základní skupiny - skupina A, 4. kolo
25.11.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético doma pouze remizovalo s Lokomotivem a situace ve skupině zůstává otevřená

Ani devadesát minut nestačilo hráčům Atlética Madrid na překonání zodpovědné obrany Lokomotivu v čele s brankářem Guilhermem. Španělský favorit je tak po bezbrankové remíze stále daleko od postupu do očekávaného osmifinále.

Svěřenci Diega Simeoneho byli jednoznačnými favority zápasu a hned v úvodních minutách dali najevo svůj záměr rychle rozhodnout o osudu utkání. Ve velkých příležitostech ovšem selhal Felix i následně Carrasco. Blízko vedoucímu gólu byl belgický reprezentant hned dvakrát, ale jeho střelu hlavou do odkryté brány obětavě vyrazil obránce Rybus.

Lokomotiv do Madridu rozhodně nepřiletěl útočit a Atlético jeho pasivní přístup ke hře mohlo hned několikrát potrestat. Ve 13. minutě vyslal krásnou střelu z halfvoleje na bránu Llorente, ale Guilherme ještě krásnějším zákrokem udržel bezbrankový stav.

Hra se po divokém úvodu mírně uklidnil a i hosté z Ruska si užili pár minut na míči. Byli to ale stále domácí, kteří měli blíž k vedoucímu gólu. Llorenteho ale po individuální akci na pravém křídle opět vylapal Guilherme.

Také po změně stran byl hlavní postavou zápasu ruský reprezentant s brazilskými kořeny v bráně hostů. V 55. minutě vzdal marné dobývání obranného bloku Koke a dalekonosnou střelou prověřil soustředěnost čtyřiatřicetiletého brankáře, ten střelu doprostřed brány s lehkými problémy zkrotil.

Také brankář Lokomotivu si vybral slabší moment v utkání. Carrasco na druhý pokus propálil zeď připravenou proti jeho přímému kopu a Guilherme míč vyrazil pouze před sebe k volnému Kokemu, který konečně rozvlnil síť. Domácí kapitán se ovšem v momentě druhé Carrascovy střely nacházel v postavení mimo hru a branka po přezkoumání videorozhodčím nebyla uznána.

Domácím v chladném listopadovém večeru hvězdy nepřály a střeleckou smůlu neprolomil ani obránce Gimenéz, který po centru z pravé strany hřiště hlavičkoval těsně vedle. Atlético tak i v druhém zápase s Lokomotivem pouze remizovalo a boj o druhé postupové místo ve skupině A za suverenním Bayernem je stále otevřen.

Autor: Martin Jedlička / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
KingMaster13

2:1

Reagovat
Stannis Baratheon

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
tlaci

2:0

Reagovat
Bastaron

3:1

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2x neporazit bidnej Lokomotiv

Reagovat
Elliasson

Ááááácz, proč?

Reagovat
Elliasson

Tuším že přesně proto potřebujeme Alvára Moratu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pripustit 19 faulu + ty kde byla dana vyhoda a neudelit ani jednu kartu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele