základní skupiny - skupina E
24.11.2009 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Liverpool vyhrál, přesto v Lize mistrů končí

První horký favorit na celkové vítězství v Lize mistrů je venku! Na těsnou výhru Liverpoolu v Maďarsku zareagovala Fiorentina čtvrtým vítězstvím v řadě a zařídila nejhorší výsledek Reds v jejich šestileté sérii působení v nejlepší evropské klubové soutěži. Debrecín v dnešním zápase svému soupeři nestačil, pozornou obranou však ubránil nízkou prohru.

Nástup Liverpoolu na maďarský trávník byl drtivý a hned ve čtvrté minutě se měnilo skóre. Auréliův centr na zadní tyči vrátil před branku Carragher a těsně před Poleksičem tečoval ve vzduchu míč Ngog. Balón sice směřoval do tyčky, následně už však nabral směr síť domácí branky. A první desetiminutovka mohla být ještě horší, kdyby Gerrardův centr jen těsně neminul volný Kuyt.

Brzký gól zápasu velice ublížil. Marné a zoufalé snahy o ofenzívu z řad domácích podporovala ničím nehnaná hra hostů. Z usínání tak vytrhla maximálně střela Ngoga z vápna, která přes svůj důraz mířila pouze doprostřed branky. Debrecín sice vyrovnal hru, výjimečné střely však postrádaly větší přesnost. A tak až osm minut před koncem zahrozil opět Ngog. Zpoza šestnáctky pálil v zákrytu obránce, ale prudkou ránu dokázal Poleksič solidním zákrokem zlikvidovat.

Druhá půle pak pokračovala dalším snažením Liverpoolu, kdy se Debrecín prakticky nedostával před vápno svého věhlasného soupeře. Reds se k první nebezpečné střele druhé půle dostali po dvanácti minutách, kdy na dlouhou nohu chytře usměrňoval balon Gerrard. Poleksič tak musel vytáhnout druhý výborný zákrok v zápase, na zemi se ocitl včas.

Dalších deset minut trvalo, než se lepší hosté dostali k další gólově vyhlížející akci, na jejímž konci zakončoval Gerrard z dvaceti metrů hodně nepovedeně. Pomalu se však začali hýbat i útočníci maďarského celku, i když bez větších úspěchů.

Až skoro neuvěřitelných deset minut před koncem musel poprvé aktivně zakročit Reina, když na roh vyrazil střílený centr Rudolfa. Zvýšená aktivita Debrecínu Liverpool zaskočil natolik, že si už žádnou kloudnou akci nevypracoval. Domácí naopak v posledních vteřinách mohli ještě zařídit ohromné překvapení. K míči se před malým vápnem dostal Coulibaly, který míč ze vzduchu trefil dobře, nicméně Reina předvedl, i přes zjevné celo-zápasové nicnedělání, parádní zákrok a udržel alespoň nejtěsnější možné vítězství.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas se vysílá na Nova Sport, jinak to bude 0:3

Reagovat
diastan

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

Reds si zpraví chuť 0:4

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
Zajda

Zvládneme to !!! Věřím v to :) COME ON THE REDS :P

Reagovat
Paddy

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

tak bude to velmi tesné,1:2

Reagovat
smazaný uživatel

LIverpool uz potrebuje konecne dat par golu a hlavne zbytecne nedostat ... takovych 0:4 ... 0:5 by bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

škrťo zavesi do vinkla 0:1

Reagovat
Swarley

Liverpool vyhrál

Reagovat
vladis271

Vyser si oko. Veď teba prejde o chvíľu smiech.

Reagovat
Swarley

nebuď jak podrážděná puberťačka smích mě nemá proč přecházet, pořád je ta situace okolo vás tipná

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Live vyhrál 1:0, tak tomu řikám odměna fanouškům za ten příval hnoje z posledních měsíců. Tohle je výsměch nám všem, ale takový vladis271 to stále nepochopil. Co budeš řikat tomu, až bude Live 8. v lize, dochází ti to vubec joudo?

Reagovat
smazaný uživatel

ha hááá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele