čtvrtfinále - 1. zápasy
06.04.2016 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Wolfsburg udržel nulu a porazil Real Madrid 2:0

Domácí Wolfsburg dokázal udržet na uzdě ofenzivní hvězdy Bílého baletu a Real Madrid senzačně porazil! O góly se v Německu postarali Ricardo Rodríguez z penalty a o chvíli později ještě Maximilian Arnold.

Real Madrid dodržel punc hvězdného týmu a vytáhl do boje o Wolfsburg s ofenzivní trojicí Benzema, Ronaldo a Bale. V záloze nechyběl zlepšující se Brazilec Casemiro, kterému pomáhal zkušený záložník Toni Kroos. Jako obvykle strážil tři tyče brankář Keylor Navas, kterému letošní sezona vychází znamenitě.

Velká pozornost Realu byla upřena na švýcarského beka Ricarda Rodrígueze, o něhož královský celek jeví zájem. Dnešní utkání mohlo být ultimátní prověrkou mladíkových schopností. Obranu Realu Madrid měl prověřit zejména Schürrle, kterému kryli záda Arnold, Draxler a Bruno Henrique. Dvojice záložníků Guilavogui a Gustavo měla za úkol srovnat se s ofenzivní silou Realu, protože většina jeho akcí vzniká právě kolem Modriće.

Většina pozornosti směřovala na Cristiana Ronalda a byl k tomu dobrý důvod. Portugalský útočník si vzal míč a dopravil jej do sítě, jenže šlo o ofsajd. Po nahrávce Garetha Balea se rovněž Ronaldo neúspěšně pokoušel o zakončení. Real jasně kraloval a mohl to potvrdit Karim Benzema. Po krásné nahrávce spěchal francouzský ostrostřelec na bránu Diega Benaglia a před sebou měl jen Danteho. Ten navíc podklouzl a domácí fanoušci téměř nedýchali! Jenže Benaglio se vytasil s parádním zákrokem a zneškodnil celou akci!

To byl dost možná klíčový okamžik první půle, protože na opačné straně jen o minutu později fauloval vracející se Casemiro Schürrleho a sudí Gianluca Rocchi pískal pokutový kop! K němu se postavil právě muž, který by mohl v příštím roce hrát právě za Real, Ricardo Rodríguez. Poslal brankáře Navase na opačnou stranu a otevřel senzačně skóre!

Pokud si hráči a fanoušci Bílého baletu mysleli, že prožívají špatný večer, po pětadvacáté minutě bylo ještě hůř. Bruno Henrique totiž prodloužil rychlou akci pasem do vápna, kde se nejlépe zorientoval mladík Maximilian Arnold a přesným dotykem poslal balon mimo dosah brankáře Keylora Navase - 2:0 pro domácí Vlky!

Bílý balet dostal tvrdé K.O., ze kterého se dlouho nemohl vzpamatovat. Až deset minut před koncem první půle se hlavou zastřeloval Karim Benzema, jenže mířil mimo. Hostujícímu Realu se dnes večer téměř nic nedařilo, zato domácí hráli uvolněně. Aby těch špatných zpráv nebylo málo, tak se krátce před odchodem do kabin zranil Karim Benzema a musel být vystřídán. Trenér Zidane dal důvěru mladíkovi Jesému a doufal, že mu jeho žolík přinese radost.

Jenže ani mladík Jesé neznamenal zlepšení. Real se dál trápil a těžkopádně hledal cestu k bráně Benaglia. Ani střídající Isco se do hry výrazněji nedostával. Real trápily stále stejné potíže - rychlé protiútoky dravých Vlků, z nichž další zakončoval tvrdou ránou André Schürrle. Jenže pálil hodně vysoko nad. Trenér Zidane věděl, že tento výsledek rozhodně není příznivý, a poslal do hry ještě Jamese Rodrigueze. Wolfsburg ale velmi pečlivě bránil a nedovoloval Bílému baletu obvyklé taneční tempo.

Madridský velikán samozřejmě umí otáčet i mnohem méně přívětivé skóre, ale dnešní výkon jasně ukázal, že Realu zoufale chybí kontinuita. Po skvěle zvládnuté duelu s Barcelonou možná hráči Wolfsburg podcenili, ale rozhodně neodevzdali dobrý výkon. V samém závěru mohl ještě prohloubit jejich smutek střídající Kruse, který zakončoval z velkého úhlu.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (1246)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2....1:2

Reagovat
KingMaster13

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
Bastaron

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Lorcan

Real je nažhavenej výhrou v El Clasicu a vyhraje 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Infernoqt

0:2

Reagovat
pawelFCB

0:3

Reagovat
Diego2

2:1

Reagovat
ADM

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vychází

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle musíme dát, už na výhru venku. Wolfsburg sice v LM hraje dobře, ale zkrátka jsme favoriti a nic jinýho nemůže připadat v úvahu, i když těžký to třeba bude.

Jsem zvědavej, jestli bude hrát stejná sestava co v clásicu, hlavně v záloze, nebo Zizou něco pozmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste Favoriti, ale Wolfsburg je Superb

Reagovat
kiwwi

Superb je Skoda

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Škoda je umřít

Reagovat
Mateo16

Zajtra znova ta ista zostava jedina zmena zrejme Danilo . Ja to proste nechapem ak zlomil palicu po zapase proti Atleticu tak asi som sa v Zidanovi zmylil . Ani James ani Isco nemaju az taku zlu sezonu ako sa interpretuje .

Zidane Jamesa stavia pred neriesitelnu situaciu . Asi by mu mal niekto povedat ze dostat hraca do formy neznamena ho nechat 5 z na lavicke a potom mu dat 1 zapas "ukaz sa" . Takto to proste nefunguje .

Reagovat
Mateo16

ZZ -James či Isco také budou důležití, budou u mě mít ústřední roli v koncovce sezóny lol tak je to este horsie nez som cakal a pre Kovacica detto .

Reagovat
smazaný uživatel

Isco rozhodne finále LM gólem v prodloužení. James za rok nejlepší hráč Realu..

Reagovat
teenz

V těžších bych to viděl s Casem, dneska bych to postavil s Iscem. Jamese vystřídat za Karima nebo Garetha. Matea za Isca.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrde dm co vybojuje loptu je do nejtezsich zapasu potreba, jinak neni sance na uspech

Reagovat
teenz

Achjo.

Reagovat
Ángel di María 22

Bez legrace,.. Do pristi sezony, Casemiro do zakladu urcite ne, ale je potreba sehnat typologicky podobnyho hrace, kterej bude mit lepsi techniku. Jedno je ale jasny, s BBC vepredu nemuze hrat Kroos toho pred nima. A obavam se, ze dny jednoho z dvojice James/Isco jsou u nas po sezone secteny. Snad pujde James, i kdyz bych si nejradsi nechal oba.

Reagovat
Ángel di María 22

Pred obranou*

Reagovat
teenz

James by musel nabrat formu a odejít jeden z Cris/Bale.

Jestli necháme odejít Isca, tak jsme čuráci.

Reagovat
teenz

Nebo bychom museli začít hrát jinak a šlo by to i s Modrič, Toni, Isco - James, Karim, Cris. Ale to se nestane.

Reagovat
misinho7

wtf cakat az James nabere formu a predar Crisa ci Garetha ? nezmyselne...

Reagovat
teenz

Když Gareth začal z "úplný hovno formy" hrát "normálně" proč by nemohl James nabrat svojí formu ?

Reagovat
Ángel di María 22

Jasně, že jí nabere, toho já bych se nebál. Jde spíš o to, kam s nim. Protože musíme přestat žít z toho ideálu Carletta a 442, kterej z toho u nás prostě nebude, dokud bude BBC. A v tříčlenný záloze, která musí makat na ty nahoře, tam asi pro Jamese místo neni. Ani pro Isca tam neni ideální, ale ten se do toho svym stylem hodí jako první náhrada daleko víc. Uvidíme, co přinese léto, třeba odejde někdo z BBC, těžko předpovídat, od toho se všechno odvíjí.

Reagovat
aurelio

A to klasické (i keď trochu zastarané) 4-2-3-1? Ja v tom stále vidím rozdiel oproti realskému 4-3-3.

Akurát by potom neostalo miesto na Kroosa alebo Modriča.

... - Casemiro, Modrič - Bale, James, Ronaldo - Benzema

Reagovat
teenz

Takhle jsme snad hráli naposled s Mesutem.

Reagovat
teenz

Rozhodně, BBC je základ. Tam ani nevím, jak to vymyslet nejlíp. Naprd situace.

Reagovat
Spalovač šancí

Přikoupit k tomu Hazarda

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

kanteeeeee este som dakedy chce Vidala to je buldog ale toho uz nedostaneme ..ale Kante hraje nieco uzasne v Leceistri, strasne vela toho vybojuje a je aj technicky zdatny vie potiahnut loptu ja by som ho chcel

Reagovat
teenz

Hvězdička z PL, super nákup.

Reagovat
Hokaido

Pokud udrží tuhle výkonnost, tak je to prostě world class CM/DM

Reagovat
smazaný uživatel

pre Real momentalne zrejme najidealnejsia moznost. Ak sa este ukaze v dobrom svetle na EURO, som si takmer isty ze ho Perez bude chciet kupit.

Reagovat
DreamTeam

No bojim se ze perez nebude hledat DM pri tom trestu.Takze s Casemirem bych pocital i do pristich dvou let.

Co by byl blby,si myslet ze kdyz zacina nova sezona,tak by nebyl marne zkusit zase hrat bez DM a zadrbat nekolik zapasu hned v uvodu

Reagovat
Mateo16

Ja teda dufam ze Ancelotti ukazal cestu ako aj ofenzivny hrac si vie odviest svoje defenzivne ulohy .

Prosim vas 8 def zakrokov a 10.5 km urobi aj Kovacic .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

no tak mi povedz ako by si to riesil rozumbrado? James odohral dost aby ukazal tu svoju "nie zlu" formu a mam na nu asi iny nazor. Casemiro si nezasluzi nastupovat miesto Jamesa? ved hra fantasticky a s nim v zostave hra ovela lepsie aj Kroos. Bale je naspat a hra o 3 triedy lepsie nez Isco, ktory sa vratil k tomu staremu utapaniu sa v kluckach a tahani lopty.

bud sa ti dvaja spamataju a zamakaju na sebe alebo nech na zaklad zabudnu. a ak sa im nepaci, aha tam su dvere. u nich sa nepotrebujeme bavit ci na to maju, vsetci vieme ze ano. ale len talent zjavne nestaci. ak by mali taku snahu ako Jese tak su niekde uplne inde.

ja som bol velmi rad, ze z trojice James, Isco, Jese siel v Clasicu striedat prave Jese.

Reagovat
Mateo16

Ja proste nechapem ako ty mozes pisat clanky v Real-Madrid.cz to je celkom ukazka toho ako ta stranka je na picu .

James ma na ten svoj minutovy priemer neskutocnu efektivitu . Isco je stale 2 hrac s najviac Asistenciami .

Casemiro hra hovno , techniku ma ako drevak , obranuje na hovno ( 8 def zakrokov ti spravi aj Kovacic a len pre porovnanie Isco urobi 12 ) odbeha toho 10.5 km co je znova priemer a dokonca ani s Casemirom ta defenziva niaka silna pretoze supera ma aj tak sance . A 85 % prestnost prihravky hovori za vsetko to nemal ani Illarra .

A dalsia skutocnost ze Kroos-Casmiro-Modric ma problem s prechodom do utoku .

Posledna veta iba utvrdzuje nazor ze o tom velmi vela vies pretoze Jese je Zidanov zolik nic viac nic nemej . Ci je to proti AS , FCB atd ide do hry ako prvy .

Reagovat
Mateo16

Jediny zdravy argument preco hra Casemiro je ze ked sa posunie Kroos na LCM tak hra o nieco lepsie . Waaaauu

Reagovat
DreamTeam

Tak pokud by jsi tam psal ty,tak uz tam asi nebude chodit vubec nikdo

Reagovat
F.Torres

Jakákoliv výhra, pěknej fotbal, nejlépe 2-3 vstřelený goly Ronaldo snad tam taky foukne něco, nejlépe na začátku, ať ho to baví a rozjede se naplno BBC

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na tu večerní barcelonskou show, kdy tady budou nadávat kvůi špatně odmávanému autu

Reagovat
Free_player

normální fanda by se spíš těšil na zápas .... oh wait

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo i tu trapnou oslavu Ronalda když da gól. Doufám že mu spoluhráči nebudou moc nahrávat aby jsme mohli vidět jeho pravej šklebící se ksicht

Reagovat
Kluivert9

Soudíš podle sebe včera?

Reagovat
smazaný uživatel

njn hraje real, a ty se tesis na cules

Reagovat
Billy McClane

No jo to mas tak. Ked sa vyhra o tri a viac, tak budu nadavat ze to je stastie na los a CR si honi ego na slabych superoch. Ked to bude menej alebo sa navyhra, tak je to zase ostuda. Proste si nevyberies, byt cules je diagnoza

Reagovat
misinho7

Reagovat
Cipinho

Štěstí na los to je, to je nezpochybnitelné, že si CR honí ego slabších soupeřech je taky fakt (i když bych tam Wolfsburg nepočítal, nicméně že čtvrtfinalistů to je nejslabší tým).No a když se nevyhraje, tak to samozřejmě ostuda je. Nevím, co se ti nelíbí.

Reagovat
misinho7

najsalbsi urcite neni..Benfica je este horsia...a inac klasika ..presne co povedal Billy ..taketo reakcie cakam po zapase a je jeno ci real da 5 abo vyhra 1:0..

Reagovat
Cipinho

O tom,kdo je horší by se dalo polemizovat, Wolfsburg letos určitě nepředvádí to, co se od nich čekalo. Momentálně mi Benfica slabší nepřijde.

Reagovat
Al Capone

Treti nejlepsi strelec El Clasica...ale jo honi si ego na slabsich

Reagovat
Cipinho

A to spolu souvisí jak?

Reagovat
Al Capone

Ty to opravdu nevidis?

Jestlize si honi ego na slabsich tak jak je mozny, ze dava tolik golu tymu jako je Barcelona?

Reagovat
Cipinho

Nevidím, že občas dá gol Barceloně se nijak nevylučuje s tím, že si honí ego na slabších. To je i statisticky dokázat, stačí si tu na eurofotbalu rozkliknout jeho letošní sezonu.

Reagovat
Al Capone

A zjistis co? Ze jako vsichni fotbalisti ma proti slabsim tymum vice golu nez silnejsim? To je fakt necekane

Reagovat
Unique

Real po výhře na Camp Nou bude mít neskutečné sebevědomí. Proto do zápasu pošle pouze Ronalda. Ten dostane v 63. minutě červenou. Wolfsburg proto se štěstím vyhraje 0:1

Reagovat
Unique

1:0 pardón

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu bez Nalda, Caligiuriho a Gustava

Reagovat
Marv

1:3

Reagovat
DieFohlenBMG

real 3 a víc golů, nebo ronaldo 2+?

Reagovat
Ángel di María 22

Nemyslim si, že to bude pro Ronalda dneska nějaká střelnice. Viděl bych to na naší těsnou výhru.

Reagovat
ADM

1:4 Ronaldo 2 góly. Kľudne si podaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Qtipie

0:6

Reagovat
Spalovač šancí

To bude vraždění nevinných vlčat

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo být. ale naštěstí dostali jen Real

Reagovat
misinho7

Reagovat
Spalovač šancí

Rozhodně. Mají štěstí, že nedostali třeba United ... aha

Reagovat
smazaný uživatel

vtip... aha

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska moc velký rotace nečekám, maximálně bude hrát ten Danilo. Jednak je tu to o vítězný sestavě, která se nemění, za druhý prostor pro rotace bude o víkendu doma s Eibarem. James a Isco si budou muset počkat. Co se týče samotnýho zápasu, tak snad si vypracujeme nějaký solidní náskok do odvety. Wolfsburg už měsíc v lize nevyhrál, takže jestli nás nějak vyloženě nezaskočí, tak by to měl být pohodový zápas.

Reagovat
Ángel di María 22

Já pořád nechápu toho Danila. Tak ať ho tam pošle právě na Eibar, to Dani nedá 2 zápasy po sobě? Uplně zbytečnej hazard s tou pravou obranou podle mě..

Reagovat
Lifted

1:4... Bale, Ronaldo, Ronaldo, Jesé...

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg nás může úplně v pohodě porazit. navíc hraje doma a jsou ve velmi slušný formě. většinu zápasu budou asi diktovat hru Vlci, ale s trochou štěstí bychom jim ale měli být schopni konkurovat a pozdním gólem ten zápas zremiizovat. čekám 2:2

Reagovat
Lifted

jsou ve slušné formě? tak to si je asi dlouho neviděl hrát

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
db18

Vyprodá Wolfsburg ten stadion aspoň dneska?

Reagovat
valloire

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

Volkswagen Arena je na evropské poměry malý, ale útulný stadion : http://www.fotbalovestadiony.cz/volkswagen-arena

Reagovat
Arne

Nadhera, z nej uplne dycha... plast.

Reagovat
teenz

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

co je na stadionu útulného?

Reagovat
Rudnevs

Pomerne pekný...

Reagovat
smazaný uživatel

Čapku?

Reagovat
Manik...

1:2 Benzema, Ronaldo

Němci nás vždycky potrápí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro real jasna zalezitost, jestli nevyhrajou o 5-6 golu, tak to bude ostuda

Reagovat
Lifted

To jo, ale nesmí dát CR gól, aby si zas nehonil ego nad slabším týmem.

Reagovat
misinho7

o 5 6 golov vonku s nemcami ? wtf

Reagovat
Mercury

1-3

Reagovat
Pony Slaystation

facka pro Real a návrat na zem 3:0

Reagovat
Bayernista18

2 : 1.

Reagovat
Free_player

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
ZB 07

1:2

Reagovat
Kokesh

7 z 10ti poslednich nasich zapasu ve ctvrtfinale jsme udrzeli ciste konto, do toho Keylorova uzasna statistika 8z/8 nul. Doma si to v pohode dohrajeme, ale vyhra by mela byt povinnost.

Reagovat
Milan.B

OT: dnes som sa povozil v 25 ročnom mercedese a zistil som ze ani moja e46 330i sa nan nechyta a to mam o 2 valce viac a o 12 rokov menej

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo

Reagovat
smazaný uživatel

hm, nejaky nespecifikovany medour predci 330i. to je sok

Reagovat
Milan.B

190e 2,5 16v evolution 2, ale aj tak, nema to turbo ani kompresor, ma 4 valce a nechytam sa, kde je chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Je schopný Wolfsburg překvapit?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
C-M@ster

nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možná

Reagovat
LAM

Maximálně tím že nedostane bůra

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 a druhej gól padne v 80+.. Real si to pohlídá zezadu. přesto čekám nějaký šance a poctivej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem spíš odpověď od někoho kdo sleduje pravidelně Německou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to sklouzlo do trapnosti

Reagovat
Hokaido

Tebe bych fakt chtěl poznat osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to seriózně

Reagovat
Spalovač šancí

Není. Viz dnešní výsledek přesně podle předpokladů

Reagovat
smazaný uživatel

Srát na to,beztak si o nás všichni myslí,že jsme sráči a smějou se nám(hlavně v bundeslize).Musíme bojovat a snažit se ukopat aspoň remízu ať to není úplná ostuda do odvety.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to půjde vidět na internetu, bez lagu, v HD, zadarmo, s anglickým komentářem?

Reagovat
Hokaido

ace stream?

Reagovat
valloire

Za hodinu nastupuje Bílý balet. Soupeř bude nemilosrdně rozstřílen.

Reagovat
loki5

Reagovat
valloire

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor; Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Bale, Cristiano y Benzema.

iHala Madrid!

Reagovat
Ángel di María 22

Akorát ten Danilo prostě špatně.. Měl jít až na Eibar, snad nás to nebude mrzet.

Reagovat
Ángel di María 22

Benaglio; Ricardo Rodríguez, Dante, Naldo, Vieirinha; Luiz Gustavo, Guilavogui, Arnold; Henrique, Draxler y Schurrle.

Gustavo nakonec je.

Reagovat
One-Real

Dneska snad skonci pohadka o jednom chystanem letnim transferu. Nepotrebujeme 30ti milionoveho o tri tridy horsiho Marcela, radsi bych typove sel po nekom odlisnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost aj Kruse na lavicke, Bruno od zaciatku Hecking sa s tym nesere a zrejme urobil dobre, treba niekde spravit zmenu a dnes stavil vylozene na rychlu ofenzivu. Som zvedavy ci dokazu nejako prekvapit favorita.

Reagovat
LAM

Bohužel tady není o čem a celkovej výsledek tohodle dvojutkání bude tak 6,7:1 pro Real.Loni byl Wolfsburg jiným mužstvem,ale letos je to prostě jen průměrnej Německej tým kterej je mimo poháry a QF LM hraje jen kvůli tomu že minule dostal nejlehčího soupeře.

Reagovat
Miguel19

Proč se najednou nenadává na trenéra, když nehrají miláčci Isco a James?

Reagovat
misinho7

preco by sa nanho nadavalo ked sa vyhrava a zostava je teraz optimalna a vyvazena?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak isto vyhrával aj Benitez :-)

Reagovat
misinho7

aha s antifutbalom a vysledkami 1:0...ja som prvykrat po 10 rokoch fandenia mal kazdy zapas pod rafom chut vypnut...to bolo katastrofa

Reagovat
Mateo16

15 ZZ ta zostava hrala 3 krat spolu . To je fakt den a noc

Reagovat
misinho7

myslel som hlavne BBC + ta stredova trojka...s Casemirom v strede sme zatial vsetko vyhrali odkedy tam hraje

Reagovat
smazaný uživatel

zas to nehroťme.. jasně že Zidane bude oblíbenější než Rafa.. kterej si za to mohl taky dost sám. svět je nespravedlivej. změň to!

Reagovat
Ed_Hazard

Hehe, neviem prečo, ale vôbec sa Vlkov nebojím. Snad to nebude facka pre mňa, ale výsledok čakám tak 1:3, 1:4

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Robbie

hele je někde český/slovenský stram prosím ?

Reagovat
Pigeon

Který zápas sledovat a proč? Jak je na tom Wolfsburg doma?

Reagovat
LAM

Jednoznačně PSG s City.Tohle bude jednoznačná záležitost

Reagovat
SunFells

No máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
mojmira

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

jdu sem. nevím proč

Reagovat
Ángel di María 22

Nakej dobrej stream?

Reagovat
valloire

Nastupuje Bílý balet a Vlci z Wolfsburgu.

https://youtu.be/1M-g1ERJAuA?t=81

https://youtu.be/ghlRKu7jcGg?t=183

Reagovat
valloire

mam to německy

Reagovat
misinho7

ja anglicky tak neviem

Reagovat
CR7RONALDO

Barcelone by ho pustil

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Zas nám neuznali gol. To je spiknutí.

Reagovat
smazaný uživatel

byl. ale parádní přihrávka

Reagovat
panca

Davaj to na zdf

Reagovat
valloire

bezva, že mám jenom ARD

Reagovat
valloire

penalta to je spiknutí

Reagovat
misinho7

..jasna

Reagovat
smazaný uživatel

hrat proti nim barca uz maj gol a penaltu k tomu

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ano pochopils, proti realu

Reagovat
misinho7

Karim jaka sanca

Reagovat
valloire

No to musíš dát Benzíne

Reagovat
CR7RONALDO

Fakt idú rozhodci proti nám

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CR7RONALDO

Sa ho ani nedotkol !

Reagovat
smazaný uživatel

HEHEHEHE

Reagovat
CR7RONALDO

Uefalona určite podplatila rozhodcov aj tu, neuznaný gol, potom nepísknutá čistá penalta, a teraz písknutá neexistujuca penalta proti nám

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

nam jasnu penaltu nezapiskaju

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

komediant už i v LM, to mě poser :D ani se ho nedotkl a pentle....

Reagovat
valloire

to je spiknutí

Reagovat
smazaný uživatel

Navas chytne

Reagovat
smazaný uživatel

doleva nahoru

Reagovat
Rudnevs

Gooooool vfl

Reagovat
Hachim Mastour

To hádam nie.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už je trošku moc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

vlastni medicinka nechutna?

Reagovat
smazaný uživatel

jen do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka nebyla

Reagovat
Nikikrew

Neskutocne aku picovinu zapiskal

Reagovat
wiggum

Hehe. Vam takove penalty pískají celou sezónu, jednou ji pisknou proti vám a div se nerozbrecite.

Reagovat
valloire

Co nám pískaj? Jsi si spletl týmy ve Španělsku.....Je tam jeden a ten má těch penalt už tak 30. Proti jedný.

Reagovat
wiggum

Ale jdi ty brepto.

Reagovat
CR7RONALDO

Ale toto už je moc v poslednej dobe, lebo vidia že Barca už nemá formu tak začínajú všetko pískať proti nám, napr. aj ten gol v El Clasicu čo nám neuznal

Reagovat
wiggum

Barca nemá formu? Jeden nepodareny zapas o vikendu a uz maji krizi.

Reagovat
CR7RONALDO

A včera?

Reagovat
wiggum

Včera vyhráli. Pohoda. Jenom nevím, proč mám vůbec obhajovat Barcu? Tak je mi úplně ukradená...

Reagovat
Ed_Hazard

Penalta po tom ako Schurle zluftuje?

Reagovat
Ed_Hazard

Do polčasu vyrovnáme, klídek.

Reagovat
Ed_Hazard

No tak možno nie Rozhodca ale zatial dosť trapas, pencla byť nemala..

Reagovat
CR7RONALDO

Dnes hráme proti 12 hráčom jak tak pozerám, ale nás to nezastaví, a aj tak ich porazíme

Reagovat
smazaný uživatel

chudak real, neni zapas aby nehral proti 12 hracum

Reagovat
Bastaron

Omg

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
off-olda

Reagovat
valloire

To je spiknutí jak prase.

Reagovat
off-olda

Vyspělé mužstvo soupeře porazí pouze výsledkem, který nutně potřebuje. Wolfsburg

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Rudnevs

Gooooooooool paráááda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

UEFABURG !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Milan.B

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jjnovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Counter

Rofl Madrid

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Nevadí. Bude remontada, utuží to kolektiv.

Reagovat
Robbie

dejte mi prosím stream který se nejebká a je rychlý, ne že už vím 2:0 a mě stream o 2 minuty pozdějš

Reagovat
smazaný uživatel

hohouu, tak to už je hodně zajímavé

Reagovat
ZB 07

Co se to tam děje?

Reagovat
smazaný uživatel

REAListi jsou reálně na ručník

Reagovat
CR7RONALDO

Až na to že nám neuznal gol, neodpískal jasnú penaltu a potom odpískal nezmyselnú penaltu na durhej strane

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda že ta penalta byla směšná jako Zavadilova

Reagovat
mojmira

tak ta zavadilova byla jasná, fakt nechápu to, že si každý myslí, že na penaltu musí člověk spadnout (i když na druhou stranu, rozhodčí to bez pádu v 99,9% nepískaj)

Reagovat
smazaný uživatel

neřikam že nebyla, ale že byla směšná

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Imago

Řečeno (nejen) vaší optikou, na to se přece historie neptá, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle tam jebne ještě pár fíků z protiútoků

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Schürrle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

O postup strach nemám, ale ten přístup obrany je fakt na tečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dneska nedají alespoň gól, tak bych se bál o postup

Reagovat
Mateo16

Lol tie moje reci o zalohe Kroos - Case - Modric sa zacinaju naplnovat skorsie nez som cakal .

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Kdenaldo?

Reagovat
teenz

Wohow

Reagovat
smazaný uživatel

leda tak Trucaldo

Reagovat
Switchback

pls

Reagovat
Bastaron

Naldo je na hřišti.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Draxler to tam moc pěkně rozehrává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim>Wolfsburg>Real Madrid

Reagovat
Robbie

Danilo

Reagovat
valloire

Jak si poplácal se sudím. Dobrá práce parťáku!!!

Reagovat
Jordi Alba

Mohu se zeptat, kolik, že ti je let ?

Reagovat
valloire

gentleman věk neprozrazuje

Reagovat
Jordi Alba

No, o důvod víc, proč bys ho mohl prozradit.

Reagovat
X-bano-X

ufff to neviem ale občanku má ešte na papyruse

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Reagovat
el Principito

Reagovat
Murena

Reagovat
Neutron

nehovorilo sa nieco podobne o Swarleym?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
el Principito

to z něj nedostaneš, ale viděl hrát naživo Pelého, takže starej bude dost ... budiž mu to omluvou, za ty dětinské komenty ... senilita je svinstvo

Reagovat
Jordi Alba

Aha, Já nevěděl, že to tají.

Reagovat
el Principito

ono by se pak přišlo na to, že toho Pelého viděl v televizi když ještě chodil do školky a to se pak blbě argumentuje

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Robbie

může mi někdo říct odkud přišel Danilo ? pochybuju že s FC Porta :D

Reagovat
Jordi Alba

Třeba je to nějakej vyčůranej uprchlík.

Reagovat
smazaný uživatel

*z FC Porta přišel bych řekl

Reagovat
CR7RONALDO

Danilo okamžite dole

Reagovat
valloire

Danilo posadit kurva

Reagovat
Kokesh

I když šel trochu pod Zidanem nahoru, nechápu čím si získává důvěru jeho i Rafovu. To snad ani nejde logicky vysvětlit.

Reagovat
One-Real

Mně přijde ještě daleko horší, pod Rafou občas šikovně předskočil a nebo vyběhl kupředu. Když se člověk zaměří individuálně na jeho výkon. Lítá tam absolutně bez rozumu, neumí nahrát na pár metrů a obranu neotevřel ani jednou.

Reagovat
valloire

Rafa ho stavěl, protože byl připosranej, protože nová posila. Teď hraje, protože Carvajal hrál Clasico a Wolfsburg by asi měl Danilo dát. Si říká asi ZZ.

Reagovat
bbbauch

Ja jsem teda ten faul nefaul nevidel, tak mi nekdo reknete, bylo to horsi letectvi nez je schopnej udelat Ronaldo, ze se tu tak breci?

Reagovat
CR7RONALDO

Jj, pretože tam nebol ani dotyk, ani pokus o faul proste nič, zakopol a chcel penaltu a ten dement ju odpískal

Reagovat
tunkic

Takže stejný jako Ronaldo

Reagovat
valloire

ne vole, stejný jako komplet jedenáctka Barcelony

Reagovat
tunkic

proč ne....mě je to fuk

Reagovat
valloire

si zakuklenej katalánec

Reagovat
tunkic

Paranoia je svinstvo

Reagovat
valloire

Jsou všude. Je to spiknutí.

Reagovat
MadMrJacky

Neznáte někdo aplikaci pro android nebo OS, která by dokázala trackovat váš pohyb po hřišti? Nebo jiné aplikace zaměřené na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

jednou jsem to zkoušel přes nějaký ty běhací. v tom by ani problém nebyl. ono to ten pohyb zachytí. ale průser je kam ten mobil narvat. kup si hodinky, jestli tě tohle fakt zajímá. ale za mě nejlíp: Užívej hru!

Reagovat
smazaný uživatel

Draxler si maže Danila na chleba jak Ďuriš hejtry

Reagovat
teenz

Danilo je vtipnej hrac. Prevzal stafetu po Gatethovi.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
teenz

Neco spatne ?

Reagovat
Hachim Mastour

Ano, GaTethovi

Reagovat
teenz

Sorka, pisu z mobilu. Snad si to prezil ve zdravi.

Reagovat
Hachim Mastour

Samozrejme, máš tam aj niečo iné zle. Skús porozmýšľať.

Reagovat
teenz

Zkus mlcet.

Reagovat
Hachim Mastour

Pozri, moja prvá reakcia bola o tom, že Gareth nie je "vtipný hráč". Nie o tom, že si jeho meno napísal zle.

Reagovat
teenz

Jo, momentalne hraje lip nez to svoje klasicky "snad zvladnu zpracovat".

Reagovat
Ed_Hazard

*Faubetovi

Reagovat
-Carles-

Reagovat
eliskafan

Proti Realu je záhodno pískat každých 10.minut penaltu! Mužstvo s velkou minulostí a žádnou budoucností!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

omg Karim

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to mohl nahrát líp

Reagovat
Kluivert9

Nejhorší je vést 2:0 o poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

OK, Bale na pravo, Ronaldo na ľavo.Carvajal ON Danilo OFF

Reagovat
valloire

Bezva poločas. No, Barcelona by byla v klidu a vedla 2-0. Ono ty sudí mají v LM pořešený. Tady nám, bych řekl, ujel vlak.

Reagovat
One-Real

Kdy pochopime, ze do zapasu kdy se ocekava iniciativa hlavne od nas, je Shrek naprosto nepouzitelny?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už střídal

Reagovat
teenz

Vsak tam mame minimalne 2x Shreky.

Reagovat
Mateo16

Nekaz im to tu . Tu ludia po 3 zapasoch povazovali tu zaloha za monstrum .

Reagovat
smazaný uživatel

holky, hlavne nehystercete

Reagovat
Kluivert9

Rozhodčí teď o poločase zjistí, že Real dneska nehraje v bílém a už to pojede...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo zasmál jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

faul nefaul, vápno nevápno, Ronaldo si dneska jednu pentli kopne

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na ty dvě pitomosti co rozhodčí hned zkraje předvedl, tak mi tam z naší strany chybí nějaké větší nasazení a ta obrana v čele s tragédy Danilem a Ramosem je něco otřesného..

Reagovat
nani92

žeby bol Zidadne prvý tréner vyhodený po vyhratom El Classicu?

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg zatial pekny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na druhý polčas, ako a či to Wolfsburg (ne)ustojí. 2-0 do odvety by bol super výsledok. Na to, akú hrajú v BL biedu, je až neuveriteľné, že v tejto fáze Ligy Majstrov majú reálnu šancu na postup ďalej. Tak snáď udržia nulu a Pan Schurrle tam jeden z brejku šupne

Reagovat
Mateo16

Ta zaloha znova naplnuje to co som vravel .Casemiro dnes nebude za hrdinu Ten prechod do utoku je strasny jedina znova nasa najnebezpecnejsia herna vlasnost nakopavane lopty a center cez Marcela .

Aj to striedanie bolo nahovno namiesto toho aby isel na 4-4-2 tak znova pokracuje v tom 4-3-3 . Teraz som zvedavy ako sa k tomu postavi Zidane a posle tam Isca a Jamesa este ze si ich tak skvelo rozohral . Este ze sme vyhrali tak "dolezite" El Clasico .

Reagovat
Mateo16

4-4-2 odpisal po 1 zapase . Ze by po tomto zapase dalsia zmena ? Ako som chvalil Zidaneho tak teraz je to Madness .

Reagovat
One-Real

Marcelo dneska temer atakuje Danila. Sileny dozadu, zbrkly dopredu.

Reagovat
CHONG

Obránci si nemají co vyčítat, všichni čtyři stojí za vyliž prdel.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
CHONG

Ale jo, sice je to sračka, ale dobře to dopadne, Zidane jim dá fén, do druhého poločasu vletíme, skončí to naší prohrou o gól nebo remízou a doma je rozjebeme, v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

všichni by zasloužili hlavičku do prsou, žádnej fén

Reagovat
Ángel di María 22

Jedno slovo, který nás letos nejlíp vystihuje - nevyrovnanost.

To je teda něco, jak se dokžeme soustředit a zahrát jednou a následně uplně vypadnout z rytmu a nechat si utéct začátek. I když vyhrajeme, ty zápasy hlavně doma/venku jsou fakt jak den a noc. To je něco, s čim se liga pochopitelně vyhrát nedá. No, v LM to teda po těch 45ti minutách nevypadá nijak dobře. I přesto, že šance byly a to velký, defenziva to má na párku. Vfl tam chodí do brejků na počkání. Okamžitě bych vyhodil Danila, na kterýho se prostě nedá koukat ani vteřinu, to je největší žebrák, nechápu, že ho tam Zidane dal. No a ještě se zraní Benz, budem otevírat obranu s Jesém vepředu

Jestli nedáme gól, je to dost v piči, první půle tragédie.

Hala Madrid!

Reagovat
Switchback

BBC toho fakt spolu moc odehrají, furt někdo zraněnej ...

Reagovat
teenz

Jedinej kral jede jak stroj.

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo slabota a keby to bol prvy zapas nepoviem ale takto sa nebrani uz niekolko zapasov! Casemira nepochvalim, sice na DM najlepsia nasa varianta ale na trhu sa musíme poobzerat po niekom s kym by rotoval a hlavne kvalitnejsom. Ku CR chyba vyrazny kanonier ako ma Barca v Suarezovi, Neymarovi, ten Bale neptri medi typicky golovych hracov. A vykon zatial otrasny akoby este nevyprchalo sampankse po vyhre v El classicu

Reagovat
Ángel di María 22

Jestli Danilo zůstane na hřišti, tak už fakt nevim. V piči je, že už máme díky zranění jen 2 střídání, ideálně by to chtělo ještě Isca.

Reagovat
teenz

Isco okamzite.

Reagovat
vilp

Danilo hrozně vtipný. Carvajal proti Barceloně bezchybný, navíc neskutečně založil vítězný gól. A když nebudu přihlížet k tomu, že je lepší do defenzivy, ofenzivy, je na tom lépe takticky i psychicky, tak do těch zápasů hlavně dává úplně všechno, což je ve vyřazovacích částí dost důležité, zkrátka na hřišti potřebuješ i to srdíčko, abys dokázal vyhrát a postoupit. Obrovská Zidanova chyba, což se umocňuje ještě tím, že Marcelo na druhé straně vypadá jak na fetu.

Reagovat
valloire

Na 2.poločas bychom potřebovali asi to zboží co Barca včera.

Reagovat
el Principito

Suareze nemáte no ...

Reagovat
teenz

Na to hovno co hraje Suarez uz mame lepsiho Ronalda. Diky.

Reagovat
kubys

Sorry, ale vy jste v tom programu taky byli zapleteni, tak nevím, co tu točíš o dopingu jen u Barcy. Nehledě na to, že bys mohl vědět, že takhle PEDs fakt nefugnujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to resis. S matrosem nebo bez nej, stejne by jim to nepomohlo... jsou to lopaty. Ronaldo by maximalne padal rychleji na zem a roztahoval ruky...

Reagovat
valloire

My nikdy. To je spiknutí. Maj něco co maká hned. To je tutofka.

Reagovat
One-Real

Usmudlanej hattrick Ronalda.

Reagovat
Robbie

spíč mi řeknete kdy Danilo hrál dobře, tragickej obránce, on nemá žádný náběhy nic

Reagovat
Robbie

nechápu že ho ještě nevystřídal

Reagovat
smazaný uživatel

tomasi berdychu?

Reagovat
Kily

jako oproti očekáváním je ten výsledek obráceně, ale fo už by byl vrchol, kdyby tam někdo vystřihl v tiebreaku dvě dvojchyby

Reagovat
valloire

Ten sudí si dělá srandu či co?

Reagovat
Arne

To snad není možný... Jedem Madrid, dost na tom že je musíme trpět v bundeslize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

To je brekota

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nejde James nebo Isco? Absolutně žádná aktivita.. Je třeba to oživit

Reagovat
smazaný uživatel

Real cože

Reagovat
db18

Reagovat
Mateo16

Boze za Modrica . Proti hlbokej obrane je Casemiro strasne vyuzitelny

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo...to je lidsky odpad, fakt.

Reagovat
CHONG

Lidský odpad

Reagovat
Arne

Je to špína... Do Barcelony jak dělaná.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prostě do španělska...ti jsou tam všichni stejní

Reagovat
smazaný uživatel

herec

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačím zírat kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
db18

Šašek

Reagovat
Kluivert9

Přežije to Marcelo?

Reagovat
smazaný uživatel

praštilo ho hovno z holuba do hlavy... hroznej trapas ...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle to teď zkušeně posral..

nicméně moje tipy stojí za velký hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo špína.

Reagovat
CHONG

A Alba je taky špína?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
icka

Reagovat
valloire

a dotázaný zarytě mlčí

Reagovat
Ed_Hazard

Tak na 50% urcite ano

Reagovat
ADM

Čo sa tam deje

Reagovat
smazaný uživatel

ze to povie fanusik Busquetsa, Neymara, Alvesa a podobných hercov

Reagovat
smazaný uživatel

tak Busquetse do toho vůbec netahej! Ten simuloval možná před pěti lety...Naymar s Albou a Alvesem, to beru, ale na tohle nemaj

Reagovat
CHONG

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
kiwwi

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Hovado Marcelo

Reagovat
PBLead

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo, ty debile vstávej! nedělej mi ostudu!

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo Alba je děsnej komediant a vytáčí mě tím, ale tohle byla vyšší škola

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo byl teď naprosto dokonalý.

Reagovat
Jordi Alba

Konečně už tu nebudou hejtit jenom mojí osobu.

Reagovat
checitto

Reagovat
PBLead

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
rel7

tak Marcelo a já si myslel že tohle dělají jen borci Uefalony

Reagovat
Kluivert9

Nene, tady vidíš od koho to odkoukali

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm, tady je hotovo ... a budem rádi když nedostaneme třetí! Jim se ale vůbec nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zaloha uplne o nicom, to sa neda s druhym polcasom classica porovnat

Reagovat
PBLead

benaglio super zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je strašná špína ten MArcelo a Bale se ještě přidává na ochranu toho hnusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Balea predat sak to okrem behu, centru,semtam strely nic nema.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Odborník se pozná Prozradíš nám svůj věk?

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/2rkp Marcelóoooooo, ahahahahaha

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

Jak ho ještě kopnul.

To je fakt strašná špína tenhle Real, obdivuju každýho, kdo jim ještě vydrží fandit.

Reagovat
Kang & Kodos

Oblíbené kluby - vedlejší

Real Madrid (ESP)

Pochvállit se je základ

Reagovat
Hokaido

Tak já mám Real jako klub pořád docela rád, ale fakt se mi strašně zhnusil politikou i pár hráčema. Až odejdou odpady jako Peréz, Ramos a Ronaldo, tak se mu zase bude dát přát.

Reagovat
Cipinho

Ještě bych tam přidal Pepeho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco jak Justin Bieber mezi zpěváky, má miliony fanoušků po celém světe, ale ještě více odpůrců

Reagovat
ADM

Tak očividne je v Nemecku ešte väčšia komédia ako v Paríži

Reagovat
Switchback

no Paříž dává laťku dost vysoko ...

Reagovat
teenz

Boze tohle nesnasim, zaslouzil by inkasovat nejakou poradnou, aby vedel kdy si ma lehnout a valet sudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

to se vyrovnává Cristianovu Milánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

na Albu s Alvesem stejne nic nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

fuj, to sú tie maniere z PD.

Toto keby spravil niekto v NWD tak ho média uškvaria na vlastnej šťave.

Reagovat
Alan_Shearer

Real ma kliku, ze chytnul nejslabsiho soupere ... kdyby misto vlku bylo treba Atletico nebo PSG, tak uz je s postupem hotovo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti by je s tímhle rozervali tak o 4

Reagovat
Jordi Alba

Nebylo by to poprvé.

Reagovat
teenz

Spis tak o tricet.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobnost bych viděl tak na 95%.

Reagovat
teenz

Radsi nechci vedet, jak k tomu dosel.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Psal jsem to už před losem, ale místí alibisti se mi jen vysmáli.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci hrajou líp jak Barca takže nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Jak rikas ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkal, že to má Marcelo s Albou 50 na 50

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Magic player

Jestli si to myslel tak, ze jsou oba zhruba stejni zmrdi, tak to pak souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to je dobrá píčovina. Jeden Marcelův zkrat dneska se jakože vyrovná Albovu celoživotnímu krysáctví jo? Panebože vždyť mluvíme o člověku, co simuloval po kontaktu s praporkářem..

Reagovat
-Carles-

Marcelo má tých skratov podstatne viac

Reagovat
Magic player

Sorry, ale on Marcelo ma tech veci taky vic.

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

jeden Marcelov zkrat? co sa tu clovek nedozvie

Reagovat
smazaný uživatel

No a ne? Dneska udělal jednu píčovinu a už se tu z něj dělá krysa na úrovni Alby, který si svoji neoddiskutovatelnou reputaci buduje už pěkně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

jaj ten jeden zkrat myslis v tomto zapase, ja ze v celej kariere. ano, ked spravis prasárnu v zapase iba raz tak to je este v limite.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Magic player

No jestli nedame gol venku, tak to bude jeste o hubu.

Reagovat
valloire

Už se rojí. Kanály se otevírají. Necháme je vysemenit.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zrovna dneska mají fans Barcy právo na to, se vysmívat. Bohužel... Bída a bolest

Reagovat
teenz

Ani picu!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako sorry, ale z toho fakt bolí oči

Reagovat
teenz

Jej, ja myslel ze Bida a bolest od AK.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jo takhle Došlo mi to až teď Jsem z toho dnešního výkonu celý mimo.

Reagovat
teenz

chapu.

Reagovat
Kluivert9

Chudák Marcelo...

Reagovat
ADM

Ty si sa rojil včera celý zápas

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Vysemenit...to by se Ronaldovi líbilo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tohle už je trošku zoufalost, nemyslíš?

Reagovat
CHONG

Tak co bys čekal od někoho, kdo celý život semení do ubrousku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
patas92

Někdo do ubrousku, někdo do prdele

Reagovat
CHONG

Anál je fajn.

Reagovat
patas92

Nezapomeň si ho promazat

Reagovat
CHONG

Aspoň je vidět, jakým způsobem myslíš

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Barca1 style.

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Madrid.

Reagovat
valloire

Němcí běhá jim tam někdo

Reagovat
db18

Chudák teď dostane zákaz vstupu na stadion Wolfsburgu...

Reagovat
PBLead

Borec

Reagovat
Robbie

hlavně že vyhrajou Clasico, který bylo stejně z hlediska tabulky k ničemu, hned důležitý zápas prohrajou a to jeeště že nejsou schopný dát gól, hlavně že se po Clasicu chlubili fotkama a podobně, mistři na neúspěch a s Ramosem a Pepem to nikdy nebude jiný, kdyby otevřeli už konečně oči ve vedení tak tychle kopáči by hráli sotva o střed tabulky, ale v Realu to nevadí, tam ty chyby nejsou tolik vidět, jen v LM a v lize se dá vymluvit na Atletico nebo Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Typický plastic Barca fan, neunášíš sobotu, před zápasem jak nás v pohodě rozjebete, ale teď to byl vlastně zápas o nic Oni vás ti rozhodčí aspon do toho semi dotlačej to se nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

neni on nahodou fanusik Realu?

Reagovat
Magic player

Delaji si ti securitaci prdel?

Reagovat
X-bano-X

mohlo byť celé kolečko

Reagovat
Magic player

Ale jako vazne, oni za nim jen tak vyklusavaji jako by se nechumelilo. Byt na jejich miste ja, tak se muzu pretrhnout abych ho chytil.

Reagovat
X-bano-X

Tak vyzerali na 120+ tí boli radi že sa hýbu

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Wolfsburgu evidentně mají požadavky, že každej pořadatel musí mít tak sto kilo a být maximálně schopný rychlejší chůze. Kdo je schopný vyvinout lehčí poklus má smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi dobrá Bratwurst

Reagovat
smazaný uživatel

Migrant si spletl cestu.

Reagovat
Robbie

po Clasicu mistři světa

Reagovat
Manik...

Když neporazej ani Wolfsburg, tak co chtěj

Reagovat
valloire

porazit Barcelonu

Reagovat
Manik...

Hm to je fakt platný

Reagovat
valloire

Barcelona musí být vždy zničena. Říkal to už Cato : "Barcino delenda est"

Reagovat
smazaný uživatel

podľa tejto logiky by Leverkusen vyprasil baletky s 5 golmi

Reagovat
Robbie

oni ani ten gól dát nechtěj

Reagovat
Magic player

Mame na hristi dva hrace za 100 mega, ale odchovanec Jese je schopny udelat vetsi rozdil nez oni dva. Jasne, Cristiano uz nemusi moc co dokazovat, ale Bale by nas mel ted tahnout a v takovych zapasech byt nasim nejnebezpecnejsim hracem, no nejak se to nedeje...

Reagovat
Manik...

Papá LM

Reagovat
OVi.77

Vlci

Reagovat
Switchback

Barcelona zkušeně, v el clasicu nechala vyšťavit Real a ten se dnes na moc nezmohl

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Free_player

Reagovat
valloire

Němcí už tam vyřvávaj jak za války.

Reagovat
cokoliv

nemůžou slavit?

Reagovat
checitto

nebreč

Reagovat
Hokaido

WARBURG

Reagovat
smazaný uživatel

pice, uz me nech

Reagovat
Hokaido

Ok, když já mám na poznávání tě hroznej talent.

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Wolfsburg

Marcelo Nevím, zda by byl nějaký levý obránce vůbec schopný udělat to, co on.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Magic player

Reagovat
valloire
Reagovat
X-bano-X

To porovnávaš simuláciu oproti tomu, čo dnes spravil Marcelo? Veď najprv ho Marcelo nakopol a potom ho sám trafil hlavou To je ako ten hráč čo chytil súperovu ruku a jednu si ňou vrazil. Úbohosť

Reagovat
valloire

Co? Tohle je ještě větší level.

Reagovat
X-bano-X

Tak to teda ne

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za ironiu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Wolfsburg > Barcelona

Reagovat
CR7RONALDO

Neskutočné nervy mám, keby som na mieste trénera, alebo tak tak normálne by som toho rozhodcu na mieste asi zabil

Reagovat
db18

Jak vlastně Rodriguez stíhal Balea?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale byl absolutně neviditelný..

Reagovat
X-bano-X

Dnes budú šatňové slipové fotečky s hnedými pásikmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
ADM

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gretsky

Reagovat
Free_player

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Real zpátky v realitě, hehehehe

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MORDOOR!!!

letos treble

Reagovat
smazaný uživatel

:D jestli budete hrat jak vcera tak vam nepomuze ani 8 penalt a 6 redek

Reagovat
smazaný uživatel

ten trebl byl myslenej pro real, ale tak co uz

Reagovat
CHONG

Nic se neděje, doma 4:0 a postup suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

To by ste nemohli byť totálne z formy a hrať absolútnu piču ... Už to Clásico ste hrali príšerne ale Barca bola proste zraniteľná a nejaké náhodďáky tam padli ale celkovo tomu tímu pod Zidanom totálne neverím. Herný prejav na grc

Reagovat
Kluivert9

Při losu klika jak od blázince a stejně zas dělaj ostudu

Reagovat
teenz

Zas. Aha.

Reagovat
X-bano-X

Už si zabudol ako ste sa roky nevedeli preplaziť cez Lyon?

Reagovat
teenz

ok.

Reagovat
Switchback

Taková jejich klasika no ...

Reagovat
misinho7

zas...5 semifinale po sebe ale ostuda... neikedy rozmyslam kde na teito nezmysli chodite

Reagovat
X-bano-X

Do vašej obľúbenej histórie, do vašej histórie

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg > Barca

Reagovat
Liquid

i bez Bendtnera dokázali Real porazit 2:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Krása, snáď to už Nemci nepustia

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko pls, jeden účet stačí

Reagovat
madridcan

Co boli, to pri Carlesovi neprebolelo ani po puatich dnoch...chudak

Reagovat
Ángel di María 22

Ukončíme Barceloně u nich 39 dlouhou séri bez prohry a pak padnem po jednom z nejtragičtějších výkonů sezóny takhle ve Wolfsbrugu

Pokud nepředvedeme naprosto odlišnej výkon a hlavně přístup k zápasu v odvětě na Bernabeu, tak nemáme letos v semifinále co dělat. A to by bylo po delší době, co bychom se tam nedostali. Dneska ostudnej výkon, tomu týmu letos chybí vnitřní síla a morálka, jinak si ty výpadky nejde vysvětlit. Tak uvidíme v odvetě, ani mě to dneska už pak nesralo, bylo to prostě o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď už v Clásicu ste boli tragédni ... ja neviem či ste všetci čumeli do steny alebo čo

Reagovat
misinho7

tak potom aky tragicky ste boli vy..

Reagovat
Kluivert9

Dost, když Barca s váma dokázala prohrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas dosť ale ten váš herný prejav ... veď to bol výkon Eibaru. Betón, fauly, nepresnosti a v závere dva náhoďáky po našich dementných stratách. Mne sa v Clásicu teda Real nepáčil vôbec. Také Atlético hralo včera o triedu lepší futbal proti Barcelone. Aj v defenzíve aj prechodom dopredu. Až do kým im to neodjebkal Torres ...

Reagovat
valloire

Dali jsme vám tři goly

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, když byl výsledek 1:2

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Magic player

Achjo, ty ses s tim nevyrovnal jeste do ted.

Reagovat
patas92

Zkušený mužstvo přesně ví, kolik gólu vstřelit. Uvidíme, jestli ta nula bude stačit.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Miguel19

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Zkušený mužstvo ví, kolikrát si může dovolit inkasovat. To nepotřebuje žádný hysterický výhry jako 2-1 a podobně, protože ví, že v odvetě soupeře rozstřílí a půjde se na pivo. To je zkušený mužstvo.

Reagovat
Riviera Kid

Křeč

Reagovat
valloire

Reagovat
Free_player

neboj to časem přebolí až vylítnete na dobro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Po odvetě se ti tohle může lehce vrátit. Vyhrajeme třeba 3:0 a tvůj výrok bude naprostou pravdou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ti takovyhle by pro par lajku na EF sezrali po sobe i hovno....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Free_player

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem, č hral horšie Bale na ľavo alebo Ronaldo na pravo. Danilo totálny tragéd a drevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Pche.. prej nejlepsi liga na svete..

Reagovat
Atlético de Madrid

to je zcela nepochybne a nepopiratelne

Reagovat
smazaný uživatel

Cmon..

Reagovat
smazaný uživatel

Nepopierateľné sú iba výsledky 6 španielskych klubov v Európe za posledné roky.

Reagovat
Atlético de Madrid

No, posledni dva rocniky LM vyhrali Spanele, posledni tri ze ctyr rocniku EL taky. Bylo spanelsky finale LM i spanelsky finale EL. Spanelske tymy postoupili ve 46 ze 49 poslednich stretnutich v play-off s nespanelskym souperem. Nevim, co k tomu dodat, kdyz kazda jina liga ma v mezinarodnim srovnani nejvys jeden tolik uspesny klub, jako ma Spanelsko ctyri.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho to zaujíma? Španielska srandaliga sa naozaj nedá pozerať, to sa s PL nedá porovnávať a keby si mám vybrať tak radšej sledujem aj tú nemeckú bundesligu, kde sa hrá krajší futbal a o to ide.

Reagovat
Vrana17

Španělská liga je simulantská, LM je nastavená tomuto trendu ne trendu PL, PL je silová a velmi fyzická a hraje se nonstop narodil od EL. V Anglii máš 2 poháry další porce kumulované únavy.(a vemte si jak je na tom třeba Leicester který defakto hraje jen ligu). Všechny tyhle faktory pomáhají EL a relativně hodně.

A v neposlední řadě ligu netvoří jen hráči. Máš rozdílně fanoušky, rozhodčí, vedení ligy, marketing a tisíc dalších věcí. Už konečně pochopte, že když Barcelna nebo RM mají nejlepší kádry na světě (mimochodem z velké části nakoupené z PL) tak to absolutně neznamená, že španělská liga je nejlepší. Nejvíc o kvalitě ligy vypovídá sledovanost.

PS: není vůbec jistě kdyby Barcelona nebo RM hrávali PL že by byly tak uspěšné v LM, velmi o tom pochibuji. Je klidně možne že by Barca měla stejné množství zraněných hráču jak MAN U.

Další věc je že si vůbec nejsem jistý jesti by Barcelona třeba byla schopna hrát tak jak hraje v EL v PL dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

a vysledky jedneho anglickeho za posledne roky...

Reagovat
Hokaido

U tebe by mě zajímalo, jestli fakt věříš tomu, že anglická liga je kvalitnější nebo je tady konstantně trolluješ.

Reagovat
Kluivert9

Je to troll.

Reagovat
Mateo16

"iba" Kolko ich tam este ma byt ?

Reagovat
valloire

no...je

Reagovat
Hokaido

Jen jedna výhra ze tří týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, slušný spadnutí na zem, po víkendu mistři světa, dneska na facku. Postup ještě vůbec není v háji vůbec, Wolfsburgu doma můžeme nasázet klidně čtyřku, ale ne s takovýmhle přístupem. Odveta bude zajímavá každopádně, aspoň budou nervy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsfburg je tým z BL. To není Synot liga nebo tak něco (Chinaliga). Klidně může dostat čtyřku, ale úplně stejně je může opět porazit. Dante, Arnold, Draxler, Gustavo, Kruse, Schürrle... To jsou jména, která za těmi z Realu nijak nezaostávají.

Reagovat
technecium

Jo nezaostávají

Reagovat
Kluivert9

Jedině Gustavo > Casemiro. Zbytek je o několik levelů níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Draxler je o několik levelů níž?

Reagovat
Kluivert9

Tak než BBC je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Tato prehra ide ale na hlavu Zidaneho sialenost kolko chyb spravil .

Snad konecne skonci ten hype s Casemirom a hlavne skonci Danilo . Kedy konecne uz pride niaky trener ktory pojde rozbit BBC .

A Gareth si ten Cristianov plat zasluzi dnes najdolezitejsi zapas a nasadil nevyditelny plast . Cris zahodil vsetko .

Reagovat
valloire

Doma je rozstřílíme. Bude slavná remontada. Jestli ne, treba všetkých predať a nakúpiť volajaké iné borce.

Reagovat
Kluivert9

Zica

Reagovat
el Principito

a VasconPeleho

Reagovat
valloire

Mít ho tam, je to 2-3.

Reagovat
smazaný uživatel

priame kopy ma urcite lepsie ako Ronaldo, Zico by tam dnes mozno jeden fikol

Reagovat
LAM

Cože?

Reagovat
Al Capone

Nevadí, doma otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Plán vychází skvělě nechat vyhrát Real když už o nic nešlo byl ten nejlepší tah Barcy...

Reagovat
Al Capone

Tohle mě vždycky tak strašně fascinuje jak prý, že o nic nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jirko jirko.. Musíš mít rychlé prsty aby se ti podařilo dva příspěvky pod sebou sepsat, gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

odrazu o nic neslo ale pred zapasom plno reci ako vyhrate

Reagovat
smazaný uživatel

Špekoun ven ... oh, wait ...

Reagovat
Switchback

No být na lavičce on, tak by tu bylo solidně nablito, no

Reagovat
CHONG

Zkus něco nového, s jedním vtipem nemůžeš žít věčně

Reagovat
smazaný uživatel

Však já myslel, že on s jedním vtipem žije už od narození..?

Reagovat
smazaný uživatel

(hooodně lacinej vtípek )

Reagovat
valloire

ale pravdivej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mateo16

Kto ho vyhadzuje ? je este mlady urobil prvu vazdnu chybu ktoru doma nahradi

Reagovat
smazaný uživatel

Na EF se nebanují multiúčty? Nebo Jirka p**á celou redakci?

Reagovat
smazaný uživatel

Od nás tragédie dnes, ale nevím jestli zrovna fanoušci týmu co zrovna vyhrává tituly mají co říkat, v sobotu ještě horší než my dnes a musí je táhnout pruhovaný ale namlouvejte si co chcete

Reagovat
One-Real

To je sileny rozdil, kdy se clovek vrati k vcerejsku a co katalansti predvedli za stavu 0:1 od nejake 50 minuty. Totalni tlak, proste Atlety nepustili z vapna, oba krajni beci na vapne, tlak do branky, dominantni postaveni. (Jasne bylo to doma a proti 10, ale taky proti o uroven lepsimu souperi). Druhy polocas jsem cekal jiny vykon, misto toho to cely tym mel na parku. Vepredu se ani jeden z tech tri nevraci a misto pressinku tam pak koukaji na Kroose jak to v 70 minute obiha, na co setri sily? Krajni beci nejhorsi na hristi, Danila bez vulgarismu snad ani hodnotit nejde, skoda slov, Marcelo tragicky dozadu, tragicky dopredu a jeste k tomu pridal takovou etydu.

A dneska to silene nezvladl Zizou uz od prvni minuty. Spatna formace, nasazeni Danila, nasazeni Shreka, prohravame vime ze Wolfici budou hrat ze zajistene obrany a misto holding hrace tam jde Jese, stahnuti Modrice, ponechani Shreka, pozdni stridani. Je videt ze v LM musi nabrat spoustu zkusenosti. Do pristi sezony mu verim, o tom zadna, ale dneska je kritika na miste.

Reagovat
Kang & Kodos

Tragédi. To i Sparta by tam uhrála lepší výsledek.

Reagovat
valloire

Na Slovácku nesouhlasí

Reagovat
Kang & Kodos

Wolfsburg - Real 2:0

Schalke - Wolfsburg 3:0

Schalke - Sparta 2:2

Slovácko - Sparta 2:0

=

Slovácko - Real 9:2

Reagovat
Hokaido

Reagovat
valloire

Slovácko - Plzeň 1-2

=

Sparta - Plzeň 0-4

Reagovat
Kang & Kodos

Je v tom započítanej hattrick Fořta?

Reagovat
valloire

jistě

Reagovat
Azazelo RD

Chudák španělskej koeficient.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Atlético de Madrid

tolik k tomu, jeslti do semifinále patří víc Real nebo Atlético.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Real si umí pořešit los. V tomhle jste (jsme) oproti nim saláti.

Reagovat
smazaný uživatel

V osmifinále PSV a Barcu má rozhodčí, myslím že jsme si kvit

Reagovat
valloire

Vy zas sudí.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole, co vy jste predvedli za sracku 180 minut proti PSV, bych se ani neozýval. Znas to o tech zajicich, ne?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, uvidime.

Reagovat
valloire

Real, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude výstavní anglický týden Porazit Barcelonu na jejich, nedat gol Wolfsburgu, a ani bych se nedivil kdyby dali o víkendu Eibaru sedmičku

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne to odchodili ale toto na nich nechapem. Niektore zapasy akoby sa im vyslovene nechcelo alebo dostali zakaz vyhrat lebo takto otrasny vykon nie je hoden Realu Madrid.V lete sa bude musiet nieco poriesit. Danilo cista transfer listina bez debat, James dakujeme ale stacilo, Kroos okrem rozohravky a semtam strely nic moc, Bale okrem sprintu, centru, semtam strely nic moc. Tichto hracov by som vymenil, na Real je to malo. Ked mame vyraznejsie konkurovat Barce, potrebujeme to najlepsie a hlavne typologicky do systemu.

Reagovat
Mateo16

Normalne som cakal ze James pride v 90 minute a ty na neho hodis celu prehru

Reagovat
smazaný uživatel

ten hrac sa prehrava uz celu sezonu, zato ty tu ides uz pomaly vyhadzovat trénera. dement

Reagovat
Mateo16

Od zaciatku som Zidaneho hypoval dnes som ho prvy krat skritizoval a uz ho vyhazujem

Reagovat
smazaný uživatel

"Kedy konecne uz pride niaky trener ktory pojde rozbit BBC ." najskôr porozmyslaj kym vypotis tuto somarinu

Reagovat
Spalovač šancí

Pochybuji, že Busquets, Rakitič, Messi, Neymar, Suaréz budou chtít přestoupit do Realu

Reagovat
p-e-t-k-o

Opat sa potvrdilo ze kvalitu bungesligy netreba podcenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bernabeu to zamknout jak dneska a bude to

Reagovat
smazaný uživatel

Když neinkasují do 30 minuty, tak věřím, že postoupí Hlavně to chce přečkat uvodní nápory.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci dnes famozny vykon. Real do nicoho nepustili a hrozili z brejkov. Na Bernabeu to bude urcite narocny zapas, ale ak to zahraju tak ako dnes, maju velku sancu postupit.

Reagovat
smazaný uživatel

měli přidat třetí. Šance na to byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byla šance vykopnout tebe a všecky tvé duplikáty tak je tato diskuze poloprázdná a mnohem čitelnější

Reagovat
valloire

Reagovat
Spalovač šancí

Ty se nesměj, tebe se to přece týká taky

Reagovat
valloire

no netýká, jsem originál

Reagovat
Diego2

to je na tom to nejsmutnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už AS Rim tam mohol s trochou šťastia vyhrať a postúpiť, ak by premenil aspoň tretinu svojich šancí. Snáď bude Wolfsburg efektívnejší.

Reagovat
Magic player

Do niceho? Delas si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

aha hej, jedna sanca tam bola

Reagovat
valloire

A viděl jsi vůbec začátek?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tu jednu sancu ste mali

Reagovat
valloire

Bejt na našem místě vy, tady by každej vohluch. To by bylo řevu. Dovedu si to živě představit....2 penalty nepísk, jim nasimulovanou jo, praporkář nás obral o gol, v podstatě jsme měli vyhrát my 3-0....

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, neuražaj sa hned za vsetko jak mala holka...

Reagovat
valloire

jsem nejsem uraženej

Reagovat
X-bano-X

Ako vás obral o gól? Kua raz stál v offside, tak stál v offside. Co to je tu za bordel

Reagovat
smazaný uživatel

tiez nechapem, 20 centimetrove offsajdy sa zrejme povazuju za ukradnute goly...

Reagovat
valloire

měřil jsi to šuplerou?

Reagovat
valloire

On ale zrovna běžel. Ale ne v offside. Jestli tu je bordel, tak to sakra ukliď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty? To jako v kterých momentech? Naldo vs Bale byl dobrej zákrok a 1. zasažený míč a další možný moment je ten odkop z vápna, kterej taky nebyl správně písknutej jako penalta. Naopak kdyby Kruse neustál to podkopnutí na konci zápasu, tak tam mohla být druhá pentle pro Vlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to tady někdo zmínil. Kruse se okradl o penaltu. Měl spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není Španělsko

Reagovat
Arne

Ale no tak... Delas jako kdyby v BL nikdo ve vapne neprihral pad, nikdo nesimuloval.

Reagovat
MadMrJacky

Ale byly to určitě krásný tři dny. Zatím nejlepší v sezóně, tak to tak berte

Reagovat
REPLIKATOR

Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
loki5

No musím říct že docela překvapení. Čekal jsem že si Bayern zastřílí doma. Čekal jsem pohodovou výhru PSG a ani ve snu by mě nenapadlo že nejblíže vyřazení bude Real. Ale zatím je vše otevřené.

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Deal .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kinder fans Realu co hovorite_ ? kedesom tu pred troma tyzdnami pisal ze Vlci mozu kludne real potrapit tak ste mali plnu hubu sebavedomich kecov... Sa tu hrate na odbornikov a pritom viete prd o fotbale... Chodte si radcsej zahrat playstation tam date Wolsburgu urcite aj 8-0 Ozaj zabudol som napisat PAAPAA

Reagovat
misinho7

ze kid fans realu a tvoj prispevok je ako keby ho pisal 10 rocny chlapec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

přizpůsobil příspěvek těm, pro koho je určený

Reagovat
icka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To som sa sekol. ThumbsUp mal byť pre misinho7..

Reagovat
smazaný uživatel

odbornik ..to sa pozna! co si to nepisal pred zapasom?

Reagovat
monty25

Gratuluju těm odvážným, co si vsadili na Wolfsburg.

Reagovat
smazaný uživatel

Real to netrápí, Real už vyhrál nejdůležitější zápas o víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Vieirinha na mě udělal docela dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsbrug dneska super týmový výkon... obzvláště bych ale pochválil Draxlera. Hrál jako starý mazák, s přehledem a hlavou nahoře, měl skvělé přihrávky a centry a Danilo ho po celý zápas nedokázal dostat pod kontrolu

Reagovat
misinho7

Danilo by nedostal pod kontrolu ani Filipa Seba...ten hrac u nas nema co robit

Reagovat
One-Real

Danilo není schopný kontrolovat levou nohu od pravý a ty bys po něm chtěl hlídat hráče.

Reagovat
Magic player

Danilo nedokaze dostat pod kontrolu prumerne kridlo v La lize, takze Draxler byl podle ocekavani nad jeho sily, jenze vetsinou to za nej hasi ostatni z tymu, coz jak jsme videli dneska nevyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo nedokáže kontrolovat ani vlastní svěrač, natož Draxlera.

Reagovat
Magic player

Reagovat
Svatej

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
20fredy20

http://www.fastimages.eu/images/wolfff.jpg

WOLFSBURG fakt stastie ako sa patri, v 4finale dostat skoro volny los a my Benficu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
shitcool

Reagovat
uff

Reagovat
Ed_Hazard

Ty betar..

Reagovat
Free_player

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy sa hra na jeden zapas? prosim ta si to uloz a spamuj svoj prispevok aj v diskusii po odvete! ..chcel by som ta vysmiat

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ángel di María 22

Kazdopadne prvni vetsi prokauc od Zidana. Danilo, Casemiro S Benzem mel smulu, ta hra bez nej jde vzdycky do prdele, ale ten pristup hracu stejne prevalcoval vsechno. Tohle jim proste nemuze prochazet, urcite to ma na prvni trenersky angazma strasne tezky, ale neco se s tim delat musi. V lete se dost veci musi zmenit, ale on snad jako trener vydrzi. V odvete ma Vfl velkou výhodu, ale urcite je dokazem smaznout, je to vsechno jen v hlavach tech hracu, kadr mame daleko lepsi, jde jen o to si to v ty palici poradne srovnat, coz letos nejde vubec.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Casemira by som nebral ako prokauc, po Classicu bol dost chvaleny, no kto mal vediet, ze mu to teraz nevyjde, ano nehral dobre. Tych veci je tam vela preco to nejde, pokial tam bude Perez tak zase dokolecka

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

He, he, hééé, vy kokoti!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
p-e-t-k-o

VaskyJugend?

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

kto to ma chapat?

Reagovat
smazaný uživatel

mal by kazdy kto neni slepy alebo dement...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tak preco za tou dvojkou neni 2010 protekcia? tam mal byt Sneijder

Reagovat
Spalovač šancí

= 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Když nehraje Ronaldo, je Real čtvrtinový.

...

Proč nedostal Marcelo červenou? Snad ho UEFA dodatečně potrestá. A Suaréze taky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale CR hral, preco by sme mali byt stvrtinovy?

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Kluivert9

Proč dneska nehrál Ronaldo?

Reagovat
Magic player

Jeli uz vcera s Messim na spolecnou dovcu, ale nehanil bych je kvuli tomu, myslim, ze si to oba za to co dokazali zaslouzi.

Reagovat
valloire

Řekl si, že když nehrál Messi, tak on taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
misinho7

no len povedal pravdu

Reagovat
valloire

zvládám

Reagovat
ADM

Skúsený hráč hrá presne tak, aby jeho mužstvo vyhralo.

Reagovat
Diego2

* vypadlo

Reagovat
Diego2

v pripade Ronalda jsem myslel

Reagovat
Switchback

Klasika, když ho tým potřebuje, tak selže ... ale to už by si za tu dobu mohl poznat

Reagovat
misinho7

aha tak Messiho vcera tim potreboval a nic...

Reagovat
valloire

potřeboval ho i v sobotu a nic

Reagovat
Switchback

v sobotu o nic nešlo

Reagovat
valloire

šlo

Reagovat
Switchback

tobě o to abys mohl vylízt z kanálu, tak tam teď pěkně zalez zpátky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

porazit klauny je vždycky velmi příjemné

Reagovat
Kluivert9

Jo teď Draxler něco takovýho říkal v rozhovoru...

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

To ale mluvil o pocitech Ronalda v sobotu.

Reagovat
misinho7

jasne ...

Reagovat
Kluivert9

Nepotřeboval. Jinak byste přišli i o tu jedinou radost v týhle sezóně.

Reagovat
Switchback

včera si to vzal na starost Luis

Reagovat
smazaný uživatel

bolel ho anal po vikende...

Reagovat
madridcan

Mlcal pre Johanka

Reagovat
misinho7

inac skoda tej penalty nemala byt ale co uz..aj tak to bol desny vykon..sice zaciatok slubny skoda Karimovej sance ale inac nic

Reagovat
smazaný uživatel

Taki Modric a Kroos su min. o level vyssie ako Gustavo a Arnold ale na ihrisku to nevyzeralo. ten pristup nasich hracov je niekedy mizerny. majstri sveta po jednom zapase ale bez titulu. takto sa za najuspesnejsi a najvacsi klub nehra

Reagovat
20fredy20

najuspesnejsi a najvacsi klub nehra este si zabudol dodat najzadlzenejsi

Reagovat
smazaný uživatel

daj sem statistiku dlhov, ked uz tak najziskovejsi

Reagovat
X-bano-X

Vieš vôbec čo je to zisk?

Reagovat
smazaný uživatel

pardon najvynosnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

akym sposobom sa meria najvacsi klub?

Reagovat
valloire

Způsob je jednoduchej. Jsme to my, protože to tak bůh chce.

Reagovat
smazaný uživatel

preto budete uz poniekolký rok za sebou bez titulu ale furt ste najlepší a vyhravate hovno to je krasne

Reagovat
misinho7

aha a 2014 LM ti nic nehovori?

Reagovat
Kluivert9

Ne, ale 2015 LM ano.

Reagovat
smazaný uživatel

my sa s vami nepotrebujeme dohadovat a hadat, staci ti snad nieco o com tvoj klub len sniva...La Decima

Reagovat
Spalovač šancí

Při současné konstalaci sil to může být jen otázka času, kdy se to překlopí. Ale kdo ví ...

Reagovat
smazaný uživatel

nedokazali ste vyhrat pod Messiho najlepsimi výkonmi a onedlho Alves, Masch, Pique, iniesta, Suarez, Messi, uz nie daleko od zenitu

Reagovat
Spalovač šancí

Kdo a co nedokázal vyhrát?

Reagovat
valloire

Ale my jsme nejlepší. Ušák je náš a my ho jenom ostatním půjčujem. Když budeme chtít, vemem si ho zpátky.

Reagovat
Kluivert9

Takže se Di Mária vrátí?

Reagovat
patas92

A přitom jediného ušáka, kterého ve skutečnosti máte, nikdo nechce.

Reagovat
valloire

Jůnajtyd ano. Velmi hodně a moc.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, ze mate v hisorii klubu jedinu vacsiu eru pocas generacie Xavi, Iniesta, Messi. Ale prvy skoncil, druhého chyta a zenit a ked chyti zenit tretieho, tak Barca prisla o to najlepsie od vzniku klubu

Reagovat
Generalní Gladiator

to nic, za týden to otočíte a bolístka se zahojí

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne, tato sezona je fiasko. pod Benitezom novy system, strata bodov, prisiel Zidane zase novy system, kader neefektivne poskladany, nemame utocnika ale hlavne, ze nadbytocni zaloznici James, Isco, Kovacic su atd. pan Perez ukazal co dokaze spravit z vitazneho teamu a stacili mu 2 roky

Reagovat
Generalní Gladiator

jdu chrápat, takže se mi nehce to rozvíjet, ale nadbytek záložníků nemáte, spíš tak akorát a jamese prostě nevidím v systému,kdy se hraje na 3záložníky a on není hráč, ,kvůli kterému bych systém měnil..a to můžou jeho zastánci házet ty známá čísla jeho produktivity na minutu v době, kdy se mu dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

to je to co nespoznas ani do staroby lebo skratene Najlepsi klub 20. storocia a zisk najvacsieho poctu najdolezitejsich trofeji je uz nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

to je najuspesnejsi klub, to chapem.

ale aky sposobom sa meria ten najvacsi klub mi este prosim vysvetli.

Reagovat
smazaný uživatel

poctom trofeji, najdolezitejsich úspechov, oceneni, sme najvacsou znackou uz od povojenskych cias, sme najslavnejsi, sme najvacsi lebo ziaden klub nedosiahol to co Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

ano, chapem, mate najviac trofeji a ste vdaka vydarenej patrocnici na zaciatku 50. rokov najuspesnejsi klub v europskej historii.

ale to ze ste najvacsou znackou, ste najslavnejsi si nasiel kde?

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je len historia, my sme mali podobnu eru ako vy teraz aj v casoch 98, 00, 02. najvynosnejsi klub je najvacsia znacka, najuspesnejsi klub je najvacsia znacka, najslavnejsi klub je tiez Klub 20. storocia a ked ti to nestaci mas Google, tam je viac

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko ste získali teda Treble? vy najuspešnejší

Reagovat
smazaný uživatel

Real...

Reagovat
Billy McClane

Ostuda. A to Marcelovo simulovanie

Reagovat
p-e-t-k-o

Nieco nove? Ved uz ja z laickeho pohladu na la ligu som zvyknuty na podobne a este horsie sasoviny

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co se všichni diví, vždyť stejnou bídu hrál Real už proti AS, Italové akorát neuměli proměnit některou z asi padesáti gólovek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDO zase jednou ukazal.. ze umi davat goly jenom MALYM klubum jako Levante nebo BARCELONA

Reagovat
Nikikrew

ved brankara prekonal?

Reagovat
valloire

Reagovat
Spalovač šancí

Protože to Benaglio už vypouštěl

Reagovat
Nikikrew

iste

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo posefovany... nekomu pomuzou jeden den cervenou pro soupere... nekomu druhej den neuznaj gol... a hlavne pisknou skandalni penaltu... takovej je holt soucasnej fotbal

Reagovat
valloire

amen

Reagovat
smazaný uživatel

ten gól neuznali správně

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozhodci se nemyli... pro Barcu zadna cervena.. pro soupere ano... proti Realu neuznany goly... pro soupere penalta.. takze vse spravne FAIR PLAY

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta rudá byla udělena správně. Dneska gól neuznaný správně ...

To už jste klesli tak hluboko, že se budete vymlouvat na správná rozhodnutí sudích?

Reagovat
smazaný uživatel

stesticko preje pouze pripravenym

Reagovat
misinho7

aha apenalta proti nam? penaltu co nezapiskali nam? ....uz by som tu videl tvoj 5 metrovy prispevok o tom ako vas poskodili atd..

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš ji v tom příspěvku někde?

Reagovat
smazaný uživatel

aka penalta proti vam?

Penaltu ktoru odpiskal Casemirovi nie je nicim vynimocna a aj za smolne minimalne kontakty sa dnes piska. Case hned po tom zakroku vedel ze sa ho dotkol, preto sa ani nestazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

ano takova penalta neni proti Realu nicim vyjmecna.. i pro Real takovy penalty jiste piskli i v teto sezone... vyjmecna by vsak takova penalta byla proti Barcelone... to by byla skutecne velmi velmi VYJMECNA

Reagovat
smazaný uživatel

ved ano, Realu a Barce sa taketo penalty v lige piskaju minimalne raz za mesiac a teraz sa tomu akoze vsetci cuduju, hlavne Misinho

Reagovat
smazaný uživatel

ano.. ale proti Realu se takova i zapiska vidis... proti Barce bohuzel... to by se pak nemohli lamat rekordy

Reagovat
smazaný uživatel

ano, piskat sa to obom moze, ale ked to raz za uhorsky rok odpiskaju proti nim ,tak uz je zle mimochodom dnes jednoznacne spravne nariadenu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

spatne! mela to by jeste cervena.. ale nastesti nebylo treba.. protoze i tak byl zajisten nepostupovej vysledek pro Real

Reagovat
valloire

tady to maká

Reagovat
valloire

píčo, měls bejt právník

Reagovat
smazaný uživatel

tak pravnik by se hodil Messimu.. prej zase nejaky nelegalni kseftiky s danema... sice penize skoro za nic neutraci.. ale bere proste malo penez

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale tak za tie dane liliputana nezavreli tak myslim, ze toto mu tiez prejde...hold bohati aj ked podvodnici vladnu svetom

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ani nevi co se deje... podle jeho vyrazu obliceje bych se ani nedivil.. zadny emoce nic... tam nemuze byt ani pocit viny

Reagovat
valloire

jistě

Reagovat
Switchback

RONALDO zase jednou kázal, že dává góly v zápasech, kde většinou o nic nejde a když ho tým potřebuje, tak selže ... viz. jeho počet týmových trofejí

Reagovat
misinho7

aha a v el clasiku ked ho tim potreboval tak vam tam zajebal a bolo ..

Reagovat
Switchback

to je sice hezký ale trofej z toho nebude

Reagovat
valloire

trofej ne, ale klaun na kolenou ano

Reagovat
Cipinho

To je pěkný,jak Realistům stačí za celou sezonu jednou porazit Barcelonu

Reagovat
20fredy20

Arjen Robben prihrava kazdy suboj, ale vzdy tam je nejaky kontakt ale nikdy nerobil taku tepolssku saskaren ako marcelo, lebo je chlap a nie babika

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
Spalovač šancí

Bábika je v Realu někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo to chytil pri Clasicu .. takova simulacni chripka.. ktera vypukla uz pred lety v Katalansku

Reagovat
smazaný uživatel

tak sis vyhonil šulínka a teď mazej spát děcko.

Reagovat
icka

Reagovat
Darren Fletcher

robben je kkt

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel úplně mimo.

Reagovat
Blasphemer

je to komplikace

Reagovat
Azazelo RD

7.4., 9:33: Madridský obránce Marcelo má vážně poraněný mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že se zrovna směješ ty, u tebe by to tu skočilo v moment narození

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

toto neni komplikace.. toto je KONECNA... Real.... ikdyz na to samozrejme ma.. tak to neda a to skrz psychiku... muj tip 2-1 a tesne pred koncem nic neresici gol na 3-1

kurz 1.8 na postup Wolfsburgu je darek

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhrává díky rozhodčím a Real kvůli rozhodčím prohrává...

... a tuhle pohádku si budou Madristi namlouvat celou noc, až jí uvěří jako v jedinou světovou pravdu.

Reagovat
Billy McClane

Zbytocne respektive umyselne to zovseobecnujes. Barcelona bola rozhodcom posledne dva zapasy viac zvyhodnena ako jej superi. A Real bol rozhodcom v poslednych dvoch zapasoch viac poskodenim ako jeho superi. To su jedoducho fakty, ktore uznali snad vsetci okrem katalanskych hlav.

Nabuduce to moze byt naopak, tak to proste chodi.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je reality soucasnyho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

je treba se s tim smirit... a byt priste lepsi i nez rozhodci.. ovsem proti 12 hracum by mel co delat i slavny trojzubec MSN

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

čím byla Barcelona zvýhodněná a čím byl poškozený Real?

Vy jste se tam už fakt zbláznili?

Reagovat
Billy McClane

Mohol by som tu teraz vypisat a rozobrat vsetky kontroverzie z predmetnych troch zapasov ale bola by to strata casu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já začnu - Ramos měl vidět rudou po půl hodině. Pak mu sudí odpustil další žlutou a druhou žlutou mu dal až za jeho 4. žlutý zákrok.

Teď ty ...

Reagovat
celeb

Ono najdu sa aj taki, co si myslia, ze premotivovany Torres so zltou kartou po absolutne zbytocnom faule len dve minuty potom, co rovnako sundal Mascherana tu 2. zltu dostat nemal. Naopak, mal ju dostat Busquets za svoj prvy faul v zapase (podla diskutujucich surova kosa), pripadne teraz Arnold za surove napadnutie Marcela.

Reagovat
patas92

je tu nove cislo tyzdennika fakty

pri oplodnovaní krav si zlomil ruku v lakti

Reagovat
smazaný uživatel

tak Barca vcera vyhrala diky rozhodcimu - rozhodci totiz vyloucil Torrese - a diky vylouceni ziskala Barca v druhym polocase prevahu - a diky teto prevaze otocila zapas

---> vratme se na zacatek retezce - diky cemu tedy Barca otocila zapas? diky rozhodcimu

Real dnes prohral diky rozhodcimu - rozhodci jim neuznal gol (ok nebyl) - rozhodci proti nim odpiskal penaltu - Wolsburg dal z penalty gol - diky neuznanymu golu Realu a tomuto golu otocil uplne oteze zapasu

---> vratme se na zacatek retezce - diky cemu tedy Wolfsburg vyhral zapas? diky rozhodcimu

Reagovat
celeb

tak skladame sa vsetci Cules pravidelne kazdy rok na podmaz rozhodcov, ale len v LM, LaLigu maju osefovanu merengues.

Reagovat
valloire

Jediná světová pravda je, že Barcelona musí být zničena. Říkal to už Cato ve starým Římě.

Reagovat
patas92

ten z Praga?

Reagovat
valloire

ne, ten z Říma

Reagovat
patas92

tak toho neznám

Reagovat
valloire

ty toho ještě nevíš....

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ji rozestrili v Superpoharu

Reagovat
valloire

ty vole, tak to bych byl v pasti.....komu to přát?

Reagovat
Switchback

Asi barce, ne? Však fandíš české barceloně ...

Reagovat
valloire

fuj, Plzeň je Plzeň, ne klauni

Reagovat
smazaný uživatel

Pique: La verdad duele. Gran película!

Reagovat
Billy McClane

Ozaj vyspel

Reagovat
smazaný uživatel

sype sůl do ran

Reagovat
Billy McClane

Skor si si len zase nasral

Reagovat
smazaný uživatel

hold neni to jediny typicky zakomplexovany Katalanec

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

podobnou proti nám kopal Arsenal pár let zpět. Jen doplním že tehdy byl ještě Carles po dvou žlutých vyloučen.

Reagovat
smazaný uživatel

a jen můj názor - v takovýmhle souboji se vlastně fauluje sám hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

profesionalni zahaknuti nohy

Reagovat
misinho7

aha samozrejme ked to tvrdis ty..hlavne ze odbornici ci komentatori tvrdili neico ine..ale ty si lepsi urcite....jasna ani omylom

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

pusť si k tomu zvuk a už máš názor jednoho "experta"

Reagovat
smazaný uživatel

pššt

Reagovat
smazaný uživatel

to je jiná show

Reagovat
smazaný uživatel

aki odbornici to boli?

Reagovat
smazaný uživatel

CHONG a misinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

stale lepsie nez ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
Ed_Hazard

Ale no, sice to bolo nestastne ale piskatelne. Z tohoto pohladu jasna..

Reagovat
Free_player

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně to není žádná skandální a další označení, který tady Madristi používali. Pentle spíš pískatelná než nikoliv.

Ofsajd u gólu taky správně posouzený.

Sudí to dneska zvládli bravurně.

Reagovat
Switchback
Reagovat
Generalní Gladiator

není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

tesny, ale offsajd to urcite bol. tam sa neda na nic stazovat. nechapem preco je tu k tomu tolko plaču...

Reagovat
smazaný uživatel

toto ofsajd nebol

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ideš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo to jasně ukazoval že?

Reagovat
smazaný uživatel

v El Clasicu to ale nezvladli... neuznali pouze jeden gol... takze Real stihl nastrilet tolik golu aby vyhral... a vyloucili pouze jednoho hrace.. to mi taky nesedi... kvota mela byt naplnena aspon pro dva

Reagovat
celeb

Reagovat
valloire

Takže Vlk Casemu nakopne nohu a je to faul od Caseho? Jeď dál, zajímá mě kam dojedeš.

Reagovat
Switchback

Samozřejmě, Vlk se dostával ke gólovce a Caseblb mu tam strčil nohu a tím pádem Vlk nemohl zakončovat ... no a pak se děly věci

Reagovat
X-bano-X

Pred pár rokmi si Arbeloa krásne nabehol do Evru a hodnotenie bolo redka, keďže je každý zodpovedný za svoje nohy. Odvtedy sa asi pravidlá mierne pozmenili

Reagovat
Kokesh

*Nani

Reagovat
SaianSupaCrew

Ten pád byl navíc a byl vyloženě na efekt, ale přišel po naprosto jasném faulu. Tady fakt není o čem.

Je tady spousta lidí, kterým pojem objektivita neříká zhola nic. A co tak pozoruju, tak ty budeš jejich vlajkonoš

Reagovat
Jerichoo

Piskatelna

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Jerichoo

A kde presne tam vidis faul, lebo ja asi nepoznam pravidla

Reagovat
Kaze

Vsak v tom odkazu je jasne, jak Schurrle do neho zakopl nohou, i ten expert, co to tam rozebira, rika, ze to faul byl, coz bys slysel, kdybys daval ve skole na Nemcine pozor.

Reagovat
X-bano-X

To by veľa vysvetľovalo

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Guti:

Jjjajajajjajaajajjajaa esto ya huele muy mal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, 2:0, veľmi nepriaznivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Super,Wolfíci jedou na titul,snad tu LM vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy sa hra na jeden zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Však to nikdo nikdo netvrdí,to vím aji bez Tebe,že ještě potřebujou 4zápasy vyhrát,aby se mohli v ideální případě utkat se Spartou Prahou o prvenství v superpoháru

Reagovat
smazaný uživatel

ACS]eRw! ....kde si zaliezol ty hajzlik?????prajem ti peknu noc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadne slovo o hracovi zapasu? Dnes som sa trosku cudoval, ked nechal Hecking na lavicke Dosta aj Kruseho a dal tam Bruna, ten si vsak s Marcelom doslova vytrel prdel, hral fantasticky. Pre mna prekvapenie vecera.

Reagovat
Allianz_Arena

Zápas jsem neviděl, ale tohle je dost nečekaný a pro Wolfsburg skvělý výsledek. Ta odveta bude samozřejmě hodně těžká, ale docela jím věřím. Vstřelit branku rozhodně můžou i v Madridu, a pak by to bylo hodně nadějné

Reagovat
smazaný uživatel

To by pak Real potřeboval 4 branky ne, s tím inteligentním pravidlem.

Reagovat
Ángel di María 22

Zas ty barcelonský kanály tady s vidlákem v čele. Achjo..

Reagovat
valloire

Musíš je nechat vysemenit.

Reagovat
madridcan

Kokot...podla mna som ho nahecoval cez vikend a uz sa prestal pretvarovat na inteligenta v sandaloch.

Reagovat
madridcan

Ale cenim ho v jednej veci...percentualne nam vyrata 100% sancu na postup...

Reagovat
smazaný uživatel

ty to tak těžce nedáváš.

Reagovat
madridcan

Ako ty percenta...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je nadhlad Palo?

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

Inak sranda, ze Wolfsburg ma najlepsie rozohrane stvrtfinale zo vsetkych timov. Potom Bayern, Barca a City tak narovnako.

Aby este neboli v SF Atletico, Wolfsburg, Benfica a City

Reagovat
Elliasson

Reagovat
valloire

Hokej v prdeli, fotbal v prdeli...Vyhlašuju Den smutku.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš sázet, je to radost !

Reagovat
valloire

sem nesázel

Reagovat
smazaný uživatel

však Florida hraje jak z partesa, že si snad koupím kartičky hokejové po letech... a Banská Bystrica je konečně ve finále, když už fotbal stojí za hovno pod Urpínem

Reagovat
smazaný uživatel

a vždy si můžeš dát plzeň a fandit Znojmu ! protože jen Znojmo a Florida jsou letos frajeři

Reagovat
valloire

My jsme frajeři. HC Škoda Plzeň. Víc není.

Reagovat
db18

Jaký hokej v prdeli? Ještě nás čekají dva zápasy, tak je úplně jedno, jestli se včera prohrálo 3:1, 6:1, nebo 18:0... Včera snad dostali čočku a v pátek už budou hrát normálně.

Reagovat
valloire

Divná hra včera....takhle bránit přesilovky jsem u nás neviděl. Nechali je tam kombinovat mezi kruhama úplně v klidu. Směřuje to k finále snů Sparta - Liberec.

Reagovat
db18

Jo, včera to bylo hrozný, hlavně jak Indrák(?) za sebou jen tak nechal puk a nechal sparťany vyrovnat... a celkově to byl dost nesoustředěný výkon - proto si myslím, že jim bylo pořádně domluveno a takové věci se už nebudou opakovat...

Reagovat
valloire

To byl Kubalík...ten je jazýček na vahách, goly nedává ani z tutovek a ještě je takhle nakopnul. Ale je mu 20, nemůžem čekat, že bude mít formu pořád. Poslal bych je zase do zoo a v pátek na ně musí vlítnout. Bíte rudou chátru na věčné časy a nikdy jinak !!!

Reagovat
db18

Aha, tak jsem to blbě viděl (hm, ale splést si zrovna Indráka s někym jinym )

Reagovat
valloire

Indrák je ten prďola s hárem

Reagovat
db18

No právě... hráč rozeznatelný na první pohled...

Reagovat
db18

...a jinak si teda stejně myslím, že je úplně jedno kdo postoupí z našeho duelu a Liberec vyhraje 4:0

Reagovat
misinho7

no snad o tyzden utorok nebude posledny den sezony..lebo ak vypadneme je koniec..a mozem sa tak akurat zacat testi na EURO

Reagovat
smazaný uživatel

užívej si Prešovský beton

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec postoupí Benfica,ManCity,Atletico a Wolfsburg a všem spadnou huby....očividně fotbal se nehraje na papíře nebo ilumináti potřebujou mega sázkovej podvod

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ja to nechápem. Fanúšikovia Realu i Barci sa hádajú kto má aké sporné situácie .. To fakt kluby ako Real či Barca sa musia spoliehať na penalty, karty, či iné chyby rozhodcov a vyhovárať sa na to ? Ja byť fanúšik jedného z týchto dvoch klubov tak sa chytám za hlavu a nadávam na výkon svojich hráčov a nie hádzať vinu na šťastie a podobné blbosti .. Tieto kluby by mali svojich súperov vyučovať a keď to tak nerobia je to len chyba hráčov poprípade trénera. Je to strašne nas miech tieto hádky a teda hlavne tie výhovorky a hádzanie viny na druhých.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nepřestanu tomuhle klubu smát. To nejde prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, škoda, že André nepřidal ten třetí. Nádherný, jak si ve třech povodili a vykoupali obranu Realu. Než Real vyhraje 11. titul, tak zase na přestupech vyhodí částku, že by z toho postavili další klub. A pak si je povodí někdo jako Wolfsburg. Ale super. Hned lepší nálada po ránu. Kvůli situacím, jakou předvedl Marcelo, bych zavedl video a zpětný trest aspoň na 5 zápasů do každé soutěže. Doufám, že to na Santiagu dopadne stejně.

Reagovat
Rssa

Hmmm

Každopádně Real je doma to schopný dohnat, záleží jak k tomu přistoupí Wolfsburg.

Reagovat
Kokesh

Vypadaji letos poharove naladeni, ale porad spise zalezi na RM, nez na nich...nekdy je i dobra taktika a pripravenost proste malo.

Reagovat
Rssa

Pokud zalezou, tak to budete mít lehci. Spíš myslím jejich aktivitu, která pak ovlivní vaš radius na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda ale podle me to rozhodne uspesnost promenovani sanci vlku. budou hrat na protiutoky a vzhledem k tomu jak jim to vcera slo a v odvete to bude jeste lepsi, tak by je mohli zaskocit a pokud daji gol tak to muze rozhodnout

Reagovat
homeles8

Proboha, ani nevím, jestli mi ty diskuze pořád náladu zlepšují, nebo naopak jsou ony důvodem mých depresí. To je strašný co tu je za lidi. Pak nemají bejt znásilnění a vraždy.

Reagovat
TonCZek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jesé nadále tvrdí, že ofsajd při gólu Cristiana nebyl. Hmmm ...

No a samozřejmě se neměla pískat ani penalta.

Chudáčci ... srdce by se člověku ustrnulo.

Reagovat
teenz

Vyser se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co?

Reagovat
teenz

Reagovat
Diego2

zbytecne klesas na jejich uroven, dokonce nektere z nich i prekonavas........

Reagovat
smazaný uživatel

naopak - já jim chci pomoct. Alespoň můžou tu svoji frustraci na někoho vyventilovat. Můžou se spojit proti velkému nepříteli (teda ještě kromě rozhodčího).

Reagovat
Miguel19

No spíš to vypadá, že jsi frustrovaný ty.

Reagovat
Svatej

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te, vole, nech si ty psychologicky recicky..Ses normalni blbecek, co provokuje...

Reagovat
smazaný uživatel

však nebyl, nebo seš slepej?

ty jsi magor, který tady obhajuje i tu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Na fanoušcích i hráčích Realu (i když u Barcelony to asi nebude jiný) je tak strašně moc vidět, jak jsou zvyklí na to, že rozhodčí ve Španělsku jim jdou vždy na ruku, že jim přijdou jako zářezy správná rozhodnutí sudích.

Reagovat
janinho

nieco ako faul Balea na Albu? dik za taku pomoc!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za reakci? Já píšu o vaších reakcich na včerejší mač, španělská liga mě ani trochu nezajímá.

Reagovat
Arne

Jdi se lecit, tohle uz neni normalni.

Reagovat
vilp

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
db18

Reagovat
Magic player

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vyspěl jo?

Reagovat
valloire

lidsky

Reagovat
kiciN

projel jsem celou tu diskuzi a ty jsi fakt zralej na léčebnu

Reagovat
roberos

Pro ty kdo melou kraviny - Real prohrál díky rozhodčímu a Barca vyhrála díky němu. Tak si vzpomentě na el clasico a tam Real měl už v poločase prohrávat 2:0 ( penalta,2 vymyšlené ofsajdy a nevyloučení Ramose už vprvní půli) a asi by těžko vyhrál stou hrou jen na brejky. Tak Realisti zanechte breku a výmluv!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pi*o, tohle nikdy nepochopím. Jak může někdo, kdo fandí barcelonských ochotníkům v čele s buskécem, alvesem či delfínem neymarem jakkoli trollovat simulaci hráče jiného týmu.... Vždyť vy jste světoví průkopníci co se simulací týče, pro smích jste všem, protože každý dotek je u vás faul, ne-li hned karta (záleží jestli to ty vaše hloučky u sudího ukecají)

normálně by měl někdo neymara pořádně trefit ať si poleží pár měsíců a je klid

Reagovat
Mercury

ty jsi hrozně jednoduchý člověk

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Magic player

Jeden by rekl, ze uz si predvedl sve dno a uz muzes jit jen nahoru, ale tobe se dari stale klesat niz a niz, nicmene jak by rekl klasik, jen houst.

Reagovat
Mercury

Co je to kurva za trend řešit po každém zápase v první řadě jakýkoliv jen trochu sporný výrok rozhodčího? Některým by neškodilo vrátit se zpátky k podstatě fotbalu. Jak výsledek El Clasica, tak zápasů španělských gigantů v LM nebyly primárně dány výroky sudích, ale zejména výkony na hřišti.

Reagovat
alcantara

Vzdy je lahsie vyhovovit sa na niekoho tretieho, ako ist do vlastnych radov. Je to popularne a velmi jednoduche, tak preco sa na tej vlne nezviest...Pokial podobne superi zmyslaju aj interne a vidia predovsetkym vsade krivdu a neriesia v prvom rade problemy u seba, tak pre nas len dobre, nie?

Reagovat
PP

přesně jak to nazval Usty - Mimibazar pro chlapy. Val a jiri-fcb jsou jako dvě matky, kdy jedna je zásadně proti očkování dětí a druhá pro co největší vakcinaci všeho co se hýbe..

Reagovat
bakasa

Fanoušci Realu a Barcelony si fakt nemaj co vyčítat. Přehlídka retardů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez pořádných gumových holínek sem radši ani nechodit.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
clinger

co chceš.internetový fanoušci světových velkoklubů....čím bohatší a úspěšnější klub tím víc magorů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to vies podla seba a preto si zacal fandit Slavii?

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
kiciN

Reagovat
masly008

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Airus

21 střel z toho 3 na bránu?

Reagovat
teenz

"Tak Jesé nadále tvrdí, že ofsajd při gólu Cristiana nebyl. Hmmm ... "

https://youtu.be/UaEa2AOh3S0?t=23s

.

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
DreamTeam

Další z plejády sranda zápasu. Nejdřív to vypadalo na pohodové vítězství 4:0. Gól crise, nepisknuta penalta, tutovka benzemi.. A pak sporne pisknuta penalta proti a najednou se na to většina hráčů vysrala.. Snad jen kroos, marcelo a Bale se o něco snažila a zbytek týmu víceméně koukal co se bude dít...

Nejvíc komicky byl výkon Danila.. to ať mi nikdo netvrdí že tohle je fotbalista

Reagovat
Bayern +

Semifinálová štvorica Bayern, Atletico, City a Wolfsburg, to by bolo nenormálne nádherné

Reagovat
technecium

* Benfica, Barcelona, City, Wolfsburg

přesně jak jsem po losu říkal

Reagovat
Diego2

Me by se tam teda libila Benfica a s ni Barca , PSG ,Wolfsburg

Reagovat
sokar

Reagovat
oli9

Prohrát se může, Ronaldo není stroj aby daval každý zápas hattrick. Real to nejspíš i trošku podcenil po tom jak vyhrál El Clasico což čekal málo kdo. Ale Největší hnus je to co předvedl ten retard Marcelo tohle nemůže obhajovat nikdo

Reagovat
janinho

a pritom je to asi najvacsi sympatak z celeho kadra...velmi ma tym sklamal, to bolo trapne az to boli.

inak suhlasim s tym podcenenim. prvych 10 minut to vyzeralo tak, ze Wolfsburg po polcase hodi rucnik do ringu a tie 2 goly na Real padli jak olovena deka. ta hra bola priserna a sklamali vsetci. jednooki medzi slepymi tam boli asi kroos a bale a karim kym hral (aj ked take tutovky sa maju davat), ale niektori uplne na facku. danilo ak po sezone nepojde prec, tak uz fakt neviem. ramos s pepem tiez takto mozu hrat za Bcko Interu Bratislava. vcera aj modric slabota, marcelovi neslo, ronaldovi neslo, casemiro riadne podliezol latku z Clasica, Isco absolutne nula bodov, Jese podla mna vobec na hrot nepatri a cristiano tiez nemal svoj den. a zjavne ani zizou, kedze danilo ten zapas dohral cely. horel dopredu aj dozadu a tie jeho centre, to je fakt lahodka. on keby mal pred sebou 1 protihraca a stal na palube lodi, tak nedokaze trafit do vody.

Reagovat
oli9

A přesně tak, řeší se jakákoli sporná situace a pak snad i vymlouvání na to. Penalta byla jasná, neřešit. Navíc nebyla v 90. minutě tak co . Real měl dost času na to tam prásknout 4 goly a bylo by to bez keců

Reagovat
Pato44

No, co jsem viděl v zápase já.

Real nepředvedl moc přesvědčivý výkon, nic méně neuznaný gól Ronalda opravdu těsný a nemělo by se to pak brát ve prospěch útočícího týmu? Za mě bych určitě offside nepískl.

Penalta vlků? V rychlosti bych ji asi pískl, z opakovaného určitě ne, ale Casemirův výraz dle mě hovořil jasně. Byl si vědom chyby a ani neprotestoval, takže těžko říct.

Penalta pro Real? To nevím, max jako kompenzace za neuznaný první gól.

Marcelo hnus, ať se na to ti fotbalisti kurva už vyserou. U té televize trpím za ně, jak mi je trapně. Jinak můj nejoblibenější fotbalista Realu.

Chtěl bych vyzdvihnout výkon Vlků, že se nezalekli soupeře. Real má co napravovat, ale myslím, že to zvládnou.

Vaše debaty tady o jasných faulech a pomocích rozhodčích - el clasico - Ramos měl jít jasně ven už v prvním poloćasu ( Valloire už nebreč, je mi za tebe trapně, Baleovi neuznali jasný gól - Jiří, už netroll tolik, pak se ty komentáře odchylují od podstaty věci a tahají se staré špíny) a jak někdo může vytahovat včerejší červenou Fernanda... Ja už asi nechápu nic.

Trochu objektivity pls...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale kompenzovat správné rozhodnutí? Není na té myšlence něco zvrácenýho?

Reagovat
Pato44

Ta kompenzace byla čistě jen nadsázka. Vůbec tam žádnou penaltu nevidím. Ovšem ani neuznání prvního gólu mi nepříjde úplně správné. Bylo to hodně hraniční. Ovšem od rozhodčích i od tebe obhajitelné.

Reagovat
Pato44

V závorkách měli být jen ty dodatky pro Valla a Jirku

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd skor bol ako nie. penalta bola smiesna... take sa piskaju iba v cirkuse PD a bohuzial obcas aj v LM no. Marcelo mal byt vyluceny je to typicky juzansky smrad cigansky. a vobec, na spanielske timi sa neda pozerat som rad ze som to nevidel

Reagovat
valloire

Kdo brečí? Konstatujou se fakta. Hraniční věci se maj pouštět a ví to všichni, tedy i ty i pan troll. Penalta nebyla, to je taky tutovka a v Clasicu jasnej gol neuznanej? Taky jasnej fakt. Krása, jak když poukážeš na evidentní věci, někdo hned přikvačí a řekne, že brečíš. Hovno, tohle není brečení. Brečení je, když někdo neustále omýlá : "tak, a teď nám praporkář vzal jasnej gol"...přitom to odpískal někde kolem půlky. To je brečení. Ještě když je jasný, že to dotyčnej myslí smrtelně vážně. A nějaký mý výkřiky typu to je spiknutí...jestli to někdo bere nějak vážně, měl by se nechat vyšetřit. A miluju fakt lidi, co se snaží bejt za každejch okolností rádoby nad věcí a objektivní. Nevěřím tomu ani za mák, obvykle jsou to ti co nejvíc nadávaj a řvou v hospodě nebo u TV.

Reagovat
PP

ty máš jasné, nevyvratitelné fakta a jirik má rovněž 100% nevyvratitelné fakta, jen s opačným výsledkem než ty. Hoši si vždycky losněte, kdo bude mít u čeho pravdu a hotovo.

Za mě gol Balea v Classicu měl určitě platit.

Offside mohl pustit, ale poslední vlk šel od Ronalda, takže pomezní musel vidět až offside.

Penalta spíš byla, prostě mu zablokoval nohu. Každý týden jsou písknuté i přísnější..

Reagovat
valloire

No jasně no. Ty ofsajdy...je mi jasný, že to maj těžký a jak říkáš, šel od CR. Ale popírat to, že to bylo hraniční a takový se mají pouštět? Já přece neříkám, že to udělal schválně. Určitě to v tý rychlosti jako ofsajd vypadalo. Ale prostě Real poškodil. A to je jako brečení? Gól Balea jasnej, tady není o čem že jo a bejt to na druhý straně, klidně to uznam. Jiní, a jejich tu spousta, ovšem nikolv.

Reagovat
PP

pravda, trošku se to Realu tento týden sešlo. V El Classicu to nemělo žádný vliv, možná dokonce naopak, včera jste měli spoustu času s tím něco udělat a hráli jste hovno.

Proti Barce jsem viděl po dlouhé době semknutý tým, který bojoval jeden za druhého. Včera jste byli zase tým individualistů.

Reagovat
valloire

Já vím, že jsme hráli hovno. Mysleli si, že se porazí sami. Ale je to sport, psychika tam hraje roli a vést 1-0 bez penalty, tak by tam vlcí taky tak neběhali. Takhle ucítili šanci a jako správný šelmy šli po kořisti.

Reagovat
Cipinho

Poškodil Real správně zamávaným offsidem? Ty si už fakt s tím Jirkou můžeš podat ruku...

Reagovat
sokar

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Co na tom ofsajdu bylo hraničního?

Reagovat
Kily

no podle mě snad všechno hlava Ronalda byla cca na úrovni nohy posledního obránce

Reagovat
patas92

Já tam tu hlavu vidím před nohou

Reagovat
patas92

I když teda hraniční trochu jo, no Ale furt ofsajd

Reagovat
valloire

Tak jak? Jednou není hraniční, jednou jo....si jak baba.

Reagovat
patas92

Podíval jsem se znova, pořádně, a opravil jsem se

Reagovat
valloire

Takže diskutuješ aniž by ses pořádně podíval? Ale k dobru máš, žes to přiznal.

Reagovat
valloire

To myslíš vážně?

Reagovat
Pato44

No tak jde o to, co tu kolikrát píšeš... Teď mě napadá akorát tvé řeči o skóre. Už jsem to tu viděl tolikrát, že to beru jako brečení a jestli to nemyslíš vážně, tak jsem se v tobě holt spletl. A nechápu, proč bych nemohl být objektivní? Díval jsem se na celý zápas el clasica a nebavil mě z naší strany.. Barcelona hrála špatně. Proč to tedy nemohu uznat? Proč bych nemohl uznat, že Baleův gól platil? ... Prostě vidím zápas... u sporných situací bych si přál, aby vycházeli v náš prospěch a moc za to rozhodčí nesoudím, jelikož to jsou jen lidi, ale když rozhodčí udělá vyloženě chybu v rozhodnutí a to musí vidět snad každý člověk, tak nač se hádat o opaku, jen kvůli tomu, že se jedná o největšího rivala..

Jinak souhlasím s tím, že - penalta proti realu být zřejmě neměla, jen moc nechápu reakci Casemira.. tomu fakt nerozumím, že se nerozčiluje.. jakoby uznával chybu a ten gól Ronalda byl fakt v hraničním offsidu a mě vždy tvrdili, že se hraniční pouštějí ve prospěch útočících... nic méně bych se určitě nepouštěl do debaty, ve který bych tvrdil, že 100% byl nebo nebyl... Je to sporné, rozhodčí jsou lidi.

Reagovat
valloire

To o skore myslíš ty řeči o zkušeným mužstvu? To tu fakt mám vysvětlovat, jak je to myšlený? Tohle mě nikdy nenapadlo. Možná je to fakt dobou, kdy se všechno bere strašně vážně, prací atd., nevím. V podstatě se shodnem na tom hodnocení, jenom nevidím důvod, proč by fanoušek nemohl křičet, že byl jeho tým poškozen. A že existuje rivalita a vozíš se po rivalovi. To jsou tak jasný věci, že nechápu, proč je psát. No ale ty budeš asi opravdu takovej ten objektivní, tak ok - dobrý, proč ne. Já objektivní těžko můžu být, beru to tak, že to nejde. Nejsem neutrální.

Reagovat
Pato44

Jo, dobrá, tak jsme si to aspoň ujasnili a vím jak tě tedy brát v situacích se zkušenýma týmama . A ta neutralita u mě plyne možná z toho, že v první řadě fandím dobrýmu fotbalu, ale Barceloně toleruji i trochu horší - srdcovka od dětství no . Jinak mám nejraději překvapení - letošní PL si doslova užívám

Reagovat
valloire

No vidíš, taky fandím Leicesteru, aby to vydržel. Ale co mi sere na dnešním fotbale, tak to, že to mužstvo bude rozebraný. Dřív by se to nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

za Marcela mně bylo trapně ještě dnes ráno... blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to podobne, jen se mi nechce srat s tak dlouhyma textama Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý výsledek, jako, že Vlci udrželi čisté konto, všechna čest, tohle je velké překvapení, v téhle fázi soutěže po hodně dlouhé době, ale je to pořád jen poločas, věřím, že v Madridu bude k vidění krásné utkání. Co se týká sporných momentů, tak penalta ne, to už by se musela pískat za všechno. Já opakovaně obhajuju penaltu na Grossa v osmifinále 2006, protože hráč prostě nemá právo ukončit gólovku tak, že si lehne na zem bez úmyslu hrát balon, ale situace kdy se obránce dostane tělem mezi útočníka a míč a ten při pokusu o střelu kopne místo do míče, do toho obránce je faulem útočícího hráče. Nadruhou stranu, když to ten útočník šikovně přihraje tak ten rozhodčí to nerozezná, co se vlastně stalo. Takovýchhle penalt se píská dnes a denně mraky, to se zase dostáváme k tomu nejasnému výkladu, absenci videa atd. Ofsajd u gólu Realu byl, měl půlku těla vepředu. Zajímavé je, že najednou fanoušci Realu se začínají zapojovat do diskuse ohledně ofsajdového postavení, jestli by se to nemělo pískat podle nohou a těsné situace pouštět...jakoby to byl první případ. Že tady já a jiní voláme po jednoznačném výkladu pravidel ve prospěch fotbalu týden co týden, to doteďka neviděli, protože sporné momenty byly většinou řešeny v jejich prospěch. Shrnutí: O žádnej zářez se nejednalo, odpískaná penalta byla chyba, ale rozhodčín jsou lidi a podobných chyb se dopouštějí takřka ob zápas. Real si za prohru může sám, protože nedokázal dát gól a s tím se nedá vyhrát.

Reagovat
Pato44

Zdraví názor bez úmyslu někoho schazovat?

a souhlas, sice mi offside přišel těsnější, ale přiznávám, že jsem ho tolik nestudoval.

Reagovat
tunkic

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

jiri-fcb je taka stratena existencia ten low life loser je celu noc hore, oslavuje a vypisuje na forum ked hra tim ktori neznasa. psychiatri, aka je toto diagnoza? vyzera ze je to s nim vazne minimalne teda extremna ubohost no

Reagovat
Pato44

Jestli to je extrémní ubohost, tak ty si taky extrémně ubohej, že na to musíš poukazovat. . Bavme se o fotbale, na VKV se můžem dívat na nově.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

a ty tu posledni mesice predvadis u clanku arsenalu co? mam pocit ze jsem tu cetl i komentare, kde se za tebe stydi fanousci tottenhamu.

Reagovat
PP

je tak..

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze si zanadavam, alebo sa vysmejem o tom sa tu predsa vobec nebavim. ide o to ze by ma fakt nikdy nenapadlo byt hore celu noc aby som si tu mohol vypisovat sracky o ARSEnale. A ich zapasy nesledujem skoro vobec... naco by som sa pozeral na tie odpady a lamky a mrhal tak svojim casom? to moze robit iba clovek co nema absolutne ziadny zivot, ziadne povinnosti alebo chori clovek. Povedal by som ze jiri-fcb, aspon podla jeho posobenia tu je oboje

Reagovat
oli9

No ale stejně nepíšeš k tématu a řešíš jen blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

takže jejich zápasy nesleduješ a přesto máš nutkání je neustále komentovat a posuzovat. a pak se navážíš do člověka co tu je přes 12 let. nechci ho tu hájit a nebo omlouvat ale já to v téhle sekci už očekávám a stejně jako valloire sem tak nějak patří a bez nich by to nebylo ono

Reagovat
smazaný uživatel

njn aky klub taki fans... ja som tu tiez dobrych 10 rokov a po cely ten cas jiri-fcb nerobi nic ine iba zasiera diskusiu svojimi vylevmi na real. sleduje kazdy ich zapas a komentuje to viac ako zapasy svojho timu. dokonca aj neskoro v noci ked ludia co maju normalny usporiadany zivot spia alebo sa venuju osoznejsim cinnostiam. je to jeho vec, akurat som chcel zistit co to moze byt za diagnoza. Debilita to nie je, mozno nejaky druh retardacie spojeny s neistotou osobnosti a nespokojnostou so svojim biednym vydlackym zivotom?

Reagovat
Afrokrecek

Ty jsi zracenej

Reagovat
tunkic

Přesně!!

Reagovat
PP

ty vole.. Ty snad nemáš dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to píše zrovna takovej dickhead jako ty...

Reagovat
Kenneth

To ze ctvrtinu sveho zivota travi tady na forum ma holt svoje nasledky.

Reagovat
CHONG

Nechci být zbytečně osobní, ale jeho manželka musí být asi štěstím bez sebe, když tráví celé noci na eurofotbalu.

Reagovat
Pigeon

oni obraz jeho vystupování tady, jeho myšlenkové pochody, budou mít stopu v jeho reálném přemýšlení. Což je taky dost strašidelné

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je tak špatný v posteli jak v diskuzích tak se musí tetelit blahem :D Ale tipuju že manželku nemá, ono retardi většinou jsou nědke zavření

Reagovat
CHONG

Má manželku

Reagovat
Afrokrecek

Se znáte nějak osobně?

Reagovat
CHONG

My ne, ale já se znám osobně s někým, kdo zná osobně Jiřího

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si to iste.. Zvlastne, no, ale nechajme to nanho...

Reagovat
valloire

Zase klucí, tady bych se Jiřího zastal. Ženská ví, koho si bere a tak jí je to jasný, že je fotbalovej fanatik a chytrá ženská to nechá bejt, protože ví, že s tím nehne. Takže dle mě to má bez problémů. No a ve finále je to jeho věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasne, len mam obcas pocit, ze to prehana a vsetkeho vela skodi...

Reagovat
CHONG

Tak on je rozdíl být fotbalový fanatik a trávit veškerý svůj čas dohadováním se na netu, ale máš pravdu, je to jejich věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to celou dobu, ale forum je spíš plné Barca fans, protože se jim spíš daří a on je takový jejich král takže není divu že mu lezou do řiti. Oni měli vždy zvláštní smýšlení

Reagovat
Pato44

To jsou zase kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko pls

Reagovat
Pato44

co ty seš za pomatence

Reagovat
tunkic

Ty vole, zrovna TY něco takovýho budeš psát?? tak to hořim!!!

Reagovat
kiciN

Reagovat
alcantara

Busquets<Sandro

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě zasloužené vítězství a i výkon rozhodčího v pohodě. ale moc rád bych se dočkal doby, kdy se bude zpětně trestat nesportovní chování. to co včera předvedl marcelo bylo už opravdu trapný a poškozuje to fotbal. já bych za to dával stopku minimálně na dva-tři zápasy. tohle se musí vymýtit. v jiných sportech to prakticky neni vidět a tyhle královsky placení sportovci předvádějí něco tak ubohýho a nesportovního.

Reagovat
smazaný uživatel

Za simulace souhlas, ale všem stejným metrem, ne že se budou trestat všichni kromě Barcy. A nevím, jestli ti přijde výkon rozhodčího ok, tak jsi ten zápas evidetně neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

jistě že trestat všechny a třeba alba by si občas zasloužil pořádný trest. co tam bylo kromě penalty? podle mě si jí obhájí. a nějakou velkou chybu jsem neviděl. ale je pravda že jsem přepínal na druhý zápas

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Free_player

Lepší tým vyhrál a doufám, že v Hale dokoná postup No nic jdu si u snídaně pročíst slzy bílých ňoumů - hmmm dneska mi fakt chutná

Reagovat
CHONG

To je tak smutné

Reagovat
Free_player

chutné

Reagovat
Kluivert9
Reagovat
Harakan

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

aky zmysel ma ta kolaz...

Reagovat
kylo ren

real jeblid

Reagovat
janinho

mmt, fanusik ManU? really?????

Reagovat
smazaný uživatel

Doma je přejedem 5:0 a CR7 hattrick

Reagovat
kylo ren

playstation 4ever

Reagovat
CHONG

Vždyť se to klidně může stát

Reagovat
kylo ren

jo to muže

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat, proč se nebanují multiúčty? Nehledě co tady píšou, ale prostě ten člověk co ma přezdívky jiri-fcb,DUŠAN Z ORLOVÉ,Barcelonist,Carles,dextroza a nevím kolik dalších, akorát tady píše bludy a vyvolává hádky, je opravdu retard. Chápu že je to asi smysl jeho života, ale redakce pls.. Už stačilo

Reagovat
kubys

Reagovat
Mercury

Reagovat
Kily

máš nějaký důkaz o multiúčtu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj další..

Reagovat
Kily

takže nemáš, jenom tady píšeš bludy a vyvoláváš hádky a pravděpodobně budeš pouze retard, i když chápu, že je to asi smysl tvého života...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsi to jen potvrdil

Reagovat
kubys

Vzhledem k tomu, že to je admin, tak o tom asi něco ví, Sherlocku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom už víme, proč jirku nikdy nikdo nesmaže :) Sorry to jsem nevěděl, ale mělo mi to dojít, že ten člověk je přímo z redakce.

Reagovat
kubys

Co ty jsi za lopatu, ty vole? A proč nemaže valloireho třeba? Ha?

Reagovat
Kily

nech ho, konečně si našel způsob, jak se zapojit do internetového řetězce a má za to, že je důležitý a vtipný, takovým lidem nemá cenu stát v cestě

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je dost reálně možné že valloire a on jsou jedna osoba, dobrá myšlenka a lopatu máš v práci, tak neslackuj na netu a šupej

Reagovat
Kily

btw. v neděli Štybar do trojky? Chystáš článek?

Reagovat
kubys

Článek není moc pravděpodobný, jsem úplně dead a nemám čas (stěhujem firmu, takže přestavujem nový objekt).

Jinak Štyby do trojky mi přijde jako zbožný přání, ale nevidím to moc pravděpodobně. Pokud někdo z EQS, tak asi Terpstra + Trentin vypadá dobře, ale volnost na 99% nedostane.

Sagan, Cance, Kristoff jsou pro mě tak nějak hlavní favoriti. Jsem zvědavý na Benoota, hodně letos věřím Démarovi, něco by mohl předvést Van Asbroeck, případně Theuns (kterej bude ale hodně svázaný) a Tonyho Martina sledovat bude taky dost zajímavý. Loni ukázal, že to by mohl být jeho směr, ale přeci jen tohle bude dost jiný závod než ta etapa na Tour.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
PP

eeech.. Tvá myšlenka byla chválihodná, ale vybral sis špatného člověka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo jako ale dobrý obdiv, že to stíháš log off, log in a jedeš bomby

Reagovat
PP

počkej a jaký je teda můj druhý nick? Žádný tady nemám, ale třeba nějaký najdeš..

Reagovat
kylo ren

ser na něj

Reagovat
PP

chvályhodná samozřejmě.. bohajeho..

Reagovat
patas92

Reagovat
Svatej

Reagovat
Harakan

WTF

Jinak fanoušci Barcy a Realu si opravdu nemají co vyčítat. Za ty dva dny jste tady předvedli skoro stejné představení. Špíny hrajou na obou stranách barikády a rozhodčí často tlačí kárku jak Barce, tak i Realu.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
tunkic

Reagovat
Mata

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

někdo má multiúčet a někdo je holt multikokot

Reagovat
roman1978

já mám tip

Reagovat
Ed_Hazard

Ty kravo, stale nechapem co sa vcera dialo. Uplne sme boli vypnuti a nedokazali si vytvorit suvisly tlak s finalkami. Treba ale povedat ze zo bolo hlavne kvoli Vlkom, zodpovedny vykon vzadu + tie ofenzivne sikulky co tam maju. Pacil sa mi Draxler, Schurlle a aj Arnold (o tom som vcera pocul prvy krat), Rodriguez, ktory je s prestupom do Realu spojovany uz niekolko sezob tak isto super vykon. Celkovo Vlci parada, takze zasluzena vyhra.

Skoda ze sme nedali aspon 1 gol, verim ze doma ukazeme lepsi futbal a vyhrame, ale ten gol vonku nam bude chybat Uz sa tesim na odvetu.

Reagovat
-Carles-

Úplne v pohode môžete postúpiť. Vlci nemajú moc skúseností s takýmito zápasmi a hra sa im môže zosypať po prvom góle.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze uvidime prodlouzeni

Reagovat
Kenneth

Kdyz daji gola, coz neni nic nerealne pri nasi obrane, tak musime dat 4. Sance pred odvetou jsou tak 60:40 pro Wolfsburg.

Reagovat
smazaný uživatel

no, je to 60:40 ale jen kdyz daji gol, jinak bych to videl 25:75

Reagovat
Ed_Hazard

Podla coho si to vypocital? Ja to momentalne vidi tak 55:45 pre Vlkov

Reagovat
valloire

Mají na to postupy schválený vrchním účetním.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale hej, nehovorim ze sme bez sance. Budu to ale nervy kvoli tej nule vonku.

Reagovat
PP

trochu smůly, trochu špatně zvolená taktika. Vlétli jste na ně luxusně a mohlo být po 15 min vymalované 0:2. Místo toho z protiútoku diskutabilní, ale obhajitelná pencle a hotovo.

Do tohoto zápasu jsem nepochopil nasazení Casemira, kde měl být Isco a Kroos by defenzivní úkoly proti Wolfs zvládl. Každopádně jsem za vaši prohru rád a o to zajímavější bude odveta..

Reagovat
smazaný uživatel

přirovnal bych to ke clásicu v sobotu. Na začátku jste neproměnili gólovky, ale říkali jste si, že ti na druhý straně na to nemají, takže jste polevili. Dostali jste banány a úplně vypadli z role. Barca v sobotu měla na reakci pár minut. Vy jste včera nedokázali nastartovat motory za celou druhou půlku. Přišlo mi, že jste jakoby spokojení s aktuálním stavem.

Reagovat
valloire

takže v Barce si taky řekli, že ti na druhý straně, tedy Real, na to nemá, takže polevili? Vy musíte spadnout na držku, to není možný taková arogance...

Reagovat
Pigeon

vůbec na něho nereagujte, vždy jde vidět, že je úplně mimo

Reagovat
Harakan

Trochu soudnosti by prospělo.

Reagovat
technecium

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta písknutá správně. Ofsajd dle pravidel asi taky, fotbalově bych to ale pustil. Nicméně po "elektronický tužce" se to každému mluví Tohle je situace, která nejde v tý rychlosti běžným okem posoudit naprosto dokonale. Většinou dá rozhodčí jen na instinkt.

Reagovat
Free_player

Neskutečný odpad ¨

https://streamable.com/2rkp

Reagovat
smazaný uživatel

Učí se od nejlepšího

Reagovat
smazaný uživatel

MOTTA vs BUSQUETS....to si najdi a potom pis co je odpad

Reagovat
Pigeon

souhlasím, to byl pěkný maras, ve Španělsku bohužel častý jev, nicméně, co říkáš na simulování po zásahu rozhodčího? To je ještě o spousty levelů dál ne?

https://www.youtube.com/watch?v=KFG2NFkweAE

Reagovat
smazaný uživatel

a vysoudil něco?

Reagovat
valloire
Reagovat
mul

si mozu podat ruky, jeden dementnejsi od druheho

Reagovat
Pigeon

To je prostě výsměch. Okamžitě za jakýkoliv náznak simulace žlutou kartu bez upozornění, ať se klidně dohrajou z počátku zápasy bez pěti hráčů. To Španělsko je na to úplně šílené. Se tam líbají na tvář, objímají se, jací nejsou kamarádi, a potom na sebe zkouší takové chujoviny. Simulace a vyplakávání u rozhodčího

Reagovat
valloire

No já bych byl pro dodatečný tresty. Rozmysleli by si to.

Reagovat
mul

Reagovat
PP

to je taky pičus no, to bez debat.. Kdyby se držel za koleno, kde se fakt sťukli - a kdo zažil byť sebemenší štrejchnutí koleno o koleno tak ví, ale on se drží za ksicht, debil.

Ale Marcelo se mu včerejškem minimálně vyrovnal.

Reagovat
kiciN

to je stejně nejvíc, fakt extrém ten Alba

Reagovat
Kily

když už takové věci netrestají komise, tak by se alespoň měly probrat kluby a hráčům rozdávat pokuty za veřejné zostuzení samotného klubu místo toho, aby dělaly, jak je to vlastně v pořádku

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

je to jako kdyz ucitel potresta (popravu) zaka, a namisto toho, aby mu rodice dali par facek (cimz by museli uznat treba i sve mezery ve vychove), tak to spocitaj ucitelce

Reagovat
Kily

jen tedy včera minul dokonce i učitel, když dal žlutou kartu Arnoldovi (pokud to tedy v sestřihu nesestřihli až moc a ta karta nebyla za nějakou strkanici s Balem)

Reagovat
Masi

Dostal ji i Bale, takže by to mělo být právě za tu strkanici následnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Real porazi Barcelonu a Real prehra s WFL. Tym padom je WFL lepsi ako Barcelona...matematika nepusti

Doma dat WFL 2 kusky nie ze neni nemozme ale uz do polcasu samozrejmost ak chcu byt hodny tych kcalit. HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Haha Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

pff, ze matematika, skor co na to logika

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Generalní Gladiator

skvělej výsledek včera v německu, dávám jasnej postup realu, kurz pěknej a možná cr 2fíky..

psg-mc mě láká postup psg

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužili jsme si vyhrát ani náhodou. Dokonce mě to tak zklamalo, a to mluvím i o Marcelovi, který u mě nehorázně klesl, že si přeji, aby jsme přes ten Wolfsburg neprošli.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou tvrda slova od fanouska ... ten Marcelo zklamal spoustu lidi, spolu s ikerem asi nej sympatak v poslednich letech..

Reagovat
Lojd

Fandim Realu, v noci jsem byl na šichtě, ale co jsem viděl jen ze záznamu, tak Wolfsburg výbornej. Zasloužili by si postup. Což bych si ale nepřál...

Reagovat
madridcan

Postupime, stavim sa kludne

Reagovat
Lojd

nesázím proti svým navíc si myslím to stejný

Reagovat
madridcan

To neni na teba...vyzval by som najradsej Jiriho ale asi je na zahrade

Reagovat
OranžováKarkulka

Marcelo se zachoval jako idiot, ale tady se mu sešla tak silná konkurence, že ta jeho blbost v tom skoro zaniká... To když tu napíšete 20 křečovitejch posměšnejch příšpěvků, tak si tu prohru rivala vychutnáte víc? (Takový výkřiky se objevujou napříč tábory, jen mě nenapadlo, jak to teď nazvat u fanoušků Realu...) Já nevim, jasně, že zvlášť po prohranym domácim Clásicu dohrávanym proti deseti je výbuch Realu ve Wolfsburgu povzbuzující, jasně, radši vidim Ronalda, kterej se vzteká na praporkáře radši než Ronalda, kterej střílí gól za gólem, jasně, že při jeho neuznanym gólu se pousměju a řeknu si, že rozhodčí holt nejsou bezchybný a když ho neuznaj Messimu, tak bych ho nejradši zabil, klávesnici rozkousal a monitor vyhodil z okna, jasně, že když se Marcelo chová, jako by mu bylo pět a nedostal vysněný autíčko, tak mě zahřeje u srdíčka, že v tom ty naši dva syslíci nejsou sami, ale čeho jako člověk dosáhne tim, že hodí do diskuze 20x nějakej vynikající obrázek z Troll Footballu a pak se strašně snaží tvářit, jak je nad věcí...

Reagovat
Rarášek

Dorthin wo die Sonne scheint,

aus dem Nebel der Vergangenheit,

nur das Schicksal in der Hand

Reagovat
db18

...nás stas koukám všechny nakazil

Reagovat
Rarášek

To víš, já vyrostlej na Oomphu! a Rammstein. Parádní song

Reagovat
smazaný uživatel

Oomph! bude letos ve Vizovicích na Masters, naposledy tam byl snad před osmi lety...

Reagovat
Rarášek

To zní hodně lákavě.

Reagovat
blaugrana

Ako tak pozerám, tak Douglas bol oproti Danilovi ešte kauf.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele