osmifinále - odvety
06.03.2007 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

INTER MILÁN VE VALENCII NEUSPĚL

Valencia slaví postup. Toporný Inter si za celý zápas nevytvořil souvislejší tlak a po výsledku 0:0 postupuje zaslouženě valencijské mužstvo. Na obou stranách to byl po většinu času nezáživný duel, který patří k těm nejhorším, které jsme mohli v letošním ročníku Ligy Mistrů shlédnout.

Valencia si do odvety vytvořila dobrou pozici, v prvním utkání na San Siru remizovala 2:2 a proto se nemuseli domácí na Mestalle tlačit do útoku. Také podle toho vypadal první poločas. Nezáživná hra, žádná kloudná akce a dokonce jsme v prvním dějství nebyli svědky ani jedné gólové šance. Akce většinou končily na obou stranách před pokutovým územím. A tak byl nejzajímavější moment první půle incident, který s fotbalem měl pramálo společného. Zlatan Ibrahimovič prohrál sprinterský souboj s Raulem Albiolem a nešetrně jej odstrčil, což se nelíbilo hlavně gólmanovi Valencie Canizaresovi a ihned švédskému útočníkovi pořádně vyčinil. To nastartovalo strkanici, po které byli Ibrahimovič s Canizaresem shodně "odměněni" žlutou kartou.

V úvodu utkání měl míč více na kopačkách hostující Inter, který se dostal do prvního vážnějšího momentu, když se po standardní situaci Stankoviče tlačil do zakončení Materazzi, avšak marně. O tři minuty později pozdravil z dálky Canizarese přízemní střelou Ibrahimovič, jeho dalekonosný pokus však postrádal přesnost i razanci. Na druhé straně se začali více prosazovat valencijští hráči. První střelu vyslal David Villa, z dálky mířil mimo tyče hostujícího celku. V desáté minutě po rohovém kopu hlavičkoval Materazzi, ovšem hodně mimo, chvilku poté to zkusil na druhé straně Baraja, jeho střela levačkou zpoza pokutového území nadělal brankáři Césarovi problémy, ale míč stačil zneškodnit.

Hráči Valencie v následujících minutách zkoušeli střílet z dálky čím dál víc, neujal se ani pokus Morientese z dvacáté minuty, který mířil hodně nepřesně. V 22. minutě to zkoušel opět Baraja, ale střela se mu vůbec nepovedla, o šest minut později se neujal dalekonosný pokus Villy. Pak na druhé straně chyboval Ayala, netrefil míč a za jeho záda se mohl dostat Crespo, ale chyběla mu přímočarost a akci zbrzdil.

Ve 34. minutě se Inter dožadoval penalty poté, co Crespovu střelu zastavil zřejmě rukou Albiol, rozhodčí však hostující hráče nevyslyšel. Dvě minuty nato se na druhé straně nešťastně zranil kapitán Baraja a nemohl ve hře dále pokračovat, místo na trávníku tak přepustil portugalskému záložníkovi Hugo Vianovi. Do konce prvního poločasu už se nic zajímavějšího neurodilo, i když slovo zajímavé nepatřilo snad k žádnému momentu prvního dějství.

Inter věděl, že s výkonem, který předvedl v prvním poločase, nemá na postup nárok. I přesto vkročil do druhého dějství zápasu lépe domácí celek, v úvodních minutách si vytvořil územní převahu a do pokutového území vypouštěl jeden centr za druhým. Postupem času se ale hra začala vyrovnávat, po centru Maicona mířil Stankovič do boční sítě. O chvíli později měla šanci Valencia, po stříleném centru Villy v podřepu v malé vzdálenosti hlavičkoval Morientes doprostřed branky. Trenér Mancini nemohl být s výkonem svých svěřenců v útoku a záloze v žádném případě spokojen, tudíž zareagoval změnou v útoku. V 58. minutě stáhl Crespa, jenž se výrazněji neprosadil a poslal na hřiště nejlepšího střelce Interu v Lize Mistrů Cruze. Za šest minut pak ještě posílil ofenzivu Luisem Figem.

Postupem času si Inter uvědomil, že je nejlepší čas začít s výsledkem něco dělat. Jeho akce však byly nedotáhnuté. Centry do pokutového území většinou zachytila obrana Valencie, nebo brankář Canizares. Jak minuty ubíhaly, utkání bylo nervóznější, začaly přibývat fauly a hra se k neprospěchu hostujících Nerazurri kouskovala. Asi největší šanci si milánští vytvořili v 75. minutě, po skrumáži v pokutovém území se prosadil Materazzi, jeho hlavičkový pokus však zachránil na brankové čáře obránce Marchena. O tři minuty později se zčista jasna objevil za zadáky Valencie pronikající Cruz, na poslední chvíli byl zastaven obranným zákrokem.

Hra nabírala minutu od minuty větší tempo, Inter ale trpěl na nepřesnosti a tudíž se nevytvářel souvislejší tlak. Z brejků do otevřené obrany hostů se začali prosazovat v poslední desetiminutovce ofenzivní hráči Valencie. Nepříjemnou střelu Vicenteho vyrazil César jen před sebe, míč do bezpeční ale stihl uklidit Materazzi. V 88. minutě unikal Villa z úhlu sám na brankáře, místo střely však volil přihrávku do míst, kde nebyl nikdo. O minutu později mohli domácí rozhodnout, Marchena však po přihrávce od Joaquina nastřelil tyč! Poslední příležitost si v nastavení vytvořil opět Villa, ale mířil nad.

Utkání tak skončilo bezgólovou remízou. Při tomto výsledku postupuje domácí Valencie. A zcela zaslouženě, Inter Milán na Mestalle herně zklamal a zvítězit si nezasloužil.

Po odpiskání ještě tragičnost tohoto duelu podtrhl incident mezi oběma mužstvy. Na hřišti se strhla velká mela, strkanice se poté přesunula i do útrob stadiónu. Incident určitě neunikne trestu od disciplinární komise UEFA.

Autor: David Kubáň

Komentáře (227)

Přidat komentář
HOST*Pajec

Myslím, že Vale vyjde vítězně z odvety a postoupí do dalšího kola LM! Můj tip: 2:1!

Reagovat
HOST*hanzuss

tak to asi ne Inter vyhraje a klidne si na to vsadim ale vydim to spis na prodlouzeni a mozna penalty

Reagovat
HOST*GEGE

postup Valencie o tom neni pochyb doma je vyborna

Reagovat
HOST*Gazza

To je porad otevreny, ale doufam ze Vale pujde dal!

Reagovat
Shevchenko

1:1 (Villa-Ibrahimovic)

Reagovat
HOST*

nevite nekdo sestavu??? pravdepodobnu bude hrat Vicente?

Reagovat
Marv

1:2 (Villa- Crespo, Stankovic)

Reagovat
HOST*venab

me sa libi, jak porad becija, ze nebude hrat viera a cambiaso....cambiaso nehra skro nikdi ligu mistru.... a co? nam chybí EDU, Albelda, a jeste k tomu gavilan, riguero. tak se z dvou zranených neposerte, ste uz jak barcelona, chybí etoo a celý tým je v prdeli

Reagovat
HOST*venab

Reagovat
Antijuve

Inter jde dál,ta náhoda na San Siru se už nebude opakovat.Jen tak pro zajímavost,nikdo se nevymlouvá že mu chyběj hráči a kvalitativní rozdíl mezi zraněnýma Interu a Valencie je jasně na straně Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2... každopádně doufám že Inter projde dál... škoda že tenhle zápas nejspíš nebude na ČT2

Reagovat
Slejdy

tady inter konci...verte tomu..

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*

to by konečne bylo správne.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*fredy

Reagovat
HOST*smárt

Podle mě postoupí Vale,Nemusí nikam spěchat stačí ji 0:0,Inter nevydrží psychycky musí vyhrát a to bude Vale vyhovovat,ze zajištěné obrany hrát na brejky.

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

Valencie je doma téměř neporazitelná a určitě doma neprohraje s Interem. Vzádu to bude betonovat a dopředu udělá pár rychlejch brejků a zápas skončí 2:0

Reagovat
HOST*

valencia postupi ma vyhodu domaceho prostredia a doma je velmi silna.2:0

Reagovat
smazaný uživatel

-bude to pěkný zápas, ale jsem rád, že na čt2 je AS

Reagovat
HOST*ital

Něco mi říká,že by se mohlo prodlužovat.Určitě by to nemělo vypadat jak na Sansiru,to by se mohl opakovat výsledek 1:5.

Reagovat
HOST*Jardel

Těžký zápas bude to vyrovnaný ale muj tip 1:2 pro Milán

Reagovat
HOST*

pro INTER milan , INTER vyhraje muj tip 0:2(Ibrahimovic, Stankovic)

Reagovat
sansiro

Inter má podle mě lepší manšaft, Valencia zase uhrála lepší výsledek do odvety. Bude záležet, kdo dá první gól. Jestliže to bude Valencia je s něma konec. Možná budou i nějaké červené karty - Zlatan nebo Matrix

Reagovat
HOST*

Valencia gól nedá ale inter taky ne.Takže postoupí Valencia

Reagovat
HOST*

Vyhraje Inter Mediola....o kolik, to je jedno,Esp je rozhadana, Vicente chce odejit

Reagovat
HOST*C.I.S.I.

heh, Vicente chce odejit? A na to si prisel kde?

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*Márty

Bude rozhodovat pár mališkostí....když Inter udrží nervy na uzdě,moh by vyhrát a jít dál..hlavně at se nikdo nevyfauluje...hlavně Zlatan...doufám že Crespo napraví nenapravený šance ze San Sira...

Reagovat
Il Principino

S těmi nervy si to trefil, protože jinak je Inter jeden z nejsilnějších týmu, možná i nejsilněší, ale hraje tam hodně výbušných typů hráčů, viz Stankovic, Ibra, Adri, Cordoba atd. Ale i přes to postoupí Inter.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Jeziz to jsou curaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Jajinek

No ja se radsi nevyjadruju, bohuzel, byli sme v obouch zapasech jasne lepsi...presto postupujete vy...takovy je sport. Gratuluju....(jinak Matrix je fakt prase a Ibra je strasnej nervak...ale vetsina hracu Valencie je jako banda ubrecenejch simulantu)

Reagovat
HOST*Dejan

Jj, Villa mě zklamal na celé čáře, nikdy z něho nebude hvězda. Ty nekonečný simulace, jak ležel a po očku koukal na rozhodčí. Jinak to byla taktika Valencie ležet,ležet,ležet a ležet. Lituji vás fanoušci Valencie.

Reagovat
HOST*venab

Reagovat
HOST*

ty lutujes fanusikov Valencie??

sa spamataj! na to ze hraci valencie simulovali ako pises,si spomenu o tyzden maximalne fanusikovia Interu, vsetci ostatny si budu pamatat to ze Valencie ide dalej!

A fanusikov Valencie naozaj nemusis lutovat pretoze ty uvidia minimalne este dalsie kolo, co si fanusikovia Interu moze pozriet ak tak v TV

Reagovat
HOST*aimar21

lepsie ako kopat do superov alebp oich odstrakavt po subojoch plecami! ja lutujem toho kto fandi interu.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ibrahimovic a Manicon nejvetsi idioti na svete

Reagovat
HOST*

a jeste Burdiso kreten

Reagovat
HOST*-Kopy-

to budou tresty

Reagovat
Shevchenko

brutal závěr Valencii celkem přeju (v La lize hned po Seville), takže jsem rád dvojnásobně, když je to Inter

Reagovat
HOST*mirror

tak to je fajné...nerazzuri je v háji, takže trouble nebude...ubožáci!!!

FORZA MILAN

VIVA AC MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Což o to, on trouble bude a pěknej...

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

kreténi, nedokážou unýst že prohráli doufám že dostanou tresty jako sviňa zasloužej si je

Reagovat
sansiro

Já ten Inter mám přečtený!!! Je to furt dokola!!! Přesně jak jsem psal výše, neunesli to, určitě nečekali, že s Valencií vypadnou. Ta měla trochu štěstí, ale to přeje připraveným. Až na to, že to dneska prováleli. Jde o výsledek a já to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď se Marchena ukázal ...

Vyprovokuje bitku, pak zdrhne jak zajíc, počká, až Burdissa chytnou další dva a když se nemůže bránit, tak k němu přiběhne, kopne ho pod koleno a zase zdrhne.

dODÁM JENOM: Bravo DEBILE

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ale prosimte jsou to curaci jenom Marchena za to nemuže...neuměj prohrávat...

Reagovat
sansiro

ty taky nevíš jak to bylo, tak nepis kdo jsou curaci a kdo ne...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ibrahimovič je čůrák... trápak jeden...

Reagovat
sansiro

Ho taky nesnáším...

Reagovat
smazaný uživatel

tak samo, že v tom nebyl Marchena sám, ale je nad Slunce jasný, že to vyprovokoval a zdrhl. Vůbec se Burdissovi nedivím, že mu to chtěl oplatit.

A ten čuráček v tom šedým, kterej tam jen běhal a rozdával pěsťovky a zase zdrhl ... Další idiot

Reagovat
sansiro

To bylo nejlepší, jak zdrhal, v zádech měl Cordobu, Cruze a nakonec dostal ještě kopačku od Maicona

Reagovat
HOST*-Kopy-

Uvidíme Hlavně s bojím trestů

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, první kdo někoho kopnul byl Marchena!!! Je jasný, že teď se to svede na to, že to hráči Interu neunesli, ale vyprovokoval to hráč Valencie... Postup v obou zápasech ubránili a překvapuje mě, že takovej hráč jako Villa musí 80% zápasu proležet!!! Přitom když se udržel na nohou, tak byl z netopýrů jasně nejnebezpečnější ale to jeho neustálý držení za ksicht a neustálý ležení, to je fakt hrůza... Postupem Valencie fotbal zaplakal, Tatran Prešov ve čtvrtfinále...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pěkně tupé hovado. Nechápu, co tam ten šedý chujoplet nacvičoval.

Reagovat
sansiro

Valencia byla dneska trapná celkově, ale hraje se na výsledek

Reagovat
HOST*-Kopy-

Každopádně Inter byl jeste tím pádem trapnější...

Reagovat
sansiro

To nemyslíš vážně. Vždyť se váleli 90. minut, hlavně Villa... Nechci ale ať to vypadá, že obhajuju Inter, mi to bylo jedno, jak to dopadne...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nemůžeš vědet co v tom bylo...

Reagovat
HOST*

kdo to byl, ten co dal pesti burdissovi?hrac valencie....jak ho tam nahaneli pak cruz a zanetti....Ten tam zdrhal pekne posranek jeden....ale co dneska predvadel Villa,to byl vrchol trapnosti(celej zapas)

Reagovat
HOST*-Kopy-

Uvidíme v sestřihu doufám...

Reagovat
HOST*

videls??? jednoznacne hrac valencie...pak tam zdrha jak pica

Reagovat
HOST*ari

myslim že to byl navarro

Reagovat
HOST*

skoda, ze ho nesejmuli, zaslouzil by si to za to co udal burdisovi...nechapu proc tam pak nezůstal a nevyridil si to s hracema interu hrdina jeden..co mi k tomu reknes kOpy...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, podle všeho pěkná nuda, ale Valencia jde dál, semifinále by to mohlo být, potřebujem někoho, kdo teď bude držet prapor španělské ligy.

Reagovat
HOST*-Kopy-

dík

Reagovat
jenage

ten muze drzet i real ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy chudáčci, najednou...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Má někdo námitku ?

Reagovat
HOST*

hlavne na konci vid...

Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli ste svůj klasickej beton. Inter trapnej, že se nedokázal prosadit, ale vy ste taky herně nic nepředvedli. Každopádně je vidět, že fotbal se řítí do neuvěřitelně obrovskejch sraček. Tohle měl bejt zápas vyřazovací fáze LM ...? Tohle měl bejt zápas dvou jinak vcelku pohodovejch a sympatickejch mančaftů ...? Jdu blejt

Reagovat
sansiro

od "Řeků" už brání všichni, nejen italské kluby...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Však to taky pořád zmiňuju. Dokud budeme glorifikovat takhle trapně hrající kluby, tak se ten fotbal propadne ještě víc. Vždyť už teď se na to nedá koukat .

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ano hráli jsme špatně...ale i přes to jsme byly lepší... 1.poločas snad ani nestojí za řeč...jakoby se nehrálo...2.polocas sme byly prvních 20 min lepsi... a posledních 10 minut jsme byly také lepší... Nechápu proc tam nesel Joaq dříve za spícího aAngula... no a Villa posral tu šanci měl sám střílet...(v posledních týdnech ztratil formu) no a k tomu závěru nevím uvidím v sestrihu...

Reagovat
HOST*

jak muzes rict o tomhle zapase jestli byl nekdo lepsi...to proste nechapu...

Reagovat
sansiro

Taky tomu moc nerozumím. Rozhodl to první zápas....

Reagovat
HOST*-Kopy-

Vždycky musí bejt někdo lepší...

Reagovat
Jajinek

Ja....tys ten zapas snad nevidel???....my sme hrali strasnou botu ale aspon jsem hrali, dyt vy ste jenom zalezli a valeli se po travniku, vsichni to tady vidi (dokonce i ti co fandi Ac a jsou vylozene proti Interu), tak co to porad zkousis???

Jinak v prni puli se mela kopat jasna penalta, po Crespoe strele byla ruka...mic miril do brany....a v druhem polocase sme meli uz i nejake ty sance....Albiol ale branil skvele....nechapu jak muzes rict ze jste byli lepsi, kdyz jte zacali utocit az v 80. minute kdy sme branili ve 2 lidech

Reagovat
HOST*-Kopy-

CO to meleš ??????????????????????????????

1. Poločas - penlata nebyla ani omylem... nevím co to tu zkoušíš, břicho neni ruka... Ani jedno mužstvo nic nepředvedlo...

2. Poločas - Valnecia prvních 15 - 20 minut lepší... tlačili jsme, byly tam střely a centry nic z toho... vy jste se nedostali ani k vápnu... Poté sice přišel jeden centr Figa a hlavička Matteraziho( Byl tam ale faul na Morettiho) no takže skoro nic... a poté jsme zase měli šance mi Villa a Vicente...

Reagovat
Jajinek

tak se koukni na sestrih a pak rozumuj...

Reagovat
HOST*-Kopy-

budu ty Janku

Reagovat
Jajinek

tak prvni sanci ste meli v 89. minute...jak muzes rict ze ste lepsi??...jako my taky skoro zadny nemeli, az na Dejanuv "beckhend" a Marchenovo vykopnuti z brankovy cary vlastne nic...proste strasnej zapas...jinak ta ruka nebyla az tak jasna no...teda pokdu byla...zadnej zaber kamery nebyl v dobrym uhlu...

Reagovat
Antijuve

A pro největší vtip dne............vyhrává uživatel s nickem Kopy bravo!!!!!!

Reagovat
HOST*-Kopy-

Kopy možná... ale -Kopy- ne...

Reagovat
Antijuve

Mě nezajímá jakej máš nick,nebo jestli jsem ho napsal bez pomlček,nebo s čárkou.....mě zajímá tvůj vtip že Vale byla lepší a ještě že ruka je břicho.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Byla lepší za tím si stojím....

Reagovat
Antijuve

Byla v simulování a utíkání před hráčema Interu to je pravda.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Koukej na sestřih šalamoune

Reagovat
Antijuve

Já jsem viděl celej zápas, to mě stačí a sestřih ukazuje že to byl vyrovnanej zápas.Samozřejmě kdo viděl zápas,tak ví jak to bylo.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Já videl celj zápas + preview ... Inter nic nepředvedl...Vale sice taky ne, ale aspon si vytovrila šance a byl náznak kombinace...

Reagovat
HOST*-Kopy-

+ sestrih

Reagovat
Antijuve

Ale musel to být sestřih z nějákého jiného zápasu.Prostě zápas tragickej ,jak Valencie tak i Inter nic neukázal a penalta byla jasná,simulace Valencie tomu daly třešničku ale to se od netopýru dalo čekat ty jinej fotbal hrát neuměj.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Pico videl si jejich prvni zápas a budes delat chytryho

Reagovat
Antijuve

Pravda bolí že?...........Že ty fandíš Valencii ,to jsou stejný prasátka.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nemáš nato kamaráde... si marný... fotbalu rozumíš jako moje babička

Reagovat
Antijuve

Takže tvoje babička rozumí fotbalu víc než ty chlapečku a nauč se konečně chovat na internetu.Vrána k vráně sedá proto se nemá cenu bavit s fanouškem Valencie, stejný prasečí chování.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Seš debil proste... nemá to stebou cenu...

Nepoznáš ani že jsme byly lepší atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Náznak kombinace

Reagovat
HOST*Dejan

Ty jsi asi u toho spal. Penalta byla jasná a Inter byl mnohem lepší.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Je pro mě trošku překvapení, ža španělskej tým hrál proti italskýmu catenaccio... A pan Villa:

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

pravda ten konec neměl nic společnýho s fotbalen posrali to asi všichni tohle se nesmí stávat ale zabránit se tomu asi moc nedá

Reagovat
HOST*-Kopy-

Jsem z toho taky zklamanej... už v sobotu proti Celte to bylo hrozný... Dokud budou dobrý výsledky tak Flores tam bude dřepět...a bude pořád praktikovat ÚČELNEJ FOTBAL...

Reagovat
smazaný uživatel

A najednou se všem otevřeli oči...

Reagovat
HOST*

A tobě zavřelY...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, mám tam chybu, omlouvám se, ty zas nevíš, co je to slušné vychování.

Reagovat
HOST*Sander van Doorn

To říkáš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi podepsaný, nikdo se s tebou teď tedy nebaví.

Reagovat
HOST*SvD

V tom případě mi, prosím, zdůvodni, proč si odepsal.

Reagovat
HOST*SvD

Slušně jsem požádal a tys neodpověděl, což mne jen utvrzuje ve správnosti mé protiotázky. Přeju dobrou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou.

Reagovat
HOST*-Kopy-

spanheli si koukal na Vale ?

Reagovat
HOST*-Kopy-

rychlej komentař výborně...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, za trest.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Albiol opět výborný...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Redaktor tragickej...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Sestřih mě umocnil v mém názoru, že Valencia byla lepší... jeste jsem zapomnel na tycku Marcheny...

Reagovat
HOST*Dejan

Sestřih mě umocnil, že Inter byl o třídu lepší. Jasná penalta a ČK pro hráče Valencie.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Hm tak stebou se nemá cenu bavit, očividně fotbalu rozumíš...

Reagovat
smazaný uživatel

A penalta za tu ruku nebyla? A když tady tvrdíš, že byla Valencia lepší, tak si máme všichni myslet že ty fotbalu rozumíš???

Reagovat
HOST*

Ani jedna kamera to neukázala... a když tak to by Cani měl šlo mu to do náručí ani se todle psíkat nema kdyby byla...

Reagovat
HOST*Pajec

Podívej se na statistiky a pak mluv kdo byl lepší Myslím, že to bylo vyrovnané! A co se týče toho konce, nikdo neví co se tam stalo. Prostě to s fotbalem nemělo nic společného!!! Každopádně jsem rád, že Vale postoupila! AMUNT VALENCIA

Reagovat
Jajinek

Ano....to byla jedna ze 2 vasich sanci v 90. minute, kdy jsem celkem logicky moc pozorne nebranili....pvnik pulka odporna, na zacatku druhe jste meli vy celkem neskodonou uzemni prevahu, ktera vyustila v par rohgovych kopu, pak sme trosku zacali hrat...vytvorili si celkem i tlak (hlavne po prichodu Figa), vytvorili si sance (Dejan, Crespo, Matrix), par naznaku (2x Cruz a Grosso).....zapas uplne odpornej, a nechapu jak muzes rict ze ste v nem byli lepsi, chtre jste zvolili taktiku, kterou jste nekdy az moc vychcane dodrzovali (Villa je fakt nejvetsi simulant). Branili jste opravdu skvele, halvne Albiol...byl vynikajici...ale cele jsme vam to ulehcili trapnym vykonem....vazne nechapu proc sme nastoupili s tak defensivni taktikou....v zaloze samej obrance...halvne Burdisso je nekopa...o vasem postupu rozhodli 2 veci....zraneni Vieiry a Cucha a zapas v Milane, kdy sme meli navrh a meli sme vyhrat 3:1 a nebylo co resit....ale gratuluju k postupu!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím Cuchem jsem to říkal hned po jeho zranění, že tím končí vaše šance na postup. A když není Cuchu, tak musí hrát aspoň Figo, jinak to prostě nejde!!

Reagovat
sansiro

Ten co tam utíkal a dostal ty kopačky byl Navarro!

Reagovat
HOST*-Kopy-

určitě ? jak to viš ? ja nevim ale ten nemá tak dlouhý vlasy ne ?

Reagovat
sansiro

Je to na Gazzettě dello Sport...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Je to debilní fotbalista jeste k tomu jedinej debilni clovek v týmu... žádný fanoušci Vale ho nemaj rádi a on jeste udela takovou picovinu...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

Navarro a prej to začalo že Marchena kopnul Burdissa

Reagovat
HOST*-Kopy-

Bezdůvodně ?

Reagovat
HOST*

to byl borec dne... tak nak shrnul cely dnesni predstaveni valencie...samy valeni a kdyz pak dojde k cinum tak zdrhaj...

Reagovat
HOST*-Kopy-

Nechtej tresty proto zdrhali

Reagovat
HOST*

Reagovat
sansiro

Potom v těch prostorách - všimli jste si doufám toho Cambiassa v civilu

Reagovat
Antijuve

Cambiasso byl drsnej jak se tam sápal na všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo psycho.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Inter je srandovní, jede tam dát min. jeden gól a nastoupí 6 obránců , jsem rád, že se to Mancinimu konečně vymstilo

Reagovat
HOST*

naprosto nepochopitelenej tah, dát burdissa do zálohy... jeden defenzivni zaloznik(dacourt) tam bohate stacil...mel tam dat vod zacatku bud figa nebo solariho

Reagovat
smazaný uživatel

Měl postavit Figa, ale on mu tyhle naschvály dělá pořád. Jednou dá do zálohy Maxwella, podruhé Grossa, potřetí Solariho, počtvrté Burdissa a popáté ho snad nechá hrát. Jenom se divím, že mu ten beton v lize vychází .

Reagovat
Antijuve

To jo taky jsem koukal co to postavil,jenže Mancini je tímhle známej.

Reagovat
sansiro

a hlavně když měnil beky za beky a na konci hrál jen na 2 útočníky

Reagovat
Antijuve

Je to prostě hňup pro něj je nejlepší útok obrana.

Reagovat
HOST*

Podle mne to byl dnes zápasm který rozhodně úroveň neměl. Co se týče hry, tak Inter tam měl jednu dost nebezpečnou šanci kdy Marchena vykopával z branky. Inter pak zatlačil Vale až k brance, ale ubránili to. Jsem velký fanda Los Ches, ale Villa mě zklamal, simuloval skoro všechno a to ho mám moc rád. Inter byl celkově za ty dva zápasy lepší, ale hraje se na výsledek a tak postupuje Valencie. Samozřejmě, že jsem jí to přál.

Reagovat
HOST*-Kopy-

tak Inter tam měl jednu dost nebezpečnou šanci kdy Marchena vykopával z branky. Inter pak zatlačil Vale až k brance, ale ubránili to.

1. Matteraci fauloval Morettiho před tou hlavičkou sis mohl také všimnout

2. To je pěkná blbost jak si todle mohl napsat to nevím, kdy ji prosimte zatalcil ? cim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nebyl lepší. Hráli tragicky. Za celý zápas si souvislejší tlak nevytvořili, neuměli si u šestnáctky Valencie přihrát... A za celý zápas si vytvořili ostudně málo šancí...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

já jsem to teda sledoval celý a musím říct že mám z našeho výkonu výjimečně dobrý pocit. Na ty kombinace na jeden dotek se dalo koukat

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*VENAB

AŽ NA TY PRAVIDELNĚ NEPŘESNÉ PŘIHRÁVKY KTERÉ TO KAZILI.....A JEŠTĚ SEM SE LEK JAK HUGO POSRAL TO STIM BALONEM.....EŠTĚ ŽE TO BYL FAUL...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

italskej zápas, co se týče průběhu a množství šancí, tak i závěru

Reagovat
HOST*venab

NEVIM KDO BYL LEPŠI V ANTIFOTBALE, KAŽDOPADNĚ FOTBAL SE AŽ NA PAR HEZKYCH PŘIHRAVEK VALE A PAR KOMBINACI INTERU VUBEC NEHRAL.........

POSTUP

JINAK CO MUŽETE ČEKAT OD TAKOVYCH TEAMU........KDYŽ VZPOMENU NA DVOJZAPAS VALENCIE S HAMBURKEM V INTERTOTO A KDYŽ SE PODÍVETE NA TY JIHOAMERIČANY...... KDYBY TO ŠLO, TAK BYCH SI VSADIL, ŽE BYTKA BUDE DŘÍV NEŽ V 85MINUTĚ

Reagovat
HOST*

The full-time whistle then saw Burdisso and Marchena exchange angry words, and, within seconds, a full-scale fist-fight had broken out which saw virtually every member of each team involved.

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

No každopádně Vale postupuje a to už nikdo nezmění. Ted bude nejdůležitější kdo dostane z Valencie tresty a na jak dlouho což bude asi hodně zajímavý. Aby se nestalo že pak k příštímu zápasu nenastoupí půlky základní sestavy

Reagovat
HOST*

JENŽE TO SE STANE A SME V PRDELI.....ASPON ZE SEM TAM NEVIDEL CANĚTEHO......

Reagovat
HOST*-Kopy-

Miguel takovou kravatu co tam udělal tomu Interskýmu hráči

Reagovat
HOST*

TO BYLO, JAK CHTEL NEKDO NAKOPNUT NAVARRA? A PAK SEM MIGUELA VIDEL V TE SKUPINE U KABIN, JAK TAM BYL FIGO:)

Reagovat
HOST*

reuters:

"Tempers flared at the final whistle when Valencia midfielder Carlos Marchena kicked out at Inter's Nicolas Burdisso sparking a mass brawl in the middle of the pitch.

Valencia substitute David Navarro ran on to the pitch and threw a punch at Burdisso while the scuffles continued in the tunnel."

Eurosport:

"The game was ruined though by a mass brawl at the final whistle which detracted from a high-tempo game which proved to be an engaging spectacle. Valencia subsitute David Navarro sparked a huge fight when he administered a sly punch after Nicolas Burdisso and Carlos Marchena started scrapping at full-time."

Just heard also that Mancini has reported that Navarro has broken Burdissos nose and this is looking worse than i anticipated for Valencia!

i think we are going to be made an example of!

Reagovat
HOST*-Kopy-

Navaro debil...nic neumí a jeste to tak posere...

Reagovat
Jajinek

Aspon uz nadavas do vlastnich rad, a ne nam jaci jsem curaci a ze neumime prohravat (i kdyz na te bitce zajiste nejsme bez vinny)

Reagovat
HOST*

ALBELDA NAHRADI MARCHENU A HUGO ZRANENEHO BARACHU - NO AKORAT NEVYM KDO BUDE NA STOPEROVY....NAVARO, AYALA TRESTY:(

Reagovat
HOST*-Kopy-

Alibol a Marchena... kdyžtak Ayala kdyby dostal milost

Reagovat
HOST*

MARCHENA NO ZA TU KOPACKU SI CHVILU NEKOPNE

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*

JE ZKORO UPLNĚK

Reagovat
HOST*

BARCA DOWN

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

s Interem bysme měli mít zákaz hrát, to vždycky takhle dopadne. Adrianovi to muselo bejt na tribuně líto, určitě by se rád přidal

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

TAKY MNA TO NAPADLO, ON BY SA RAD POBIL...UZ SA TESI ZITRA NA YOUTUBE:)

HEJ VSIMLI STE SI?????

NAVARRO JE CELKEM VE FORME, SEJMUL HO AZ 4 HRAČ:d

Reagovat
HOST*

"The brawl? I saw nothing at the end of the match," stated Mancini. "I've only heard what my players have told me.

Reagovat
smazaný uživatel

Navarro je kretén!!! A Marchena ještě větší! Za tohle bych nechal postoupit Inter! Tankrát zkoušeli vyprovokovovat i Brémy, možná bych jim navrhnul, ať dělaj nějakej jinej sport, dobytkové...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*-Kopy-

Ale ale ale

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký ale? Vždyť je to pravda, pamatuješ na Brémy, co tam předváděl Angulo??? Myslel sem si, že to hráči Interu neunesli, ale jak te´d zjišťuju, takm sou spíš hráči Valencie pěkný kreténi!!! Neřikám, že za tu trapnou bitku můžou jenom oni, ale začali to Marchena a Navarro. A to co tam tyhle dva předvedli, Fakt borci...

Reagovat
HOST*

TAKTIKA, ŘEKL BY TI BOKROŠ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom jo, opravdu parádní taktika... Když to srovnám s ostatníma, tak budu fandit radši Barceloně nebo Chelsea, který sice jinak nemůžu ani cejtit, ale všechno lepší než tyhle prasata.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

počkáme na výsledky vyšetřování ano?

Reagovat
smazaný uživatel

OK. Necháme toho. Akorát by mě zajímalo (v dobrym), jak si viděl tu dnešní rvačku???

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

tak podle toho co se děje v rozjeté scéně to hodnotit nebudu

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

bla bla bla. Tenkrát s Bremama to začalo že Angulo sejmul při hře Valdeze

Reagovat
HOST*

HAMBURK BYL LEPŠÍ

Reagovat
smazaný uživatel

...a pak plivnul na Borowskiho... A viděls jak ho sejmul??? Takovej faul je podle tebe běžnej? A čim je Werder provokoval? Tim že byl lepší a postoupil??? Zajímavý... Tenkrát aspoň po tý Angulově prasárně hned dostali gól, teď bych jim dal aspoň takovej trest, že by se z toho zesrali...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

ty si fakt úžasnej, já jsem se jenom ohradil proti tomu, že sme se snažili bremy vyprovokovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, a nesnažili? Angulo poplival Borowskiho, někdo z vašich hráčů tam zvedal Valdeze jak ten pád nahrál (to by dneska obránci Interu necejtili ruce z toho jak by museli pořád zvedat Villu...), Ismael a Micoud, který se to snažili uklidnit, tak málem přišli o pár zubů... To neni pokus k vyprovokování??? A nebo ste to neunesli???

Reagovat
smazaný uživatel

...jak kdyby ten pád nahrál...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

tak tenkrát už měl Angulo rudý oči (otázka proč) a Valdeze hustě sejmul, z toho se nevymlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

OK, necháme toho, my to stejně nevyřešíme... Každopádně takhle by záapsy LM končit neměly...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

ale většinou to je že někdo provokuje a druhý činí

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Materazzi vs. Zidane....

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně tresty by měly následovat (na obou starnaách), protože kdyby se mělo takhle ragovat na každý provokování... A Marchena s Navarrem mě dneska fakt nasrali, a to nejsem fanoušek Interu...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

stížnosti na tvrdou hru adresuj Burdissovi, Cordobovi a Materazzimu skoro zázrak že Villa dohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak že Villa dohrál . Fakt se divim, že takovej fotbalista potřebuje tolik času proležet... Viz "faul" Cordoby někdy před koncem, tam ses taky bál aby Villa dohrál???

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

tam ne

Reagovat
Antijuve

Villa měl dneska den do něj se opřel větřík a už lítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel má takovejch dní víc... Je to škoda, fotbalista a střelec je to výbornej, ale to lehání...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

tak pokud by do mě šli dvakrát ostře tak bych už taky padal sám že si ale nikdo nevzpomene na Zlatanovu čuňárnu v první půli? Na Crespovo postrčení rukama Ayalu? Nebo na ten kamikaze hlavičkovej souboj, kdy hráč interu shodil tři naše hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Ibrahimovič, to byl hnus. Je to taky prase, to nepopírám. Ale Villa by ho fotbalově strčil do kapsy, nebejt toho lehání... Tim mě fakt sere, jinak je výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, Villa měl včera letecké dny.

Reagovat
HOST*

INTER NEZVLADL TAKTIKU..... JE TO JEJICH CHYBA, ZE TO PROHRALI.... KDYBY SA POBILI DŘIV, JEŠTĚ BY MĚLI ŠANCI

Reagovat
HOST*

Vale měla až v závěru vyloženou šanci jak dal Marchena tyč. Matterazi hrál jako prase, to není nic neobvyklého. Klucí, já jsem moc rád, že inter skončil, ale přeci jen ruku na srdce, Vale měla štěstí..... já jsem nervy nemohl ani sedět.. ale postup je doma..

Reagovat
HOST*-Kopy-

Dit nemely žádnou gólovku tak co ?

Reagovat
HOST*

ALE KOPY PROČ SE HADAŠ????? CHES POSTOUPILO, BARCA VYPADLA.... CO MUZESN CHTIT VIC???? LEDA ZE BYS CHTEL ZMLATIT BURDISA???

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

výškovou převahu by měl

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*VENAB

MOJE ŘEČ

Reagovat
HOST*

A VIDĚLI STE, JAK SE TAM HADAL HNET ZE ZAČATKU MARCHENA A BURDISSADRŽALI TŘI NAŠI HRAČI?

JAK DO NICH PAK SKOČIL OBLUKEM CRUZ BRUTALNI LETEC

Reagovat
HOST*-Kopy-

ČAU A AMUNT

Reagovat
HOST*Charlie.Sek

prostě vyhrál lepší tým AMUNT VALENCIA

Reagovat
HOST*

RADUME SA VESELME SA.......TEDA ASPON DO TE DOBY NEZ ZITRA VYPADNE REAL, TO SA MOZEM RADOVAT ZNOVA:)

AMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNT CHESSSS

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

naprosto dokonaly foto.... kurva provokativni z valencie....meli mu dat do tlamy poradne...sory za ty vyrazy, ale tohle chovani co predvedl, to je neskutecny

Reagovat
HOST*ruro

Co to je vubec za hrace jak pred nimi prchal?

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

podle mě by měla UEFA udělat jediný opatření. Dát 10letej zákaz nalosovat k sobě Valencii a Inter

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to tragický zápas s ještě tragičtější tečkou na konci. Proč jsem si ten zápas vybral jako review.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Burdisso zlomenej rypák? To mu jí Navarro mrdnul solidní...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle video je asi nejlepší:

http://www.youtube.com/watch?v=_FestVFfjVE

...ovšem ten Cruzův a Cordobův pokus o sestřelení

Reagovat
smazaný uživatel

...Maicon ho už nechtěl sestřelit, ale rovnou pohřbít

Reagovat
sansiro

Maicon byl hustý A pak Cambiasso

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám 2-5 zápasů stop a pro některé možná i půlroční zákaz startu

Reagovat
HOST*

bla bla

Reagovat
antimadrista

Par se nemaj rvát diváci, když tohle předváděj profesionální hráči

Reagovat
HOST*Gazza

Je to ostuda!

Reagovat
HOST*

To by se na ostrovech nestalo!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele