základní skupiny - skupina F, 6. kolo
06.12.2017 20:45 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord Rotterdam - SSC Neapol 2:1

Feyenoord si nakonec v závěru skupinové fáze připsal první tři body a porazil zklamané mužstvo z Neapole, které své učinkování v Lize mistrů končí.

Feyenoord si připsal v dosavadním učinkování ve skupině F pět proher. Bylo tedy jasné, že ve skupině zřejmě i podle očekávání skončí na posledním místě. Hráči Feyenoordu však mohli domácímu publiku alespoň trochu spravit chuť a pokusit se uhrát své první body v posledním utkání skupiny. Neapoli také docela ujel vlak a potřebovala více než nutně vyhrát, ovšem stejně by neměla postup ve svých rukou.

Podle očekávání tedy začala Neapol aktivně. Možná více než aktivně, protože už ve druhé minutě po zamotané situaci po přímém kopu nakonec dopravil míč pod břevno branky Feyenoordu Piotr Zielinski. V dalším průběhu byl zápas poměrně vyrovnaný.

V 33. minutě po nadýchaném centru Stevena Berghuise vyskočil nejvýše z hráčů Jorgensen. Obě mužstva šla tedy do šatny za nerozhodného stavu 1:1.

Šachtar si vedl proti Manchesteru City překvapivě dobře a možná i proto hráči Neapole trochu ztratili motivaci, protože případná výhra by nakonec stejně v konečném účtování nic neznamenala. V 83. minutě viděl druhou žlutou kartu po nevybíravém zákroku na straně domácího mužstva Vilhena.

Avšak poslední hřebíček do rakve v podstatě odevzdané Neapole zatloukl Jeremiah St Juste, který skóroval po rohovém kopu hlavou k pravé tyči branky.

Více už se v tomto utkání nestalo. Spolu s Manchesterem City nakonec postupuje zaslouženě Šachtar.

Autor: Martin Pšenica

Komentáře (57)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord neskutecne k smichu

Reagovat
Seydou Doumbia

Jako by mohli za to že jím skončil Kuyt a odešli základní stavební kameny týmu jako byl Elia, Kongolo a Karsdorp. A za tak krátkou dobu se jen těžko s toho takový tým dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no

3.11.2002 Sk E Feyenoord Rotterdam - Newcastle United 2:3

31.07.2012 3.př 1.z Dynamo Kyjev - Feyenoord Rotterdam 2:1

07.08.2012 3.př 2.z Feyenoord Rotterdam - Dynamo Kyjev 0:1

30.07.2014 3.př 1.z Feyenoord Rotterdam - Beşiktaş JK 1:2

06.08.2014 3.př 2.z Beşiktaş JK - Feyenoord Rotterdam 3:1

13.09.2017 Sk F Feyenoord Rotterdam - Manchester City 0:4

26.09.2017 Sk F SSC Neapol - Feyenoord Rotterdam 3:1

17.10.2017 Sk F Feyenoord Rotterdam - Šachtar Doněck 1:2

01.11.2017 Sk F Šachtar Doněck - Feyenoord Rotterdam 3:1

21.11.2017 Sk F Manchester City - Feyenoord Rotterdam 1:0

+ EL kde to bylo podobne.

Podle me ten tym na LM nema, ani kdyby tam byli vsichni co si napsal.

Reagovat
Elliasson

Vypadalo by to ovšem lépe.

Reagovat
KingMaster13

1:3

Reagovat
Bastaron

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
Seydou Doumbia

Urvi alespon jeden bod. 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 možná i 0:3 v suchým..

AvantiNapoli

Reagovat
smazaný uživatel

Obával som sa, že tá naša Jednotka bude vysielať zápas v ktorom už viacmenej nepôjde o nič. Prekvapili. No a verím, že všetko dopadne ako si to predstavujem a Napoli pôjde ďalej v Lige majstrov. Na druhej strane aj účasť v Európskej lige by bola pre tím spod Vezuvu určite atraktívnym pokračovaním vo futbalovej Európe.

Reagovat
mario23

nemyslím si, že by byla EL pro Neapol atraktivním pokračováním. Cokoliv jinýho, než postup do osmifinále LM bude neúspěch.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Oni i kdyz vyhraji jakymkoliv rozdilem tak stejne nepostoupi v pripade, ze Sachtar alespon remizuje, je tak?

Reagovat
Furia Ceca

Je tak

Reagovat
smazaný uživatel

Aj o tom je futbal, samozrejme sklamaním bude ak vypadnú už po základnej časti. Tou Európskou ligou som myslel asi toľko, že v nej môžu ukázať svoju silu, ktorú bezpochyby majú a pokračovať ďalej, nič viac nič menej, ale netvrdím, že nechcem, aby pokračovali v Lige majstrov.

Reagovat
Furia Ceca

Neapol v EL vypadne hned v první chvíli, co zjistí, že by se museli namáhat

Reagovat
olis

FEYENOORD (4-3-3): Vermeer; Nieuwkoop, van Beek, Tapia, Malacia; Amrabat, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Jorgensen, Boetius. A disposizione: Jones, St. Juste, Larsson, Basacikoglu, Diks, Kramer, Hansson. All. van Bronckhorst

NAPOLI (4-3-3): Reina; Maggio, Albiol, Koulibaly, Hysaj; Allan, Diawara, Hamsik; Callejon, Mertens, Zielinski. . A disposizione: Sepe, Mario Rui, Chiriches, Jorginho, Rog, Ounas, Giaccherini. All. Sarri

Giak, Ounas, Maksimovic a Rog musia mat radost

Reagovat
mastakillah

Piotr

Reagovat
olis

Marko prosim ta ticho, to sa neda pocuvat

Reagovat
Furia Ceca

Neapol

Koukám na Šachťar a doufám, že jim to brzký vedení Neapole trochu podlomí kolena... Oni to samozřejmě ví, jak se druhý zápas vyvíjí.

Reagovat
10

Bernard 1:0

Reagovat
olis

a je to v pici, Sachtar vyhrava

Reagovat
10

Jsou lepší, mohlo být 2:0 před chvílí... City na výletě

Reagovat
olis

nj, dalo sa to cakat

Reagovat
10

Game over, to bylo rychlý

Reagovat
DelPiero137

Skoda ze zrovna City z tych co maju jasny postup vypustaju posledny zapas. Ale Neapol mal vyhrat viac zapas. Na druhustranu Ukrajinci maju vyhodu domaceho zapasu proti top superovi ktory to ma na haku. Byt opacne garde posledych zapasov SSC vyhraje nad City.

Reagovat
10

Shakhtar je doma silnej, možná silnější než současná Neapol, která doma nebudí respekt jako dřív s Cavanim a spol. Ty postupující jsou bohužel zasloužený, Neapol si to posrala sama

Reagovat
DelPiero137

To je pravda ale aj tak je to obrovska vyhoda. Da sa povedat ze 6b. Verim ze SSC by doma taketo City rovnako porazila. Naopak si myslim ze keby City islo o postup vyhrali by aj na Ukrajine. Doma Neapol po pomalsom starte dala presvedcivo Sachtar.

Reagovat
El Cid z City

tohle city jo, bohužel los byl takovej..

Reagovat
El Cid z City

ono,ikdybychom postavili plnou palbu, nebyla by to žádná tutovka(kdb vykartovanej a silva zraněnej,ty dva dělaj hodně)

Reagovat
olis

tak a koniec, Albiol je mimo posledne zapasy, Sachtar 2:0

Reagovat
Furia Ceca

2:0. A je to v prdeli... Škoda, no, ale Neapol si to měla uhrát sama.

Reagovat
olis

Ederson proti nam chytal jak kral a teraz oba goly jeho, potesi

Reagovat
10

Ten první určitě ne

Reagovat
olis

to sa dalo chytit v pohode podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola proste chce radsi vyradit nejlepsi klub proti kteremu kdy hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez pohybu, bez prihrávky na jeden dotyk resp. nabiehanie hráčov do kombinácie minimálne. Rýchla strata lopty. Insinge out a hra na ľavej strane je bez možnosti čo i len poslať center do šestnástky. Polčas veľmi slabý zo strany Napoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne*

Reagovat
Alberto Aquilani

Chcel by som sa spýtať FuckT-ho, ktorý po našom zápase na Stamford Bridge prišiel s tým, že - Ach, keby tak Neapol dostala túto Chelsea (akože, čo by s nimi Neapol porobila za zázraky a jak by ju do zeme zakopala asi tak ôsmimi gólmi)... no proste, či sa necíti blbo

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Běžte do řitě fakt. Mertens jak kdyby tam nebyl, Hamšík k smíchu ... naprosto o ničem. To, že nás porazí i tenhle Feyenoord, ukazuje jak na tom momentálně jsme

Reagovat
REPLIKATOR

Italové to dobře prodali, když zjistili, že Šachtar vede 2:0

Reagovat
olis

zasluzena prehra, zasluzeny nepostup, velka hanba a cele zle, z tejto skupiny mala byt povinnost postupit, pre mna osobne velke sklamanie

dufam ze v EL budu nastupovat nahradnici. stastie nam zacina dochadzat a ak sa nic nezmeni pridu aj bodove straty v lige, hraci vypadaju totalne vycerpany ale to aj ti ktory nehraju v zaklade... jedine co ma ukludnuje ze podobne to vypadalo aj minulu sezonu a potom na jar tam zase vsetci lietali, v zime musi prist hrac do ofenzivy a krajny obranca, ale Sarri ich musi aj pouzivat, neviem ci toho bude schopny...

Reagovat
Visca el barca

Neapol mi nepřijde jako klub co by si mohl dovolit vypouštět Evropskou ligu.Vždyť je to trofej... To si nedovolí ani Atleti a ty jsou někde jinde

Reagovat
olis

vysrat sa na to cele, je to zbytocna sutaz z mojho pohladu, to uz radsej vyhrat Coppu

Reagovat
Furia Ceca

"Neapol mi nepřijde jako klub co by si mohl dovolit vypouštět Evropskou ligu" Ty vole, ty někdy vypustíš takovou píčovínu, že fakt absolutně nevím, jakou iracionální optikou na svět nahlížíš.

Když to budou chtít vypustit, tak věř, že to vypustí a hotovo - nějaký kvazifilozofování nad tím, zda je jejich prestiž dostatečná na to, aby to mohli (ne)vypustit EL, to tam nikoho nebude absolutně zajímat. A můj tip je, že to vypustí hned ve chvíli, kdy půjde poprvé trochu do tuhýho, tahle Neapol pro postup do další fáze EL vážně padat na hubu nebude. Kór, když jsou letos totálně zblblí Scudettem.

Ale jinak jsem to samozřejmě pochopil... Potřeboval sis schládit žáhu po přestupu Atletů do EL a přitom se trochu otřít o Itálii.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Neapol hrá aktuálne tak ako Hamšík. Dobre ale dobre je v LM a v boji o titul málo. Rovnako aj jeho výkony nestačia ani zdaleka. Nevýrazný a nepresný ako by bol vypálený už od leta. Nič mu nevychádza či osobne či kolektívne. Už v repre to nebolo ono.

Reagovat
M11

nevim co uz Neapol vic muze chtit

Reagovat
smazaný uživatel

Tím s najkrajším futbalom v galaxii skončil? Aké prekvapujúce...

Reagovat
TheTopFootbaler

Ve fotbale je mnoho básníků, ale básníci trofeje nevyhrávají.

Reagovat
JakubOcko

Hamšík nejvetší hnus

Reagovat
smazaný uživatel

není všem dnům konec, stále je o co hrát! je třeba si uvědomit že Neapol není velkoklub, aby neustále vyhrávala, tímto nechci vypadnutí obhajovat, ale je to fakt...jednoducho to nejde do nekonečna, válce jsou zadrhnuté, chce to namazat mistr Sarri. Hamšíkovi vybavit týden dovolenku je to škoda, Neapol by pro každého byla oříškem...skořápka se někdy těžce rozlouskává...

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda, staci aby vypadl jeden ofenzivni hrac z te trojky vepredu a jsou v pasti.

Reagovat
Elliasson

Aspoň tohle zadostiučinění a aspoň tyto tři body jsou v Rotterdamu. Hand in hand, kameraden!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele