základní skupiny - skupina D, 5. kolo
23.11.2016 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - PSV Eindhoven 2:0

Vzhledem k překvapivému odpolednímu zaváhání Bayernu Mnichov na hřišti Rostova mohli jít hráči Atlética Madrid do svého utkání s PSV Eindhoven ve značně výhodné pozici. Pouhý bod ze zápasu s holandským mistrem by jim totiž zaručil jistotu prvního místa ve skupině a tedy možnost zisku potenciálně slabšího soupeře do jarního osmifinále.

První šanci diváci viděli už v sedmé minutě a pochopitelně se o ni postarali hráči domácích. Centr Carrasca našel ve vápně připraveného Gameira, avšak jeho střela branku PSV minula. Další příležitost měli pro změnu hosté, avšak Pereirův pokus skončil pohodlně v náručí pohotového Oblaka.

I přes několik slibných šancí se svěřenci Diega Simeoneho v první půli gólově neprosadili. Na první branku zápasu si domácí fanoušci museli počkat až do padesáté minuty a postarala se o ni klasická dvojice madridských kanonýrů. Nejlepší střelec nedávno skončeného mistrovství Evropy Antoine Griezmann našel přihrávkou ideálně Kévina Gameira a ten přesnou ranou nedal Zoetovi v brance PSV šanci.

Pomyslný druhý kanadský bod si francouzský útočník připsal v šedesáté šesté minutě. Griezmann se tentokrát přeměnil z nahrávače ve snipera a když mu po holandské ztrátě míče ve středu pole přihrál Tiago, neměl se překonáním brankáře Eindohovenu větší problém. Atleti vedli 2:0 a pohodlně mířili za vítězstvím v zápase, ziskem tří bodů a jistým vítězstvím ve skupině.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
KingMaster13

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Eve95

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
pawelFCB

1:1

Reagovat
Stiksxx

Kdy jindy bodovat s Atletikem než po jeho dvou prohraných ligových zápasech v řadě?

Bohužel my na tom nejsme taky nějak výborně, takže nečekám nic jiného, než se budeme rvát jak lvi. Na co to bude stačit, se uvidí po 90 minutách. Jsem zvědavý na sestavu, koho pošle Cocu do středu pole a na křídla.

Tip 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Stiksxx

Klobou dolu, že Cocu posadil de Jonga.

Reagovat
Stiksxx

Tak jsem kouknul na sestřih a musím se zase chytat za hlavu.

Opět se soupeř na gól nemusel tolik nadřít a my jsem mu to naservírovali na zlatém podnose. První gól chyba v rozehrávce pod žádným velkým tlakem, dvě přihrávky a gól. Při druhém zase nedokážeme dát míč pod kontrolu a snažíme se takové situace řešit fotbalově. Navíc ještě Zoet zakopne o trávu.

Děláme si všechno o dost složitější. Jak hru vzadu, tak i vpředu. Dlouho držíme balon na noze, že buď na nás soupeř nastoupí a zatlačí nás nebo stihne všechno pokrýt. Střed nemáme dostatečně zahuštěný a pokrytý a chybí nějaký myšlenka navíc, co se týče ofenzivý. Náběh, kolmice a pak hrajeme házenou k hovnu.

A to není jen tento zápas, ale celá tato sezona.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele