osmifinále - odvety
11.03.2014 20:45 CET
4 : 1
(2:1)

Reportáž

Atlético překonalo obranu AC čtyřikrát a jde dál

Atlético Madrid v odvetě osmifinále Ligy mistrů porazilo AC Milán jednoznačným rozdílem 4:1, který po výhře v prvním utkání znamená hladký postup. Domácí tak potvrdili, že jim letošní sezona vychází výborně. Rossoneri naopak mohou jen vzpomínat na někdejší úspěšná léta.

Z italských týmů, které se probojovaly do letošního ročníku Ligy mistrů, se nejméně čekalo právě od AC Milán. Tradiční klub z města módy se ale nevzdal, přežil změnu na trenérském postu, a jako jediný vedl pověst calcia do další fáze. Atléticu se naopak v domácí soutěži daří bez větších problémů a na současné druhé pozici si hlídá kvalifikaci do příštího ročníku.

Milánské AC potřebovalo zvítězit, aby dokázalo postoupit a napravit svou ne úplně ideální reputaci. Tento cíl ale Seedorfův tým nenaplnit nedokázal, protože hosté už po třech minutách prohrávali. Španělský kádr má ve svém středu střeleckou hvězdu v podobě Diega Costy, který neustále potvrzuje své kvality. Sotva se Colchoneros dostali k prvnímu pořádnému útoku, mohli se jeho fanoušci radovat.

Právě Diego Costa, který si nedávno připsal první start za španělskou reprezentaci, si naběhl na centr mladíka Kokeho a v pádu zavěsil přesně! Brankář Abbiati sice oplývá zkušenostmi, ale dnes večer kapituloval jako první.

Atlético Madrid trápí velké rivaly nejen v Primera Division, ale zálusk si dělá také na trofej v Lize mistrů. O kousek blíž k postupu měli svěřenci trenéra Diega Simeoneho už před zápasem, protože z Milána si přivezli nadějnou výhru o jednu branku, a ještě blíže po prvních deseti minutách.

Naopak Rossoneri nedokázali držet míč na svých kopačkách příliš dlouho a Mario Balotelli se na hrotu svého celku trápil. Nedostatečná podpora trojlístku Kaká - Taarabt - Poli mu ztěžovala průniky do vápna a šance milánského celku minimalizovala. Ani madridský kolotoč se však již netočil s takovou rychlostí a přesností, jak jsme na něj zvyklí.

Postupná rozehrávka Atlética sice vedla k rapidnímu zvýšení procent v držení míče, ale další branku neznamenala. Naopak, málem se radovali hráči AC - Mario Balotelli dokázal s míčem u nohy proběhnout kolem bránícího hráče a dostat se až ke střele. Naštěstí pro madridský tým se však na poslední chvíli před ním zjevil stoper Miranda, který jeho ránu zablokoval.

Tento varovný výstřel Atléticu nestačil a jen o pár minut později se jeho laxnost projevila také na tabuli se skóre. Tlak AC Milán rezultoval v dramatickou zápletku, protože Andrea Poli našel skvělým pasem nabíhajícího Kaká, který s hrdostí kapitána zavelel k obratu. Obrana Atlética si vybrala slabou chvíli a dovolila brazilské hvězdě v poklidu hlavičkovat!

Na Milán reprezentovaný novým trenérem Clarencem Seedorfem se v poslední době snáší vlna kritiky za výsledky i herní styl, ale minimálně dnes večer se hostům podařilo herně se favoritovi vyrovnat. Italský sen se ale začal brzy rozplývat, protože krátce před kýženým odchodem do šaten se do věci rázně vložil turecký záložník Arda Turan. Jeden z pilířů Simeoneho týmu dokázal i s pomocí teče dostat míč do sítě a madridský celek k postupu uháněl mílovými kroky!

Colchoneros vstřelená branka povzbudila k útoku a pro oko nezaujatého diváka to byla skvělá zpráva - centrovaný míč Kokeho totiž překrásnými nůžkami napálil Raúl García jen těsně vedle! Trochu brazilského temperamentu měl do hry vnést Robinho, který je však dlouhodobě jen stínem technického šikuly z dob Realu Madrid. Byla to ale defenzíva, která musela Seedorfovi dělat starosti - Gabiho totiž muži před Abbiatim nevytlačili z úhlu a ten tak mohl střílet.

Jenže to bylo na dlouhou dobu opět vše. Plno nepřesností a zdlouhavých přihrávek zpomalilo tempo hry a náboj utkání přerušený koncem první půle zmizel. Ani povedená rána Michaela Essiena nepřispěla ke změně skóre, protože někdejší hráč Chelsea nastřelil jen hráče před sebou. O něco lépe se vedlo střídajícímu Robinhovi, který se protáhl kolem tří protihráčů a zakončil, ale pohotový brankář Courtois skvěle vyběhl.

A činili se také ofenzivně ladění spoluhráči belgického brankáře, protože o pouhé dvě minuty později se Atlético dostalo dvoubrankového vedení! Veterán Bonera totiž před pokutovým územím fauloval a po následném přímém volném kopu Gabiho se hlavou trefil Raúl García. Madrid se tak dostal do jasné výhody a pár minut před koncem definitivně stvrdil svůj postup - 3:1.

Ani tím ale potupa Milána neskončila - pár minut před koncem se totiž tribuny natěšeného stadionu Vicenteho Calderona dočkaly gólu počtvrté. Střídající Argentinec Sosa využil zaváhání obranných linií Rossoneri a vyslal míč směrem na Costu. Ten si s míčem zpravidla rady ví a potvrdil to také křižnou střelou přes brankáře Abbiatiho! AC uzavřelo etapu Ligy mistrů drtivou prohrou a vzhledem ke svému ligovému postavení se možná s milionářskou soutěží na delší dobu loučí.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (443)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

perfektny tip tak kde by som zacal, tento zapas mohol dopadnut kludne aj s postupom AC keby sme nemali noveho Mexesa v podobe Ramiho, ktory tak ako v prvom zapase nechapavo pozeral kde sa tam objavil Costa ktory striela gol, nevadi ze ho nikto nebranil zase, nevadi ze je to jeden jediny nebezpecny hrac na ktoreho si trebalo dat pozor, samozrejme viem ze loptu pri 1 gole stratil essien ktory hral asi najhorsi zapas za AC, pri druhom gole od costu bol stale pri nom ale zrazu mu len tak odbehol a dal na 4-1 naaadhera hlavne ze ma nagelovane vlasy tak ze s nimi moze aj tehly rozbijat, ale dajme tomu ze nasa obrana bola az na urbyho tragedia, dalsi postreh a to si prosim vsetci fanusikovia AC precitajte pozorne a pamatajte ze som to napisal ja - KYM tu bude hrat Balotelli AC NIKDY NEVYHRA LIGU MAJSTROV !!!! tak ako spominal komentator - 5 alebo 6 vyradovacich zapasov v LM hral a v ani jednom nedokazal dat gol a ani asistenciu nemal ! cesky komentator taktiez povedal ze to nie je timovy hrac. vsetci to vidia iba niektori fanusikovia AC su z neho paf ked streli nahodny gol proti Bologni a uz je to najlepsi hrac, nevadi ze vo velkych zapasoch ho ani nevidno ! je to debil ktory nevie hrat s kolektivom ale iba na seba a max. zaziari tak v serie A alebo na ms kde mu kvalitne talianske muzstvo bude davat goly ako na tacke, je to nezvladnutelny magor ktory sa necha vyprokovat aj malym deckom na ulici, neverim ze vyhraju majstra v serie A kym tam bude balotelli :-( treba ho predat kym ho este niekto chce, vobec sa nevie obetovat pre muzstvo a ako povedal aj Boban - je to priemerny hrac ! plne s nim suhlasim, ak by som mal vymenit niektorich hracov v AC po dnesnom zapase tak by som asi vyhodil okrem urbyho celu obranu potom by isiel balo a dnes aj essien, som zabudol na trabanta, som si vsimol ze bol napisany v zakladnej 11 ale nejako som ho nevidel :-))) darmo velky talent je to, iba tak na ligu v serie A , najhorsi rok od AC co som kedy zazil, neprajem to ziadnemu fanusikovi svojho klubu PREBERTE SA V MILANE !!! trapite fanusikov po celom svete :-(

Reagovat
smazaný uživatel

atletico strely na branu 7 - premenilo 4 ! ac strely na branu 5 - premenilo 1 ! to hovori za vsetko ! Berlusconi zobud sa ! predaj klub kym nezostupi do serie B a kludne si potom za tie peniaze kupuj štetky a rob si plastiky ty chodiaca voskova figurina

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem ti pekne, je fajn ze nie som sam co si to mysli

Reagovat
smazaný uživatel

ked aj Sacchi si to vsimol tak vie o com rozprava, on bol v AC jeden z tych kto robil vysledky a slavuhttp://www.tribalfootball.com/articles/sacchi-scathing-ac-milan-no-team-just-soloists-taarabt-4011789#.UyAwMs51N8E

Reagovat
smazaný uživatel

No co dodat. Je to v poradku. Zhodnoceni je s nadhledem. Ono uprimne. De Jong a Kaka. Nikdo jinej prakticky nemel v sestave Milana pro QT LM co delat.

Abiati me kolikrat prijde jak kdyby se nudil a nemel chut. Abate se umi rozbehnout ale pak posila centry co jdou bud na vedlejsi hriste nebo by v zime zmrznul. Stoperi.. Pokud je slabej Bonera lepsi jak jak kolega ve stop. dvojci je zle. Leva strana prakticky nefungovala. Prava slusny v prvni puli.

Je to slozty. Bud se s tim neco udela nebo pro AC zacina hodne spatna doba. Budeme na urovni Francouzu (krom PSG)

Reagovat
smazaný uživatel

abiatti ma taky vyraz tvare uz od porodu podla mna za abateho centry ti patri bonera tam uz davno nema co robit spolu s mexesom, constantom, birsom, a vela dalsich k tomu

Reagovat
scholes18

2/1

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico Madrid 2-0 AC Milán

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 rossoneri <3

Reagovat
vanGomm

Podle vypsaných kurzů by to měla být jasná záležitost.I když jsou vysledky AC Milan v této sezóně zklamáním,tak zde věřím v boj do poslední minuty.Tip X.

Reagovat
Fill

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Když by Ac remizovalo, tak by postoupilo atl. madrid. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne blbost :D přepsal jsem se :D nic neřešit jsem idiot :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemanja

Reagovat
Free_player

Reagovat
Ángel di María 22

2:0 na velkou pohodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to zase bude velký zápas s velkou fotbalovou podívanou.Teda tak by jsem to chtěl vidět.AC do toho bude určitě šlapat od začátku a taky Atletico určitě nebude jen čekat.Myslím si,že doma je favoritem Atletico a můj tip je 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 a predĺženie...

Reagovat
James1911

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Atlético už nenechá vzít postup.

Reagovat
Xavi

Proč nedají do TV tenle zápas a dají tam raději Bayern, kde už je rozhodnuto? To jsou vážně takoví dementi?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je asi stokrát více fanoušků Bayernu nebo Arsenalu, takže určitě bude větší sledovanost a o to jediné TV jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jen Arsenalu, kde by to Bayern vzal.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
RealC.F.

Tak to se chlapče mýlíš

Reagovat
Xavi

AC má taky hodně fanoušků, Atletico pár, dejme tomu, že mají dohromady o trochu víc. Pak je tady řada neutrálních, kteří by raději viděli zápas, kde o něco jde. A AC i Atlético jsou taky věhlasné týmy.

Reagovat
fenixLFC

ked si zoberes neutrálnych, tak si radsej pozru zapas dvoch prestiznejsich klubov aj ked sa to zda byt hotove...

Reagovat
Pokahontas

V Česku je politika výběru TV přenosů z LM opravdu velmi podivná,není to zdaleka první takový případ,naopak.Kdyby se kvůli tomu měl člověk pořád rozčilovat,tak ho z toho trefí šlak.

Zaplaťpánbůh za sportbary a živé internetové přenosy!

Reagovat
fenixLFC

aj tu je jasne kto postupi

Reagovat
Atlético de Madrid

Arsenal a Bayern jsou atraktivnější týmy, na napínavost samotnýho zápasu u nás televize nikdy moc nekoukaj...

Reagovat
didosh

Bude to někde v Tv? klidně i na Slovakach...

Reagovat
smazaný uživatel

Digi Sport LM 1

Reagovat
didosh

To je jako ještě zvlášť Digi LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej.

Reagovat
didosh

Promiň ze otravuju ale to platis ještě zvlášť? Bo moja má též Digi ale toto tam nemá,jen ji tam přidali Slovaksport,náhodou na tom to nehraje ze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom pro Slovensko.

Reagovat
didosh

Jako to Digi LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Digisport 2, Digi LM 1 a 2. U nás má práva na LM ČT a Prima, takže by tyhle programy nedávaly smysl...

Reagovat
didosh

Proč? vždyť na Digi 1 dávají též LM ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si tím jistý?

Reagovat
mickey mouse

Ty kurzy

Reagovat
Kenneth

2:0

Reagovat
Free_player

2:0 ... AC na to vzhledem k jejich formě asi nemá

Reagovat
Messier

Plísňáci už zase brečej

Reagovat
valloire

Koho to tady zajímá rudý pomatenče? Vy mimochodem brečíte po každým zápase Viktorky. Ubulenci

Reagovat
Messier

Ty jsi případ. Za dva roky jste v druhý lize tak si tu chvilku ještě užij Plísňáku

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Vysvětli mi jedno. Proč tak nenávidíte Limbu? Pilař taky přifilmoval pentli a nic. Taky mlžil při rozhovorech. A mimochodem,po tý Limbovo penaltě jste nechtěli nastoupit do 2. půle,to jsem ještě nezažil,aby o tom někdo uvažoval. Pak kdo brečí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to lhář, simulant a pokrytec, co si se*e do huby. Chápu, že to by u plzeňáka nebylo nic neobvyklýho, ale problém je, že hrál kdysi za Spartu. Už to chápeš, ňoumo? Nicméně nedělní zápas byl skvělý zadostiučinění, když buráci z Plzně absolutně nestíhali Sparťanskej válec

Reagovat
Messier

Reagovat
Messier

Úplně mě ale dostává, jak někteří jejich fanoušci místo toho aby uznali že jsme byli lepší, žijou z toho že plíseň měla posledních pět minut převahu a že jsme vyhráli jenom o jeden gól.

Reagovat
valloire

No já rozhodně ne. Hlavně 1.poločas jste byli hladovější a o dost lepší. K tomu Limbovi...takovejch hráčů už přifilmovalo penaltu,od vás mraky a nikdo nepíše na transparenty chcípni. Proč teda Limba ?

Reagovat
Messier

Je to daný kombinací dvou jeho výroků. Když hrál za Spartu tak prohlásil, že si jí zamiloval a pak před rokem a půl po ty penaltě řekl, že jsme si koupili 20(asi) titulů. Prostě nemůže čekat, že mu tohle zapomeneme.

Reagovat
valloire

Já samozřejmě vím,co řekl. Chtěl jsem to slyšet od tebe. Každej,kdo někam přestoupí,samozřejmě chválí ten klub...to je snad pochopitelný. On to řekl jako reakci na to,že jste chtěli v poločase odstoupit. Trochu to bylo nadnesený,chápu,že neradi to o těch titulech slyšíte,ale ubezpečuju tě,že nesparťanská část republiky mu za ty slova zatleskala. Teda aspoň ty starší,co si něco pamatujou. On si dovolil říct nahlas to,co si hodně lidí myslí. A ani by to neříkal,kdybyste tak po tý penaltě nevyváděli. Neříkám,že jste si koupili 20 titulů,to zas ne,ale byly doby,kdy bez zákulisí byste ten titul nevyhráli. Ale zase chápu,že pro většinu z vás je to vděčnej terč a nepřítel č.1. Zajímalo by mě,jak dlouho se to udrží.

Reagovat
valloire

Ty se do toho nepleť a toho ňoumu si nech.

Reagovat
valloire

Válec,co když přijede Žilina nebo Hacken,tak je tu rázem takovej malej váleček k smíchu.

Reagovat
opretis

k tomu Limbovi... nevim proč ale mě přijde jako celkem sympaťák, zástupce kapitána, v repre hraje dobře... tak proč ho nadosmrti nenávidět kvuli jedny penaltě a několika hloupým větám?

Reagovat
valloire

teď ti daj co proto

Reagovat
Messier

Ty nejsi sparťan že ne?

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Marioo

Reagovat
smazaný uživatel

Veril jsem prvni zapas a budu verit dal. AC Postup.

Reagovat
didosh

Nikdy se předem nevzdám,věřím že 1:2 vyhrajem a postoupime.Dnes se k nám snad konečně přikloní štěstí.FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Stesti snad treba nebude. Verim, ze na to mame.

Reagovat
didosh

Štěstí v koncovce,bo nám to tam nepadá přitom šance sou.

Reagovat
smazaný uživatel

To mas asi pravdu. Od Kaka by to chtelo nakej gol.

Reagovat
didosh

I Balón by toho měl proměňovat víc,Paza též solidní palic.Navíc si myslím že všechny primaky by neměl kopat Mario,měl by chodit castej do vápna.

Reagovat
BARBAROSSA

1:1

Reagovat
Il Architetto

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu a pohodě v suchém triku 1:0 nebo 2:0.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tohle bysme si měli pohlídat a vyhrát. Snad dáme brzy gól a budeme v pohodě. Případnej gól AC by byl nepříjemnej, prodloužení rozhodně nepotřebujem, penalty už vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético už si postup vzít nenechá - 2:1

Reagovat
CubONE

1:2

Skoda len, ze budeme mat tie nechutne zlate dresy.

FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

LM je ještě poslední šancí aspoň trochu kompenzovat fanouškům totálně posranou sezonu.Doufám,že tam vypustí duši.

FORZA RAGAZZI!!ROSSONERI SIAMO NOI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo proč přesně má Mexes odejít? Vypadalo to, že bude mít AC po delší době slušnou stoperskou dvojici když přišel Rami a on najednou nehraje

Reagovat
CubONE

Velky plat, slabe vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože máme Boneru a ten dlouhodbě odvádí kvalitní výkony v kleče

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte do kdy má Mexes v AC smlouvu ?

Reagovat
CubONE

2015...v lete pojde.

Reagovat
FORZAMILAN

Myslím si, že půjde už teď v létě, jestli je pravda to, že Galliani domlouval příchod Alexe z PSG, kterému tam končí smlouva

Reagovat
Robochelsea

3:0

Reagovat
didosh

Kurva já chci vidět v TV můj milovaný klub!

Reagovat
smazaný uživatel

takže Baník? No kurfa.....

Reagovat
didosh

Mám Baník s AC na stejné mete.Banicek bude hrát zase na jihu,tudíž to budu met kousek urco vyrazím! Ale dnes mám cervenocerny vecer!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to budešn mít dnes smutný večer !

Reagovat
didosh

Hmmm ses brácho nemýlil!

Reagovat
smazaný uživatel

OT : máte někdo zkušenosti s nákupem fotbalových věcí (trička, dresy) ze zahraničí ? jak to tam je s placením, popřípadě jestli byly nějaké problémy atd

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsem si objednával dres ze zahraničí (Thajsko) a všechno proběhlo v pořádku, žádný celní poplatky atd., ale až na to že to přišlo se tří měsíčním zpožděním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kupoval jsem dres z číny a samoznýho mě překvapilo, jak rychle jsem to měl doma (cca 10 dní)

Reagovat
Shevchenko

0:3

Reagovat
10

v suchým triku (ne že by se ti vaši frajeři někdy zpotili, chraň bůh )

Reagovat
One-Real

Tak bojovat Atleti, za ESP.

Reagovat
Milan.B

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3!

Reagovat
smazaný uživatel

1:3...FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

Ti zdejší naivní tifosi

Reagovat
didosh

Já sem naivní každý vykend,buď v GL nebo SA ...Me kluby hrají hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

za sebereflexi . Jinak já to mám 50 na 50. Ten Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dá Atlético Milánu čas na rozehrávku a míč se párkrát dostane k ofenzivním hráčům, má AC šanci, pokud Atlético spustí presink, nevystřelí AC na bránu. Budu samozřejmě doufat, že Simeone vymyslí první variantu.

Reagovat
Ángel di María 22

Atleti hrajou doma presink každej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by jim měli dávat čas na rozehrávku ? Bude to presink, aby rozhodli hned na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sestavy to vypadá na tu druhou, fotbalisti zase zůstali na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy verim do posledni minuty ale tady uz jsem docela skepticky :/

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !

Reagovat
FORZAMILAN

Škoda toho prvního zápasu, měli jsme vyhrát min o dva góly. No, třeba se to samé dnes podaří nám. FORZA ROSSONERI !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Poburujuce, ze na ukor otvoreneho zapasu pojde na Prime Bayern - Arsenal. Myslim, ze AC s tym este moze daco urobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati, Rami, Abate, Bonera, Essien, Poli, Emanuelson, de Jong, Kaká, Taarabt, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético: Courtois, Godín, Filipe Luís, Juanfran, Miranda, Mario Suárez, Koke, Raúl García, Arda Turan, Gabi, Diego Costa SUBS: Aranzubia, Alderweireld, Insua, Cristian Rodríguez, Sosa, Diego, Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan: Abbiati, Rami, Abate, Bonera, Essien, Poli, Emanuelson, de Jong, Kaká, Taarabt, Balotelli SUBS: Amelia, De Sciglio, Mexès, Zaccardo, Muntari, Robinho, Pazzini.

Reagovat
CubONE

Ocakavana, podme na to!

Reagovat
Yanek

ATLETICO MADRID: Courtois, Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis, Arda Turan, Mario Suarez, Gabi, Koke, Raul Garcia, Diego Costa. A disp.: Aranzubia, Aldeweireld, Insua, Cristian Rodríguez, Sosa, Diego, Villa. All.: Simeone

MILAN: Abbiati; Abate, Rami, Bonera, Emanuelson; Essien, de Jong; Taarabt, Poli, Kakà; Balotelli. A disp.: Amelia, De Sciglio, Mexes, Zaccardo, Muntari, Robinho, Pazzini. All.: Seedorf.

Reagovat
M11

bojovat AC

Reagovat
rossoneri89

tak pome chalaniii..... FORZA MILAN

Reagovat
madridcan

Mladici Realu aj napriek cervenej vyhrali v PSG

Reagovat
Ángel di María 22

Je to stejná sestava jak na nás, pokud na tom budou stále dobře fyzicky a neodpadnou moc brzo, tak AC dostane kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa 1, Ballo 2

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude chciet idrzat prvych 20 minut ked atleti na nas vyletia. taliani su taktiez povestny tuzbou golovo udriet do prvych 30 minut. hadam to bude aspon v uvode hore-dole futbal. v tomto casovom useku strelit gol by bolo pre rossoneri velmi vyhodne. ak ac v prvom polcase streli gol, tak moze postupit. verim ze to tak bude 1-2. Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

AC jezdit po prdeli...

Reagovat
didosh

Kur va ze!

Reagovat
smazaný uživatel

ATLETI!!!

Reagovat
didosh

Tak co kde to budou davat?

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Moc prosim. Nebyl by nejakej odkaz?

Reagovat
panca

Channel - 147068

Reagovat
mojmira

sopcast 147068 - hlásí se že je offline, ale po pár minutách sem se do něj proklikal

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan!

Reagovat
Atlético de Madrid

jooooooooooooooo!!!! a je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

TIFOSI V suchém triku !!!!

Reagovat
Il Architetto

Není. Do poločasu dá Mario a pak v nastavení 2. poločasu gól.

Reagovat
Yanek

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

hloupoučká ztráta, ale nevadí, Milán stejně musí dát dva goly

Reagovat
panca

to byl essien nebo urby u te cary?

Reagovat
panca

tak essien... a rami tam taky slusne zavahal

Reagovat
CubONE

Stale musime dat dva, nic sa viacmenej nezmenilo. Ale hluuupost!

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
10

to je vůl ten Abate, proč to zakopává

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti smeťte je..

Reagovat
panca

ta leva strana je dost mimo. Nejdriv essien a ted 2 velky chyby urby

Reagovat
10

Taarabt je špatnej ...4-3-1-2 s Pazzem by imho bylo dneska vhodnější

Reagovat
rossoneri89

Kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Atlético de Madrid

shiiit dobře, neni po zápase

Reagovat
panca

ze by?

Reagovat
10

reteeeee

Reagovat
10

Poli krásnej centr

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

KAKA BALO řada je na tobě..

Reagovat
mojmira

goooooooooooooooool

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky. Krásná akce! Pojďte mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link ?

Reagovat
didosh

Ještě jeden!!! Má někdo nějaký kvalitnější stream?

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast? 143157

Reagovat
CubONE

Este jeden, zijeme!!

Reagovat
mojmira

ten Costa to je strašnej simulant ... už proti tomu Realu tam sebou furt jen házel jak ryba na suchu

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká mohl druhý

Reagovat
Flamex

Stream? sopcast ee :(

Reagovat
rossoneri89

no nemam slov

Reagovat
Yanek

Gol z ničeho letos v každém zápase, ale nechci brečet. Je to úsměvný

Reagovat
didosh

To není pláč,prostě to tak je...

Reagovat
panca

ale do pici zase to zacalo stupidni ztratou essiena

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt už nevím. My máme takovou smůlu v těch gólech. Tenhle i minulej gól. Góly z hovna. furt to samý dokola.

Reagovat
Kenneth

GOOOOL

Reagovat
10

machecazzo...na co zase čumí De Jong?

Reagovat
madridcan

A ja musim pozerat na tu nudnu kokotinu v Bavorsku...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, taky jsem dal přednost obrazu před fotbalem.

Reagovat
madridcan

Toto by u mna problem nebol, ale odisiel mi notebook, takze aktualne nemam na vyber.

Reagovat
10

tak on tohle žádnej super fotbal taky není, ale aspoň náznak náboje tam je, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

přesně..

Reagovat
didosh

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

přesně..

Reagovat
CubONE

Zasa gol po odraze alebo smolny Kolky uz? Skoda, atletov to potom na konci polcasu nakoplo, dovtedy boli zalezeni. Essien dole, bud hore niekoho ofenzivneho a Poli DM alebo Muntari.

FORZA MILAN!

Reagovat
10

škoda toho gólu Turana, tam se to dost možná zlomilo, v tý době bylo AC blízko, Kaka měl hlavou dávat...Simeone hraje hodně "italsky", to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem skoro exnul. Fuu. Mimochodem tam to skvěle zahráli Urby právě s Taarabtem.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Raúl García nedal tie nožničky do brány, to by bol parádny gól

Reagovat
smazaný uživatel

Vic smuly uz mit proste letos nemuzem! nejen v lize, ale i v LM dostavame zbytecny a smolny goly, kdyz k tomu pridam tu tycku a brevno v prvnim zapase doma, tak nam to asi neni souzeny...

Reagovat
10

karma, jak by řekl olis

Reagovat
CubONE

Reagovat
Yanek

neblbni

Reagovat
10

Reagovat
10

ale můj názor na to finále minulý sezony znáš, takže to víceméně sedí

Reagovat
Yanek

Tahle sezona mi přijde spíš jako odplata za bauch life Silvia.

Reagovat
10

Reagovat
CubONE

Mna ale sklamava Atletico. Predtym som ich velmi nevidel a cakal som od nich ovela lepsi futbal, kvalitnejsim timom momentalne urcite su, ale az tak to neukazuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec to není o nějaké smůle. Z tolika šílených chyb prostě některé být potrestané musí.

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Kiksují oba stopeři a když se k tomu přidá Urby... S takovou obranou to zkrátka nepůjde.

Reagovat
10

vidím to takhle - http://bitly.com/GUEmbJ

v 92. Taarabt

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak potom to celé budú musieť aj vyhrať

Reagovat
10

to by asi na chvíli calcio-haters ztratili argument, kdyby 13. tým Serie A vyhrál LM

Reagovat
smazaný uživatel

A to prý Essien zná tajný recept na postup přes Atlety

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý fotbal, je tam spoustu chyb na obou stranách, ale má to grády. Pořádné grády. 1. poločas měl 3 herní vlny. Prvních patnáct minut skvělé Atlético, pak míč převzalo AC a hrálo opravdu solidně, až jsem čuměl, jak si to docela dávali. Chválabohu jim zatím chybí lepší řešení finální fáze. AC je v celém dvojzápase zatím lepší, ale Atlético má smrtící produktivitu. Všechny jejich akce smrdí. Ty vole a kdyby vyšla ta akce vedená přes Juanfrana a zakončená nůžkami Raula Garcii, tak bych se posral. To se mi fakt zatajil dech, jak může být fotbal nádherný.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu přestupovou politiku AC. je sice hezký, že mají půlku týmu "zadarmo", ale ti hráči (Rami a Essien) jsou nerozehraní. díky čemuž teď AC teče.

a ještě ke všemu má trotl jako je Balotelli zaručenej základ.

by mě zajímalo, proč nestaví Pazza. on je bojovník a ne řvoucí děcko jako Mario.

chtěl bych vidět reakci Nesty na ten rádoby blok Ramiho při 2. golu Atletica.

Reagovat
mojmira

balo kdyby bojoval jako pazzo tak je o 5 tříd lepší jak on

Reagovat
smazaný uživatel

jo jenže tam je to KDYBY. vystřelit ze 40 metrů na tribunu z přímáku a brečet tam mohl i Pazzini. dle mého je prostě lepší a divím se Seedorfovi, že jeho snahu neocení.

čistě statisticky vzato Balo zadrbe většinu šancí, nic dopředu nevymyslí a brzdí hru. v čem si myslíš, že je pro Milán prospěšnej v dnešním zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy ale nikdy nebude pre ziadny tim prospesny , je to traged !

Reagovat
rossoneri89

AC okrem De Sciglia nema poriadneho obrancu ..... zaloha tragicky slaba .... a utok tiez moc nevycnieva ..... treba prebudovat kader a vyhodit smeti

Reagovat
smazaný uživatel

jaký smetí? teď hraje papírově nejlepší možná sestava.

Reagovat
rossoneri89

no tak sme na tom kua zle ..... smeti som myslel napriklad: Zapata, Bonera, Mexes, Constant, Emanuelson, Muntari, Birsa, Robinho a este hraci na hostovani: Traore, Matri a Nocerino vsetkych poslat s maslou na hlavne na Mars

Reagovat
smazaný uživatel

css a kdo bude hrát? Birsa a Zapata mají aspoň potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

* ale to by museli hrát občas

Reagovat
rossoneri89

mozno Zapata ak prestane stresovat a hrat so zavretymi ocami ... Birsa je typicky hrac pre Sampdoriu alebo Turin ..... len berie miesto Saponarovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět že do AC už netečou skoro žádný prachy. Silvio utáhl kohoutky. To je největší problém AC, ale na druhou stranu taky mají hodně kvalitních hráčů, ale jen pár.

Reagovat
smazaný uživatel

A to na triumf v LM rozhodně nestačí.

Reagovat
rossoneri89

no bohuzial .... Silviove afery a ojebavacky sa dostavaju na povrch a trpi AC .... to je ale jedna vec .... druha vec je ze vedenie doviedlo do timu hracov ktori na to nemaju .... v inych timoch nehrali, koncila im zmluva a vedenie po nich siahli a biju sa do prs aky transfer urobili pricom si ten hrac nevie poriadne nahrat ..... obrovsku zasluhu na likvidacii klubu ma na tom prave vedenie .... pred par rokmi by taky Muntari, Emanuelson a nebojim sa tvrdit ze aj Balotelli by pozerali na hracov ako trenuju spoza plota ... a dnes su v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

krasne si to napisal

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja som práve že emanuelsona príjemne prekvapený. Je pravda, že občas v obrane zakixuje, ale on a Kaká sú jediný, ktorý dáko dokáže rozhýbať útočnú fázu. Včera síce taarabt nehral bohvie čo, ale on ma tiež príjemne prekvapil od kedy prišiel. Doma proti atleticu bol jednoznačne najlepší hráč, dnes mu to až tak nevyšlo, ale aspoň skúšal dať dáke finálne pasy, lebo bez nich sa to šance nedá dostať.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že nejlepší hráč AC je Nigel De Jong nebo Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi on ako jediny pozdava, kto nic nerobi nic nepokazi a on sa aspon snazi a beha mu to dost, urby podla mna pojde hore a keby mal aj schopnejsich spoluhracov co momentalne nema tak by to bolo lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

sakra AC

Reagovat
didosh

Ještě je před nama druhý poločas tak pojďme!FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohatstvo a mohlo být hotovo, Gabi, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, kdo koupí Diega Costu, tak zkrátka nemůže prohloupit.

Reagovat
mojmira

já bych ho nechtěl, fotbalově je na tom sice fantasticky, ale víc času proleží na hřišti jak prostojí na nohách

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak hrozné to není. Je protivný, to uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

haha, to ano. na svete pravdepodobne neni utocnik, kterej dre vic pro tym obeha toho vic nez costa...

Reagovat
fenixLFC

suarez...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, to je fakt. dal rooney (kdyz se mu chce) a urcite i par dalsich, costa je ale zcela jiste mezi nima. pracovitost je jeho nejvetsi prednost...

Reagovat
X-bano-X

V Barcelone ma napadá Pedro. Ten tiež behá od lajny k lajne celý zápas. Aj keď samozrejme to nie je hrot.

Reagovat
DelPiero137

Dpc, preco Digi na kanale oznacenom Digi LM1 vysielaju slovak sport2?! Na troch kanaloch vysielaju slovak sport 2!

Reagovat
panca

pazzo rychle na plac. Klidne misto maria

Reagovat
lnterista

jak hraje Mario? Ted jsem to zapnul

Reagovat
panca

jako mario

Reagovat
lnterista

musite ho strelit to se neda

Reagovat
lnterista

jako prodat

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano moj clovek si predat !

Reagovat
mojmira

ve druhým poločase sem ho snad neviděl u míče, ale ne že by to byla jeho vina ... nikdo tam ten míč nedostane - to samí robinho, nahradil Taarabta a ještě snad nebyl u míče

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
GjøvikFF

On by k tomu balonu musel občas trošku popoběhnout - Kaká se tam může posrat, maká, snaží se...a Balotelli pořád jen mudruje a lomí rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

dokud mudruje, tak je to ještě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

dakujem ti ze si mi to potvrdil, takze nemam halucinace

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš. Je fakt, že Kaká odevzdal maximum v tomhle dvojzápase. Jsou tam jiní viníci. Obrana, útok.

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka, inac neviem ci si fanda AC ale mas asi najobjektivnejsie komenty a dobry postreh, som rad ze aj taki ludia sa tu objavia

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nejsem fanda AC, ale nemám rád, když je slavný klub v bídě.

Reagovat
panca

tvl on hraje robinho ja ani nevedel, ze tam je. A to stridal uz v polocase, jak koukam

Reagovat
mojmira

přímo geniální výměna pokud to nebylo vynucený ... Taarabt se aspoň dostal k balonu a něco s nim dokázal udělat

Reagovat
smazaný uživatel

papá AC

Reagovat
CubONE

No druhy polcas hruza. Atleti teda zasluzene dalej za efektivitu. Inac ma pravdupovediac troska sklamali.

Reagovat
mojmira

to fakt neni možný, 3 šance 3 góly

Reagovat
panca

piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Válec..

Reagovat
didosh

To je v úplné kundě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci sa smiat alebo plakat kazdopadne pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak jsme čekal, akce Seedorf nebude úspěšná...

Reagovat
rossoneri89

ale ked nema z coho "varit" tak co ma robit?

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak říkáš. I tak mi ale prostě některé jeho tahy a střídání přijdou nelogické, skoro až allegriovské.

Reagovat
rossoneri89

tak to ano .... napriklad striedanie Muntariho som nepochopil ..... ale na Allegriho neustale defenzivne striedania to este nema

Reagovat
CubONE

Tak Robson, to bolo cisto ozivenie hraca za hraca, ani Taarabt nehviezdil. A Robson od nas v druhej casti asi najlepsi. Pazzo, to je jasne, posilnenie do utoku na ukor DM. Muntari za de Jonga bola pozicia za poziciu, s tym, ze Muntari je nebezpecnejsi vpredu a viacmenej tam uz Seedorf nemal inu moznost, co zmenit. Akurat striedania by som mu tento zapas nevycital.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak to jsme si nerozuměli, já to myslel obecně, ne v dnešním zápase. Ale Robinho se mi nelíbil.

Reagovat
JacoBee

Z tímhle by nikdo nic neudělal...

Reagovat
rossoneri89

papa Liga Majstrov .... na par rokov urcite

Reagovat
smazaný uživatel

smutna realita

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
El-Pistolero-68

V létě nesmí zůstat kámen na kameni. Hráči, realizační tým, zdravotnický tým, přestupová filozofie. Všechno špatně. A možná bych se i přikláněl k variantě angažovat na post kouče někoho zkušeného, komu by Seedorf dělal prozatím asistenta, něčemu se od něj přiučil a za nějaké dva roky to převzal. Něco na způsob Baník-Komňacký-Svědík. Smutné časy přišly do Milána, chudák Clarence, že tomu teď musí čelit.

Reagovat
CubONE

Spaletti je volny.

Reagovat
Mönchengladbach

Winter is Coming.

Reagovat
Kenneth

Je to hodne smutny pohled. Jeste kdyz vidis ze to tam stoji na blbovi Balotellim a Kaka. Posily Taarabt a Essien mluvi za vse.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezonu jsem viděl Kaká asi pětkrát a pokaždé byl super.

Reagovat
El-Pistolero-68

Na podzim snad nejlepší hráč, pod Seedorfem šel hodně dolů. Ale v LM ukázal svou velikost, i když ten starý dobrý Kaká zmizel v nenávratnu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Zrovna Taarabtovi se zatím krom toho dnešního všechny zápasy povedly. Ale málokdo to od něj čekal a nevím, jestli vedení vědělo, že je tak dobrý, nebo to byl tah na slepo alá Constant - vyjde nevyjde, hlavně že nás to nebude moc stát.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Taarabt je zatím spíše milé překvapení než provar.

Reagovat
smazaný uživatel

za blba balotelliho , Kaka bude u mna jeden z naj hracov AC navzdy aj ked je uz starsi a pomalsi

Reagovat
smazaný uživatel

treba poriadny poriadok urobit a hlavne dat tam trenera a nie seedorfa

Reagovat
smazaný uživatel

Bude líp. AC je značka a vždy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze coskoro

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně atleti!!

Reagovat
panca

vysledkove celkem jednozancny, ale atletico me teda vubec nepresvedcilo a to na nej sly dobry reference ze vsech stran. Jak dostanou slusnejsiho soupere, tak konci.

Reagovat
Kenneth

5:1 !!!

Reagovat
panca

vsak pisu jednoznacny, ale proti tomuhle ac to neni nic zarazejiciho.

Reagovat
CubONE

To je sice pekne, ale tiez som od nich cakal viac. Behaju za troch, ale futbalovo ma nepresvedcili. Cakal som valec, co nas bude drvit 180min a viacmenej sme boli lepsi viac ako polovicu casu. Atleti su ale neskutocne efektivni, to ich moze potiahnut velmi vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

"viacmenej sme boli lepsi viac ako polovicu casu" trochu soudnosti prosím

Reagovat
CubONE

Prvy polcas u nas, zaciatok druheho, prvy polcas vonku (az na tu patminutovku na konci). Druhe polcasy Atleti lepsi, doma celkom jednoznacne.

Reagovat
smazaný uživatel

no v prvním poločase dneska jste tlačili tak sotva 15 minut, začátek i konec byl vyrovnaný/Atlética.

Reagovat
Elliasson

1.poločas na San Siru jste byli lepší vy, 2.poločas na Calderoně zase Atlético. A to o hodně. Jinak to bylo celkem vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom je krasa stylu atletica. muze te zcela znicit, i kdyz muzes vetsinu casu kontrolovat hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi? jak lepsi? ze dostali celkem jen 5 fiku? jo, mohlo to bejt i horsi...

Reagovat
Kenneth

No vy ste dostali od Realu taky 5 a psal si o haluzi

Reagovat
smazaný uživatel

2 jsme si dali sami a 2 padli z penalt, z cehoz jedna byla prifilmovana zbytek viz prispevek atletica o par centaku niz...

Reagovat
smazaný uživatel

* padly proboha

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud si pamatuju, tak haluz kazdopadne nebyl vas postup, ale vysledek 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

V kontrole míče, v herním projevu. Ale jak píšeme dole, hrál tým (Atlético) proti primadonám (AC).

Reagovat
LAM

vyhráli skupinu,vyřadili AC,s Realem letos jednou vyhráli a remizovali a s Barcou remizovali.

Reagovat
panca

ja je videl 2x v LM a nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Skupinu měli celkem lehkou, ale tak ovládli ji celkem suverénně, to je pravda. Současný AC není žádný měřítko, s Real sice vyhráli a remizovali, ale v poháru dostali v dvojzápase pětku a letěli ven.

Přes čtvrtfinále jim fakt nevěřím, pokud teda nedostanou Olympiakos/MU.

Reagovat
LAM

A co myslíš že je důležitější?To že sebrali Realu 5 bodů nebo že s nimi dokázali získat 4 body?

Oni sice nehrajou pěknej fotbal ale vůbec nevim jak daleko se v LM můžou dostat.

Reagovat
LAM

teda že s nimi prohráli v CDR 5:0 blbej překlep

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už chápu.

Však jasně, že liga je víc, ale tak prostě sem chtěl, ať se zmíní všechny zápasy co se odehrály.

Reagovat
Mönchengladbach

Barcelonu by teď asi taky vykopli.

Reagovat
LAM

Hrajou hrozně nepříjemnej styl a je jen otázka jak dlouho v zápase můžou hrát na 100%

Reagovat
Mönchengladbach

Podle mě jsou nad nima touhle dobou v Evropě jen Bayern, PSG a Real.

Za měsíc to ale může být i s Barcou jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že v obou prvních poločasech AC Atlético docela výrazně přehrávalo. Atlético může dojít daleko jedině týmově a přes pevnou defenzívu, to je snad jasné.

Reagovat
Atlético de Madrid

Bože Shrňme si to. V základní skupině jsme měli nejvíce bodů ze všech my a Real. My a Real jsme letos jediný neporažený týmy. AC jsme právě vyklepali 5-1 přes dvojzápas, což je třetí nejhorší výsledek v jejich historii. Ale jasně, Atlético nepřesvědčilo

Reagovat
smazaný uživatel

taky tu nestacim valit zraky nekteri mistni si nejsou schopni nalit cisteho vina...

Reagovat
CubONE

No stylom futbalu nepresvedcilo, o tom ty mna nepresvedcis. Ale to je skor o tom, ze som cakal futbalovejsi tim. Nie tim bojovnikov.

Reagovat
smazaný uživatel

styl fotbalu? na svete je minimum tymu, ktery hraji efektivnejsi a tymovejsi fotbal. atletico te nepusti do sance a potresta kazdou tvoji chybu. neni muj problem, ze se ti tenhle styl fotbalu nepozdava.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne. Jako je to styl Atletico, ale s Milánem se mohlo klidně vypadnout. AC na to šance mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nepromenilo - i v tom se projevuje ta fotbalova kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalita byla na obou stranách skoro stejná, tenhle dvojzápas byl hlavně o tom rozdání se, jak kecáme o vlákna níže. Prostě hlavní rozdíl byl v té chuti rvát se a vydat se za tým, ne za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, zasadni rozdi je v podstate v tom, ze atletico nesazi na individualni, ale tymovou kvalitu. a v ty na nej AC proste v zadnym pripade nemelo...

Reagovat
smazaný uživatel

AC bez šance v tomhle. To jak makali Raul Garcia s Diegem na hrotu, o tom se jim nemůže ani zdát. A obrana? Snová. Udělá se chyba, ale poziční (Miranda, Insua), tu odpouštím, to je fotbal (vynucené chyby), ale když jde do tuhého tak se to prostě nekompromisně napráská na tribunu (u současného Atlética je minimum nevynucených chyb) Já to mám rád. To je ta poctivost a třeba ti hráči nemusejí mít ani takovou kvalitu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak tohle je prostě styl fotbalu Atlética. Stejně jako některý týmy maj styl fotbalu beton, nějaký držej míč, nějaký týmy nakopávaj na kolohnáta vepředu... Já na nějaký přesvědčován a zásluhy moc nevěřim, pokud ty góly všechny padly v rámci pravidel, nechyboval sudí a nebylo to dílo štěstí (jako nějaký teče, blbý odrazy atd) tak to považuju za souboj dvou rovnocennejch herních stylů ze kterýho vyjde jako vítěz ten, kdo vyzraje na soupeře. A 5-1 myslim dost svědčí o tom, že tenhle souboj vyhrálo Atlético...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tenhle styl užívám nejvíc za tu dobu co sem tam zkouknu Atlético. Mám tyhle týmové ságy hrozně rád. Vytvořila se parta, lehce nadprůměrných hráčů kolem skvělého trenéra a na hřišti nevidíš profíky alá profesory, ale partu kluků, co se rozdají jeden za druhého.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, presne tak, tohle se mi libi daleko vic nez rozverny a rozmazleny primadony. vetsina lidi ma ale zjevne zcela opacnej nazor...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ohromně si to užívám. Já na to mám vůbec štěstí tuhle sezonu. I Ducks v NHL jsou něco trochu podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zkratka fandeni atleticu - nikdy nevis, co ti prinese ale je fakt, ze za cela ta leta jsem si to snad nikdy neuzival jako v posledni dobe. nejde ani tak o uspechy, ale o to pojeti, to proste cloveka hreje u srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já na pár zápasů za sezónu koukl už za Torrese. Začal jsem fandit asi ve FIFĚ 2004 myslím, líbil se mi jejich znak. Tak jsem si je pak pořád dával. Od té doby pár zápasů za sezonu zkouknu. Ale poslední dvě jsou jiné, je to sága, jak třeba Plzeň. Ten tým je pohromadě a práce se odvádí skvělá. Není to o hráčích (Forlán, Aguero, Torres, Falcao), ale o týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak to jsme zacinali v podobny dobe, i kdyz ja zacal spis tak o rok pozdejs nez ty ale presne jak rikas: od prichodu chola je to nepopsatelne jiny

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho oznámili, tak jsem měl rozporuplné pocity. Říkal jsem si, takový nezkušený po všech těch peripetiích s kouči. Na jednu stranu jsem mu nějak věřil, protože jsem ho měl rád jako hráče, jeho buldočí mentalitu, ale na druhou stranu jsem si říkal, že nemá zkušenosti. Musím říct, že čumím jak puk.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem tehdy mel fakt radost, chola jsem tam chtel uz to leto pred manzanem. rikal jsem si, ze kdyz uz ty hrace nezvedne ani takovej srdcar a bojovnik jako cholo, tak uz asi nikdo. ale neco takovyho jsem rozhodne necekal, tohle je sen a vychutnavam si ho kazdou minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to tak mám i v jiných ligách. Zhruba od 2004 mám v Německu Stuttgart (taky někdy kouknu), Itálie Fiorentina (když se mi podaří kouknout na Fiorentinu, tak jsem vždy šťastný, většinou se mi podaří chytit remízy 3:3 atd. , jinak ještě dříve, kolem roku 2000 se mi líbila Parma), ve Francii Lensu a samozřejmě Chelsea (té už fandím od roku 1999, nebo tak nějak, prostě souboje s Barcou, nejoblíbenější hráč dětství Tore Andre Flo). Poslední roky to je hlavně Atletico a Chelsea. Ale jelikož jsem pokrytec, tak zároveň Chelsea za ty veškeré moresy nesnáším. Je to zlo dnešního fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijď taky někdy k nám na stránky. Poslední dobou jsou tam kvalitní diskuze v plkátku i kopec srandy. Už to chce jen věcnou diskuzi pod články

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je fakt ze v posledni dobe neni moc co pod clankama diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem tam dvakrát byl. Pěkné to máte.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tebe mám spojeného už dlouho a jen s Atléticem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tech tymu taky mam vic, ale zadnej mi neprirostl k srdci tak jako atletico. asi tusis, co mam na mysli v CR samozrejme sparta, coz je asi taky jedinej tym, kterej mimo atletica vazne sleduju. vyrostl jsem kousek od letny a muj deda mi porad vypravel o zlatejch sedesatkach, to proste neslo jinak v anglii to byval arsenal, muj prvni oblibenej zahranicni klub, bergkampa jsem totalne zral a ty parte kolem henryho se nedalo nefandit. ve francii bordeaux, par let zpatky jsem sledoval tu mistrovskou sezonu s gourcuffem, to byla nadhera. v italii i nemecku nikoho zvlastniho nemam, ale pamatuju si, ze parma se mi tehdy na prelomu tisicileti hrozne libila, pamatuju si hlavne ten napis parmalat (ani nevim, jestli je furt sponzoruje) i conceicaa, kterej se mi libil kvuli tomu divnymu jmenu ve spanelsku jsem si v posledni dobe nasel oblibeny minikluby (rayo, sporting, oviedo), ale nijak zvlast je nesleduju, neni holt cas...

a propos, chodis nekdy k nam stranky? prijed nekdy na sraz, radi te uvidime ten posledni byl fakt vydarenej - finale copy

Reagovat
madridcan

Sranda, ze dedove rozpravanie sa z rodiny prilepilo len na teba (samozrejme nenarazam na rodicov)

Reagovat
smazaný uživatel

njn, segra se chtel vzeprit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už fandíš víc Atléticu než Spartičce?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, asi jo kamarade na otazku komu bych pral vitezstvi, kdyby se potkalo atletico ve finale LM se spartou, bych uz ted asi odpovedel atletico...

Reagovat
smazaný uživatel

Uuu, máš super vkus. Bordeaux mám taky dost rád. O Gourcuffovi jsem kdysi dělal prezentaci na střední. Taky jsem miloval videa s Bergkampem, ty jeho ladné finesy, s bráchou jsme ho obdivovali. On fandil Arsenalu. Jasné, nick mám podle Sergia Conceicaa. Tou dobou spolu s Ruiem Costou moji nejoblíbenější playeři. Od 2000 fandím po ČR i Portugalsku. Trošku mi to kazí současní hráči (Veloso, Ronaldo - velký profík, ale zas tak ho nemusím, Nani atd.) Ale pořád fandím. Jo, stránky se mi líbí. Super.

Reagovat
Atlético de Madrid

Je to tak. Ono je to o tom, že zatimco týmy jako Real a Bayern můžou vyhrávat zápasy svojí kvalitou i když se nepředřou, tak v Atléticu prostě musí všichni hráči zapnout a makat na 100%, protože proti nim stojí mnohdy individuálně lepší soupeř, kterýho jinak nemaj šanci porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a tohle všem koučům dost trvalo než na to přišli. Simeone je jiný, dává do toho emoce a předal je i hráčům. Ti kluci si nepřekáží, nevztekají se na sebe, usmívají se, soustředí se. Krásný sportovní tým. Tohle je na kolektivním sportu to největší čaro. Bohatstvo, fakt se mi to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak by to malo byt v kazdom time

Reagovat
CubONE

Skor to bolo o tom, ze som od Atletov cakal spanielsky futbal, dlhe drzanie lopty, vela prihravok. Pretoze doteraz som ich nevidel, len som obcas cital, ze valcuju. A dockal som sa skor bojovnej party s dobrymi protiutokmi, boli tam prvky catenaccia. Netvrdim, ze to je zle, nepozeratelne alebo neefektivne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak atletico prave vubec nehraje

pokud mas chvili cas a chut, zkoukni tohle: http://www.atleticomadrid.cz/simeoneho-plan-d/

to je v podstate popis letosniho stylu atletica v extremnim provedeni

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají takový krásný mix. Jsou tam španělské prvky krátkých přihrávek, narážeček, ale i italské a já tam dokonce někdy vidím i anglické či německé. Je to nádherný mix. Ale nemysli si, v PD dokážou doma hotové španělské peklo s držením míče atd. Slabší soupeři se kolikrát nechytají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spíš koukni na toho sebyka. Já viděl dva domácí a to byla vždy drtka, že nemělo cenu to komentovat, pokaždé myslím 5:0 nebo tak nějak. Až mi to přišlo moc lehké. Dlouho jsem si myslel, že to je kvalitou PD, taky jsem ji někdy v sekci kritizoval. Ale možná to je fakt levelem Atlética.

Reagovat
panca

me ne uvidime v dalsim kole

Reagovat
Atlético de Madrid

já nevim že to musíš takhle srážet tak je asi jasný že ropa nebo Katar budou těžší soupeři než AC, ale jenom proto že má AC slabší období neni přece nutný snižovat takhle přesvědčivej výsledek...

Reagovat
panca

Já ho nesnižuju. Čekal jsem od nich ještě kvalitnější výkon. Na chelsea, real, bayern atd podle mě nemáj, ale podle prispevku před zápasem to vypadalo, že jsou na jejich úrovni. Tak jsem to myslel

Reagovat
Kenneth

Co je tohle za blaboly porad? Oni hraji s Realem a Barcelonou vyrovnany zapasy a na Chelsea nemaj? Bayern by jim taky vyhovoval, protoze si myslim ze styl Bayernu je voda na jejich mlyn. Oni se hlavne musi rozhodnout jestli na jaky fronte budou bojovat, protoze neverim ze budou mit sily jak na ligu, tak i na LM. Kazdopadne pokud by zabalili ligu a soustredili se jen na LM, tak proste nebudou v zadnym zapase nejaky velky outsider a muzou klidne dojit az do finale.

Reagovat
alcantara

Podla jesennej formy by rozbili mozno kazdeho alebo by to aspon boli vyrovnane zapasy, to finale by som im kludne tipoval. Teraz uz su trochu bez stavy, ale pri stastnom lose mozu ist hodne daleko aj teraz.

Reagovat
Kenneth

Nejake prohry s Almerii a podobnymi vubec nepocitam. V LM by je na to Cholo poradne pripravil.

Reagovat
10

tak to současný Atlético je trošku bez šťávy, z tím z minulýho roku se moc srovnat nedá, to byl jinej válec...uvidíme jak se srovnaj

Reagovat
10

°s tím

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš podzim nebo minulou sezonu? Protože před rokem měli v lize o sedm bodů míň a už byli venku z EL.

Reagovat
10

podzim...ale je to jen pocit z celkem pasivního sledování, viděl jsem třeba 5-10 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem toho moc neviděl, ale zdá se mi to trochu nafouknutý, že na podzim byli pomalu nejlepší v Evropě a teď jsou poloviční. Mně přijdou skoro stejní. Měli chvíli krizi, kdy jim nepomohli rozhodčí a v každém zápase se jim zranil hráč, ale to je zase pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

na podzim to bylo o chlup lepsi, to byli fakt nezastavitelny

Reagovat
smazaný uživatel

I když nehráli bůhví co Atleti, tak bych je jen tak nezatracoval.

Reagovat
-Carles-

Celkové skóre 5:1 nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí střed hřiště a obrana. nechápu čemu se divíte a proč soudíte Clarence

Reagovat
Sandstorm

Nechápu, jak se z Costy mohl stát takovýto TOP útočník. Když jsem ho viděl hrát v Plzni, tak rozhodně nepůsobil dojmem, že by z něj mohl být takhle kvalitní střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

On toho dost zadrbe, ale má snad nejlepší pokrytí míče, co může být a dělá nepředvidatelné věci, místo střely klička, místo kličky střela. Prostě dobrá hra tělem, jak fyzicky tak technicky.

Reagovat
Kokesh

Hlavně je to bojovník, gladiátor. Jestli mu to vydrží i v další štaci a vyjde ta Chelsea, kde z něj Mou může vyždímat opět něco navíc, wow. Těžké hrát proti němu, ale radost s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze atletico jednak nasadilo becko, jednak se na to ti hraci dost vysrali...

Reagovat
smazaný uživatel

costa je hrac co zaznamenal snad nejvetsi progres za posledni rok ..taky si ho pamatuju jakej to byl lempl a ted top.. kloboucek

Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
LAM

Reagovat
mickey mouse

Raúl García Top sezóna pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, co jsem měl možnost vidět, tak si to nedokážu představit bez Godina, Gabiho a Raula Garciu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ diega costy ale jsem rad, ze cim dal tim vic lidi konecne zacina docenovat gabiho...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho si to právě dokážu představit, i když jeho přínos je největší. Atlético vždy mělo TOP hrota.

Reagovat
smazaný uživatel

a presto paradoxne nikdy nemelo takoveho, jakym je diego costa

Reagovat
smazaný uživatel

V komplexnosti ne no. Vždy to byl spíše typický šutér (Falcao), štírek (Aguero) nebo přímočarý rychlík (Torres). Diego má všechno a to nejlepší, že toho hrozně moc odmaká. Tady bylo krásné srovnání, kdo je pravá hvězda. Mario na druhé straně rozhazoval ruky, ale Diego k tomu rozhazování rukou přidal ještě maximální bojovnost a kolikrát se objal po tvrdém souboji s protihráčem, s Bonerou s De jongem atd. Kolikrát nechápu ten hate na něho. Tohle není žádná baletka typu portugalského Ronalda, ale pořádný řízek. Protivný, někdy simulující, ale správný chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

Správný chlap. Flusne si do rukavice a pohladí tě jako největší kámoš . Ale jo, jinak máš pravdu, taky ho žeru, jenom ten hate je asi zaslouženej.

Reagovat
smazaný uživatel

Však proto píšu správnej chlap. Už mě unavují ti uhlazení manekýni. Diego je prostě držka se vším všudy. Raubíř, rabiát. Jako nesnáším to v osobním životě, ale na hřišti je to ok. Tak to má být. A jelikož sleduji jen hřiště, tak soukromí neřeším. Prý je pohodář, ale nemusí být. Co mě po tom.

Reagovat
smazaný uživatel

co se stane na hristi, ma zustat na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba pro me je to ok do doby, nez takovyho hrace vidim hrat za tym, kterymu fandim. Podobne jsem to mel s Mourinhem, pritom me driv bavil a byla to sranda..

Reagovat
smazaný uživatel

To máš blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, mluvis mi z duse, i kdyz obcas bych mu zakroutil krkem i ja

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej, kdo bude dalsi..

Reagovat
smazaný uživatel

raul garcia

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak to bude nejakej Pato nebo Damiao a zase vam to vyjde, toho potom casem nahradi Correa a zase..

Reagovat
smazaný uživatel

balotelli je velmi precenovany a u mna ako fanusika AC miesto v klube nema a nikdy mat nebude ! to prirovnanie si napisal krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Maria docela rád, ale myslím, že s ním se výš neposunete. Hrát za vás Diego Costa, který nevypustí jediný souboj a presuje po celé šíři hřiště, tak jste o kus dál.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, typologicky by bol skvely aj costa alebo takeho noveho sevcenka alebo torresa treba zohnat niekde

Reagovat
smazaný uživatel

Tohleto bylo typické ATletico Sleduje prakticka každej jejich zápas a jsou si hodně podobné.Neni to tým,co by svého soupeře nějak válcoval,ale mají fantastický protiutoky a prakticky každá jejich šance končí golem...já bych je v LM určite neodepisoval,protože jsou schopní přejít přes kohokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Mohlo by vyjít i španělské semifinále s německým hostem. Jako za starých časů, kdy jsme LM ovládali s Valencií a Deporem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to by byla velká paráda

Reagovat
Mönchengladbach

Nebo chytne Real Bayern, Barcelona Chelsea a Atlético PSG a v semifinále nebude ani jeden tým ze Španělska.

Reagovat
Kokesh

Uber plyn...mají svůj strop.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají svuj strop,ale dokážou se neskutečne namotivovat na duležitý zápasy a ten jejich styl je fakt hrozně nepříjemnej...člověk neví,co od nich očekávat

Reagovat
Shevchenko

Dost smutné loučení s LM na dlouhou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Minimálně na rok. V další sezoně se do LM snad dostanete.

Reagovat
smazaný uživatel

AC dobrý výsledek pro italský provinční klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má Bayern a Atletico stejný song po golu?

Reagovat
Ángel di María 22

To bylo jasný už pred dvojzápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Letosni finale bude Madridsky..

Reagovat
smazaný uživatel

Letosni finale bude Madridsky..

Reagovat
Miguel19

Costa zase u všeho..kéž by nás stal max 30M..

Reagovat
Sandstorm

Courtois + 30M

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
alcantara

Diego kraaal

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Strašně toho zadrbal, ale ten přínos týmu je neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

AC je zkažené, bohužel, v lize to prý často odchodí. Ale za tenhle dvojzápas jim chci dát palec nahoru. Atletům chvílemi bylo horko těžko a kdyby tam něco padlo v prvním zápase klíčovému hráči Kakámu, tak by to vypadalo úplně jinak. Měli smůlu a nehráli jako tým. Snad se jim blýská na lepší časy. Každopádně v záloze bych takovou pohromu neviděl, chybí jen spojka mezi nekreativními DM a ofenzivní zálohou, ale útok a obranu bych kompletně vyměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jinak, párkrát jsem AC viděl i v lize a nepřišlo mi tak špatné, jen jim to nepadalo a kiksovala obrana. Čím to, že to AC dokáže odchodit? Vliv Maria? Jako Kaká se mi vždy dost líbil... Kdo to odchodí? Mario a?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ta největší kravina. Stejná pravda jako u 100krát opakované lži. Zásadní problém je v záloze. Pokud soupeř trošku zatlačí, nemá AC jediného defenzivního hráče, který by byl schopný pořádně přihrát a ofenzivní hráči se vůbec nepotkají s míčem. Vůbec to není o jejich pohybu. Třeba Kaká byl v duelech s Atléticem vidět, ale v lize je to ve většině případů podobné. A pak se nadává, že blbě hraje Kaká, Mario, Honda, Birsa, Robinho a další (Jedině Taarabt se chválí, protože před tím, než míč zkurví, obejde dva hráče). Ale ty bys chtěl, aby tihle hráči rozehrávali míče? Kdo by pak byl v ofenzívě? Problém je systém bez jakéhokoli systému a záložníci, kteří dřevěné obraně spíš škodí, než by jí pomáhali. Jediný, kdo snese přísnější měřítka je Montolivo a to ještě jak kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Však zmiňuji tu spojku. De Jong ani Essien nejsou špatní DM. Akorát mají mizernou rozehrávku. Ta trojka vepředu se mi pak zdá šíleně odstřihnutá. Nemůžu soudit moc jsem toho neviděl, ale co jsem viděl, tak to nikdy nebylo tak zlé a svého soupeře dokázali přehrávat. Prostě mě zaujal absolutně nepracující Mario a pomalá a pozičně špatná obrana. Je zažitou pravdou, že všechno se odvíjí od hry zálohy, což je sice pravda, ale když je špatný systém (to vlastně zmiňuješ), tak ta záloha se může posrat a nic s tím neudělá. Mně v té záloze chybí jen a jen pojítko (něco jako inteligentní Pirlo nebo běhavý Vidal), jinak si myslím, že není úplně zlá. Jasný problém mám se stopery, kteří prohrají skoro každý souboj, to je pak k ničemu, krajní obránci váhaví, hrot lenivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je sice pomalá, ale pozičně úplně mimo není. To tak vypadá kvůli tomu, že pozičně úplně mimo je záloha. A od toho se to celé odvíjí. Problém je ale především rozestavení, protože při jeho změně by se daly některé chyby eliminovat. AC má kádr minimálně o třídu výš, než na tu hrůzu, co momentálně hraje. Klidně si dovolím říct, že takticky správně poskládané AC by Atlético, jak jsem ho v těch zápasech viděl, vyřadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, kádr opravdu nemají zas tak špatný. Otázka je co je to takticky správně poskládané AC?

Brankář docela ok.

Stopeři na jedno brdo (Zapata, Mexes, Bonera, Rami), takže je jedno kdo z nich tam bude, ani jeden z nich to neumí dát do latě.

Krajní nedominující a váhaví (Constant, De Sciglio, Abate, Urby), zase je jedno kdo z nich tam bude.

A dál? 3-2-1? Co je ideál? De Jong, Montolivo, Muntari, El Sharawy, Kaká, hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2:Obrana - Montolivo, Honda (regista), Cristante (popř. Muntari, v nouzi nejvyšší De Jong) - Kaká - Mario, Faraon (popř. Pazzini, Robinho)

Různých variant je tam spoustu (od ultradefenzivní po ultraofenzivní) a dá se říct, že máš ty posty i docela slušně zdvojené.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem bral jako čistý základ, kdyby měli všichni optimální formu, případně někdo výjimečnou. Dle aktuální formy a v rámci rotace je těch variant opravdu mraky.

Reagovat
herbage

myslíš, že Hondu někdy na registu postaví? Btw, dneska to asi nevyjde, ale co příští týden do hospody na tu LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ještě zapomněl napsat jednu základní věc. Mělo by se poděkovat Seedorfovi za pokus a poslat ho někam do Utrechtu. Jemu nevěřím ani že udělá něco s rozestavením, ne tak postavit Hondu na registu. Co se druhé věci týče, ozvu se. Musím si vyšetřit nějaký den.

Reagovat
Aldeano

Obrovská gratulace k postupu po 17 letech do ČF

Reagovat
Aldeano

Návrat ve velkém stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně Tifosi vypadli ! Taloši prostě letos v LM nemají co dělat Jo a gratulace Atleticu Madrid. Já Vás nechcu.

Reagovat
madridcan

Ak postupite, tak dostanete nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Uvidíme,ale tam už asi taky jdeme do Nám věřím jen když dostaneme Pireus nebo PSG. Jinak

Reagovat
Free_player

poslední roky tam fakt nemají co dělat

Reagovat
mastakillah

Třeba taková Neapol se za výkony v letošní LM nemá proč stydět. Hráli jsme lepší fotbal nejméně než třetina těch týmů co postoupila z druhých míst jen jsme měli prostě smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

No Vy z talošů

Reagovat
Xavi

Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

mohl tam dát aj toho villu na chvílu...

Reagovat
Free_player

Atletico .... a poslední Italové jsou venku s pěkným přídělem nakonec ...

Reagovat
smazaný uživatel

toto bol asi na dlhy cas posledny zapas Milana v Lige majstrov

Reagovat
kiwwi

400. pre finale Atletico - Man United

Reagovat
smazaný uživatel

to by pro vás nedopadlo hezky

Reagovat
kiwwi

keby sme sa dostali do finale, tak by mi to bolo jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
Kenneth

Vis o tom ze prohrany finalista nejde do LM?

Reagovat
kiwwi

nie? ja som myslel, ze aj osemfinalisti idu

Reagovat
Kenneth

Takze vy budete 5. v lize a tobe staci i prohra ve finale jo?

Reagovat
kiwwi

lepsie ako 5. v lige a vypadnut v osemfinale

samozrejme ze by som chcel vyhrat, ale v tejto sezone by som bral samotnu ucat vo finale ako uspech a zadostucinenie za spackany rok

Reagovat
Kenneth

Vazne by ti to bylo jedno i kdyby byl Liverpool 4.? Kazdopadne ty jejich reakce by na tom byli fakt uzasny, to bych vam kvuli tomu v tom finale i pral. Ti by pachali hromadne sebevrazdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace, Atleti. Při dobrým losu byste to semifinále dát mohli. A pak děj se vůle boží ...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ac hanbaaaaaaaaaa... a s atleticom..bleeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený plod přišel zase s nesmyslem ! On je fakt nemocný.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético, ich záloha je vynikajúca, pohyblivá, technicky a takticky vyspelá.. Dúfam, že prejdú aj dalšie kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

snad je nedostanem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele