základní skupiny - skupina D, 3. kolo
24.10.2018 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Galatasaray přežil šance Schalke a doma remizoval 0:0

Utkání na stadionu Ali Sami Yen branku nepřineslo, přestože příležitostí na skórování bylo až až. Galatasaray si se Schalke rozdělil body za remízu 0:0 a situace ve skupině D je nadále otevřená.

Fotbalisté Schalke ukázali na turecké půdě přesně to, proč se jim v německé soutěži nedaří, totiž zahazovali jednu brankovou příležitost za druhou. Königsblauen byli v Istanbulu lepším týmem, jenomže zkrátka nedali gól.

Úvodní minuty nabídly jen vzájemnou oťukávanou a zhruba po devíti minutách se rozhodl pozdravit náhradního brankáře Nübela dalekonosnou ranou Rodrigues. Hostující brankář neměl problém a o chvíli později mohl také on sledovat první gólovku svých spoluhráčů. Konopljanka si dobře zaběhl za obranu, jenže v ideální pozici ho neposlechl balón při zpracování.

Po čtvrthodině hry pak rozehrálo Schalke nebezpečný rohový kop a hlavičkující Breel Embolo těsně minul branku! Galatasaray hrál jinak se Schalke vyrovnanou partii a úvodní půlhodina zápasu diváky rozhodně nenudila. Po 30. minutě ale tempo trochu opadlo a až v nastavení se zase narodily zajímavé šance. V první minutě nastavení nejprve zblízka nepřekonal Nübela Ndiaye a na druhé straně pořádně protáhl brankáře Musleru unikající Konopljanka.

Na stadionu Ali Sami Yen dle očekávání panovala bouřlivá atmosféra, ale Schalke turecké kulise nepodléhalo. Naopak, ve 47. minutě mohl udeřit Embolo. Muslera jeho první střelu výborně vyrazil, ale švýcarský fotbalista se ještě dostal k dorážce. Až na brankové čáře musela zasáhnout stoperská pomoc. O minutu později se Embolo znovu dostal do zakončení, ale s jeho hlavičkou si v pohodě poradil Muslera. Útočník Königsblauen byl nejviditelnější postavou utkání a do 60. minuty dokázal spálit ještě další dvě tutovky. Jeden gól mu nebyl uznán pro ofsajd. Kouč Tedesco mohl jen kroutit hlavou, cože to jeho svěřenec ještě potřebuje za příležitosti, aby dal regulérní branku.

Hra Galatasaraye si každopádně o gól koledovala, ale Schalke bylo v tomto utkání impotentní. Dvě minuty před koncem to znovu potvrdil střílející Skrzybski, jehož výborným zákrokem vychytal Muslera a zajistil domácím aspoň bod za bezbrankovou remízu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Bastaron

1:1

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Liquid

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
tlaci

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem sledoval a z mého pohledu Schalke hlavně v prvním poločase neskutečně řezal francouzský rozhodčí. Jasná penalta a červená karta pro brankáře za faul na Konopljanku,naprosto rozdílný metr při posuzování faulů - jakmile upadl Turek,okamžitě faul,na hráče hostů nic.Zíral jsem,co je na téhle úrovni z hlediska výkonu sudího možný...

Reagovat
smazaný uživatel

For playing tiles game here we are having one of the best gaming website http://mahjongfreegames.online which will let you enjoy mahjong free online games so have a visit for once surely you will be loving these games.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele