osmifinále - 1. zápasy
26.02.2014 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Chelsea v tureckém pekle udržela nadějnou remízu 1:1

Nebyl to den Didiera Drogby, který ztroskotal především na důrazu Johna Terryho. Dnešní zápas v Istanbulu byl spíše příběhem toho, jak v tureckém pekle zvládne Chelsea obtížnou pozici favorita. Ve druhém poločase se tlaku Galatasaraye poddala a na úvodní gól Torrese odpověděl po rohu stoper domácích Chedjou. Druhý gól ale Manciniho svěřenci nepřidali a za tři týdny to budou mít na Stamford Bridge zatraceně těžké.

Hráči Chelsea si z istanbulského pekla od první sekundy vysluhovali za jakoukoli zdlouhavější kombinaci ohlušující pískot. Jaký teprve ohlas by si pak musel vyslechnout Fernando Muslera, jenž div nevěnoval Londýňanům gól už ve čtvrté minutě. Značně nepovedený odkop zachytil Willian, jeho lob ale stačil gólman Galatasaraye hlavou vychýlit z cesty do sítě.

Za pět minut z ní ale mičudu lovil. Hlavní roli sehrál levý bek Chelsea Cesar Azpilicueta, který obral Ebouého o míč a naběhl sprintem do otevřené obrany. Tam dostal míč od Schürrleho a milimetrovým pasem předložil před téměř prázdnou bránu Fernandu Torresovi nabídku, která nešla odmítnout. Ten tak oslavil návrat do základní sestavy po osmi zápasech tím nejlepším možným způsobem.

Galatasaray zahrozil poprvé až v sedmnácté minutě, kdy si na hranici vápna řekl Yilmazovi o přihrávku z lajny Hajrović, který razantní střelou přestřelil branku Petra Čecha. Na druhé straně podobně selhal asi za deset minut Ramires, jenž poslal nad lahodný zpětný centr od Schürrleho.

Turci sice v hledišti kralovali, na hřišti to však taková lahoda nebyla. Nejsledovanější postava zápasu Didier Drogba v první půli nepředvedl vůbec nic; jediné další nebezpečenství vytvořil opět Hajrović, k němuž se přidal levý obránce Teller. Petr Čech ale v obou případech jejich rány bez větších potíží kryl; ač při Tellerově ráně musel na zem.

Přesto český brankář za svá záda jeden míč pustil. Velmi kontroverzní moment se udál krátce před poločasem, kdy domácí vhazovali v momentě, kdy měl John Terry míč ještě v ruce, a když tak Burak Yilmaz z úhlu překonal Čecha, byly na hrací ploše dva balóny a sudí Carballo nemohl vyrovnávací trefu uznat.

Vstup do dějství druhého vyšel lépe znovu borcům v modrém, Torres inkasoval od Hazarda krásný pas do vápna, Španěl si v šestnáctce odstavil oba stopery a jen skvělý zákrok Muslery jej připravil o druhý přesný zásah. Krátce poté to zahučelo i před opačnou brankou - krásnou kombinaci Selcuka s Yilmazem zastavil Cahill, od nějž míč doputoval jen těsně vedle tyčky.

Utkání nabývalo na intenzitě, na trávníku se začalo hromadně žlutit, během dvou minut uviděli kartonek Schürrle, Selcuk i Ramires. Kartu dostal i Petr Čech, který rozehrával volný přímý kop zhruba tak o vteřinu déle než je obvyklé - i to ovšem přeúzkostlivému karbaníkovi Carballovi stačilo k dalšímu tasení.

První gólovku si domácí přichystali až po hodině hry a přimotal se k ní kdo jiný než Didier Drogba, jehož hlavičku nasměroval Selcuk Inan do tyčky. Fanoušci v Türk Telekom Areně rozpoutali hotové peklo a ihned dostali důvod k radosti. Rohový kop Sneijdera dolétl za dohledu Čecha s Terrym na nohu Aureliena Chedjoua, který neměl sebemenší problém vyrovnat na 1:1.

Obraz hry se pak definitivně změnil. Galatasaray byl po gólu výrazně aktivnější a především nebezpečnější. U většiny míčů byli jeho hráči dříve a živelným presinkem způsobovali hráčům Chelsea velké potíže. Williana například obral o míč dnes výborný Telles a skvělou ranou pod břevno donutil Čecha k těžkému zákroku. Deset minut před koncem pak napřáhl Yekta a zamířil těsně vedle.

Závěrečnou čtvrthodinu, potažmo deset minut už tempo uhaslo, především díky hostům, kteří vzali osud utkání do svých rukou a odmítli Galatasarayi věnovat kýžený druhý gól. Chelsea tak odváží z Turecka remízu 1:1, která ji staví do výhodné pozice do odvety.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (397)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanoušek Chelsea a Galatasaray je Turecký tým tak nevím komu fandit:D.Bude to velmi zajímavý zápas, hlavně pro Drogbu.Galatasaray doma neprohraje tip:2-1 ale postoupí Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

Keď strelíme aspoň 1 gól a bude to remíza tak to dáme v pohode na Stamford Bridge

ale najlepši by bolo vyhrať

0:2 - nech nás o5 podržia obránci s Petrom Čechom

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
fajdax

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
fajdax

Snad nastoupíme nějak takto: Čech-Ivan,Terry,Luiz,Azpi-Ramires,Mikel-Schurrle,Willian,Hazard-Torres

Cahill s Oscárkem by měli oddech a o víkendu na fulham by se oba vrátily do sestavy a nechal bych odpočívat Ivanoviče, Williana a možná i Hazarda. Takže třeba Čech-Azpi,Terry,Cahill,Ash-Matič,Luiz-Salah,Oscar,Hazard/Schurrle-Torres

Reagovat
herbage

jak může hrát Salah, když hrál LM za Basilej?

Reagovat
herbage

a já neumím číst

Reagovat
smazaný uživatel

čteš dobře, on píše hovna

Reagovat
herbage

respektive předpokládané sestavy mě zmátly

Reagovat
DieFohlenBMG

a Matič za benficu

Reagovat
smazaný uživatel

další 14letý kluk s rovným kšiltem píše předpokladanou sestavu made in toilet

Reagovat
smazaný uživatel

uz jenom podle prvních 4slov tě nemůže nikdo brát vážně, idiota s předsudky:)

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Il Architetto

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 díval sem se do koule

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi se díval spíš na koule :) Bez urážky

Reagovat
Arbiter

"Mourinho won the Champions League because he took a good team. He took a team that, like Manchester City, I had built; a team with a very strong mentality. When I went to Inter, they played very bad football and we changed this."

A reakce?

"It's funny, it's funny"

"It's funny because my team in the final had Lucio, Thiago Motta, Diego Milito, Samuel Eto'o, Goran Pandev and Wesley Sneijder. From 11 players, he didn't work with six of them. So he made a five-a-side team because I played with only five players from his team."

Mancini je k smíchu, snad dostane na prdel

Reagovat
Arbiter

Emočně vypjatější zápas to bude pro Didiho jistě až na SB, doufám, že ho tam přivítáme jak si to Král Stamford Bridge zaslouží. Přesto Gala porazit prostě musíme, přece jen aspoň někdo musí čest Anglie v evropských pohárech zachránit.

Reagovat
Talker

Král SB... Jak vlastně tahle přezdívka vznikla? Mě to přijde jako slušná neúcta k hráčům, kteří v CFC strávili celou karieru, případně podstatně delší dobu než Drogba.

Reagovat
Arbiter

podstatně delší dobu? Tobě 8 let přijde málo? Za krále SB se označuje Ossie, má před SB i sochu, ale odehrál za CFC jen o dva roky více než Didi (z toho ten jeden rok hrál až poté, co se vrátil z jiného angažmá, což může nastát i u Didiera), má o 7 gólů méně než Didi. Didier je nejlepším zahraničním střelcem klubu, 4. nejlepším střelcem v historii klubu, je to rozený vítěz. Fakt ti to přijde tak nesmyslné?

Reagovat
smazaný uživatel

To už se zapomnělo na tu jeho knihu?

Reagovat
Arbiter

nezapomnělo, ale ta kniha byla jakousi filtraci frustrace ze ztráty oblíbeného manažéra, takže se dá pochopit. On ač brblal, nikdy nepožádal o přestup a když nakonec odcházel, odcházel se vztyčenou hlavou jako hrdina.

Reagovat
Talker

Ne nesmyslné, jen mi to přijde jako trošku přehnané

Drogba tu byl v době, kdy se přepisovaly rekordy, měli jsme pravděpodobně nejsilnější tým v historii a v takové situaci se prostě ty tabulky přepisují relativně snadno - zvlášt, když si uvědomíme, že téměř polovinu času, který strávil na SB stál za hovno a byl užitečný jen v pár zápasech za sezonu. Sice těch nejdůležitějších, ale stále.

Reagovat
Arbiter

Tohle je hloupé posuzování. Ossie také byl u přepisování rekordů, jenže Chelsea také prožívala jedno z úspěšnějších období. Silný tým je silný i proto, protože jsou v takovém týmu hráči jako právě Drogba, jde to ruku v ruce. A přesto, že se pořád snažíš snížit jeho střeleckou formu, je to 4. nejlepší střelec historie klubu, má pořád něco přes 150 gólů na svém účtu...

Reagovat
Talker

Podle mě je tahle přezdívka absolutně mimo prostě. To si z mého pohledu zaslouží charakterní hráči, kteří v CFC stráví karieru, kteří mají nějaké morální hodnoty, kteří odvedou za každé situace 100% svých sil. Ne někdo, kdo je znám jako diver, kdo plive na klub po odchodu manažera, kdo se vyjadřuje veřejně do médií, že chce odejít prakticky kamkoliv...

Pro mě to bude jeden ze součástí té vítězné, legendární generace. Jeden z těch, kteří dopomohli ke strašně mnoho úspěchům. Ale pamatovat si budu především Terryho, Lamparda, Čecha, Drogba pro mě je až pod nimi kvůli morálním pokleskům, kvůli neschopnosti odvést 100% v každém zápase, kvůli tomu, že zkurvil sezonu, kdy jsme měli brát double (pod Grantem) a on se vysral kompletně na ligové zápasy, kdy se sotva plazil a pak vymrdal i finále LM, kdy se nechal vyloučit za demenci před penaltama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, z téhle generace si to nikdo jinej, než Terry, Lampard a Čech nezaslouží.

Reagovat
Talker

Každopádně ano, patří mezi legendy, ale nějaký titul pro něj? To je prostě z mého pohledu slušný výsměch vůči ostatním legendám, kteří dávali klubu vždy 100%.

Reagovat
Talker

A omlouvám se za neshodu v gramatice, kdy tam mám "legendy, kteří"... Špatně formulováno při přepisování.

Reagovat
vitasrp

Jde o to, že takový označení si prostě hráč vyslouží za všechno to kladný, co pro klub udělal. Na to špatný - že to nebyl úplně příkladnej profesionál, případně že se mu nějaká sezóna nepovedla, se hravě zapomene.

Ale prostě - vyhrál nám tolik zápasů proti TOP soupeřům, dal branky v tolika semifinálových a finálových zápasech a hlavně byl v podstatě tím nejdůležitějším, co nás dovedlo k historickýmu triumfu v LM - že si titul legenda a případně nějaký trochu přehnanější označení tak nějak zaslouží.

Reagovat
Talker

OK, na tom se shodneme asi. Pro někoho to bude taková legenda, že je schopný tu přezdívku klidně přestřelit. Pro mě je to zase prostě jeden z hráčů, kteří jsou špičkoví, jsou legendami, ale chybí mi tam morální kvality, profesionalita atd.

Ale tak to je už subjektivní...

Reagovat
Arbiter

Aha, tak tady je ten problém On byl ten podrazák, kvůli kterému Grant neuspěl, už je mi to jasné. Double jsme měli brát, jasně Nebylo to Drogbou, bylo to Grantem. Plival na klub? Ano, jenže to bylo z čisté frustrace, nic víc. Nakonec to překonal, makal pro tým.

Co se týče charakteru hráče, tak si zjisti, proč Ossie odešel z Chelsea a pak mluv o charakteru. Není to úplně fér hráč, to nepopírám, ale charakterem převyšuje drtivou většinu fotbalistů. Žádné skandály, žádné párty, příkladný život.

Chápu, že mu to pojmenování nepřeješ, ale tvé odůvodnění je dost malicherné...

Reagovat
Talker

Je hezké, jak to překláníš někam jinam, ale zklamu tě.

Spíš jde o to, že v té sezoně to bylo nejviditelnější. Půlka fanoušků vidí z nenávisti Anelku jako důvod toho, proč jsme nevyhráli, fans ostatních klubů se vysmívají Terrymu, ale nikdo nevzpomene demenci Drogby, jako by se nic nestalo.

Další sezonu se na něj Scolari radši vykašlal a hrál Anelku, protože věděl o labilitě Drogby, takže tam to moc nebylo vidět.

Mimochodem Grant udělal zázraky, bez útočníka a křídel měl stejné % výher jako Mourinho.

Reagovat
Arbiter

Komické. Vůbec nebereš v úvahu, že do půlky listopadu Drogba nehrál pod Scolarim kvůli těžkému zranění kolene a pak si odpykával distanc za hození mince zpět do hlediště. Takže to máme dva měsíce, kdy se Scolari rozhodl Drogbu posadit. A že hrál s Anelkou? Jak to dopadlo? Dva měsíce nato letěl.

Co se týče Granta, tak ať si ty svoje zázraky předvádí co nejdále od Chelsea, posral nakonec, co se dalo. Nesmyslnými střídáními ztrácel vyhrané zápasy, finálové bitvy pak prohrával úplně. Díky, nechci. To, jak je Grant kvalitní trenér, se nakonec stejně ukázalo u jeho dalších angažmá. A hodit prohrané finále na Drogbu je fakt docela ubohé...

Reagovat
Talker

A Anelka se stal nejlepším střelcem sezony, i když druhou polovinu odehrál na křídle...

Reagovat
Arbiter

Však já nic proti Anelkovi nemám, jen říkám, že to pro nebyla zase tak velká výhra vzhledem k tomu, že hra pod Scolarim stála dost za hovno poslední dva měsíce jeho angažmá...

Reagovat
Talker

Tak jasně, já zas říkám, že Anelkovi stačilo prakticky jenom půl sezony na hrotu, aby se stal nejlepším střelcem ligy.

Jinak Drogbu za vyhazov Granta neviním, respektive není to důvod, proč bych ho neměl rád. Já navrhoval vyhazov pravidelně už předtím (v zimě, před finále LM jsem psal, že si přeju hattrick Drogby a jeho následný odchod). A to u nás Grant stále byl.

Reagovat
Talker

S tím prohraným finále - špatně jsem se vyjádřil - měl na té ztrátě té trofeje stejný podíl jako Anelka a Terry z mého pohledu. Možná ještě větší, protože hrál dost špatně.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
johan14

Jasné, o Granta bojovalii všetky špičkové európske kluby, no on si vybral Portsmouth.

Čerešnička na torte

FA CUP Chelsea 1–0 Portsmouth , gól Drogba

Reagovat
Talker

A co já s tím? Grant prostě ten tým pozvedl, hrál s ním výborný fotbal, našel konečně pozici pro Ballacka, která mu seděla, dotáhl nás do finále LM, kam nás Mourinho na tři pokusy nedostal, do konce sezony bojoval o titul, který utekl prakticky jen o skore.

Reagovat
Arbiter

o skóre? A ty dva body od ManU jsou jako vzduch?

Reagovat
Talker

Dostali jsme gol v posledním zápase v 90. minutě, kdy MU vedlo o 2 goly... Ale dobře, ligu jsme ztratili o 2 body. 6 bodů jsme ztratili během prvních 6ti zápasů, než nastoupil Grant a další zápas o 6 bodů koučoval asi 3 dny potom, co se stal koučem proti United. V druhém zápase jsme je už porazili.

Reagovat
Arbiter

To ale nic nemělní na tom, že Grant byl jasným příkladem neúspěšného kouče, prohrál co se dalo...

Reagovat
Talker

Takže pokud Mourinho letos nevyhraje žádnou trofej, tak bychom ho měli bez milosti vyrazit jako neúspěšného kouče, i když skončí 2 body od titulu a prohraje ve finále LM na penalty? A navíc se nedostal ani do finále shit cupu...

Reagovat
Arbiter

Ne, proč bych měl za to Mourinha vyhazovat? Já si zápasy pod Grantem dobře pamatuju a hlavně si pamatuju ty klíčové, které Grant prostě a jednoduše prokoučoval. Mourinho je zárukou vítězství, jestli ne teď, tak v příštích sezónách určitě. To o Grantovi NIKDO říct nemůže. Může se chlubit maximálně tím, že se dostal do finále různých pohárů, ale co je ti to platné, když na otázku, jak tam dopadl, řekne, že je prohrál. Do posledního. Měj si ho rád, jak chceš. To, že je to loser, mu prostě neodpářeš. Mourinho je vítěz.

Reagovat
Talker

Já tam prostě vidím smůlu v tom finále LM - Drogba, jako zabiják na penalty se nechá pro demenci vyloučit. Anelka netrefí branku a Terry podklouzne. Co s tím má trenér dělat? Ve finále COC jsme doplatili na dementní penaltu po ruce a gol v prodloužení. Opět s tím kouč nic moc neudělá, že hráč máchá rukama. A v lize se to posralo už na začátku, kdy jsme ztratili na United dost bodů (6bodů Mourinho a 3 Grant v prvním zápase, kdy šlo o 6 bodů - vyhrát my, tak bereme titul).

A že nevyhrával klíčové zápasy? Dostal se do 2 finále, s MU 1:1 na zápasy, s Arsenalem 1:1 na zápasy, s Liverpoolem 2 remízy. To není nijak tragická úspěšnost v rámci velkých zápasů.

Stejná úspěšnost v lize jako Mourinho.

Reagovat
Arbiter

Jasně, smůla...

Reagovat
Talker

A co stálo za tím, že se Mourinho nedostal do finále LM s CFC?

Reagovat
Arbiter

Jak to mám vědět? Naše neschopnost v těch zápasech porazit soupeře? Resp. psychický blok z penalt...

Reagovat
Kenneth

A za to muze trener?

Reagovat
Talker

Každopádně nemá to smysl řešit, pro tebe bude Grant vždycky tragéd, pro mě kouč, který nás dostal do finále LM, kde jsme to dotáhli na penalty, byli jsme kousíček od titulu, hráli jsme finále Carling cupu, které jsme projeli v prodloužení. Možná je klíčovou osobou Wilkins, nebo kdo byl tehdy asistentem, ale to je pro mě vedlejší, celý ten trenérský tým se většinou označuje pod jménem kouče. Stejně jako Clarke pod Mourinhem a další se téměř nezminují.

Prostě hromada smůly tu sezonu, mohli jsme mít double, možná i treble, historickou výhr LM a nakonec jsme skončili s prázdnýma rukama.

Reagovat
Arbiter

a vůbec je celkem komické, jak se z Drogby snažíš udělat hráče, který většinu času hrál hovno...

Reagovat
johan14

ani mne neide do hlavy prečo to robí

Reagovat
Talker

Neříkám, že většinu času hrál hovno. Jen pod Grantem, Scolarim, AVB, RdM, tj cca 3 sezony. Pod Hiddinkem to byl průměr, pod Mourinhem a Ancelottim špička.

Reagovat
Arbiter

dobře, napsals "téměř polovinu"... Pod Scolarim hrál hovno, protože byl po zranění a nedokázal se dostat do formy, za AVB hráli všichni hovno, pod RdM ale odevzdal na hřišti vše. Takže když si to zprůměruješ, tak byl drtivou většinu času velkým přínosem pro Chelsea... Takže s tou téměř polovinou můžeš jít víš kam...

Reagovat
Talker

Mě přijde jako blbost dávat ho na stejnou úroven jako třeba Lamparda, který odehrál v klubu 13 sezon, drží rekord v počtu vstřelených golů, nebo Terryho, který je tu 19 let, je příkladným kapitánem a tahounem celou karieru.

Pro mě je to, co předvedl Drogba v některých sezonách a zápasech obdivuhodné a slovo "legenda" se k němu dejme tomu hodí. Ale označovat ho "king of Stamford Bridge" je na mě prostě příliš silná káva.

Reagovat
Arbiter

Lampard je pro Chelsea víc než Drogba, Lampard je pro Chelsea víc než byl Ossie, přesto je Osgoodovi postavená socha jako králi SB. Zaslouženě? Samozřejmě. Stejně tak je Didi také označován za krále SB...

Reagovat
johan14

Keďže Grant prišiel po tom čo vyštval Mourinha, tak je to pochopiteľné. Scolari sa do hry Chelsea vôbec netrafil, AVB tak isto a v čase pôsobenia RvM bol DD strojcom víťazstva v LM.

Reagovat
Arbiter

Jinak Usty, Sala, opravdu?

Reagovat
Arbiter

Salah*

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

aha Salah a stoho Drogby se neposerte nebýt Čecha kterej vždycky podržel při Drogbových faulech ve vápně tak by žádná Lm nebyla

Reagovat
Arbiter

Oba mají obrovskou zásluhu na vítězství, sám Drogba kolikrát o Čechovi prohlásil, že nebýt jeho, tak se nevyhraje. Přesto je Didi také jedním z hrdinů...

Reagovat
mario23

Těžko říct, Chelshit hraje tužku, ale LM je něco jinýho a jsou schopný tam vyhrát, na ticket bych možná zkusil 10 kvůli kurzu, ale tip by nejspíš byl 1:2

Reagovat
Miguel19

Cíl číslo jedna bude určitě vstřelit branku a cíl číslo dvě neprohrát..

Jinak uvidíme. Snad místo Oscara nasadí Schürrleho a ne Ramirese..

Reagovat
johan14

Ramires tam bude to si píš.

Reagovat
Usty

Samozřejmě, Salah byl kravina, omlouvám se.

Nějak mě asi zmátlo, že Mourinho avizoval jeho start v tomto týdnu a proti Evertonu nehrál ani minutu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak proč, někdy je potřeba trochu zariskovat i se sestavou, ona je totiž málokdy podle té předpokládané. Neříkám, že bude Salah startovat, ale jestli máš ten pocit, tak ho tam v klidu napiš.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Usty

Proti Evertonu vyšla stoprocentně

Reagovat
Talker

Orientovat se podle toho, co říká Mourinho...

Reagovat
johan14

Podľa mňa Drogba a Mourinho odviedlii pre Chelsea nezabudnuteľnú prácu, no tebe zdá sa obaja sedia v žalúdku. Toto od fanúšika Chelsea nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mrtvé ryby plavou s proudem.

Reagovat
johan14

Mne príde, že nadávanie na Josého je presne to čo charakterizuje plavbu po prúde.

Reagovat
smazaný uživatel

Od fandů Chelsea je plavba proudem jak Brno no.

Reagovat
johan14

Ja som mal na mysli diskusiu všeobecne, a nielen na týchto stránkach. No nechajme to už.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Talker

Musím mít stejný názor jako všichni ostatní?

Mourinhovy tiskovky jsou jen šou pro lidi, bez jakýchkoliv ambicí informovat. Už jsem dávno vzdal nějaké jejich čtení, protože stejně nic podstatného nikdy neřekne.

A přijde mi, že jsem poslední dobou Mourinha téměř nekritizoval (i když to bude souviset s tím, že jsem v únoru viděl jen jeden zápas a ani dneska ho neuvidím)

Reagovat
johan14

Škoda. José vs DD k nezaplacení.

Reagovat
Talker

Pro mě to není vůbec zajímavé nebo emotivní, takže to nijak neřeším... Drogbu rád nemám, pouze ho respektuji. V nejlepší formě to byl nejlepší útočník PL, kterému se rovná akorát Torres v nejlepší formě a Suarez z útočníků za poslední dekádu.

Reagovat
johan14

Drgba na úrovni Torresa a Suaréza? Tak to ani náhodou. No ako sa hovorí, Koľko ľudí toľko chutí. Howgh

Reagovat
Talker

No, během double sezony byl neskutečná bestie... Stejně jako Torres v nejlepší formě a stejně tak i Suarez na podzim.

Reagovat
Svatej

V nejlepší formě byl Drogba ta nejužší špička, udělal zápas klidně uplně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

treba van persie nebo henry samozrejme taky uplne v klidu, rooney tez

Reagovat
smazaný uživatel

Ošklivá, zlá Chelsea zase zachraňuje čest Premier League v Evropě.

Reagovat
johan14

presne

Reagovat
Svatej

Je to nevděčná role, takhle zachraňovat anglánům zadky

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dostane na prdel ješte Chelsea a v anglii bude vymalováno :D

Reagovat
Didier Drogba

Chelsea bude opět jedinej tým, kterej bude Anglii zachraňovat prd*l

Reagovat
Amarino

autorovi za világoš

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta bude

Reagovat
smazaný uživatel

Hele proč vůbec už nestaví do základu Torrese?!

Reagovat
Talker

Protože Etoo je skvělý a je to genius, älespon podle Torrese..

Reagovat
Svatej

Tak Torres byl teďka out ne ? Nemusí ho hned nahodit při první příležitosti, když má v záloze další dva hroty, to když už nám má dělat v útoku ostudu, tak ať to dělá zdravej.

Reagovat
smazaný uživatel

netuším zda byl zraněn. Jen mi přišlo že od doby co dal Etoo ten hatrick tak od tý doby nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

netuším zda byl zraněn. Jen mi přišlo že od doby co dal Etoo ten hatrick tak od tý doby nehrál..

Reagovat
Talker

Tak mě přijde jedno, kdo tam je, jestli Torres, Demba, Etoo nebo Tambling.

Všichni jsou na tom cca stejně, i když Demba a Torres na tom budou asi lépe ve vzduchu než Tambling, který je na vozíčku. Možná i ten Etoo, ale tam si tím nejsem jistý.

Reagovat
Svatej

Proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

100. pro Avrama Granta

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba proti „svým“. Galatasaray se pokusí zastavit Chelsea.. dobrej nadpis.. které slovo je předmět a které podmět? Kdo koho se pokusí zastavit

Reagovat
Svatej

to je naschvál, nechceme být za favorita

Reagovat
dextroza_m

bude to hodně zajímavé, čekám jak gol Drogby, tak výhru Blues. Jinak fandové MAN UTD, včera jsem viděl snad poprvé Váš tým tuto sezonu a co se s něma stalo? Byla to bolest očí - takovou křeč,no hnus. To je ten Moyes jak našeptávač z pána prstenů?

Reagovat
twl

tohle je jasný !!!když nedá galatasaray nějaký náhoďák tak vyhraje chelsea !!proč??viděl jsem herní projev pod Mancinim! tragédie ..dále to jistí Melo ten je úplně mimo dostane redku a drogba už žije ze svého jména a jelikož chelsea má rád nechá jí vyhrát a moc se snažit nebude....0:3

Reagovat
fajdax

Reagovat
Svatej

Reagovat
Free_player

twl to fakt asi né

Reagovat
smazaný uživatel

GALA-GALA-GALA-TA-SA-RAY

Reagovat
smazaný uživatel

Super Drogba a Sneider !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Galatasaray může překvapit, ale Chelsea je silně rozjetá

Reagovat
vladis271

Mourek chce fakt čakať polroku, kým si Salah zvykne? Až potom ho postaví?

Reagovat
ElectrickMann

letos už LM hrál za Basilej

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně už se zase těším na Mouřenína a jeho pozápasové kecy

Reagovat
fajdax

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Čech - Ivanovič, Cahill, Terry (c), Azpilicueta - Ramires, Lampard - Schürrle, Willian, Hazard - Torres

LAVIČKA: Schwarzer, Cole, Kalas, Oscar Mikel, Ba, Eto'o

Reagovat
fajdax

Luxusní sestavička

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím André, předveď se.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se André s Nandem konečně předvedou

Reagovat
Miguel19

Chelsea: Cech, Ivanovic, Terry (c), Cahill, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Schurrle, Hazard, Torres

Chelsea subs: Schwarzer, Cole, Kalas, Oscar, Mikel, Ba, Eto'o

Reagovat
vitasrp

Je hustý, že pro tu LM máme fakt o dost slabší sestavu. Stačí, že tam není Matič, no a hned z toho mám jinej pocit.

Plus samozřejmě na lávce máme o křídlo míň, takže nějaká ta varianta chybí.

Ale na Gala by tohle mělo stačit v pohodě.

Reagovat
Kenneth

S Matičem se vás bojím o dost mín no . Ale stejně jste pro mě velký favorit na LM.

Reagovat
Euphael

Reagovat
vitasrp

Favorit podle mě vůbec, na druhou stranu dle mě ale máme reálnou šanci být tím 4. celkem semifinále - Bayern a Real jsou podle mě jasní, je otázka, co předvede Barca, jestli budou v semíčku volný 2 nebo 3 místa.

Každopádně bude záležet na lodu, dostanem Bayern nebo Real a budeme venku, dostanem Atletiko a bude to vyrovnanej souboj, kde nám věřit nebudu, no a nebo dostanem PSG či Olympiakos , kdy bych nám zase ve čtvrtfinále věřil.

Reagovat
fajdax

Panebože co je to tady za hype okolo toho Atletica? V porovnání s něma máme minimálně o 2 levely lepší kádr.

Reagovat
Miguel19

Možná máme o něco málo lepší tým na papíře, ale za ně hovoří předváděná hra..

Reagovat
fajdax

ty vole tak to ne....

Reagovat
vitasrp

Mají výbornej kádr a hlavně styl hry by nám přímo ukázkově neseděl.

Však nezapomínejme, který tým nám dal čtyřku..

Reagovat
Euphael

Barca, Bayern, Real a pak bude záležet na losu kdo z trojice PSG, Chelsea a Dortmund.

Reagovat
Usty

Ty si s tím podceňováním PSG nedáš pokoj?

Reagovat
vitasrp

Já je považuju za mimořádně kvalitní, jenom bych nám proti nim věřil..

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Usty

stavíš je po bok Olympiakosu a pod úroveň Atlética, woepičo

Reagovat
vitasrp

Ale jenom pocitově, kdybych psal kvalitu kádru, jsou jinde, když ale píšu, proti komu bych CFc věřil, nejde jen o papírovou kvalitu, ale i o styl hry a podobný píčoviny..

Reagovat
fajdax

Reagovat
blade115

Myslíš bez Matiče ... ?

Reagovat
Miguel19

Neskutečný no. Fakt jsem nevěřil, že hned od prvního zápasu bude klíčový a tolik nás zvedne..

Reagovat
smazaný uživatel

Že by kalas další zápas ?:)

Reagovat
Miguel19

Když se zraní 2 obránci, tak možná..

Reagovat
Svatej

Touhle sestavou snad José uspokojil každýho fanouška

Furt bych tam radši viděl Luize v záloze, ale i tak je to bomba

Reagovat
blade115

Výborná sestava. Fotbal už tak výborný nebude, ale tady se jedná především o výsledek. Nevěřím, že nám Drogba ani v jednom zápase nedá gól, takže se budeme muset snažit o to víc. Ale ono to půjde. Moc se těším na Andrého, mohl by konečně chytit slinu. No a ač tomu sám nevěřím, jsem rád, že na tom hrotu je Torres... Na Eto'a už se dlouho nedá dívat, chce to pro změnu trošku jiný druh tragikomedie.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Frank Lampard se dnes stane prvním hráčem Chelsea, který nastoupí ke svému 100. zápasu v Lize mistrů.

Reagovat
fajdax

Legenda

Reagovat
Miguel19

Luiz zraněný a Mikel polozraněný..

Reagovat
Usty

Ten Bouček je fakt dement. Nebo jeho scenárista.

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

Brabec je mi šíleně nesympatickej.

Reagovat
fajdax

Na coolu už deset minut reklama

Reagovat
smazaný uživatel

ČT si práva na LM koupí z veřejnoprávních peněz. Prima si na práva musí holt vydělat.

Reagovat
smazaný uživatel

HD-ish link na CHelsea (ustream) snáď vydrží

http://www.rider-hdlive.co.uk/2014/02/live-streaming-in-hd-stable.html

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul si myslí, že Chelsea bude bránit? Čekám teda převahu Chelsea a snahu dát minimálně gól.

Reagovat
fajdax

Boučkovi otázky to je vážně síla

Reagovat
smazaný uživatel

Prima to dělá prostě jinak. Chcešli vidět rádobyodborné analýzy, přepni vedle na ČT.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
fajdax

Já vím že to cool chce dělat jinak, ale některý ty otázky jsou už vážně takový moc "jednoduchý"

Reagovat
smazaný uživatel

Štěrba.

Reagovat
fajdax

Nejlepší českej fotbalovej komentátor.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra nejlepší v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude souboj chorálů!!!!

Reagovat
Miguel19

Drogbič

Reagovat
vladis271

CFC by do toho semifinále mohla nejako vydržať. Tam tak, či tak nebudú mať nárok. Takže by som im do štvrťfinále nalosoval Olympiakos.

Reagovat
I am Mancunian

sak olympiakos po tomto kole konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Já myslím, že letos skončíme ve čtvrtfinále. Nebo to celý vyhrajem, což by pro mě až tak šokující nebylo, pro Mourinha jsou zápasy v LM jak dělané, nerozumím spíš tomu, že ji vyhrál "jen" dvakrát.

Reagovat
Svatej

Drogba se pro jistotu na začátek uvedl padáčkem

Reagovat
smazaný uživatel

to je rachot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Cobra

Nějaký slušný stream na ty modré lůzy? Dík :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Óóó, mnohokráte díky! Teď už jenom věřit v Drogbův den a nějaká ten fík

Reagovat
TopinB

výborná kvalita O.O

Reagovat
Svatej

TZohle má bejt gól !!!

Reagovat
fajdax

willian

Reagovat
Euphael

Snad Čech pustí aspoň 5 golů od Buraka, aby si to Turek vybral před kvalifikací.

Reagovat
Il Architetto

Muslera

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho strany nepochopitelný tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná a nepochopitelná chyba.

Reagovat
Miguel19

Willi

Golman už nám dlouho gól nedaroval..

Reagovat
jester Radka Bejbla

Galatasarayi chybí jeden titul ke čtvrté hvězdě za 40 titulů....To Plzen má hvězdy už 2, za 2 tituly

Reagovat
Arbiter

Williane

Reagovat
Svatej

patičky ve vápně budem dělat

Reagovat
smazaný uživatel

boooo

Reagovat
Miguel19

Nááááááááááááááááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Torreeeeeeeeees

Reagovat
Svatej

Výborně !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

TORREEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Torres back in the form

Reagovat
smazaný uživatel

André ♥

Reagovat
Arbiter

HEEEEJ NANDOOOO!!!

Reagovat
Arbiter

úžasně sehrané od všech

Reagovat
Usty

A místo něj hrajou krysy jako Arbeloa nebo Alba

Reagovat
Arbiter

je úžasný, no. Perfektně se uvolnil

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Counter

Tak a prohra 2:0 jako u ostatních tří se opakovat nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

to je alaba?

Reagovat
db18

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

srdcar

Reagovat
smazaný uživatel

Ty oči vypadají dost děsivě .

Reagovat
Il Architetto

Muslera má obě nohy levý?

Reagovat
Arbiter

Muslera

Reagovat
minoLFC

Torresssss, vždy som mu veril

Reagovat
Svatej

Kdy jsme dali naposledy takhle rychle gól ?

Reagovat
Miguel19

To je na kartu do prdele..

Reagovat
Whitemedia

Každopádně přijít tahle přihrávka k Torresovi v PL, tak trefí horní řadu tribuny

Reagovat
Svatej

Ten vypadá

Reagovat
Miguel19

Tvl takovej pád..

Reagovat
Svatej

Jinak to byl normální souboj s tím Torresem

Reagovat
Usty

Jedinej nebezpečnej hráč Gala a on ho sundá... Mancini nezapomněl na svoji častou neschopnost proti anglickým týmům.

Reagovat
fajdax

Ale notaaak Didi

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sirl to je katastrofa oni jdou do protiutoku s Hazardem a Sirl se psotavi do ofsajdu a stoji tam..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

André není zvyklý, že útočí více jak 3 hráči...

Reagovat
Svatej

Jak zadrbat brejk, lekce první

Reagovat
Miguel19

To si dělá prdel ne..ať ty fauly píská stejně na obě strany..

Reagovat
Svatej

Jsem si řkal, že by tohle pustil, a on Petr ani nechytal

Reagovat
smazaný uživatel

Terry teď zachránil výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Terry zase ukázal charakter.

Reagovat
Usty

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Proboha, ať příští tejden udělá to samý někdo od vás, já si tvůj komentář hrozně rád pak přečtu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že hodí druhý balon směrem do hřiště? Popravdě jsem to mockrát neviděl. Ty jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

I kdyby se na to hřiště vysral, tak jsi schopný to z jedný strany pochválit, z druhý zavrhnout, dle situace.... Tohle je od tebe fakt zbytečný rejpání, zvlášť, když máte v týmu sami dost kreténů

Reagovat
smazaný uživatel

moc nechápu, o čem to mluvíš, ale dobře, nechám váš modrý řád slunečných lidí být

Reagovat
Svatej

to by bylo skvělé !

Reagovat
Mimalu

schválně jak dlouho ti to vydrží

Reagovat
spider_8

On ten balon už na hřišti byl, to měl jako hrát s míčem v podpaždí?

Reagovat
Usty

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Shevchenko

To je kurvička

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kolik má Willian zisků. Já napočítal už 4 a to to sleduju na půl oka.

Reagovat
Miguel19

V tom je výborný no..

Reagovat
Whitemedia

Terry pěkně

Reagovat
Miguel19

Škoda že hrajeme v tréninkovém tempu. Zapnout aspoň dvojku, tak vedeme aspoň o 2 góly. Jediný Schürrle se snaží, ale sám toho moc nezmůže..

Rozhodčí je hrozný. Nám pískne vše, Turkům naopak vše pouští..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrý,na to že hrajeme venku.

Reagovat
Steven666

Schürrle zatiaľ veľmi slušne

Reagovat
Svatej

Tak konečně nám na Coolu řekli že Salah nebude hrát

Reagovat
vitasrp

Pro mě zatím hodně profesionální výkon, samozřejmě s výjimkou jednoho momentu, kdy to musel Terry hasit svou vychcaností.

Zklamáním je samozřejmě stav - mělo to být 2:0, máme totiž prostor, do kterého útočit a zároveň příležitosti, kdy útočit, poněvadž Gala ztratilo tunu míč, když měli hodně hráčů v ofenzivních pozicích. Bohužel naše řešení finální fáze je celej rok zvláštní, přičemž i chybí borec, ze kterýho by na hrotu šel strach. Torres už není dominantní ani proti otevřený obraně, ty jeho průniky jsou k smíchu.

Ten zápas ale dokumentuje, jak chceme zápasy kontrolovat - nepotřebujeme držet míč, nepotřebujeme přihrávky na jistotu, protože chceme útočit do prostoru za obranou. Defenzivně to kontrolujeme skrz presink, který začíná na půlce soupeřovy poloviny a Gala má problém se přes ten val dostat.

V druhý půli to chce ještě jeden fík, ať je vymalováno a nejsou žádný pochybnosti o výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak torres nikdy nebyl typ na prunik, on byl taový obrazně řečeno neohrabaný vždycky a vždycky to zkoušel na nahodu jako dnes mezi těma dvěma ke konci poločasu, ale pokud to vyjde tak se historie ptát nebude jak..ale je pravda že ten pas měl přijít obloukem na druhou stranu vápna ale už předtím to měl killnout ramires.nikym neatakovaný a on to vystřelí na balkon. druhý gol dáme.

Reagovat
spider_8

Já si zas myslím, že tenhle charakter zápasu je pro něj jako dělanej. Spíš do uzavřený obrany je naprosto marnej.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

A Hazard mi příjde totálně odstřihnutej... Ani ne ve smyslu, že je vymazanej soupeřem, jako spíš tak, že se buď nenabízí, nebo mu nedáváme dostatek míčů. (nebo obojí)

Reagovat
smazaný uživatel

koněčně nějaký pořádný anglický tým zachraňuje čest PL...

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi ? nějaká analýza první půlky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co pořád ten zmrd píská?

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo pořád stream s anglickým komentářem?

Reagovat
Svatej

krásnej zákrok

Reagovat
Miguel19

Melo je super

Reagovat
Svatej

Tak on padá jak buznička a pak se vzteká

Reagovat
vitasrp

Rozhodčí naprosto otřesnej, takovýho zmrda bych z PL vynesl v zubech..

Reagovat
fajdax

Šílenej komik ten rozhodčí. Slušně se nechal divákama vyburcovat k té žluté pro Čecha.....

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za zmrda ty vole. Ten rozhodčí.

Reagovat
Svatej

Co to tam prováděj krucinál

Reagovat
DelPiero137

Gala v druhom polcase nic moc peklo na stadione. Mohli by dorovnat nech je sranda a hukot

Reagovat
Trand

Chedjoooou!

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
DelPiero137

Privolal som to

Reagovat
OVi.77

yeeeeeeeeeeesssssssssssss!!!!!!! CIM-BOM-BOM !!!!

Reagovat
vitasrp

Hmm, takže jsme ve druhý půli zase umřeli, pokolikátý už?

Reagovat
PavlíčeQ

Čech zas úřadoval

Reagovat
Miguel19

Ty krávo..gól nohou z malého vápna po rohu...paráda

Reagovat
REPLIKATOR

Čechova chyba

Reagovat
vitasrp

A mimochodem Čech a centry je opět tragédie, je to v podstatě jediná možnost, jak nám dát fíka..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pískot je fakt mazec.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kvasha16

ale pocuvat to kazdy tyzden v PL by ma asi nebavilo

Reagovat
Svatej

Ať jdou s tímhle do prdele, těšim se na to celej tejden a odejdu akorát nasranej.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Miguel19

Mohli by dát druhýho..nic jinýho si nezasloužíme..s tím ať jdou do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je podpora týmu? Nech toho.

Reagovat
Svatej

já jsem na tom stejně. Vždyť na to uplně dlabou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Já si nemyslím, že je to o dlabání, spíš ten tým furt není hotovej a tohle jsou zkrátka jasný ukázky..

Reagovat
Svatej

Vždyť teď tam krom Hazarda byl samej relativně vyspělej hráč. Možná ještě Azpi, kterej ale byl od nás jeden z nejlepších...

Navíc nechápu proč jsme po 15minutách přestali přesovat, když nám to přineslo 3 skvělý šance.

Reagovat
vitasrp

Ono to všechno ale není jenom o věku, jde o to, aby hráči přestali být defenzivní s udrželi ten styl hry po 90 minut. Protože přijdou 3 šance soupeře, začneme se bát, zatáhnem se a je po srandě, protože to týhle typologii hráčů úplně nesvědčí

Podle mě tohle je ukázka toho, proč Mou říká, že to není final product. Není to prostě jenom o dnešku, jeto dlouhodobý trend.

Reagovat
Svatej

No, to nevím, jak toho chce Mou teda docílit, ze dne na den to nepůjde, to je mi samozřejmě jasný, ale když i po třičtvrtě roce nedokážem odehrát víc jak dva zápasy měsíčně jako ''hotovej'' tým, tak si říkám, co se teda na tom psychickým projevu mění.

Já plně chápu, co chceš říct, ale chci to trochu i vidět. Tyhle dominantní dvacetiminutovky jsme měli snad i pod Di Matteem.

Reagovat
vitasrp

Však počkej na další sezónu, pokud tam budeme předvádět podobné výpadky, pak už budu pořádně kritický.

Já nemám žádnej manuál, jak dlouho by tenhle vývoj měl trvat, na druhou stranu prostě nějak věřím Josemu, když říká, že potřebujeme ještě tenhle ročník, než budeme hotový mančaft..

A hlavně - příští rok už tu bude útočník, který bude schopen dávat branky - spousta těhle utkáních tak bude 2:0 po poločase a druhou půli už nebudeme muset řešit..

Reagovat
vitasrp

Nehledě na to, že jsme dneska na place měli středovou dvojku verze 2013, která nedokáže kontrolovat utkání ani proti Crystal Palace pomalu..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tady je to aspoň vyrovnané.. Melo hraje dobře

Reagovat
DelPiero137

Felipe aj Gala velmi nemusim, vieme preco + Drogba

Reagovat
Euphael

Protože vás vypráskali.

Reagovat
smazaný uživatel

mě nikdy nebyli moc sympatičtí Drogba ani Mancini ani Snajdr, ale letos jim přeju a jen dobře, že krom Juve potrápí i jiné

Reagovat
DelPiero137

stretla sa tam "super" partia ako pises

BTW, Diamanti hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejvíc těší, jak Spartička vyklepla Manciniho Lazio.

Reagovat
Miguel19

Neskutečný co předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, že som zmenil zápas cez polčas, lebo to, čo sa deje v Gelsenkirchene by som nechcel vidieť. Za to vidieť, ako Galatasaray tlačí Chelsea poteší.

Reagovat
vitasrp

Je naprosto mimo mý chápání, že Melo ještě nemá kartu..

Reagovat
fajdax

Klidně už mohl být venku. Neskutečnej zmrd

Reagovat
Miguel19

Střídání Hazarda v nastavení...paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A vraj, že má istý základ. Prd. Hral zle a išiel dole. Mou.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si odpočine.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru všema 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf uf,doma už to bude lepší.Bylo se na co koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ve druhém poločase bych přirovnal k Čechům proti Slovensku ve třetí třetině... Co jim ti trenéři museli říct, nechápu.

Reagovat
Miguel19

Sorry, ale pro mě hrozný trapas ten výkon. Ať si Mourinho strčí ty kecy o hotovém týmu do řitě. Takhle nebude hotový nikdy.

Jak mohli Hazard s Willianem dohrát nechápu. Ale najdou se i pozitiva. Dresy se můžou použít v druhém utkání a našli jsme další křídlo Eto´a..

Reagovat
vitasrp

Třeba protože na lávce byl jenom polozraněný Oscar?

Reagovat
Miguel19

No, tak proč střídal Schürrleho, který se aspoň snažil a ne Hazarda, který na to sral od první minuty..

Reagovat
vitasrp

Poněvadž je to génius, kterýmu stačí 1 moment, aby provedl něco zázračnýho.

Já bych ho taky nesundávsl, pokud není zraněnej, úplně utahanej atp. Prostě u něj máš šanci, že provede něco fenomenálního daleko vyšší než u Němce.

Reagovat
fajdax

Pohodička, doma je rozprášíme. Hazard si snad o víkendu odpočine.

Reagovat
Arbiter

Zbytečně jsme si to zkomplikovali, ale doma nebudou problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně? Vždyť hráli hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

v druhom poclase hej

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, s tímhle stylem můžem být rádi, že jsme neprohráli.

Reagovat
kvasha16

s tymto stylom mozno byt oni radi ze po prvom polcase nebolo 2:0 mohli sme prehrat ale s kludom aj vyhrat no

Reagovat
migwel

jasná "plichtička"

Reagovat
vitasrp

Gólová plichta dobrá, podle první půle jsme měli 3:0 vyhrát, podle druhý zase 2:1 prohrát, nakonec to není ani spokojenost, ale ani zklamání, prostě OK výsledek.

Stále jsme mužstvo dvou tváří, první půle nová Chelsea, lterá presuje vysoko, není zatažená v ulitě, chodí do brejků a je aktivní.

Druhá půle úplnej opak, začali jsme se bát o výsledek, nechodili dopředu, hráli hrozně hluboko a neměli šanci si cokoliv vytvořit.

Opět se budu opakovat - není to problém jen dneška, ale celýho ročníku, kdy tyhle zápasy nezvládáme. Mlátí se u nás ta stará s novou Chelsea, podle mě je to pochopitelný, i když někdo může mít jinej názor.

Nakonec na stranu druhou - když si uvědomím, že i přes tyhle nedostatky vedeme anglickou ligu a neuhráli jsme špatný výsledek v osmifinálr, nevidím důvod být nějak skeptický. Ale ta druhá půle je prostě stále strašák, který bso budoucna musíme odstranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme nad svoje možnosti. Uvidíme kam až to dotáhneme. ''Ideální'' stav by bylo vypadnou třeba ve 1/4 LM a udělat titul.

Reagovat
kvasha16

mna este hrozne vytacalo ako sme takmer vobec neboli schopni ziskavat lopty bez faulov, ale sme nervozne a splasene napadali co bolo casto viac na skodu ako na uzitok

Reagovat
Nikikrew

Videl som len 2 polcas a Chelsea hrala zas peknu sracku. Skoda, ze Galatasaray za svoju snahu nedal o gol viac. Remiza ale pre ropakov dobra, avsak nemaju to este vyhrate.

Reagovat
kvasha16

prvy polcas to bolo zas opacne

Reagovat
Nikikrew

Moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

tak si pozri aj prvý polčas predtým než niečo komentuješ "expert"

Reagovat
vrabejka

Ze jste si taky jistí ze postu pite. Chelsea ve druhe půli hrala zase ten mourinovsky auto bus a to se ji vymstilo

rozhodčí piskal rozumne oba tymy to hrozne kouskovali. Doufam ze DD nerekl sve posledni slovo a na SG jich par supne. Come on Galatasaray!!!!!!!

Reagovat
Swarley

chápu, že to nase re, ale tak nesmíte to zabalit ještě před od vetou

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

pr oč píš eš jako úpl ný idi ot?

Reagovat
Chazy

Jako idiot píšeš spíš ty, za auto bus se dá ještě chápat nějaká myšlenka

Reagovat
smazaný uživatel

a za postu pite taky co? Ty budeš machr přes nějakou tu abstrakci nejspíš.

Reagovat
Chazy

Sou hlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry cenu za fair play! borec

Reagovat
vrabejka

Za to ze diky nemu galatasaray nedal gol pred koncem polocasu,? To teda opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já nevim o co se tu zase snažíte..vyvolat zase hate nebo co? Tohle dělá každý druhý hráč a nevim co očekávali hráči Galatasaraye tim že rozehráli, když terry držel míč v ruce a odhazoval ho. Cech ani taky nechytal, zvednul ruce jako že se nehraje.Tak z toho zase nedělejte, že to byl jasný zářez

Reagovat
vrabejka

Doma hrajete taky na hovno hru, takze doma to nebude take lahke

Reagovat
Svatej

to sna d zvlá dnem

Reagovat
bandwagoner

Jak hral Schurrle?

Reagovat
Sandstorm

Mourinhovská klasika v pohárových zápasech. Takticky výborně, fotbalově hnus.

Reagovat
vitasrp

Až na to, že tohle bylo takticky výborně jen 45 minut.

Reagovat
Sandstorm

Tak jasně ten inkasovaný gól to pokazil. Byl to zápas na 0:1. Ale i tak si myslim, že bude s výsledkem spokojenej a doma si postup pohlídáte.

Reagovat
vitasrp

Tak to je jasný, výsledek katastrofa není.

Ale ten výkon v druhé půli problematický byl a vysoce pochybuji, že by Jose chtěl být takhle pasivní, když tým za tohle vždycky kritizoval - naposledy proti WBA.

Navrch jsme přestali hrát už někdy okolo 55. minuty, což by i při snaze ubránit výsledek bylo prostě strašně brzo.

Reagovat
Sandstorm

Tady se ta pasivita dá trochu pochopit. Rozhodně to nebude žádná slast pro hostující tým hrát na stadionu Gala a nějaký větší ofenzivní hody se nedají očekávat. Ten zápas jste zvládli dobře. Druhý poločas byl sice bída a kdyby hráči byly více aktivní, mohli jste vyhrát, ale taky jste mohli inkasovat. Takže ta remíze je fakt v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhej poločas byl super hnus jak herně tak takticky (z pohledu chelsea)

Reagovat
Ángel di María 22

Skoda, cekal jsem vyhru Gala. Snad jeste v odvete zabojujou.

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čech je neskutečný hovado.Opět gol ze standartky nebo z rohu,v létě skončí

Reagovat
smazaný uživatel

my ho berem jako trojku teda, bude chytat přáteláky

Reagovat
iamek

OT : Boze muj True detective jsem dal uplne znova a je to neco genialniho. Jak jsem to sakra mohl kritizovat ? To proste nema chybu. Tolik odkazu, symbolu, clovek u toho musi premyslet, ten dil videt nekolikkrat. UF ! . Jeste dva dily a pak cekat na druhou radu .

Reagovat
iamek

Kdo nevidel zadny dil nekoukat : http://imgur.com/a/x4PSW

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea oznámila spolupráci s animovaným seriálem Simpsonovi.

Jeden už nám tam hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

však Luiz už je tam dlouho

Reagovat
kvasha16

a nespomina to on?

Reagovat
Arbiter

můj nejmilovanější seriál s mým nejmilovanějším týmem

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Bayernista18

Terry je pěknej ču..., takhle jít s míčem do hřiště a hodit ho ještě víc do středu, když jde do tuhýho ... A pak ještě dostat tyč ... Chelsea to uhaluzila na potřebnou gólovou remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Nezbývá než doufat, že se plastic club neprohaluzí zase někam do semifinále, nebo nedej bože ještě dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tento hate na CHELSEA ! Jde vidět,že sme Velký klub a tou nenávistí k nám je jasné,že z nás jde strach !!!! Teď bych si přál Real Madrid a zavřít hubu většině zdejších......

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je ten hate strašně vtipnej od lidí, který se tu bijou v prsa za Albion a Premier League a kolikátej že to je už rok, kdy tam Chelsea zachraňuje ostrovní fotbal?

Reagovat
Kenneth

Remizkou v Instabulu jste udelali PL konecne dobre jmeno. NA TOTO SA CAKALO.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jediní bodovali a jako jediní postoupí ! Na PL přichází chudší léta tak jako na Barcelonu,ale zase Atléti a vymrskaný Real pujdou nahoru,takže celkově PD začne chvíli diktovat Evropu. Abych nezapomněl tak ještě BAYERN .... pro rýpaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

co to citam? muzstvo za stovky milionov libier a ono nie je "final product"? asi do toho treba naliat viac ropy...

Reagovat
smazaný uživatel

Stovky milionů? Vrať se zpátky na zem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage
Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale to liverpool nemá taky hodnotu ve stovkách? Nebo třeba Arsenal? Nebo Manchester? Že to tady vypichuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Má, ale tí za tých hráčov toľko nezaplatili.

Reagovat
smazaný uživatel

A nikto o tých tímoch navyše nehovorí, že sú nevyspelé. To je len alibizmus.

Reagovat
herbage

já jen, že to jsou stovky milionů, nic víc

Reagovat
dantetomas

tak som to spocital a len za hracov, ktori aktualne hravaju pravidelne, ste vynalozili 300 milionov libier...

Reagovat
vitasrp

Ale mně třeba vůbec nejde o peníze, nicméně tohle by bylo asi zbytečný vysvětlovat.

Reagovat
vladis271

Len mám otázku. Ako podľa vás bude hrať tá nová CFC, keď bude hotová? (vy ste mu fakt zožrali tie kecy o tom, že niekedy bude ten tím hotový? )

Reagovat
vitasrp

Tak proč se ptáš, když se nám rovnou vysmíváš? Nechápu.

Odpověď naprosto jednoduchá - první půle s tím, že ten zápas bude buď 0:2 a nebude o co hrát, čili si těch následujících 45 minut třeba zjednodušíme.

Případně, pokud se do šaten půjde za stavu 0:1, se nám už nebude stávat, že v druhý půli vypnem, ztratíme půdu pod nohama, dostaneme se pod tlak a budeme hrát nějaký zbytečně hluboký blok.

Hotový tým by dle mě měl tohle zvládat - nejde o to, že nikdy nenastane problém, že se to někdy nezvládne, nicméně pokud se podíváš na letošní ročník, my tohle nezvládáme takřka pravidelně.

Reagovat
vitasrp

A opět ještě podotknu, že si nemyslím, že by se ten tým měl stát hotovým pomocí dalších ultradrahých nákupů - jediná pozice, kde prostě nikdo není, je útočník, kde ta posila přijít musí - ale spíš že se konečně vypiluje ten herní styl, fyzička některých hráčů se posune o kousek výš, aby vydrželi hrát ty 2 zápasy týdně (třeba Oscar to vůbec nezvládá) atd.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho se kasá s psychologickými hrami a pak předvede takovou hru? Žel Galatasaray, žel pro Petra Čecha, že máš před sebou takovou bandu. Doufám, že Turci v Londýně postoupí. Ze strany Chelsea beton. 1:0 beton i po vyrovnání. Zdržování. Děs. Ale chválím hru Gala a fanoušky. Krásná atmosféra. Tak se mi to líbí, burácející stadion. V Londýně zas budou dřepět a mávat vlaječkami.

Reagovat
smazaný uživatel

je hezké že vytvoří takovou atmosféru ale na druhou stranu jsou Turci vymletý hlavy..ne všichni ale je jich dost. Jako pár fandů chelsea pobodali a samozřejmě byli v přesile...to radši budu mít normální fandy než tyhle zvířata, co napadají fandy soupeřů

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm fakt skvelý fanúšikovia nak ťa pobodajú najlepšie do hlavy potom ich pochválim za teba na pohrebe ....

Reagovat
kvasha16

chvalis hru Gala aj v prvej polovici?

Reagovat
Bazingaaa

Objektivita ti hodně schází.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
j_mrazik

1:1 u venku je dobrý výsledek. Na zbytek se historie neptá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele