osmifinále - odvety
07.03.2006 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

BARCELONA VYŘADILA CHELSEA

Dlouho očekávaný a v médiích denně propíraný souboj dvou asi nejlepších týmů současnosti, Barcelony a Chelsea, nakonec žádnou strhující podívanou nepřinesl. Domácí využili své výhody z prvního zápasu, v závěru odvety sice přišli o vítězství, nikoli však o postup.

Úvodní rozkoukávání ukončila první šancí překvapivě Chelsea, na pěkný centr Cola si naběhl Drogba a sám před Valdésem na míč jen těsně nedosáhl. To bylo od hostů vše, taktovky se ujala Barcelona. V následujících minutách předváděla to, proč je považována za tým, který hraje nejlepší fotbal. Rychlé a přesné přihrávky na jeden dotek, neustálá snaha najít díru v obraně soupeře, k tomu parádičky Ronaldinha. Přišly však jen pološance, Motta a Messi prověřili Čecha nepříliš nebezpečně zdálky, Ronaldinho po pěkné kličce Ferreirovi centrem žádného spoluhráče nenašel.

Přišel opět útlum, hlavička Drogby, s níž si Valdés poradil, ve 24. minutě první a jediné střídání v domácím týmu, když zraněného Messiho nahradil Larsson. Až posledních deset minut přineslo opět zajímavou podívanou. Oleguer se pěkně zbavil Duffa, pak ale nepřesně přihrával a "našel" jen připraveného Čecha, nepříjemný centr Deca gólman Chelsea jen s obtížemi vyrazil. Na druhé straně tvrdě pálil Robben, minutu před přestávkou tentýž hráč po Colově přiťuknutí přehodil Valdése i jeho branku.

První půle nepřinesla očekávanou podívanou, zlepšení však nenastalo ani po změně stran. Spíše naopak. Chelsea o něco více držela míč, což je v zápasech Barcelony málokdy vídané, ale její akce končily daleko od Valdésovy svatyně, obrana domácích pracovala bezchybně. Směrem dopředu Barca oproti první půli ubrala, se stavem byla spokojena a nechtěla riskovat, zahrozila jen dvěma střelami Eto'a, z první z nich měl Čech menší problémy, druhá mířila vysoko nad.

V útoku Chelsea neviditelného Drogbu vystřídal Hernán Crespo a v 63. minutě měl asi největší šanci svého týmu, po Colově centru z pravé strany se dostal za obránce a před gólmana Valdése, prudký míč však z voleje nasměroval vedle. Argentinský útočník se do šance hnal i v 77. minutě, kdy jej dlouhým pasem hledal Lampard, ale Valdés byl rychlejší a míč ukopl.

O minutu později přišel jako blesk z čistého nebe první gól zápasu. Eto'o přihrál Ronaldinhovi, před ním se uvolnilo pár metrů prostoru, rozběhl se k brance, v tvrdém souboji srazil Terryho a prudkou ranou prostřelil Čecha - 1:0. Vedení Barcy mohl v 85. minutě pojistit Eto'o, obešel Carvalha a postupoval ze strany sám na Čecha, trefil však jen vzdálenější tyč.

Pro Chelsea se s Ronaldinhovým gólem nic nezměnilo, i tak potřebovala vstřelit dva góly. K těm však měla hodně dalo, prakticky jediné, čím se pokusila ohrozit branku soupeře, byla nepovedená Gudjohnsenova střela zpoza vápna. Až přišla druhá minuta nastavení. Míč za obranu, tři hráči v ofsajdu, Terry se chystá ke střele, zezadu však skluzem zasahuje Van Bronckhorst, nepatrným dotekem zasahuje míč, Terry trefuje nizozemského obránce do nohy a padá. Německý rozhodčí bez zaváhání nařizuje penaltu, kterou Lampard bezpečně proměňuje - 1:1.

Spravedlnost nakonec ohrožena nebyla, hned po výkopu sudí Merk odpískal konec zápasu a potvrdil zasloužený postup Barcelony do čtvrtfinále. Fanoušci katalánského týmu jsou spokojeni s postupem, fanoušci Chelsea nespokojeni asi hlavně s výkonem. Nespokojená asi byla i většina nezaujatých diváků, kteří si od dvou nejlepších týmu světa slibovali zajímavější podívanou...

Autor: Petr Starý

Komentáře (262)

Přidat komentář
HOST*

A idemeeeeeeeeeeeeeeeee toto musi byt vyprask!!! vyhru som bral na SB u nas doma beriem iba jednoznacnu vyhru viem ze chelsky je stale silny klub a moze nas potrapit ale som presvedceny ze ked budu musiet u nas utocit tak su nahrani toto je jasny postup visca el barca!

Reagovat
HOST*

Doufam, že jim daj aspoň 4:0, ať se kouknou, jak se hraje fotbal a né ten jejich beton

Reagovat
HOST*PUYOL

ja budem spokojny s akymkolvek vysledkom,co nam zaruci postup.

Ale dufam v 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

to víš to je beton jako kráva když maj nejvíc gólů z Premier league,bohůžel to tentokrát nestačilo

Reagovat
Messiáš

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Remízu beru všemi dvaceti...

Reagovat
Shevchenko

za 2:2 budete ještě rádi

Reagovat
HOST*

A na to jsi přišel jak??? Chelski bude ráda, když nedostane 4:0!!! Za to vy asi skončíte, pokuď zas nepřijde nějaká vymyšlená penalta

Reagovat
smazaný uživatel

tak vymyšlená penalta příšla a posrala mně 2tikety

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně ež budem rádi, když postoupíme, nevím, co kroutíš očima, že by tě to štvalo?

Reagovat
Shevchenko

štvou mě takové vysledky, jako jsou 4:0, 4:1 (ne že bych vám ten postup nepřál)

Reagovat
smazaný uživatel

ty buzno sa staraj o seba a ked sa ti nepaci tak to necitaj!!!staraj sa o svoje ac!!!!a modli sa aby ste postupili!!!ok??

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Brl

Ani sa ti neoplatilo reagovať.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo mam z toho dobry pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Krom fanoušků Chelsea, je tady vůbec někdo, kdo by to Barce a tím pádem útočnému a pohlednému fotbalu nepřál?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný dobrovolník? No dobře, vezmu to na sebe Postup přeji o fous víc Barce, ale v žádném případě ne vítězství v celé soutěži

Reagovat
antimadrista

Aspoň to

Reagovat
smazaný uživatel

chelski bych to přál za to trapný vyloučení, ale barce za ten fotbal...

Reagovat
antimadrista

Fakt tomu věřim

Reagovat
smazaný uživatel

nech postupi fotbal

Reagovat
HOST*Mára

a Mourinho brečí a brečí

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem robit zavery, pretoze minuly rok som bol po domacom nadseni rychlo schladeny.

davajme si pozor na uvod zapasu a ak prezijeme prvych 30 minut bez golu, tak verim, ze to zvladneme. na SBridge sa mi pacilo, ze sme sa snazili hrat rozumne. ziadne bezhlave utocenie a loptu sme zadarmo neodovzdavali.

Chcel by som aby hral Robben. je to skvely fotbalista, jeden na jedneho super ale myslim, ze viac by nam hrozil Duff , lebo je priamociarejsi a s takymi hracmi mame strasne problemy. Technnikov si uz postrazit vieme a ked sa dokazeme sformovat do nasej obrannej taktiky, tak ani technici superovi nepomahaju.

pozor na centrovane lopty za obranu, s tymi mame strasne problemy. pozor na standartky a mame to v scuhu, dufam.

takze nechcem to zakriknut , ale pevne verim, ze ked sa vo stvrtok vratim, tak budem pisat na nasich oslavne ody. prosim, prosim, prosim.

Reagovat
antimadrista

Souhlasim, pokud si pohlídáme standartky a brejky a vydržíme 30min,tak sme postoupily

Reagovat
HOST*PUYOL

Ak da Chelsea prva gol,bude branit a hrat na brejky.Na ten brejk su schopni cakat aj do 90 minuty.Treba drzat loptu na ich polovice a branit zo 6-timi hracmi.A beci v tomto zapase slovo utocit dufam,ze nepoznaju.Ronaldinho a Messi narobia vetrov az-az.

Inak ak bude Chelsea utocit kludne moze dostat debakel.Ved sa pozrite spatne na zapasy,ked museli utocit monhli dostat kazdu minutu gool

Ale rad budem za akykolvek postupovy vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by se mohli stáhnotu a čekat devadesát mniut na brejk, když by za stavu 1:0 stále nepostupovali?

Reagovat
smazaný uživatel

oni na ty brejky hrali i za stavu 1:0

Reagovat
HOST*

Barcelonsti fanoušci plilvali na autobus Chelsea a na Mourinha, měli by jste se stydět vy pra..ta jedny. To je ostuda ..................

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, dobře jim tak, kdyby se nechovali tak, jak se chovali, nedostali by takové uvítání. Co mohli čekat po těch jejich výrocích do novin?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo!!! ale co mi s tim??? no mi za to nemuzem!!!stejne za to nemohou ani samotny hraci tak co to sem pletes???jediny zodpovedni sou za to ti co to udelali!!!

Reagovat
HOST*yarda

Oni třeba napodobovali Eto´a, to se jim přece vyčítat nemůže... A kdyby jo, Kyslík a spol se z toho vždycky budou snažit vykecat...

Reagovat
smazaný uživatel

A jaktíže se to třeba udinese nestalo? Nebo jaktože se neplivalo a brémy? Dostali co si zasloužili...

Reagovat
HOST*yarda

A kolik fanoušků Chelsea plivalo na hráče Barcelony?

Reagovat
HOST*jampadampa

Přesně tak plivání je něco neomluvitelného Takový super zápas - hlavně pro nestraného fanouška a ti "Čouli" to tak pokazí. Je to ostuda ...

Reagovat
smazaný uživatel

v Barceloně mají hold ty kemry v oblibě

Reagovat
HOST*Alois

Za ty kecy by kyslík zasloužil zavěsit jednoho zeleného kemra pod oko

Reagovat
HOST*

To so jsi napsal vypovídá o úrovni fanoušků obou klubů... Tikve zůstanou navždy jenom tikve.

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělali hráči Barcy proti chelsea? Šel třeba Rijkaard a urážel soupeře nebo tak?

Reagovat
antimadrista

Fanoušci Chelsea zas vyhrožujou smrtí rozhodčím, nevim co je horší

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná...všude plno článků o zítřejším zápase..nejdůležitějším v letošní sezoně (krom případného finále), osobně bych vsadil an jsitotu a dal stejnou jedenáctku jak na SB. Otázkou pro mě jen zůstávají krajní beci. Ono totiž Oleguer Robbena až tak suveréně nedával (hlavně kvůli rychlosti) a kdoví, jak by to vypadalo u Gia, kdyby nešel pryč Del Horno (respektive Cole). Četl jsem docela zajímavou teorii o tom, že by bylo vhodnější postavit tam Sylvinha s Belletim, jakožto hráče sice mnohem útočnějšía ale rychlejší. Kdyby se jim dali pokyny ať neútočí, tak by díyk své rychlosti křídla ty křídla soupeřů lépe stíhala, zajímalo by mě, co si o tom myslíte (ne koho byste postavili, ale na tu teorii). Podle mě zní celkem logic,y ale přesto bych neriskvoal a hodil tam Gia s Oleguerem. DMs Motta-edmilson nemá důvod měnit, stejně tak útok, Messi bude nažhavený, otázkou zůstává, jestli to bude užitečné nebo spíše na škodu. Bude zajímavém jestli proti němu nastoupí Ferreira nebo Gallas, nejspíš Gallas, protože je řížznější, nicméně pokud nebdue Messi zdvojován, tak by ho měl zvládnout, pokdu zdvojován bude, bude víc prostoru pro ostatní.

Dobře to dopadne...doufejme.

Reagovat
HOST*

Nechal bych hrát Oleguera s Giem, myslím že velkou nevýhodou pro Barcu může být že neumí moc bránit ( a Valdes dělá dost chyb), ikdyž Chelsea asi přehraje a zaslouženě postoupí, ale vůbec to nebude mít jednoduché. Mourinho je totiž vynikající stratég, neměl by se bát a nasadit dva utočníky. Důležité bude pro Chelsea jestli nastoupí Lampard.

Reagovat
Messiáš

Já bych dal Belletiho a Gia....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal Sylvinha a Oleguera.

Gio moc bránit neumí, Sylvinho je lepší a podle mě i rychlejší. Oleguer zahrál v Londýně podle mě vcelku dobře, ikdyž mu tam Robben taky zatopil. Takovej hráč se prostě nedá vymazat úplně stopro na celej zápas

Reagovat
Xavi

Já bych postavil Sylvinha (to už je můj dlouhodobější názor) a ze začátku bych zkusil Oleguera a když by mu to nešlo, tak bych tam šoupnul Belletiho.

Reagovat
HOST*kofr

Silvinho a Belleti..ale dal bych jim ale defenzivní ukoly..Robena uhlidat stejně nejde..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý článek, podobně to už ten chlápek udělal před prvním kolem většina mu vyyšla...

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=20477

Reagovat
HOST*

V jaké sestavě by měla Chelsea nastoupit aby uspěla?

Čech - Ferreira, Carvalho, Terry, Gallas - Makelele - Wright Phillips, Lampard, Robben - Drogba, Gudhjonsen

Reagovat
Messiáš

Aby uspěla-to znamená , aby nedostala víc než 3:0...

Néé v klidu ta sestava není špatná akorát neví , jak je to vážné s tím Lampardem.....

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně trénoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych murhovnovi nejradši poradil, aby si to srovnal v palici. Vylízanějšího trenéra jsem fakt ještě neviděl. Jenom kazí jméno Chelsea a vlastně i celýho fotbalu

Ale jinak se mi zdá ta tvoje sestava hodně ofenzivní, takhle hrát podle mě nebudou, to by mohli taky dostat pěknou latu

Reagovat
HOST*

Diky za názory, ta sestava je ofenzivnější protože Chelsea musí útočit a navíc si myslím že by bylo lepšé aby prohrála 3:0 po pěkném utkání než 2:1 po totálním betonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně jsem nechtěl, ale přeceje nom to sem napíšu: dneska jsem se probudil totálně zpocenej, hned jsem pustil TV a koukal na teletext. Tepráve potom jsem se uklidnil .

Co se mi zdálo? Že Barca prohrála s rusákama 2:3. Góly padaly: 4. min Ronnie, 10. Jarošík ( ) srovnal, 15. Eto´o a pak dobrý, jenže 50. minuta byla vražedná - Lampard a Gudjohnsen otočili a Barca už nevyrovnala.

Hroznej sen, hroznej zážitek, hroznej pocit, hrozná vzpomínka

Od rána doufám, že se ten sen nesplní. Druhý takhle hrozný zklamáíní během 24 hodin bych těžko vydejchával

Barco, musíš, bojuješ i o moje nervy a zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš, děsí mě to a to to jen čtu. A tys to prosnil!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za tvou účast. Bylo to fakt děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš i s minutama nadřené !!!!

Reagovat
HOST*aleno

hej.je dobre mat obcas take sny.mne sa zas snivali nejake halusky a nie to co by som chcel aby sa mi.tak mi porad prosim ta za kolko si mozzem podat ten tvoj sen

Reagovat
HOST*Andy

No až moc machrujete. Moje babka říkává, že samochvála smrdí. Se mi zdá, že je tu smradu jak na hnoji...

Reagovat
Shevchenko

Viděli jste to někdo? Takový zápas v Anglii ještě nebyl... a dlouho nebude!

Reagovat
HOST*Ranep

1.pulka stala za hovno, ale 2. byla skvela

Reagovat
antimadrista

BLAUGRANA EL VENT, UN CRIT VALENT, TENIM UN NOM EL SAP TOTHOM...BARCA !! BARCA !! BAAAARCA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je sportovní bůh spravedlivý, postoupí Barca. Loni vypadla neplatný golem, hraje nejkrásnější fotbal, peníze má vlastní, kvůli tradici odolává tučným finančním příjmům, nehraje proti soupeři žádnou psychologickou válku,nechová se namyšleně. BARCA SI TO ZASLOUŽÍ!

Reagovat
smazaný uživatel

Amen jak kráva

BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Potty

no ... nechova se namyslene, ale 1 hrac jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Padesátka pro Barcu!

Reagovat
smazaný uživatel

btw, je docela zvláštní, jak je tady málo příspěvků. Přesně si nevzpomínám, ale jelikož tady ta diskuse loni nakonec dosáhla přes 500, určitě tady bylo aspoň 200 už před zápasem...

Reagovat
smazaný uživatel

fandové rusáků jsou zalezlí a tím to je

Reagovat
HOST*petr

Jsem v Norsku v horach ,nemuzu to sledovat v TV.

bude to on-line po netu, diky moc?

Reagovat
smazaný uživatel

online to bude. obraz na pp stream a komentář na eurosport.com

Reagovat
HOST*petr

sorry, ale nevim co je to-pp stream. dik za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

pp stream je program, ale chce to net nejméně 512, spíše megabit.

na www.barcaserwis.com (je to polsky) bys měl najít odkaz an stáhnutí, pokdu ne, pohledej na googlu. Program ej čínsky, takže musíš instalvoat poslepu, patncát minut po začátku zápasu pak musíš poslepu zkoušet stanice...zksu se kdžytak ezptatp jiných, musím pryč.

Reagovat
HOST*

Tak ja uz som neskutocne nervozny toto bude narez BARCA BARCA BAAAARCA!!!

Reagovat
HOST*kofr

Tak jak to vidíte??Snad to bude pěknej fotbal!!

Reagovat
HOST*PUYOL

CHLAPI IDEME,LEN NEZMRHAT TEN 2 GOLOVY NADSKOK

Reagovat
HOST*yarda

Čapka néééé

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že Bosák ve studiu, jinak by to posrali kompletně

Reagovat
Shevchenko

Aby se Roonie s těch patiček nepo.. no, je to BOREC!

Reagovat
HOST*yarda

Ehm, taky to někomu přijde jako celkem nuda? Z obou stran?

Reagovat
HOST*Mára

Co se divíš ty jantare ono o něco jde víš,to neni normální ligový kolo

Reagovat
HOST*PUYOL

Keby bola situacia presne opacna,tak Chelsea hra 5-4-0-1

Reagovat
Shevchenko

jenom mě zajmá, na co je tam ta 0? nebo to budou chytat 5 brankařů?

Reagovat
HOST*PUYOL

5 obrancov,4 def.zaloznici,0 vysunutych,1 utocnik

Reagovat
HOST*peti

kurva co je s messim?

Reagovat
HOST*Mára

ta penalta myslim,že to byl offsaid,bral balon a pak Terry zakop a on to pískne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj byl to ofsajd a i to brani balonu bylo čistý, Merk mě nasral

Reagovat
HOST*PUYOL

JJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

SME TAMMMMMMMMMMM

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to jen potvrdilo můj názor na tebe a nic hezkýho to není Prostě jsem jen postrádal krásný fotbal v podání Barcelony, který hraje za všech okolností (podle vás)

Reagovat
HOST*Mára

v tomhle utkání to prostě nešlo,to by byla sebevražda

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, ti ulítly včely, co? Ale co, čekal od tebe někdo něco jiného? Jako třeba gratulaci...? od tebe těžko...

Reagovat
ronaldinho_10

Radši by jsi se měl dívat na Váš zápas s Arsenalem doma! Vždyť kdyby Arsenal neměl tolik šancí, tak to byla totální nuda! A od druhé půlky to bylo docela ucházející, to bylo tím, že Chelsea taky už nebyla tak zatažená jako první půlku. Ale mě se líbila i ta první půlka, pohodový klidný výkon, v podstatě nic extra vážnějšího neměli... Prostě se ukázalo, že jsme schopný podat i takticky kvalitní výkon a nezbývá než se radovat z postupu a přijímat gratulace....

Reagovat
smazaný uživatel

tak gratulaci ti neposkytnu , fotbal taky nic moc, ale to bylo samozřejmě svázaný taktikou, Ronaldinho nezklamal, ty patičky byly libový, hold máte Ronaldinha, ne klid doktore hádat se nechcu

Reagovat
smazaný uživatel

Od teeb nikdo gratulaci nečekal a od tebe ií ani nikdo nechtěl.

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Olééééééééééééééééé!

Parááááda!

Na to, že jsme mohl ihrát i na 0:1 to byl supr zápas, teda samozřejmě, že "někteří" nasraní fanoušci Realu to vidí jinak, ale koho to zajímá?

POMSTA!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Přesně tak, jakmile se někdo opováží říct něco proti vaší milované Barceloně, co je navíc i pravda, hned je "některý" a "nasraný". Prostě zase meleš, jak máš ve zvyku... A super zápas si opravdu představuju jinak, ale vy máte oči zamlžené krvavou clonou pomsty, tak proč bych po vás chtěl nějakou rozumnou reakci, když ji nedostanu ani normálně, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Potrefená husa zakvákala, kdybys nebyl nasraný, tak teĎ neodepíšeš...

A dokud tady místo těhle blbých ekců nepoblahopřeješ, tak dej pokoj a soustřeĎ se, ať nedostanete v Londýně trojku..

Reagovat
HOST*alan

Si to po sobě přečti - "husa zakvákala". To je tvůj nejlepší příspěvek

Reagovat
HOST*Lee

Reagovat
smazaný uživatel

Intelignetní by jistě pochopil, o co v tm příspěvku jde...hlupák nepochopí a nedostatek slov nahradí smajly.

Reagovat
HOST*

Jsi "Čoula"

Reagovat
HOST*Lee

Reagovat
HOST*yarda

Takže velkými písmeny: POLIB MI PRDEL S TÍM SVÝM VYNUCOVANÝM BLAHOPŘÁNÍM. Nikdo mě do ničeho nutit nebude a tím spíš ne ty, který chce po ostatních to, čeho sám není schopný...

A zopakuj si biologii: Husa kejhá, nekváká, kváká maximálně kachna, žába a ty, když nemáš co říct

Reagovat
smazaný uživatel

ser na něj, celou dobu má v hubě jen pomstu, kvák :)

Reagovat
HOST*Alois

Moje řeč. "Kvak"

Reagovat
smazaný uživatel

Já ět do ničeho nenutím...ostatní to dokázali, ty toho schopný nejsi, což je celkem ostuda, kdž poblahopřál i jakýsi anonym, co jsem tady viděl...a až porazíte takto silný tým, tak poblahopřeju, nevidím důvod blahopřát k výhrám nad getafe a spol.

Reagovat
HOST*yarda

Nenutíš? A co tvé rádoby neadresné narážky to není nic? Takže parafrázuji jistého klasika naší historie a budu doufat, že neskončím jako on: "A nepoblahopřeju!"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není nucení...přát nemusíš, jsou tady i nezabedněnci co poblahopřáli, to mi stačí.

Reagovat
HOST*Alois

Jsi bezkonkurence největší vyhledávač hádek na eurofotbalu. K tomuto primátu ti ze srdce blahopřeji.

Reagovat
PJ

Sorry ale super zápas? Perfektní výkon? Prvních deset minut nuda. Pak deset minut pěknej fotbal, hlavně ze strany Barcy, ty Ronaldinhovo parádičky fakt nemaji chybu. Pak zase deset minut nuda, poslední čtvrthodina slušná. A druhej poločas? Nuda, až na gól Ronaldinha, kterej přišel jak blesk z čistýho nebe, žádnej tlak, žádný šance. Jako neutrální divák sem od toho teda čekal mnohem víc.

Jinak ale gratulace k postupu, je zaslouženej, hlavně za první zápas. A ta penalta bejt neměla, nevim jestli Gio hrál míč, ale každopádně se už předtim měl pískat ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to nebyl perfektní výkon? Proč ne? Co jsme dovolili chelsea? Hráli jsme špatně v útoku nebo v obraně, Nebo nefungovala záloha? Nebo by sis představoval zápas jako loni, aby se všude mohl říkat, jak do Barca takticky nezvládla? Penalta být neměla, takže proč ne perfektní výkon?

Zápas se mi líbil, atraktivita chyběla kvůl ichelsea, jakmiel azčla hrát ,bylo to fotbal hezký, do té doyb to zrachraňoval ronadlinho, ale ten přece taky hájí barvy Barcy, nebo ne?

Reagovat
PJ

Já si teda perfektní výkon představuju jinak, zvlášť v podání tý tolik opěvovaný Barcelony. A super zápas taky vypadá jinak, než asi pět šancí dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl jsi mi, co nefungovalo...jak si představuejš perfektní zápas za stavu, že ti stačí i prohra 0:1? Jak loni?

Reagovat
PJ

A já sem řek, že něco nefungovalo? Neřek. Jen jsem napsal, že si perfektní výkon a super zápas od Barcelony představuju jinak.

Loni postoupila Chelsea poté, co doma hrála co potřebovala, dala tři góly z brejků. Nehrála krásně, vy jo, bylo vám to houby platný a vy ste se v diskusi mohli zbláznit z toho krásnýho fotbalu. A na účelovost, jakou hrála Chelsea, jste nadávali. Teď hrála účelově Barca, sám to píšeš, a najednou je to perfektní výkon...

Když zapomeneš na to, že fandíš Barce a že postoupila, zdá se ti zápas, ve kterym je dohromady pět šancí, jako super zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, jenže tady je jedne zásadní rozdíl. Kdo hrál útočněji loni? A kdo hrál útočněji letos? Nebyl to náhodou ten stejný tým? Nebo ti přišlo, že snad hrála cheslea útočněji? Kdyby se chelsea do nsá pustila jka mi lnoi do ní, my bychom dávali goly z brejků, tak by se výkon chelsea dal ocenit za velmi statečný, jenže oni předvedli tohle...

Reagovat
PJ

Proč mi pořád podsouváš něco, co sem nenapsal? Napsal já sem někde, že hrála Chelsea líp? Ty vidíš jen černou a bílou. Fanouška Barcy, kterej je spokojenej, a fanouška Chelsea, kterej je naštvanej. Pak ale taky existujou lidi, kterejm bylo jedno, kdo z nich postoupí. Ti se koukali na fotbal, ne na Barcelonu nebo na Chelsea. A i když třeba z tvýho pohledu to byl super výkon a super zápas, tak z pohledu neutrálního diváka to rozhodně super zápas nebyl.

Odpověz mi na tohle: Když zapomeneš na to, že fandíš Barce a že postoupila, zdá se ti zápas, ve kterym je dohromady pět šancí, jako super zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi to velmi tkticky zajímavé, pro zkušenější oko (za které se nepovažuji) to msuel být přímo lahůdkobvý zápas, kalsickému davu fanošuků zase stačily Ronaldinhovy triky, kterým bavil diváky (jelikož jsem se díval se známými, tak to můžu potvrit, že se skutečně bavili).

a pokud to někomu přišlo jako nepohledný fotbal, je to jen a jen chyba Chelsea, protože nebyl důvod, aby se dořpedu bezhlavě hnala Barca...

Reagovat
PJ

Já neřikam že to je neni chyba Chelsea. Já to nehodnotim, čí to byla chyba. Jen jsem napsal, že to nebyl super zápas, protože mam rád ofenzivní fotbal.

Lahůdkový zápas pro zkušenější oko - no nevim nevim.. Chelsea, která potřebuje útočit ale zas tak moc neútočí, a Barca, která dobře brání a sama se dopředu taky moc nežene, nepřijde mi to moc zajímavý, i když teda zkušenější oko taky nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, ale říkal si, že ze strany barcy to nebyl perfektní výkon. Když teda připustím, že ne každý musel být zápasem nadšen, tak si přesto musím stát za svým a sice, že barca hrála přesně co potřebovala a z její strany to byl perfektní výkon.

Reagovat
PJ

Perfektní výkon z hlediska toho, co potřebovala - jo, s tim by se dalo souhlasit. Holt mam Barcelonu spojenou s pěknym ofenzivnim fotbalem a pak tohle za perfektní výkon považovat nemůžu. Ale máš pravdu, že zahrála co potřebovala.

Reagovat
HOST*jampadampa

Souhlasím s tebou. Já jsem jako nestranný fanda byl zápasem taky pořádně otrávený. Takové předpoklady kvality a nakonec taková nuda... Ať to klidně ta Baruna celé vyhraje, ale ať jsou ty zápasy zase pěkné ne jako tenhle ...

Reagovat
smazaný uživatel

chlape, vzpamatuj se, každý byl nadšený? To snad nemyslíš vážně...Barca sehrála to co měla, ale bohužel kvůli tomu utrpěl fotbal, ale to se jí nemůže vyčítat...takže klid, buď nadšený z postupu a prober se...

Reagovat
PJ

Blbě sis to přečet, napsal "připustím, že ne každý musel být zápasem nadšen"

Reagovat
smazaný uživatel

jj, platí ale totéž na jeho "perfektní výkon"...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl perfektní výkon, potvrdil to i Mournho a ostatní, takže asi tak.

Reagovat
HOST*

Ja si myslím, že to byl zápas velmi taktický:)Což je jasné, že tak muselo být, ale pro neutrálního diváka nuda. Jako zápas roku bych to nedal:)

Reagovat
PJ

Jo a ještě jedna věc, fakt mě pobavil Motta. Soupeř metr před nim, on si ho stáhne rukou k sobě, pak ho od sebe odhodí a dá ruce nahoru, já nic já muzikant, a strašně se diví.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a řekni mi, kdo tohle nedělá? Že tě nepobavil třeba Drogba?

Opravdu se mi líbí, jak fanoušci barcy oslavují a ostatním (ač to budou zapírat) to tak vadí...se as polovian z vás těšila, jak se nám vysměje jak loni a ono ne...

Reagovat
PJ

Řikam snad že to dělá jen Motta? Nic takovýho sem nenapsal. U Drogby jsem si ničeho takovýho nevšim. Sorry, třeba mě za to zastřel, nevšim. No a co? Pobavilo mě to, nic víc. Jestli na tom tobě něco vadí, je mi to srdečně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

ne vůbec nic...takhle to zní samozřejmě úplně normálně, stačí však trošku zapřemýšlet (ó jak těžké pro některé tady, nemyslím tebe) a je jasné, proč si zmínil jen jeho...

Reagovat
PJ

Zmínil jsem jen jeho, protože jsem si zrovna jeho všimnul. Kdybych si všimnul Drogby a Motty ne, napíšu totéž o Drogbovi. Nebo mě snad podezíráš z toho, že bych fandil Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nepdoezírám, ale jak to tady čtu, tak si každopádně myslím,že ani barce jste to rozhodně nepřáli, což je samozřejmě vaše svaté právo...

Reagovat
PJ

Aha, takže jakmile nefandim Barceloně, tak jsem nepřítel? Myslíš že opravdu každej musí fandit jednomu nebo druhýmu? Že nemůžu bejt neutrální, kterýmu je jedno, kdo postoupí? Máš pravdu, nepřál jsem Barceloně. Stejně tak jsem nepřál Chelsea. Bylo mi to jedno. Capito?

Reagovat
smazaný uživatel

Však o tom právě mluvím...je to sice velmi nelogické, ale je to tvé právo a to ti neberu, ale pokdu se chceš zařadit mezi čistě neutrální fanoušky, tak podle toho jednej.

Reagovat
PJ

Řekni mi, z čeho usuzuješ, že nejednam jako neutrální. To mě fakt zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Už třeba zmíněný Motta (situace, která se opakuje několikrát každý zápas), nebo slova o tom, jak Barca žádný perfektní výkon neodehrála, protože asi hrála obraně či co...

Reagovat
PJ

Aha, takže když nesouhlasím s tvým názorem, že to byl perfektní výkon, tak nejsem neutrální? Když si všimnu toho, co dělal Motta, a nevšimnu si toho u Drogby, nejsem neutrální? Zajímavý... A mimochodem - toho Mottu sem nezmiňoval ani tak proto, jak zvedal ruce nahoru a dělal jako že nic. To opravdu dělá každej. Spíš proto, že to dělal i po zákroku, kterej patří spíš do juda, než na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys byl objektivní, tak napíšeš, v čem nebyl výkon Barcy perfektní...

Reagovat
PJ

Je rozdíl mezi "objektivní" a "neutrální". Z objektivního pohledu, tedy z pohledu toho, co Barca potřebovala, to perfektní výkon byl (to sem i o něco výš napsal), uhrála co potřebovala. Z pohledu taktiky to možná perfektní bylo taky. Neutrální pohled ale nemusí znamenat objektivní - já jsem neutrální v tom smyslu, že sem nefandil ani jednomu z týmů, ale neobjektivní v tom smyslu, že mě nezajímal taktickej výkon, ale spíš pohlednej fotbal. Ten jsem neviděl, proto pro mě nebyl výkon perfektní. Z mýho subjektivního, ale neutrálního pohledu.

Reagovat
PJ

A taky mi řekni co je nelogickýho na tom, že nefandim ani Chelsea, ani Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, je ti jedno, jestli postoupí tradice nebo ruské peníze? JE to jedno, jestli poustpí barca nebo prakticky uměle vybudovaný velkoklub? (Ano, chelsea byl i dříe dobrá, ale kam to sama dotáhla?). Je to jedno, ejstli postoupí namyšlenec Mourinho, kvůli kterému skončil jeden velmi kvalitní rozhodčí karieru...proto mi to přidje nelogické.

Reagovat
PJ

Jo, je mi to opravdu jedno. Nefandim ani jednomu. Ani tradici, ani ruským penězům. Co je na tom nepochopitelnýho? Ty žiješ ve světě, kde je Barcelona a pak všechno okolo. A máš zafixováno, že to všechno okolo je špatný. Že kdo neni s Barcou, je proti ní. Dokud nepochopíš, že to tak neni, tak je těžký tě přesvědčovat o názoru nezaujatýho diváka...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to neberu, to je otázka priorit. tak mě napadá, že by se mohla historie opakovat a třeba by se leccos změnilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Už ej to tady! Už je to tady!!!! Chelsea je venku! BARCELONA VYŘADILA CHELSEA, a to byl ještě pěkný výsměch s tou penaltou! Perfektní výkon!

Reagovat
HOST*Mára

škoda Etíka ještě

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi úplně fuk...

Reagovat
HOST*Mára

Reagovat
ronaldinho_10

Co to ten Čapoun žvatlal? Když už zná hráče Chelsea, tak se mohl taky naučit ty naše! Marquez byl jednou Marquez, podruhý Oleguer. Motta byl skoro pořád Marquez atd. Nejlepší bylo, jak Oleguer obhodil obránce a hnal se před něj, byl jasně rychlejší a obránce si ho zpracoval rukama. On to okomentuje slovy: "Tady neměl Oleguer rychlostně šanci" a faul nevidí. A ta penalta by se taky dala diskutovat, ale on z toho udělal jasnou záležitost. Nehledě na to, že se radši při opakovaným záběru nevyjadřoval k ofsajdu hráče Chelsea (byli tam asi tři). Ale hlavní je POSTUP...

Pro čtvrtfinále si přeju kterýkoli tým, kromě Italů! Takže dostaneme určitě AC

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, nejlepší bylo, jak prý Ronaldinho si zranil kotníkv Rusku při přáteláku...

Reagovat
HOST*PUYOL

Tak na tom Ronaldinhovi v Rusku som sa tiez pobavi

Ale nestazijte si,pretoze my mame horsich

Inak ta penalta nebola,to bol faul na Gia,neva a dokonca trojity offsaid.

Najviac ma prekvapili krajni beci,tam som cakal apokalypsu

Kolko bude Messi mimo???Nebolo vidiet,koli comu vlastne idiel dole.Dufam,ze nieco na max.1-2 tyzdne.

A dalej si prajem Vilarreal.Su slabi,urcite pojdu z hry.Tak nech mame aspon milosrdnz zreb.Puyol stoji,dalsie kolo by sa mohol M\vykartovat Marquez s Oleguerom

Reagovat
smazaný uživatel

Oleguerovi pomohl Larsson a Gio měl skvělý den, nevěřil bych, že dokáže tak výboprěn zahrát. Penalta byly zapískaná mžoná proto, aby Neměl Mourinho co komu vykládat na tiskovce...ale nesymsl to byl totální.

Reagovat
ronaldinho_10

To byla taky perlička!

Reagovat
HOST*yarda

No je celkem viditelné za co hraje Ronaldinho radši, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo o ničem. Nikdo nechtěl hrát fotbal a k tomu blbec Čapek. Naštěstí to zachránil Jarda se čtvercama Kdyby tam byl místo Makeleleho Hašek, tak to Dinho nedá Sice jsem postup nepřál nikomu, přesto gratuluju

Reagovat
sansiro

Gratuluji Barce. Pokud se AC dostane dál, osobně bych si ji velmi přál. FORZA AC!

Reagovat
HOST*PUYOL

Aspon neklam,nejlepsieho,co tam je si moze priat iba nekonecne velkz BLB

Reagovat
sansiro

Myslím to fakt vážně. Ale AC tam ještě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych chtěl taky AC, popřípadě Arsenal, jestli postoupí. Ale AC by bylo taky skoro ideální...

Reagovat
sansiro

Třeba se nám to vyplní

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by, nejraději Arsenal a pak kdyžtak AC.

Reagovat
sansiro

Uvidíme. Ale nezapomeň - Arsenal a AC tam zatím nejsou. Ještě jednou gratuluji Barce.

Reagovat
Shevchenko

necháme si to na finále, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sansiro

Největší strach bych měl z Juve.

Reagovat
HOST*PUYOL

Tak to strach s Juve nemaj AC ich vzdy s prehladom prehrava a vela poslednych zapasov jasne vyhralo

Reagovat
smazaný uživatel

Barca jako tým odehrála jeden z nejlepších zápasů pod Rijkaardem. Perfektná výkon, obrana fungoval výborně, skvělý výkon Motty s Marquezem a hlvně gia, který si dokázal pohlídat svou stranu skvěle. Oleguerovi s tím pomáhal Larsson, který tak byl velmi důležitý člen týmu.

Je mi líto Messiho, to zranění bude vážnější, protoež si ho způsobil už předtím a pak s tím zkoušel hrát a asi to ruplo nebo ěnco, že se tam tak pak skácel. A jak ho objal Rojkaard, to bylo fakt smutné, měl to být Messiho životní zápas a skončilo to takhle.

Reagovat
barcelonista

Dnes sa pre mna ukazala hlavne jedna vec postupu si nesmierne vazim nakolko sme dokazali zasluzene prejst cez mancaft ktory valcuje celu anglicku ligu pre mna je ale podstatne ze dnes sme ukazali ze vieme hrat zodpovedne a takticky ako by som to povdal... vyzratejsie... hraci viac posluchaju trenerove pokyny a nie su uz taky do vsetkeho hrr vedia pockat a pritlacit v spravnu chvilu taktika dnesneho zapasu ma dostala asi najviac samozrejme famozny gaucho opat raz predviedol ze na jeho hru slova nestacia marquez bol na 10z10 a rovnako aj ostatni podali neskutocny vykon bravo pani postupili sme dalej sme na spravnej ceste vyhrat LM som na nich hrdy visca el BARCA!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím..uvidíme, jak se na týmu projeví absence puyola...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a mimochodem, jak jsem Mourinha jako trenéra (jen jako trenéra) uznával, tak s tím je konec. Nastavil naprosto nefungující taktiku, za celý záaps ji neodkázal nijak změnit a vrcholem jeho zoufalství bylo nasazení Hutha, které definitivně pohřbilo jakékoli zbytky nadějí...

Reagovat
barcelonista

Mam zvlastny pocit ze mourinhovi v cfc odzvonilo neviem preco ale napriek istemu titulu a snad lugovemu poharu to asi stacit nebude navyse mama hlavne pocit ze (ne)uspech nie je presne to co mu v CFC moze zlomit vaz - ale skor sposobh jeho hry ktory vadi viacerym ludom a co je podstatnejsie uz aj vlastnym fanusikom

Reagovat
PJ

Hutha nasadil do útoku, i když je to obránce, kvůli jeho výšce a schopnosti vyhrávat osobní souboje. Aby chytal dlouhý míče a sklepával je na nabíhající spoluhráče. To podle mě nebyl zas tak blbej tah, i když nevyšel..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to mi došlo, ale ono to celé nedává smysl. Drogba nezvldáen celý zápas, že ho stáhl a pak kvůli tomu musel posílat na hřiště obránce, aby měl kdo ty míče zklepávat...také si mohl všimnou, že merk velmi přísně posuzoval hlavičkové souboje a Huth se svým neorhabaným tělem snad nemohl dopadnout jinak, než že ho tam Merk "vypíská"

Reagovat
PJ

Označil jsi to jako vrchol zoufalství. Ono to spíš ale bylo to jediný, co moh pár minut před koncem dělat.

Reagovat
HOST*kofr

taky nechápu,proč tam drogbu nenechal,ale tah s Huthem chápu..Vysoký,hlavičkář je dobrý, tak z rohu nabe z bočního centru by gol dat mohl:)ale to by nesměla být chelsea včera ak bezzubá. Myslím, že to měl Mourinho od 6Omin více otevřít. Jinak ale jsem rád, že postoupila Barca

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono to skôr bolo v tom, že proste hráči Chelsey boli o kúsok pozadu. Navyše im nezahrala záloha _ Lampard s Duffom nehrali nič. Mourinho robil čo mohol, ale keď je súper lepší.....

Reagovat
smazaný uživatel

Barca zklamala jak to protaktizovala, po odchodu Messiho postrádala jakoukoliv dravost a přímočarost, hráči se snad schválně vyhýbali kličkám a osobním soubojům o průnicích do vápna ani nemluvě. A jedna věta závěrem - MERK JE NAPROSTY IDIOT, KTERY VUBEC NEROZUMI FOTBALU, naštěstí to mrvil na obou stranách. Nejenže dělal neskutečný chyby, taky kouskoval hru že se na to nedalo koukat, pískal každou blbost, ba i každou nic!!! Hřebík mě taky na.... tří beci na dva útočníky přece musí stačit, co by tam dělal ještě Makelele

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a ocenění "příspěvek měsíce" získává společně s titulem "trouba roku" Vincent...gratulujeme a přejeme další úspěchy, které se zcela jistě dostaví...

Reagovat
smazaný uživatel

no no, ne tak zhurta, mohla to být včera velká ostuda pro Chelsea, bohužel do toho Barca nešla, jediný kdo chtěl dávat goly byl Messi a možná Etoo.... od trouby odjakživa to fakt sedí

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky nemohl. Pokud šli 3 na 4 nebo 2 na 3, tak za to vždycky mohl Makelele. A ještě pořád zdůrazňoval ten Ronaldinhův výrok, asi se divil, že neřekl Haška. Fakt kretén, nechápu, že ho tam ještě zvou

Reagovat
smazaný uživatel

hřebík by byl ideální nástupce Mourinha v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

no já jsem jenom čekal kdy řekne, no hašan by to určitě provedl jinak , ale s obdelníčkama, čtcercema atd nezklamal...

Reagovat
HOST*Killa

ANo máš naprostou pravdu troubo, Barca měla jít bezhlavě do útoku a otevřit to v zadu a dopadnout jak minulý rok.

Reagovat
HOST*empty

Preji barce postup, jesteze Chelsea nepostoupila...vzdyt oni nemeli ani jednu lepsi sanci!! Sice nudny fotbal, ale libila se mi hlavne obrana, ale moc se neradujte...bez ronaldinha jste v p... . To je PAN fotbalista bez nej jste polovicni...

Reagovat
Xavi

Kdo čekal ofenzivní fotbal, tak byl asi hodně naivní, protože ofenzivně měla hrát Chelsea a to s prominutím jaksi nepasuje k sobě. Když jsem četl Vaše příspěvky, tak tady kdosi (ikdyž nepřímo) přirovnal hru Barcy k té loňské Chelsiovské - betové. Barca nehrála hyperofenzivní fotbal, ale všimněte si jedné věci - neodkopávala balony na tribunu nebo někam Pánu Bohu do oken, ale úplně normálně kombinovali po zemi a nedávali soupeři zadarmo balon. Jinak příjemně mě překvapil Gio, hodně dobře zahrál taky Larsson, jinak ostatní podali svůj vysoký standard, včetně Ronaldinha a jeho parádiček. A jistý byl taky Oleguer. Jediný vážnější moment měl před naší bránou Crespo, ale naštěstí nedal... Penalta byla dost směšná + trojnásobný ofside, který jí předcházel + Čapoun, který opět perlil a nedivil bych se, kdyby tam seděl v dresu Chelsea (no ale na toho už jsem si pomalu zvykl a skoro vůbec ho nevnímám...). Jinak sem se kutečně bavil, když poslal na hřiště obránce místo křídla přesně v Hřebíkovském stylu, když hráli s Thunem za což ho tady všichni kamenovali a to bylo ještě v době, kdy by jim relativně remiza stačila... Ale když to udělal Mourinho, tak už se tady našli zastánci. Říkáte, že už mu nic jiného nezbylo, ano ale tomu snad nešlo předejít? Nemohl vědět, že když celou dobu držela postup v rukou Barcelona, že bude na závěr potřebovat posílit útok?

No nic, jsem rád, že postoupil fotbal a budu se těšit na Barcu v dalších zápasech. Forca Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělejte z Mourinha blbce. Hřebík tam dal místo Slepičky Herzána a v "útoku" mu zůstal pouze Zelenka. Zatímco Mourinho měl pořád na hřišti Crespa, Robbena, Gudjohnsena a Lamparda. To je trochu rozdíl Zařazení Hutha bylo naprosto logické, nemohli se prosadit po křídlech, tak to zkusili vyloženě nakopávat. Byl vůbec na lavičce SWP? Robbena jsem si 30 minut ve druhém poločase vůbec nevšiml, až mi bylo trapně, když jsem se sám sebe ptal, jestli ještě hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Toto presne som mal s Lampardom - odbehol som do kuchyne a potom som ho 15 min. hľadal na hrisku. Až som ho našiel..

Reagovat
PJ

Mno když napíšeš "obránce místo křídla", tak to deset minut před koncem při nutnosti dát dva góly je opravdu směšný. Když si k tomu ale ještě uvědomíš to, že ho postavil do útoku, aby tam chytal vysoký míče a umožnil tak rychlej přechod do útoku, tak už to směšný neni.

Neřikam že to Mourinho ukaučoval skvěle. Neřikam že to předtim nemohl udělat líp. Jen řikam, že za daný situace a s tim, co měl na lavičce, mu už moc jinýho nezbejvalo. Takže Kyslíkovo označení "vrchol zoufalství" je vážně mimo.

Reagovat
HOST*kofr

Jako dr.Kyslík asi nikdy nikdy nebude mít objektiviní náhled, co se týče Barcelony

Reagovat
HOST*

PS. Taky jsem fandil Barceloně...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a co tam ten Huth teda dokázal? Kolik vybojoval míčů?

Reagovat
PJ

Moc asi ne, to je pravda. Ale co měl za daný situace Mourinho dělat? Posral to už dřív, to je fakt. Ale v situaci, v jaký byl deset minut před koncem, to byla už jediná možnost, jak se pokusit s tim něco udělat. Za vrchol zoufalství bych označil krok, kterej nemá šanci na úspěch (jako Hřebíkovo nasazení Herzána do útoku), a ne tohle střídání Hutha. To navíc nebylo poprvý, Huth se myslim jako střídající hráč v útoku občas objevuje a kdyby to vždycky bylo k ničemu, tak by to asi Mourinho dál nedělal...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže včera ten fotbal stál za velký kulový. I jako fanda Barci jsem se celkem nudil. Nebejt Ronnieho, tak asi usnu. Potěšilo mě sice, že Barca podala super taktickej výkon (už jsem se lekl, že umíme jen útočit), ale fotbal šel k šípku. Jasně se ukázalo, že když rusáci musí hrát fuss, tak na to nemaj. Tolik zkaženejch přihrávek jsem na takový úrovni už dlouho neviděl ...

Vezmu to zase popořadě:

Valdés (6) - moc práce neměl, ale co prošlo, to chytl, hlavně se mi líbil zákrok proti Robbenově bombě po zemi, to byla nebezpečnější rána, než se z TV zdálo, ale neodpustil si obligátní kiks při šanci Crespa - ten centr měl buď mít, nebo měl chytat v bráně, kdyby to Crespo trefil, tak dával do prázdný ...

Oleguer (9) - podle mě podal absolutně perfektní výkon, on je po Messim pro mě největší překvápko sezony. Neskutečně mu povyrostlo sebevědomí, někdy jsem až kroutil hlavou, co si dovolí - udělá kličku, potáhne balon, rezehrávka ..., paráda. V obraně taky perfektní, vygumoval Robbena i Duffa, kteří si na něj nekopli. Nechápu jenom to, proč při standartkách hlídal supr hlavičkáře Drogbu. To jako nemáme lepší hlavičkáře? To byla jediná jeho vada na kráse. Pro mě byl (ještě společně z Marquezem) po Ronniem asi nejlepší na place.

Puyol (8) - podal svůj standart; na něm obdivuju hlavně to srdce, tu bojovnost, tu dravost, to nasazení, on lítá do soubojů opravdu po hlavě ... Jenom velká škoda, že si nechal dát úplně zbytečnou žlutou za faul na půlce, za takovou nezodpovědnost by zasloužil záhlavec, ale pramení to právě z jeho nasazení ve hře ...

Marquez (9) - jedno slovo - perfektní - už nějakej čas je Rafa náš nejlepší bek a stojí na něm defenziva, zahrál skvěle, kromě tý penalty středem neprošel nikdo

Gio (6) - hodně mě překvapil, bojoval, lítal, snažil se využívat křídelních prostorů, kam ho neomylně vysílal Ronnie, ale opravte mě jestli se pletu - dal vůbec jeden dobrej centr?

Edmilson (7), Motta (5) - ti dva si užili v soubojích svoje, hráči Chelsea chodili do soubojů vždy lokty napřed a to, co dělal Makelele, kterej Mottu beztrestně při hlavičkách okopával kolenama ... , jinak Edmilson zahrál hodně dobře, vyhrával hlavy, celkem si rozuměl z balónem, rozehrával. Motta byl podle mě o poznání horší - to neumění rozehrát, přejít přes soupeře, absence techniky ... Ale srdce má na správným místě a bojuje pro tým - na to v tý záloze vlastně taky je, ale kdybych měl procentuálně vyjádřit, na kolik nahradil Xaviho, tak bych řekl, že max. na 40 % - nejslabší článek našeho mančaftu

Deco (7) - hrál hodně zezadu, ale i dobře rozehrával akce

Ronnie (10) - parádní parádičky, suprově dělal z hráčů Chelsea solný sloupy, dal pěknýho kusa, supr držel balon třeba i proti 3, 4 soupeřům, Makelele z něj byl mnohdy úplně v (_._)

Eto´o (8) - někdy byl v předu moc utopenej a tak se přesouval na levý křídlo, kde se mi líbil daleko víc. Jeho výkonu chyběl jenom gól

Messi -

Já jsem mu to tak moc přál a ono to dopadlo takhle. Fotbal je opravdu krutej. Jen doufám, že to nebude zranění na dýl . Ale podle mě u v tý půlhodině ukázal svojí neskutečnou třídu, jeho hra se mi líbí snad čím dál víc

Larsson (6) - do útoku toho moc nenahrál, spíše se soustředil na brzdění ruskejch útoků, perfektně maká pro tým

Hráči Chelsea: Čech 8, Ferreira 4, Terry 8, Carvalho 7, Gallas 8, Makelele 5, Lampard 5 ( ), Cole 8, Duff 6, Robben 5, Drogba 6 (tu šestku má jen za to, jak se dokázal protlačit v první půlce k tý hlavě)

Ještě bych se zastavil nad pískáním pana Merka. Tanhle pán by měl z fotbalu odejít, protože mu vůbec nerozumí. Celý zápas pískal neskutečný pičoviny, zastavoval jakoukoliv snahu o souvislou akci, řezal to na obě strany, ale je fakt, že pro nás toho pískl víc. Něco jako výhoda panu sudímu nic neříká, mnohdy se stalo, že faulované mužstvo normálně drželo míč, což ale pana rozhodčího vůbec neinteresovalo a rezolutně pískl ... Hra se tímto rozkouskovala a neměla vůbec spád. Totálně svůj výkon pokakal tou vymyšlenou pentlí nakonci. Ale ještě, že ji pískl, protože kdo by poslouchal ty uplakaný řeči murhovna, takhle se opravdu nemá na co vymluvit.

Postup v kapse, fotbal nic moc, výkon přesně takovej, jakej na ty kopáče z Londýna (nebo Kamčatky ) stačil, ztráta Messiho, ztráta Puyola, bídnej výkon Merka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty známky jsou jak z jiné galaxie Zápas se ti nelíbil, ale sázíš to tam pěkně. S Oleguerem jsi to trochu přes..., připadá mi , že od něho v takových zápasech očekáváte průser a když se nedostaví, tak jste v sedmém nebi. Dopředu nic neuhrál a ani náhodou nebyl lepší než Puyol To okopávání Motta - Makelele bylo vzájemné, oba hráli hodně nečistě.

A vůbec, nechceš už konečně v té práci něco dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, s těma známkama jsem to asi fakt přehnal, taky jsem se až divil, jak vysoce jsem známkoval. Uber u každýho o jeden stupeň.

Za tím, že hrál Oleguer výborně si budu stát a neodvolám. Mě prostě překvapuje. Loni byl na ručník a na béčko. Letos je skvělej. Nevím, co tobě se na něm nezdá.

No, vzájemný okopávání ... . Já jsem dvakrát viděl, jak Makelele, kdy viděl, že na balon nedoskočí, aspoň dal Mottovi kolenem do zad (jednou trefil možná přímo kostrč). Pro fotbalistu, nic příjemnýho, to mi věř. To, že Motta taky není žádnej andílek vím, ale v tomhle špílu dostal slušně naložíno. Jenom zmíním kosu na achylovky od Colea, za kterou dostal poprávu žlutou. To taky (jak by řekl Bosák) zasmrděla sádra

Reagovat
smazaný uživatel

pvní odstavec souhlasím, známky si fakt přestřelil

Reagovat
smazaný uživatel

čech 8??? co chytil tak vyjímečného krom povinných střel od messiho s mottou???

a jak můžeš dát Mottovi 4?

Reagovat
HOST*

Co jste čekali???Že barca,která si přivezla velmi dobrý vsledek z SB bude útočit jak pominutá a tím bude nahrávat Chelsea,která to na brejky umí perfektně??To snad ne. Ale i já jsem trochu čekal více ofenzivní fotbal.

Co říkáte na penaltu??Myslím, že hodně přísná, ale že byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nebyla. Podle mne to byl centimetrový ofsajd a Gio se dotkl míče, takže ho Crespo nakonec nakopl.

Reagovat
HOST*

Mizernej zapas tak na urovni 2.ligy.Akorat Ronaldinho predvadel skvelej fotbal

Reagovat
HOST*JOKER 11

Chudak ako vystrajal ! Ale ze nics nehraju ! Terri mohol ist tiez dole,ale rozhodca nemal svojden ! Zabudol ze uz aj umysel sa ma trestat !

Reagovat
Messiáš

Hoši komentáto říkal, že v pátek v Paříži je rozlosování...

Je to tenhle nebo až další , protože jestli tento , tak Inter a Ajax ještě nedohráli 2. zápas...

Reagovat
HOST*JOKER 11

To nevadi daju im len cislo a ktory postupi bude mat uz supera!

Reagovat
Messiáš

Takže je to tenhle ???

Reagovat
HOST*Bakero

Ač fanoušek Realu, gratuluji k postupu Barce, postoupila zcela zaslouženě. Utkání sice svou kvalitou nijak nenadchlo, ale Barca ukázala, že už je schopna zahrát výborně takticky a zápas měla plně pod kontrolou. Utkání mělo jednoznačnou hvězdu a to Ronaldinha, jeho kousky opravdu stojí zato. Vítězství v lize mistrů by si zasloužil Larsson.

Reagovat
HOST*Andy

Podle mě to byl skvělej zápas, avšak ze strany CFC, mého oblíbeného teamu, mi chyběla větší vůle, srdce a vlastně mi chybělo z jejich strany vše, např. kreativita. Naopak jsem byl mile překvapen a uchvácen hrou Barcelony. Tak to bylo něco. Není co dodat, jejich hra byla vynikající po všech stránkách moderního fotbalu. GRATULUJI!!!

Ještě pár nebetyčných poznámek:

Je hloupé a netaktické tady od vás, že urážíte Čapka a Hřebíka. S tím Makelelem to sice přeháněl, ale jinak měl pravdu, já jsem taky viděl jeho chyby. Čapek není zas tak hrozný, do kvalit Bosáka mu nepochybně něco schází, ale jinak jsem s ním docela spokojen, já ho stejně moc nevnímám.

Musím smeknout před tím bláznem Ronaldinhem, ikdyž vypadá jak prase křížené s kobylou tak je to borec. A ještě se pořáds směje, hrající reklama na krásu kopané. Čech byl slušný, bylo vidět že je nervozní, za ten gol asi nemohl, to je těžko. Možná mohl být lépe postavený. Obrany CFC byla opět dobrá až na nějaké okamžiky, např. gol a finty Eto'a. Ten byl taky vynikající. Z hráčů CFC snese přísnější měřítko snad jen Cole a Crespo se taky snažil. Ale jinak zklamání z útočné aktivity.

Penalta nebyla, Merk přehnaně kouskoval hru, ji on se podepsal na opatrnějším zápase.

Mourinhovi jsem se musel smát. Má prostě svůj svět. Aspoň že se nakonci zkusil nepovedeně zasmát, no už vlastně bylo po desáté večer. Mohl si dovolit i lechtivý exces na střídačce.

S jeho protějškem nemám problém, je to dobrý trenér

GRATULUJI! Zasloužíte si to

Jo a ještě. Kdyby jste se chtěli zasmát, tak si běžte přečíst diskuze k zápasu Barca-CFC na www.sport. To jsou kýče jako prase, tak z hecu jsem tam nakoukl a nemohl jsem z tama odejít

CFC FOREVER

Reagovat
Xavi

Jinak na to že fandíš Chelsea a píšeš den po zápase, tak to vidíš dost střízlivě! A o Mourinhových trenérských kvalitách si říkejte co chcete, ale já bych nechtěl, aby trénoval můj oblíbený tým, i kdyby byl v nejvědší krizi.

Reagovat
HOST*Andy

Teď jsem si vzpomněl. Kdfyž jsem včera viděl tu krásnou technickou vyspělost Ronaldinha, Eto'a a třeba i Cole, tak když jsem pak viděl zýznam z Delle Alpi, tak mi všichni jeho protagonisté připadali jako kopáči Např Ibrahimovič.

Vám taky?

Reagovat
Xavi

Tak s těma kopáčema máš pravdu. Mě to taky tak připadá. Já už to říkám delší dobu. Jako sorry, ale Juventus je fakt hroznej! Já respektuju jejich výsledky, ti hráči nejsou žádní nazdárci, ale jinak je to prostě katastrofa. A ty jejich zápasy 1:0 a ty jejich upoceny postupy. Já si ani nepamatuju kdy oni v LM někoho přejeli? Naposledy co pamatuju, tak když tam ještě hrával Zidane, tak dali tuším Ajaxu pětku a hráli fakt dobře, ale jinak mě z nich bolí oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas ma trochu sklamal, Chelsea nehrala nič, Barca sem - tam niečo. Ronaldinho to rozhodol. Inak - dve veci : prvá - ma trochu prekvapilo, že po odchode Messiho išla Barca výkonom dole a druhá - Chelsea tak hraje podľa mňa preto, lebo Frankie už hodne dlho nehrá absolútne nič. Ale absolútne..

Reagovat
HOST*Andy

S tím Frankiem máš pravdu, ale že zápas byl o ničem, to podle mě nemáš pravdu. Já jsem tam viděl mrtě zajímavých herních situací. Hlavně Barca hrála prim, skvělá taktika, to já mám rád. Ona totiý na tom hřišti dominovala a měla zápas pod kontrolou. A to dělají jenom opravdu velké teamy.

Reagovat
HOST*kofr

tak nevím,jestli mluvíš pravdu. Pochybuji, že by se ti líbilo dívat na tyhle zápasy....

Reagovat
HOST*1860

Byla to nuda se šťastným koncem

Reagovat
HOST*Andy

No já už jsem totiž někde jinde než vy, já už vidím i to minimum, co každý zápas nabídne. Ne dělám si prdel... ten zápas opravdu nebyl nějak skvělý, ale mě prostě bavil. A nechtěl jsem ať skončí. Dřív jsem do fotbalu byl zažraný víc, v poslední době už mi fotbal nepřipadá jako něco mega výjimečného. Ale ten na Nou Campu jsem si užíval. Jen škoda, že CFC předvedla tak malou vůli po vítězství...

Reagovat
smazaný uživatel

To je OK, len mi vadí, že väčšinou, keď ide o veľa / a tento zápas sledovalo strašne veľa ľudí / , tak prevládne taktika a krása ide bokom..

Reagovat
HOST*Andy

Je pravda, že tu hvězdnost a výjimečnost obou soupeřů dokázal předvést snad jen Ronaldinho. Krom Eto'a a Cole se k němu už nikdo nepřidal. Tak proto to vypadalo jako nuda. Ale zas na druhou stranu jsem si všímal obran. A to bylo jiné kafe než útočná činnost. Ale jo, když to sleduvalo určitě mnoho nezasvěcených lidí, tak ten zápas neudělal asi moc dobrý dojem. Při tom se od něho tolik očekávalo...

Reagovat
ronaldinho_10

Tak ono se asi nedalo čekat, že budeme hrát jako v lize! Tam si můžeš dovolit hrát pro diváky a když jednou bude horší výsledek, tak se to dá dohnat. Tady by bylo hrát pro oko diváka o hubu! Jeden zápas pokazíš a jsi venku! Proto si třeba Deco hlídal defenzivu, Motta byl kolikrát na úrovni stoperů. Larsson hrál občas skoro na místě pravého obránce...

Mimochodem, když jsme u slabého výkonu, tak si musím trochu rejpnout! Co hrál Real první zápas s Arsenalem? Nic! Občas se Arsenal postaral o vzrušení a to bylo vše....

Jinak dnes čekám od Realu útočný fotbal, ale nejsem si jist, že jim to bude stačit....

Reagovat
HOST*yarda

Ty si rejpáš, ale my jsme hodnotili zrovna jen tenhle zápas. A nebýt vašich řečí, že hrajete vždycky pohledný fotbal, tak nerejpeme ani my. A srovnávat v současné době situaci a hru Realu a Barcelony, to může jen otrlý jedinec.

A Realu útočná hra stačit nebude, musí to hlavně udržet střed zálohy, který je v poslední době, no jak bych to řekl...nestabilní?

Reagovat
ronaldinho_10

Musím si rejpnout

Vím, že se mluvilo o tomto zápase, ale dávám to jako srovnání, že Real v prvním zápase hrál podstatně hůř než teď Barcelona. Pokud jde o pohledný fotbal, tak ten se dá hrát v lize! Z toho důvodu, jak řekl i Mourinho (výjimečně s ním souhlasím), že v LM se musí hrát takticky, protože hra na krásu může přinést třeba jeden špatný výsledek a narozdíl od ligy je skoro po šanci to dohnat (kord když je to odveta). Jinak kdybychom hráli takovýto fotbal, jako včera a vyhráli LM, tak se zlobit nebudu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dosť úbohé A čo náš druhý zápas? O LM sa dá hrať aj pekný futbal, dúfam, že si to videl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si chlapec trochu oddýchne

Reagovat
Messiáš

No mě spíš bude zajímat , kdo bude hrát 1. čtvrtfinálový zápas místo Puyola...

Reagovat
ronaldinho_10

To bude dost průser! Skoro by to chtělo hrát první zápas doma a spoléhat, že soupeř přijede jen bránit. Stačí vzpomenout, že Puyol seděl třeba v poháru na ZARAGOZE! A byl z toho příděl, který už jsme nedohnali! Osobně bych nejradši viděl stoperskou dvojici MARQUEZ-EDMILSON. Kdyby tam šel Oleguer a Belletti na kraj, tak by to bylo dost riskantní....

Reagovat
HOST*yarda

Dostanete Lyon

Reagovat
Radin

Dneska nezklamejte please

Reagovat
Radin

Jinak nevíte někdo něco víc o Śťetínu jak nakoupil samé Brazilce?

Reagovat
HOST*yarda

Koupil ho nějaký milionář ve stylu Abramoviče, ne? Prý tam není snad ani jeden Polák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jak tipujete čtvrtfinále? Že by nam dali Juve. Každopádně už se nemužu dočkat na další match

Reagovat
smazaný uživatel

Olé olé olé...

Jsem rád, že se tady našlo dost jedinců, co Barce pogratulovali. Jsem rád, že tady nejsou jen závistiví omezenci...

Reagovat
HOST*Andy

No to víš, že by bylo víc fandů CFC nasranejch. Jenomže to by musela CFC prohrát po skvělém výkonu, chuti a vůli být lepší než soupeř. A to se nestalo. Takže co z toho plyne: No, že každý kdo fandí Chelsea nemusí být už z principu magor a vymazanec. A Barca si uznání zaslouží, protože do hry dala srdce. A to je ta nejcenější vlastnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejěn se mi nejvíc líbí, jak tady tolik lidí píše, že očekával ivíce a že se čekal mnohem lepší fotbal apod...

Reagovat
smazaný uživatel

V takovim duležitym zapase se to nedalo čekat navíc barca to zvládla takticky skvěle

Reagovat
Jajinek

Gratuluju Barcelone k postupu...perfektni takticky vykon....Bohuzel po 15 minutach bylo jasny ze na to Chelsea nema....a tak sem se po celej zbytek zapasu nudil....snad jen Ronaldinhovi paradicky mne trochu pobavili......skoda ze sem se nadival na Juve....to bylo o dost napinavejsi...

Ted jenom doufam ze nam Barcu nevylosujou.....(sice sme jeste Ajax nevyradili ale s nasima sancema postupu by to bylo asi mizivi....)nevite podle jakyho klice se ted nasazuje?Teda pokud se vubec nasazuje....???

Reagovat
antimadrista

Hráli jsme co jsme potřebovali, my jsme nepotřebovali útočit...to pro těch pár kritiků tady

Reagovat
smazaný uživatel

ehm...mourinho:

"...but I also have to say that Barca play fantastic football. Today they played intelligently and controlled the result perfectly."

Všimnětě si prosím zvláště toho posledního slova...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych se vráti l ktomu mottovy, v některých denících byl označen za nejlepšího hráče zápasu, Eto'o když měl někoho ze svého týmu vyzdvihnout, tak řekl, že Mottu, který odehrál skvělý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

i

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se prostě nelíbil. Je to každého subjektivní pocit. Mě se Mottova hra obecně nelíbí, takže jsem na něj obecně tvrdší, ale myslím, že kdy si pustíš včerejší mač znovu, jasně uvidíš, že Edmilson je daleko lepší DM ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já en vidím (a nejen já), že byl Motta v tomhle dvojzápase klíčový, ale fajn, každý má svůj názor...

Reagovat
HOST*Andy

Jj Edmilson je super, ale Mottovi se ten zápas taky povedl, ale možná to měl snažší díky naší záloze. Ta hrále fakt slabě...

Reagovat
HOST*ital

Naprostý souhlas s Kyslíkem a spol.Nevím,co jste vy ostatní čekali.Pokud Barcelona chce pomýšlet na vítězství v LM,musí umět hrát "na údržbu",tak jak to předvedla včera.Ten svůj "superfotbal" si může nechat na ligu,ale v takto důležitých zápasech,se soupeři jako Chelsea,Juve nebo ACM,si to prostě dovolit nemůže.Po výsledcích prvních zápasů se dalo předpokládat(a taky se potvrdilo),že lepší(na pohled) bude zápas Juve-Brémy.Juventus potvrdil,že když musí,umí hrát skvěle.Jinak ta poznámka ke srovnání techniky.Každý hráč hraje jiným způsobem.Ronaldinho dokáže ze stoje obejít obránce nějakou svojí fintou,ale taky tím stáním občas zpomalí přechod do útoku.Naopak třeba Nedvěd se s míčem nikdy nezastaví,dělá všechno v maximální rychlosti,a proto je v Juve úspěšnější než byl před ním Zidane.

Jinak samozřejmě gratuluji Barce k postupu a těším se až narazí na Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina lidí tady byla zklamána úrovní zápasu, ne výkonem Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale úroveň zápasu se odráží od toho,co potřebují hrát oba soupeři.A pokud stačí Barceloně držet míč a nehnat se do útoku a útočit musí Chelsea,které to moc nejde,nemůže člověk čekat,že se bude hrát nějaký superfotbal.Barca se poučila z loňských chyb,a proto tento zápas nemohl být tak atraktivní,jak spousta lidí(naivně) čekala.

Reagovat
ronaldinho_10

A co jsi čekal? Když hra Barcy pro tebe nebyla překvapením? To jsi snad čekal, že se o úrověň zápasu bude starat Chelsea? To pak promiň, ale asi jsi dost naivní....

Reagovat
smazaný uživatel

Jako docela nechápu ty komentáře, že to byl strašný fotbal. Letos jsem viděl Real-Arsenal, Bayern-AC a pak dvakrát zápasy Chelsea-Barcelona. Ten první byl ze strany Barcelony hodně dobrý, ale asi to bylo tím, že hrála Chelsea v deseti. Odveta nebyla už tak dobrá, ale to ovlivnila taktika, kterou Chelsea používá pořád a výjimečně ji zařadila i Barcelona. Musím uznat, že jsem od ní čekal zase ofenzivní smršť, ale oni ukázali, že ohromně vyspěli za ten rok a hráli to, co potřebovali. Jinak zápasy Bayern-AC a Real-Arsenal se nedají s těmito vůbec srovnávat. Nezbývá, než pogratulovat Barceloně k postupu a doufat, že večer budou moci i její fanoušci blahopřát nám!

Reagovat
HOST*2 pac

tleskám

Reagovat
ronaldinho_10

To čumím!

Realu klidně k postupu pogratuluju, pokud to dokáže. Ale přiznávám, že mu postup nepřeju.... Ale zase by mohlo být super čtvrfinále - El Classicco! To by byl fikot!

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, ozývá se stle více hlasů žádajících Mourinhovu hlavu, začíná se totiž ukazovat, že on prostě až takový zázrak není. A není to jen v nákupech, když nebyl schopen přivést prvotřídního golového útočníka, ale už i takticky...loni ho porazil Benitez, letos ho TAKTICKY totálně převálcoval Rijkaard.

Včerejší zápas padá jasně na vrub Mourinha...neříkám ,ež by s jiným trenérem postoupili, ale šance by byli větší.

Reagovat
sansiro

taková hrubka na konci Já si osobně myslím, že ten kádr Chelsea není zas tak dobrý a jak píšeš, chybí jim bomber

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale to je jen Mourinhova chyba, že ten kádr není tak dobrý...

Reagovat
ronaldinho_10

A kdo za to může? Vždyť Mourinho si s financema, které dostane může koupit skoro každého hráče (pokud teda sám hráč neodmítne). Navíc, když pošle na hřiště v 80. minutě Hutha za J.Cola a potřebuje dát dva góly, tak nevím, co tím chtěl říci? Když je málo času a chci tam dát vysokého hráče, tak stáhnu třeba stopera a hraju klidně na dva obránce, ne? To už může být jedno, jestli dostanu další, ale zkusím to! A on stáhne ofenzivního tvořivýho hráče....

Reagovat
Messiáš

Mourinho má místo jistý...

Reagovat
smazaný uživatel

A co dokázal Ranieri?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo mluví o Ranierim? Když přehlídnu to, že nedostal pořádnou šanci, tak jsem měl na mysli jiné trenéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri nic nevyhrál, tak proč by měl dostat šanci. Kádr snad měl silný dost, vždyť Mourinho dělá pomalu o 60% víc bodů než on. Každý trenér je omylný. Vám to zase loni pokazil Rijkaard, ta taktika na Stamford Bridge byla opravdu hrozná. Mourinho už sice nedělá ty svoje obligátní dvě trofeje ročně, ale který trenér může říct, že každý rok něco vyhraje? Stále je to jasná jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, proč mi furt podsouváš Ranieriho, jak už jsem psal, myslel jsme jiné trenéry. A někdy je dobré dát šanci i když se nic nevyhraje, jako tehdy Rijkaardovi...Mourinho hraje neatraktivní fotbal a už ho hraje i špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako předem bych chtěl pogratulovat Barce za to že ukázali té anglické lůze co je španělská kopaná...jen doufám že to dnes ukážeme i my Arsenalu (a to s tím že jsem to přál více Barce myslím opravdu vážně, to samozřejmě neznamená že chci lézt do prdele těm sráčům Katalanským ale že jsem to tak včera prostě cítil )

Na včerejší zápas jsem se asi jako každý fotbalový fanoušek maximálně těšil, už kvůli kvalitě obou vzájemných zápasů těchto dvou týmů v minulém ročníku LM...bohužel se má očekávání kvalitního fotbalu nevyplnila ... ...je sice jasné že to bylo hlavně důsledkem taktizování ale to bohužel oko neutrálního diváka nemůže uspokojit...

O Chelsea se toho nic moc říct nedá...hrála na pohled nežádoucí fotbal a ani srdce týmu v podobě Lamparda nic výraznějšího nepředvedlo...měli tam sice pár drobných šanciček (Drogba, Crespo, Robben), ale to bylo ze strany hostů vše. No a ta penalta samozřejmě nebyla, i když sudí Merk to asi těžko mohl postřehnout, protože ten kontakt byl zprvu velice nepřehledný a vypadalo to jako jasná pencle...až opakovaný záběr potvrdil jak to vlastně bylo...každopádně k té situaci ani nemělo dojít jelikož tam byli myslím tři hráči hostí v ofsajdu...

Barca hrála až neuvěřitelně sebejistě v obraně...tak takticky skvěle zvládnutý fotbal snad Barca ještě pod Rijkaardem ani nezahrála

Barca taky nezáhrála ...jinak dopředu to bylo docela bezzubé (i když se tam Dinhovy zuby párkrát zablýskli ), ale vypadalo to tak že tam snad ani nikdo ten gól dát nechce (po zranění Messiho)...jinak snad jediný na co se dalo velice hezky dívat byly Ronaldinhovi parádičky (to má fakticky zmáknutý dokonale...hlavně že ze všech těch patiček něco bylo )

Jinak je jasný že jste to tady hodně probírali když se kouknu na množství příspěvků tak doufám že mě tady neukamenujete je to zkrátka můj pocit ze zápasu.

Jinak dnes to snad Arsenalu na Highbury natřem a postoupíme...HALA MADRID!!!!!!!

Reagovat
HOST*azulgrana

ok,souhlas

Reagovat
Shevchenko

Nevíte kdy je ???

Reagovat
smazaný uživatel

V pátek

Reagovat
Shevchenko

tento? A co Inter s Ajaxem? To bude jako např.: Barca-Inter/Ajax ?? Doufám že ne další týden, to jedu na lyžák!

Reagovat
HOST*Andy

To zas budou ožíračky...se vsadím, že budeš vypadat jako prase a na žádný fotbal si ani nevzpomeneš!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Andy

Že by generálka na LM?!

Reagovat
HOST*Fugas

nojono tak vám můžu akorát pogratulovat byli ste asi fakt lepší, hlavně v tom druhym zápase mě Chelsea fakt sklamala.

Nebudu tu rozvádět proč sme prohráli ještě sem to pořád nerozdejchal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele