základní skupiny - skupina F, 2. kolo
02.10.2007 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United udolal AS Řím

Gólové hody z loňského ročníku se neopakovaly. Manchester se tentokráte v zápase s AS Řím spokojil s vítězstvím 1:0 a mohl za něj být hodně rád, hosté totiž byli lepším týmem a mohou litovat jen špatné koncovky.

Začátek utkání nebyl pro fanoušky na Old Trafford moc zajímavou podívanou. Za zmínku stojí pokusy z dálky kapitána hostí Tottiho, které však polský brankář Kuszczak ve službách United, zaskakujícího za zraněného Van der Sara, pochytal. Domácí dali o sobě pořádně vědět až po dvacáté minutě. Pas Naniho si před vápnem zpracoval Rooney a hbitě vyzkoušel Curciho v bráně hostí. Ten však ve zkoušce obstál. Chvíli na to nebezpečně hlavičkoval Cristiano Ronaldo, když mu po skvělé individuální akci přesně na hlavu nacentroval balon aktivní Nani. Jenže Ronaldův pokus těsně minul bránu AS Řím. Jinak byl první poločas spíše ukázkou hry ve středu hřiště a moc šancí k vidění nebylo.

To druhý poločas byl na šance bohatý. Hned na začátku nabídl svojí chybou Vidič šanci Tottimu, ale ten sám před Kuszczakem přestřelil. Po několika šancích hostů se ukázali i domácí. Nejprve se vytáhl gólman AS Curci, který vyrazil pěkný pokus Rooneyho. Ten o několik minut později skvěle narazil Ronaldovi a ten rozvlnil síť hostů, jenže tato akce pokračovala z ofsajdu. Rooney a spol. se však dočkali. Skvělý pas Naniho našel ve vápně osamoceného Rooneyho a ten se trefil přesně, míči do sítě pomohla tyč. Dal tak svůj třetí gól vstřelený italskému soupeři.

Hosté zatlačili a měli několik šancí, při jedné v závaru zachránil Ferdinand, pak při United stáli všichni svatí, když prázdnou branku minul Totti. Manchester tak opět, již pošesté v sezóně, vyhráli 1:0 a vyhoupli se do čela skupiny G.

Autor: Michäel März

Komentáře (37)

Přidat komentář
HOST*

Moc přeji AS, ale Manchester je velice ostřílené mužstvo, doma neztrácí body.

Reagovat
HOST*

taky jim moc preji..treba AS predvede neco senzacniho a prohra s Interem se na tom podepise spise pozitivne..

Reagovat
Messiáš

4:0

Reagovat
HOST*

suhlasim, ze je manu silne muzstvo,ale manu dnes doma strati body

Reagovat
HOST*Peko

Pekny futbal. Videl som to na remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné, co AS dokázalo zahodit.

Reagovat
Slejdy

to jo teda .. velka skoda .. man utd hral tuzku ...

Reagovat
HOST*miki

krasnej fotbalek AS bylo jasne lepsi meli vhrat nebo alespon remizovat, ale kdyz nedas gola nemuzes vyhrat to co zahodili se proste musi davat MU tragedie opet 1:0 zacineji chelseovatet

Reagovat
HOST*Devil

Cekal jsem kdo prvni napise toto spojeni s chelsea a uz je to tady. Trapne a kdyby tomu bylo tak , tak remizuji !

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

proč trapné proboha? 1:0 se stává pomalu ale jistě jejich suveréním výsledkem! a přitom nehrají žádný super fotbal, kdy se může někdo vymlouvat na koncovku.

Reagovat
HOST*Devil

Nehraji zadnej super fotbal ??? Liga Mistru je trosku na jine urovni !! Podivej se nekdy jak Man.Utd hraje v Premier League ! A potom me rekni kolik klubu na svete hraji vice utocne a dokazou si vyvynout vetsi tlak ! ( Doufam ze jsi to pochopil a neodpovis slovem Barcelona , Real nebo podobne) Myslim to obecne ! PS.Chelsea uz nema vysledky 1:0 , ta je na tom momentalne bohuzel jeste hur !!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jo je na tom ještě hůř.. ale i když vyhrávala 1:0 dokázala si vytvořit dost šancí, přesto se proklínala. Proč bych si nemohl rýpnout do podobného scénáře ManUtd?

Reagovat
HOST*Devil

1) Rypat muzes do ceho chces to je tva vec . 2) Ja mam Chelsea rad , vlastne vsechny ostrovni kluby , nejvic Anglickou Premier League ! 3)Moc podobny scenar s Chelsea nemaj . Nerikam ze to bylo pravidlem , ale Chelsea kdyz vedla 1:0 tak betonovala . Manchester nebetonuje , ten ma problem dat gol ! 4) A jeste si myslim ze Chelsea nikdo neproklinal . To uz tady na tech strankach tak nekdy chodi ze proti klubu co nema nekdo v lasce plije a pise hovadiny ! To jsis jeste nezvykl ? Nejlepsi je takovy hnupi ignorovat .

Reagovat
M11

sahali po trech bodech a nemaji zadny

Reagovat
HOST*draken

a furt náhodáčky nějaký daj jinak nic,ty se daleko nedostanou se simulantem ronaldem a prasí,did je to hnus hrajou tužku,štestí jim už skončilo

Reagovat
HOST*Jana.hanys

ale ze mu tekla cervena z hlavy nenapisou

Reagovat
HOST*David

já si myslím, že to jak teď hraje Manchester je jen dočasný, prostě jim to trošku drhne vepředu...je to celkem i pochopitelný, na ronalda si dávají po minulé sezoně mnohem větší pozor a taky nám moc neprospělo rotování hráčů vepředu...je to jen otázka času než se hráči v ofenzivě zase pořádně sehrají...přeci jen příchod Teveze nebo Naniho hru trochu změnil...když přišel ronaldo, tak ManU na jeho hru taky chvíli zvykal, stejné to je u Naniho nebo Teveze....K utkání s AS bych řekl to, že byl zřejmě lepší...trochu bych to viděl na zvýšenou motivaci v tomto utkání vyhrát, aby taky ne po tom debaklu...

Reagovat
HOST*

ja mylím ze whoman letos daleko nedojde, ani v premier league ani v champion league, nemuzou mit porad takove stesti, a s takovym hroznym simulantem ronaldem a pepkem namornikem vepredu ani moc golu nedaji, snad konecne dostanou dostavat a prohravat

Reagovat
HOST*

znalče

Reagovat
smazaný uživatel

no prave ten tvuj pepek,ukazal ze umi davat goly.Totti a spol sice hrali krasne ale proste jim to nepadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj simulant je nejlepším hráčem světa a rooney nejlepší útočník v PL,asi jen závídíš MU ty výhry

Reagovat
HOST*

nejlepsi hrac sveta??? za to valeni se na travniku a neustale solovani??? tvuj nazor, muj je ze neni nic vic nez nadprumerny hrac, ale zadna hvezda, a s takovymto vykonem je stesti brzo prejde a zacnou prohravat

Reagovat
HOST* dawid

ooollleee ooollleee , manutd je najlepsi tym sveta a ronaldo naj.hrac sveta tak nevidim problem aby vyhrali

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

Možná v té vaší PL, ale na světě.

Reagovat
HOST*maci

TOtti je debiiiiiiiiileeeeeek

Reagovat
HOST*Devil

Totti mel silny reci jako vzdy a hovno . Ani nedali gol. At se zapas vyvyjel jak koliv tak fotbal se hraje na goly a ne na namachrovany a povyseny reci ! Manchester dobry 3 b.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to je trapas, přstaň už trapasit.. přeně to se nedávno tradovalo o Chelsea, že hrají hovno. Já oponoval, důležité jsou tři body a fans Manu na to, že hrají krásný fotbal a to je hřeje u srdce .. jak se to najdenou začíná otáčet

Reagovat
HOST*Devil

Priste si poradne precti co jsem psal nez vyblijes takovou kokotinu ! Ja jsem o AS nic nepsal tak neplacej neco o srovnai s Chelsea . AS je vybornej klub kterej muze doma Man. Utd. s prehledem porazit. (Cos si samozdrejme nepreji) Ale ja mluvil konkretne o Tottim . Pred minulim utkani na Old Trfford mel silne reci a odvezli si debakl 7:1 . Ted placal nesmysli o nejake pomste a nemaj zase ani bod . Vlastne me pripomina tema kecama trosku tebe ! Ten si taky nevidi do huby !

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ne tak mě jde o to, že jste byli horší! blik? a když se teda hraje na 3b jak jsi poznamenal ("dobrý 3 body"), tak proč se teda dříve za tento výsledek nadávalo na Chelsea? Ano mluvím o něčem jiném, můj příspěvek nebyl reakcí na tvůj předchozí příspěvek, ale spíše takovým globálním rýpnutím na Fans ManUtd, kteří dělali před nedávnem to samé. Jsem dětinský, ale nedalo mi to.

Reagovat
HOST*Devil

Mozna ze Man. Utd. byl horsi ja nerekl ze ne , ale podle statistik to zase tak jednoznacny nebylo ! Man. v ASR - strely celkem 10:13 , strely na branu 4:5 , rohy 6:2 , drzeni mice 54%:46% ! To uz tak jednostrane nevipada ne ?

Reagovat
Slejdy

devile ty si taky jelito ale

Reagovat
HOST*Devil

Ty jitrnica

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

chces po tlame ty mamrde jeden ???

Reagovat
HOST*Devil

Kdo ???

Reagovat
Slejdy

maci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele