osmifinále - 1. zápasy
19.02.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Klopp vítá staré známé. Liverpool vyzve na Anfieldu Bayern

Osmifinále Ligy mistrů je letos mimořádně nabité, souboj Liverpoolu s Bayernem však přesto ostatní šlágry o fous převyšuje. Frenetický Anfield Road požene za vítězstvím svěřence Jürgena Kloppa, který zažije dortmundské deja vú. Úplně nejvíc zápasů v kariéře totiž odkoučoval právě proti Bayernu.

Přestože německý mančaft z devětadvaceti klání proti Kloppovi triumfoval hned šestnáctkrát, do Liverpoolu nepřijíždí jako favorit. V Lize mistrů ho čeká doposud nejtěžší zkouška v aktuální sezóně. V základní skupině dostali svěřenci Nika Kovače Ajax, Benficu a AEK Atény; a prošli dle očekávání bez jediné porážky. Ale teď, teď to bude jiná káva.

Dle známého klišé by se totiž dalo tvrdit, že vzájemný souboj s Liverpoolem je takové předčasné semifinále, možná čtvrtfinále. "Je to jeden z těch zápasů, u nichž je radost být. Kdybych v něm nebyl zapojený, pokusil bych se koupit lístky. Bude to těžké utkání proti velmi silnému a zkušenému soupeři. Ale i my jsme silní," prohlásil na tiskové konferenci Jürgen Klopp.

Právě za jeho vlády Reds rozkvetli a stali se regulérním velkoklubem, se kterým se musí počítat do bojů o nejvyšší příčky ve všech soutěžích. Loni hráli finále Ligy mistrů, letos zatím tahají za delší konec v Premier League - Man City má při rovnosti bodů lepší skóre, ale o zápas víc.

O to větším překvapením bylo, že se Liverpool ve skupině do poslední minuty obával o postup. I když, překvapením. Ono mít ve skupině Paris Saint-Germain a Neapol, to už samo o sobě předznamenává těžkou přetahovanou. Tu nakonec rozhodl až poslední zápas a těsné vítězství 1:0 právě nad italským celkem.

A podobně vyhrocené klání očekává v Liverpoolu i šéf Bayernu. "Když hráči vkročí na stadion, uvědomí si, co je v sázce. Kvůli těmto okamžikům začali hrát fotbal. Dostali jsme do osmifinále nejtěžšího možného soupeře a stoprocentní výkon nebude stačit. Jestli na nás Liverpool nastoupí se 140 procenty, my budeme potřebovat 150. Nedovedu si představit, že zápas skončí bez branek," předpověděl Niko Kovač.

Jeho angažmá v Bavorsku zatím nenaplňuje veškerá očekávání. Dokonalé to není herně ani výsledkově - v Bundeslize se dokonce schyluje ke svrhnutí Bayernu z doposud neotřesitelného piedestalu. Do konce sezóny zbývá 12 utkání a lize stále ještě vládne Borussia Dortmund, byť jen s tříbodovým náskokem. Aby Lewandowski, Neuer a spol. získali titul i posedmé v řadě, budou na každý pád muset pokračovat v aktuální fazóně.

Dobrou formu zpřed Vánoc si Bavořané přenesli i do nového roku a z posledních deseti ligových klání brali devětkrát plný počet bodů. Naposledy především zásluhou dvougólového Kingsleyho Comana otočili zápas v Augsburgu. Právě nad Comanem se nicméně vznášel otazník, protože si ze zmíněného duelu odnesl zranění kotníku. Podle doktorů by však měl být i přesto k dispozici.

Nepřipojí se tak ke dvojici ofenzivních hvězd, které do Liverpoolu vůbec neodcestovaly. Arjena Robbena trápí svalové zranění a Thomas Müller stojí kvůli červené kartě ze zápasu s Ajaxem. Kdovíjaká je taky situace Francka Ribéryho, který pro změnu dle Kovačových slov pořádně nespal a do Anglie přicestoval později - v neděli se mu totiž narodila dcera.

Dalšími absentéry jsou Jerome Boateng a Corentin Tolisso, ale tím už výčet končí - a můžeme se přesunout k podobně početné marodce Liverpoolu. Trable Klopp řeší na pozici stopera, kde chybí vykartovaný Virgil van Dijk i zraněný Joe Gomez, a s největší pravděpodobností si nezahraje ani Dejan Lovren. Do obranné dvojice se tak asi zasune záložník Fabinho.

Fit ještě není ani Alex Oxlade-Chamberlain - větší pozornost se ale upírá na Roberta Firmina. Ten sice spokojeně participoval při poslední ligové výhře 3:0 s Bournemouthem, jenže včera vynechal trénink kvůli viróze. Nejistý je navíc i start jeho potenciální náhrady Xherdana Shaqiriho.

Ať už s nimi, nebo bez nich, zápas na Anfield Road začíná ve 21:00 a úvodním hvizdem mu život vdechne italský sudí Gianluca Rocchi. Přímým přenosem jej vysílá stanice O2 TV Sport 1.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Matip, Robertson - Milner, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané

Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Goretzka, Alcantara - Gnabry, James, Coman - Lewandowski

Tip EuroFotbal.cz: 1

Autor: Marek Ustohal

Vzájemné zápasy

24.08.2001
Bayern Mnichov
2:3
Liverpool FC
Superpohár
 
22.04.1981
Bayern Mnichov
1:1
Liverpool FC
PMEZ
SF 2.z
08.04.1981
Liverpool FC
0:0
Bayern Mnichov
PMEZ
SF 1.z
22.04.1981
Bayern Mnichov
1:1
Liverpool FC
SF 2.z
08.04.1981
Liverpool FC
0:0
Bayern Mnichov
SF 1.z

Liverpool FC - poslední zápasy

09.02.2019
Liverpool FC
3:0
Bournem.
Premier League
 26. kolo
04.02.2019
West Ham
1:1
Liverpool FC
Premier League
 25. kolo
30.01.2019
Liverpool FC
1:1
Leicester City
Premier League
 24. kolo
19.01.2019
Liverpool FC
4:3
Crystal Palace
Premier League
 23. kolo
12.01.2019
Brighton
0:1
Liverpool FC
Premier League
 22. kolo
07.01.2019
Wolverhampton
2:1
Liverpool FC
FA Cup
3.k
11.12.2018
Liverpool FC
1:0
SSC Neapol
Sk C
28.11.2018
Paris SG
2:1
Liverpool FC
Sk C
06.11.2018
FK Crvena Zvezda
2:0
Liverpool FC
Sk C
24.10.2018
Liverpool FC
4:0
FK Crvena Zvezda
Sk C
03.10.2018
SSC Neapol
1:0
Liverpool FC
Sk C
18.09.2018
Liverpool FC
3:2
Paris SG
Sk C

Bayern Mnichov - poslední zápasy

15.02.2019
FC Augsburg
2:3
Bayern Mnichov
1. Bundesliga
 22. kolo
09.02.2019
Bayern Mnichov
3:1
Schalke 04
1. Bundesliga
 21. kolo
06.02.2019
Hertha BSC
2:3e
Bayern Mnichov
DFB-Pokal
OF
02.02.2019
Leverkusen
3:1
Bayern Mnichov
1. Bundesliga
 20. kolo
27.01.2019
Bayern Mnichov
4:1
VfB Stuttgart
1. Bundesliga
 19. kolo
18.01.2019
TSG Hoffenheim
1:3
Bayern Mnichov
1. Bundesliga
 18. kolo
12.12.2018
AFC Ajax
3:3
Bayern Mnichov
Sk E
27.11.2018
Bayern Mnichov
5:1
SL Benfica
Sk E
07.11.2018
Bayern Mnichov
2:0
AEK Atény
Sk E
23.10.2018
AEK Atény
0:2
Bayern Mnichov
Sk E
02.10.2018
Bayern Mnichov
1:1
AFC Ajax
Sk E
19.09.2018
SL Benfica
0:2
Bayern Mnichov
Sk E

Komentáře (750)

Přidat komentář
Bastaron

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagujem na Bayernistu podomnou. Fandím Bayernu, ale musím pvoedať, že tvoj rozbor je hodne... :D Je síce pravda, že Bayern má v lige majstrov viac skúseností z posledných rokov, ale netreba zabúdať, že to bol Liverpool kto hral minulý rok finále Ligy majstrov. A Takisto netreba zabúdať že taký Klopp má tony skúseností z LM, narozdiel od Kovača a je aj ďaleko lepší tréner, o tom dúfam nepochybuješ. Ale verím, že im aspoň nejaký gólik strelíme aby sme si uchovali šance do domácej odvety. Mia San Mia

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, ale nelze považovat Liverpool jako zkušené mužstvo pouze na základě jednoho finále. Podívej se, jakým způsobem do toho finále postoupili. V osmifinále vyřadili Porto, což já osobně považuji celkem za povinnost postoupit dále. Ve čtvrtfinále vyřadili silný Manchester City, který dobře znají a hrají s ním pravidelně v anglické lize, přičemž první zápas byl ze strany Liverpoolu skvělý, ale druhý již hrozný, byť se jim podařilo vyhrát jen díky, v tom roce, nadpozemské formě Salaha. Nutno si ale uvědomit, že ani Manchester City, navzdory skvělému kádru, neměli v Lize mistrů stále onu potřebnou zkušenost. V dalším kole narazili na průměrný AS Řím, kdy první zápas vyhráli s přehledem, ovšem ve druhém, místo toho, aby si to v poklidu uhlídali a ukázali vyzrálost, si nechali zápas dost zkomplikovat. O zpackaném finále s Realem Madrid netřeba hovořit. Ano, Liverpoolu uškodilo zranění Salaha, ale zkušený tým by měl být schopný zareagovat i po takovém odchodu a ne po zbytek zápasu pouze dělat sparingpartnera. Ano, rovněž brankář Liverpoolu zrovna nepomohl, ale ono se jen ukázalo, jak je důležité mít silnou mysl a důvěru v důležitých zápasech Ligy mistrů. Karius zjevně připravený nebyl. Věřím, že v normálním zápase by takové dvě obrovské chyby neudělal. Co se týče předchozích let soutěže Ligy mistrů, tak se tam Liverpool buďto vůbec nedostal, nebo dopadl hrozně. Ani ta podřadnější Evropská liga se jim nepodařila vyhrát, kdy ve finále, již pod Kloppem, neudrželi vedení skvěle rozehraného zápasu a poté si nechali dát od Sevilly trojku. Uznávám, že Klopp je skvělý trenér, jeho fotbal se mi líbí, je pochopitelně zkušenější než Kovač, nicméně si myslím, že ten jeho hurá fotbal, jak kolega píše níže, a neschopnost koncentrace během celého zápasu jsou jedny z příčin, proč ještě s Liverpoolem nemá jedinou trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní Liverpool nehraje takový hurá fotbal jako dříve. I proto jsme první v lize. Na druhou stranu proti Bayernu máme hlavní výhodu v tom, že máme daleko dravější tým než Bayern. Ten má možná sice více zkušeností, ale Liverpool je daleko dravější.

Reagovat
aramaki

Ste druhí v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím, navíc už jen o tři body. Dortmund se v lize začíná sypat, takže věřím, že ten titul Bayern stejně nakonec získá. A neustále dokola bych nepřenášel formu z domácí ligy do Ligy mistrů. Ano, nějaký význam a vypovídací schopnost nepochybně má, ale Liga mistrů už je v této části vyřazovací turnaj, kde rozhodují maličkosti a vyspělost týmu. Myslím si, že Real je dokonalý příklad toho, že forma z ligy neznamená všechno. Mnoho lidí se mu smálo, nikdo mu nevěřil, nebral ho za favorita a jak to všem ukázal několikrát po sobě, i přes určité kontroverzní situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ma City o zapas vic, ale dobre.

Reagovat
Bandita_Harry

si genius

Reagovat
aramaki

Preco? Len som ho opravil. A je mozne, ze aj po vikende budete stale druhi

Reagovat
fenixLFC

Omg furt len to kukanie na vysledok...s as to bola v odvete pohoda, posledny gol dali v uplnom zavere a aj tak potrebovali este jeden na to aby boli v hre

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva... já si tu lámu hlavu nad tím, jak můžeš reagovat na příspěvek, kterej byl napsán až po tobě a až potom po 5 minutách zjistím, že si jen vocas, co musí odpovídat náš první komentář jen aby byl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Milí přátelé, již další úterý nám to konečně vypukne. Dlouho očekávaná řežba, kterou bez sebemenších pochyb považuji za nejatraktivnější duel ze všech.

Nevím, co přesně si myslí ostatní fanoušci Bayernu, ale mnoho z nich trpí jakousi nejistotou. To se dá pochopit, když vezmeme v potaz nepříliš vyrovnané a nepřesvědčivé výsledky z německé soutěže, na které nejsme vůbec zvyklí. Na druhé straně, fanoušci Liverpoolu si dle mého názoru věří až příliš. Všichni víme, a mnohokrát jsme se také sami přesvědčili, že fotbal je hra nevyzpytatelná. Může to dopadnout jakkoliv. Nicméně, osobně nepochybuji o tom, že Bayern půjde dále.

Jedná se o tým, co se týče Ligy mistrů, patřící k nejzkušenějším ze všech. A to je fakt, který se nedá popřít. Ani letošní kolísavá forma z domácí soutěže na tom nic nemění. Liga mistrů je úplně jiná soutěž. Takový Real může vyprávět. Kovač i samotní hráči si jistě uvědomují, jak velkou váhu tato soutěž pro Bayern má. Motivace bude obrovská. To se samozřejmě týká i Liverpoolu, ale Bayern má přece jenom z posledních let o něco větší zkušenosti s podobně důležitými zápasy ve vyřazovacích fázích. Liverpoolu určitě neprospěje ani fakt, že budou pod tíhou myšlenek na další nesmírně důležité klání v boji o vysněný titul v anglické lize. Taková příležitost se jim nemusí už jen tak naskytnout. Ovšem, Bayern stále taky hraje o titul, ale větší nervozitu a tlak pravděpodobně cítí Liverpoool. O pohnutkách vyhrát vlastní soutěž nemluvě. Jistě mi dáte za pravdu, že pro Bayern už vlastní liga nemůže tolik znamenat jak triumf v Lize mistrů.

Na závěr bych dodal, že se jedná čistě o můj názor. Neříkám, že to tak dopadne. Nikomu nic nevnucuji. Jen jsem vzal v úvahu z mé strany nejrelevantnější faktory. Jsem si vědom toho, že v případě neúspěchu Bayernu to zde dostanu hodně sežrat, ale to je břemeno, které si rád ponesu. Sportu zdar.

Očekávaná sestava Bayernu za předpokladu, že se nikdo nezraní: Neuer - Alaba, Hummels, Sule, Kimmich - Goretzka, Thiago - Coman, James, Gnabry - Lewandowski. Očekávaný tip v prvním zápase: 2:2.

Reagovat
Kixi Syhimour

"fanoušci Liverpoolu si dle mého názoru věří až příliš"

A to si sebral kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduji články a diskuze na různých fotbalových stránkách. V tomto případě mám ale na mysli zejména "liverpoolsky.net". Neříkal bych nic jen tak. Proto mě až překvapilo, jak se někteří vaši fanoušci vyjadřovali o Bayernu. Naprosto bez respektu. Vím, že ty mezi ně nepatříš, jelikož určitou špetkou respektu vůči vašemu soupeři oplýváš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohh, děkuji, tak ono se vcelku dalo čekat, že se budeme vyskakovat o to víc pak padmen na hubu, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Kixi by oplýval špetkou respektu k soupeři Lfc i kdyby šlo o Kostomlaty.

Reagovat
smazaný uživatel

to oni se tak radi vyjadrujou porad i kdyz dlouho nic nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak liverpoolsky netreba brat vazne, neviem ako to je na inych fan strankach, ale prehra sa zapas alebo remizuje a tam to je cele zasrane tym, ze klopp out(obrazne), wijnaldum da gol a zrazu najlepsi hrac sezony a pod.

Reagovat
13

Píšou tam děti.. Jedině LFCWAY.com je cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

To radši liverpoolsky.

Reagovat
Kowe

Radši nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud možno, tak určitě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak se s tím dá vcelku souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

"Taková příležitost se jim nemusí už jen tak naskytnout."

Reagovat
smazaný uživatel

Být tebou, tak se moc nesměju. Klidně se může stát, že v letošní doposud velmi dobře rozehrané sezóně, kdy je to momentálně ve vašich rukách, nevyhrajete absolutně nic. V dalších letech Manchester City ještě potvrdí svoji dominanci, omezí své bodové ztráty a vy budete se staženým ocasem, pro vás v nejlepším případě na druhém místě, pouze šlapat vodu.

Reagovat
Bandita_Harry

nestras

Reagovat
Luc-Luc

blablabla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Snad to tak bude

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Leda kulový

Reagovat
cink

Reagovat
PV-maister

Pokud nastoupí střed pole, který zmiňuješ ty (a který v poslední době preferuje Niko), bude muset dát Bayern minimálně 4 góly, aby si vezl domu remízku .

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že jsi skeptický, máš k tomu naprosté právo na základě zápasů z německé ligy. Přesto této sestavě v Lize mistrů věřím, pokud tak v úterý skutečně vyběhne na trávník. Neočekávám, že Bayern neinkasuje gól, na druhou stranu pochybuji, že si nechají dát v tak důležitém utkání tři a více branek. Bayern rovněž nějaký ten gól dá, jelikož obrana Liverpoolu, navíc první zápas bez van Dijka, taky není světoborná. Buď člověk věří nebo ne. Již brzy se dozvíme, kdo byl blíže pravdě. Ještě k té sestavě, podle posledních spekulací Bildu je současná tendence, aby po boku Goretzky a Thiaga nastoupil Martinéz, čímž by nezbylo místo na Jamese. Na stoperech pak uvidíme Suleho s Hummelsem, což považuji za nejlepší řešení, páč s Boatengem by obrana byla zranitelnější. Nevím, jak jinak bys to chtěl poskládat ty.

Reagovat
PV-maister

Za mě je to jasnej střed Martinez - Thiago - James (Goretzka)… Bez Martineze tam není jedinej hráč, kterej by uměl solidně bránit .

Reagovat
Bayern +

Reagovat
8Fido8

Úctu k soupeři rozhodně mám. Ale taky nemám pochyb o tom kdo půjde dál.

3:1 i bez VVD

Reagovat
klvana

Super analýza, ale naštěstí za Liverpool nehrají jeho čeští fanoušci... Z toho textu to tak skoro vyznívá.

Pořád si za tím stojíš, i po tom, co jste teď předvedli proti Augsburgu? A s vědomím, že jste už 6x v řadě neudrželi čisté konto a to proti mnohem slabším soupeřům?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, stále mu věřím. Buď dnes dostanu velmi tvrdou lekci, která by mi alespoň naplno otevřela oči, nebo se ukáže, že se s Bayernem v Lize mistrů stále musí počítat. Ve výsledku jsem připravený na všechno. Ať vyhraje ten lepší. Jinak to brát už ani nemohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kixi Syhimour

1:2

Reagovat
Rich

Zápas, který bude atraktivní a rozhodně se bude na co koukat. Za mě je to takové menší finále, oba tymy jsou velice kvalitní a oba budou hladový pro výhru.

Můj typ v který doufám je 1-2, ale spíš to bude 2-2.

Sestava: Neuer, Alaba, Hummels, Sule, Kimich, Goretzka, Thiago, Gnabry, James, Coman Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm bez Lovrena, no to jsem zvědav tím pádem stopeři Fabinho + Matip

Reagovat
krisa

k liverpoolu se nechci nějak obšírněji vyjadřovat, viděl jsem ho v poslední době jen párkrát ale co jsem právě viděl, byla pravidelná naprostá tragikomedie v podání Lovrena. že nehraje je pro liverpool jen dobře i kdyby měl být na stoperu Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

BAYERN!!! dokážeme velký věci...těšte se...1. sousto! 0 : 3 Pojdme

Reagovat
Rich

Reagovat
irik

Reagovat
KingMaster13

To bude nějaká šílenost typu 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

"After running, Kingsley Coman completed some short dribbles with direction changes with the ball, and it turned out the Frenchman still has problems. He kept touching his injured foot then stopping training. Coman is still a doubt for Tuesday. " Jsem zvědavý, zda se na to King bude cítit v úterý.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
db18

Boateng má střevní chřipku... s týmem neodcestoval ani Ribéry, ale ten dorazí později, protože se mu narodilo dítě.

Reagovat
Bayern +

Koľké už?

Reagovat
blackhawk88

zapas este nezacal a uz se posral

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to jasna zalezitost pro Live 2:2 nebo 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vladis271

nedá sa na ebay kúpiť nejaký stopér?

Reagovat
vladis271

edit. radšej dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

Pujcime vam na ten dvojzapas Boatenga.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

"Most reporters at Anfield are assuming Coman will play tomorrow as he looked top fit and completed training with no problém. "

Reagovat
smazaný uživatel

*problem . Jinak Goretzka dnes trénoval individuálně. Dnešní trénink absolvovala na Anfieldu rovněž podpora týmu Muller.

Reagovat
PV-maister

Goretzka zranenej? To by pro Pool mohl byt problem

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tě zklamu. Nemělo by se jednat o nic vážného, tudíž start Leona s velkou pravděpodobností ohrožen není. Nicméně, na základě toho, co jsem v posledních dnech a hodinách četl, mám takové tušení, že se ti na druhou stranu splní tvé nejvytouženější přání, a to nasazení Javiho. Odnést by to měl James. Tím pádem sestava může být následující: Neuer - Alaba, Hummels, Sule, Kimmich - Thiago, Martinéz - Coman, Goretzka, Gnabry - Lewandowski. Uvidíme zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ale potíže Goretzky budou přetrvávat, můžeme očekávat: Neuer - Alaba, Hummels, Sule, Kimmich - Thiago, Martinéz - Coman, James, Gnabry - Lewandowski. Jak já se těším, až to všechno zítra uvidím černé na bílém.

Reagovat
db18

jen se bojím aby pak Goretzku nenahradil RS...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych asi ten zápas raději vypl.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Bandita_Harry

Podme do nich ako by to bol Huddersfield , chcelo by to presne taky zapas ako so city minuly rok napraskat ich v prvom pocase a potom easy no s tou obranou to pojde tazko dufam, ze nebude smola a zasluzene vyhrame

Reagovat
vladino10

nezasluzenu vyhru by si nebral?

Reagovat
Bandita_Harry

to tu budu zas vsetci z PL sekcie plakat ale aspon by tu tych par dementov uplakanych konecne trafil slak, tak asi ano

Reagovat
vladis271

práve toho sa trochu bojím. Že sa dnes vyflusáme a na OT budeme ako po prepitej noci.

Reagovat
Bandita_Harry

volno bolo troska sa to prestrieda a budeme fresh, skoda ze tam nieco este nepadlo Mane z tej otocky mal dat gol , alebo Matip snad nas to nebude mrziet no verim ze Bayern trosku odpadne a nemaju to ani poriadne kym ozivit iba Ribery dame im dva kusky

Reagovat
dextroza_m

Viděl bych to na 4 : 3

Reagovat
smazaný uživatel

jde o fotbal, ne o hokej

Reagovat
dextroza_m

Tak nikdy žádný zápas neskončil?

Reagovat
smazaný uživatel

skoncil, ale urcite ne 1. zapas v osmifinale LM

Reagovat
HL-#11

Manchester City 5:3 AS Monaco (2017)

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

ok, chces tento zapas prirovnavat k dnesnimu matchi, jo? ok, povime si vecir, vice jak 3 branky nepadnou

Reagovat
db18

Bez obran nastupují oba týmy.

Reagovat
technecium

Bayern i bez brankáře

Reagovat
madridcan

Bez VVD aj Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, kde mas tech 7 branek?

Reagovat
dextroza_m

Byl to typ, ten musí pokaždé vyjít?

Reagovat
smazaný uživatel

typ

Reagovat
dextroza_m

A Dčtyřive?

Reagovat
Y.N.W.A

2:2 doma, 2:2 venku...

těším se, tahák osmifinále a na rozdíl od PSG United by to mohl být i pořádnej fotbal se šancema na obou stranách... ostatně Klopp to ani jinak neumí a já jsem za to rád

Reagovat
wishmaster

Jojo, reklama na futbal dnes, inakšie to ani neviete

Reagovat
Gedofrey

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj dvou naprosto nesympatických týmů. Když už ale musí jeden tým postoupit, tak ať je to Bayern a to především kvůli porovnání táborů fanoušků tady na ef.

Reagovat
Jardman

Definuj prosím tě sympatičnost, díky.

Reagovat
pantondavo

Podle mě myslí složení týmů, protože Reds jinak odjakživa patřil spíš mezi sympatický týmy, než naopak. Bayern ne, prostě Němci, ty tak nějak automaticky nemá rád nikdo. A že by tam někdy hrál nějakej vyloženě sypmatickej hráč si taky úplně jistej nejsem.

A s těma fanouškama souhlasim

Reagovat
Bastaron

Akorát Muller to kazí jinak většina sympatická právě že.

Reagovat
pantondavo

A Ribéry s Robbenem.

Reagovat
Bastaron

Tak ti už stejně nehrajou.

Reagovat
Kolarik12

Ja teda nevim, ale Muller je nejvic sympatickej hrac Bayernu a cekal bych, ze zrovna fanousek Bayernu by moje slova potvrdil. V kazdym zapase jede na plnej plyn, nehraje na sebe, ale za vysledek celeho tymu, raduje se z kazdeho golu, jako by ho dal on sam a jeho smysl pro humor mimo hristi mu na sympatiich taky pridava. Lidi, co rikaji, ze je Muller nejvic nesympatickej vetsinou nevideli zapas Bayernu ani z jedouciho vlaku. Muj nazor...

Reagovat
Bastaron

Tak jsem asi divnej, ale mě už několik let není sympatický a poslední rok, dva už ho nechci ani na hřišti vzhledem k tomu, jak se zhoršil.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kovi81

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Diego2

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Luc-Luc

Bayern uz davno nebudi takovy respekt jako kdysi, takze verim tomu, ze si vypracujeme hodne sanci a tri promenime...3:1, Salah, Mane 2x

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidim tady ty vysledku typu 2:2 3:2 atd tak to nakonec bohuzel skonci bez golu nebo max 1

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě postoupí Bayern. Hrají mu do karet zkušenosti hráčů. Liverpool často hraje tím anglickým hurá fotbalem, který se v LM moc nevyplácí. Navíc když teď nehraje VVD, který je podle mě 80% Liverpoolské obrany. Tipuji výsledek prvního zápasu 3:2 a výhra Liverpoolu a odveta 2:1 pro Bayern.

Reagovat
tomasinho

Tos asi letos moc LFC neviděl, když to nazýváš hurá fotbalem. V minulých sezonách určitě jo, letos je to daleko víc kontrolované.

Reagovat
13

V tomhle složení obrany tu kontrolu radši nechci vidět, nejlíp vrátit se k hurá fotbalu.

Reagovat
tomasinho

Tak není to o obraně jenom jako o celkově změněném pojetí hry, to výpadek jednoho hráče neovlivní.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten se nevrátí

Reagovat
Frantszek

První zápas 2:2 druhý 2:3pp pro Liverpool a postup.

Reagovat
tomasinho

Absence VVD je hodně fatální, hlavně i z toho důvodu, že bude muset na stoperu hrát Fabinho, který zas bude chybět v záloze. Asi lepší jak Lovren, ale i tak, ideální to zrovna není. Jen prosím ne zálohu Henderson - Milner - Wijnaldum, to fakt už ne, nechci toto trio už vidět nikdy pospolu. Jednoznačně musí hrát Keita. Jinak nám i tak věřím, doma neztrácíme, nedokážu si předsatvit, že bychom prohráli. Ale jestli to bude dostatečně dobrý výsledek do odvety? To netuším. Ale asi bych to viděl na něco jako 2:1.

Reagovat
Usty

Může hrát Milner DM?

Reagovat
ďuriLFC

Nikdy to u nas nehral. Podla mna nemoze. A ani nebude. Tam su traja ludia pred nim na tento post.

Reagovat
Usty

Tak potom tam musí hrát Hendo... Keita na DM taky nepatří, pokud to základu, tak jedině místo Milnera.

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Však tak jsem to myslel. Místo Milnera určitě. Sice v úvodu sezony hrál dobře Gini DM, ale budeme ho potřebovat víc vepředu. Takže Hendo - Keita - Wijnaldum. Na United Fabinho místo Henda.

Reagovat
fenixLFC

Nie na to nema rychlost

Reagovat
vladis271

Ja som tiež za Keitu. Aspon nebude hrať od začiatku proti MU:

Reagovat
tomasinho

Já bych ho dal dneska i v neděli.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Keita v posleedním utkání proti nám strašně propadl, tak bych ho uvítal.

Reagovat
mayday

2,5 +

Reagovat
C-M@ster

3:1

Reagovat
Bayernista18

3 : 0

Reagovat
technecium

Reagovat
nani92

Ten pocit, keď si včera mohol hrať o prestížny FA Cup a namiesto toho sa dnes musíš zúčastňovať tejto saskarny

Reagovat
vladis271

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern to zvládne.

Reagovat
AjaxFans

Věřím více Poolu

Reagovat
Bayern +

Stopéri na oboch stranách budú rozhodujúcim faktorom zápasu.

Niečo sa písalo o zranení Goretzku, to by som sa vôbec nehneval ak by ho nahradil Javi.

Reagovat
ZB 07

2:2

Reagovat
Malresi

Vyhráme v pohode. Dnes sledujte všetci, čo môžete. Toto bude určite spolu s odvetou najkrajší dvojzápas tejto edície.

Reagovat
eder

Tak na tu pohodu bez Virgila jsem docela zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle bude tenhle prvni zapas podle me sracka. Jak Liverpool bude mit po dnesku v odvete nadeji, tak verim, ze si to s Bavorama rozdaj, ale dnes to bude ekl fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cink

Reagovat
cink

Reagovat
TopinB

Reagovat
aramaki

Podobný priebeh ako ManU-PSG, akurat ze skoruju asi oba timy.

Reagovat
waynemarkrooney

2:0

Reagovat
Tommy the Gunner

2:2

Reagovat
oli9

1:0 a nuda

Reagovat
pytlerLFC

Bez Virgila očekávám pěknou divočinu, nějaký 4:3, 2:3, podle mě 5 a více gólů dneska padne.

Reagovat
Coutinho10

Bayern bude hodně složitý soupeř a když se podívám ještě na ty absence (např. Virgil nebo Bobby), tak to bude ještě těžší, ale doufám, že se LFC hecne a pojede na plno , protože házet to všechno na jednu kartu (PL) už se nedá, protože ta pozice tam neni tolik výhodná, jako byla dřív, takže je potřeba obě soutěže brát stejně a ne jako třeba vypuštění toho FA Cupu, kdy v tý době jsem tomu rozuměl, ale následující týdny ukázaly, že to asi nebylo dobrý rozhodnutí, když se začalo ztrácet i v lize

Reagovat
Josifek

2:1

Bude to pěkný zápas, Liverpool by se dal vyzkoušet za ten kurz..

Reagovat
M1ck0

0:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

3:0

Reagovat
Wat

Nějaké novinky ohledně Bobbyho? Doufám, že večer bude připravený nastoupit.

Reagovat
ďuriLFC

Bude hrat podla echa, sprava cca 30 minut stara

Reagovat
nani92

Bayern Mníchov je jediný klub na ktorý sa môžem spoľahnúť

Reagovat
Messiáš

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream? Budete mít?

Reagovat
eder

Ano.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Coman nastoupi

Reagovat
Marv

0:2

Reagovat
cristiano.K.

Mane rozhodne. Snad se donutim vstat ve 3:00 vietnamskeko casu

Reagovat
X-bano-X

Veď vstávaj normálne o 21:00 stredoeurópskeho

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
emanuel habasko

Pritom ani nejsi ve Vietnamu, jen se snazis zapusobit na EF.

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

To že děláš v nonstop asijském bistru ještě neznamená, že ta LM nepoběží ve 21 hodin 'okolního' světa

Reagovat
Liquid

to že jdeš do Sasazu s 10 panáky a zabloudíš ještě neznamená, že tu běží vietnamský čas

Reagovat
Hokaido

Co tam děláš?

Reagovat
cristiano.K.

trip s kamosema na tri tydny.

Reagovat
cink

LSD v asijskEm bistru a v čase napřed o 6 hodin. Za mě

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA, bro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak machruje ze je ve Vietnamu ne..

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Pool

Reagovat
pobody's nerfect

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool může vyhrát, ale bránit musí celý tým. 2:0

Reagovat
Liquid

Liverpool vyhraje 3:2 ale nepostoupí a jeho hráči se začnou postupně hádat a vzájemná hráčská animozita se projeví v dalších zápasech premier league

Reagovat
doshcz

OT: Petr Cech took the Arsenal Women’s team out for a meal last night and footed the bill to congratulate them on their season so far. https://twitter.com/Stillberto/status/1097859801948798976?s=19

Big Pete (͡° ͜ʖ ͡°)

Reagovat
Free_player

tuším, že Liverpool dneska dostane 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, rozjebeme tlstých bavorov?

Reagovat
Rudnevs

Na úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si velice chutnučký.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ty aj žiješ?

Reagovat
drussbarb

Zajímavý match bez favorita, věřím, že postoupí Liverpool

Reagovat
technecium

Matip - Fabinho? To opravdu nastoupí na stouperu? Nejsou to oba defenzivní záložníci?

Reagovat
smazaný uživatel

Matip čistokrevný stoper, Fabinho může hrát dopředu i defenzivně v záloze, ale stoper to určitě není..

Reagovat
Kixi Syhimour

Matip stoper

Fabinho def. záložník, na CB hrál jeden zápas, byl tam vcelku dobrej

Reagovat
Swarley

Tady z toho výběru fakt asi radši tím drátem do oka

Reagovat
Wat

Reagovat
13

To se dá brát jako vyjádření sympatií k LFC.

Reagovat
Swarley

mám rád optimisticky pohled na věc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smele do toho

Reagovat
Swarley

Pořád budu nejnadanější čtenář v PL sekci...

Reagovat
smazaný uživatel

*nejnudnejsi...Verim, ze se ti to tam dostalo neumyslne.

Reagovat
Swarley

To mám jako u toho čtení žonglovat?

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, ze bys vubec s necim umel zonglovat

Reagovat
Swarley

heh, vole

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Natoč to na video, Tomio a pošli mi to .

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez vykartovanyho Virgila si dnes Bayern uhraje postup..A to i v nejake blaznive prestrelce nebo klidne hnusny 0:0 z venku, Bayen je podleme favorit na postup a to hodne. No rozhodne je todle min narocnejsi zapas na tipovani nez duel Lyon-Barca kde sem dal under a strelce Messiho

Reagovat
bbbauch

1:2

Reagovat
cubazi

No čo, ak sa počas zapasu náhodou nejaký obranca LFC zraní na lavičke je ešte MORENO, Bože Klopp to fakt ako važne, nejeblo ti? Mohol si tam jebnuť miesto Tralalany mladeho obrancu .... toto smrdi pruserom

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě je tam Milner, ten je de-facto na na každou pozici

Reagovat
Coutinho10

tak Bobby nakonec fakt v zakladu

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Mignolet, Milner, Sturridge, Moreno, Lallana, Shaqiri, Origi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta lavička je odstrašující, každopádně v rámci možností je to dobrá sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Stahuje se furt Firmino tak hluboko? On mi uz ani nepripadne jako hrozba jako utocnikk coz je obrovska skoda. Obrany se vic zamerujou na Salaha a Maneho kdyz nejvic jejich obrany atakujou prave oni dva a Firmino to spis zavira z druhe vlny tak jemu by to mohlo trochu rozvazat ruce, on ma vynikajici vyber mista a vyborne cte hru, ale ja ho mam radeji spis jako hrotaka, kdy se umi i sam o sebe postarat, proste poklad

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, stahuje a mnohdy je to otřesné a nedokáže přihrát

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to sem videl, ale z te svetove spicky neni v tom sam. Ja moc dobre vim, jak je platnej stazenejsi, ze to Bobby zahraje, vubec to neni kontraproduktivni a logiku to dava kdyz to umi zahrat, proc ne, nadherne mates soupere kdyz souperuv stredni utocnik neopusti stredovej kruh anajednou se cpe do zakonceni..Ja jeho hru zeru, podle me malo strili, ma neskutecnej granat v obou nohach...ja bych ho hral jinak

Reagovat
tomasinho

Taky je to tím, že se začalo hrát čím dál víc 4-2-3-1 a chybí desítka. Takže Salah hraje hrot a Bobby hraje desítku, kde se zřejmě počítalo s Fekirem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox a myslim to vazne

Reagovat
PavlíčeQ

Neuer - Kimmich, Hummels, Süle, Alaba - Thiago, Martinéz - Gnabry, James, Coman - Lewandowski

dobrá, očekávaná a doufejme i vítězná

Reagovat
db18

...neočekávaná, vydoufaná. A teď baráky na Bayern.

Reagovat
PavlíčeQ

Dopředu obavy nemám, ale uvidíme co dozadu. Javi by dnes mohl být ten rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Goretzka není ani na střídačce. Nechtějí riskovat, ok. Za mě velmi dobrá sestava. Doufám, že zdejšími uživateli opěvovaný spasitel Javi se ukáže a všechno ve středu zboří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez dobra

Reagovat
Bastaron

Ale ta lavička je strašná.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kixi Syhimour19.02.2019 19:58#

Ta lavička je odstrašující, každopádně v rámci možností je to dobrá sestava

[reagovat]

Nejste sami

Reagovat
PavlíčeQ

Tu jsem tu radši vůbec nedával no. Doufám, že nebudeme muset střídat

Reagovat
Bayern +

Davies, Rafinha, Mai, Ribery, Sanches, Shabani, Ulreich

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

Woohooo

Reagovat
Pigeon

Bude hodně záležet na tom, jak kraje obrany udrží Gnabryho a Comana. Střed pole Liverpoolu je špatný ale bojovný, Bayern se tam bude konfrontaci vyhýbat a hlavně Thiago to bude hodně cpát do stran a z tama budou lítat míče na Lewu. To bude zajímavé, jak ten se popere s oslabenou obranou Liverpoolu. Každopádně co do sázení bude mít Bayern dle mého názoru celkem hodně rohů

Reagovat
avicii

dnes budeme potrebovat nieco blaznive ako minulu sezonu v LM, na ciste konto to asi neuhrame..

Reagovat
tomasinho

Sestava nejlepší, jaká šla poskládat no. Lavička špatná, ale co dělat no. Milner přijde bránit vedení pak kolem 70. minuty a Shaq vystřídá jednoho z té trojky, možná Bobbyho, který nebude úplně 100% fit. Věřím, že doma neprohrajeme a dokonce vyhrajeme. Ale moc nevěřím na nějakou super pozici do odvety. Kdybych měl tipnout přesný výsledek, tak bych řekl 2:1 pro nás.

Reagovat
tomasinho

Vlastně bych byl i rád, cokoliv hratelné do odvety je fajn. Venku letos v LM hrajeme hovno, ale věřím, že by šlo i při 2:1 venku ukopat postup.

Reagovat
Kixi Syhimour

Streamy?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

O2 zdarma...

Reagovat
fabec1222

poslal jsem jim číslo a nic

Reagovat
20fredy20

Som rad ze hra Javi ,v takychto zapasoch je to nas najdolezitejsi hrac.

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Šmíca a Rada ve studiu

Reagovat
raduinho

Stream? A né, nechci O2 zdarma.

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Rudnevs

Veď klasika, nie? Sport 247 alebo 365. Lepšie streamy sú snáď ani neni.

Reagovat
vladino10

No acestreamy čo sem dal bbbauch idú na 100% v HD, žiadne padanie a hladanie správneho ako 365..

Akurát iba v angličtine no..

Reagovat
raduinho

su neni

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Rudnevs

V hovorovej slovenčine sa to používa.

Reagovat
raduinho

To sice ano, ale je to nesmysl.

Reagovat
raduinho
Reagovat
JozkokozleJ

Este pred tyzdnom som to vnimal inak, dnes vsak verim Bayernu. 1:2

Reagovat
fabec1222

Stream na O2 nebo Orange Sport?

Reagovat
Coutinho10

Svěcený bude zrejme komentovat

Reagovat
naheCZ

Reagovat
stas87

Hlavne nech Bayern nedopadne ako BVB. Nech ma o co hrat aj v AA. Golova remiza by potesila, nieco v style 2:2.

Reagovat
stas87

A tusim problemy cez stranu kde hra Kimmich a Gnabry. Oni dvaja nehraju dobre, nechavaju diery a ak nie je Klopp blbec, tak toho vyuzije.

Reagovat
cristiano.K.

Stream na mobil pls

Reagovat
Coutinho10

Salaaah skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten idiot si plete Robertsona s Firminem, to už neni normální...

Reagovat
Luc-Luc

jo a Maneho s Keitou, prej jak je O2 super latej Capek

Reagovat
Luc-Luc

Alisson

Reagovat
havrys99

Matip

Reagovat
db18

Klasik...

Reagovat
db18

No konecne... Prvni centr do vapna a hned mega sance... Nema smysl si to tukat okolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Matip zkušeně

Reagovat
fenixLFC

matip je dobry priemerak...

Reagovat
vladis271

*podpriemerák. disaster in waiting. Ja bych tam fakt radšej videl Lovrena.

Reagovat
fenixLFC

ja som to nehccel takto otvorene pisat lebo by sa zas zletela uderka...matip je hrozny. u lovrena nevies ci zahra svetovo alebo ako najvacsi traged, u matipa vies ze svetovo nezahra nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Alliaion na Kariuse lvl 100

Reagovat
smazaný uživatel

Allison*

Reagovat
Luc-Luc

Alisson zkusene

Reagovat
fenixLFC

matip

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam Matip zase zkoušel za paticku?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Mato178178

boze ... naco toto robi

Reagovat
smazaný uživatel

Keitič hrá dobre.

Reagovat
Luc-Luc

bez toho Virgila tam jsou vzadu hrozny zmatky

Reagovat
db18

Lewa zbytecne moc vepredu... Tam by se mi libilo, kdyby hral hloubs a posilal pak do uniku Gnabryho s Comanem... takhle se k nemu mlc balonu nedostane...

Reagovat
Bayern +

Ale maká, síce bez lopty prakticky, ale snaha tam je.

Reagovat
db18

Asi od 30. minuty naprostá spokojenost... jenom škoda, že Martinez nebyl rychlejší, když pak na sebe Lewa upoutal pozornost Matipa.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita na to zkratka nemá

Reagovat
Kixi Syhimour

však dneska zatím dobré

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

ako moze matip vyzerat a hrat tak psorane s loptou to mi je fakt zahadou..

Reagovat
raduinho

Přepínám na Lyon-Barca.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

sadio

Reagovat
Coutinho10

Mane

Reagovat
cubazi

Reagovat
Luc-Luc

tvl to se musi davat hosi

Reagovat
smazaný uživatel

mané ty vol

Reagovat
kaja900

to snad nemyslí mané vážně.. jak to muže kopnout takhle blbě na takovýhle úrovni..

Reagovat
fenixLFC

omg to nebola zas tak lahka situacia

Reagovat
kaja900

tak nejsem nějakej odborník, ale pro mě je tohle 100% gol..

Reagovat
fenixLFC

je to velka sanca alr z otocky skakava lopta proste nie je stopercentna

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslel si že je v ofsajdu + to bylo z otočky, nic jednoduchého

Reagovat
Spalovač šancí

na offside nemá co myslet

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
ZB 07

Tolik šancí

Reagovat
Luc-Luc

Mane

Reagovat
Heisenberg

Firminho zatím vynikající

Reagovat
raduinho

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino úžasnej!

Reagovat
Kincl

Coman opět dobře hraje :)

Reagovat
havrys99

Mané je vrták, Gervinho dva

Reagovat
Side

Čelo mají skoro stejný

Reagovat
kaja900

salah dobrá patička

Reagovat
Luc-Luc

ty vole uz jim ho tam dejte

Reagovat
wishmaster

Vie mi nejaký fanúšik Bayernu vysvetliť prečo Sule nie je pri rohoch v šestnástke? Mne príde ako jeden z najlepších vo vzduchu. Miesto toho čaká na poliacej čiare. Akú by mal on s jeho rýchlosťou šancu zastaviť protiútok?

Reagovat
Kaze

Nebo prave kvuli sve rychlosti nestiha jit zpatky branit.

Reagovat
blackhawk88

tak Ssule je rychlejsi ako Hummels a ten sa dopredu treba furt

Reagovat
db18

Ty asi nevíš, jak je Süle rychlý, co?

Reagovat
Bayern +

Lebo je tam s Hummelsom Martinez, ktorý má lepšiu ofenzívnu hlavičku a s návratom späť má také isté problémy ako Sűle.

Reagovat
vladino10

To, že chceme mať niekoho defenzívneho chápem, ale to, že to.je sule az tak nie..ono taký hummels síce na rohoch vyhrá mrte hlaviciek, ale bránu netrafí nikdy..

Reagovat
Rudnevs

On je práve naopak jeden z najrýchlejších hráčov Bundesligy.

Reagovat
db18

Reagovat
Tommy the Gunner

Paradni fotbal

Reagovat
Bayern +

Ani moc nie, my nehráme žiadnu extra podívanú a dokým bude 0:0 tak asi ani nebudeme...

Reagovat
vladis271

Reagovat
mickey mouse

omg aspoň jeden tam už měl být

Reagovat
Melda

Hrajeme parádně, škoda že tam zatím nic nespadlo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bandita_Harry

paradne je silne slovo no sanci bolo viac nez dost

Reagovat
havrys99

top fotbal, škoda poločasu

Reagovat
cubazi

Striedaj toho kokota Maneho ... dopiči chod do afriky

Reagovat
Kixi Syhimour

Moreno in

Reagovat
YNWA__MSN

boze vy ste ale kkti

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi byly t nuzky misto normalniho zakonceni... blb jeden

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl Keita

Reagovat
smazaný uživatel

to byl druhej cernousek... co se o to pokousel za vapnem

Mane je daval asi 5 metru pred branu... coz bylo stejne dementni

Reagovat
YNWA__MSN

sám seš kokot

Reagovat
Melda

Jseš mimo.

Reagovat
Jardman

nůžete mi pls někdo poskytnout fungující stream, je sice pěkný, ze sem dáváte odkaz se 30 streamama, ale když žádnej nejede

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
naheCZ

Jestli ti nejede ani 1 z 30 streamů, tak bude chyba spíš u tebe...

Reagovat
Jardman

možné, ani rusáci nešlapou

Reagovat
naheCZ

Zobrazuje se ti alespoň nějaká chybová hláška nebo něco?

Reagovat
Jardman

díky, tohle už funguje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Luc-Luc

vzadu zmatky, ale vepredu zatim dobry, chybi tomu kousek

Reagovat
smazaný uživatel

proc hraje Liverpool letos takovou sracku?

minulej rok skvelym fotbalem nadchli celou Evropu a letos se na to vetsinu zapasu neda ani divat

jestli si mysli... ze s timto fotbalem neco spis vyhraji... tak to je hodne naivni myslenka

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Kixi Syhimour

super, ale k trofejím to nevedlo, v LM jsme měli štěstí v zápasech i na los, kdyby nám nepomohl rozhodčí končíme už s MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

a tenhle fotbal k trofejim povede?

v lize City a v LM konec uz ted s Bayernem

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to mám vědět? Vím, že s tím hurá fotbalem jsme v lize skončili 2. a v LM se dostali do finále vcelku šťastně. Teď se pereme o nejvyšší příčku v Anglii a s Bayernem to není žádná katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

neni lepsi vitezit peknym ofenzivnim fotbalem nahoru-dolu a skoncit 2. v obou soutezich nez hrat takovou sracku a stejne nic nevyhrat?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec mi teda nepřijde, že by liverpool hrál špatně a nudně

Reagovat
smazaný uživatel

v LM letos jeste nezahrali dobrej zapas

Reagovat
Kixi Syhimour

12/10

Reagovat
avicii

PSG doma

Reagovat
13

Minimálně doma proti PSG to dobrý zápas byl.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reklama na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
20fredy20

Gnabry out , Ribery in

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
db18

Ještě je potřeba počkat tak do 60. minuty...

Reagovat
Bayern +

Navyše Coman napravo... neviem no. Ja by som za stavu 0:0 vyčkával najviac ako sa len dá, Gnabry nikdy nebude ako Robben, ale pár momentov tam mal fajn a Kimmichovi pomáha celkom dosť.

Reagovat
vladis271

Celú obranu aj s brankárom by som priviazal k tyči a vyšľahal s bičom. A tyč by sa našla aj pre Maneho. Chodte do riti s takúto sračku. Najlepší na ihrisku od nás Hendo a to mu stačí len behať.

Reagovat
cubazi

Inak Mane musi isť dole on dnes spáli aj z 5 metrov do prázdnej.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Já pořád nevím, kde se bere u Alissona nálepka brankáře těsně pod vrcholem. U nás měl pár dobrých zákroků, ale v rozehrávce je nejistej a poslední dobou nás taky moc nepodržel, je to upgrade, ale od brankaře za 70 mil. by se i mohlo čekat více

Reagovat
Kopac

ty toho nevies dost chlapce, malokto je tu tak mimo ako ty

Reagovat
Kixi Syhimour

Něco na obhajobu by nebylo?

Reagovat
Bayern +

Hlavne sa tam chcel na začiatku zahrať na Neuera a skoro vyrobil dve tutovky Bayernu

Reagovat
Wat

Hrát na Neuera, to je kouzelný. Však tímhle stylem hraje celou sezónu.

Reagovat
Bayern +

No, kúzelné... K Neuerovi z MS 2014 má ešte celkom ďaleko.

Reagovat
Wat

Jj, to je jeho cíl.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kixi Syhimour

Něco na obhajobu?

Reagovat
Bandita_Harry

v porovnani s Kariusom je to sto a jedno , je to len clovek , nieje bechybny, no urcite sa nam oplatil

Reagovat
13

Tak si zkoukni teď o poločase highlights, sračka výkon fakt vypadá jinak.

Reagovat
db18

Tak od nějaké 30. minuty už spokojenost i s Lewou... Už jen aby Gnabry ustával ty souboje tělem... u hráče, který prošel ostrovním fotbalem mne trochu překvapuje, jak snadno jde od balonu.

Pak je škoda, že na Comanovi je znát to nedávné menší zranění, jinak je schopný měnit směr mnohem rychleji, ale dnes je dost opatrný. (což mu nezazlívám a chápu to, jen je škoda, že není úplně fit)

Reagovat
pytlerLFC

Začátek vlažnej, obrana bez Virgila hrozná, ale posledních 20 minut skvělý, chybí jen gól

Reagovat
fenixLFC

az na obranu hrame fakt skvelo. hendo, keita mane a firmino si to celkom sefuju. skvele suboje beci vs kridla kde jediny z obrancov kto si to zatial vedie je alaba... nieco tam z toho mnozstva sanci ale malo padnut, to bude chybat. v obrane ocakavany chaos. smutne ze zo stoperskej dvojice je lepsi suplujuci zaloznik. matip fakt tragedia, ten je horsi a horsi akzdym zapasom. a alissona by uz niekto mohol naucit rozohravat, tie jeho vykopy po lmetra nad zemou stredom ihriska su niekedy fakt na facku...kazdopadne toto sa da uhrat aj s tou stoperskou dvojciou len to uz musime zacat premienat

Reagovat
smazaný uživatel

Mane takovej drevak

Reagovat
Bandita_Harry

ty vis...

Reagovat
Bayern +

Mne Alaba až tak dominantný nepríde, zatiaľ ma viac prekvapuje Hummels.

Reagovat
db18

Jen se Hummels bojí posílat kolmice dopředu a občas až moc riskantně zahraje dozadu, kde to pak Manu hasí odkopem - sice bezpečným, ale často nestihne zamířit...

Reagovat
Kixi Syhimour

Neuer by mohl hrát v záloze

Reagovat
db18

No, ale troufnu si říct, že s Ulreichem by to asi bylo už 2:0, i když je to taky kvalitní gólman...

Reagovat
fenixLFC

preformulujem- jed jediny z tych styroch ktory tam neprehrava

Reagovat
Bayern +

Hummels dnes zahral na pána, po tej biede čo hráva v lige dnes na ihrisku nahradil prítomnosť VVD len v inom drese.

Alaba dokáže zahrať aj omnoho lepšie. Aj keď to čo mal zahrať tak zahral.

Reagovat
13

Nechápu urážky vůči Manému, dokáže být v koncovce zoufalej, ale jinak je to totální dělo.

Keita navazuje na Bournemouth a hraje dobře. Celá záloha i útok dobré, Boby dnes úžasný.

Reagovat
pytlerLFC

Mané mi vadil dlouhou dobu, ale poslední 2 měsíce už volí správný řešení přihrát/jít sám a hrozně se mi teď líbí, že spaluje se ví, ale jinak skvělej, lepší než dřív mi přijde

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nedivil... az zapas skonci 0:1

Liverpool je v koncovce naprosto neskodnej a muze za to predevsim Mane... kterej je dnes naprosto tragickej

Reagovat
13

Já se bych se nedivil, to tak bejvá že nedáš dostaneš.

Reagovat
Wat

Firmino zase hraje jako z partesu, snad mu ta nemoc nebude moc ubírat síly a vydrží dneska co nejdýl. Bayern s tím jeho pohybem a myšlenkou má velkej problém. Dneska by to mohl strhnout právě on, věřím mu nejvíc z té trojice.

Reagovat
fenixLFC

firmino hlavne hra tu falsonu deviatku a klasicky mu to sedi

Reagovat
Wat

Hlavně je super, že ty akce ještě stíhá dobíhat do šestnáctky mezi stopery, což je výbornej moment překvapení. Jen toho využít.

Reagovat
13

Dneska mu toho hodně vychází, škoda že jak byl před Neurem, tak centroval. Já bych na jeho místě pálil bodlem na přední tyč.

Reagovat
Wat

On si to posral tím druhým dotekem, pak už se vyhnal. Kdyby to zkusil z otočky hned po zpracování na zadní, bylo by to zajímavější, i kdyby to Neuer případně vyrážel někam vedle sebe.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Melda

Přesně tak.Mě dostává jak Firmino si vyklusává 30m od branky a a najednou se objeví na malém vápně.

Reagovat
Spalovač šancí

Bayern zatím docela překvapení. Myslel jsem, že budou Liverpool více tlačit.

Reagovat
Furia Ceca

Mně přijde, že to maj v píči s tím, že dneska jim to nějak jakž takž vyjde a rozhodnou až doma.

Reagovat
13

Na postup budou potřebovat gol venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebují

Reagovat
Spalovač šancí

Úplně na háku to nemají, protože obrana určitě nefunguje optimálně. Ale směrem dopředu v zásadě spoléhají na to, zda něco vyjde Comanovi.

Reagovat
Coutinho10

zatim jsem prijemne prekvapeny, protoze sanci mame dost, ale bohuzel ten gol se zatim nepodarilo dat a Bayern hrozi jenom minimalne, ale kdyz se vyvarujeme zbytecnych chyb a naopak neco z tech nasich sanci konecne promenime, tak by to mohlo dobre dopadnout

Reagovat
blackhawk88

Bayern by sa mal vpredu prebrat a Gnabry naucit prihravat

Reagovat
raduinho
Reagovat
blackhawk88

si v blbej diskusii

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, ještě povrchnost z Barcelony tu chyběla

Reagovat
raduinho

Já jsem možná povrchní, ale ty... ty jsi falešný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsude 0-0, fakt zatim dobry fotbal

Reagovat
stiflerovamama

Firmino je super hráč v tom čo robí, ale myslím, že v lete je čas priviesť aj klasického hroťáka. Niekedy tam proste taký hráč chýba. ALe inak zatiaľ dobrý výkon, Hendo super treba sa ďalej snažiť snáď tam niečo padne.

Reagovat
avicii

Werner a pod nim Firmino..

Reagovat
13

Reagovat
Bayern +

Werner je práve typ hráča ako tí traja v LFC, od klasického hroťáka typu Lewa alebo Higuain v najlepších časoch má na míle ďaleko.

Reagovat
db18

Reagovat
avicii

Aj tak si myslim ze by bol pre nas idealny...

Reagovat
tomasinho

By zahrál i z křídla. My klasického hrota chtít nebudeme nikdy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušné

Reagovat
Frantszek

Chce to mít koule nebo už nějaký kapitál. A nebo do toho slušně spadnul.

Reagovat
cristiano.K.

Tak jsem cely polocas ztratil hledani streamu. Oni ty m*dky vietnamsky to snad maji vsechno zabanovynay

Zkuste mi sem nahazet jeste nejake linky, dik

Reagovat
Bandita_Harry
Reagovat
stas87

Javi, Thiago aj James velmi daleko od seba, takze kazdy druhy nakop skonci tak, ze po vzdusnom suboji maju loptu domaci a defenziva si nema sancu oddychnut. To je asi najväcsi rozdiel medzi Bayernom pod Henyckesom, Guardiolom a teraz Kovacom. Mne sa to nepaci, namiesto Jamesa mal hrat Müller, ten aspon vie vyborne napadat a vie kedy to ma zmysel a kedy sa radsej stiahnut. James toto nikdy nehral, nevie hrat aktivne napadanie a hlavne na to oproti Thomasovi nema fyzicku. Beriem, ze je to technickejsi hrac, aj indivudualne je lepsi. Ale do tohto typu zapasu nema vyuzitie a naopak Müller ano. No a so stopermi Hummels-Süle je strasne zakladat utok. Hummels par rokov spät mal take sebavedomie, ze loptu jednoducho vyviezol na superovu polovicu uplne bezproblemov. A dnes? On moze ist dopredu ale zasekne a pohladom automaticky hlada Neuera...strasne co sa z neho stalo behom par rokov. Gnabry nepomaha Kimmichovi dostatocne, v tej sanci ako Mane trafil vedla, tak medzi Gnabrym a Kimichom bolo snad 15 metrov.

Reagovat
blackhawk88

Muller ma trest preto nemoze hrat, mne sa tiez nepaci, ze kazda 2. prihravka vpredu ide vlastne dozadu an obranu a tam si daju 10 prihravok a odkopnu dopredu

Reagovat
stas87

Aha, tak na to som si nespomenul. On vlastne niekoho brutalne skopol v skupinach, ze? No aj tak si stojim za tym, ze James nie je vobec platny ked sa Bayern snazi ziskat loptu napadanim. Ribery by mal prist tak v 65. minute, pretoze tie kraje obrany domacich nie su take pevne a Coman, Gnabry aj Ribery ich dokazu prehrat. Vysledok aj vykon zatial fajn, Niko si pre tu remizu prisiel a zatial ju ma.

Reagovat
Vsadim gule

Takových šanci a přitom docela nuda

Reagovat
Frantszek

Ale pič.u. Má to náboj. Lítá se, nevypouští se souboje. Sice 0:0, ale má to co do sebe.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ten stoper (do základu) je nutnost

Reagovat
db18

Vemte Pavarda... aspoň pak někoho napadne vyrazit Brazza.

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho už jste snad koupili, ne?

Reagovat
Greny

Ten už patří Bayernu ne?

Reagovat
db18

Má podepsanou smlouvu, nicméně jsme pořád nedokázali uplatnit výkupku (dle slov Reschkeho)

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho už si nenecháte utéci, navíc Klopp asi zrovna na CB nikoho nekoupí

Reagovat
Shevchenko

Na ty útočné kombinace Liverpoolu v obrovské rychlosti se dívá fakt parádně, ale co z toho, když nedají gól. Bayern je vpředu taky hodně nebezpečný a když to přiřadím k tomu, jak je Liverpool venku totálně neschopný, tak mi z toho pořád vychází postup Bayernu.

Reagovat
Greny

Viděl jsem jen dvě minuty.. jak to vypadá?

A proč komentuje Svěcený? Jsem myslel že už je jen moderátor

Reagovat
Vsadim gule

Protože fandí poolu

Reagovat
cubazi

Mám stres dpc, Hráme "dobre" máme vyložene šance ktore nepremiename, len aby nas to nemrzelo.

Reagovat
Bandita_Harry

Chce to hrat trosku pragmatickejsie , vystrelte uz na tu branu niekto kurva !

Reagovat
Kincl

Fuj k tomu Mohammedovi se vše odrazí

Reagovat
mickey mouse

Co víc chcem?

Reagovat
Yanek

James dost o ničem výkon.

Reagovat
DelPiero137

Bayern je tiez dost labilny v zadu, vela nevynutenych chyb.

Gnabry nic moc, Coman lepsi ale casto soluje.

Reagovat
Yanek

Gnabry se podle mě nikdy ke kvalitám Robbena nepřiblíží, tam potřebujou posilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tezky najit hrace, ktery by se ke kvalitam Robena priblizil. Jinak Gnabry v poslednich zapasech jde hodne nahoru. Prihravky v jeho veku a golova potence je super. Jeste se zlepsi, mysli mu to.

Reagovat
Bayern +

On a Goretzka ideálni hráči na lavičku.

Reagovat
DelPiero137

neviem ci je to jeho post, ake su jeho ulohy na ihrisku atd. Ale stranse zle riesil situacie, nepremyslal pri tom, zbytocne prihraval dozadu, spomaloval hru nedokazal najst Lewu alebo niekoho z druhej vlny.

Ked sa rozbehlo trio Liverpoolu smrdelo to golom. Naopak ked sa rozbehlo trio Beyrnu tak tam nieco vymyslel max Lewa.

Coman je pre mna sklamanim, nikdy nebude absolutna spicka. Neveri si, nedari sa mu v klucovych momentoch, jedina jeho prednost je rychlost. Ribbery za tych par minuty pre mna lepsi vykon.

Mat Bayern na kridlach kvalitu aku mal v minulosti R+R tak si dovolim povedat ze vyhraju. Budu musiet rozbit prasiatko (alebo objavit nejake mega talenty) aby nahradili R+R, inak im ta absolutna spicka utecie.

Reagovat
Bayern +

Coman je na pol zranený, navyše on ešte nedokáže vo svojom veku spraviť zápas sám ako Robben.

Ribéry za tých pár minút, ale je rozdiel vybehnúť na 10 minút a hrať proti obrancom čo majú v nohách 80 minút Kloppovho pressingu.

Reagovat
blackhawk88

Bayern 342 prihravok z toho 300 vzadu medzi obrancami

Reagovat
smazaný uživatel

Tezkej zapas pro Bayern. Kazda chybicka vede k okamzite prevaze soupere. Liverpool jsou fakt drici.

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky neni cas na tvurci myslenku.

Reagovat
Gareth Bale 11

James je úplně k ničemu.

Reagovat
db18

Uz by se dalo stridat... Kdokoli misto Jamese treba...

Reagovat
blackhawk88

tam nie je koho poslat, ta lavicka je bieda

Reagovat
db18

RS by byl platnejsi smerem dozadu... Dopredu Jamese do hry dneska stejne nedostanem

Reagovat
Greny

Conan musí dolů moc kazí v posledních minutách

Reagovat
Kincl

Barbar Conan?

Reagovat
Jardman

Didier Ya Conan

Reagovat
smazaný uživatel

Matip dominuje aktuálne .

Reagovat
Grahf

bayern dopredu strašne slabý, pool má rozbitú obranu a oni ani nevystrelia

Reagovat
Bandita_Harry

mali par peknych striel najlepsiu asi Gnabry

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson dnes slabší zápas.

Reagovat
redyyz

aj TAA by som povedal, že je ďaleko od svojho štandardu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ten je po zranění...

Nicméně Robertson hraje skoro všechno, ale taky mu to trochu kolísá ta forma

Reagovat
redyyz

To je pravda, to mi vypadlo, ale nemôžem sa zbaviť pocitu, že by sa mu zišla nejaká konkurencia na jeho post

Reagovat
Kixi Syhimour

potřeba kraje i stopera

Reagovat
Luc-Luc

prijde mi slabsi od te doby, co podepsal novou smlouvu

Reagovat
Miguel19

Ty křídla Bayernu stojí dobře za hovno..

Reagovat
redyyz

zvláštny pocit keď si človek praje aby bol Lovren zdravý

Reagovat
fenixLFC

ja tam fakt radsej uvidim fabinha vedla vvd nez matipa

Reagovat
redyyz

Fabinho dnes lepší

Reagovat
fenixLFC

keby len dnes....matip je k nicomu uz dlhsie

Reagovat
fenixLFC

dpc wijnaldum ked uz nevies strielat tak nezavadzaj

Reagovat
Melda

To bylo na facku no

Reagovat
Spalovač šancí

To byla chyba Salaha, takhle daleko mu nemůže míč utéct.

Reagovat
cubazi

Salah daj si facku dopiči

Reagovat
Luc-Luc

Milner za Keitu drzime nulu

Reagovat
20fredy20

Hummels dnes prekvapivo skoro bezchybnny, Suleho rozohravka prihra Neureovi a schova sa za hraca.

Reagovat
fenixLFC

naco milner preboha

Reagovat
bayern987

Hummels dneska bez chybičky.

Reagovat
PhilipS

Těší mě, že Gnabry hraje furt stejně. Dobře si plní defenzivní úkoly, ale dopředu je useless

Reagovat
db18

Ho letos vidis poprve?

Reagovat
PhilipS

Yop. Nemůžu říct, že by můj názor stál na kvalitních základech

Reagovat
masly008

Jsem nevěděl že ma Iwobi střídavý start v poolu :-)

Reagovat
redyyz

jeho jednovaječné dvojča

Reagovat
redyyz

to zase Kloppo ošéfoval s tými striedaniami...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jeho záporná vlastnost, no

Reagovat
vladis271

Reagovat
20fredy20

Nas najlepsi hrac s loptou dnes jednoznacne Neuer.

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Hummels.

Reagovat
cubazi

Bože proč mne trestáš tym hovadem?

Reagovat
Luc-Luc

Matip by nemel zakoncovat

Reagovat
smazaný uživatel

To už je na nervy tie šance kua. Nič, alibizmus, chýba ťah do brány, aj keď Bavori spoľahlivo bránia

Reagovat
vladis271

Matip drevo posrané. On má čas a jebne to z prvej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

matip ked sa dotkne lopty to je ako keby sa snazi hrat niekto s obrnou

Reagovat
Coutinho10

Mane skoda...hezka hlava

Reagovat
db18

Je to otevřený, můžem rychle dopředu - a Gnabry zahraje z půlky na Neuera... a pak to cpeme přes 5 hráčů...

Reagovat
blackhawk88

cely zapas je to o tom a to nielen dnes aj v BuLi to robia..vsetko dozadu trepu

Reagovat
Kokesh

Škoda opatrnosti od obou beku, jinak mohl Bayern kousat víc. Ale proti Poolu se to dá chápat, nula zatím vychází.

Manu s míčem na noze pořád ten nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

me16 v portugalsku?

Reagovat
Error

Royston Drenthe v dresu Realu a ne, on je to Renato nakonec

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Luc-Luc

to je krec jak proti leicestru

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba podpora zo zálohy a útočník,

. bodaj by sa Divock ukopol. Gini dnes alibista, potrebuje vedľa seba iného hráča v strede, ako je on. S ťahom na bránu.

Reagovat
redyyz

A jediného kreatívneho záložníka nahradí Milner, tam ťažko čakať podporu do útoku. Ja by som si prial konečne nejaké kreatívneho stredopoliara ktorý by to tam osefoval...Keita by aj mohol byt, len musí byt viac konzistentný a vedieť kedy posunúť loptu

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Váhanie, špekulovanie, držanie lopty príliš dlho.. kua tomuto Bayernu sa gól dať jednoznačne mohol a mal. Čo už, sú aj horšie výsledky ako tento.

Reagovat
cubazi

zbytočný futbal.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

K údajně špatným střídáním Kloppa - Prijde mi, ze Divochovi mohli Salah s Manem dvakrát dat do skvělé pozice, ale jakoby mu nevěřili a on tam běhá jak kůl v plotě.. to pak ale není chyba Kloppa takové střídání zejo.. děláte ostudu borci s takovýma kecama akorat

Reagovat
redyyz

Divoch mne nevadil, narážal som na Milnera

Reagovat
smazaný uživatel

hele beru zpět to s těma kecama, dneska to bylo v pohodě, ale jindy mi přijde, že je nějaká nová móda nadávat na Kloppa za to, že údajně špatně střídá... Milner si tam pak svoje taky odehrál bych řekl.. asi to chtěly oba týmy dohrát hlavně s čistým kontem no, to jsou ty první zápasy ve vyřazovací fázi

Reagovat
Spalovač šancí

To bylo úplně na přes ústa. Origi by tam šel sám na bránu, úplně lehká přihrávka by to byla, ale Mané to musí prostrkávat do strany přes dva hráče. Asi aby potom musel dostat míč zpátky

Reagovat
redyyz

dnes tak veľa zlých finálnych rozhodnutí ako riešiť zakončenie som ešte od nás asi nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak Kovac zkusene pouzil EF pravidlo, ze si nedokaze predstavit, ze by to skoncilo 0:0

Reagovat
Kincl

Proč nešlo víc hráčů třeba do vápna? Vždyt by nenechal dohrát ani případný protiútoku ne?

Reagovat
db18

No, ne že bychom na to letos už nedoplatili.

Reagovat
20fredy20

Ribery tam mal slusne zablesky, doma by som ho vytiahol v 2. Polcase

Reagovat
db18

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

Povinnost zvládnutá. Jen mne trochu mrzí, že jsme ke konci nezkusili ještě jednou zaútočit přes čerstvého Francka...

Jinak mne ale potěšil zodpovědný výkon směrem dozadu, což můžu říct asi poprvé v této sezoně.

Reagovat
vladis271

Toto sa ani hrať nemuselo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vcelku beru

Reagovat
REPLIKATOR

Druhej poločas dobrá nuda

Reagovat
Coutinho10

premejslim, jestli je 0:0 dobry vysledek do odvety, ze jsme neinkasovali, ale trochu mam obavy, ze Bayern bude doma silnejsi, takze plati to sami jako v dvojzapase EL Genk - Slavia, ze to bude o efektivite a kdyz se LFC podari tam neco dat, tak treba ten postup muze vyjit, ale Bayern to ma dobre rozehrany a odvetu doma, takze uvidime, ale jinak az na tu koncovku to byl dobry vykon

Reagovat
ManUnited

Co je lepší? Plichta venku nebo doma nedostat gól?

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si myslím, že bez VvD v náročném programu jsem to neuhráli špatně, hlavně neprohrát a navíc máme nejlepší možnou remízu

Reagovat
Kixi Syhimour

resp. spíš na to jako v jakém jsme byli rozpoložení po těch 2 remízách

Reagovat
ManUnited

Jo tak neinkasovat bez něj je dobrej výsledek, ale zas ofenziva se na druhý straně moc nečinila

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlas, ale já jsem vcelku spokojenej, základ byl, dle mého, neprohrát a máme tu nejlepší možnou remízu, z Bayernu se nesmí dělat nějací nazdárci

Reagovat
smazaný uživatel

Primitív Ribery

Reagovat
Kincl

Co to meleš hovado ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal sex s deckom, prestúpil na islam, rozdrbaval kabínu v repre, nevie po francúzsky atď. Je to idiot.

Reagovat
db18

Zrovna tu prostitutku bych mu tolik nevyčítal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Pedofilie to nebyla, průser byl, že za to dostala zaplaceno jako neplnoletá... a vzhledem k plastice by se jí fakt nedalo říct míň...

Reagovat
Kixi Syhimour

On to dostal jako dárek, ne?

Reagovat
db18

Jo, od švagra...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale on je veľký muslim.

Reagovat
redyyz

Reagovat
Jardman

On neumí francouzsky?

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarát Francúz mi hovoril, že nevie dobre a tiež mi dal za pravdu, že je hlupák. Proste taký jednoduchší človek, niečo ako Wayne Rooney.

Reagovat
Jardman

Nepřijde mi, mě přijde strašný jelito Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Už je starší, tak možno nepríde. Ináč je. Vidal má nezaujíma. Ten je aspoň vojak v kabíne aj na ihrisku.

Reagovat
stas87

Nechces sa uz vysrat na to hodnotenie hracov? Alebo komenty typu tlsti bavori a podobne. Je to dost infantilne.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to tu hecnúť, Majo A Ríbery je fakt kokot

Reagovat
stas87

Tak mozno z toho vyrasties. Aspon dufam.

Francka nemam rad kvoli spravaniu na ihrisku, co robi mimo ihriska ma nezaujima.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemoralizuj, nevyrastiem. Sme na internete, nebuď aj ty chutnučký .

Reagovat
stas87

Smutne, ze necitis potrebu spravat sa na internete adekvatne svojmu veku. A naopak, spravas sa ako emotivny pubertiak, pekne co z teba futbal urobil.

Reagovat
smazaný uživatel

futbal je o emóciách, inak by som to nemal ako koníček... Už keby píšem články, dobre, ale diskusia je uvoľnená a provokovanie je v pohode podľa mňa

Reagovat
Kincl

Tak hlavně že nějakej posranej Mohammed není muslim :D

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku rozdiel medzi Momom a Franckom. Momo je silno veriaci človek a sympaťák, Ribery je hlupák a pózer.

Reagovat
Cobra

Reagovat
db18

A v bordelu!

Reagovat
Bayern +

Je to sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Už som si zvykol na tvoj vkus .

Reagovat
Bayern +

Robbena by som pochopil kvôli divingu, ale Franck fakt je

Reagovat
mimi_united

Liverpool bude v Mníchove bez šance Už teraz sa im triasli kolená

Reagovat
redyyz

Reagovat
vladis271

stále o vesmír väčšie šance ako vy v Paríži

Reagovat
avicii

Hej a co vase kolena v Parizi

Reagovat
mimi_united

Možno že práve pre ten pocit že nemáme už čo stratiť, sa nám bude hrať lepšie

Reagovat
avicii

A mozno nie

Reagovat
Mato178178

takze vlastne 0:2 je lepsi vysledok csaplar approves

Reagovat
smazaný uživatel

Zajoo

Reagovat
Pride

Rada

Reagovat
cubinho

Lívrpůl

Reagovat
Coutinho10

....tak určitě

Reagovat
Luc-Luc

druhej polocas ciry zoufalstvi vepredu, tezkopadny a bez myslenky... naopak obrana zahrala slusne, v Mnichove to bude vepredu volnejsi, Bayern bude utocit, coz by mohlo otevirat prostory Manemu se Salahem...

Reagovat
smazaný uživatel

akorat teda nechapu, kde byl ten hrozny hummels?

Reagovat
DelPiero137

Casto hra Bayern taketo vysoke lopty? Same dloubacky, nakopy malo pozemnych, rychlych akcii ktore by nebrzdilo sprcovanie lopty vo vzduchu.

Neuer a jeho rozohravky, docela katastrofa. Strasne riskuje.

Necakal som ze Bayern vydrzi tuto honicku 90min. Aj tak to bol na moj vkus hura zapas nahoru dole bez vacsieho rozmyslania. Niektore nabehy, kombinacie ale obranne zakroky pekne. Celkovo to na mna posobilo ako naspeedovane mysi prvotny zamer utekat

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak hrál Fabinho?

Reagovat
Luc-Luc

v pohode, stavel bych ho na CB misto Matipa

Reagovat
Kixi Syhimour

To se, ale dít nebude a ty to víš

Reagovat
Pride

Tebe ta čárka před ale nebije do očí kurva?

Reagovat
Kixi Syhimour

Bije, ale toto mi nikdy nešlo

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
poz3n

Spolehlive. Ono dneska nebylo prilis toho co resit, ale v dulezitych nekolika momentech byl vybornej.

Reagovat
Kixi Syhimour

skvěle

Reagovat
Wat

Obstojně, dozadu jistota, většinu klíčových soubojů zvládl na jedničku. S rozehrávkou moc neexperimentoval, hrál na jistotu.

Reagovat
stas87

To co som kritizoval cez polcas, tak sa podarilo odstranit. Thiago, Javi aj James zahustili viac stred a uz neboli tolko prehravani superom. Nula vzadu fajn, to je zaklad k tomu, aby mali sancu postupit. Celkom som sa bal tych kratkych prihravok medzi IV a Neurom alebo medzi Neuerom a Kimmichom ci Alabom. Zvladali to ale dobre, niekolko nakopov skoncilo v autu ale to je normalne.

Btw. Ten Robertson je v defenzive vzdy take neohrabane kopyto? Mi pride, ze si v tej defenzive pocina ako keby mal obrnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, patrí medzi naj. bekov v PL a možno aj na svete. Posledné zápasy je trošku nevyrovnaný a dnes nemal podarený zápas. To je celé.

Ja som úprimne aj čakal slabší zápas, Bayern prišiel brániť a LFC mal dlhú pauzu a vyšiel z tempa. Snáď aspoň nabrali sily chalani a naštartujú turbíny do dôležitejších zápasov.

Reagovat
vladis271

práveže naopak. Dnes som bol z neho na párky. 1on1 asi najlepší fullback v PL. Neviem, či mu stará nedala, ale Gnabry pri ňom pôsobil ako Ronaldo. Išlo ma z neho .ebnut. Bežne bez problémov zastaví 8-9 z 10 pokusov krídiel dostať sa cez neho, netuším čo mu dnes bolo.

Reagovat
Bandita_Harry

Mal tam Ist Shaqiri podla mojho nazoru , ok sme bez Van Dijka ciste konto je pekne ale tento Bayern sa fakt dal porazit snad to bude vonku 1:1 alebo tak a pojdeme dalej...

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Jeden sme mali dat ale toto je asi fakt dost otvorene.... Bayern mierny favorit teraz

Reagovat
stiflerovamama

Škoda, šancí bolo dosť, aspoň jeden gól sme dať mali. Opäť ale neskutočne zlé rozhodovanie vo finálnej fáze, ktoré proste v takýchto zápasoch musí byť chladnokrvné. Niečo tomu proste chýbalo, taký súvislejší tlak, ešte väčšie pritlačenie na plyn. Obrana na pár zmätkov na začiatku v pohode, Bayern sme skoro k ničomu nepustili. Odveta podľa mňa úplne otvorená, povedal by som, že nám môže trochu aj viac vyhovovať tá situácia v akej sa bude hrať druhý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Liverpoolu, co měli nosánky nahoře si už snad uvědomili, že se soupeřem jako je Bayern se musí počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mála Nemcov, ktorého som chcel do LFC. Sule

Reagovat
stas87

A prave Süle ti splna toho tlsteho bavora.

Reagovat
smazaný uživatel

On je Bavor? Nepozeral som miesto narodenia.

S Bayernom sa mi vždy spojí Uli a zostane mi nevoľno. Aj Oli Kahn. Toho som tiež nemusel, aj keď menovec ani Bastiho som nemusel. A Ribéryho a Robbena tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nie je Bavor, keď je z Frankfurtu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď pozerám, že ani Oli nie, hmm.

Reagovat
Spalovač šancí

Thiago slušné změny těžiště hry a navíc velmi účinný i do obrany. Spoustu těžkých míčů dokázal nejen zastavit, ale současně rozdat volnému hráči. Kimmich perfektně četl náběhy. Coman slušné záblesky v první půlce, druhá tragická. Jinak nikdo jiný z Bayernu, kdo by mohl být zajímavý pro top kluby

LFC místy kvalitní rychlá souhra a otevření prostoru, ale téměř pokaždé následovala nepochopitelná přihrávka, nesmyslné sólo či jinak špatně individuálně řešená situace. Jediný top výkon od Fabinha. Ale zde jednoznačná chyba Kovače, že se neodvážili na nesehranou stoperskou dvojici Liverpoolu více tlačit.

Reagovat
stiflerovamama

Ale inak podľa mňa to stavanie Origiho na úkor Daniela je fail. Okey Origi dal snový gól proti Evertonu,ale tým sa podľa mňa rozprávka skončila. Daniel je proste lepší futbalista, ktorý môže prekvapiť v každej situácii a bol by tam podľa mňa platnejší.

Reagovat
avicii

Ja ti neviem... Posledne vyzeral Daniel totalne bez stavy.. Kazdopadne oboch predat...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Origi je hrozny kopyto, nechapu, co u nas jeste dela

Reagovat
Bandita_Harry

Dano nepobehne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Luc-Luc

tak predzapas mame za sebou a v nedeli to konecne vypukne

Reagovat
Bayern +

Fajn remízka, aj keď 0:0 je celkom zradné. Stále je to mimoriadne otvorené.

Kovać vďaka, že si vyslyšal BL sekciu a nasadil Martineza, ten bol dnes v defenzívnej práci rozdielový. Potešil aj Neuer, zbytok čo mal zahrať tak zahral.

MOTM Hummels, po tej tráge čo hráva v lige dnes obliekol dres VVD akurát, že nie liverpoolsky. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový typický první zápas vyřazovací fáze, Bayern vyspělý výkon, sice mě občas srali, jak si to dávali zbytečně dozadu, ale co už.. neoslnili, ale pro co si přijeli, to uhráli. Z týmu LFC bych vyzdvihl Fabinha a Hendersona, oba velice kvalitní výkony, za první poločas asi i Keitu. Do odvety je to zcela otevřené, tak snad to nakonec dobře dopadne

Na závěr taková poznámka jak z deníčku, ale pro mě tohle byl první zápas "zpět u noťasu" po tom, co týden a něco zpět jsem zápas LFC poprvé viděl naživo na Anfiledu zvláštní pocit, hned to člověk prožívá i u toho noťasu mnohem více, třeba u Maného šance jsem sousedy asi úplně nepotěšil

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern urobil dobre ze nechal hrat Gnabryho, a Comana :-) proti rychlim wingerom co ma Liverpool dobra volba od trenera... Umna je man of the match Javi Martinez dnes naozaj perfektne branil a vypichoval lopty, Verim tomu ze Bayern dokaze dat Liverpool doma dnes hrali velmi kludne a opatrne. Keby Bayern dnes utocil ako sialeny tak je counter attack a vieme vsetci akych wingerov ma Liverpool.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kovač prostě vsadil, že to uhraje doma. Měl 2 možnosti, buď tedy tu co zvolil, a nebo mohl využít absence VvD a risknout nějakou inkasovanou branku, uvidíme, zda se mu ta volba vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi dôležitý je away gol v týchto vyrovnaných zápasoch..bayern ho nedal..ak ho dáme my, na čo máme, musia dať 3 doma..s VVD v obrane by som si trúfal povedať, že toľko neinkasujeme. Kimmich vynikajúci hráč,veľká strata pre Bayern. Teším sa na odvetu

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, jako 2:1 nám nestačí

Reagovat
nani92

ak ho dáte vy,tak im stačia 2

Reagovat
stas87

Staci im dat dva, zasa si nefandi a neupravuj pravidla pre svoj klub.

Reagovat
smazaný uživatel

viem, moja chyba.

Reagovat
pantondavo

Kdyz daj Reds gol, tak Bayernu staci 2, ne 3.

Reagovat
vladino10

nevypocital si to dajak zle?

Reagovat
smazaný uživatel

napísal som 3 miesto 2..pohárovú matematiku viem

Reagovat
iamek

Není tři málo ? Rovnou pět <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
ElectrickMann

prostě retard...

Reagovat
nani92

trápne mužstvá, trápny futbal, trápny výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

top mužstvá, zložitý futbal na tvoj obmedzený mozoček, fér výsledok

Reagovat
nani92

ak by hrali top mužstvá stále takto, tak by každý jebal na také top ty matikár

Reagovat
Luc-Luc

manchester hral ale minuly tyden

Reagovat
nani92

manchester hrá zajtra

Reagovat
Bandita_Harry

ked uz sa aj tebe pri slove Manchester vybavi skor City tak nieco bude velmi zle

Reagovat
nani92

treba chlapca naučiť aby sa vyjadroval jasne a zreteľne a nie v hádankách

Reagovat
Bandita_Harry

jasne a zretelne to nebolo asi len pre teba a kvoli tomu sa to snad nebude ucit...

Reagovat
nani92

ked máš 100 ovečiek a 1 sa ti stratí, tak sa na nu vykašleš, alebo ju ideš hľadať?

Reagovat
Bandita_Harry

takze si stratena ovca, pripomina mi to ten vtip od Izera, asi nechces aby som ta isiel hladat ...

Reagovat
nani92

ak ho nájdeš do 20 minut, tak možem ísť spať s usmevom na tvári, tak pod do toho

Reagovat
Bandita_Harry
Reagovat
nani92

díky bráško, mam rad, ked idu klubové nezhody stranou

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

tak si tam aj ty

Reagovat
Luc-Luc

uz je to trapne, uz toho nech

Reagovat
nani92

prepáč, teraz sa bavia dospelí

Reagovat
Luc-Luc

aha, ja mel za to, ze 92 je velikost tveho IQ

Reagovat
nani92

šak ale ozaj?

Reagovat
Luc-Luc

tak ted uz tomu rozumim

Reagovat
Malresi

Ak sme trapni my a Bayern, kde ste vy? Hlboko v stoke, topiaci sa....vo vlastnych fekaliach, ktore vam nechala karma za skokoteneho červeneho SYRA

Reagovat
nani92

úroveň

Reagovat
Malresi

To je jedine, co nas rozdeluje od MourUnited. Resp. sorry, uz ste sa vratili k povodnemu nazvu.... Tazko si zvykat na prezliekanie kabatov..(opat).... S tolkymi korunami hrat holu picu, podporenu este vacsou picou.... to viete len vy. UROVEN

Reagovat
nani92

nerob si na mne promo ok

Reagovat
Malresi

Moje promo?

Keby som mal zratat tvoje sracky, tak su mi ruky vsetkych gloryhunterov vsetkych klubov malo.

Reagovat
Bandita_Harry

trapny komentar , uz asi milionty

Reagovat
nani92

Reagovat
oli9

Tys tu chyběl

Reagovat
Malresi

Na to, ze sme hrali s tolkonasobnym vitazom BL bez klucoveho hraca a udrzali sme ciste konto, je plus. Bayern bol vzdy silny, ale z tohto Bayernu nejde nic podobne... no emotions, zoldaci bez srdca. Ziadny Kahn, Effenberg... skupeni kokotkovia z najlepsich nemeckych a europskych klubov za par susnov. Porazime ich ako nič..

Reagovat
vladino10

Reagovat
avicii

Ukludni sa

Reagovat
Malresi

Cisty mindfuck na provokaciu ala valloire. Bayern ale fakticky nema vodcov ako v minulosti typu Lahm, Schweini a vyšie zmieneni,

Reagovat
Bandita_Harry

uz sa tak malo stat, prilezitosti boli, aby nas to nemrzelo...

Reagovat
Malresi

Ved hrali staru belu, mali sme im dat hned facana a do odvety mohli ist ich mladici skupeni.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Malresi

Neviem, či mi ma byt prečo do plaču. 0-0 doma je lepšie pre domace ako vonkajšie muzstvo.

Reagovat
Shevchenko

Pro Liverpool, který letos v LM odehrál venku 3 naprosto trapné výkony, to v žádném případě není dobrý výsledek.

Reagovat
Malresi

Ved uvidíme. Fakticky máš pravdu. Ja si ale stojím za svojim. Tento Bayern nemá psychickú silu zdolať nás. Sú to žoldáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Bayern +

Reagovat
CHONG

Líbí se mi tvůj styl.

Reagovat
Busby babes

zato vy mate tym plnej odchovancu no, co hrajou z lasky ke klubu.

Reagovat
Magic player

Tak tam je dost patrny faktor Klopp, pod nim skoro nejde nebehat a bojovat. A on sam tomu jde naproti typologii hracu, ktere si vybira.

Reagovat
Busby babes

takze kdyz zoldaci behaj, tak je to ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Pool katastrofa. Nespominam kedy som videl tolko nepresnosti, hraci soluju ako pubertaci, finalne riesenie katastrofa, oni snad netrafili branu! Bayern s prehladom uhral co chcel, pool velke sklamanie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Definitely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

A este jedna neprijemnost pre Nika. Jediny ohrozeny hrac bol Joshua a samozrejme ju dostal. Takze v odvete s Rafinhom, co znamena istotu dozadu ale velmi obmedzene moznosti do ofenzivy. To je dost skoda, pretoze Kimmich ma dobre nabehy a skvele centre.

Reagovat
SpartaOvenka

Bude třeba více na druhé straně zapojit Alabu, ten si dnes skoro nezaútočil, což se nedivím + Coman se dostane snad do formy po tom malém zranění a mohli by spolu předvést výborný výkon.

Reagovat
Free_player

Pro Liverpool solidní výsledek

Reagovat
Bandita_Harry

kukals ?

Reagovat
Shevchenko

No to byl děs.

Reagovat
Coutinho10

Vízek mel prej vsazeno na oba zapasy plusovy goly, tak aha...uz to chapu

Reagovat
Malresi

Komentáre vyššie píšem najebaný a neberte ich vážne, ale teraz for real.... Bayern nemá žiadnu chemistry z rokov minulych. Ako fanda BVB ich sledujem pomerne často a rozdiel v tejto sezone a sezonach minulych je markantny najma v psychike. Neverím, že to dajú. Skôr sa rozsypu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Připadáš mi nesvůj

Reagovat
Malresi

What? iba som najebany... nesvuj mi prisel giganticky Bayern (okej,neznasam ich skrz BL)

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen jsem u tebe neviděl takovou dávku emocí

Reagovat
Malresi

Chlast, zajtra budem lutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

gratulujem k 14 narodeninám

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Tie boli už dávno.

Reagovat
Remt

i mě přijde, že v tom týmu to tak nějak neni, nic z něj "nevyzařuje", je to prostě parta kluků, co hrajou fotbal a hrajou ho dobře ale není to tým. Strašně dlouho tam přesluhují někteří hráči mi přijde

Reagovat
tomasinho

No, mírné zklamání to je, ten druhý poločas se Bayern poučil z pár nadějných našich akcí z první půle a zahustil to dobře. Nedostat gól doma je fajn, navíc bez VVD, Fabinho byl výborný. Trošku slabší výkony dneska tradičně dobří Robertson a Wijnaldum, naopak dobrý Hendo a potěšil mě i Keita, šel nahoru, snad v derby Klopp nevytasí tu svoji dinosauří zálohu.

Zklamala mě střídání. Já chápu, že Sturridge je úplně mimo, nehýbe se, ale je schopný se k něčemu dostat. Origi sice běhá, ale je úplně k hovnu. Já bych už při střídání firmina raději dal na hřiště Shaqiriho a Salaha na hrot. Milnera za jediného kreativního záložníka Keitu taky nechápu.

Není to ani dobrý, ani špatný výsledek do odvety. Bayern má furt výhodu, doma stačí jakkoliv vyhrát, ale lehké to mít nebude. Dost asi bude záležet na prvním gólu, když ho dáme my, začnu věřit. Ale v LM jsme venku letos hráli hrozně všechny tři zápasy. Snad zabereme, otevřené to pořád a šance tam je. Bayern doma bude muset víc útočit, tak snad tam nějaký brejk padne.

Na víkend bych možná i nechal sestavu stejnou, jen VVD místo Matipa. Ale zřejmě bude Matip - VVD a Fabinho v záloze.

Reagovat
tomasinho

Jinak teda první půle mě bavila i bez gólů, druhá byla celkově hrozná nuda.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
redyyz

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Mňa zas ako fanúšika Bayernu druhá. Jednak sme presne vedeli čo chceme hrat a nebolo to len o šťastí.

Reagovat
Nikikrew

Ja keď som našiel poriadny stream, bola 65 min

Reagovat
Jardman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čakám Fabinho-Henderson v zálohe.

Reagovat
tomasinho

To fakt nechci, leda ve 4-2-3-1, jenže to venku na OT nedáme. Spolu je moc v 4-3-3 vidět nechci. Jeden z nich, Wijnaldum a Keita.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to len môj tip a odhad, tiež to nechcem, ale neviem fakt. Gini mi prišiel dnes bez šťavy a vraj bol tiež chorý. Neviem, je to čistý tip, od ideálu to má ďaleko. 4231 môžme hrať, Bobby na AM, Shaq na RM a Mané LM. Salah ST.

Reagovat
tomasinho

Shaq je bez formy, nedá toto na Old Trafford.

Reagovat
smazaný uživatel

Možný je ešte Keita na LM a Mané na RM.

Reagovat
fenixLFC

snad fabinho na stoperovi

Reagovat
Frantszek

Nechce se mi věřit, že to říkám, ale narazilo sevelmi tvrdě a ukázali, že útok je velmi limitovaný. Proti kvalitně seksupené obraně v bloku se nic nevymyslí

Fabinho odehrál suprově. Nevím, proč máš problém s Matipem.

Reagovat
vladis271

vypísať problémy s Matipom by si vyžiadalo dĺžku príspevku priemerného postu Ľuboša Blahu na Facebooku.

Reagovat
Frantszek

Zkus to nastínit. Až na to, že se sem tam zraní, je dle mě kvalitnější než Lovren.

Reagovat
vladis271

Už som to písal. disaster in waiting. Skvelo to potrhla včera tá situácia, ked to Allison opäť s neprimerane veľkým sebavedomím skúšal krátkou nahrávkou proti pressujúcim hráčom Bayernu a Matip namiesto odkopu do 20 rady skúšal pred 16tkou nejakú divnú pätičku a bol z toho skoro prúser. Ja mám z neho pocit, že on sa prinajlepšom dokáže len zviesť s tímom ak ostatní okolo neho podajú dobrý výkon. Kvalitou má tak na 4. stopéra. To aj Lovren ak sa dobre vyspí dokáže podať 8čkový výkon. Matip nikdy.

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/Ultra_Suristic/status/1097983976864735235?s=19

Upír posouvá hranici trapnosti dál a dál...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
db18

Tak jestli to dostal přímo na ucho, tak to bolí dost...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomuto bezbrankovému zápasu říct? V první řadě jsem rád, že se obrana na rozdíl od domácí ligy nahecovala, semkla a předvedla disciplinovaný výkon. Hummels byl naprosto vynikající. Společně s Martinézem to tam výborně čistili. Na můj vkus byla ale hra Bayernu až příliš svázaná taktikou ze strany Kovače. Upřímně jsem ani nečekal, že Bayern bude venku bezhlavě útočit. Liverpool je doma velmi silný, to se ví. Mnoha dobrým týmům tam uštědřil tvrdou porážku. Přesto jsem nějaké góly na obou stranách očekával. Dost mě vytáčely nahrávky mezi obranou a Neuerem. Bál jsem se, že takové riskování jednou přinese chybu a bude zle. Naštěstí se tak nestalo. Nevím přesně, co Kovač naordinoval záloze, ale mnohdy ty nahrávky na jistotu do zadu, místo toho, aby se vydali směrem dopředu, byly zbytečné. Zejména Coman si mohl více věřit a brát to častěji na sebe. Ale budiž. Je až neuvěřitelné, kolikrát se to k Manému šťastně odrazilo, naštěstí nás taktéž nepotrestal. Pár slibných šancí měl i Bayern. Celkově to ale nebyl z mé strany pohledný a atraktivní zápas. V odvetě pro nás hraje faktor Allianz aréna, kde je Bayern silnější, proti absence Kimmicha a povinnost nasadit, z mého pohledu mě špatného, Rafinhu. Za další faktor proti Bayernu považuji pravidlo venkovního gólu, který nás pošle ze hry i v případě remízy 1:1 a výše. Nicméně, stále věřím, že to Bayern zvládne, faktor Allianz aréna převáží, domácí vyhrají a postoupí. Uvidíme, jak to všechno dopadne. Máme se na co těšit.

Reagovat
Frantszek

bookmaker

Reagovat
cristiano.K.

Videl jsem jen poslednich 30.minut, ale prevlada ve me pozitivni pocit. Nikoliv z vykonu, ale z okolnosti. Minus je jasny, nedali jsme gol. Zklamani stridani, pri pri prichodu Milnera a Origiho bylo jasne, ze uz si nic nevytvorime. Sturridge zkratka musi prijit do takoveho zapasu.

Plusy:

Nedostali jsme gol

Vrati se Dijk

Klopp nevypadl nikdy za dobu v lfc s nemeckym tymem

Bude jim chybet Kimmich

Rozhodne Mane (ted uz jde o to na jakou stranu, on se do vylozene sance dostane, uvidime zda ji promeni, verim, ze pres Rafinhu to pujde)

Reagovat
cristiano.K.

A nedat tam Shakiru, ktery musi mit proti byvalemu klubu zvlastni motivaci byla taky obrovska chyba. Pritom se to stridani za Keitu nabizelo.

Reagovat
Wat

Buď Shaqa nebo nikoho, včera se mi záloha líbila jako celek, skvěle pracovali po celém hřišti. Až mi přišlo škoda střídat Keitu, s Milnerem hra výrazně utrpěla, není rozehraný, nechodil si pro míče.

Reagovat
Coutinho10

j to je vlastne fakt, ale tak by ho mohl poslat do odvety a tam by jeho pripadny gol mel jeste vyssi vahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Zbytočne strávené 2 hodiny pri TV. Galaktická nuda, kopec nepresnosti, proste biedny zápas. Čakal som omnoho viac.

Reagovat
stas87

Tak presne toto cakam dnes v Madride. Az na poslednu vetu.

Reagovat
Frantszek

Tam by se hodilo, čekal jsem o mnoho méně. Galaktická nuda bude požehnání.

Reagovat
vladino10

Ako výsledok ok, len som zvedavý, čo chceme hrať doma..s týmto gól určite nedáme, ale keď sa bude hrať väčšinu času pred našou bránou tak tam je dosť veľké riziko, že sa tam dačo do našej brány odrazí..

Nemám proti betónu nič, ale pokiaľ sa z neho nedostaneme do protiútokov, tak neviem..teoreticky bude mať pool na strelenie gólu ešte 120 minút v odvete..

Reagovat
Kolarik12

Ten zapas bude probihat uplne jinak. Vcera jsme mohli videt, ze mice od Thiaga a Jamese z 90% smerovali zpet do obrany, coz bylo ocividne, ze je to takticky naordinovane od Kovace. A odvezt si z Anfieldu do AA vysledek 0:0 je urcite lepsi vychozi pozice pro Bayern a doufam, ze to doma zvladnou.

Reagovat
smazaný uživatel

0 dobrá, ale vepředu se toho bohužel moc nepředvedlo. Když jsem se díval, přišlo mi, že náš nejaktivnější hráč hned po stoperech je Manuel. Občas už toho ale bylo až až a trnul jsem. Ani se nedopočítám, kolikrát si hráli bago ve vlastní 16. Manuel ale bez jediný vážný chyby a velký seběvědomí na balonu, to je super. Radši bych ale viděl podobný hraní na polovině soupeře. K čemu to, že se tam dostanem, když jsme schopný pomalu od jejich rohovýho praporku dostat míč až na našeho golmana. Přišlo mi, že se hodně bojí něco vymyslet, aby z toho nebyla zbytečná ztráta, tohle už ale bylo trošku moc.

Manuel vše pochytal, ač toho tedy moc nebylo díky nemohoucnosti Live zakončit přesně. Přidal super hraní nohama, ale to je jeho klasika. Jenom toho je až příliš a chtěl bych vidět kombinace na úplně jiný půli hřiště.

Kimmich je podle mýho TOP náhrada za Lahma. Víc jeho výkon asi není potřeba rozepisovat. V odvetě bude citelně chybět a budu doufat, že Rafinha aspoň zvládne vše dozadu, s nadstavbou do útoku to bude každopádně horší.

Stopery vemu společně, super výkony, velká jistota, což se v průběhu sezony mockrát říct nedalo, těch inkasovaných golů už je na Bayern požehnaně. Oba s přehledem rozehrávali i pod tlakem.

Alaba předvedl svůj standart poslední doby. Dobrej a zodpovědnej výkon dozadu, ale zdá se mi, že do útoku toho předváděl kdysi víc (hlavně ve spojení s Ribérym ve svý TOP formě). Každopádně dozadu velká jistota, tak jako celá obrana.

To, že obrana fungovala ze všeho nejlépe, jde prostě za Martínezem. Současný jediný DM v Bayernu. Silnej v osobních soubojích, nebezpečnej při standartkách, super čtení hry. Pokud mu bude držet zdraví, rozhodně by měl být stálým členem základní 11, protože ten střed s ním vypadá úplně jinak. Určitě hráč zápasu na straně FCBM.

Thiago nepředvedl podle mě nijak uchvacující kreativitu dopředu, přesto míč dokázal vyvézt a rozdat s jeho přehledem. O to víc si ale plnil povinnosti dozadu a podle mě svědomitě. V každým případě s Martínezem dobrá volba a při slabších soupeřích bude mít určitě víc volnosti ukázat velký věci dopředu.

Gnabryho a Comana vemu dokupy. V prvním poločase oba aktivní, Gnabry bych řekl ale nebezpečnější tentokrát. Zato Comanovi ty kličky tolik nevycházely. Hlavně v druhým poločase už bylo znát, že by to chtělo změnu. Ke Gnabrymu se postupně míč už skoro nedostával, a trošku se vytratil. Coman měl těch míčů víc, jenže o to horší to bylo. Ve druhým poločasu jakoby už nebyly síly a ani pořádnej nápad, jak přejít 1na1. Zkazil toho dost. Myslel jsem, že ho Kovač stáhne dřív, do takový 70min. Protože Live byl aktivnější a bylo potřeba trochu podržet balon, což by čerstvý Ribéry dokázal určitě lépe. Ten se ale dostal do zápasu až po 80ti minutách a Coman už byl dávno zralej na střídání.

James mě nijak nenadchnul a popravdě by mi asi ani tolik nevadilo, kdyby odešl. Pořád od něj čekám víc kreativity, víc kliček, víc střel, nevím, včera se mi prostě nelíbil, ale vina bude určitě z ušitý taktiky na tenhle zápas. Každopádně si myslím, že jak Goretzka, tak Muller by byli platnější na AM v zápasech s Live. A proto doufám, že v odvetě už Goretzka hrát bude, herní přínos sice taky není zatím největší, ale dostává se do zakončení a bojuje.

No a Lewy, ten to měl dost těžký. Moc míčů se k němu nedostalo a nebyl nebezpečný. Asi taky trochu utrpěl taktikou, každopádně byl platný při bránění standartek.

Liverpool byl aktivnější, ale sterilní v koncovce, to se ale nemusí opakovat, i když doufám, že domácí prostředí probere útočnou fázi. Trošku se bojím, jak se to zvládne bez Kimmicha, to bude asi klíčový. Každopádně bych nechal sedět Jamese a dal místo něj Goretzku, zbytek bych nechal. Vzadu to chce opět udržet 0, ale bude to velkej boj. I přesto, že se bude hrát v AA, mírně favorizuju Live, už kvůli pravidle o venkovním golu nebo prostě kvůli tomu, že byli aktivnější a daleko nebezpečnější v předfinálí fázi. Díky bohu ne ve finální. Snad se ale budu plést a Bayern půjde dál. Toť můj pohled, už ať je odveta....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele