Lenglet je regulérní idiot

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole další penalta

Reagovat
smazaný uživatel

není to podplacený?

Reagovat
CR7RONALDO

Mám divný pocit, že druhú už nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Lenglet zase pohyby jak po obrně.

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Lenglet dement

Reagovat
10

hmm, takže aktuálně Juve první ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lenglet je asi nejhorsi obrance v Barcelone vsech dob. Co zapas, to chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Piquého vypadá jak Rozehnal.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
CR7RONALDO

Tak predsa ju dal. Je to dosť kruté pre Barcelonu, ale táto podľa mňa mala byť, prvá 50/50 a tá na Messiho sa tiež dala obhájiť.

Reagovat
misinho7

teraz usetril barcu od redky no

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Teď řeknou Koemanovi, že je BÍLEJ a je konec

Reagovat
10

Reagovat
Kokesh

Reagovat
teenz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kejza

zadarmo

Reagovat
Registrujisejenproto

Nejlepší hráč světa pan Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

*penalto

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Král drtí hochy vod moře. Očekávané.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PENALDOOOOOO

Reagovat
misinho7

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Livesportkomentátor je dobrej, v první půli říkal, že 1. penalta nebyla a teď zase, že byla nařízena podle pravidel.

Reagovat
patas92

Firpo a Umtiti

Reagovat
roberos

Tak Penaldo si dá dnes hattrick z penalt ! Ten Lenget - pustit i zadarmo!! Messi by měl odejít ještě teď v zimě aby mohl hrát o nějaké trofeje- v tomto mužstvu dřeváků ( Grieizmann aspol. ) není možno hrát o nějakou trofej. I Slavia by je deklasovala!

Reagovat
CHONG

Cris dělá to, co mu jde nejlíp, trhá Barcelonu na kusy

Reagovat
John Obi Mikel

Neposlouchal jsem tu statistiku dobře, jestli to bylo na Camp Nou nebo celkem, ale myslím že říkali 13zápasů, 14gólů.

Reagovat
John Obi Mikel

*říkal ten typek, kteryho posloucham.

Reagovat
patas92

Reagovat
10

komentátor na O2 dělal strašnou senzaci z toho, že Barceloně nikdy nedal gól v LM

Reagovat
smazaný uživatel

A už podruhé mele, že BBC je Buffon Bonucci Chiellini

Reagovat
10

taky mohl říct big black cock...a vypnuli by ho

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Tak ale je dost mozne ze spolu odohrali viac ako Benzema Bale a Cris

Reagovat
pistacik11

Ale Juventuske BBC je Barzagli, Bonucci, Chiellini a Buffon, Bonucci aj Chiellini určite odohrali spolu viac ako tí traja v reále, keďže sú tam už fakt jednu dekádu

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann poprvé u míče?

Reagovat
Dan Gubić

predaj=u ho za 40 mega a Barca bude mať na Január na výplaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne zamackavam slzu kdyz vidim toho Crise davajiciho dva goly z penalt pro Barce..

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebudeš sám...

Reagovat
Dan Gubić

dle očekávání. 0:3 Juve

Reagovat
roberos

Jinak je Jiventus taky slaboučký jak Barca ale snadno vyhraje. Proti současné Barce stačí stoupnout si před branku a jen čekat na chyby těch Barcy dřeváků.

Reagovat
Dan Gubić

to bolo jasné. pár korún je doma. Ješte frustrovaná Barca červená karta a máme na dovolenou.

Reagovat
10

Kdybyste si z kádru Barcelony mohl vybrat jednoho hráče kromě Messiho, kdo by to byl?

„To je těžké říct, všichni jsou skvělí. Ter Stegen je pro mě úžasný brankář ve hře nohama. V poli se mi líbí Lenglet, to je synonymum dokonalosti. Levonohý hráč se skvělou postavou a rozehrávkou, strašně vyspělý.

Reagovat
Kokesh

To řekl Andrea Bocelli?

Reagovat
10

Trpišovský před rokem už v tý době jsem si říkal, že on očividně do Slavie hráče nevybírá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Time to say goodbye

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Mass

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Lenget nejlepší obránce co jsem viděl. A teď vážně větší sajrajt za nás v obraně nikdy nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

To kdo řekl?

Reagovat
patas92

Pelé

Reagovat
Xavi

Reagovat
valloire

i takhle si na mě vzpomeneš? ne že bych byl Pelé

Reagovat
patas92

Jestli na někoho zásadně nevzpomínám, tak jsi to ty

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič netrefí bránu asi nikdy.

Reagovat
Gazdo

Je to traged ale Trincao ani nevystreli nie to este netrafi

Reagovat
10

Ramsey dneska hraje nejlepší zápas za Juventus. Poprvé dává smysl.

Reagovat
Zark

ten zápas bude chyba v matrixu, my na to doplatime

Reagovat
10

o tom vůbec nepochybuj

Reagovat
Gazdo

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Oba květáci dneska super, co?

Reagovat
pingla

Ronaldo úřaduje na Camp Nou, svět je v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Úraduje? Však není krom penalt vidět

Reagovat
pingla

ale góly dává žejo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Barcelona je slabší než Kyjev

Reagovat
Kejza

Jestli má dnešní zápas s Ronaldovýma penaltama a bez kontextu přidaná vzpomínka na EURO 2016 sloužit jako argumentační podklad k tomu, proč se misky vah mezi Messim a Ronaldem převažujou na Ronaldovu stranu... komentátor CBS teda řádně přisypává sůl do rány

Reagovat
Generalní Gladiator

To se měl chlapec snažit vo 10 let dřív v jejich největším souboji.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Dan Gubić

Jedeme na výlet do Kanady, dekuji Barca za letenky a pobyt.

Reagovat
REPLIKATOR

Tragéd Griezmann

Reagovat
SixtoRodriguez

Griez

Reagovat
rave

Leo ale kolik těch střel potřebuješ taky kurva

Reagovat
Melchior

Takovýho Ramseyho bych si nechal líbit. Arthur měl dnes taky náznaky fotbalovosti...

Reagovat
Kejza

bych fakt nikdy nečekal, že na konci podzimu bude Braithwaite náš nejsebevědomější útočník

Reagovat
masly008

Griez

Reagovat
REPLIKATOR

Teď ten ocas zase stojí v ofsajdu

Reagovat
roberos

Jinak Juventus hraje taky absolutní sračku ale stačí mu to.

Reagovat
10

doufal jsem, že si toho nikdo nevšimne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

To ho Ronaldo zabije...

Reagovat
blaugrana

Ronsld by mal ale dnes skoncit. Chce to skoncit aspon do tretieho miesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Néééé pĕtku né.

Reagovat
Melchior

Na góly z ofsajdu 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, zasloužili si ho

Reagovat
10

prdel by byla, kdyby ten gól neuznal, ale písknul by 3. penaltu za to držení za dres od Griezmanna

Reagovat
CR7RONALDO

Napadlo ma to Ale vedel, som že to už nespraví.

Reagovat
Kejza

měl jsem si radši pustit dokument na zoomu dpč

Reagovat
drussbarb

Já si pustil Bratrstvo neohrožených po první penaltě, dobře jsem udělal

Reagovat
Kejza

Reagovat
smazaný uživatel

Až na prvních 30 minut s tím výkonem nejsem vubec spokojenej.

Reagovat
patas92

S tímhle výkonem moc díru do světa Juventus neudělá, no

Reagovat
REPLIKATOR

Pjanič

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu sem nepočítal s tím, že by mohl mít kdokoliv horší výsledky než senilní Setién. Ale Koeman překonává všechna očekávání. Hra sice není tak nudná (ale spíše ve smyslu, že v zápasech děje více zajímavých věcí na obě strany, než se by byla kvalitnější), ale výsledky jsou naprosto tragické...

Reagovat
roman1978

Aspoň na toho Riquiho se dobře kouká. Měl by dostávat mnohem víc minut.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi poslední zápas Kůmana, co?

Reagovat
roman1978

Bojím se, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně střela, která vypadala jak od Messiho

Reagovat
valloire

Cris v obraně pěkně odebral míč Leovi. Král umí fšechno: Úplně fšechno.

Reagovat
smazaný uživatel

odebral?

Reagovat
valloire

nechtěl jsem být moc agresivní, tak teda zesměšnil ho no...

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Mne je toho Messiho normalne ľuto. Nikto mu tam nezostal. Zostal tam sám, úplne sám

Reagovat
valloire

jako kůl v plotě

Reagovat
Gazdo

Ale Riqui aj za tu chvilu lepsi ako Pedri

Reagovat
2miguel1

hej no

Reagovat
roman1978

Lepší, než všichni krom lea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dadoprso

Riqui je ten Puig? Ten mi teda přišel úplně marnej.

Reagovat
vocasisko

Puig za odměnu může dalších 10 zápasů sledovat z první řady Pjanice s Busquetsem.

Reagovat
jakubbosak

asi tak

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Koeman out!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bude mít s tímto stylem zakončování na konci sezony tak 5 gólů ze hry.

Reagovat
KingMaster13

Jako s tím co Juventus předvedl vyhrát skupinu, to zaslouží uznání

Reagovat
smazaný uživatel

Co by za to takový Real, MANU nebo PSG dal

Reagovat
KingMaster13

To jako jo zase

Reagovat
Gazdo

stale sa to dnes moze stat

Reagovat
10

tj...ale málokdy se stane, že ti nalosujou do skupiny LM 2 týmy na úrovni Zlína a potkáš takovouhle Barcelonu

Reagovat
KingMaster13

Tohle bylo prostě geniální Vůbec jsem nevěřil že Juventus může tu skupinu vyhrát po tom jak se vyvíjela a ještě navíc s těma výkonama ale Barca nebyla lepší takže za mě Historie se ptát nebude, prostě výhra na Barce 3:0 se cení

Reagovat
10

úplně by mi stačilo, kdybych po tomhle zápase už nikdy nemusel koukat na Kulusevskiho hrajícícho RWB, Chiesu LWB, Danila LCB a hlavně ten nefunkční paskvil, kterýho se Andrea držel do dnešního zápasu...naděje žije

Reagovat
doocetung
Reagovat
smazaný uživatel

6, -

Reagovat
smazaný uživatel

no toto

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,proto to nedohráli?

Reagovat
2miguel1

ja fakt neviem ako to kupovali tych hracov, ci tam aj prebehla vobec nejaka analyza lebo tak ako sa nehodi Griezmann, Coutinho do Barcelony to az pekne neni. 200 mil len tak vyhodenych, Dembele by sa aj hodil, ale tam zas chyba akakolvek profesionalita na uroven Barcelony. Na Trincaovi museli vidiet, ze to je druhy Andre Gomes, kde ho hlava nepusti hrat za taky tim ako Barcelona.

Pokial chceme stale hrat ten nas styl futbalu, je hra na dvoch stitovych hracov uplne k hovnu. Tak bud uz konecne zabudnime na tu hru obliehanie 16nastky, alebo hrajme 4-3-3 kde budeme mat deviatku, kde budede mat kridla a kde bude aspon jeden kreativny stredopoliar.

Koncepcia v hovnu, hraci zdecimovaní, system neexistuje, obrana nedorazna, laxne chyby na urovni amaterizmu, nekoncentrovanost. Ja fakt uz neviem ako chce Barca z tohto vyjst.

Reagovat
Zlatko28

Ronaldo kdyby nedal 2 penalty, tak by byl nejhorší na hřišti. Horší jak Lenglet

Reagovat
Ángel di María 22

A za odmenu toho druhyho mista nejlip Bayern v osmi

Nas tam radsi ani nechci.

Reagovat
jakubbosak

Pravda. Raději vypadnout ve skupině a mít klid než zase v osmi/čtvrt dostat 7-8 gólů.....letos asi už v osmi..

Reagovat
smazaný uživatel

V jak obrovske prd*li ta Barcelona asi musi byt, kdyz doma dostane trojku od Realu i Juve, kteri jsou sami letos v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Barca musi vylezt z Messiho prdeli a prodat toho chodce i zadara.

Potom zacit odznova. Tohle fakt nejde.

I Ronaldo se musel prizpusobit svoji hre s ohledem na vek a vykonu.

Proc by ten skret nemohl take ? Pokud nemuze, tak at tahne za plesoun v anglii a ropny penezi.

Reagovat
Visca el barca

Můžeš psát česky ty idiote?

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu, idiote

Reagovat
JuventusFC1897

Snad nas to poriadne nakopne do zbytku sezony. Vysledok super, vitazstvo v skupine tiez potešilo. Forza Juve

Reagovat
valloire

Další drtivý debakl víc než klubu vod moře. Chlapcům se to hroutí a brzo půjdou úplně vod válu.

Reagovat
loki5

Jsme na tom stejně bídně jak Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona - Real 1:3

Reagovat
alcantara

Tak snad Bayern, nech nevyjdeme z cviku

Reagovat
valloire

bičuješ se doma důtkama?

Reagovat
Gazdo

tam nam staci hocikto a s tymto vykonom dostaneme na prdel

Reagovat
pantondavo

Proč se tady ty tabulky neupravujou průběžně? Třeba tabulka s PSG a ManU mohla mít dávno PSG nad ManU, protože tam patří a nic to nemohlo změnit po vzájemných zápasech

Reagovat
Kily

celkem složitá věc na naprogramování

Reagovat
pantondavo

Ok, ja myslel, ze se to tam haze rucne

Reagovat
Kily

průběžně podle výsledků a řazené je všechno podle skóre, ručně se to pak na základě vzájemných zápasů upravuje po dohrání skupiny nebo ligy

Reagovat
pantondavo

Jo, tak to dava smysl.

Reagovat
valloire

Asi poslední zápas CR vs Messi ukázal, kdo je ten Král.

Reagovat
fefo

Asi ano, Ronaldo nebol vobec videt pri lopte.

Reagovat
smazaný uživatel

Genialni Messi dovedl Barcelonu k fenomenalni domaci prohre 0:3

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by tú fenomenálnu prehru skôr tipoval na barcelónske stopérskej superDUO , ktoré sa radšej nechalo vystriedať

Reagovat
fefo

Tak ked ta zauima viac vysledok ako samotny zapas, nemusis to vobec sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Seru na vysledek, ale vidim tam neschopnost dat jeden jediny gol od nejaky tymu z Katalansko. To me zajima v zapase. Pak italsky nekopove tam nasoli 3 goly z hovna. Vubec to sledovat nemusim.

Reagovat
fefo

Ja ti vobec nerozumim chlape...

Reagovat
smazaný uživatel

On sám sobě asi taky ne.

Reagovat
celeb

Ak mal Messi nejake pochybnosti a srdce mu nasepkavalo ostat, tak po dnesnom dni to asi zas prehodnoti. Cela nasa hra bola len a len a len o nom. Ci nieco vymysli, ci to tam nejak nakoniec prepasiruje, napriek tomu, ze Juve sa sustredil hlavne na neho.

Nikto iny nebol schopny vziat zodpovednost do svojich noh.

Messi nemoze byt ustrednym prvkom, mimo ktoreho lopta v utoku nejde. On ma byt najkvalitnejsim komponentom dobre zlozeneho stroja. Stroja, ktory bude fungovat aj bez neho, ale s nim este lepsie.

Koeman si pili sam pod sebou konar. Mingueza potom, ako bol rozohrany a hral dobre, dosiel az na koniec, Araujo bez zapasovej praxe hned po zraneni do hry.

Pjanic ... a ked nie Pjanic tak Busq - toto nas zabija najviac. Potrebujeme stabilnu dvojku vzadu. De Jong beha za dvoch, aj tak to nestaci.

Nechcem si predstavit, ze dnes by namiesto Juve hral proti nam Liverpool, Bayern, PSG alebo Chelsea ci City - timy s velmi kvalitnym stredom pola. Pjanic by mohol byt dobry, ehm pouzitelny do nejakeho obliehania slabsieho supera, ktory je stiahnuty a nema ani moc snahu hrat na brejky. Inak absolutne useless. A ked tam nehra Pjanic, tak tam Koeman zas da Busquetsa...

Uz aby bolo po volbach a snad sa v zime najdu peniaze na kvalitneho zaloznika, lebo tam nas bota tlaci najviac.

Reagovat
jakubbosak

Je mi z toho strašně smutno... Vždyť to přece není možné aby to trenér/vedení nevidělo, ne? To je to tam opravdu tak prohnité? V osmifinále nás každý přejede v součtu alespoň o 3-4 góly. Bohužel to říkám jako fanoušek, který vždycky věří a je optimista.

Reagovat
Dan Gubić

Keď pláču fanúšici Barcy z Hodonína

Reagovat
10

Tohle čtu skoro každý kolo, "naše hra byla jen o Messim", "kromě něho nikdo nic nevymyslel", "bez něj bychom nevystřelili na bránu", "Messi na to zůstal sám", "Messi už si to nemá s kým dát"...není to spíš tak, že se on stal největší brzdou toho týmu? A tím, jak se všechno podřizuje jemu, jak se mu odevzdává většina míčů, aby to on pak zpomalil nebo ztratil, vlastně spoluhráče vypnul?

Asi bych nikdy nevěřil, že tohle napíšu, ale tahle Barcelona by bez něj imho byla lepší, ten kádr má kvalitu a v těch mladých hráčích potenciál jako kráva.

Reagovat
Yanek

Tak on odejít chtěl, žejo. Nikdy jsem ho moc nemusel, ale v těch interview šlo vidět, že si dobře uvědomuje že se musí posunout dál nejen on, ale i Barca.

Reagovat
teenz

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Částečně máš určitě pravdu, Messimu se buď ten tým musí přizpůsobit, čehož Koeman absolutně není schopen nebo to pak dopadá podobným kočkopsem, který nemůže fungovat. Barca je minimálně do lednových voleb v totálním rozkladu, to bych zmínil jako první. Ale i Koeman je prostě tragéd, který by neměl mít na lavičce budoucnost. Je tak tvrdohlavý, že si vůbec není schopen připustit, že ta jeho hra nefunguje a jestli se někdo bije do prsou, že to vlastně v LM fungovalo, tak k tomu stačí říct, že dostat do jedný skupiny Dynamo Kyjev a Ferencváros je naprostá haluz, která se dlouho nebude opakovat. Mimochodem ani Juve není žádným strašákem, takže bych z toho nečerpal žádný závěry.

Messi potřebuje (stejně jako Barca) ke svý hře křídla, která jsou schopná hrát jeden na jednoho, vytvářet přečíslení, nabíhat za obranu a hlavně neucpávat prostor ve středu hřiště, čímž si defacto ubráníme Messiho bez pomoci soupeře. Koeman to ani za půl sezóny nestihnul pochopit, přitom je to naprosto triviální věc. Pokud budeš hrát najednou Coutinha, Messiho, Griezmanna a Pedriho, což je asi nejčastější sestava, tak se prostě nemůže stát nic jinýho než to, že budeš kombinovat v totálně ucpaným středu, na křídle nebude nikdo (to platí i pro Trincaa, který chce všechny míče do nohy a pak mu trvá půl hodiny, než něco vymyslí a všechny možnosti se mu zavřou) a bude se spoléhat na to, že to Messi nějak urve. Každý solidní zápas je s Dembélém v základu, který je aspoň schopen Messimu nějak pomoct, dokáže něco vytvořit a nemá potřebu ucpávat střed hřiště.

Mimochodem se neustále nadává na všechny střední záložníky, že jenom posouvají míče na dva metry, ale zajímalo by mě, komu jako mají nahrávat, když nemáme v týmu nikoho, kdo je schopný neustálých náběhů bez míče, což dělalo třeba Pepovu Barcu tak výjimečnou v podobě Pedra či Villy.

Ale Koemana bych vyhodil už jenom za to, že nejlepší záložník týmu má za půl sezóny na kontě cca 80 minut. Včera se po jeho příchodu obraz hry opět změnil. Když už chceme hrát neustále ucpaným středem, tak on je snad jediný, kdo dokáže dát přihrávku skrz linie, čímž včera za tu chvilku vytvořil dvě slušný střelecký pozice pro Messiho. Jestli opravdu nevidí, že je to pro nás mnohem platnější hráč než bezmyšlenkovitý Coutinho, tak mu není pomoci. Neuvěřitelně mě štve, že odchovance pořád odepisujeme, zatímco třeba Trincao nepředvedl vůbec nic a neustále dostává další a další šance, zatímco Konrad by svým stylem hry byl pro nás mnohem platnější.

Reagovat
2miguel1

S tym Messim je to čiastočne pravda a taktiež je pravda že potrebujeme krídla a 9. Trincao je druhy Andre Gomes, hlavou to neda ze hra v Barcelone, urcite by som skusil Konrada plus ta spolupraca s kamosom Destom moze fungovat. Na Puiga vacsinou nadavam ale včera ma presvečil že sa asi mýlim, určite mu musime davat priestor. Mozno by som este skusil Lea na falosnu 9 a Griezza na 10.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Trincao je podle mě další hráč, který je nekompatibilní s Messim. Mě by třeba zajímalo, kdo ten kádr skládá, my máme regulérně 3/4 ofenzivních hráčů s velmi podobnými charakteristikami, to prostě nemůže fungovat. Každý chce míč a tvořit, ale není pro koho, jelikož tam snad není jediný hráč kromě Braitha (průměrák) a řekněme Dembélého, který by chtěl míč do volnýho prostoru . Neustále se kritizuje Puig za defenzívu, přitom jsem si naprosto jistý, že jako jediný záložník je schopen presovat a pokud se budeme bavit o získaných míčích, tak absolutně nebude mít v našem kádru konkurenci. Messi na falešný devítce může fungovat ve chvíli, kdy bude ve hře spousta pohybu, výměna pozic a variability, od toho jsme na míle vzdáleni, tudíž by to byla podobná sračka. Já tam v současný chvíli nevidím solidní řešení, jako nejmenší zlo pořád asi vidím 433: což by ale znamenalo odstavit několik ofenzivních hráčů...

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Footballer

Reagovat
10

Podle mě právě ta tvrdohlavost Koeamana způsobuje, že to Messimu takticky přizpůsobit odmítá, a i díky tomu vzniká ten chaos a tlak, kterej je vidět i z televize. Ono je to těžký, Barcelona musí v létě udělat radikální řez, vrátit se zpět na začátek (možná u toho znovu bude Laporta..?). Tuhle sezonu může dohrát tak, že Messimu přivedou trenéra, kterej ho bude poslouchat a nějak se to výsledkově "důstojně" dohraje.

Ten nejlepší záložník má být Puig? To na mě působí trošku fanouškovským zaslepením, takových hráčů už jste měli

Reagovat
Hristo Stoichkov

A jenom bych dodal, že i kdyby ten tým směrem dopředu fungoval, tak nemá žádnou šanci na větší úspěch, protože obrana snad musí být nejtragičtější ze všech velkoklubů. Každý zápas spáchá minimálně dvě hrubý nevynucený chyby, to je prostě neuvěřitelný. Katastrofální Lenglet jako první stoper, bývalý fotbalista Umtiti a pak mladí kluci. Ani Stegen nějak nepřesvědčuje, že by měl být nejlepší gólman a obraně moc nepomůže. Já už jsem ve stavu, kdy začínám doufat, že v únoru budeme ze hry o všechny možný trofeje, přestaneme si lhát do kapsy a začneme totální přestavbu. Jinak souhlas s tím, že v mladých tam je solidní potenciál a navíc by to bylo razantní ušetření, což je taky akutně potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze budeme v únoru bez šance na jakoukoliv trofej je prakticky jistý .....s lengletem souhlas. Jak si tady nedávno psal, přicházel jako třetí stoper a v tyhle roli by mi nevadil, co ale nechápu je, jak si mohl kolem sebe vytvořit takovou “auru” kvalitního, jistyho a spolehlivýho stopera, při tom si v jeho podání nevybavim snad jedinej opravdu dominantní vykon....

Reagovat
patas92

Ze začátku hrál dobře. To stejné platí o Umtitim

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám ze nehrál dobře ale nikdy jsem ho neviděl jako stopera do základu k Piquému....Umtitiho je hrozná škoda, před zraněním byl vybornej

Reagovat
patas92

I Lenglet uměl být výborný

Reagovat
Teoretik

Tu auru podle mě nikdy neměl. Všichni ho vidí jako hráče na lavičku. On tak nějak sám do toho základu spadl, však Umtiti úplně odešel, Pique stárne a teď zraněný. Asi před rokem jsem tu psal, že nemáme ani jednoho top stopera. Přitom kvalitního stopera už scháníme od dob Puyola. Potřebujem někoho okamžitě do základu, žádný Garcia to nevytrhne, ten může přijít, ale ne jako jediný stoper a ne rovnou do základu.

Reagovat
valloire

Reagovat
eder

Reagovat
dejvikker

ten Riqui je úplně někde jinde než zbytek zálozniku Barcelony, nechápu jak mohl tuhle sezónu odehrát ani ne jeden celej zápas...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Za Barcu dnes nastúpil asi len Messi ostatný tam hrali fakt jak bez výplaty

Reagovat
Diskostu

CR7 KRAL!!!!!!!!!!!

Reagovat
valloire

Aby si kluci vod moře zase nemysleli, že jsem nějaká neobjektivní kunda či co, tak tu první penaltu bych nepískl, normální mužný souboj. Ale to co se stalo z fotbalu poslední leta, na tom má podíl taky Barcelona, ne že ne.

Reagovat
Mercury

Stejne jako X dalsich tymu zejo, tohle neni Barcou. Nebud alibista, kdyz se to hodi.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
sankakofi

Kedy by malo byt losovanie osemfinále?

Reagovat
Gazdo

dufam ze to anuluju tento rok fakt to nechcem vidiet

Reagovat
Rothbard

Barcelona podpořila Basaksehir a ze hřiště taky odešla.

Reagovat
Largo

Reagovat
ryzskej

Konečně jsme se dozvěděli, kdo z dvojice Ronaldo - Messi je lepší. Tento zápas to docela pěkně ukázal.

Reagovat
2miguel1

Ono paradoxne v tomto zapase bolo dost vidiet ako moc Messi je lepsi ako CR. CR okrem tych penalt asi najhorsi hrac Juve

Reagovat
CHONG

Může být, ale má to jeden háček, fotbal se hraje na góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Byl u vsech 3 golu. 3>0

Reagovat
fefo

Jak konkretne bol pri tom druhom?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jednim z 11 hracu Juve ktery v tu dobu byli na hristi.

Reagovat
fefo

A tak to ano, to dokaze malokto.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Largo

Reagovat
Cobra

Reagovat
Largo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Anacron

Stáhli se k němu oba dva obránci a tím pádem nechali úplně volného střelce. Jasně nic extra, ale šel do tý branky a malá část toho gólu jde i za nim.

Reagovat
F.Torres

Nabehem stahnul dva branici hrace a uvolnil stred. Kdyby to neudelal, tak gol urcite nebyl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fefo

No ok, len teda pojem “byt pri gole” sa pouziva pri niecom viac kreativnejsom, ako samotnom pobyte na ihrisku. Potom prakticky pri kazdom gole su vsetci utocnici.

Reagovat
F.Torres

Je rozdil stat na hrane vapna a stahnout jednoho hrace a nebo prosprintovat stredem a navazat 2 hrace

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
roberos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
svkmd

čo také messi predviedol?

Reagovat
anonym

Reagovat
stuff

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
protiproudu

Vždycky to tak bylo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Visca el barca

Tak penalty a hlava jsou dvě disciplíny na který Ronaldo posledních pár let hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten vas hormonovy skret zase krouzi a bloudi u kruhu, to jsou take dve discipliny posledni par let.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se opět ukázalo kdo je nejlepší hráč naší doby. Tomuto nemohl ten hype trpajzlíček vůbec konkurovat.

Reagovat
roberos

Jak by si o penaldovy slyšel kdyby nekopal dvě penalty. Já ti napovím - nic§

Reagovat
vanGomm

Kolik dal v letošní LM golů Messi z penalt a ze hry?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal NIC

Reagovat
F.Torres

On ale i ty penalty tvori. Ne jen kope

Reagovat
Reggie

To máš pravdu, většinou nějakým povedeným skokem do bazénu

Reagovat
valloire

Pfff, Ronalda lze zastavit pouze faulem.

Reagovat
Dan Gubić

táto dnešná Barcelona by v Anglickej lige ťažko bojovala o záchranu.

Reagovat
stas87

A v takej albanskej by sa zachranila?

Reagovat
ADM

Posledný nech zhasne.

Reagovat
jsemdement

Tak v Turine to byl tragickej Juventus a Pirlo na vyhazov... Barcelona znovuzrona, Dembele neco predved a Koman dobrej trener. Ted uplnej opak .

Reagovat
montaigne33

Barca prožila další smutný večer...

Reagovat
protiproudu

Jako je fajn vidět někoho na penaltě, kdo jí prostě napálí.

Reagovat
Visca el barca

Nemám problém s prohrama. Ale nedokážu pochopit, proč ten rádoby generál opomíjí Riquiho. Cpe Pedriho na pozice na který nemá absolutně rychlost. Hraje to svoje přiblblý 4-2-3-1. Po volbách udělat progresivního top trenéra. Tohle fakt nemá smysl. Sam vypadal po dvou letech bez fotbalu oproti tomu koštěti jako Van Dijk.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Mercury

Diky bohu jsem (jeste povolene) dnes radsi travil vecer radsi s kamarady v hospode. Byly casy, kdy bych takovy match nikdy nevynechal. Co uz, vsechno hezke jednou konci. Visca el Barca y visca achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Barca z druheho fleku. Hned bych si pral ji dostat v osmifinale.

Letos jsou hodne spatni a Messi uz na to "sere".

Reagovat
Shevchenko

Spravte si tu tabulku, Juventus je první.

Reagovat
vanGomm

To neznají pravidla?

Reagovat
Petr20

Messi zase ukázal, že je fotbalově úplně někde jinde než Ronaldo, jen ta střelecká forma úplně na pipíp, ale to fakt musí mít v hlavě, bo to už není možné Ronaldo mohl hrát z lavičky a přijít jen na penalty bo zase úplně neviditelný

Reagovat
TrueCommunist

Mě zase přišlo, že Ronaldo hrál dobře, když bylo potřeba míč pridrzel, snazil se rozehravat, nikam se nehnat a neprichazet zbytecne o míč, přislo mi ze hral chytře pro tým, timhle stylem by mohl byt platny jeste pomerne dlouho..

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

klasika, Messi fan boys drbu na Ronalda pritom neviem co cakaju, obidvaja hraju rozdielnym stylom a to co hraje Cris mu uplne vyhovuje k jeho veku, on uz nebude solovat neviem kolko hracov(to uz nerobi roky) ale odohra si svoje a tak zavesi dolezite goly viac od neho Juve nepotrebuje

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hlavně takhle se snaží hrát už dlouho, nevím proč všichni pořád srovnávají jeho a Messiho tvořivost, vždyť to se nedalo srovnávat nikdy.. Naprosto souhlasím s tebou a s popisem toho, jak hrál.

Reagovat
Petr20

Proto je Messi úplně někde jinde než Ronaldo, který je bez golů dost tragický většinou. Taky jsem zastáncem toho, že je Ronaldo hrot a měl by se porovnávat s hroťákama jako je třeba Lewa. Kdežto Messi hráje úplně jinak než Lewa atd. Ale když tady lidi furt porovnávají Messiho a Ronalda, tak nemůžeme ty dva porovnávat jen na základě počtu vstřelených golů....

Reagovat
misinho7

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bez komentáře.

Reagovat
F.Torres

Nas pravdu. Ronaldo pochopil, ze musi zmenit styl hry aby se udrzel na vrcholu. Messi to nepochopil a zatim letos slusna slabota.

Reagovat
SixtoRodriguez

Zenthuras20

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pony Slaystation

Je to tak, každej, kdo není slepej to viděl. Ale je smutný, že kromě Messiho tam nikdo nic neudělá. Naopak bez Ronalda toho Juve vytvoří stejně, nebo i víc než s ním...

Reagovat
juveforever

tipovsl som 0:2, nakoniec som este spokojnejší

Reagovat
Pinturicchio

Mystřy, mystřy, mystřy!

Reagovat
sylarko

zas taku dramu by som ztoho nerobil. juve okrem toho druheho golu, nemalo skoro ziadnu sancu. a tiez nehrali bohvie co. my sme tam nejake tie sanci mali a aj naznaky tam koncom prveho polcasu boli a i v tom druhom. akurat proste okrem messiho tam nemame nikoho. a griezmann na hrote je polovicny.

Reagovat
TrueCommunist

Příjde mi, že oba, tim myslim Messiho a Ronalda už jsou dost za vrcholem slávy, akorát na Ronaldovi je dobře vidět, že tomu přizpůsobil svou hru, za to u Messiho mi přijde, ze se furt snazi o nejaka sola, ale proste uz a to pomalu ztraci tu rychlost, pak jsou z toho akorat zbytecne ztraty, a bylo jich teda vazne hodne.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Zabrzdí jakoukoli kombinaci a poztrácí víc méčů než zbytek týmu dohromady.

Reagovat
eder

Kdyby měl Messi dostatek soudnosti, tak už by býval dávno na vrcholu slávy pověsil kopačky na hřebík a přestal to spoluhráčům kurwit...

Ale i umění včas odejít je dáno jen velkým osobnostem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
patas92

Protože co si neudělá sám, to nemá. Tohle v Barceloně platí už nějakou dobu

Reagovat
TrueCommunist

Takhle to brát nemůžeš, myslím, že kdyby změnil styl, dal by daleko větší šanci vyniknout ostatním.

Reagovat
valloire

třeba k tomu nikoho nechce pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Koupil jsem si nový tablet. Nic světoborného, ale přesně to co potřebuju. Krásný den. A takový krásný den nemůže zkazit ani včerejší výkon Barcelony - Lengleth, Jordi Alba na byli na zastřelení rovnou a Koeman (světe div se) dokonce povstal z lavičky a udělal pár gest. Tým zcela bez zájmu o hru.

Reagovat
eder

CR7 >>>>>>> Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr20

V penaltách ano, ale Fotbalově Messi úplně někde jinde než Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to bylo včera jasně vidět

Reagovat
patas92

No, bylo

Reagovat
valloire

Reagovat
drussbarb

CR7 zahrál včera tak dobře? Ty penalty mohl proměnit kdokoliv, takže penalty nechme stranou

Reagovat
F.Torres

Penaltu zaridil, druhy strhl branici hrace, aby spoluhrac mohl m8t prostor pro zakonceni. U tretiho byl u hlavicky, po ktere lenglet zahral rukou. Minimalne na 2 golech ma obrovsky podi. Mesdi na zadnem

Reagovat
Petr20

Tak když se bavíme o golech tak král skupiny je Morata, Ronaldo až druhý Messi nemá formu ale 3 góly dobré ale Messi je nad těma dvěma fotbalově bezpochyby

Reagovat
F.Torres

Souhlasim krome konce. Alvaro hlavne v mladi byl famozni, nyni ma z nich nejvetsi formu, ale dlouhodobe zadny top vydledky. Messi mel sve sezony, ale karierne Ronaldo vcetne uspechu napric ruznyma ligama a s repre. Navic lm a repre je nejlepsi strelec az na toho irance a byl u rekordu u obhajob LM

Reagovat
pantondavo

No mohl, ale taky nemusel.

Reagovat
drussbarb

Nemusel

Reagovat
F.Torres

Ano. Messi da vic zonglu, ale kral je jenom jeden a kral vitezi

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Agent z Melmacu

3---------2----------1--------ŠTART

MESSIIIIIIIIIIII KDE SIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Petr20

Vysoko nad Ronaldeeeeem

Reagovat
pantondavo

V LM uplne o parnik no

Reagovat
Teoretik

Koeman out

Reagovat
smazaný uživatel

Juve dostane PSG, Barcelona Lipsko.

Ani Juventus, ani Barcelona nepostupia

Reagovat
smazaný uživatel

akorát jseš úplně mimo

Reagovat
Pokahontas

Tak Barca nakonec až z 2.fleku,to už se hoodně dlouho nestalo,mnozí mladší fandové si už ani nebudou pamatovat,kdy se něco podobného stalo naposled...(bylo to před 14 lety,podzim 2006,kdy ji ve skupině předčila Chelsea).

I tak je to ale slušná šňůra a tipoval bych,že rekordní-nenapadá mě nikdo jiný,kdo by byť jen teoreticky měl šanci na 13 výher skupiny LM ve 13 po sobě jdoucích sezónách...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vybírejte: Atletico, Monchengladbach, Porto, Sevilla, Lipsko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele