základní část, 29. kolo
25.04.2023 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Boleslav využila Grigarových zkratů jen napůl a z Teplic veze bod

Dlouho to v Teplicích vypadalo, že si domácí v boji o záchranu připíšou další cenné vítězství. Vedení nabyté Hybšovou penaltou ovšem v závěru zhatil Grigar, jenž svou chybou umožnil Šimkovi vyrovnání a následně se ještě nechal vyloučit.

První důležitý moment utkání přišel už ve třinácté minutě. Poté, co Gning napálil rozpaženou ruku Jawa, sice píšťalka sudího zůstala němá, po zhlédnutí opakovaných záběrů ovšem byla nařízena penalta. K té se postavil Matěj Hybš, jen čtvrtým gólem z posledních pěti zápasů potvrdil roli kvalitního exekutora pokutových kopů.

Navýšit vedení mohli skláři po čtvrtině utkání, kdy Mikulec na poslední chvíli zachraňoval Kubistovu nepovedenou malou domů před Filou. Na druhé straně zaváhal pro změnu Grigar, Suchého hlavička ani následná dorážka ovšem rovněž úspěch neslavily.

Po návratu ze šaten už podruhé v zápase Kubista ukázal, že se nevyspal zrovna nejlépe, alespoň co se týče malých domů. Tentokrát si Gning poradil i s gólmanem, situaci zachránil až pozorný Suchý. Skórovat naopak mohl Karafiát, ten tváří v tvář Grigarovi rozezvučel břevno, konstrukci napálil i teplický Trubač.

Po vyrovnaném průběhu druhé půle přišlo rozuzlení v samotném závěru základní hrací doby. Grigar neodhadl vysoký balón, který David Šimek hlavou uklidil do sítě. Podrážděný brankář navíc ještě skopnul slavícího Kušeje a po zásluze tak uviděl červenou kartu. Vzhledem k nemožnosti dalšího střídání musel do brány po zbytek utkání Yasser Nour, gól však neobdržel a na Stínadlech se tak zrodila dělba bodů.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele