základní skupiny - skupina B, 2. kolo
27.09.2011 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Trabzonspor - Lille OSC 1:1

Po úvodní senzační výhře v Interu Milán sehrál nyní turecký Trabzonspor domácí duel proti francouzskému mistrovi z Lille. Utkání skončilo zaslouženou remízou 1:1 a Trabzonspor si i po tomto zápase udržel vedení v tabulce skupiny B se čtyřmi body. Lille má na svém kontě po dvou kolech dvě remízy a je třetí.

Začátek zápasu byl z obou stran extrémně opatrný a k vidění byl zejména boj ve středu hřiště. První střela celého zápasu přišla až ve 21. minutě, kdy se do balónu opřel hostující Didier Zokora, ale nezamířil mezi tři tyče. Druhá střela celého utkání však byla kupodivu gólová. O deset minut později Hazard našel přesně nabíhajícího Sowa a ten poslal přesnou ranou svůj tým do vedení - 0:1.

Po prvním gólu se hra přeci jen zlepšila a o chvíli později mohli hosté přidat druhý gól. V akci byl znovu Eden Hazard, který se uvolnil až nečekaně lehce přes bránícího hráče a nebezpečnou střelou zpoza obránce postrašil brankáře Zengina. Na druhé straně se ocitl sám před gólmanem hostí Halil Altintop, ale byl mu odmáván ofsajd.

V závěru poločasu se ještě povedenou akcí prezentoval Joe Cole, ale nakonec nezvládl finální fázi a neohrozil bránu Trabzonsporu. Po nepříliš atraktivním prvním poločase se tak šlo do kabin za stavu 0:1 pro hostující Lille.

Ve druhém poločase sehráli domácí důstojnější roli a hned v jeho úvodu mohlo být vyrovnáno. Selkan Balci inkasoval povedenou kolmici od jednoho ze spoluhráčů a jeho pohotová střela téměř lízla horní tyčku branky Lille. Na druhé straně zachraňoval svůj tým znovu gólman Zengin, který vytáhl ráno Joea Colea na roh.

Domácí nechtěli doma zůstat s prázdnou a jejich aktivita s postupem času narůstala. V 74. minutě se jim dokonce vyplatila. Hostující obránce Debuchy hrál rukou v pokutovém územím po centru jednoho z domácích hráčů a domácí zahrávali pokutový kop. Balón si na značku postavil Colman a nemýlil se - 1:1.

Závěrečnou patnáctiminutovku se domácí snažili vyvinout nějaký souvislejší tlak, ale Lille už se soustředil pouze na defenzívu a chtěl udržet remízový stav. K vidění tak v závěru nebyla ani žádná vážnější příležitost a utkání tak skončilo zaslouženou remízou 1:1. V prvním dějství byli lepší hosté, ve druhém zase domácí a podle toho padaly také góly.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1. .. Trabzonspor je cerny kun. Oba goly da Burak, za Lille Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Yilmaz nehraje..

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na tipován složité, ale myslím, že se ukáže náhodnost výhry Trabzonu v Miláně... 0:2.

Reagovat
lampard11

1:4

Reagovat
Inter Eterno Amore

0-0

Reagovat
Petrinho17

0:1 G:Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ondra Celustka tentokrat bude horet v obrane a ani horka turecka puda nepomuze Trabzonsporu k dobremu vysledku.

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

neni o com 2

Reagovat
Filipow

0:2.

Reagovat
Veselac

X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím Vás

kdo by měl zájem zapojit se do interaktivní výměny informací, ve které jde o vzájemnou výměnu zákulisních a jiných informací ze světa sportu, napište mi na tracy.chapman@email.cz.

V žádném případě se nejedná o PRODEJ údajných fixed.ů a podobných nesmyslů... Na vyžádání pošlu každému ukázkové analýzy, jak je každý týden sestavuje můj tým. Specializuji se na jihoamerické soutěže a nižší evropské soutěže; s využitím informací ze sociálních sítí (Twitter apod.), diskuzních klub.fór, ale také z oficiálních místních zdrojů. Kombinací několika zdrojů jsem schopen zhodnotit skutečnou VALUE zápasu a stanovit například nejvýhodnější kombinace na tiket. Dlouhodobá spolupráce s námi přináší několikanásobné zhodnocení počátečního banku.

Adminům se tímto omlouvám, ale samozřejmě mi můžou napsat také

Nejde mi o peníze, ale o výměnu zkušeností.

TRACY

Reagovat
smazaný uživatel

Trabzonspor zahrál dobře proti Interu a myslím že s Lille neprohraje.Tip-2:2

Reagovat
cresposuper

,,zahral dobře proti Interu,,

Reagovat
juninho8

eden hazard daj gol prosim ta...

Reagovat
djiros

No ještě že to tak dopadlo 0-2 gólu, ale měl jsem nahnáno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele